Svar på tal..



Kommentar:  hemlis. om Bröstförstoring..: Jag tycker du ska använda dem pengarna till ditt barn istället för att låta skattebetalarna betala det åt dig :)

Svar: Ursäkta? Vadå skattebetalarna? Tror du att dom betalar min bröstoperation? Jag lever inte på staten så vad syftar du på? Jag har fått pengarna på annat håll. Något som du inte har med att göra. Men det är verkligen inte "från staten" jag fått dom.

Kommentarer
Postat av: ............

du börjar bli en wannabe kissie... haha

2009-08-10 @ 20:56:42
URL: http://...............
Postat av: Sophie

Det är så otroligt roligt att se folk som kommenterar men som aldrig vågar stå för vem dom är! Lycka till med din bröst operation, jag ska också göra det om nå¨gra år. Ha det fint, Kram

2009-08-10 @ 21:24:05
URL: http://sophaj.blogg.se/
Postat av: TESS

Vad fan är folks problem? Det är väl för fan dina pengar och ditt barn?! Ser allas bloggar där dem drar upp "Folk i ljungbyhed som har barn" - festar alltid och bla bla bla. Särare. Men jag håller med dig. Kommer nog bli ett litet krig nu efter mitt senaste inlägg, haha.

2009-08-10 @ 22:19:46
URL: http://tessoblandat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Personen som skrev det menade nog inte att skattebetalarna betalar din bröstoperation, men att dom betalar för ditt barn. Om jag fattade det rätt.

2009-08-11 @ 16:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback