En dag på tropikariet..

Hej Sötnosar! Sorry för att jag inte uppdaterat förräns nu. Va nämligen stressad innan idag för jag och älsklingen bestämde oss för att åka till tropikariet med Melanie. Vi åkte med hans pappa och så följde hans syster också med. Idag klockan 14:00 fick man klappa krokodil fast när vi kom fram va det bara en sån liten. Haha! Va skit mycket folk så vi struntade i det och gick vidare och tittade på djuren istället.

Där inne var aporna och lemurerna gick fria blev Melanie helt estatsik. Hon skrattade och stirrade och va helt facinerad av dom små djuren. Haha jätte kul att se. När vi va vid lemurerna gick dom fan skit när en. Jag satt ner lite med Melanie på en trä sak och helt plötsligt går där en lemur precis bredvid mig. Dom va inte rädda dom. :P

Efter det blev det Mc donlads. Va SKIT hungrig. Kunde inte vänta tills vi kom hem till älsklingens föräldrar och skulle äta. Men tog bara en cheese burgare så att jag inte skulle bli så mätt. Ja som sakt blev det middag hoss hans föräldrar sen efter det stack vi till Sara och Robin för att titta på Robins ormar.

Nu ska jag snart titta på två och en halv men och ta mig en macka.

Haha den här fisken blev man ju på väldigt bra humör av. ^^

Doris: Fortsätt simma, fortsätt simmma! Haha!

Jag körde på mittbena idag och jag gillade det INTE! -.-



Kommentarer
Postat av: Sophie

Vilken jätte söt bild på Melanie :)

Super fin bild på dig med, du passar i att ha ditt hår sådär!

2010-04-05 @ 23:14:27
URL: http://lifeassophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback
RSS 2.0