Tvätta..



Tvätta, tvätta, tätta. Ja vi har jävla massa tvätt den här gången. Vi missade ju vår förra tvätt tid för då låg vi på bb. :)
Tur att vi har från 16:00-21:00 för då kan jag tvätta länge. Ssshyy! Säg inte det till någon. ;)

Ovan ser ni iaf hur färgen på migg hår blev. Snygg färg va?

Tre saker..



¤ Jag är egentligen en riktig toffel. Jag förlåter allt för lätt och det har fått mig att må dåligt många gånger.
¤ Jag hade jätte dåligt självförtroende när jag var gravid. Tyckte att jag var tjock och ful och kände mig bara löjlig när min pojkvän sa att jag var sexig.
¤ Jag har samma andra namn som horan, jesus var med i biblen. Maria-Magdalena!




Nu ska jag bli brun..



Nu har jag legat och stekt i solen. Häärligt. Va soldis på himlen oh lite tunna moln så det va inte så äckligt varmt. Men solen lös ändå igenom så jag fick sol på mig ändå. Skönt. Nu ska jag bli brun minsann. ^^ Man vill ju vara läcker i sommar. ;)

Stackars Melanie..

Godmorgon alla söta läsare! Skit härligt väder idag. Solen skiner utanför fönstret och ajg ska snart gå ut och lägga mig på gräsmattan oc steka ryggen. Det blev ju inte att jag gjorde det igår men idag ska jag fan tommen lida mig igenom det i värmen. Haha.

Annars ska jag och älsklingen bara tvätta idag.
Melanie kräker ju ner alla kläder hon har och bajsar ner alla handdukar. Hon ska ju såklart alltid bajsa mer när jag tagit av blöjan och torkat henne. ^^ Min lilla sessa mår faktiskt bättre idag. Hon har nog lite ont i magen fortfarande men det är inte alls lika farligt som igår. Men jag vill inte äns att hon ska ha lite ont. :(


Allmänt..

Hey Babes! Sitter här och har precis käkat honungsmackor. Tittade på "Beck - Mannen utan ansikte" innan med älsklingen. Melanie vaknade vid tio tiden och åt lite sen somnade hon igen. Hon fick nog bara en mag kramp sen somnade hon igen och sover fortfarande. Skit skönt att min lilla prinsessa mår lite bättre. Hon måste vara helt utmattd i och med att h on vaknat hela tiden av magknip och så har hon varit vaken i flera timmar idag.

Det ska bli stekit väder imorgon också och då ska jag fan passa på att sola. Ryggen mest. Kunde ju inte sola den när jag var gravid och magen var ivägen. Men nu kan jag. ;) VIll egentligen iväg och bada med älsklingen men han orkar ju såklart inte det. Värmen tar för hårt på han. Haha!


Filmen: Bröllopsduellen..

Tittade på ju på bröllopsduellen med älsklingen i förrigår och ska då berätta lite om den som jag brukar göra med filmer jag sett. :)

Filmen handlar om två bästa kompisar som har sett fram imot att gifta sig hela sitt liv. Önskan går i uppfyllelse och deras pojkvänner friar och dom ska gifta sig. Problemet är att dom blir bokade på samma dag i samma byggnad. Det blir ett stort bråk om vem som ska få den dagen. Vem kommer vinna?

Den va faktiskt rätt bra. En rolig och mysig komedi som hade lite allt möjligt. Skrattade faktiskt någon gång och det brukar jag inte göra så ofta då jag tycker att komedierna inte är lika roliga nu förtiden. Den här filmen får 4 av 5 stycken L.



So hot..



Ååh det är SÅ varmt. Jag klibbar fast i soffan när jag ska titta på tv. Jag palla rinte laga någon mat och jag palar inte städa. Varför ska värmen slå på så hastigt? Då hinner man ju inte vänja sig. Satt på balkongen typ tio minuter innan men sen gav jag upp och gick in. Kändes som jag skulle få värmeslag.

Nu har vi alla fall köpt magdroppar till Melanie.
Har jätte henne två gånger nu. Tror jag börjar se en bättring. Hon får inte så grova mag attacker längre. Innan blev hon helt röd i huvudet och började gråta när hon fick dom. Nu gnyr hon bara lite snabbt.

Och kom på ännu en dålig sak idag. Träningshallen hade bara personal från 08:00-11:00 idag så jag kunde inte köpa ett träningskort. Dom har inte personal sen igen förräns nästa måndag. Great! Får jag vänta ytterligare en vecka på att få börja träna.

Åsikter: Fel anledning..



Varför bloggar ni? Är det för att det är kul? Är det för att ni vill bli "kända"? Eller är det för att tjäna pengar? Jag tror att det blir allt vanligare att folk bloggar för att bli kända och för att tjäna pengar. Inte för att det är kul. Visste kan det vara roligt att tjäna pengar på något roligt men man ska inte enbart blogga pågrund av det. Folk har blivit så desperata nu för tiden att dom gör vad som helst för att bli kända via sin blogg.

Liksom brudar börjar bleka håret blondt och skriver saker som "I know you love me" och jävla massa skit för att locka läsare för att bli just kända. Det i mina ögon är rätt patetiskt. So what att det ger fler läsare. Blogga ska ni göra för att det är roligt och om ni nu vill slå två flugor i en smäll och bli kända också. GÖR DET MED STIL!  Vill ni inte hällre bli kända som någon rolig,smart och gullig tjej än den dära blåsta bimbon som döljer sin osäkerhet bakom "I know you love me"?

Skärp er tjejer! Ni kan bättre än så!

Träningskort..

Godmorgon sötnosar! Vaknade idag vid åtta som jag brukar göra när Melanie vill ha mat och så att det va strålande silsken och inte ett moln på himlen. Bra tänkte då jag. Då kan jag sola senare när jag vaknar nästa gång! Men nejdå. Nu är himlen full med moln. Jag som tänkte bättra på brännan på ryggen. :/ Får hoppas att det blir lite stek imorgon istället.

Melanie verkar fortfarande ha ont i magen. Hon gnyr och spänner sig lite då och då och drar upp knäna långt upp på magen. Tycker sååå synd om henne. :( Ska iväg sen och köpa semper magdroppar till henne sen. Får se om det hjälper. Börjar undra omd et kanske är chokladen jag ätit som hennes mage inte tål. Typiskt då jag älskar choklad. Men det kan jag ge upp för att hon ska må bra. <3

Idag ska jag iväg och köpa träningskort till mig och älsklingen. Skulle egentligen väntat med att träna tills det gått 3 månader men screw it! Jag mår bra och känner mig stark och frisk så jag börjar lite smått nu.


Bränd?

