Sandra, Danne och Sami..



Sandra, Danne och Sami stack för ett tag sen. Vi satt och snackade och gullade med barnen. Sandra satt mest och gullade med Melanie och tyckte att det va jätte kul när hon jollrade. :) Så nu har jag nattat Melanie och sitter här och är skit trött. Ska nog gå och lägga mig snart. Är helt utmattad. Har ingen aning om varför då jag knappt gjort något idag.

Melanie min skrutta..



Sitter just nu och myser med Melanie. Min lilla skrutta. Hon är så söt. :) Har varit i klippan och skrivit på faderskapsintyget med älsklingen. Lämnade Melanie hos hans föräldrar. Slipper man oroa sig för om hon skulle bli hungrig när vi är i klippan o sånt.

Efter det åkte vi tillbaka till hans föräldrar, snackade lite och gick sen hem med Melanie. Melanie är lite kinkig nu för att hon är trött. Stackarn. Ska alltid bli övertrött. Nu kommer i alla fall Sandra, Danne och Sami på besök. :) Ska bli kul att snacka och sånt. Uppdaterar mer när dom åkt.

Puss på er! <3

Känslor..



Ibland har jag så mycket ångest att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så ofta blir det att jag får en ångestattack. All Känns bara jobbigt och jag velar fram och tillbaka och ältar och ältar. Har jag valt rätt här i livet? Kommer allt bli bra till slut eller kommer jag ha det svårt resten av livet? Kommer pengafrågan någonsin att lösa sig? Kommer jag någonsin kunna få min sjukdom i shack? Försummar jag mina nära och kära när jag är så här?

Den här jävla ångesten. Den är inte lätt...


En skit bra sak..



Godmorgon Sötnosar! Har varit vaken i typ en timme redan och har fotfarande inte käkat frukost. Ska göra det snart. Måste nog bara mata Melanie först för hon ligger och jämrar sig i sin säng nu. Så snart skriker hon väl.

Annars så ska jag bara städa lite och sen göra vid mig. Ska ju till klippan och skriva på faderskapstestet. Sen imorgon ska jag göra en skit bra sak som ni först får reda på då. I och med att det kanske inte blir som jag vill.

Nej men nu måste jag mata Melanie.

Puss på er! <3

Sagan om ringen, En tråkig film?



Nu sitter man här och funderar på att ta något att äta.
Är rätt hungrig. Älsklingen sitter och tittar på Sagan om ringen på tv 3. Jag slö tittar lite bara. Har inte riktigt förstått mig på vad det speciella är med dom filmerna. Rätt tråkiga om jag får säga det själv.

Imorgon ska jag och älsklingen till soc. Vi ska skriva på faderskapstestet så att älsklingen står registrerad som pappa. Ska va där 16:00 så jag behöver inte vakna så tidigt ändå. :P

Grandmas boy..

Hej Sötisar! Sitter och lyssnar på musik och sneglar lite på ett program med 5 cent på mtv. Käkar upp det sista godiset också. Mums. Konstigt nog så har jag gått ner till 56,7 kilo på att äta godis och skräpmat. Haha nej men det är nog för att jag inte äter mer än två, tre gånger om dagen. Har ju slutat med min andra medicin nu så nu är jag inte så hungrig hela tiden. Så det är gött.

Älsklingen är hos en polare nu men när han kommit hem ska jag till hemköp och köpa kattsand. Sen ska vi städa undan lite sen mysa framför filmen "Grandmas boy".


Fotosession klar..

Hej Sötnosar! Nu är min fotosession uppladdad på modellbilder. Ta gärna en titt. Konstruktiv kritik är välkommen. :) Klicka H Ä R för att komma dit.

Upp och ner..




Lårhöga stövlar. Ååh va snygga dom är. Riktigt porriga. Det är ett klart måste till i höst.

Långa naglar. Varför spendera pengar på löshår och lösögonfransar, hårfärgning mm om du inte tar hand om du inte har långa naglar?Det förstör liksom hela helheten med att vara snygg. Nej lägg pengarna på långa naglar också!

Tjej sex. Det finns inget härligare, mjukare och mer underbart än tjejsex. Jag förstår verkligen itne hur man kan vara hetro. Blää va tråkigt.






Blondt hår. Nej fy fan va tråkigt. ALLA är blonda nu förtiden. Innan va det speciellt med att vara blond men inte nu inte. Nu går alla och bleker håret och det är typ sveriges vanligaste hår färg. Nej gå mot strömmen och färga håret brunt eler svart.

Anonyma kommentarer. Ni är så jävla fega. Om ni nu måste skriva något elakt eller stöddigt så kan ni väl åtminstone ha stake nog att skriva era namn så man vet vilka ni är.






Ingen kreativitet..

Blää, har försökt pilla med en ny design men den blir inge bra. Kanske ändå får köpa en istället. Känner mig inte kreativ för fem öre. Lika bra att låta någon annan som är det göra en åt mig istället.

Ja då sitter jag här och äter godis. Ingen bra frukost det inte. Får gå och ta mig två mackor eller något.


Lat dag..

Hej Sötnosar! Idag har jag bara legat på soffan och latat mig. Käkade vikingbåt innan. Gottit. Annars så finns det inte mycket att säga. Har som sakt bara latat mig och myst med älsklingen. Är skit trött så jag ska nog krypa till sängs nu.

Puss på er! <3

Sko orgasm..


Dessa sötnosar måste jag bara ha från topshop.com


Så trött..

Fy fan va jag är trött. Vill sova men det vill inte Melanie. Så då kan jag inte sova. Ååh mit thuvud känns som det ska sprängas. Ska mata Melanie och sen lägga mig och vila. Hoppas på att hon inte är så kinkig.

Festen igår..

Godmorgon Sötnosar! Vaknade precis och är lagom seg. Det va en galen kväll igår. Vi va hos Robin och där va rätt mycket folk. I alla fall senare på kvällen. Då strömade alla in. Packad blev man och gjrode lite crazy saker. Men det va bara kul. Hehe. Kommer inte ihåg detaljer vi gjorde. Minnet är lite suddigt såhär på morgonen men jag vet att vi hade roligt i alla fall. Det blev ett par bråk senare på kvällen men det löste vi igen.

Nu ska jag bara vila lite sen ska jag hämta Melanie. Saknat min lilla skrutta. Sen ska väl jag och älsklingen bara mysa och ta det lungt idag.






Videoblogg..


Fun with Dick and Jane..

Såja. Nu har jag tid att skriva lite i bloggen. Har ju varit hos min psykläkare. Pratade med henne och fick en ny medecin som jag ska gå på istället för zyprexa. Efter det åkte jag till klippan och hämtade ut medecinen och köpte dricka inför imorgon. Jag, älsklingen och Sandra ska nämligen sitt ahär och dricka lite. Är ju sista gången Sandra troligen kan dricka på grund av en hemlig anledning.

Så då ska man bara ta det lungt med älsklingen och käka godis och koll apå "Fun with dick and jane" på tv.

Mot psykläkaren..



Godmorgon Sötnosar!
Nu ahr jag käkat frukost och gjort vid mig lite. Ska ta bussen tio över tolv till klippan för att sen ta bussen till ängelholm. Ska till min psyk läkare. Sen efter mötet med min psyk läkare ska jag till en annan person som ska ha hand om min samtalskontakt. Ska ta upp min ångest då också och se om jag inte kan få något mot den. Den slipper ju liksom aldrig. Så jävla jobbigt.

Sen ska jag hem och träna. Träna som en idiot ska jag då jag har hoppat över nästan en hel vecka. Har bara gjort lite magövningar. Så det blir att svettas ikväll.


Läsarfråga..



Tycker du om att läsa bloggar du stör dig på?

Tjockis..

Ååh va jag är trött och sleten idag med. Så jävla jobbigt när man har saker att göra också. Tvätten är inte klar än så den får jag hämta snart också. Ångest! Ja och inte blir det bättre när man är hungrig hela tiden och bara tänker på mat. Allt pågrund av min nya medecin där dom vanligaste biverkningarna va viktuppgång och ökad apptit. Nej fy fan. Ska säga imorgon till min läkare att jag inte vill gå på den mer. Jag ger upp liksom.


En lång runda och modellbilder..

Puuh, fan va jag är trött nu. Gick en runda på 2 km med Nikita och Melanie och jag är skit trött. Snacka om noll kondis. Men jag bränner kalorier i alla fall. ^^

Ska ta det lungt nu och vila mig och vänta på att älsklingen kommer hem från skolan. Han mådde inte så dåligt idag så antagligen var det mest inbillning all ahans symtom. Eller så har han kanske en lätt influensa. Vad vet jag. I alla fall så ska jag tävtta kl:16:00 så han måste va här så han kan passa Melanie.

Jag har fått bilderna från fotograferingen nu. Där återstår lite rmer redigering men redan nu tycker jag att dom blev skit snygga. Vad tycks?


Fin hy?

Jag har märkt nu att med små knep jag gör har jag fått MYCKET bättre hy än innan. Innan hade jag rätt mycket finnar och hyn va grå daskig och tråkig. Nu är den len och fräsh och jag har nästan aldrig finnar förutom när jag har mens. Här nedan är lite tips på hur du får fin hy.

Rök INTE. Min hy blev så mycket bättre när jag sluta röka.
Tvätta ansiktet morgon och kväll och smörj med en lotion. Ansiktstvätten, ansiktsvattnet och lotionet ska helst vara i samma märke.
Ät vitamin tillskott. Jag äter en ABCDE multivitaminer varje dag.
Ät zink tabletter. Zink är känt för att ge en fin finnfri hy.
Ät nyttigt. Försök att äta så nyttigt som möjligt och försök bergränsa snabbmaten til helger.

Det här gör jag varje dag och jag har märkt en jätte stor skillnad på bara en månad. Så gör detta du också så ska du se att du också får bättre hy. :)

En lång runda..



Godmorgon Sötnosar! Sitter här och äter fukost. Melanie ligger och sover så sött i sin säng. Ska lata mig lite nu sen tänkte jag gå ut med Nikita och Melanie en lååång runda. Vill bli av med fettet på mina lår och rumpa en gång för alla. :P
Efter det blir det att jag tar det lungt tills älsklingen kommit hem sen drar jag iväg och tränar,

Puss på er! <3

Sleten och trött..



Nu har jag äntligen kommit hem, packat upp varorna, matat Melanie och ätit själv. Puuh nu är man trött, mätt och belåten. Är grymt sleten nu och vill bara lägga mig i soffan med älsklingen när han kommer hem. Ska bli skönt att bara få ligga och mysa lite. Det blir absolut ingen träning idag för det är jag för sleten och trött för. Istället gör jag några mag övningar. Det får räcka.

Svininfluensan!

Fuck, fuck, fuck, FUCK! Älsklingen har nog fått svininfluensan. Tre av hans kompisar har det som han varit med och nu börjar han också få symtom. Han kom bara in och höll jackan för munnen och sa det. Och ut fick han gå! Han ska va hos hans kompis i några dagar tills han mår bättre. Jag är bara så rädd nu att Melanie får det. Tror inte att en sån liten bebis kan klara av en sån stark influensa. :( Hoppas bara att ajg itne fått det så att jag också kan smitta ner henne.

Sleten till max..



Nu sitter jag här nyduschad och osminkad. Ska snart ta och ryma upp lite. Jag är så grymt sleten idag så det har tagit mig timmar bara att få upp motivation till att göra det. Ska iväg och storhandla sen också och då vill jag att här ska vara upprymt så man bara kan ställa in varorna och sen lägga sig på soffan.

OBS! Det är camen som gör mig så vit. Haha!


Skvallerbloggar..

Vet ni vad? Jag älskar skvallerbloggar! Haha jo det är sant. Lite löjligt visst men det är så roligt att läsa allt smaskigt om folk. All dubbelmoral och svek samt alla dessa ytligheter. Jag har två favoriter som jag läser och det är falsksanning och N bitchie. Dom är bara för bra.



Tröttis..

Godmorgon Sötnosar! Idag är jag sjukt trött. Kan bero på att jag tog min medecin för min mani igår som jag inte tagit på hela helgen. Blir trött första dagen jag tar den. Sko nog gå och lägga mig igen en stund. Melanie sover och älsklingen ska snart dra till skolan. Så det blir nog en tupplur då. :)

Annars ska jag träna, träna, träna. Eftersom att jag inte gjorde det igår så får jag pusha mig extra mycket idag. Och ja det blev ingen fotografering idag. Kunde inte hitta någn barnvakt så vi får ta fotograferingen en annan dag istället.


Wook grönsaker..

Hej Sötnosar! Har precis käkat min middag, wook grönsaker. Blev lite mätt men tyckte inte att det räckte så jag gjorde en sallad också. Och då blev jag mätt. :P Så jävla gött att man kan bli mätt på det när det nästan inte innehåller några kalorier.

Borde egentligen dra iväg och träna men jag är så jävla trött. Stannar nog hemma och gör några övningar för magen så att den åtminstone får lite träning idag.

Promenix..

Nu drar jag ut på en lång promenad med Melanie och Nikita. :)

Todays clothing..



Mysdress: H&M
Linne: H&M

Vet ni?



Vad anser ni om glamor modeller? Att visa upp sin kropp i tidningar som slitz, fhm mfl? Jag tycker att det är helt ok. Om var och en vill göra det är det upp till dom. Om jag hade haft en pang kropp hade jag också velat visa upp den. Med dom privata delarna sexigt dolda såklart. Att man lämnar lite till fantasin är bara sexigt. Just nu visar jag ju egentligen upp min kropp genom underklädes bilder. Men det dom gör är ändå snäppet mer.

Jag tycker att dom tjejerna i slitz och fhm osv ska få grymt mycket creed för vad dom gör. Våga visa upp sig sådär. Det är det inte många som gör. Jag tycker att dom är modiga som gör så. Jag tycker inte att man ska skämmas över sin kropp och dölja den och vara pryd och tänka: "Det är slampigt,utmanande ja fan och hans mormor att visa upp sin kropp" och att det är "äckligt" och "förnedrande". Varför? Är kvinnokroppar äckliga och förnedrande? :S Dom är ju vackra och vackra saker är ju bara vackert att visa upp. Haha!

Så power till glamor modellerna! Vad tycker ni?

Trött?




Idag är jag uppe tidigt. Gick upp tio över nio egentligen har bara inte skrivit ett inlägg förräns nu. Älsklingne gick ju upp då för att gå till skolan och jag för att mata Melanie. Kunde lika bra stanna uppe då ju. :)

Idag ska jag träna och städa lite. Sen ta det lungt. Ska fotograferas imorgon igen. Två olika teman då. Ett tema ska vara i parken utanför oss och ett ska vara ett barbietema i fotografens studio. Så det ska bli jätte skoj som alltid.

Sängdax..

Nu ska jag gå och lägga mig men innan dess:

Ego pics..

Då va man hemma igen. :) Har ju varit och fotograferats på tågrelsen här i Ljungbyhed. Va jätte skoj. :) Trevlig killar. Ska defenitivt fotograferas igen av dom.

Har precis käkat mat och nu är det lite segt. Älsklingen är och ser på fotoboll hoss hans polare så jag har liiite tråkigt. Och vad gör man då? Jo, tar egobilder! Lite crazy sånna. Enjoy!




Min första videoblogg..


Dålig våg?

Whata fuck? Det måste vara något fel på min våg. Jag började banta typ i förrigår och åt då bara mackor och en naturdiet shake. Och igår åt jag en stor middag och godis så det borde ju kompenesera för dagen jag bantade. Men nu väger jag helt plötsligt 56,6 kg. :S Hur kan jag ha droppat så mycket i vikt på bara några dagar? Det kan inte stämma. Måste nog köpa en ny våg för battarierna är det inget fel på. Någon som vet vart man kan köpa en BRA våg?




Sexiga klänningar..



Åååh! Dessa underbart sexiga klänningar från fashionclub.se MÅSTE jag ha snart. Visst är dom läckra?

Underklädesfotografering..

Godmorgon Sötnosar! Sitter uppe nu för lilla Melanie ville inte sova längre som jag ville. Så då får man ju gå upp. Ska snart smörja in mig med brun utan sol så att jag är lite brun inför fotograferingen klockan sex. Ska göra en underklädesession på en tågräls här i ljungbyhed. Blir nog rätt coolt. :) Annars idag så ska jag bara ladda inför fotograferingen.

Här är föressten en redigerad bild från min föra bikinisession på stranden. Vad tycks? :)


Nighty nighty..

Nej nu ska jag ta och lägga mig. Älsklingen stack till Johan för ett litet tag sen och skulle göra han sällskap. Så jag har fått lite egen tid men nu känner jag att jag inte pallar att va uppe längre. Så godnatt på er!

Övertrött..

Sånt här kan man ju också göra nä rman är övertrött. ^^



Film och godis..

Nu blir det film och godis för mig, älsklingen och min mamma. Vi ska titta på "Role Models". En komedi så vi får hoppas att vi skrattar. :)


Webcamen funkar..

Jaaa det va mitt fel att camen inte funka. Haha. Tekniska jag fatta inte att där fans två saker till ajg behövde installera för att cam centralen skulle funka. ^^ Så nu kommer ni i alla fall få fler ego pics. Love!



Fest igår..

Hello Cutiepies! Nu har jag och mamma ätit middag. Potatisgratäng med biffar blev det. Skit gott. Hon kom ju och bjöd på det så jag kunde ju inte tacka nej. Börjar banta imorgon istället. :P

Igår va jag på fest hos Samme. Blev bara jag och 3 till. en liten fest då. Va rätt skojsigt. Drack inte så jätte mycket igår. Så jag är inte så bakis idag. Hämtade Melanie klockan ett i förmiddags. Saknade henne så mycket. Så nu ska jag bara ta det lungt och prata lite med mamma. Ska nog hyra en film med älsklingen också. Får se vad det blir. :)

Pussis!











Mias Bloggsedign..



Nu har jag gjort klart Mias blogg. Vad tycks? :)

Mamma på besök..

Hej Sötnosar! Sitter här och äter rågmackor och dricker ett glas juice. Gottit! Idag kommer min mamma på besök. Hon har köpt några saker till Melanie som hon ska lämna. Så vi ska bara umgås lite med henne och ta det lungt. Uppdaterar mer sen.

Puss puss!

Naturdiet..

Sitter just nu och dricker naturdiet drinkmix. Skulle egentligen bara äta grovmackor till frukost, naturdiet till middag och grov mackor till kvällsmat. Men så så jag att en portion natur diet bara innehåller 100 kalorier. Så jag har bestämt att äta:

Fruskost: Två rågbröds mackor
Lunch: Naturdiet
Middag: Naturdiet
Kvällsmat: Två rågbröds mackor.

Det andra hade blivit alldeles för lite. Jag hade ju svält mig själv. Och det vill jag inte göra. Vill gå ner i vikt utan att svälta. Haha.

Nej men nu ska jag damsuga innan jag drar iväg och tränar. Efter det blir det att jag gör vid mig för utgång.

Puss på er! <3

No more fat..



Blää. Vägde mig igår och då hade jag gått upp 4 kg.
Tyckte väl att jag blivit lite större. Inget så där jätte märkbart men ändå lite märkbart. Så nu ska jag banta igen. Jag rodde att efter att jag gick ner till 55 kg igen förra gången så kunde jag börja äta som vanligt, alltså fyra gånger om dagen. men så är ju inte fallet. :P

Jag: Nu ska jag fan banta igen.
Älsklingen: Det säger du varje gång.
Jag: Ja men förra gången gick jag ner så då lyckades jag ju, men sen gick jag upp igen.
Älsklingen: Varför det?
Jag: Jo för jag tänkte att nu när jag gått ner kan jag äta fyra gånger om dagen igen.
Älsklingen: Haha pucko inte konstigt att du går upp!

Jag i ett nötskal. Ibland får man vara lite korkad. ^^

Katt mat?

Jag är sååå trött. Och inte bara trött i ögonen, jag är dessutom trött i hela kroppen också. Undrar vad det kan bero på? Ska i all aflal snart gå och lägga mig men först bill jag bjuda på en bild på en av kattungarna här hemma. Visst är hon söt? Hon sitter i Nikitas mat skål. ^^


Kotletter och currysås..

Hej Sötnosar! Jag skulle inte käkat det sista riskornet. Haha. Är mätt som fan. Käkade kotlett med ris och currysås. Väldigt gott må jag säga. Väntar på att älsklingen kommer hem så att jag kan dra iväg och träna. Känner att jag behöver det idag också.

Puss på er! <3

Hot and not..



Den nykomna värmen. Visst är det härligt? Sol, sol och sol. Och så kan man bli lite brun också. Lovley!

Melanies jollrande. Det är sååå sött. Och mycket roligare nu när hon jollrar och "pratar" till oss. Nu börjar det liksom hända grejer. :)

Rosa klänningar. Snyggt, sexigt och porrigt. Alla borde klä sig i lite mer rosa. Det livar upp den gåra världen vi lever i!



Sommarens slut. Nej fy fan för vinter. Palla den liksom. Bara kallt och ruggigt och man kan inte festa utomhus. Blää säger jag bara!

Folk som inte har ett eget liv. Ja ni som lägger i er andras. Är så jävla fördomsfulla och tror ni vet bättre än andra. Håll er skit er själva tack och låt mig ha det bra!


Sola is boring..



Nu har jag varit och stekt ute i solen. Jävligt tråkigt må jag säga. Hatar igentligen att sola men gör det ändå. Måste ju bli brun. ;) Men visst är det tråkigt att sola? Man bara ligger där och gör ingenting. Jag klarar inte av sånt. Måste göra något hela tiden.

Städade och sånt imorse. Fick hjälp av älsklingens styvmamma. Inte för att jag fattar varflr hon ville hjälpa att städa. Är ju rätt tråkigt. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag ska inte träna förräns imorgon, här är som sakt helt städat, sola mer pallar jag inte. Så vad ska man göra?

Melanie ligger i alla fall och mår bra i sin babysitter. Hon är så söt min lilla fis. :)


Melanie jollrar..

Godmorgon! Har varit uppe sen tio så idag gick jag upp relativt tidigt. Ska fotograferas kl: 15:00 så ska göra vid mig extra mycket idag. Efter fotograferingen ska jag träna och sen bara ta det lungt inför imorgon.

Melanie har börjat jollra lite smått. Fick med lite på film. Hon skrattar så sött också. Älskar min lilla flicka! <3


Godnatt på er!

Hej Sötnosar! Nu har jag fixat mina naglar och smörjt in mig med brun utan sol. Så nu känner jag mig super fräsh. Ska gå och lägg ami nu för ska upp i tid imorgon.

Puss puss! <3


Ursäkta?




Anonym om Ta hand om dig..:
ta-hand-om-digsjälv-dag? Varför har du aldrig en ta-hand-om-din-dotter-dag?
 
Anonym om Back to the reality..:
seriöst, du bryr dig inte ett skit om din dotter va? Du har jag festat VARJE HELG.

Svar: För det första vill jag bara säga. JÄVLA MESAR! Snälla om ni nu ska kommentera något elakt kan ni väl för fan skriva era namn. Eller ni vågar inte stå för vad ni tycker och tänker?

Och så till svar nummer ett: Vadå "Ta-hand-om-din-dotter-dag"? Haha jag tar hand om henne VARJE dag så jag har en "Ta-hand-om-din-dotter-dag" varje dag. Det hade väl varit sjukt om jag bara tillbringat en dag med henne. :S

Till svar nummer två: Så om jag festar en gång i veckan betyder det att jag itne bryr mig om min dotter då? Jag matar henne varje dag och varje natt, jag bytar blöja på henne, jag gullar och leker med henne, jag myser med henne och ger all min kärlek till denna människa. Bara för att jag vill ut och roa mig en gång i veckan betyder det inte ett skit. Melanie mår bra och har det bra hos sin farmor och farfar och mormor. Jag tycker att det bara är bra att dom är hos dom lite så att hon inte glömmer bort dom. För att ha en bra kontakt med en mor och farföräldrar är väl bara bra?

Ditt fega kräk..

Puuh. Nu är jag utmattad. Har precis tränat. Har lagt om mitt träningsprogram till att jag tränar hela kroppen vart annan dag istället. Ska pröva och se om det ger resultat snabbare.

Va ju i klippan innan idag. Älsklingen skrev in sig på skolan och så handlade vi lite mat när vi ändå va där. Jag solade aldrig för det hant vi inte. Så jag smörjer mig med brun utan sol ikväll istället. För imorgon blir det fotografering. Älskar att stå framför kameran. :)

Har fått the sims 3 föressten. Spelade det lite innan och det verkar skit kul. Haha dator nörd eller vad. Men va fan det är något att fördriva tiden med när Melanie sover. :) Älsklingen gjorde sig själv på sims och jag mig själv. Haha ska försöka få dom att bli tillsammans. :P

Och till dig:

din doda pappa,  (din mamma .se) om Hoppas på sol..:

"hahah fjortis stilen kommer tbx "

Du kan inte ha någon själ eller ett hjärta i kroppen. Hur i HELVETE kan man skriva något så taskigt till mig som har en pappa som har dött? Du är fan inte mänsklig. Jag gissar på att du inte är en sekund över 14 bast, för en mogen människa säger inte sånt. Och pluss att du är anonym? Fega kräk är vad du är!


Ska göras..

Saker som ska göras idag:

Dra till klippan
Ringa min advokat
Sola
Träna


Hoppas på sol..

Godmorgon Sötnosar! Vädret börjar bli lite bättre. Solen skiner i mellan åt utanför mitt fönster. Så det är gött. Dom säger ju att det ska bli 25 grader varmt i veckan. Hoppas det så att jag kan sola lite. Har ju käkat solbrun tabletter i en månad nu så man tycker ju att jag borde bli lite brun.

Idag klockan 15:10 ska i i alla fall jag och älsklingne och Melanie till klippan. Älsklingen ska skriva in sig på skolan och så ska vi passa på att handla lite mat när vi ändå är i klippan. Mycket billigare där än hemköp som ligger här. Sen blir det att träna som vanligt.

Puss på er! <3

Btw: Så här så jag ut i fredags. Cute hu? ^^


Kötfärsås och skola..



Just nu står älsklingen och lagar sin goda köttfärsås med spagetti. Melanie ligger i sin baby sitter och är lika söt som alltid. Jag själv ska dock inte ha någon middag. Åt två råg mackor innan. Får vara nog för idag. Har trots allt ätit tre gånger.

Imorgon ska älsklingen skriva in sig i skolan igen. Dom börjar ju på fredag. Jag vill också gå i skolan. Eller jobba. Eller åtminstone ha något att göra. Är inte kul att bara vara hemma längre. Har varit det allt för lång tid av mitt liv nu känner jag. Men men. Det får bli när Melanie börjat på dagis.

Tränat och sånt..



Nu har jag varit och tränat och käkat calsone. Nu tänker ni säkert att "fan va onödigt och träna då" men det är det inte. Jag tränar nämligen inte för att jag är för tjock utan för att få muskler. ;) Älsklingen sitter i soffan och Melanie i babysittern så jag passar på att va lite på datorn nu när den är ledig och här är lungt och skönt. Ska läsa lite bloggar nu hade jag tänkt.

Puss på er! <3

Min lilla tjej är smart..

Godmorgon Sötnosar! har suttit och pillat med en bloggdesign men blir aldrig nöjd. Så det har tagit några timmar. :P Men jag fotsätter tills jag är nöjd.

Annars så ska jag bara träna idag och städa och lite sånt. Hemma dag helt enkelt. Finns inte så mycket mer att göra på veckodagarna. Melanie ligger i sin babysitter här bredvid. Hon har upptäckt att om hon sparkar med benen så gungar den. Hon är smart min lilla tjej. :)


Godnatt..

Då har man varit uppe tillräckligt för idag. Godnatt!

Melanie lyfter sitt huvud..

Hej Sötnosar! Har inte gjort så värst mycket under dagen. Lagat middag, myst med älsklingen och käkat godis. Har varit ute några rundor med Nikita också. Ska väl inte göra så mycket mer under kvällen. Skulle ju egentligen träna idag men jag känner mig skit sleden så jag flyttar fram träningen en dag.

Filmade Melanie innan när hon övade på att lyfta huvudet. Hon är så gullig. :)


Filmen: Big Stan..

Såg filmen "Big Stan" igår och ska skriva om den nu.

