Nikita..

Min hund är väldigt speciell. :)



Inkompetenta försäkringskassan..

Det har blivit lite bloggfria dagar nu. Spenderat tiden med älsklingen istället och spelat basket. Jag ägde faktiskt han i förrigår. ;) Men nu sitter jag bara här och tar det lungt. Ska snart fixa mig för att gå en runda med Nikita och sen till bussen. Ska till min barnmorska för rutinkontroll.

Snackade med försäkringskassan innan.
För en månad sen ansökte jag om 60 dagar tidigare föräldrarpenning men får inte min första föräldrarpenning förrän den 26 maj! Jag behövde ju för f*an den i slutet av april. Försäkringskassan är helt värdelös!

They are all the same..

Vilka bloggar jag än läser så är inläggen ta mig fan likadana som den andras. Det känns som ajg får en deja vu upllevelse om och om igen. Det börjar bli rätt tråkigt. :S Samma inlägg som "hur jag blev känd",  "hur du får fler besökare" , "dresscode" osv. Är jag den ända som börjar bli less på samma vanliga inlägg hela tiden? Varför inte skriva något annorlunda? Typ:

"Titta vad vacker jag kan vara. Ja kan pussas! :D"



Tävling..


Jag är med och tävlar om ett tandbleknings kit och en tandbleknings penna hos sötaste Linn. :)

Melanie sparkar..

Här är ett litet videoklipp för er som vill se när Melanie sparkar. :)


v. 32



Kroppen: Man kan lätt bli anfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir anfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.

Barnet:
Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 cm lång. Nu kontrollerar barnet själv sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. På pojkar kommer nu testiklarna ner i pungen från att ha varit i ljumsken. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Förvärkar..

Ååh vaknade upp med massa förvärkar idag. Och dom ville inte sluta häller. FIck nog fem st denna gången. Fast jag kände på mig att det bara var förvärkar för visst det gjorde ont, men jag kunde lida mig igenom dom. Så extremt farligt var de tinte. Men och andra sidan så har jag väldigt hög smärtgräns.

Annars ska jag bara ta det lungt idag. Älsklingen är nog på bussen hem från skolan nu så snart får jag pussa på honom. :) Ska försöka hänga med på en runda i det fina vädret med Nikita och älsklingen. Men mer klarar jag nog inte. Det börjar bli för jobbigt att gå och jag får ont i både rygg, ben och mage jätte snabbt när jag rör på mig.

Hot and not..



Flytten närmar sig. Ååh vad jag längtar. Två veckor kvar bara. Ska bli så himla skönt att ha eget igen! Wiie!

Jag blir allt gladare. Fick ju min medecin för två veckor sen som jag då inte tagit på 3 veckor. Och got damn va skönt det är. Nu blir jag bara gladare och gladare och det är riktigt skönt! :D

Fler besökare till bloggen.
Har börjat få allt fler och fler besökare till bloggen och det är riktigt kul. Hoppas ni vill stanna. :)



Ingen fantasi. Det känns som att jag tappat fantasin lite när det gäller bloggandet och det är inge kul. Men vi får hoppas att den kommer tillbaka igen!

Bert Karlsson! Blää. Jävla bäver. det ser också så otorligt löjligt ut när han sitter i juryn på talang och försöker vara en sån cool hårding. Haha!

Melanies sparkar mot mina reben! Snälla gumman, sluta sparka på mammas reben! :(

Tisdag..

Nu har jag äntligen blivit klar helt med min hemsida. Har ju bestämt mig för att börja göra syntetiska dreads igen. :) Synd bara att jag inte har kvar alla bilder på jobb jag gjort inom hår. Ednast två inom hårfölrägning och en inom dreads hade jag kvar. Så lite synd.

Annars ska jag bara chilla med älsklingen och gå en runda med Nikita. Härlig soliga dag som alltid och man börjar faktiskt få lite färg i ansiktet!

Ny hemsida..

Nu har jag gjort en ny hemsida då jag utökat min verksamhet. :)

Klicka på bilden för att komma till hemsidan!



Sheer Cover..

Funderar på att köpa puder från sheer cover. Någon som vet om det är bra? Täcker det verkligen som en vanlig foundation?


Booring..

Idag, är jag FETT utråkad. Jag sitter här och har läst alla hundra blogginlägg på bloggkoll, har varit ute med Nikita, älsklingen är i skolan och nu finns det absolut inget att göra. Inget på tv häller för den delen.

Det hördes som det var påväg en geting in i rummet för ett litet tag sen. Började bli skräckslagen men insåg sen att den bara flög förbi fönstret. Det va typ det ända som krydda till tillvaron. Man this sucks!

Give mee..

Den här underbara älsklingen vill jag ha. :)




En dag hos mamsen..

Idag gick jag upp tidigt och gjorde vid mig för jag skulle åka med mamma till pc city. Dom hade ju totalutförsäljning. Tyckte dom då. Själv tyckte jag inte det va så särskillt billigt. Va väl som det brukade vara. :S Så lite lurad blev man allt. Sen åkte vi till macdonalds och åt mat. Gottit. Min mamma orkade inte laga mat idag. Men det va heeelt ok för mig. ;)

Har tagit lite ego pics på mig själv. Måste passa på nu när jag är hosmamma och kan fota med hennes kamera. Haha. Har fått jävla massa fräknar såg jag precis på bildern. Måste vara för att jag fått lite färg i ansiktet!



No pictures..

Sitter vid datan, och här har jag suttit ett bra tag. Börjar få riktigt ont i ryggen så det är nog dax att göra vid sig lite och gå ut och gå med Nikita. Så underbart väder ute. Synd bara att det blåser.

Skrev itne i bloggen på hela dagen igår. Blää vad livet är tråkigt utan bilder. Eller rättare sakt bloggen. Haha. Men dom här "inte blogga dagarna" har varit bra för mig och älsklingen. Vi har gosat och myst typ hela tiden och umgåts med varandra. Det har verkligen stärkt vårt förhållande och det känns som vi börjar bli extra kärleksfulla mot varandra. Så någon bra sak har det blivit av att jag inte kan sitta på den andra datorn. Men bara för att så ska jag ta några bilder på mig själv i camen idag. ;)

Jag och älsklingen va på föräldrarträff igår föressten. Pratade om förlossning, smärtlindring osv. Nu är jag ännu mer sugen på att få lillan i min famn!


Förvirrade lilla jag..

Vaknade försent idag. Ingentligen inte viktigt då jag inte skulle göra något särskillt men paff blev jag när jag tittade på klockan och där stod 13:10. Jad hade ju ställt klockan på ringning på 10:00? Nej istället så hade jag ställt OM klockan till klockan halv åtta på mnorgonen och sen hade den fortsatt att ticka på därifrån. Förvirrad eller vad? ;)

Idag ska jag inte göra så mycket. Hjälpa älsklingen med psykologin bara. Han ska skriva en uppsatts om depressioner och jag har alltid gillat att skriva uppsatser!

Som ni märkte bloggade jag inte mycket igår häller. Känns inte lika kul när man inte kan lägga upp bilder. Sitter nämligen på min data som laggar som fan. Kan inte använda den andra datan längre. Då går nog psykfallet i taket. Så ni får snällt vänta med mass bilder tills den 1 maj då jag flyttar och bytar data med mamma!

Födelsedag och inget bloggande..

Igår blev det inget blgogande. Som ni kanske märkte. :P Gick upp för att göra frukost till älsklingen då han fyllde 21 år! Satt och mös vid fukostbordet och gav han presenterna från mig och mamsen. Sen skulle vi göra vid oss för då kom hans mamma och pojkvän och åkte med oss till väla. Skulle handla kläder till Älsklingen.

Och då började psykfallet här hemma skrika (som vanligt) och hålla på. Jätte kul på älsklingenes födelsedag men va fan. Vi fick bita iho. Vi skulle ju ändå åka därifrån snart så då kan hon sitta där och skrika för sig själv.

När vi kom hem gick vi en runda med Nikita i det fina vädret. Det va riktigt varm t och härligt. Nästan så att det kändes som sommar! Åt glass och myste och försökte göra hans födelsedag så bra som möjligt. Just därför jag inte bloggade också. Ville ju spendera hela dagen med honom!

Nej nu ska jag gå ut och gå en runda med Nikita och älsklingen!

Frågestund..



Ställ vilka frågor du vill fram till kl:09:00 imorgon!

Bra på bild?

Har precis käka min mammas hemmalagad glass. Gottit! Gjorde lax och potatis och dillsås till mig och älsklingen innan. Både blev skit mätta och kunde knappt gå. Skulle nog inte ha ätit så mycket kanske? ;P

Va ute med Nikita innan. Vi lekte i parken som vanligt men för en gång skull hade jag med mig kameran. Älsklingen hade jätte roligt med att fota mig när jag sprang efter Nikita för att ta hennes pinne. Riktigt fina bilder tycker ni inte? ;)






Todays clothing..



Klänning från Zäta
Leggings från h&m
Halsband från glitter.

Osminkad och blek men vet ni vad? Det får man vara ibland. ;)

Its a beautiful morning..

Godmorgon sötnosar! Ännu ett en dag med strålande fint väder. Ska snart fixa till mig lite och ta på min nya klänningar så att ni får se hur den ser ut på. Sen ska jag och älsklingen gå ut en runda med Nikita. Har till och med fått lite färg i ansiktet av att bara gå ut och gå med henne. Lööve it! ;D

Så blev det shopping..

Man kan inte gå på väla eller familia utan att min mamma vill köpa något till mig. :P Först åkte vi till Familia för att hämta ut min medecin. Och då fick vi syn på världens sötaste klänningar inne på Zäta. Och då ville mamsen ge mig dom. Sen åkte vi till väla för att medecinen inte fanns på familias apotek. Där så vi en jätte söt tunika och en blus som passa mig perfekt. Så jag fick dom också. Hon är för snäll. :) Sen åt vi mjukglass när vi körde hem.

Har ätit världens godaste middag med riven potatis och kotletter. Jätte gott. Min mamma är super duktig på att göra mat. Nu sitter vi och äter glass och titta på tv. En väldigt trevlig påskmiddag har det blivit.

Dom här sötsakerna köpte jag idag!


Ego..



Bjuder på en bild på mig som jag tog precis, för nu bär det av till mamsen för påskmiddag. :)

Härliga fredag..

Nu har jag käkat frukost och sitter här och är på allmänt bra humör. Skit fint väder och snart ska jag duscha och göra vid mig för att åka till min mamma på påskmiddag. Mannen stannar hemma då han inte mår så bra men jag kommer hem ikväll igen och pysslar om honom. :)

Langosen igår blev faboulus! Skit goda såd et ska jag göra fler gånger. Va inte så svårt när man väl fick kläm på det men det tar rätt lång tid att göra då degen måste jäsa i 50 år. Glömde dock ta bilder på dom. Får bli bättre på det. Ska ta massa bilder ikväll istället. ;P

Guess what?

Jag håller på att baka langos! ;) Haha. Håll tummarna för att det blir bra!

v. 30



Kroppen:
Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.

Barnet:
Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.

What to do?

Och vad ska jag göra nu? Nu har jag lagt upp bloggdesignen på vinnarens blogg, varit ute en runda med Nikita och älsklingen, läst alla bloggar jag prenumererar på ochläst posten som kom idag. Vad ska jag göra nu? Är RIKTIGT rastlös. Så tänker man att man kanske ska ta och kolla på en film. Men det känns itne så lockande häller. Vill hitta på något. Helst åka ut och shoppa men tyvär så hade man as många räkningar denna månaden så det lär ju inte hända.