Hej Gullungar! Sorry ännu en gång för dålig uppdatering men har varit i full gång helka dagen. Efter att vi solat och städat lagade jag potatiskroketter och hamburgare till oss. Sen kom Robin, Sara, Linda och Matte och hälsade på. Dom hade ju inte sett Melanie. :) Vi fick två par kläd set med en tröja, byxor, haklapp och mössa i var. Dom va jätte söta. Det ena va gult och det andra lila.

Sen har jag bara matat Melanie och gullat med henne. Hon har nog haft ont i magen hela dagen för on har spänt sig och gnytt med jämna mellanrum. Tycker så synd om henne. Men hoppas att hon inte haft jätte ont iaf i och med att hon inte skrikit direkt.

Ser ni föressten min bränna? Blev bara på framsidan. Får ta ryggen imorgon. Hehe.

Steek..

Hej Sötnosar! Förlåt för dålig uppdatering. Har legat och stekt i solen. Trodde inte jag fått någon färg men jag har faktiskt blivit röd.  Som sakt så blir det ju inte så mycket blggande när solen lyser och det är skit varmt. Gäller nog alla bloggare. Solen är typ bloggens värsta fiende. ^^

Nu har jag iaf precis matat Melanie och damsugat medans älsklingen diskade. Så nu är här fin fint. Försöker fundera ut vad jag ska göra till middag men palla laga mat i denna värmen? Slänger väl ihop något lätt lagat.


Film kväll..

Hej Sötnosar! Här sitter jag och kränger panpizza. Älsklingen och jag var på hydro innan och hyrde film. Bröllopsduellen. Jag ville egentligen hyra den igår men han ville inte se den för den verkade vara en tjej film. Men idag fick jag som jag ville. ^^

Förövrigt har vi bara slappat hela dagen. Det har varit så stek hett att man inte orkat göra något annat. Så städandet får vi ta imorgon. Tur att vi köpte bordsfläkten. Den gör stor nytta i den hä värmen.

 

Feeling goood..



Jag blir på så bra humör av denna låten. Känns som jag börjar bli mig själv igen. Glad och uppåt och nöjd med mig själv. Skit härligt. Hormonerna är kvar för att jag ammar med inte så att jag blir lätt irreterad utan bara lite känsligare när det gäller gulliga saker. ^^ Ska bli kul att kuna festa lite smått senare också. Har saknat alla roliga personer jag och älsklingen festade med innan. Men det kommer. Det blir ju gammelmarknaden i ljungbyhed. Då är ju Melanie lite äldre. :) Men nu ska jag pass apå att mysa med henne så mycket som möjligt. Bebis tiden går ju snabbt. Man hinner bara blinka så är den förbi. :P


Love my body..



Grrr. Jag ÄLSKAR mina nya former. ;) Tittade mig i speglen innan och fick nästan en chok. Är detta min kropp? Verkar som graviditeten gjorde någon nytta för min kropp iaf. Haha. Jag menar hade ni inte dödat för min rumpa? ^^

Ne men sitter här och har precis käkat frukost.
Melanie sover så sött i sin säng. Älsklingen är iväg och fiskar så då passar jag på att göra alla egen saker. Hehe. Ska iväg till lantmännen innan och spela på hästar. Det är ju 47 miljoner i jakpoten har jag för mig. Det hade ju inte suttit fel. Sen kommer Robin, Sara och Linda och hälsar på. Dom har ju inte sett lilla Melanie. :)

56 kilo..



Dom här siffrorna möttes jag av när jag gick på vågen. När jag stod i duschen täntke jag "Fan vad jag har blivit smal". Och där har jag beviset. Jag vägde 58 kilo på bb och tänkte då att jag ville gå ner till 56 eller 55 kilo. Och det har jag gjort nu. Utan att jag behövt anstränga mig. ;) Gött! Ska väl gå ner ett kilo till sen har jag den perfekta vikten. Men jag behöver väl inte anstränga mig för det. ^^

Fotboll och scrapbooking..

Just nu sitter jag och älsklingen och tittar på U21 Sverige-England. Det står ju 3-3 och snart blir det straffar om inte någon av dom gör mål. Spännande. Älsklingen sitter som en manisk groda framför tv:n. Haha Ska bli spännande och se om Sverige vinner. Det är ju semi final så då kommer dom ju till finalen om dom finner. Kanske till och med vinner EM? ;)

Jag och älsklingen var iaf innan på lantmännen. Köpte lite scrapbooking saker till Melanies första år bok som jag gör själv. Blev en bordsfläkt också. Det är ju så jävla varmt i vårt storarum. Utan den kommer vi omkomma. Vi gick in om hydro för att se om där var någon rolig film men hittade ingen så vi ska titta på filmen minority report på kanal 5.



Edit: Sverige förlora. Jävla sopor kan ingenting.

Bvc..

Var på bvc innan och vägde Melanie. Hon hade gått upp ett halvt kilo på bara en vecka. Skit bra tyckte han på bvc. Verkar ha grädde i tuttarna. ^^ Men jätte skönt att amningen går som den ska och att jag och min dotter har en fin kontakt. Men jag gissade på att hon hade gått upp i vikt för hon börjar bli lite plufsigare i ansiktet. Men ett halvt kilo kunde jag inte tänka mig. Från 2800 gram till 3200 gram.

Nu är iaf älsklingen med Nikita i parken och snart ska vi gå till lantmännen och sen till hydro för att hyra en film.
Blir ju mys pys ikväll. Ska nog köpa lite gott också. Köpte ju massa nyttiga saker igår när jag handlade. Tänkte gå ner två eller tre kilo ju så får börja äta lite nyttigare. Men idag är det fredag och då får man vara onyttig. ;)



Hon är så underbart fin min lilla sessa!
Hon har sin pappas överläpp. :)

Choklad yoghurt..



Godmogon Sötnosar! Sitter här och har precis ätit frukost. Köpte yoghurt med choklad smak igår. När jag så den hos Sandra första ågngen tänkte jag att det måste vara skit äckligt med choklad och yighurt tillsammans, men sen när jag smaka, guuud så gott. Så det har jag smaskat i mig precis. ^^

Idag ska jag och älsklingen till bvc och mäta och väga Melanie och lite sånt. Sen ska vi tvätta. Det blir en myskväll för oss själva ikväll. Här har varit massa folk nästan varje dag hela veckan (inte för att jag inte gillar er sällskap. :)) så jag och älsklingen tänkte ha den här dagen för oss själva. Ska nog hyra en film och mysa. Melanie var riktigt duktig och snäll inatt. Jag gick och la mig ett så väckte älsklingen mig lite över två och sa att Melanie ville ha mat. Efter det va hon lite gnällig och jag tänkte att det här kommer nog bli en dålig natt. Men sen när hon somna vid tre sov hon enda till sju på morgonen. Matade henne sen somna hon och sov till tio. Hon är såå duktig min lilla flicka. Älskar henne så mycket. :)

Ska även lägga i en kopparröd färg i håret ikväll. :)

Fäst blicken..

Ååh min lilla gumma har fäst blicken. :D Älsklingen ringde innan när jag och mamma var och storhandla och sa att Melanie nog fäst blicken. Hon hade tittat efter honom och fokuserat på honom. När jag kom hem och sa hennes namn så tittade hon på mig. När sen älsklingen kom nära tittade hon efter honom. Och följde oss med blicken. Såå underbart. Hon ser mycket klarar ut i ögonen nu och det känns mer som att hon är "vaken" och med oss nu. Längtar som fan tills hennes svarsleende kommer. :)


So skinny..

Titta så smal jag blivit redan. Bara en vecka efter förlossningen. Klå det om ni kan. ;)



Storhandla..

Hej Söntnosar! Sitter här och svettas. Skit varmt och kvavt väder idag. Men det är ändå rätt skönt. ^^ Synd bara att det är molnigt så solen tittar ju inte fram så ofta. Tänkte ju sola idag men nahäpp. Det skulle ju såklart bara vara sol igår när jag inte kunde sola.

Idag är det ju den 25 vilket betyder pengar och då ska jag och mamsen åka och storhandla.
Melanie får va hemma med älsklingen. Ska ju bara va borta i en timme. Så nu ska frysen och kylen fyllas igen. Melanie sov som en ängel inatt igen så jag är väldigt utvilad. Hon är så snäll och söt min tjej. :)


Frågestund..



Nu tänkte jag ha en liten frågestund här i bloggen. Fråga vad du vill! Svaren får ni imorgon!
Puss på er! <3

Lite tårta?

Nu har jag och älsklingen precis kommit hem från svärföräldrarna. Har också krängt en tårt bit precis så nu är jag jag mätt och glad. ^^ Ska lägga mig framför en film och mysa med älsklingen hade jag tänkt. Melanie ligger och sover så sött i sin säng. Hon bara sover och sover så jag passar på att njuta så länge det vara. Sen blir det nog lite mer skrik. Hehe.


Repris: Gratis5.se



Jag har hittat ännu en skit bra gratis sida på internet.
Den heter gratis 5 och verkar vara jätte bra. Det är jätte lätt att samla poäng. Och jag är snart uppe i ett presentkort. :)

När du har samlat ihop ett visst antal poäng får du en kod skickade till din mejl att använda på presentkorttorget. Det presentkortet kan du använda på bland annat H&M, åhlens, din sko, siba och många fler butiker.

Du kan samla poäng genom att göra erbjudande, besöka hemsidor, värva vänner mm..

Registrera dig gratis HÄR och få 50 start poäng + 25 poäng av mig. Tar du bort "Lilio" som värvare får du bara 50 poäng.

My daddy..

Jaha då har man fått reda på vad alla mina läsare kommit ifrån. Någon som börjat disskuterat mig på flashback angående min pappa. Vissa va lite smått korkade men hey, jag är rätt van.

Ifall ni undra varför dom just skulle disskutera min pappa. vad det är för speciellt med honom, så var han Errol Norstedt a.k.a Eddie Meduza. Tycker ändå det är rätt konstigt att jag fått snart 500 läsare på bara ett enstaka inlägg på flashback? Ja jag tackar iaf och hoppas ni kommer stanna. ;)




Ny hårfärg..

Sitter här och läser lite blogginlägg och kollar bilddagboken innan jag och älsklingen ska sätta igång och städa. Har ju inte orkat eller hunnit det efter att vi kom hem från bb. Melanie har varit jätte snäll inatt. Vaknade bara två gånger av att hon ville ha mat och bajsat i blöjan. ^^ Så hon har väl sina dåliga och sina bra nätter. Hoppas bara att hon ska få in sin dygnsrytm snart.

Idag är det så jääävla fint väder. Skit härligt. Man skulle varit och badat men det är nog inte läge med en snart 5 dygn gammal bebis. Hehe. Ska iaf gå en runda med älsklingen och Melanie så att jag får lite färg. Vill bli bruuun och snygg igen. Nu när magen är borta är man ju riktigt sugen på att fixa till sig. Ska köpa en väldigt rödbrun färg och lägga i mitt hår sen. Blev lite för "bara brunt" förra gången jag färga det.



Besöksrekord..



Det här möttes jag av när jag gick in på min blogg precis. Skit kul ju. :) Men hur har alla ni läsare hittat mig?

En dag med Sandra och Sami..

Nu har Sandra och Sami precis åkt hem. Vi har bara tagit det lungt och pratat och umgåts hela dagen. Gick till lantmännen innan för att köpa en scraping bok som jag ska ha foton på Melanie i. Ska bli kul att pyssla med den. :) Och Melanie har varit duktig som vanligt på dagarna. Sovit mest och knappt skrikit något. Men det kommer väl i natt i guess. ^^

Det blir lite många inlägg om Melanie nu och vad jag gör på dagarna. Men inte så konstigt. Det är ju så nytt och spännande för mig. Mitt första barn ju. Pluss att jag är lite trött och utmattad efter förlossningen. Men ska börja med mina vanliga inlägg, som filmen, mode och smink och sånna inlägg igen så att bloggen blir som förut. Fast med en ny liten människa i bilden. :)

Nu ska jag iaf käka lite mat, samt tårta och mysa framför tv:n.


En jobbig natt..

Godmorgon sötnosar! Eller ja, kanske itne så jätte god morgon för mig. Melanie va rätt jobbig inatt. Hon vägrade att sova själv i sängen. Först va hon vaken skit länge sen när hon väl ville sova va hon tvungen att sova hos oss. Och så vakna hon varje timme och ville bli kelad med eller matad. Så jag och älsklingen har sovit i 3 timmar sammanlagt typ. Men det är sånt man får ta. När jag titar på hennes söta ansikte så vet jag att hon är värd det. :)

Idag ska Sandra och Sami komma hit och hälsa på. Ska bli trevligt. ^^ Vi får käka upp tårtan som mamma gjorde igår. Gottit. Och jag kan äta upp jordgubbarna också för Melanie reagerade inte på det. Så det är ju skit bra. Ska fråga Sandra om hon kan köra in om apoteket innan hon kommer och köpa en bröstpump till mig. Nu när mjölken runnit till har jag skit ont och SKIT stora bröst. Det ser ut som att jag har silikon storlek D tuttar. Haha. Så jag tänkte pumpa ut mellan måltiderna så att jag inte har så ont.


Melanie badar..

