Pommes..

Hej Sötnosar! Sitter och käkar pommes fast än jag inte borde det. I´m bad. ^^ Haha. Andre och Emma har precid varit här. Pratade lite om fotograferingen. Hon ska liksom vara med. En brunett och en blondin i underkläder. Det är porrigt det. ;) Sen efter ett tag stack dom och älsklingen ner och träna. Jag skulle egentligen tränat benen idag men måste låta dom vila lite. Plus att jag måste fixa till mina naglar imorgon.

Nej men nu ska jag käka vidare.

Puss puss!
<3


Webcam bilder..



Nu har jag hämtat ut min webcam. Och så här blev bilderna. Har haft den här camen innan så jag visste hur bilderna blev. För övrigt är jag fortfarande osminkad. Visst är jag söt ändå? ^^

Ska snart förlänga mina naglar. Ska bara käka först. Sen bär det av till träningshallen. Vill träna i tid så att jag kommer i säng i tid. För imorgon är det som sakt fotografering. Me so seeexy! Haha.

Nu drar jag..



Nu drar jag och hämtar ut min webcam! Puss puss! <3

Ny header..

Godmorgon sötnosar! Saknat mig? Vaknade relativt tidigt idag. Ska ju fixa mina naglar inför imorgon. Fransk manikyr blir det. Ska inte göra dom så långa så att jag råkar riva Melanie eller något. Har bokat in två andra fotograferingar också. En på tisdag och en på nästa fredag. Det är jävligt kul att det går så snabbt att boka en tid. Är ju jätte ivrig och vill sätta igång nuuu!

Annars. Vad händer idag då? Träna som alltid. Benen blir det idag. Sen blir det väl bara att ha en mysig filmkväll med älsklingen. Ska hämta ut min webcam också som jag så hade kommit igår. Men då va klockan åtta så då va det försent att hämta ut den.

Ser ni föressten att jag skaffat en ny header? Skit snygg va? Den är gjord av Linn. Tusen tack! :)

Puss på er! <3

Mina läppar..

Hej Sötnosar! Nu har jag sminkat mig. Skuggade ljust och mörk brunt på ena ögat och ljust och gå sotat på andra ögat och jag har bestämt mig för att det bruna passade för plåtningen på lördag. Ska fotas i forsmöllan i vattnet där. Och då tänkte jag att jordnära färger passade bäst. Sen nästa fredag när jag ska fotas i playboy tema med rosa bakgrun tänkte jag att det grå ljusa passade bäst. Med ett mörk rosa läppstift. Mee like!

Satt och beundrade mig i kameran och så att jag faktiskt har rätt stora läppar. Har velat göra läppförstoring innan på överläppen men det kanske inte behövs? Vad tycker ni?


Inget smink..



Visst är jag söt utan smink? Haha. Lånade älsklingens brors webcam eftersom att min inte kommit än. Söliga jävlar. Men jag får helt enkelt snällt vänta på min. Hoppas att den kommer imorgon.

Har btw precis varit iväg och tränat. Tog axlarna och magen idag. Och det kändes riktigt. Det va riktigt skönt som vanligt. Så nu sitter jag här och vilar lite. Ska duscha och sen pröva mitt nya smink. Ska också kolla hur jag ska vara sminkad på lördag. Ska nämligen fotograferas då. Ska bli skit kul.

Nytt smink..

Godmorgon! Vaknade väldigt sen idag. Kan bero på att Melanie varit jätte duktig inatt. Hon somnade klockan tolv igår och vaknade först klockan nio på morgonen. Sen efter det tänkte jag vila en timme till men vaknade inte förräns halv två. Så jag har fått sova jätte bra inatt. :)

Igår va jag ju med Sandra och Sami.
Vi stack till klippan och köpte smink. Jätte mycket av mitt va slut och jag måste ju se bra ut på fotograferingen på lördag. ^^ Hittade äntligen en foundation som va lika ljus som min hy.

Nu ska jag och älsklingen gå och hämta några saker hos hans föräldrar.

Puss puss! <3



Foundation, consealer, två ögonskuggor i ett, en skugg pensel. Allt utom skuggpenslen är från max factor. Penslen är från pure minerals.

Godnatt..

Dagen har varit väldigt bra, men nu är jag riktigt trött och måste gå och lägga mig. Berättar mer om dagen imorgon. Puss på er! <3

En fotosession?



Godmorgon Sötnosar! Har precis käkat min nyttiga frukost bestående av rågmackor med leverpastaj och gurka samt ett glas nyponsopp. Gottit! Ska ju börja mitt nyttiga liv idag. Tar också ABCDE vitamin tabletter då jag känner att jag är i starkt behov av vitaminer. Har också börjat käka solbrun tabletter i hopp om att bli brun! Haha.

Har också blivit riktigt sugen på att modella igen. Blev medlem igår på modellbilder och pratar med några fototgrafer om en fotosession. Ska bli väldigt kul! Va så längesen jag gjorde det sist. :P

Keeeebab..

Godkväll Sötnosar! Efter att jag skrivit förra inlägget gjorde jag kebab i pitabröd. Det blev inte riktigt som på pizzerian men hyffsat gott va det. Jag är ju en mästerkock så. ;)

Sen när vi smält maten gick vi ut en runda med Nikita och Melanie. Det blev jävla massa prat för vi båda är rätt maniska nu. Jag fick ju hoppa medecinen i helgen för att jag drack. Så den har inte börjat verka än. Men sen kan det ju ta upp till 4 veckor ändå så. Så nu sitter jag bara här och läser lite bloggar. Ser att jag inte har så jätte många bloggar jag prenumererar på.

Kan inte ni tipsa om någon till mig? Eller kanske er egen. Kom igen nu jag är inte kräsen. ;)

Jag = Nyttig..



Nu har jag precis varit och handlat. Börja mitt nyttiga liv idag. ^^ Köpte rågbröd, nyponsöppa, vitamin tabletter mm.. Tycker att jag har blivit alldeles för obyttig den senaste tiden. Och ser ni vilken blå himmel. Vädret har blivit riktigt skönt.

Va och tränade bieceps och rygg innan också. Jag gav verkligen järnet idag så jag kommer nog få träningsvärk imorgon. Det är riktigt skönt att träna. Man känner sig så frisk och vid liv efter. Fattar inte varför alla fettisar inte börjar träna. ^^

Kattungarna..




Kattungarna har blivit störra och nu börjar dom bli riktigt söööta! ^^

Blondinbella goes brunettbella..


Blondinbella



Brunettbella?

Dom flesta kanske vet vad som har hänt i bloggvärlden. Kanske den största nyheten någonsin. Blondinbella har färgat håret ljusbrunt. Det va nog på tiden. Jag tycker personligen att hon är mycket snyggare i brunt hår. Dom flesta är konstigt nog det. Att vara blond är inte många som klarar. Men vad gör hon med sitt bloggnamn? Det som hon är så känd för? Hon kanske döper om sig till Brunettbella istället. Vem vet..

En god natt sömn..

Hej Sötnosar! Inatt har jag sovit gott. Melanie börjar ju sova längre och längre om nätterna. Me like! Så idag är jag fit for fight och ska städa upp resten som jag inte hant igår. Sen ska jag iväg och träna biceps och rygg.

Puss på er! <3

Nyshoppat..



Nyshoppat! Allt från nelly.com. I looove it! <3

Melanie är duktig..



Melanie är jätte duktig. :D
När hon liger på mage försökte hon först lyfta upp huvudet, vilket hon klarade ett litet tag sen försökte hon lyfta upp hela kroppen. Och vet ni? Hon klarade det! I några skeunder då vill säga men ändå! Hon tog hjälp med knäna och armbågarna. Ska verkligen en sån här liten bebis kunna det? :S Trodde inte dom gjorde det förräns dom var några månader. Fick ingen bild på det men filmade henne lite när hon försökte igen. Men denna gången lyckades hon inte. :P Lägger ut filmen sen när jag kan.

Nej men nu ska jag iväg och träna. Triceps och bröst blir det i dag. Me like it. Efter det blir det städning. Gjorde ju inte det innan. ^^

Puss puss! <3

Drama Queen..



Jag är en dramaqueen. Någonting måste hända nästan hela tiden. Särskillt i mina förhållande. När allting är lugna vatten och solsken blir jag jätte uttråkad. Jag vill ha stormar och blixtrar rätt ofta och det får mig att bli nykär igen. Ja det är sant! Oftast så är det dom stormiga förhållanden som håller mig kvar.

Men det finns en gräns. Jag vill ha det stormigt men jag vill inte hamna i en orkan. Det går en fin linje av vad som gör mig mer intresserad och vad som gör att jag blir ledssen.

Samma gäller med min vardag. Den ska vara spännande. Stora skaer behöver inte hända men små dramatiska händelse gör att min vardag känns bättre. Yes I am, I am a drama queen!

Förvirrade Linda..

Gofmorgon! Eller ska jag säga godförmiddag? Sitte rhär och latar mig lite och laddar upp mig inför städningen för här ska storstädas idag. Så snart ska jag sätta på en uppgifande låt och ta itu med dammråttorna! En kamp mellan liv och död.

Min webcam kom inte idag. För smart Linda hade glömt att bekräfta betällningen genom sin hotmail. Kul. -.- Ibland blir jag riktigt arg på mig själv. Men med min förvirrade hjärna är det ju inte så konstigt.

Nattbloggning..

Hej på er mitt i natten. Har precis dushat och lagt Melanie till sängs så snart ska jag också gå och lägga mig. Det blev lite natta mat innan dushen också. Hamburgare och potatiskroketter som jag och älsklingen lagade. Gottit!

Imorgon kommer min webcam.
Wihoo! Gillar ju digitalkamerans skarpa bilder men ibland kan det vara kul med en webcam också.

Nej nu ska jag ta och gå till säng med älsklingen.

Puss på er! <3


Sleten söndag..

Idag har det varit en riktigt sleten söndag. Blir inte direkt bakis med huvudvärk och illamående och sånt utan blir mest sleten och trött. Skulle egentligen behövt städa men har inte orkat. Blev bara att jag tog hand om disken.

Ush, melanie har ju varit jätte hård i magen på sista tiden. Matade henne med nan 1 bifdus men det innehöll inte laktulos. Den va mest för känslig mage så jag har matat henne med den hela tiden för att den skulle ta slut men hon blev fortfarande hård i magen igen efter ett tag. Så idag la i en klick messmör i hennes mjölk och hoppas på att hon bajsar snart. Min stackars lilla flicka. :(

Nej men nu ska jag titta på "Familj på väg" med älsklingen och äta lite kvällsmat och mysa.

Puss på er! <3

Fest bilder..

Fest bilder från Helsingborgs festivalen part 2!




Helsingborgsfestivalen part 2..

Hej Babes! Stack ju till Helsingborgsfestivalen igår också. RIngde min mamma och frågade om hon kunde passa Melanie eftersom jag lovat Matte att han skulle få festa hos Hassanof. Så jag gjorde vid mig och Melanie och stack sen till Klippan där min mamma, Sandra och Fitte mötte mig. Så åkte mamma hem med Melanie och jag gick vidare mot Fitte med Sandra och Fitte. Där förfestade vi lite och stack sen till Helsingborg tio i tio. Då va vi fulla och glad och PISSENÖDIGA. Så när vi kom fram i Helsingborg va vi tvugna att köa till toan. Efter det mötte Fitte några han kände inne i ett tält som där serverads skumpa. Vi tackade och tog imot. Gratis är alltid godast. Haha. Men klockan blev snart kvart över tolv och jag va tvungen att åka hem.

Jag hade väldigt roligt med dom kan jag säga. Jävligt roligt att festa med Sandra igen. Vi har alltid så mycket att prata om. Hon är en guldvärd vän. :) Så idag ska jag bara softa och ta det lungt. Älsklingen är på en HIF match i Helsingborg så jag får gosa med Melanie själv. ^^

Todays Clothing..

Detta inlägget skulle egentligen postats den 25 juni 2009..



Klänning: Only
Knästrumpor: Ullared
Skärp: Only
Halsband: Glitter
Armband: Glitter

Fest bilder..

Fest bilder från Helsingborgs festivalen part 1!




Helsingborgsfestivalen part 1..

Detta inlägget skulle egentligen ha postas den 25 juni 2009.

Hej Sötnosar!
Kunde inte uppdatera så mycket igår. All tid gick åt att käka och fixa mig. ^^ Jag stack i alla fall till Helsingborgsfestivalen med Tilda. Sandra kunde inte för hon skulle skjutsa sin mamma från ängelholm. Så jag förfestade lite hoss Haha. Sen stack vi vidare till helsingborg. Där tog vi några deinkar på stingsen sen stack vi vidare till crom. Vi kollade läget ett litet tag på själva festivalen men då va jag så laddad att jag knappt så vilket folk där va. Haha.

Idag ska jag också dit. Vill ju festa med Sandra. :) Men idag ska jag inte dricka så mycket. Får ta det lungt. Ska åka hem ganska tidigt också. Kvart över tolv tåget blir det idag. Men kul ska jag ändå ha! Ska dra till klippan snart och föfesta hemma hoss Fitte. Nice!

Nagelfix och hbg festivalen.



Har precis suttit och fixat naglarna. Hade typ inget att göra så det fick bli att jag piffade upp dom lite. ^^ Ska till Hbg festivalen ikväll. Va egentligen meningen att jag skulle vara hemma och titta på fotboll (jag blev tvingad av min älskade pojkvän) men så frågade Sandra om jag ville med henne och visst ville jag det. Vi har ju itne festat ihop sen februari förra året. Så det är över ett år sen!! Så snuttan får vara hemma med sin pappa ikväll. :)

Todays Clothing..



Tröja: H&M
Jeans: Gina trico

Mot Familia..

Hej Sötnosar! Nu har jag sminkat och gjort vid mig för snart bär det av till Familia. Ska dit med Sandra och Sami. Melanie följer också med. Ska bli kul att få komma ut lite.

By the way. Jag är inte trött längre. Vaknade upp och kände mig så pigg som jag brukar göra när jag går upp. Antar att det bara va igår då? Men biverkningar ska väl sitta i under hela tiden man använder medicinen? Konstigt. Men jävligt bra. Så nu är det bara till att fortsätta på den och se om den hjälper. :)

God middag och träning..



Hej Sötnosar!
Har precis käkat fisk, potatis och sås. Så nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem från träningshallen så att jag kan dra dit. Känner mig inte lika trött nu men fortfarande sleden. Skit jobbigt. Så jag kommer nog decka så fort jag kommit hem igen. But who can blame me?

Nikita..


Trött? No kidding!

Fy fan va jag är trött!! Började ju på min nya medicin igår kväll. Det stod på bikapssedlen att man en mycket vanlig biverkning va att man kunde bli sömnig. Och ja, det blir man! Vaknade som valigt dom gångerna när Melanie ville ha mat, men när hon skriker vid elva brukar jag stanna uppe. Men inte idag. Det va helt omöjligt. Kändes som att någon dumpat ett ton sand i mina ögon. Fy fan säger jag bara. Så jag gick och la mig igen och vaknade halv tre. Jag hatar att vara såhär sleden och trött. Jag har ju mycket att göra om dagarna. Dom påminner om älsklingen medicin han hade förra sommaren. Och hans trötthet blev aldrig bättre. Så om min tröthett inte försvinner ska jag säga till min läkare att jag vill byta medecin. För att vara trött har inte jag tid med!

Ska försöka pela mig iväg till träningshallen när det slutat regna. Ska ta benen idag. Bytade plats med axlar och mage. Så det tar jag imorgon istället. Har liksom en jävla träningsvärk i armarna sen igår och förrigår.

Puss på er! <3

Fest bilder..

Fest bilder från i fredags..
I am so cute. ^^




I just don't care..

Hum.. Jag har bloggtorka. Uppdaterar knappt och .. Jag bryr mig inte? Jag bryr mig kanppt om bloggen längre. Men i och för sig så bryr jag mig inte om något knappt. Jag kom in i en manisk fas efter att Melanie hade föds. Men det var inte den maniska känslan jag var van vid. Jag brukar alltid vara jätte överdrivet glad när jag är manisk men nu är jag mest arg och irreterad. Det kan man också bli men jag har aldrig blivit det. Förräns nu. Och så har jag en sån ihärdig känsla av att jag inte bryr mig om något. Nästan som att jag blivit känslokall. Det är liksom inte så att jag inte bryr mig om att städa, träna osv. Att jag inte bryr mig om att göra saker. För det gör jag. Men känslan av att när något bra som dåligt händer, så bryr jag mig inte. Skit obehagligt. Det finns ingen passion i mig. Inga lyckliga känslor och inga dålig.. Det känns som... ingenting..

Ååh va jobbigt. Jag ska i alla fall börja på min medecin, syperax. Det är en stämningsstabiliserande medecin som ska ta bort dom maniska faserna. Jag försökte sluta helt med att amma innan jag skulle festa så att jag kunde börja på medecinen men det klarade jag inte. I fredagskväll va dom jätte stora och hårda igen. Så jag gav upp. Pumpade ut under natten och nästa dag och började sen amma vart trejde gång igen. Ska ringa till bvc imorgon och be att få tabletter som stoppar mjölkproduktionen. Tills dess får jag helt enkelt lida. För det här humört jag har och har haft i flera veckor pallar jag inte med längre. Så ikväll börjar jag med min nya medecin.

Så nu vet ni varför jag inte uppdaterar lika mycket längre.
Så ha förståelse. Det blir inlägg oftare när jag blir bra igen.

Puss på er!
<3


Jävla regn..

Hej Sötnosar! Nu ska jag iväg och träna. Har fått vänta i några timmar nu för att det sett ut såhär utan för fönstret. Jätte kul! Vart tog sommaren vägen liksom?


Duktiga Melanie..

Melanie log! :D Jag fick äntligen mitt efterlängtade svarsleende. Jag gullade med henne och kittlade henne på sköt bordet och då log och skrattade hon med mig. Jag kunde inte sluta skratta så glad jag blev. Min lilla flicka. Jag är så stolt över henne. :)

Idag blir det träning. Triceps och bröst. Ska först ta mig en skål makaroner och städa lite sen blir det av till träningshallen. Älsklingen tränar där nu så det får bli när han kommer hem. Sen ska jag duscha och pyssla om mig själv lite. ^^

Tur föressten att älsklingen inte ska träna så mycket när han fått lagom med muskler. Vill ju inte att han ska se ut så här! Haha.


Storhandlat..

Hej Cuties! Har inte kunnat uppdatera idag häller. Jag vet förlåt. Ska skärpa mig. :P Har mäligen varit och storhandlat mad mamma och så har Melanie fått vara hemma med älsklingen. Det blev jävla massa mat den här gången. Så nu räcker det nog hela månaden.

Idag ska jag och älsklingen bara en runda till hans föräldrar sen ska vi bara mysa framför tv:n. Imorgon är det ju måndag och ny tag. Då börjar jag med mitt nya shema för träningen som ser ut såhär:

Måndag: Bröst och triceps
Tisdag: Rygg och biceps
Onsdag: Axlar och mage
Torsdag: Benen
Fredag: Kondtion

Melanie fyller föressten 1 månad idag. Grattis till min lilla tjej. :)

Fest, Hell yeah..

Hej Sötnosar! Sorry för en såå dålig uppdatering. Hade fullt upp hela dagen igår. Sydde klart resten av mitt löshår vilket blev skit snyggt. Jag valde dock att inte förlänge hela håret utan endast mitt hår där fram i och med att det är mycket kortare än det där bak.

Jag som är bäst på att övertala, övertalade älsklingen om att också följa med till Hassanof på fest. Det var egentligen så att jag skulle cyklat dit men min mamma erbjöd sig att komma hit och sjuktsa mig dit och hem och vara hemma med matte under tiden jag festade. Men så följde ju älsklingen med mig istället så mamma passade Melanie. Och vi hade jävligt roligt faktiskt. Jag blev påverkad efter en cider och full efter två. Haha det märks att jag inte druckit på tio månader. Dumma jag glömde dock att ta med min kamera så det blev inga bilder. :( Får se om jag kan ragga upp några bilder som andra tog på festen. Hehe.

Idag har jag dock varit jävligt sleden. Inte bakis (blir typ aldrig det) men väldigt trött. Så jag och älsklingen har bara legat och myst. Käkade taco innan. Skit gott. Det har jag inte gjort på länge. Nu tittar vi lite smått på batman filmen på 6:an. Men den är fan för gammal. Rätt löjlig film. :S



Så jobbigt..

Det har varit en sjuuukt jobbig dag. Så nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt och puss på er!

Vilken outfit?

Hej Sötnosar! Har precis varit iväg och tränat. Det blev magen och ryggen idag. Men jag får typ lägga om hela mitt träningsshema märkte jag. Skulle göra en övning som tränar ryggen men då tränade jag biceps också och jag ska träna armarna imorgon. Och då kan jag ju inte ha träningsvärk i dom! Så jag får träna efter älsklingens shema istället. ^^

Provade lite kläder innan idag som jag ska ha imorgon. Och det blev mellan dessa två. Vilken outfit tycker ni är snyggast? Kom igen nu jag måste ha hjälp från er läsare. :)
 

53 kilo..

Ser ni den här shakern? Den innehåller världens äckligaste dryck. Nämligen älsklingens muskelöknings dryck. Den ska vara en smak av druvor men så fan hälelr. Smakar skit och luktar konstiga suddigum.

Haha jävla tur att inte jag ska dricka det skitet. Jag tänkte ju att jag skulle gå ner lite i vikt. Men när jag ställde mig på vågen precis vägde jag 53, 7 kilo. Så jag behöver nog inte gå ner mer i vikt. ^^

Min stor tjej..

Godmorgon Sötnosar! Va på bvc innan med älsklingen och Melanie. Hon hade gått upp frå 3705 gram till 4045 gram. Så hon går upp väldigt bra i vikt. Och hon va hela 54cm lång. Hon börjar bli stor min lilla tjej. :)

Snart kommer min mamma. Vi ska fixa mitt hår och käka middag. Och hon har med sig cider till mig. Gravendal. Dom är SÅ goda. Har ju inte druckit dom sen innan jag blev gravid. Dom finns ju inte utan alkohol. Så det ska bli jätte gott. Men ska ha dom till imorgon. För då blir det fest. Hos Hassanof som förr. Ska bli skit roligt att festa med Lidna och alla dom igen. :D


Såå sleten..

En sleten mamma och hennes underbara dotter. Haha.

Är skit trött. Stack iväg och träna kvart i nio men tränade bara till halv tio. Hade ingen motivation idag. Va för trött. Ska börja träna på dagen istället för det är alldeles för jobbigt att träna på kvällen.

Melanie är jätte kinkig och gnällig också. Hon har varit det dom senaste kvällarna i några dagar nu. Hon blir bara tyst om hon får vara i min eller älsklingens famn. Och det kan hon ju inte alltid vara. Men jaja jag ska i alla fall l går och  lägga mi nu.

Puss på er!

Vet ni vad?



Jag ska festa  helgen. Och jag har märkt som många andra också märkt, att folk är vääldigt känsliga när det gäller att man som mamma drar iväg och festar. Och ännu känsligare när man gör det när man precis blivit det. Jag menar va fan är det att vara känslig för? Är man redo och känner att det känns rätt och personen som passar barnet är pålitlig (i mitt fall är detta min sambo, pappan till barnet) så tycker jag att man ska få dra och festa och ha roligt om man vill. Vad är det för fel med det? Ja menar hur länge är man iväg och festar? Typ 4 timmar? Precis som om min dotter te.x skulle ta skada av att få vara med sin pappa själv i fyra timmar.

INGEN hade reagerat om det varit pappan som velat dra iväg och festa. Lever vi i ett så jävla gammalmodigt samhälle att folk ärligt talat tror att bara för man får barn så ska man inte få göra något kul och inte ha något eget liv? News flash. Man kan ha barn OCH ha ett eget liv också. Ni som tycker att en mamma borde stanna hemma bara för att det ska så vara. För att det är förväntat eller för att "det bara ska vara så". Ni är måste fan ha bott under en sten dom senaste tio åren. Välkomna till 2000 talet säger jag bara!

Och festa på! SKÅL!

Ändrade planer, IGEN..

Ändrade planer. IGEN. Sandra och Danne kommer inte idag ändå. Hon tyckte att det blev lite för sent. Så vi får väl träffas någon annan dag istället. Satt precis och testade videoblogga. Haha. Det blev inte så bra. Tycker att jag ser jätte löjlig ut när jag pratar. :P Annars sitter jag bara och väntar på älsklingen så att jag kan gå ner och träna.

Tog foto på min tunga för någon dag sen. Rätt fräcka bilder det blev. Men rätt läskiga. Det ser typ ut som att en slibbig ål sticker ut ur min mun. Haha!

I helgen blir det fest! :D


Ändrade planer..

Det blir lite ändrade planer för idag. Sandra, Danne och Sami kommer hit. Har i alla fall blivit klart med håret. Sen får jag träna lite senare ikväll istället bara. :)

Imorgon kommer min mamma. Hon har med sig lite mer löshår och dove summer glow. Loove it!

Todays Clothing..



En enkel klädsel idag!

Kortärmad: Ullared
Jeans: Only

Kisse katten..



Hej Babes! Söta kattungar va? Kellie fick 5 stycken. Innan jag skulle gå och hämta ut mitt löshår igår hade hon fått två stycken. Och det tog nog säkert två timmar innan hon krystade ut dom andra. Så jag trodde först där bar va två stycken. Men oj oj så fel jag hade. Den beige och den beige fläckige har skit fräcka färger tycker jag. :) Nu blir bara det svåra att gra sig av med dom. Någon som vill ha en kattunge?

Jaja. Idag ska jag i alla fall fixa resten av mitt löshår och träna. Ska faktiskt börja sy på resten nu! Puss puss!

So tierd..



Honungsmackor och oboy. Det är min nattamat. Mjo jag har ett enormt sockerbehov. Borde bliv av med det. :P
Har bara lyckats sy fast clips på tre hårtrensar. Melanie har nämligen varit en väldigt jobbig liten dam ikväll och bara skrikit och skrikit. Det ända hon nöjde sig med var att vara i min famn. Och det är ju inte så lätt att uppfylla det behovet när man diskar och lagar mat. Men till sist blev hon tyst efter att älsklingen suttit med henne ett tag. Så nu är jag pissigt trött och ska gå och lägga mig, så om kattfödslen skriver jag imorgon.

Puss och godnatt! <3

Ett jävla pilleri..



Nu har jag hämtat ut mitt löshår och sytt på lite clips. Det är ett jävla pilleri det där men det går. :P Men innan jag fortsätter med att sy på alla så måste jag dra iväg och träna. Det blir benen och rumpan idag. Buns of steel, hell yeah! ;D Haha.

Mitt löshår..

Wohoo! Mitt löshår har kommit. Ska gå och hämta ut det nu efter att jag matat Melanie. Tar en bild när jag satt i det i håret. :D Puss!

Katt födsel..



Förlåt
för dålig uppdatering men min katt håller på att föda just nu! Uppdaterar senare om hur det gick! Puss! <3

Kass kondition?

Hej Sötnosar! Har precis käkat middag. Haha middag så här sent. Men skitsamma är man hunrig så. Har varit och tränat också. Trände kondition idag och FY FAN vad jobbigt. Jag måste ha riktigt kass kondition. Fast okej det är ju inte så konstigt när jag precis varit gravid. Cyklade och va på crosstrainern och tränade magen. Tyckte att jag kunde träna den idag också. Det behövs tycker jag. :P

Nu ska jag bara mysa med älsklingen och vila för att sedan gå och lägga mig.

Puss på er!

Sandra och Sami..



Nu är Sandra och Sami här och har varit här ett tag. Hon skulle titta på ett radhus här i Ljungbyhed men hon gillade det inte. Va för mycket att renovera. Sen har vi bara käkat och suttit och snackat. Våra barn har bara sovit men Sami är vaken nu. Han kryper runder här på golvet och leker med allt. :)

När Sandra och Sami åkt hem ska jag iväg och träna. Ska bli sköönt. ^^



Beautiful eyes..

Godmorgon Sötnosar! Trodde först det va strålande sol uta när jag vaknade. Då jag kunde skymta solstrålar komma in genom persienerna. Men det va ju dock mitt sovrumsföster som lurade mig igen. För när jag gick ut i storarummet så va det alldeles molnigt på himlen. :/ Jag som tänkte att jag kudne sola lite.

Idag är det måndag och då är det träningsdax.
Ska träna kondition idag. Ska bli skönt som fan. Älskar att träna. Sen ska jag väl bara vara hemma med familjen. Alltid mysigt ju. :) Jag och älsklingen så precis att Melanie börjar få en hals och nacke. Hon börjar bli stor min lilla flicka!

