Såklart tjejer ska få ha sex.

 
Varför är det så att det fortfarande 2012 är tabu för tjejer att ha sex som killar? När en kille har sex med många och one night stands känns det helt naturligt för folk men så fort en tjej gör det så är hon slampig och måste tänka på hennes "rykte". Killen då? Är inte han slampig?
 
Jag är verkligen en sån tjej som predikar för att tjejer ska få ha sex när de vill med vem de vill utan att bli klassad som slampa. Tjejer har också begär, och är kåta som killar. De söker kanske också soänning, de kanske också vill leka lite. Det är inte alla tjejer som vill vara i förhållande de heller och vad ska de göra då? Skita i att ha sex? Och bara för att en tjej har sex med många när de VILL, betyder inte det att vem som helst kan få en i säng.
 
Sen är det skillnad på att bli klassad som slampa för att man har sex med många olika än att BETE sig som en slampa. Typ som att ta på alla, prata om att alla ska ha gruppsex och nästan övertala folk som inte vill. Det är äckligt. Men det hade också varit lika äckligt som om en kille hade betett sig så.
 
Och strular en tjej med många killar på en fest och har sex med två stycken te.x är det antagligen för att hon VILL och tycker att det är spännande. Folk hade inte klagat om det varit en kille som gjort så (finns indantags människor såklart).
 
Sen MÅSTE vi tjejer sluta kalla andra tjejer för horor och slampor. Det gör det ju bara okej att killar kallar oss det då. Vi ska hålla ihop. Gå emot samhällets förväntningar av hur en tjej "ska bete sig". Girl power ffs! ;)

Kommentarer
Postat av: Gert Granberg

Ööööopp! Har haft "casual sex" me kvinnor som inte vill kännas vid en, dagen efter. Helt ok för mig...Tycker att om det kliar för mig, kan det ju klia för dig, så man är helt inne på att tjejer ska faan ha samma rätt att knulla runt och klia av sig som "pöjkera"...bara min åsikt!


2012-08-26 @ 22:43:29
Postat av: Bella

Helt rätt! Girlpower ffs!

Svar: :D
littledolly.blogg.se

2012-08-27 @ 03:08:00
Postat av: Emma

Jag tycker att ALLA ska få göra precis vad de vill, så länge det inte skadar någon annan såklart, utan att bli kallade elakheter! Vill man ligga med någon gör det, vill man se ut på ett visst sätt, gör det! Alla gillar olika saker på olika sätt! Känns riktigt gammaldags och töntigt att kalla någon slampa bara för att hon tycker det är kul att ha sex med olika personer?
Sen tycker jag iofs att det är skillnad på en tjej som tar för sig och raggar upp olika killar och en tjej som bara låter vilken kille som helst ligga med henne!

Svar: Precis min mening. :)
littledolly.blogg.se

2012-08-30 @ 17:41:10
URL: http://lifeofemu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback