Gratisbio.se..

Bli gärna medlem på gratisbio.se som jag har blivit.  Där kan du saml poäng genom att besöka hemsida, registrera dig gratis på olika hemsidor mm.

 Detta får du när du samlat ett visst antal poäng.

400 poäng = 1st biocheck
1000 poäng = presentkort på 300 kr
1500 poäng = presentkort på 500 kr
2000 poäng = presentkort på 700 kr

 Och det är verkligen inte svårt att samla ihop så mycket poäng.Går du tie.x in på glocalnet via gratisbio.se får du 75 poäng.

 Regga dig H Ä R och låt namnet “Lilioo” stå kvar som värvare så får du 75 startpoäng. Bra va. (:


Tropikariet..

Idag har jag, älsklingen och hans lillebror varit på tropikariet i Helsingborg. Där fanns massa gör från afriska och asiken så som apor,repitler och fåglar. Va också in om ikea och köpte en lampa som jag ska ha för att kunna se bättre när jag gör naglar. Har en likadan sån i skolan. Men igår hör ni. Då köpte jag världens underbaraste väska. Och priset var inte så farligt häller. 349 kr. KOmmer dock inte ihåg vad affären hette. Hehe.


Nagelförlägning..

Nu har jag äntligen fixat min hemsida. Blev lite b men den får duga så länge. Bara så att ni kan se priser och bilder och kan kontakta mig. Passa på nu. För när jag fått mitt diplom ta jag fullt pris!

Min hemsida:
(Linda Design - A world of nails!)

Naglar..

Idag har jag varit på min utbildning. Gjorde vid mina naglar så nu är dom nya och fina igen. :)
Imorgon ska jag och älsklingen till familia. Ska kolla på världens snyggaste väska där.

Föressten ni vet väl att det bara är till att höra av er om ni vill boka tid för nagelförlägning? :)


Förlovad..

Nu ska jag och älsklingen fika och mysa framför tv:n. För idag har vi varit förlovade i två månader! :)

Blondinbella..



Personligen så tror jag inte hon förlorar så mycket på det. Hon kan ju bara starta upp en ny blogg någon annanstans som te.x wordpress. Hon lär ju vara lika populär där.

City Gross..

Idag ska jag och mannen till city gross och stor handla. Sen ska jag göra nagelförlägning på en kund vid fem. Ska försöka att komma ihåg att ta med kameran så att jag kan fota hennes naglar. :)

Här är en bild på Melanie i 3d.


Söndags Chill..

Först vill jag bara säga att fy fan silken snöstorm det va igår när jag skulle köra hem från mamma. Fick köra 50 på en 90 väg. Det där gör jag ALDRIG om.

Idag blir det mys pys med älsklingen och att bara ta det lungt.
Har fått massa bebis kläder till Melanie. Hon kommer bli så söt. Älsklingen och jag har bestämt att hon ska heta Amanda Linnéa Melanie Norstedt. Älskade sötsak!

Lördag..

Sorry att jag inte skrivit så mycket dom senaste två dagarna. Har varit massa strul här hemma. Men nu är jag och mannen och hälsar på min mamma. Hon ska laga god kycklingfile till oss. :)

Melanie sparkar och håller på. Rätt mysigt nu när man vant sig. Hehe.


Its a girl..

Va ju på ultraljud idag med älsklingen. Och det är en flicka i min mage! :D Lilla Melanie. I love you!

Big no & Big wow..



1. SNÖÖÖ! Jag är så trött på det. Kallt och helt onödigt. Ge mig värme nu!
2. Andras barn. Ja jag är gravid so what? Jag kommer älska mitt eget men andras barn klarar jag bara inte av. Störiga små monster!
3. Bortskämda människor. Jaja visst ni vill ha allt serverat på silverfat. Guess what? Det går inte alltid!!



1. Sparkarna från min bebis. Jag älskar att känna den varje dag nu. Jag som har lite svårt för känslor och sånt fick kärlek för det lilla livet så fort jag kände den sparka.
2. Egypten i december. Ja visst det är långt kvar men fy FAN vad jag längtar.
3. Första fyllan efter graviditeten. Ooh vad jag kommer mysa.

Britneys snusk låt?

Så PRYDA människor kan vara. Det börjar bli riktigt tröttsamt. Britney Spears senaste singel "If you seek amy" kallas för "snusk låt" enligt dom flesta i USA. Radiostationer hotar att inte sända låten pågrund av att texten: "All of the boys and all of the girls are beggin’ to, if you seek Amy" låter som "All of the boys and all of the girls are beggin’ to, fuck me". Hur FAN får dom "If you seek Amy" att låta som Fuck me? Dumma idioter. Riktigt löjligt. Så nu får hon spela in en mer rumsren verision av låten. Bra va låten i alla fall. Se artikeln HÄR.


Vilda bebis..

Nu dom senaste dagarna har jag vaknat upp till massa sparkar från den lille. Nu börjar det bli så hårt att jag blir lite chockad varje gång.

Imorgon blir det ultraljud och att få reda på könet.

Vad tror ni? Pojke eller flicka?

Egypten..

Efter mycket velande fram och tillbaka har jag och mannen kommit fram till detta. Det blir att jag vi åker till egypten istället. Tidigast i december frå det bli. När min gulleplutt är nästan 6 månader.


Ny blogg och kinamat..

Nu har jag börjar blogga här på blogg.se isället. Min gamla blogg va ju lilio.se. Idag har jag och älsklingen varit själva och ska mysa med kinamat ikväll.

Blogglovin..

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0