Tips någon? Vad kan man hitta på när man är fett raslös?

Vinnaren..

Och vinnare av den lila bloggdesignen är.... Karoline! :) Grattis! Har lagt upp designen på hennes blogg och så här blev det.

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Hot and not..


Det soliga vädret. Såå underbart. Fåglarna kvittrar. Solen steker och man kan gå i kortarmad och äta en glass med sin älsklingen och Nikita. Visst älskar vi alla solen?

Plastikoperationer. Men hallå vi lever på 2000 talet och nu får vi själva bestämma hur vi ska se ut. Perfekt! Tycker att det är skit bra att kunna ändra något om man är missnöjd. Så länge man gör det för sin egen skull så!

Ellos.se rabatter! Har fått 50% på valfri vara två gånger nu. Och 10% på valfri vara en gång. På bara några veckor. Det gillar vi skarpt då dom har rätt så många snygga kläder. Och det gäller på hemtextil och sådant också! :)




Alla bloggar/bloggerskor ser likadana ut. FAN va tråkigt. Alla är blonda med rosa läppar och provocerar folk till höger och vänster och dom och dom är så fula och dittan och dattan. Det är då skönt med folk som kenza och blondinbella på topplistan som itne sitter och dömmer människor till höger och vänster!

Personer som låter sina problem gå ut över andra. Håll era jävla problem för er själva. Skyll inte alls på oss. Bara för att ni har patetiska liv är det inte vårat fel. Ni hade haft det lika förjävligt ändå!

Halsbränna! VÄSRTA som finns. Och sura uppstötningar. Har en jävla massa nu när jag är gravid och det är itne härligt. Och det går aldrig över. Inte förräns om 10 veckor iaf.


Fabulous..

Det här söta linnet ska jag beställa från ellos.se. Underbart sött och jag kan ha det nu när jag är gravid också. Perfekt. :)


Skit väder..

Vaknade upp och var inte alls på bra humör idag. Skit dåligt väder och alla dagar börjar bli rätt enformiga nu. Åt frukost och tog ut Nikita för att kissa sen damp jag ner i sängen igen. Nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska käka frukost så att vi kan gå ut och köpa en pressent till hans lillebror. Han fyller år imorgon och älsklingen fyller år på söndag.

Gick in i v. 30 idag. Har en riktig kula nu och hon sparkar så det ser ut som vågar på m,agen. Riktigt alien aktigt ibland faktiskt. Nästan lite läskigt. Hehe. Så nu är det bara 10 veckor kvar. Skönt. Ska bli så jävla skönt att få hålla henne i mina armar och sedan återfå min normala kropp igen!

Reklampaus..

Måste ha en liten reklampuas och tipsa om gratismakeup.se! Väldigt bra sida kan jag säga. Du blir medlem och samlar poäng genm att värva vänner och besöka hemsidor! Du kan välja mellan att göra gulderbjudande=erbjudanden som kostar eller gratis erbjudande.

När du samlat ihop 400 poäng får du ett presentkort på kicks, h&m eller Åhlens för 150 kr!
Samlar du ihop 600 poäng får du ett presentkort på 250 kr!

Och det är inte alls svårt att komma upp i dom poängen! Du får te.x poäng varje gång du loggar in. ;)

Bli medlem du också genom att klicka på bilden!


Nya läppar?

Ååh är jätte sugen på att förstora överläppen. Men känns inte lönt att göra det nu när det går ur kroppen om tre månader. Eftersom att jag inte känner mig som den mest glamorösa jag när jag är gravid. Så det får isåfall bli efter. Men måste spara pengar till det först. Det kostar ju liksom ändå runt 2000 kr. Men dom kommer bli såå fina. :)



Längtar till flytten..

Idag vaknade jag väldigt utvilad och pigg. Solen sken inte som igår men det va rätt ok vårväder ändå. Käkade frukost och gick ut med älsklingen och Nikita. Släpte henne nere vid lägenheten vi ska bo i så hon kunde leka och springa fritt. Det gillar hon. :)

När vi kom hem vek jag tvätt och skulle sen gå upp för att sätta mig vid datan. Men när jag var halvägs i trappan började en viss psykstörd människa började gapa och skrika som vanligt. Suck. Jag blir så trött på det. Ska bli så skönt att få flytta snart. Jag tänker dana glädje dans och äta tårta. Haha.

Städat..

Nu har jag varit super duktig. Damsugat, dammat och plockat undan ner hos oss. Så nu är där fin fint. Va väldigt rastlös innan och då funka städningen. :) Nu sitter jag och tar det lungt medans jag lyssnar på Lady Gaga - Starstruck. Väldans bra låt. Har dock jävla massa halsbränna och det är inte mysigt kan jag säga.

Vaknade föressten idag av världens kramp i vaden. Jippi nu har det kommit. Vätska och kramp i benet. Men som sakt är det bara snart 10 veckor kvar tills vi vår träfa vår prinsessa. Som är VÄLDIGT vild där inne i magen.


Den onda cirklen..

Så precis på dokumentären "Jag vill inte leva detta livet" på svt:s hemsida. Missade den ju när den gick igår på tv.
Det handlar om tre killar och en tjej från göteborg som är drogmissbrukare. En utav killarna tog sjlvmord 2005. Alla är beroende av drogen ghb.

Och jag blir så arg när jag ser dokumentären.
Dom mår psykisk dåligt, en av anledningarna är ju att deras kompis hoppat från men en bro, men också pågrund av drogerna, depressioner och massa ångest. Dom lättar på trycket genom att svälja en kork ghb om dagen. Ena killen åker in i fängelse och där får han bara mass apiller sitället. Han ser så nerdrogad ut. Han försöker ta livet av sig och får fortfarande ingen hjälp, utan bara massa mer piller. När han kommer ut är det samma sak. Massa självmordförsök och ändå så får han ingen hjälp. Bara massa piller. Vad i  helvete ska han med dom till?! Visst, medecinering hjälper till en viss del, men det han behöver är en läkare att prata med regelbundet, struktur på vardagen. Det hjälper itne att bara skriva ut massa piller till en människa och så ska allt vara bra. Det dövar bara smärtan men tar inte bort den. Och det hemska är att jag pratar av egen erfarnhet. Jag kunde vekrligen sätta mig in i dokumentären.

Psyk klinikerna idag är så ruskigt kassa! När man äntligen får inbokat ett besök med en läkare så är det mest "Jaha mm, ne men det är väl itne så farligt?" Och så skriver dom ut en medecin och poff så ska allt vara bra. Hur många ungdomar måste ta livet av sig innan dom ska fatta? ENBART medecin hjälper itne. Du måste ha någon proffisionell att prata med som bryr sig och som du känner förtroende för. Och det finns det inte många av idag.

Myndigheterna måste börja se alvarligar på människor som mår psykiskt dåligt och ta tag i det! Hjälp människan lösa problemen istället för att skriva ut massa piller som bara göra dessa mäniskor till zombies!

Vill du se dokumentären? Klicka här.

Sol och glass..

Har precis varit ute i det fina vårvädret med älsklingen och Nikita. Det är inte lika fint väder som i förrigår men jag njuter av vart enda solstråle jag känner mot mitt ansikte. På vägen hem köpte vi glass, självklart magnum. Och jag valde magnum temptation. En riktigt god choklad glass proppad med mörka och vit achoklad bitar klädd med mörk choklad. Synd bara att den är så liten det är ett rätt stort minus. av mig fick iaf denna goda glass 4 av 4 hjärtan!


Ny design..