"Filmen handlar om en kille vid namn stan som blir tagen för bedrägeri och ska få avtjäna sitt straff i fängelse. Han får höra av en kille att han lätt kommer bli våldtagen av alla killar i fängelset för att han är så liten. Han bestämmer sig då för att träna upp sig och bli mästare på att slåss bara så att han klarar undan alla manliga våldtäckter."

Filmen va bra och väldigt rolig dessutom. Jag älskar skådespelaren som innehar huvudrollen i den här filmen och jag skrattar åt han varje gång. Den här filmen får 4 av 5 stycken L.












Måndag..

Godmorgon! Uppdaterade inte mer sen igår för jag och älsklingen gick till hans föräldrar och åt middag och hämtade hem Melanie. ååh va jag saknade henne. Min lilla prinsessa. Där borta blev det iaf köttbullar, sås och potatis. Gottit! Snackade lite och så.

Efter det gick vi hem och ämtade plånboken för att sen gå tillbaka till hydro och hyra en film. "Big Stan" fick det bli. Sen när vi kommit hem så hade älsklingen blivit hungrig igen så vi beställde var sin vikingbåt til oss. Gott men jag gillar nog calsone bättre. Hehe. Filmen var i alla fall bra. Rätt rolig. Men jag jag älskar också han skådespelaren som hade huvudrollen i den filmen. :)

Och idag är det vardag igen så då ska jag träna men också tvätta lite. Annars blir det bara att ta det lungt och umgås med familjen!

Back to the reality..

Back to the reality. Va på gammelmarknaden i fredags. Och som vanligt är jag skit dålig på att uppdatera bloggen när jag festar. I alla fall så började det med att jag fixad mig och så kom Tilda, Sandra, Nico och Emelie hit och drack lite. Älsklingen va nykter och passade Melanie. Vi stack sen till gammelmarknade och va lagom packade. Haha. Men det va itne alls så roligt. Stack hem redan vid tolv.

Nästa dag vaknade jag och mådde hyffsat bra. Jag och älsklingen hade bestämt att gammelmarknaden skulle vara sista gången jag festade innan vårt uppehåll och hans dag skulle vara på lördagen. Jag va så besviken att en så tråkigt fest dag skulle vara min sista så jag följde med älsklingen på fest hos Jonny. Hans föräldrar passade Melanie då så vi fick sova ut hela natten. Festen hos Jonny va där imot rolig som fan. Dansade och pratade med alla. Blev lite nasty med älsklingen. Haha. den lyckad fest med andra ord.

Idag mår man som man förtjänar. Sleden och skiit hungrig. Men ska äta middag hos Svärföräldrarna klockan fem och ska då också ta hem söta lilla Melanie. Efter den här gången ska vi i alla fall inte festa på minst två månader igen. Vi behöver vila lite och va lite sunda. :)

Puss på er! <3






Ner till marknaden..



Hej Sötnosar! Sitter här och käkar lite frukost. Leverpastej mackor med juice. Gottit! Efter det ska jag fduscha och sminka mig lite lätt för då ska jag och älsklingen gå med Melanie ner till marknaden. Älskar att gå på marknador. Så mysigt. Och som tur är, är det inte allt för dåligt väder. Så länge det inte regnar bara.

Damp?

Har precis tittat klart på filmen "Underworld". Har haft jätte svårt att koncentrera mig på filmen. Jag har faktiskt haft svårt att koncentrear mig på saker jätte ofta nu förtiden. Fattar inte vad det kan bero på. Min medecin för mina mansika faser har börjat hjälpa och jag är inte lika manisk längre. Så det kan inte vara därför jag har svårt att koncentrera mig. Älsklingen tror att jag har damp. Haha. Har ju rätt många raseriutbrott också. Men jag tror inte det. Måste vara något annat.

Tvätthögen borta..



Den här tvätthögen har jag precis tvättat. Puuuh det va jobbigt att kånka allt det till tvättstugan. Vår tvättstuga är två hus bort så det är rätt långt att gå varje gång. Har vekit det och lagt in det i gaderboen så nu va det skitet bort.

Älsklingen lagade mat till mig innan. Köttfärssås och makaroner. Gottit! :) Nej men nu ska jag  mysa med älsklingen.


Ta hand om dig..

Godmorgon Sötnosar! Vaknade precis och har käkat lite mackor. Ska ta det sista av tvätten kl:12:00 så det är gjort. Idag ska jag bara ta det lungt och ha en lite "ta-hand-om-dig-själv" dag. Ska duscha, raka benen och andra privata stället, smörja in mig med brun utan sol och bara njuta. Ska ju på gammelmarknaden imorgon med Sandra och då vill man ju vara fräsh. Hehe.

Håret gör jag inte vid förräns imorgon. Vill jag ska vara så nydushat och fräsht som möjligt. Klipper in löshåret i håret då också. Så bild på det får ni se imorgon istället. ^^


Et fin fint hår..

Godkväll Sötnosar! Har typ nästan precis kommit hem från tilda. Har varit där sen klockan två idag. Hon satte i mitt löshår och så snackade vi lite skit. Kul att umgås lite bara sådär. :) Håret blev btw jätte fint. Ska klippa in det lite imorgon. Och klippa längden. Alldeles för långt nu. :P Tar en bild imorgon och visar er.

Melanie har bara sovit typ två timmar sammanlagt idag. Så hon är övertrött nu. Men då kanske hon sover extra länge inatt. :)

Nej men nu ska jag ta mig något att äta och chilla framför tv:n

Puss på er! <3

Löshår och solning..

Godmorgon Sötnosar! Har precis vaknat. Ska snart käka frukost. Börjar bli rätt hungrig. Idag 12:10 ska jag ta bussen till Tilda. Hon ska ju sätt i mtt löshår. Och innan det ska jag handla lite på systemet och sen sola. Klippan har ett jätte bra solarium där man står upp i. Och jag behöver bara sola 4 min för att bli brun. Liike it! Slipper jag sola så länge. Skit tråkigt!

Och vad ska man handla på ystemet? Blir väl päron cider igen som vanligt men känenr för något extra på fredag. Vill gärna göra massor av drinkar vid namn "Rosa Pantern" men så måste jag köpa båda sprit och sån rosa likör sak. Ja vi får se. Kanske gör det. Annars får det bli cider. ^^

Jag har tänkt..

Hej Sötnosar! Har precis varit ute en runda med Nikita. Det regnade lite men det stoppade inte mig. Jävligt skönt att gå en runda på kvällen när allt är tyst och lungt. Får man tid att tänka lite. Har funderat fram och tillbaka på saker och har kommit fram till svaren. Har besämt mig för rätt mycket nu. Men det får ju dock inte ni veta. Lite privatliv får man faktiskt ha. :)

Nej men nu hade jag tänkt att gå och lägga mig.

Puss på er! <3

Mitt underbara hår..

Puuh. Nu har jag tvättat, lagat mat och tränat. Så nu sitter jag här en liten stund och kopplar av. Blev inte att jag drog till Tilda idag. Ville inte stressa och sånt så jag åker till henne imorgon. Ska åke med älsklingen för han ska också till klippan för att välja vilka kurser han ska ha till hösten. Sen drar vi in en runda på systemet också och så ska jag sola. Melanie tar jag med mig för Tilda vill ju gärna se henne. :)

Hämta i alla fall ut mitt löshår idag. Matchar min hårfärg perfekt. Ska fråga tilda om hon kan färga min utväxt också. Det är SÅ fult att ha en blond utväxt när man är brunhårig.