Nu har jag , älsklingen och mamma ätit midsommarmat. Åt jordgubbar med grädde till efterätt men kom på sen att jag borde kanske inte tryckt i mig så måbnga då Melanie kan få utslag av det. Hoppas att hon inte får det så att jag kan trycka i mig fler imorgon. ^^

Vi badade Melanie för första gången idag.
Hon skulle först börja gråta när jag la i henne i vattnet men sen blev hon super lugn och bara låg och tittade. Hon är så söt min lilla räka. Finns absolut inget vackrare. :)

Efter det gick jag, mamma, älsklingen och Melanie ut på en promenad. Vi skulle gå till hydro först för att pumpa däcken men det hade redan stängt. Så nu har Melanie fått mat och sover och så ska vi äta tårta. :)


Mitt lilla mirakel..

I fredags fick jag äntligen mitt lilla mirakel. Min söt lilla flicka. Hon var 49 cm och vägde 3030 gram. Altså en väldigt liten syrk. :) Skrev ju i förra inlägget att jag satt med regelbundna värkar och dom höll i sig. Blev bara starkare och starkare. Så jag och älsklingen åkte in till förlossningen vid halv nio på morgonen och där låg jag i tio timmar. För 18:40 föddes min lilla tös. Hon är såå söt. Jag kan inte fatta att man kan älska någon så mycket som jag älskar henne. Helt underbart. :)

Just nu ligger hon och sover i sing säng. Har matat henne och gulllat med henne. Så nu är hon pömsig igen. Mamma är snart här också och ska äta midsommar mat med mig och älsklingen. Haha midsommarmat. Ja men bättre sent än aldrig. Vi fick ju ingen i fredags. ^^

Måste bara säga också att guud vad snabbt min kropp läker. Skit skönt. Ser nästan helt ut som förr där nere och min mage är nästan helt borta. Bara lite daller kvar. Men livmodern måste jag dra ihopa sig lite till. Hehe. Min vikt vill jag nog faktiskt behålla. Nu när magen försvunnit ser jag inte så stor längre. Så det va väl magen som gjorde det mesta. Ska nog bara gå ner 2 kilo typ. Men jaja. En förlossningsberättelse får ni i nästa inlägg för nu kom min mamma.

Puss på er! Och tack för alla grattis jag fått. Ni är så söta. :)



Fler bilder hittar ni på bilddagboken där jag heter "Lilio"!

Värkar..

Hej Söntosar! Sitter här med oregelbundna värkar. Hoppas, hoppas, HOPPAS på att dom kommer komma allt tätare och bli regelbundna så att jag får åka in och föda någon gång. ^^ Mellan första och andra värken va det 45 min och mellan andra och tredje var det 38 min. Vi får se om det håller i sig eller om det bara är falskt alarm igen.

Var iaf och handlade mat innan.
Blev lite mer än jag trodde. Men va fan. Det är jag och min älskling värda. Haha. Hyrde filmen wild child men så kom jag på att älsklingen skulle se Matrix- Reloaded på kanal 6. Så jag får se den imorgon istället. :) Men det gör inget det. Hehe.



BB väskan..

Nu har jag och älsklingen packat BB väskan. Har nog fått med allt jag och lillan behöver tror jag? Älsklingen ska inte sova över där utan stannar bara några timmar efter att hon blivit född. Vi har ju en hund att ta hand om. :)

kamera+laddare 
mobil+laddare
morgonrock 
handdukar
Shampoo, 
balsam, 
Smink, 
totte, 
borste, 
bindor, 
tandborste+ tandkräm, 
bh/trosor,
linne/mjukisbraller,
tjocktröja 
tidningar, 
musik,
plånbok 
lambi toapapper,
journalen+ andra papper,

Bebis kläder,
blöjor,
tvättlappar,
Napp,
nappflaska,
Filt,
Barnolja

Mackor
frukt
Oboy
yoghurt

Tor det va allt. Haha. ^^ Nej men nu ska jag åka iväg och handla.

Puss på er. <3

Lortgris..

Åh fy fan! Jag tittar på ett program på kanal 5 som heter Expedition lortgirs. Och herre gud vad hon är ÄCKLIG! Programmet handlar om en person i varje avsnitt som inte duschar på veckor eller tvättar sina kläder på år. Och så kommer två damer och försöker få hon/han och tvätta sig. Det är fan itne klokt så äcklig tjejen i detta programmet är. Hon har skit fettigt hår, luktar som fan och pelar ut snorkråkor och lägger i sin BYXFICKA! Hon har helt gula tänder och använder smink som är så gammalt att dom kan ge synskador. jag som tyckte program som "rent hus" var äckligt men det här tar fan priset.

Och det värsta är att hon verkar äcklad av duschen när hon ska in i den!



Falskt alarm..

Jag trodde faktiskt det var på gång inatt. Vaknade runt tre eller fyra av att det tryckte ner i höfterna och gjorde ont i ryggen. Märklig känsla tyckte jag och gick på toa. När jag kom in till sängen igen så kom värken. Aj aj aj i en halv minut sen försvan den. Så jag lyckades somna om och vaknade väl runt 6 gånger av värkar under natten. Vid tio tiden fick jag gjätte ont igen men det var nog en förvärk då det gjorde ont jäätte länge. Hatar förvärkar. Det värsta är att dom varar så länge att jag mår illa. Men nu har jag inte känt något sen halv tolv. Kul.. Hatar dessa falsk alarm.

Idag ska jag bara vila och ta det lungt heeela dagen. Måste samla energi. Det är ju också midsommarafton imorgon och så kommer mamma och äter midsommarmat med oss. S då måste jag ju vara utvilad. Om inte Melanie behagat och komma innan dess. :)

Filmen: I taket lyser stjärnorna..

Tittade ju på filmen "I taket lyser stjärnorna" med älsklingen och Sandra. Så nu ska berätta lite om den som jag vanligtvis gör om filmer jag ser. :)

Filmen handlar om en tjej som är 14 år och har en mamma som har cancer. Hon är kär i en kille som heter Sakke och vill gärna hänga med honom och den coola "Ullis" som festa mycket. Men det är inte alltid lika lätt när hon inte vet om hennes mamma komer bli frisk eller inte.

Det va väl en okej film. Den va väl som vilken anna tonårsfilm som helst. Det fanns en tjej som ville va med den coola tjejen och som också var kär i en kille. Typ. Men den gick att titta på. Filmen får 2 av 5 stycken L.

To the park..



Hej Sötnosar! Nu har jag damsugat och gjort fint här. Nu är det bara golven som behöver tvättas och det gör älsklingen.
Innan dess va jag i parken med älsklingen. Tog några fina bilder på blommor som jag brukar göra. Börjar bli lite av en vana antar jag. ;) Älsklingen ha köpt dom nya ciggen black devils. Filtret smakade faktiskt gott. Sockrigt. Men jag gillar inte att han rökar. Men han har sakt att han ska trappa ner. :)

Annars har jag bara gott runder och väntat på att vattnet ska gå eller att jag ska få värkar. Så frygt att gå och vänta. Men hon verkar inte komma idag häller. Men samtidigt vill jag inte att hon ska komma på midsommar så att jag får ligga på sjukhus då. Inte kul ju. Men OM hon skulle komma då så är hon ju ändå välkommen. Såklart. Haha.