Färgade ju ögonfransarna igår. Och här nedan har ni resultatet. ^^


Repris: Gratis5.se



Jag har hittat ännu en skit bra gratis sida på internet. Den heter gratis 5 och verkar vara jätte bra. Det är jätte lätt att samla poäng. Och jag har nu samlat ihop poäng till mitt första pressentkort. :)

När du har samlat ihop ett visst antal poäng får du en kod skickade till din mejl att använda på presentkorttorget. Det presentkortet kan du använda på bland annat H&M, åhlens, din sko, siba och många fler butiker.

Du kan samla poäng genom att göra erbjudande, besöka hemsidor, värva vänner mm..

Registrera dig gratis HÄR och få 50 start poäng + 25 poäng av mig. Tar du bort "Lilio" som värvare får du bara 50 poäng.

Godnatt!

Idag har jag städat, tvättat, softat och pysslat om mig själv.
Nu är jag skit trött och måste gå och lägga mig. Puss på er! <3

Cleaning and beauty..

Nu har älsklingen precis gått ner i tvättstugan med tvätten. Ska bli skönt att få tvättat allaa jävla handdukar och skit och mög. Hehe. Själv har jag dammsugat och plockat undan här. Ska bara tvätta golven och diska också. Sen blir det att ta en lååång dusch. Ska färga mina blonda ögonfransar också. Slipper man ha små grisögon när man är osminkad. Haha. Skulle behöva en conceler och sove summer glow också. Yeah vi får se hur det blir med det.




Filmen: College

Jag tittade ju på filmen "College" för någon dag sen och ska skriva m den nu som jag brukar göra. :)

"Filmen handlar om tre killar (Töntar). Den ena killen blir dumpad av sin tjej precis före helgen för att hon tyckte att han var tråkig och aldrig festade. Dom tre killarna bestämmer sig då för att dra iväg och besöka ett college och festa rejält där. Men college killarna på studentföreningen dom övernattar på jävlas riktigt ordentligt med dom."

Filmen har en liten känsla av Superbad och American pie i sig. Jag själv älskar sånna här filmer och får verkligen en fest känsla när jag ser dom. Rolig och pinsam film som man både kan skratta till och skämmas över. Den här filmen får lätt 5 av 5 stycken L

Boring Sunday..

Hej Sötnosar! Idag är det söndag, vilket innebär en rätt tråkigt dag. Men ja, man får göra det bästa av situationen. Visst?
Idag ska vi tvätta. Massa spy och kiss handdukar. Blir ju massa sånt när Melanie läcker ur alla hål. Haha! Sen blir det städningen vi egentligen skulle tagit igår. Sen ska jag fan tomme pyssla om mig själv. Det blir aldrig av när jag säger att jag ska göra det. Men nu SKA jag. Ska också beställa löshår. Im gonna look soo good. ^^

Min sjukdom..

Och nu kommer inlägget en av mina läsare önskade. :)

Sjukdomen jag har heter bipolärt syndrom.
Det är en sjuk dom som gör att man pendlar kraftigt i humöret. Från att vara depriemerad, till normal, till totalt manisk.

Depression kanske alla vet vad det är. Man känner sig så nere att det känns inte som man har något att leva för. Allt känns tomt och dystert och inget av dom saker man brukar tycka är roligt, är roligt längre. Man sover oftast mycket och äter lite. Man har inte lika mycket sexlust (om knappt någon alls). När man har bipolärt syndrom kan man hamna i en depression för det lilla minsta. Det kan vara att man bara bråkar med någon.

När man är i den maniska fasen är allt glatt och roligt. Ens självförtrooende och självkänsla är på topp och man tror oftast att man kan och klarar mer än vad man egentligen kan. Det kanske låter bra men det är långt ifrån bra. För när man är manisk får man oftast köpfrossa. Man slösar pengar till höger och vänster och får ofta starka impulser som man inte kan stå imot. Man pratar oftast snabbt och tankarna hoppar från den ena till den andra. Man börjar oftast stora projekt som man inte slutför och baserar nästan alla sina beslut på tilfälliga känslor man har. Deta leder till att man gör massa saker man ångrar när man inte är mansik längre.

Sen hur ofta man pendlar mellan dessa faser är från person till person. Innan jag blev gravid kunde jag vara normal i någon månad för att sen bli jätte deprimerad i 3 veckor följt av en mani i 2 vceckor för att sedan bli normal igen. Under graviditeten var jag mest deprimerad eller normal. Jag hade ingen manisk fas då.

Nu är jag i en såkallad mixed state. Jag är manisk och uppåt och prata snabbt och mycket och öppnar mig lätt. Jag börjar få mer sexlust och känner att jag är snyggare än vanligt. Men samtidigt blir jag lätt irreterad och arg och kan snabbt skifta till att bli deprimerad på bara någon minut för att sedan bli mansik igen. Detta gör jag ca 5 gånger per dag. Den här såkallad mixed state har jag inte haft förut utan det har antingen varit det ena eller det andra. Aldrig dom båda två faserna samtidigt.

Men jag går på medecin för detta. Annars hade jag aldrig klarat mig. Jag ska också börja på en ny medecin när jag slutat amma som ska få mig att må ännu bättre. Den här sjukdom är väldigt jobbig för mig men också för min pojkvän och anhöriga. jag är väldigt svår och komplicerad och folk har svårt för att förstå mig. Men dom felsta psykiska sjukdomar går att stabilisera. Och det är det jag håller på med nu. Så vi får se om det blir ännu bättre med min nya medecin. :)

Det där var lite snabbt om min sjukdom men där finns MYCKET mer där till. Men kan du läsa om H Ä R.


Inbakad pizza..



Nu har jag och älsklingen precis käkat calsone.
En inbakad pizza. Jävligt god va den faktiskt. Va första gången jag smakade en sån. Idag har Melanie för första gången varit jobbig. Hon skrek som en stucken gris innan och tysnade inte förräns man tog upp henne i famnen. La man sedan ner henne i sängen eller i babygymmet började hon gallskrika igen. Och så höll hon på jätte länge. Så vi orkade inte laga någon mat. Men nu sover hon iaf så sött i sin säng och har gjort ett tag.

Nej men nu ska jag titta på filmen på kanal 5 och mysa med älsklingen.
Puss på er! <3

Förlossningsberättelse..

Hej! Sötnosar! Nu kommer förlossningsberättelsen som jag lovat. Inlägget om min sjukdom får ni ikväll. :)

Det började vi elva tiden den 18 juni med värkar.
Visste inte riktigt om det var värkar men det kändes som det i och med att dom bara varade i en halv minut. Dom kom väldigt oregelbundet. Med mellan 30 och 40 minuters mellanrum. Jag och älsklingen försökte sova men det gick inte så bra så vi la oss och titade på film istället. Vid 4 tiden lyckades jag somna en timme men vaknade sedan av värkar igen. Vid sju på morgonen började dom komma med melllan 5-10 minuters mellanrum så vi ringde förlossningen. Som sa att vi fick komma in när jag kände att jag inte ville vara hemma mer.