På fredag blir det feting fest! :D



Tre saker..



1. Jag är uppmärskamhets kåt. Jag älskar uppmärksamhet och mår skit bra när saker kretsar kring mig. Får jag vara mittpunkten är jag lycklig.

2. Jag gillar inte att ringa till folk jag inte känner. När jag ska ringa hyresvärden, tandläkaren eller något viktigt så tar det alltid en timme innan jag får mod att ringa. Jag vet ine varför det är så då jag inte är blyg annars.

3. Jag tänder inte på flicktjejer. Det måste vara en pojk flicka om jag ska bli intresserad. Inga klänningar eller uringade toppar får mig att le. Men är du tjej och har kort hår och stora brallor faller jag pladask.


Snart blir det tvätt..



Godmorgon Sötnosar! Nu är jag och Melanie vakna. Hon sitter i sin babysitter och sparkar med bena och försöker ta tag i gosedjuren som hänger ovanför henne. Hon är så duktigt min lilla flicka. :)

Klockan 12:00 ska jag ner i tvättstugan och tvätta sen träna. Sen blir det nog att jag sticker till Tilda och får mitt löshår isatt. Kommer säkert bli skit bra. Hon är ju väldigt duktig. Hehe. Ska ta massa bilder där även när det är work in progress.

Puss på er! <3

Godnatt..

Nu har jag varit uppe tillräckligt känner jag. Börjar bli trött och sleden så det är väl dax nu att gå till sängs. Hoppas på att dagen blir bättre imorgon och att mitt löshår har kommit. Love it!


Ångest..

Humm. Jag hoppas verkligen att detta bara är en dålig dag. För jag har riktigt mycket ångest och har haft rätt mycket idag. Inget speciellt har hänt och ändå mår jag dåligt. Allt är jobbigt och svårt. Men jag hoppas att det har gått över tills imorgon. Så att jag kan bli mitt vanliga jag igen.

Svar på tal..



Kommentar:  hemlis. om Bröstförstoring..: Jag tycker du ska använda dem pengarna till ditt barn istället för att låta skattebetalarna betala det åt dig :)

Svar: Ursäkta? Vadå skattebetalarna? Tror du att dom betalar min bröstoperation? Jag lever inte på staten så vad syftar du på? Jag har fått pengarna på annat håll. Något som du inte har med att göra. Men det är verkligen inte "från staten" jag fått dom.

Ut med Nikita..

Nu ska jag ut och gå en runda med Nikita. Uppdaterar när jag kommer tillbaka.

Puss på er! <3























Bröstförstoring..

Nu har jag ringt och bokat tid för konsultation om bröstförstoring. :D Blev på plastikinstitutet i malmö. Skulle först ta citadelkliniken i landskrona men dom hade inte konsultation förräns den 16 september. Ringde runt till alla och den tidigaste va den 7:e september på plastikinstitute. Så jag ska alltså dit den 7:e september kl:16:00. Åh va spänande. Längtar som fan. :)

En läsare bad mig också skriva om vad jag ska ha för sorts implantat  osv. Så jag ska vara snäll och berätta det. :)



Jag ska göra en bröstförstoring som kostar 38000 kr + 500 kr för konsultation. I preset ingår skydd mot kapselbildning.
Jag ska ha ett implantat som kallas för gelé hallon. Det är ett implantat som är fyld med en fast silicon form. Det är bra på så sätt att skulle det bli en spricka elle något sådant i höljet så skadas man inte då inget kan rinna ut. Jag ska lägga den under bröstmusklen då risk för kapselbildning och att brösten hänger lite efter att man fått barn minksar markant. Snittet ska jag ha i armhålan då den metoden gör så att ärret syns minst. Storelekn jag nog kommer välja är en liten D. Jag vill inte göra dom för små men inte häller för stora.

Så där fick ni lite svar på hur mitt ingrepp kommer bli. :)



Tildas design..

Gormorgon Sötnosar! Ska snart käka frukost. Blir det vanliga. Rågmackor med ost och paprika. Gottit! Både Melanie och älsklingen ligger och nannar kudde fortfarande. Sömntutor. ^^

Igår blev jag färdig med Tildas design. Här är en testverision:



Va tycks? Enkel med ändå snygg tycker jag. :)

Ny duschad och fräsh..

Nu har jag duschat och gått ut en kvällsrunda med Nikita. Va jävligt skönt att gå ut när man va ny duschat. Fick lite tid att tänka på saker och ting. Det behöver jag. Jag är en tänkare. Hehe.

Imorgon ska jag beställa löshår. Prövade att ha håret i snedbena och det blev faktiskt snyggt. Fast ännu snyggare hade det varit om det varit längre. Och där kommer löshåret in i bilden. Det andra löshåret jag besällde räckte inte. Så jag får köpa mer.

Melanie har äntligen somnat efter en gnällig kväll. Hon va nog övertrött för hon har varit uppe från klockan fem något sånt tills för en halv timme sen typ.

Jaja men nu ska jag gå och nanna kudde.

Puss på er! <3

Saker..

Saker som ska göras kommande vecka..

Boka tid för brösförstoring
Sola
Fotograferas
Köpa Cider
Festa på gammelmarknaden

Drar ut..











Nu drar jag ut. Puss på er!


















Städat..








Nu har jag städat upp här hemma. Diskat och lite sånt. Så nu ska jag bara sitta här ett litet tag sen ska jag gå en runda med Melanie och Nikita. Är så sjukt gotte sugen. Men det är inte bra för mig. Har märkt att jag också fått mycket bättre hy när jag ätit nyttigt. Kylskåpet behövs fyllas på så jag ska nog gå till hemköp också och handla lite mat.


VIlken metod?




Till er som har löshår. Vilken metod tycker ni är bäst?

Wake up..

Vaknade för 5 min sen. Har inte käkat frukost än men det blir snart lite mat i magen för idag måste jag sitta vid datan en hel del. Ska göra en bloggdesign till min kompis Tilda. Visst är jag snäll? Hihi.

Sen ska jag väl bara ta det lungt. Vila mina stackars ben som jag har super mycket träningsvärk i. Aj. :(

Latis..

Hej Sötnosar! Har latat mig som fan idag. Krängt massa mat och bara varit. Skönt att inte göra något ibland. Dock är nackdelen att all städning och disk kommer imorgon istället. Blää vill inte äns tänka på det. Tittade på filmen tretton innan idag. Jävla bra film. Fast har sett den typ 100 gånger redan.

Nej men nu ska jag gå och lägga mig.


Vet ni?



Varför blir man bara känd inom bloggvärlden om man är elak?
Jo för att vi brudar gillar att läsa något vi stör oss på. Varför? Jo för att det är faktiskt kul ibland att störa sig på något. Att skratta åt någon för sig sjävl och leva sig in i dennes liv. Det är därför Kissie varit så smart att komma på hela den här idén med att provocera folk och sånt.

MEN, blogg världen skulle behöva en snäll person bland tio i topp listan på bloggportalen. En person som folk kan relaterar sig till. En gullig och söt liten tjej som folk kan älska och vill vara. En sådan som älskar sina läsare och har respekt för dom. En sådan person behöver vi. Helt klart!