Hot and not..


Graviditetens slut. Wohoo! Äntligen typ. Bara 6 dagar kvar till Bf dagen. Snart har vi prinsessa hos oss. :)

Midsommar.
Trevligt sällskap och god mat som nypotatis,sill, gräddfil och jordgubbar. Vem gillar inte midsommar liksom? Härlig dag vare sig man festar eller inte.

Solen är tillbaka. För första gången på väldigt länge skiner solen utanför mitt fönster. Nu känns det iaf lite som sommar istället för tråkig höst. Såå härligt!



Randiga "solglasögon". Ni har väl sett dom? Randiga solglasögon i rosa, gult eller någon annan färg. Så jävla fula. Och det är ju inte äns GLASögon utan något plastigt skit istället. Fjortis varning på långt håll säger jag bara!

Blogg.se krångel. Blogg.se krånglar bara hela jävla tiden. Antingen är det något med det man skriver eller så går det inte att lägga upp en bild. Ibland går det, ibland inte. RIKTIGT störigt.

Alla-är-vi-likadana-bloggare. Blond bloggare som skriver likadant, beter sig likadant och snor varandras ideer. Kom igen bli lite egen! Så tråkigt när alla är likadana. Var speciell och gör något annorlunda istället!


Ingen bebis..

Ingen bebis inatt häller. Ååh jag vill så gärna att hon ska komma nu. Jag har väntat tillräckligt länge. Det kändes verkligen som att något skulle hända igår när slempoppen gick men nejdå. :/ Vill bara ha ont eller att vattnet ska gå. Haha det här är nog den ända gången man verkligen VILL ha ont.

Well well. Ska snart ner i tvättstugan och tvätta med älsklingen. Ska dammsuga också som vi inte fick gjort igår. Vill ha fin fint när Melanie kommer. Sen ska vi bara ta det lungt. Och vänta. Vänta, vänta, vänta. Så jäkla drygt. Titta min stora mage. Inte så konstigt att jag vill att hon ska komma ut. ^^




Vet ni?



Vilka bloggar man än kommer in på så är där blondiner över allt med rosa läppstift som skriver samma saker. ÖVERALLT! Har jag läst en sak på en blondins blogg så står där samma sak i nästa. Samma påhitt, utryck osv.  Okej att man får ideer av andra bloggare men man behöver väl inte sno ideerna rakt av?

Sen att alla bloggare är just blondiner med rosa läppstift. Varför? Varför vill alla vara likadana? Det är väl fan s mycket roligare att nå toppen genom att vara egen. Speciell och unik än att bara var som alla andra dumma bimbos där ute. Blondt är fint men när ALLA unga tjejer börjar bleka håret så precis alla blir likadana då är det fan patetisk. Om ni tror att ni måste vara blondiner för att lyckas då är ni bara patetiska. Dumma bimbos...

Klippans marknad..



Hej sötnosar! Förlåt för en dålig uppdatering. Jag har typ precis kommit hem. Har varit på marknaden i klippan med Sandra hennes son Sami och hennes kompis Rebecka. Gick runder och tittade lite och så men köpte inget. Förutom langos som är ett MÅSTE på marknader. Så jävla gott! Efter det stack Rebecca och jag och Sandra gick vidare. Sami blev lite kinkig och hungrig så vi gick till konditoriet och gjorde mat till Sami. Köpte en skit god kaka där också. ^^

Sen hämtade vi hennes pojkvän Danne i helsingborg på jobb.
Vi åkte sen tillbaka till marknaden för han vile kolla på ett stånd Sandra berättade om med massa kläder i Dannes stil. Det tog väääldans lång tid. Danne är värre än en brud. Haha. Velade och hade sig. Men efter lång tid va vi klara och så skjutsade dom mig hem. Nu är jag jätte trött och ser fram imot att bara vila.

Men slempropp gick innan också föressten. För er som inte vet är det en slemmig propp som skyddar livmodern från att sperman ska komma in till barnet och bildas i vecka 4. Har jag tur så sätter väkrarna igång ikväll eller att mitt vatten går. Vill ha ut henne nuuu! :)


Brownie..



Mycket bättre! Jag ska var brunhårig helt enkel! ^^

Tisdag..

Vaknade för en timme sen. Har käkat frukost och allt det där. Så nu tänkte jag färga mitt hår brunt igen. Kan ju inte gå runder som en morot hela tiden när jag ändå vill va brunhårig. ^^ Sen blir det bara att städa lite och sånt idag. Vill ha fint hela tide nu när Melanie kan komma vilken dag som helst.

Chips hjärta?

Nu har Sandra precis åkt hem. Hon jag och älsklingen hyrde filmen "I taket lyser stjärnorna"! Rätt ok film faktiskt. Har velat se den ända sen den gick på bio men har först blivit av att vi tittat på den förräns nu. Sami va lika gullig som vanligt men lite kinkig. ^^

Älsklingen htita ett jätte coolt chips med ett hjärta i. Fotade det så att ni läsare kunde få se. Något sånt får man ju inte missa. Inte varje dag man ser ett hjärte chips. Haha.


Snart så kommer hon..



Hej babes! Idag har jag hunnit med rätt mycket. Var hos min barnmorska innan idag med älsklingen. Melanie har fixerat sig helt och jag är öppen 1,5 cm. Min livmodertapp var också helt mjuk och "mogen" så tekniskt sett kan hon komma vilken dag som helst nu. Min barnmorska tror itne jag går över tiden häller. Vilket låter väldigt härligt i mina öron. ^^

Sen när vi kom hem gick vi en runda i parken med Nikita.
Fick några fina närbilder på lite natur och sådant. Då ringde också Sandra och frågade om hon och Sami fick komma. Och klart får dom det. Alltid lika kul när dom kommer. :)



Var och hämtade ute modemet till hemtelefonen också. Har ju valt att ha bredbandstelefoni då det är billigast. För en gång skull var det inte massa klabb när jag skulle koppla in telefonen. Så förhoppningsvis funkar den nu när jag ska testa att ringa mamsen. :)

Barnmorskan..

Sitter här och är jätte trött. Ska snart göra vid mig för jag och älsklingen ska till vår barnmorska. Förhoppnigsvis sista gången. :)

Filmen: Transformers..

Såg filmen Transformers innan med älsklingen och ska berätta om den nu..

Filmen handlar om en kille som köper sin första bil för att kunna ragga på en tjej. Men just den bilen han köper råkar vara en robot från rymden som tillsammans med andra robotar fösöker hitta en kub som göms på jorden. Men robotarna har andra robotar som fiender som också vill hitta kuben och använda den för att utrota mänskligheten..

Den va faktiskt rätt bra. En helt ok film. Väldigt balndad av både aktion och humor. Den va lite tillgjord ibland och lite för lång för min smak men jag log och rycktes med i filmen rätt många gånger. Den här filmen får 3 av 5 stycken L.

My sunday evning..



Hello babes! Har precis varit i parken med älsklingen och Nikita. Hade lite roligt med mig själv och kameran som ni ser ovanför. ^^ Gick runder och fotade massa och det blev massa bilder på mig och älsklingen. Inte så jätte normala bilder då må jag säga. Haha. Fast lägger inte ut någon av dom i bloggen då han inte vill va med. Och det respekterar jag.



Det blev dock inte av att jag tog och pyssa om mig själv. Jag och älsklingen gick till hydro för att beställa hamburgare och då hyrde vi filmen Transformers också för jag hade inte sett den. Den va rätt bra faktiskt. Ressension kommer sen. :)
Så jag ska istället ta en dusch med min älskling och mysa framför tv:n efter.

Puss på er! <3

Take care of yourself..

Vet ni? Jag HATAR visdomständer. Helt jävla onödiga är dom. Har betit mig i kinden femtio elva gånger varje gång jag äter något. Gör så ont! :( Vill dra ut dom men det är ju så dyrt att gå till tandläkaren. Rena rånet!

Nej idag så tycker jag synd om mig själv så jag ska ta och pyssla om mig själv.
Ska duscha, skrubba hela kroppen, raka benen, göra hårinpackning och fxa till mina naglar. Fast innan dess blir det att laga till lite mat som jag och älsklingen kan käka. Börjar bli rätt hungrig nu. Någon som har förslag på vad?


Too late..

Hej Sötnosar! Vaknade alldeles för sent idag också. Känner att jag har gjort det i för många dagar nu. Men ikväll får jag nog gå och lägga mig i tid då jag ska till min barnmorska imorgon. Det är ju bara 9 dagar kvar till Bf dagen. :)

Idag ska jag bara ta det lungt och städa lite smått. Ska sortera några lådor och kasta lite saker som fortfarande är kvar sen flytten. Blir inget solande idag häller Det va väldigt fint väder innan imorse men nu är det bara molnigt. Och kallt har det varit hela tiden. Blää var är sommaren?


Sköna lördag..

Idag har mamma varit här. Hon skulle ju bleka håret på mig. Men mitt hår är fuckt som vanligt så det blev väldigt fläckigt. Tänkte göra vid det hos en frisören på torsdag och klippa mig lite men nej fan. Som jag sa i det andra inlägget. Jag håller mig nog brunhårig och sparar pengar till löshår istället. :)

Vi käka iaf en jävligt god middag.
Hon lagade fläskfile i någon brun god sås med nypotatis. Gottit! Sen har vi bara suttit och snackat. Och jag och älsklingen visade henne Johan glans "World tour of skåne". Haha skrattar varje gång jag ser den. Han är så sjukt rolig! Nej men nu ska jag ta och hoppa i säng.

Puss på er alla! <3

Hot brownie..

Hej sötnosar! Vet ni vad? Jag har ändrat mig. Igen. Haha. Jag passar verkligen mycket bättre i brunt hår. Ok mitt hår är typ orange för närvarande men jag så redan nu när det började bli lite ljusare att mörkt är snyggast på mig. Så jag ska lägga i en snygg rödbrun färg i håret istället. Och det gör faktiskt inget att det blivit lite slitet. Lättare att puffa upp då. Me like. Sen ska jag sätta i löshår för att få det extra långt. Vem har sakt att inte en brunhårig kan vara super porrig? ;)

Puss på er! <3



Soon..


Snart så. ;)

Oh blondie..

Idag mår jag inte bra. Har ont i ryggen och känner mig väldigt konstig. Har kännt mig orolig i kroppen sen i förrigår kväll. Undrar om något är på gång? Känner mig väldigt seg.

Mamma kommer i alla fall snart. Hon ska bleka mitt hår. :) Skulle egentligen gjort det hos tilda imorgon men blekningen jag behöver finns bara i Åstorp. Så då kan lika bra min mamma göra det på mig. Haha kommer nog få gå med orange gult hår nu ett tag fram över men det gör inget. Har inte bråttom att bli blond. Det får ta sin lilla tid.

v.39


Kroppen: Barnmorskan kontrollerar nu om barnets huvud är fixerat. När barnet slutgiltigt har lagt sig med huvudet nedåt är först huvudet rörligt (R), sedan brukar det gå över till att bli ruckbart (Ru). Slutligen fixeras huvudet (F) vilket kan kan göra lite ont just som det sker, det kan kännas som något stort och hårt surrat sig fast i bäckengången. Man kan också känna som ilningar i slidan och neråt benen vilka beror på att barnet kommer åt nerver när det vrider sig ned i bäckenet.
Kroppen har förberett sig, livmodertappen har mognat och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Barnet: Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältingssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.

Ingen student..

Det blev inte att jag och älsklingen följde med till studenten. Jag har varit jätte dålig i magen plus massa förvärkar på det. Så jag och älsklingen har precis varit och handlat hamburgare och hyrt filmen "Saw 2". Va jätte längesen jag så den. Tycker att den är den bästa av dom 5 filmerna. Så snart ska jag och älsklingen lägga oss under täcket och mysa framför den. Så istället för en fest fredag blir det en mys fredag. :)



Godmorning..

Nu sitter jag här och dricker oboy. Väntar på frallor till frukost. Gottit. ^^ Är skit hungrig så dom får fan komma snart! Efter det ska jag bara mysa med älsklingen för att senare göra vid mig. Ska ju på studentfest. Blir nog god mat. Haha det ända jag tänker på. Maten. Tjockis typ.

Studenten imorgon?

Hej Babes! Börjar bli lite trött. Va ute med älsklingen och Nikita innan i det jätte fina vädre. Mjo. Fint väder va. Det ösregnade ute så alla tre blev dyngblöta. Sen så gick det inte så fort häller för tjocka jag kan ju inte gå så snabbt. Men det är sånt man får ta när man har hund. Vi älskar ju henne så mycket. :)

Imorgon blir det som sakt studentfest för älsklingens kusin. Rätt störigt när jag själv tänker  "hade jag bara börjat gymnasiet efter IV som jag egnetligen skulle så hade jag tagit studenten imorgon": Men man kan ju ändå inte åka tillbaka i tiden. Plus att jag inte hade haft Melanie om det vart så att jag fortsatt skolan.

Nu ska jag gå och mysa med älsklingen hade jag tänkt. :)


Mätt och belåten..