Vid halv nio var vi inne på förlossningen.
Då kom värkarna med 3 minuters mellanrum och var mycket starkare. Vi fick komma in på rummet och jag la mig i sängen och hade ont. Jag var då öppen 5 cm. Efter ett tag gjorde det jätte ont så jag och älsklingen fick komma in i ett rum med ett badkar och tända ljus. Badet var skönt men nu va värkarna så starka att jag knappt stod ut. Jag va också skit trött i och med att jag bara sovit en timme på natten. Efter ett tag stod jag inte ut längre. Jag va tvungen att ha epidural. Så vi gick in på rummet igen och nu hade jag så ont att jg bara ville smälla till någon. Det kändes som det tog ett år innan narkos läkaren kom in och satte in slangen i ryggen på mig.

Ååh vilken himmelsk känsla.
Värkarna började kännas mindre och mindre. Till slut kände jag dom inte alls. Jag blev så glad att jag nästan började gråta för nu kunde jag äntligen vila och kanske sova lite. Men jag och älsklingen åt lite mackor och yoghurt först sen vilade vi. Efter ett tag kom barnmorskan jag hade in och kände att jag bara var öppen 5 och en halv cm. Hon tyckte att jag borde gå upp och röra mig för att skynda på värk arbetet och satte samtidigt in något medel som jag fick med dropp som också skyndade på det hela. Klockan va nu ca 14:00 på dagen. Jag och älsklingen var fortfarande rätt hungriga så vi fick paj och sallad. Efter det var jag fit for fight. Jag och älsklingen gick runder lite och gick sen och la oss igen. Efter ett tag kom barnmorksan in och jag va då öppen 9 och en halv cm. Det dröjde då inte lång tid innan jag kunde börja kryssta.

Så jag satte igång.
När krystvärkarna kom kändes det som att jag skulle skita på mig. Klockanm va då ca 17:00.Jag krysste och krysste och 18:40 kom Melanie ut. Jag började stor gråta. Hon va såå underbar. Älsklingen började med gråta. Jag födde ju en ängel.


Allt för mig..

Godmorgon! Här sitter jag och käkar skink mackor och choklad yoghurt. Idag är det lördag och då är det ingen träning. Pausar ju lördagar och söndagar. Så idag ska jag städa och kolla om där finns någon tvättetid. Och så hade jag tänkt pyssla om mig lite. Färga ögonfransarna, raka benen, gör inpackning och lite sånt. Mys pys!

Hej Sötnosar! ...

Hej Sötnosar! Nu har jag och älsklingen sett filmen "College". Den varhelt ok. Rätt mycket sex i den. Men det är väl aldrig fel? Haha. Är rätt trött nu. Ska nog gå och lägga mig hade jag tänkt. Nu har Melanie äntligen somnat så får passa på nu och sova jag också innan hon vaknar och ska ha mat.

Fick en väldigt gullig kommentar innan av en läsare.


"Malin om Psyk läkaren..:
hej! Följer din blogg var dag :) Känner inte dig men jag älskar din blogg. Kan du inte skriva ett inlägg om det psykiska problemet du har? Visste inte ngt om detta och blev nyfiken av inlägget nu. Fortsätt skriva en bra blogg :D
kramar!"

Sånt gör ju bara en så glad. :)

Så din önskan är min lag! Imorgon blir det ett inlägg om min sjukdom och ett om förlossningen som är ett önsekemål av en annan läsare.

Jag vill ju göra mina läsare glada. Hehe!

Puss på er!
<3

College..



Nu har jag gjort pankakor för första gången i mitt liv. Haha. Fast man behöver ju inte vara hjärn kirurg för att klara det precis. Så nu har jag och älsklingen gottat i oss det och ska titta på filmen "College". Det blir ju givetvis en gottepåse till det också.

Mot träningshallen..

Nu har jag och älsklingen latat färdig och ska bege oss till träningshallen. Puss!

New webcam..

Godmorgon Sötisar! Det riktigt öser ner här. Skit tråkigt ju. Vill ha sol så att jag kan bli bruuuun. Får köpa dove summerglow istället. Hehe.

Idag fyller Melanie 3 veckor. Tiden bara flyger förbi. Tycker inte det var alls längesen jag födde henne. Snart flyttar hon väl hemmifrån. Haha. Ska annars bara mysa med älsklingen och träna. Blir armarna idag. Älsklingen ska trötta ut mig som fan. Haha. Han har ju också börjat träna. Så snart är vi biffen båda två. Elle inte. Haha jag ska dock inte bli biffig. Det är riktigt fult när tjejer är det. Jag vill bara bli slimmad. ^^

Ska beställa löshår och en webcam också. Finally!! Har inte haft pengar till det innan men nu jävlar.

Melanie..


Du ger mitt liv en mening.
Du gör det värt att leva. Du får mig att vilja kämpa. Du får mig glad när jag är ledsen. Du får mig att le när inget känns bra. Min kärlek till dig är obeskrivlig och jag ska kämpa för dig till mina sista andetag. Jag älskar dig, min underbara dotter!


Psyk läkaren..

Hej Sötnosar! Har inte blivit någon mer uppdatering idag. Har varit i Ängelholm hos min psyk läkare med mamma och Melanie. Det gick rätt bra. Fick en ny medecin utskriven. Får vi hoppas att all min ångest försvinner och att mina maniska perioder dämpas. Ska komma tillbaka efter ca 3 veckor för att se hur den nya medecinen verkat. Ska också ha samtalskontakt där och sånt. Så vi får hoppas att allt blir ännu bättre. Hehe.

Efter det stack jag och mamma till McDonalds. Vi köpte var en plussmeny så vi fick ett blått och ett lila coca cola glas på köpet. Jag fick hennes också så nu har jag ett blått, ett lila och ett svart. ^^ Sen åkte vi hem och då städa jag lite sen stack jag iväg och träna. Puuh har hållt igång hela dagen. Så nu är jag typ helt slut.

Fick ett bara sååå söta bilder på Melanie i hennes babygym innan. Hon är den vackraste i världen. :)


Todays Clothing..




Kortärmad: Ullared
Klänning: Only
Leggings: H&M
Skor: Dior

Piercing och löshår..

Hej Sötnosar! Nu har jag gjort det. En liten tungpiercing. Haha känd lite fjortis över det hela.. Men va fan. Det är ju snyggt så. :) Ska beställa hem lite löshår också hade jag tänkt. Men nu ska jag faktiskt gå till min älsklingen i soffan och myyyysa.

Puss på er!

Fan..

Mrrh aaarh! Brickan funkade inte idag häller. Ringde och frågade vad det var som va fel och killen som skulle fixa det sa att det nog blivit något fel när han skulle lägga in mig i systemet och att han fixar det IMORGON! Va fan nu får jag itne tränat idag häller. Jätte kul ju... Och sen så håller allt annat på och klabbar också.

Kan den här dagen bli sämre?

Liten knubbig Melanie..



Nu är jag hemma från bvc.
Melanie hade gått upp 225 gram denna veckan. Så det va ju jätte bra. :) Hon börjar bli en liten knubbis. Haha. Disskuterade hennes magknip och lite sånt. Skrev in att hon bara ammades delvis. Stackaren blir lite hård i magen av ersättningen. Blir det inte bättre i takt med att hennes tarmar utvecklar sig får jag pröva en ersättning som heter bifidus på apoteket. Började med att bara amma var tredje gång inatt och nu spänner tuttarna rätt mycket. Fast hon ska snart ha mat så då får jag tömma dom. Haha.

Ja så nu väntar jag bara på det.
För efter det ska jag iväg till lantmännen och hämta ut min och älsklingens piercing saker. Så idag blir det en tungpiercing. ;) Sen ska jag kolla om brickan funkar idag till träningshallen. Hoppas verkligen det så att jag kan få träna. Så då får jag ta mage och rygg idag istället.

Så därför blir mitt träningsshema såhär:

Måndag: Kondition
Tisdag: Ben
Onsdag: Mage och rygg
Torsdag: Bröst och axlar
Fredag: Armar

Bvc..

Nu drar jag till bvc. Uppdaterar när jag kommer hem! Puss puss!

Vattenmelon..



Nu har jag precis käkat vattenmelon.
Gottit! Kostade bara 6,90 kr/kg på Ica mxi. Så jag köpte en hel. Skar upp vars en fjärdedel till mig och älsklingen men jag pallade inte hela min. Vattenmelon är faktiskt mättande... Konstigt nog?

Imorgon ska vi till bvc och väga och mäta Melanie. Sen efter det ska vi träna. Blev ju inget idag. Hoppas brickan funkar imorgon så att vi kommer in. Gör den inte det blir jag fan sur. Jag är ju riktigt pepp på att komma i form nu. Och det är riktigt roligt att träna också. :) Nej men nu ska jag gå en liten runda med Nikita innan jag går och lägger mig.

Puss på er! <3

Vet ni?



Vem anser ni vara en slampa? Är det en tjej som går i utamanande kläder? En tjej som haft sex med många personer? Eller någon som pratar öppte som sitt sexliv? Jag tycker inte att en slampa är något av det här. För jag tycker inte att någon tjej är en slampa. Varför skull hon vara? När en kille har sex med ruskigt många tjejer. Vad är han då? Ingenting. Eller jo. Han kan till och med vara något bra pågrund av det? Det kan till och med göra så att han får ännu fler brudar. Så varför är en tjej en slampa när hon gör likadant?

Varför är det OK när en kille har sex med många och babblar på som en galning om sitt sexliv men inte när en tjej gör det? Och vet ni vad det värsta av allt är? Det är vi själva som satt oss i den sittsen. Att bli kallad för slampa så fort vi har lite roligt. För det är vi som kallar andra brudar för slampor. Och snackar skit om en brud som haft sex med många. Och smutsakastar och fan och hans mormor.

Men varför?
Hade det inte varit bättre om vi hade kunnat ha sex med hur många vi än kände för utan att någon ahde dömt oss? Utan att någon kollat snett eller tagit avstånd från en?

Nej, jag tycker inte att det finns några slampor. Jag tycker bara att det finns sexuellt öppna personer. Och det är en bra sak! :)

Brick jävel..

Meeh ååh. Fan va störigt. Brickan till träningshallen ville inte funka så jag kom inte in. Vet inte om det kanske är att man inte blir insläppt efter 21:00 på kvällen eftersom det är bara träningtid till 22:00. Men det sa ingen till mig ju? Hon som vä där när jag köpte brickan sa bara att det va från 08:00-22:00. Så jäääävla störigt. -.-

Nej men nu har jag stört mig klart typ. Ska gotta i mig lite kräm och lata mig. Puss!

Familia och hörseltest..



Hej Sötnosar! Hann inte uppdatera imorse innan jag stack iväg. Skulle iväg med mamma till Helsingborg och göra ett hörseltest på Melanie. Älsklingen följde inte med för han skulle vara hemma med Nikita. Synd att lämna henne i onödan. Testet visade att hon inte hade något hörselfel så det va ju jätte bra. :)

Efter det åkte jag och mamma till familia. Jag skulle ha ett par Jeans. Har ju typ bara mydbyxor som passar. Även om jag gått ner i vikt har mina höfter blivit bredare så jag får inte upp byxorna över höfterna. Men whatever. Snyggt med former ju. ;) Jeansen jag hittade var i alla fall skit snygg och billiga. 249 kr. Halva priset. ^^ Sen käkade vi på grafitti och gick sen in på maxi och handlade lite mat och blöjor. Melanie var jätte duktig som sov hela tiden. Min lilla snuttan!

Nu håller jag i alla fall på att laga middag. Kyckling och pimmes! Mums! Sen efter det ska jag iväg och träna. Mage och tygg blir det idag. Yeeeah om gonna be biffen! Haha.

Work it baby..

Hum. Jag har varit rätt dålig på att uppdatera dom här dagarna. Skärpning Linda! ^^

Nu har jag iaf varit och tränat.
Jävligt skönt va det. Nu har jag en dån där bekväm trötthetskänsla i kroppen. Love it! Tänkte köra som jag gjorde för några år sen, benen på måndagar, mage och rygg på tisdagar, bröst och axlar på onsdagar, armar på torsdagar och kondition på fredagar men jag körde hela kroppen idag. Va tvungen att värma upp ju. Hehe. Men så imorgon ska jag börja på mage och rygg. Sen gå vidare därifrån.

Träning..

Hej Babes! Blev ingen mer uppdatering igår. Hände en dålig sak som jag inte vill ta här i bloggen. Tog inte så jätte många bilder häller men det blev i alla fall två. ^^ Haha.

Idag har jag varit iväg och köpt träningskort. Ska börja träna idag hade jag tänkte. Det är ju inte så jätte varmt idag så då orkar man göra något i alla fall. Håller på och steker pyttepanna och ska bara lata mig i soffan tills jag ska träna. Man måste ju vila upp sig först när man har så förtvinade muskler som jag har. Hehe.


Städning..

Puuh. Nu har jag städat hela lägenheten. Svettig är man. Har fåt skura golven rejält för att Nikita går och mensar ner över allt. Men nu har jag tagit ett par av mina gamla trosor och satt en binda på och satt på henne. Hon gilla INTE dom. ^^ Haha.

Sandra och Sami kommer snart hit. :) Blir väl bara att vi sitter och snackar lite skit och går ut och går en runda. Har märkt att jag inte aft några bilder jag själv tagit i dom senaste inläggen. Så som plåster på såren ska jag ta massa bilder idag och lägga ut senare.

Nej men nu måste jag duscha. Puss! <3

Tungpiercing..

Godmorgon! Idag är det varmt, men inte för varmt. Perfekt. Då kan jag och älsklingen äntligen städa upp det sista utan att omkomma. ^^  Finns inte så mycket mer att göra idag.

Funderar annars på att köpa bruna linser för att se om jag passar i bruna ögon. Bruna ögon är riktigt snyggt! Har också beställt kanyler och tung picering till mig och älsklingen. Så det blir väl att vi gör det någon gång nästa vecka. :)


Krångel..

Men fuuuck. Det krånglar när jag ska lägga ut videon på Melanie. Ni får se den imorgon istället. Nu ska jag titta på film med älsklingen och kränga godis! Puss på truten gott folk!

Harry potter..

Hej Sötnosar! Ska snart ner  tvättstugan och fortsätta tvätta. Det blir ju så jävla massa tvätt när man har en liten bebis. ^^ Speciellt nu när hon äter ut flaska. Hon slabbar som en liten gris. Hehe.

Efter det ska jag och älsklingne gå och hyra Harry Potter och fenixordern.
Älsklingen har inte sett den och jag kommer typ knappt ihåg den. Den sjätte filmen kommer ju på bio den 15 juli och vi vill gärna se den. Haha har nästan blivit en tradition att se varje harry potter film när dom kommer. Man har ju sett dom sedan man va rätt liten.

