Vet ni?



Vem anser ni vara en slampa? Är det en tjej som går i utamanande kläder? En tjej som haft sex med många personer? Eller någon som pratar öppte som sitt sexliv? Jag tycker inte att en slampa är något av det här. För jag tycker inte att någon tjej är en slampa. Varför skull hon vara? När en kille har sex med ruskigt många tjejer. Vad är han då? Ingenting. Eller jo. Han kan till och med vara något bra pågrund av det? Det kan till och med göra så att han får ännu fler brudar. Så varför är en tjej en slampa när hon gör likadant?

Varför är det OK när en kille har sex med många och babblar på som en galning om sitt sexliv men inte när en tjej gör det? Och vet ni vad det värsta av allt är? Det är vi själva som satt oss i den sittsen. Att bli kallad för slampa så fort vi har lite roligt. För det är vi som kallar andra brudar för slampor. Och snackar skit om en brud som haft sex med många. Och smutsakastar och fan och hans mormor.

Men varför?
Hade det inte varit bättre om vi hade kunnat ha sex med hur många vi än kände för utan att någon ahde dömt oss? Utan att någon kollat snett eller tagit avstånd från en?

Nej, jag tycker inte att det finns några slampor. Jag tycker bara att det finns sexuellt öppna personer. Och det är en bra sak! :)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är oftast killar emellan som uppskattar många brudar, typ att dom skryter för varandra. Men tjejerna gillar oftast inte att ens kille har haft många partners, det är nog mer en killgrej. :S kanske.. :P

2009-07-07 @ 22:15:13
Postat av: Johanna

Håller fullständigt med dej! Det finns INGA värre ord än ord som "slampa, hora" m.m. Känns så gammalmodigt. Låt folk sexa loss hur, när och var dom vill! :)

2009-07-08 @ 11:28:33
URL: http://hannatoj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback