Bullshit.

 
 
 
Sånt här gör mig så jävla irreterad. Nu har en skvaller tidning skrivit att gwen svälter sig och att hon blivit för smal och att dom tror hon har anorexia. What?! Hur fan är det där att vara för smal? Hon har ju cp fin kropp. Det ser inte alls ut som att hon har anorexia. Det ser ut som att hon har en TRÄNAD kropp. STOR skillnad. Läser man artiklen så säger hennes agent också att hon har sån kropp för att hon äter nyttigt och tränar mycket. Så bara för att man är smal och tränad så har man anorexia? :S Det stod så om en annan känd tjej också. Att hennes höftben stack ut och hon hade magra armar och ben. Hon hade JÄTTE fin kropp. Såg inte alls sjuk ut.
 
Sen när man bläddrade lite till såg man en bild där det stod "celluit chock". Jaha, så det är fel med det också? Är man smal då har man anorexia, är man större då är man fet och har celluiter. Det är alltid fel med något. Personligen så tycker jag inte att vara tjock (menar väldigt tjock eller om man har bukfett vilket till och med läkare säger är farligt) är hälsosamt MEN är man större och det inte är ohälsosamt så är det absolut inget fel med det.
.
Samma sak med att vara tränad och smal. Så länge det inte är ohälsosamt så är det inget fel. Och det kan ingen anan avgöra än en själv. Liksom vad då att vara så smal som Gwen Steffan är ohälsosamt. Tss. Jag va så smal innan jag fick barn och jag va hur frisk som helst. Jävla bullshit.
 
Det är ett jävla klagande hit och dit på alla storlekar på kroppar. Många säger att större är snyggare och att man inte ska vara smal, andra säger att smal är snyggare och att man inte ska vara större.
 
But guess what? Vissa äter vad de vill och vissa äter bara nyttigt. Vissa tränar och andra gör det inte. Så länga man själv är nöjd med sin kropp och sin livsstil så har ingen rätt att säga att man ska ändra på det. Det är bara du själv som bestämmer det. Det är ditt liv och ingen annans.

Kommentarer
Postat av: Ebba

Svar: Tack så mycket. :) Men jag tror inte jag orkar vara med i en tävling just nu, är redan med i en. :D

2012-09-30 @ 00:03:08
URL: http://ebbizzzen.blogg.se
Postat av: Melli

Man kan aldrig göra alla nöjda. Man är för smal, för tjock och nu säger folk till och med att vissa är "för" vältränade. Hur kan man ens vara det ?! :O

2012-09-30 @ 00:35:26
URL: http://bymelli.blogg.se/
Postat av: karin

Hej du har grymt bra blogg och jag läser den grymt mycket! Titta gärna in på min blogg! Ha det så bra :)

2012-09-30 @ 02:35:52
URL: http://nattstad.se/karinodenman
Postat av: jeam

Haloj! Jätte fin blogg! :) Kika gärna i på våran, kanske är det din nya favorit blogg?

Kolla gärna detta inlägg, ovh lämna din åsikt : http://jeam.blogg.se/2012/september/patetiskt.html#comment

Vill gärna veta!

Vi gör även mode collage och annat smått och gott! :D

Tack! :D

2012-09-30 @ 09:23:15
URL: http://jeam.blogg.se
Postat av: moufieeh

sv; tack så mycket :D

2012-09-30 @ 09:45:12
URL: http://moufieeh.blogg.se
Postat av: Anonym

Ja samhället blir aldrig nöjt. :/

2012-09-30 @ 18:19:38
Postat av: Anonym

Så jävla löjliga skvaller tidningar är!

2012-09-30 @ 21:39:25
Postat av: Tja

Sjukt bra åsikt :)

2012-10-01 @ 02:02:49
URL: http://www.michaeljacksonfanblogg.blogg.se
Postat av: Evve

Du har väldigt vettiga åsikter. :)

2012-10-01 @ 16:13:22