Nu har jag bytt design igen. Haha. Jag blir aldrig nöjd känns det som. Och tröttnar snabbt. Men förhppningsvis kommer jag att ha denna kvar ett tag iaf. Nej men jag uppdaterar mer sen. Hade tänkt och gå en runda med älsklingen och Nikita!

Vinnaren..

Och vinnaren av den gula bloggdesignen blev... EVA! Grattis till din nya bloggdesign!

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Söndag..

Nu har jag och älsklingen precis varit ute och gått medd Nikita på hennes morgon promenad. Morgon och morgon men ute var och gick va vi iaf. Hehe. Inget soligt väder idag och det va rätt kallt men det va skönt och va ute och röra på sig ändå. Rör jag inte på mig nu dom sista månaderna kommer jag ha det jätte jobbigt på förlossningen.

Idag är det slappe dag med älsklingen. Får ha han hemma hos mig en hel vecka nu.
Det är ju påsklov så han har hemma studier då. Riktigt nice. Är riktigt tråkigt att bara sitta själv hemma om dagarna.

Ni glömmer väl inte att tävla om den lila bloggdesignen? :)

Tävling: Lila bloggdesign..

Nu har jag pulat ihop ännu en design till tävling. Denna gången blev det en lila, söt och stilfull design.

Det du behöver göra för att vara med och tävlar är bara att lägga till min på blogg på bloggkoll, och skriv sedan en kommentar här nedanför att du har gjort det, så är du med!

Tävlingen avslutas kl: 18:09 på onsdag.

Klicka på bilden för att komma till designen!


Sol och naglar..

Har precis blivit färdig med en kunds naglar. Hon hade knäckt fyra stycken. Så jag putsade och målade och nu är dom fin fina igen. :) Tog ingen bild för ja ni vet. Kameran är skit kass så det blir bara suddiga bilder ändå. So whats the point?

Ska snart gå ut med Nikita en runda i det fina vårvädret.
Älsklingen ska bara duscha klart först. Sen ikväll blir det att se om vi vunnit på hästarna vi köpte innan idag. Inte så troligt eftersom vi aldrig vinner men man kan ju hoppas. Hade varit riktigt gött med några tusen extra i plånboken. ;)

Bilden är jätte suddig men slänger ändå ut den här för er som vill se hur nagelförlägningen blev på min kompis igår!


Amstaff=Mördarhund?

Hundrasen amstaff och pitbullen har fått så dåligt rykte och det gör mig så arg. Jag själv har en liten amstaff tik på 5 månader. Och har haft en pitbull tik innan dess. Och dom två har varit världens knähundar. Så underbart snälla och goa och vill en bara väl. Många har kommit fram och sagt: Är itne det en sån kamphund? NEJ! Det är ingen kamphund. Hon kampar inte. Och kommer aldrig någonsin göra det häller. Bara för att det är en amstaff eller pitbull så är det ingen kamphund. Du kan göra en golden retriver till en kamphund. Allt beror på ägaren. Och om denna ägare är dum i huvudet eller inte.

Det har stått mycket i tidningar om att en amstaff eller en pitbull har attackerat människor och försökt bita ihjäl en. Jag tycker det är så synd. För det är inte hundens fel utan ägaren. Det är ALDRIG hundens fel. Allt beror på uppfostran av ägaren. När jag läser sådant är det enbart ägaren jag blir så förbannad på. Varför ska en hund få lida för ägarens plånboks skull?


Film: Death Race..

Nu ska jag tipsa om filmen "Death race". Det är en väldans bra film med lagom mycket action blandat med känslor. Roliga vändningar och man fölrjer med i varje minsta detalj. Riktigt bra film och den får högsta betyg! Fem av fem hjärtan!

"Den före detta speedwaystjärnan Jensen Ames (Statham) kämpar för sin överlevnad i en futuristisk, postindustriell ödemark. Efter att ha blivit oskyldigt dömd och fängslad för det ohyggliga mordet på sin egen familj, tvingas Ames nu möta landets våldsammaste brottslingar i en brutal, TV-sänd biltävling anordnad av fängelsedirektören. Med hjälp av monstruösa bilar, maskingevär och våldsamma krascher måste Ames förstöra allt i sin väg för att återfå sin frihet. Följ med på en actionspäckad och explosiv resa! Välkommen till den brutalaste publiksporten någonsin."














Underbara vår..

Ååh vad bra humör jag har varit på idag. Måste vara den sköna solen och den blåa himlen. Har varit riktigt varmt idag. Så att man kunnat gå utan jacka och allt. Grillat utomhus har vi det också. Nu känner man riktigt att sommaren är på väg. Jätte härligt är det.

Gjorde nagelförlägning på min kompis idag. Blev en fransk med silvriga stenar. Fotade dom men SÅKLART strulade kameran igen och det blev suddiga bilder av allt. Riktigt dålig kamera när det gäller närbilder.

Annars så håller jag på att pula ihop ännu en design. Tycker bara dom blir bättre och bättre. Hehe. Denna gången en lila. Bild på den kommer senare. Men nu ska ni få njuta av en underbar bild jag tog igår.



Death race..

Har precis sett klart filmen "Death race" med älsklingen. Jävligt bra film måste jag säga. En sådan film med lagom action och oväntade vändningar i. Skriver en ressention om den imorgon. :)

Har också käkat mig proppfull på bacon snacks. Känner mig som värsta tjockisen nu. Hehe.


Tävling..

Nu är jag klar med denna soliga och våriga bloggdesign. Tävlingsreglerna är mycket enkla.
Skriv endast en kommentar om att du vill vara me doch tävla, så är du det! Lätt va? ;)

Tävlingen avslutas på lördag kl:15:00!

Klicka på bilden för att komma till designen!



Soliga vårdag..

Har suttit och pulat ihop en header till en bloggdesign hela morgonen jag tänkt lotta ut. :) Så nu kom älsklingen hem så vi ska köpa godis och lite sånt och mysa. Det är ju vår 1 års dag tillsammans! Strålande dag idag. Solen lyser och det är varmt och ikväll ska vi käka pizza! Uppdaterar mer sen för nu ska vi gå en runda med Nikita!

Fotboll?

Jovisst. Ännu en kväll med fotboll. Men jag kommer nog bara sitta med dom andra ett litet tag och kolla, sen går jag och sätter mig vid datan och läser lite bloggar. Det är mer nöje för mig. Hehe.

Jag och älsklingen var precis ute med nikita på hennes kvällsrunda.
Tog en jävla snygg bild måste jag säga själv. Blev väldigt fint sken från solen då den gick ner.  Imorgon är det min och älsklingens 1 års dag och det ska vi fira med pizza, film och godis. Nej men nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sätta mig framför tv:n!

v.29


Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

Emelies bloggdesign..

Igår blev jag klar med Emelies bloggdesign och idag la jag in den till henne. Vad tycks?


Inkompetenta läkare..

Vissa människor borde inte få vara psyk läkare. Nu har jag ringt ett x antal gånger inklusiv en gång igår och en gång idag. Och hennes j*vla sekreterare tar bara mitt nummer och säger att hon ska ringa upp. Men det gör hon aldrig. Jag behöver ju mer medicin och bli remiterad till psyk i ängelholm istället. Samt måste jag prata om min ångest med en läkare. För den medicinen ajg har nu tar inte bort ångest utan bara depression. Vissa människor är helt inkompetenta!

Så, nu har jag gnällt färdigt! ;) Idag skulle jag egentligen åkt till skolan. Men ångesten kom ivägen. Så jag får försöka göra det bästa av situationen här hemma. Tänkte göra vid mina naglar och tvätta lite kläder. Imorgon är ju min och älsklingens 1 års dag och då ska vi käka pizza och mysa framför en film. Mys pys!