Har precis käkat middag. Det fick bli riktig bonna mat idag. Makaronstuvning och bacon. ^^ Så nu är jag mätt och belåten. Ska snart duscha och fräscha till mig för att sen gå till älsklingens kusiners mamma och noppa hennes ögonbryn. Hennes dotter tar studenten imorgon och vi ska också komma på festen. Ska bli kul. God mat och glada människor. :)


Nikita is Crazy..

Godmorgon Babes! Har recis käka frukost och varit ute med Nikita. Ska lägga mig och mysa med älsklingen efter det här inlägget hade jag tänkt. ^^

Älsklingen gav Nikita ett gris öra för ett litet tag sen.
Hon flippa som vanligt och blev jätte glad och älsklingen lyckades få en skit rolig bild på henne. Hon ser ut som en galen mullvad! Hon är så go min lilla sötnos! :)


En runda i parken..


Hej Sötnosar! Har precis tittat på ett avsnitt av My new bff med älsklingen. Har fått han att gilal det också. Skit kul. För då ahr jag någon jag kan säga alla mina kommentarer till. Känns bara wierd om jag sitter för mig själv och kommenterar när jag tittar. ^^

Va i parken innan också men älsklingen och Nikita. Hon fick flipp som vanligt och började springa runt i cirklar. Speciellt i ett väldigt högt gräs runt ett träd. Hon såg ut som en liten kanin. Mammas lilla älskling. Hon är så fin. :)

Tävling..



Jag är med och tävlar om en reklamplats hos Sanna. Gör det du också! :)
Tävlbingen avslutas imorgon klockan 12:00!

En dag i Helsingborg..

Nu har jag äntligen kommit hem och kan ta det lungt. Rättegången gick bra och han kom dit för en gång skull. Han satt dock och ljög riktigt mycket men det hade både jag och Tilda förväntat oss. Gjorde inte så mycket ändå för inget av det han sa stämde in på något.

Efter rättegången gick v in om H&M och gina tricot. Tilda skulle ha en ny bikini och jag skulle ha en ny ögonbrynspenna. Min nuvarande är alldeles för mörk och lite grå aktig. Det går ju inte att ha den färgen nu när jag ska bli blond. Så det blev en väldigt ljus brun ögonpenna istället. :)








Snart rättegång..

Hej Sötnosar! Just nu sitter jag på biblioteket i Klippan. Väntar på att tiden ska gå. Ska ta tåget till Helsingborg tio i tolv. Rättegång idag. Hoppas att han kommer denna gången. Rättegången har ju fått skjutas upp tre gånger redan.

Efter det ska jag bara hem och ta det lungt. Har så jävla ont i fötterna nu på slutet att jag knappt kan gå. Käner mig som en gammal kärring. ^^ Men så är det ju att vara gravid. Man får ta det goda med det onda.


Godnatt..

Nu har jag suttit uppe alldeles för länge. Godnatt babes! <3

Bleka slingor..

Nu har jag precis kletat in älsklingens hår i massa färg. Mörk brunt. Han rakade håret innan idag så nu är det kort igen. Han ville först bli blond igen men jag tycker att han passar bäst i brunt. Och det tycker han nog själv nu med. Själv ska jag till frisören nästa torsdag och bleka slingor. Vill ju inte slita sönder håret totalt. Och jag har ringen brådska med att bli blond. :)

Nu ska jag snart ta lite glass och bänka mig framför massa avsnitt av Paris hiltons serie My new bff. Passar på nu när älsklingen ska till anton. Kan jag titta på mina tjejprogram och mysa för mig själv. ^^

My new bff..

Hej sötnosar! Vaknade sent idag med. Kunde inte hålla mig igår så jag satt och tittade på 4 avsnitt av Paris Hiltons program My new bff på mtv:s hemsida. Väldigt töntig men underhållande serie. ^^ Ska titta på massa avsnitt idag också. Idag ska jag liksom bara ta det lungt. Ska på rättegång i helsingborg imorgon så då blir det upp tidigt. Ska cykla iväg nu och lämna magtabletter till älsklingen. Han har magkattarr igen. :/ Så ska jag cykla en runda inom frisören också. Ser hur mycket en blekning kostar. :)
Puss på er! <3

Mommas boys..

Tittade på mommas boys tidigare ikväll. Såg du en blond tjej som så myycket bekant ut. Nej men. Var inte hon med i Paris Hiltons program "My new bff"? Jo klart det va. Har ni tänkt på det? Hon åkte ju ut under första avsnittet i Paris Hiltons serie.Undrar vilket av programmen hon var med i först. Någon som vet? Hon måste iaf vara riktigt uppmärksamhets kåt. Och har väldans tur! Två tv program. Nu får hon verkligen publicitet. ;)

Jävla snygg hårfärg men hennes extensions va inte dom vackraste. Dom smälte inte alls in i håret och så ut som något dött som hängde från hennes skalle. :S Ska man ha löshår ska det se ut som ens egna hår. Inte som något katten släpat in.


Middag och spy hard..



Här sitter jag och har precis käkat middag. God mat som vanligt då det är jag som lagat den. ;) Älsklingen sitter och tjatr om att vi ska se spyhard, medans jag tycker att vi ska tita på filmen "Meet the Fockers". Har redan settS Spy hard typ 1000 gånger förra sommaren så jag tycker att det räcker nu.

Alyssa Ashley - Vanilla..

Jag måste bara tipsa er om Alyssa Ashleys parfym Vanilla. Den luktar så underbart gott. Vanilj då såklart. Lite som en vanilj bakelse. Den är väldigt mild också och doftar mycket men inte starkt. Älskar den. :)




Måndag..

Hej Söntosar! Vaknade för en timme sen. Har käkat frukost och suttit och läst lite bloggar. Ska in till Klippan med älsklingen klockan 15:00 för att lämna lite papper som vi glömde ta med förra gången. Ska kolla hur mycket depend blondering kostar också. Så jäkla drygt bara att jag måste ha två, kanske tre paket färg till mitt hår då det börjat bli rätt långt. Där är ju så lite färg i depend paketen. Men jävlar vad dom bleker. ;)

Ni vet väl också att ni kan prenumerera på min blogg via bloglovin? Mycket enklare. Då har ni koll på min blogg varje dag. :) Klicka bara här nedan på den rosa ikonen.

bloglovin

Blonde..

Yep, Jag har bestämt mig! Im going blonde! Och jag är skit trött. Så jag ska faktiskt ta min trötta kropp till sängen och bädda ner mig. Godnatt sötisar!



Valet klart..

Hej Söntnosar! Sitter och har värsta halsbrännan nu. Skit jobbigt. Ska bli så skönt att bli av med den när Melanie väl kommit. Har precis käkat raggmunkar med älsklingen. Gottit. Så jävla dryga att göra bara.

Valresultatet är ju klart nu också.
Och socialdemokraterna fick flest röster. Det gillar vi. Hoppas att dom vinner när det är val till riksdagen nästa gång. Gillar inte moderaterna och tycker det har blivit mycket sämre sen dom fick "makten".