Nej nu måste jag sticka. Puss puss!

Hot and not..


Melanie. Den 19 juni föddes världens finaste flicka. Och hon är min, min, min! Ni har inte upplevt äkta kärlek förräns ni fått barn!

Min kommande tung piercing. Ja det kanske är något man gjorde när man va fjorton år men vet ni vad? Det ÄR snyggt. Det är kul och det är ju för fan bara en piercing. ;)

Trash jeans. Tighta jeans tycker jag är det snyggaste på en tjej. Är där då slitna hål som ger lite av den där "bad girl" känslan, är dom ju ännu snyggare! Hurra för trash jeans!


Denna värmebölja. Jag älskar sommaren och jag älskar solen men kom igen. 27 grader? Det är faktiskt för varmt. Speciellt när man har ett storarum som jag som är ill och med snäppet varmare. Jag smälter!

Bög hatare.
Det är inte bögarna som är äckliga. NI ÄR! Inse fakta och sluta spotta ut era störda åsikter. Ingen bryr sig om er ändå!

Emos. Jajaja. Ni älskar svart, skär er och hatar livet. Buhu det är såå synd om er. Väx upp och sluta larva er. Det är inte coolt och det är inte "udda" eller speciellt att vara emo. Bara patetiskt.

Babygym..



Idag vaknade jag vid tio och gav Melanie mat sen käkade jag själv frukost. Tänkte gå ut på balkongen och sola men nej då Det är ju molnigt idag igen. Jätte varmt men molnigt lite här och var så solen går i moln hela tiden. Störigt. Ska det vara så här varmt kan det lika bra vara sol ju.

Melanie var också lit ekinkig i morse och ville vara hos mig hela tiden. Så jag la henne i hennes babygym. Tänkte att hon kanske gillade det? Och visst gjorde hon det! Hon va helt facinerad av alla skarpa färger och låg och tittade och gjorde sina mys ljud. Passa på att ta massa bilder på henne nu när hon låg och tittade jätte länge. Spelade in en video på henne också. Den får ni se i nästa inlägg. :)

Idag ska jag iaf tvätta och försöka städa upp det sista.
Det har ju varit så vart så man har fan inte orkat. Men får ta tag i det idag. Om jag inte svettas till döds då vill säga.

Puss på er!
<3


Godnatt..



Hej Cutiepies! Sitter här och är mtt och belåten och ska snart gå och lägga mig.
Klockan blir allt så mycket innan jag kommer i säng. Men det var inte så längesen Melanie somnade så jag får nog sova ett tag innan hon vaknar och vill ha mat. Nej det här blev ett kort inlägg pojkar och flickor för nu orkar jag ärligt talat inte sitta här mer. Så nu ska jag lägga mig i sängen med älsklingen och mysa lite innan jag somnar.

Godnatt på er!
<3


Löshår..


Funderar på att köpa löshår. Men det får bli senare isåfall. Lagom till gammelmarknaden. ^^
Rapunzelofsweden.se en skit bra sida att köpa löshår ifrån.

Varm, varmare, varmast..

Godmorgon! Idag ska jag och älsklingen med Melanie till bvc. Vägning och mätning och sånt. Ska också kolla med dom om jag måste trappa ner med amningen eller om jag inte kan få medecin som stoppar mjölkproduktionen. Flaskan funkar i alla fall väldigt bra och hon får inte magknip efter att hon ätit ur den. Hon verkar gilla den också då hon myser väldigt när hon äter från den. :)

Ikväll ska vi grilla hos älsklingens föräldrar. Det är lite svalare idag än igår men fortfarande svinvarmt. Så då kanske jag har lite mer aptit idag. Kunde knappt sova inatt. Mina lår klibbade fast på varandra och jag svettades som en gris. Vi måste fan skaffa aircondition i vår lägenhet. Den är ruskigt varm kan jag säga.

Dr Browns..

Hej Sötnosar! Här sitter jag och ska snart käka risgrynsgröt. Har ammat Melanie tre gånger nu. Dom första två mådde hon bra efter men efter den tredje fick hon kramper i magen igen. Så där tog det stopp. Så nu har hon fått i sig för mycket luft i magen igen. Hade lite hopp om att jag kunde fortsätta amma ändå men icke då. Så nu ska jag börja trappa ner till att bara amma vart annan gång sen vart tredje tills ja ginte har någon mjölk kvar. Köpte Dr Browns anti kolik flaska. Får hoppas att den är så bra som andra säger. :)

Och jag säger bara en sak. Faan vad jag har gått ner i vikt. Jag vill inte mer. :( Det är ju gött att jag blivit av med magen så snabbt och sånt men nu tycker jag det räcker. Jag äter ändå rätt mycket så det kanske är amningen som tar all min energi? Jaja jag ska ändå börja träna på måndag så då kanske man går upp lite igen. I alla fall i muskler. ^^


Ajaj mina tuttar..

Ush det blev en vääldigt dlig uppdatering igår och idag. Igår umgicks jag ju med mamma, Samdra, Sami och älsklingen. Vi gick och käkade pizza på jannis oc fikade efter och lite sånt. Blev att jag inte uppdaterade då jag hade såååå ont i brösten. Jag skulle ju sluta amma cold turkey men det gick inte. Inatt höll jag på att bli galen av smärta. Idag pumpade jag ut lite och det blev lite bättre men sen gjorde det lika ont igen så jag ammade Melanie till sist. Hon spydde bara av ersättningen för att där va för stort hål i nappen så Melanie fick för mycket på en gång. Så älsklingen är iväg nu och köper en ännu bättre kolikflaska på babyland med ett litet hål i nappen. Har bestämt också att jag måste nog trappa ner på amningen istället för att sluta så där tvärt. Annars kommer jag omkomma.

Idag ska vi bara städa och sen ta det lungt. Men det kommer bli skit jobbigt då det är så ÄCKLIGT varmt ute. Och inne. Vårt storarum är rena ångbastun. Lilla Melanie ligger i bara en blöja i sängen och jag sitter i linne bara. Man skulle varit och badat i stället. Där hade jag iaf kunna skvätta lite vatten på mig. Haha



Aj aj aj. Titta så svullna mina bröst var. Och dom är INTE så stora i verkligheten. It hurts. :/

Kolikflaska..

Hej Sötnosar! Sorry för en dålig uppdatering. Gosade med Melanie imorse. Hon började få rätt stora magkramper igen. Hon har också fått massa röda prcikar på halsen och i armväcken så vi ringde vårdcentralen och fick tid där.Dom sa att det va värmeplitor och att det va nog som vi misstänkte att hon får för mycket luft i sig när hon äter. Hon är för glupsk. ^^ Så nu har jag köpt modersmjölkersättning och matar henne med kolikflaska. Ser att det redan börjar bli bättre. Blir det helt bra tills imorgon så får jag sluta amma och bara använda den.

Nu är iaf min mamma, Sandra och Sami på besök. Sandra ville att vi skulle åka och bada men här i Ljungbyhed är det massa moln och så har det regnat och åskat. Men jävlar va varmt det är ändå. Håller på att omkomma. Nej men nu ska jag umgås med min vän.

Puss på er! <3

RSS 2.0