Fredagsmys..

Nu har jag käkat frukost och slängt in kläder i tvätten. Ska passa på att städa lite och sånt nu när Melanie sover. Sen när hon vaknat ska jag och hon gå en runda med Nikita. :)

Ikväll blir det tacos och idol. Följer aldrig det men va fan. Det är ju fredag så man får väl göra som alla andra och titta på skiten. :P Kanske kommer någon bra låt vem vet.

Imorgon blir det fest hos Sara och Robin. Dom firar ju 2 år. Grattis! :) Så ska min mamma passa Melanie. Hon har ju inte fått göra det på flera veckor så nu är det dax. Hon måste ju umgås med sin mormor också lite och inte bara farmor och farfar. :P

Sorterade bland Melanies kläder igår. Och det blev inte mycket kläder kvar. Fast så mycket som hon hade när hon hade storlek 50-56 behöver hon inte. Hon har typ användt knappt hälften av det. ^^ Men några nya pyamas och en mösa behöver hon. Är nog snart dax att köpa en finter overall till henne också. Hon har bara en höst overall än så länge.



Haha så rundt hennes huvud ser ut på den bilen. ^^

Kommentarer
Postat av: Zandra

Har du gett henne puré än? Isf vad tyckte hon? Idol är nice! :) Och nej, kläderna i stl 50/56 är så onödigt att köpa mkt av, har heller inget framme av det. Till o med stl 62 börjar bli för litet! Dom växer så det knakar!!! :D

2009-10-16 @ 13:48:58
URL: http://zandraak.blogspot.com
Postat av: Sophie

Gud vilken söt bild :)

2009-10-16 @ 14:04:20
URL: http://lifeassophie.blogg.se/