Repris: Gratis5.se



Jag har hittat ännu en skit bra gratis sida på internet. Den heter gratis 5 och verkar vara jätte bra. Det är jätte lätt att samla poäng. Har fått många pressentkort därifrån. :D

När du har samlat ihop ett visst antal poäng får du en kod skickade till din mejl att använda på presentkorttorget. Det presentkortet kan du använda på bland annat H&M, åhlens, din sko, siba och många fler butiker.

Du kan samla poäng genom att göra erbjudande, besöka hemsidor, värva vänner mm..

Registrera dig gratis HÄR och få 50 start poäng + 25 poäng av mig. Tar du bort "Lilio" som värvare får du bara 50 poäng.

Fieeesta..

HHej Sötnosar! Förlåt för dålig uppdatering. Men det va så att det lbev ingen fotografering igår. Fotografen va med om en bilolycka och kunde inte åka ifrån platsen. Så då tänkte jag jaha, då har man gjort vid sig i onödan.Men så frågade Robin om vi ville komma till honom och festa. Så min mamma tog hand om Melanie igår och inatt.

Hade jävligt kul på festen faktiskt. Blev rääätt så packad. Haha. Vet att det togs några bilder på mig men vet inte av vem. Det kommer jag inte ihåg. Men ska försöka ragga upp dom på bilddagboken sen. Gjorde rätt många pinsamma saker och slagsmål va där också. Tråkigt att killar måste vara sånna.

Så idag har jag varit lagom sleten och bara vilat. Somna med Melanie ett tag i soffan innan. Så mysigt. <3

Rumpträning..

Har du för stor rumpa, för slapp, för liten eller något som stör dig, kan du bara träna den. Det finns jätte många olika träningar för rumpan som gör att den blir fast, bullig och fin. Här nedan kommer några övningar som är super bra för rumpan.



Emmas nya naglar..

Har precis vaknat. och ska snart käka frukost. Sen ska jag göra mig extra snygg. Ska ju fotografeas idag klockan 12 men Emma. Ska bli skit kul! :D Jag ska ha underkläderna jag köpte i veckan. Lovley!

Här är en bild på Emmas naglar som jag gjorde i går.


Så irreterande..

Ååh. Jag får inte min dumma webcam till att funka på denna datorn. Jag LACKAR! Riktigt störigt med tanke på att jag köpt den precis. Jaja shit happends..

Nu är i alla fall Andre och Emma här. Jag ska förläng Emmas naglar så att dom blir fin fina tills imorgon. Vi ska fotograferas tillsammans i underkläder här hos mig. Kommer säkert bli skit fina bilder. :)

Melanie skrattar och fiser..

Oj förlåt. Blev inga bilder. Jag är inte bra med en kamera. Glömmer alltid att ta bilder när det passar. Komemr bara ihåg det när jag inte har något att fota, typ.

I alla fall så har Erik, Leila, therese och bengt varit här och fikat en stund. Va kul att träffa dom igen. Pratade om att jag och älsklingen kanske skulle åka upp till dom nästa gång. Kanske till jul? Skoj kommer det att bli i all fall.

Slänger upp en bvirdeo på Melanie istället. :)


Erik och Leila..

Godomorgon cutiepies! Idag kommer min bror Erik och hans mamma Leila hit. Ska bli så kul. Har inte träffat dom på ett år. Dom kommer ju ner från stockholm varje sommar och hälsar på. :) Så jag måste städa upp lite igen så här ser fint ut när dom kommer. Dom kommer mellan ett och två så jag borde nog sätta igång och städa nu så att jag också hinner duscha.

Lovar att ta massa bilder. :)

Puss puss!
<3

Min nya dator..

Wohoo! Nu sitter jag vid min nya dator. Jävligt stor skillnad på att sitta vid denna och min andra. Känns nästan lite konstigt när allting går att klicka upp så snabbt och internetet flyter på som bara den. :)

Har precis käkat middag. Blev en väldigt sen middag. Men lite nattamat är gott. Känns som jag inte ätit middag på evigheter men det va ändå i söndags senast. har ju bara ätit grovmackor och tonfisk sallad i två dagar och på den tiden har jag gått ner 2 och ett halvt kilo. Så jag behöver nog inte gå ner mer. :P

Nej men nu ska jag faktiskt kela lite med älsklingen och sen nanna.

Puss på er! <3

Ny dator..

Nu har jag solat klart. Det är riktigt varmt ute så jag pallade inte sola så länge. Höll på att få värmeslag. Plus att det är faktiskt inte så roligt att sola själv. Rätt tråkigt faktiskt. :S

Snart ska vi till bvc och mäta och väga Melanie. Hon har säker gått up jätte mycket för hon ser ut som en liten michelin gubbe. Hehe. Efter det hoppas vi på att mattes pappa är ledig så han kan skjutsa älsklingen till siba och köpa en ny dator. Det är en super data där man kan spela vad som helst på och ha hur mycket saker som helst på. Och den kostar bara 5990 kr. Preserna gäller bara till den 7:e augusti så vi får passa på nu. :) Ska bli skönt att få ha en annan dator istället för den här skruttiga.


Sola..

Nu drar jag ut i solen. Pussis!

Klar blå himmel..



Godmorgon Sötnosar! Vet ni vad? Solen strålar utanför mitt fönster! :D Himlen är alldeles klar blå. Jag ska lätt gå ut och sola snart och bli lite brun. Käkar ju solbrun tabletter så får hoppas att jag bli brun lite snabbare nu. Hehe. Sen efter det ska jag träna för att sedan se om där finns någon tvättetid. Har rätt mycket kläder som behöver tvättas.

Puss puss <3

Want to know me?



Jag är en väldigt snäll person i grund och botten. Jag hjälper främlingar och lånar ut dom min mobil. Jag bjuder alltid på saker och är alltid ödemjuk mot folk och jag dömmer inte boken efter omslaget. Allt är inte alltid som det verkar och jag förstår det. Jag tycker om att vara snäll. Man vinner inget på att vara elak.

Med snällheten kommer rädlsan för att göra någon arg.
Jag är konflikt rädd och hatar egentligen bråk. Blir det bråk blir mina öron röda av ilsak men samtidigt bankar mitt hjärta jätte hårt av nervositet. Jag gillar inte att ha något otalt med någon och vill helst va vän med allt och alla.

Alla piercade..



Så.. Nu har jag piercat alla. Hehe. Blev rakt och fint som alltid. Så dom va glada och nöjda när dom stack här ifrån. :) Skulle egentligen piercat mig själv också men vill inte riskera att piercingen fläker upp tandköttet igen på min hörn tand. Vill ju inte tappa den precis.

Nu ska jag i alla fall sitte vid datan ett tag, blogga lite och svara på mejl sen ska jag gå och nanna kudde.

Puss på er! <3

You like it hot..



Bilden är OREDIGERAD!

Ett litet smakprov..

Nu har jag äntligen tid att uppdatera lite. Va ju iväg och fotograferades innan. Det va riktigt kul. Och johan som fotade mig va en väldigt duktig fotograf. Kände mig väldigt avslappnad med honom och fick fram väldigt fina bilder. Vi fotade på stranden i ängelholm. Fint väder va det och inte alls så jätte kallt i vattnet. :)

Har precis piercat älsklingens kompis Johan i ögonbrynet. Och ska snart pierca älsklingen i läppen. Sen efter det blir det martin i bröstvårtan. Och efter det mig i läppen. Haha månad som ska ta hål. ^^ Men när jag piercat dom blir det massor av uppdatering. Jag lovar. :)

Ett litet smakprov från bilderna från fotograferingen. ;)



Bilden är OREDIGERAD!

Fotografering..




Hej mina underbara läsare! Nu har jag vaknat till liv. Sitter och beundrar min brun utan sol. Det va en RIKTIGT snygg och inte ett dugg orange. Ska smörja in mig sen igen och någon gång till tills jag blir så brun jag vill bli.Syns dock inte på camen så antar att jag är rätt vit i era ögon. Haha.

Ska i alla fall städa lite och sen göra ved mig. För i eftermiddag bli det fotografering. Vet inte om vi tar stranden som vi hade besämt då det är jätte dåligt väder. I so fall fotar vi inne i studion istället. Ska bli skit kul. Älskar att stå framför kameran. :D

Puss på er! <3

Hot and not..


Mina silikon bröst. Visst är det härligt? Jag kan ÄNTLIGEN få mina efterlängtade silikon bröst. Im gonna look sooo good!

Melanies skratt/leende. Hon är den sötaste och underbaraste tjejen i världen och hennes skratt är som ljuv melodi för mina öron.

H&Ms nya underkläder. Dom är såå grymt snygga. Va väldigt svårt att välja endast två underklädes set. Dra dit och handla NU säger jag bara.



Trash jeans. Men öö. Dom så inte alls ut som dom gör på internet. Dom va riktigt fula. Lite "jag är fattig" känsla över dom. Inte alls ok. Värdelösa jeans helt enkelt.

Sommarens slut.  Ååh tiden går så snabbt. Vart tog sommaren vägen. Den är ju typ snart slut. Kan det inte vara sommar året runt?

All the haters. VARFÖR lägga tid på elaka kommentarer till människor ni inte änns känner? Och till folk som inte bryr sig? Säg ni vad fan ni vill. Jag kommer aldrig ta åt mig ändå. ;)

En dag på stan..

Hej Sötnosar! Kom inte hem för allt så längesen efter en lång dag. Stack först till min psyk läkare klockan två. Efter att jag pratat med henne gick jag en runda på stan och skulle handla underkläder och brun utan sol. Men i ängelholm blev det att jag bara köpte brun utan sol. Fanns inga snygga underkläder där. Så jag tog bussen hem till mamma och åkte sen till familia. Där hitta jag två par skit snygga underkläder på H&M. Sen åkte vi till maxi ica och sen hem. Nu ska jag bara ta det lungt ett tag och sen dra ner och träna.

Kan verkligen rekomendera åhlens egna brun utan sol. Man får en jätte fin brun färg av den. Inte alls orange. Vilket är cp fult. Den här får man en gyllen brun fin färg av.

Puss på er! <3




Psykläkaren..

Godmorgon Sötnosar! Har precis käkat frukost och ska snart göra vid mig. Ska till min psykläkare i ängelholm idag. Sen efter det hade jag tänkt gå och shoppa lite. Känns faktiskt olönt att köpa en bh som passar nu när jag ändå får köpa nya sen. Men jaja. Jag kan ändå inte passa mina gamkla bh:ar nu så får väl köpa en som jag får ha tillfälligt.

Puss på er! <3

Film dax..

Nu ska jag titta på film på 5:an och äta en kaka. Puss puss! <3

Omg!




Nikita får fnatt..


Modell bild..

Oj oj vad här kommer rullandes massa inlägg. :P Men tänkte slänga upp en bild på fotograferingen igår. Vi ska dock göra en ny fotografering. Ljuset på bilderna blev inte alls bra i och med att vi inte hade någon assistent med oss som kunde hålla reflexskrämen. Han kunde rädda bilderna i photoshop men inte så att dom höll hans standard. Så vi får helt enkelt göra en ny. Men tänkte visa er läsare hur jag blev i alla fall. Så bort se från ljuse och färgerna och titta på endast hur jag blir på bild. Så vad tycker ni? :)


Melanie skrattar..

Ååh min lilla söta tös satt och skratta jätte länge i babysittern precis. :D Hon tyckte nog att kramdjuren som hängde där va roliga. Hon är såå söt! Mammas lilla flicka börjar bli stor. :)



Gurk macka.



Hej Sötnosar! Nu har jag precis käkat klart. Blev ost mackor med gruka på. Mums! Ska börja att bara äta mat 3 gånger om dagen och så kanske ett äpple i mellanmål. Har börjat gå upp lite i vikt så vill gå ner lite igen och sen stanna där. Men det ska nog gå bra. Jag kan allt om jag bara vill. ;) Melanie sitter så sött i babysittern. Vill bara äta upp henne så söt hon är. :D

Idag ska jag bara ta det lungt för. Imorgon ska jag liksom träffa min läkare kl: 14:00 och efter det ska jag shoppa lite underkläder och brun utan sol. Ska ju fotograferas i underkläder på fredag så då måste jag ha lite fina sådana.

Puss på er! <3

Bilder från igår..


Jag och söta Melanie. Har precis matat henne.


Haha nikita slickar alltid på Sami. Hon tycker om honom. ^^


Danne och sandra Dom är alltid så givnde att va med. Stimulerar min hjärna till max! :P


Och så min underbara mamma.

I'm looking gooood..




Hej Sötnosar! Fotograferingen gick skit bra. Och det va jätte kul. Vi fotade vid forsmöllan. Och vädret va ju helt perfekt för det. Vi tänkte först fota vid vattenfallet men det va lite läskigt då man i så fall fick klätra på massa stenar för att komma fram. Så vi fotade vid vattnet, på en trästock som låg ut mot vattnet och lite sånt. Och jag blev AS bra på bilderna.  Det va en riktig kick för själförtroendet. :)

Så nu sitter jag här. Mamma är också här och hälsar på. Och snart kommer Sandra, Danne och sami. Ska inte visa bilderna för sandra än. Ska vänta tills dom redigerats. Sen nästa fotografering blir på tisdag. Skojsigt!

Puss på er! <3


Inget solarium?



Jaha då sitter man här och väntar på att tiden ska gå. Har duschat, sminkat mig och rakat mig. Så nu är allt klart. Känner mig jävligt snygg idag faktiskt. :) Det ska bli så jävla kul. Älskar att bli fotograferad. Det här ska jag nog fortsätta med.

Annars då?
Idag ska jag bara ta det lungt för idag blir det ingen träning. Ska se om jag inte kan sticka iväg och sola. Får se. Det är bara så jobbigt att man måste ta bussen till klippan då. Här är ju inget solarium. Kanske kan cykla dit? Haha ja då få man motion må jag säga då det är 1 mil från ljungbyhed till klippan! ^^

Mina naglar..



Så här blev mina naglar. Snygga va? Vill bara tilläga att detta är mina RIKTIGA naglar som jag bara förstärkt.

Todays Clothing..


Bikini: H&M

I tid..



Godmorgon sötnosar! Visst är jag uppe tidigt? Ville få allt perfekt och då måste jag ha god tid på mig. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen sminka mig och platta håret. Uppdaterar mer sen.

Puss på er! <3

RSS 2.0