Besöksrekord..



Såg detta nyss. Besöksrekord idag. Tror det kan ha att göra med att jag fick en länk av blondinbella pårgrund av min fråga. ;) Men skit kul ändå! Hoppas många av er väljer att stanna kvar. Det är ju ni gulliga läsare som gör det roligare att blogga. :)

Naglar..


Har precis gjort dessa porriga naglar på älsklingens kusin. Hon tar studenten på fredag så hon fick det av mig i studentpressent. Visst är jag begåvad eller vad tycker ni? ;)

Seg dag..

Hej babes! Den här dagen har varit riktigt seg. Vaknade först halv ett och har bara slappat sen dess. Jag och älsklingen får ta itu med lite städning snart så jag känenr att den här dagen varit lite nyttig iaf.

Förövrigt funderar jag på att bli blond igen. Vad tycker ni?


Så trött..

Nu har precis Sandra, Danne och deras son Sami åkt hem. Dom kom vid åtta tiden och gjorde mig sällskap här hos mamma. Har haft massa stimulernade samtal med dom igen. Alltid lika kul. Jag gillar stimulerande disskutioner fö rmin hjärna. Speciellt med dom då dom är väldigt objektiva och kan se saker från många olika perspektiver. :)

Nu är jag dock jätte trött och vill bara gå och lägga mig. Men mamma kommer snart och skjutsar mig hem. Älsklingen vill ju inte sova själv. ;) Men jag vill ändå sova hemme. Skönare i sin egna säng. Hehe

Puss på er! <3

Gratis5.se



Jag har hittat ännu en skit bra gratis sida på internet. Den heter gratis 5 och verkar vara jätte bra. Det är jätte lätt att samla poäng. Jag har bara varit medlem i tio minuter och har redan samlat ihop 89 poäng. :)

När du har samlat ihop ett visst antal poäng får du en kod skickade till din mejl att använda på presentkorttorget. Det presentkortet kan du använda på bland annat H&M, åhlens, din sko, siba och många fler butiker.

Du kan samla poäng genom att göra erbjudande, besöka hemsidor, värva vänner mm..

Registrera dig gratis HÄR och få 50 start poäng + 25 poäng av mig. Tar du bort "Lilio" som värvare får du bara 50 poäng.


Bakpotatis och jordgubbar..

Hej gullungar! Sitter hos min mamma nu. Passar ju hennes hund justin. Håller på att göra bakpotatis nu och efter det ska jag käka sommarens första jordgubbar. Me like! Tog med min kamera för att ta bilder. Har ju börjat ha med den över allt nu förtiden. Men vet ni vad förvirrade jag glömde då? Usb sladden. Så jag kan ändå inte lägga upp bilderna här på bloggen. Inte än iaf. Så idag får ni nöja er med en blogg utan egen tagna bilder. Sorry!


Bantning..

Vart jag än läser nu så bantar folk. Och inte är det tjocka personer. Utan RIKTIGT smala personer. Den ända frågan som rusar genom mitt huvud är då. Varför? Varför vill man banta sig till ett benrangel? Det är så otroligt äckligt att se tjejer med tandpetare till ben. Vistt det är fint att vara smal. Men inte FÖR smal. Jag tycker att lagom är bäst. Inte för tjock, inte för smal och en fin tränad kropp. Men när det börjar gå så långt att folk svälter ihjäl sig och dessutom tror att detta är snyggt. Är bara puckade i huvudet. Som det programmet supersize vs super skinny. Varför i hela världen skulle man vilja se ut som dom smala personerna där? Det är inte snygtt för fem öre. Snälla tjejer. Gå till mcdonalds och tryck i er några hamburgare. 


Festen..

Ååh jag vaknade upp idag av dom värsta förvärkarna. Hade drömt att jag fick Melanie inatt och hon var så söööt. Så när jag vaknade av förvärkar tänkte jag: Det här kanske är värkar istället fast oregelbundna? Hon kanske kommer idag? :D Men nej då. Jag hade ont till och från i en halv timme väl sen kunde jag somna om. Hade velat ha min sötnos idag.. :)

Va ju hos Linda igår på fest.
Va faktiskt väldigt roligt fast än jag var nykter. Man fick ju se alla andra fulla och det va rätt rligt hur dom betedde sig. ^^ Snackade mycket med folk och alla va helt besatt av min mage. Haha. Väckte rätt många känslor i folk med min lilla mage. Nej men nu ska jag gå och fräsha till mig. Ska till min mamma och passa hennes hund Justin idag.

Puss på er. <3

Bilder från festen..


Massa folk..



Anton packad som vanligt. ^^



Folk..

Iväg till Linda..



Nu ska jag och älsklingen bege oss till Linda. :)

Barnmorskan..

Hej Sötnosar! <3
Kom hem för någon timme sen då jag varit i klippan hos min barnmorska. Vi hade ett lite extra långt möte idag för hon skulle ta blodprov och kisse prov och så pratade vi om förlössningen och amningsövningar osv. Hon kände på Melanies huvud också och hon var i ruckbart läge. Jag var också öppen 1 cm och allt var som det skulle i den här veckan. Så det känns ju skönt att hon inte segar sig. VIll inte gå över tiden. ^^

Nu håller jag iaf på att laga spagetti med köttfärssås och efter det ska jag bara lata mig. Jag och älsklingen ska nämligen till Linda på fest ikväll. Har inte träffat alla på skit länge så det ska bli roligt. Lite drygt att man inte kan dricka men jag får ju ändå något mycket bättre den 23 juni. :)

Tvätt och film..

Hej Sötnosar! Det blev inget solande idag. Trots att det var skit fint väder hela förmiddagen va det väldigt svallt ute och vinden var jätte kall. Så jag och älsklingen tvättade istället. Och nu har jag damsugat och ska snart vika in tvätten. Så idag har vi varit extra duktiga. ^^

Annars så vet jag itne vad vi ska göra idag. Jag och älsklingen har ju varit mycket ifrån varandra dom senaste tre dagarna så vi tänkte spendera denna dagen tillsammans. Är sugen på att titta på någon film, men vet inte någon bra vi isåfall kan hyra. Nej men nu ska jag faktiskt ta mig lite glass.

Daglig läsning..




Ni kanske undrar vilka bloggar jag läser dagligen? Well, här har ni svaret. ;)

v.38



Kroppen: Om inte barnet vänt på sig själv kan det bli tal om sätesbjudning då barnet föds med baken/benen först. Om kvinnan har rymligt bäcken kan det gå bra, i annat fall brukar barnmorskan hjälpa till att vända barnet för att undvika sätesbjudning. Man får då vila en stund och sedan kopplar man in CTG och dropp med livmoderavslappnande medel. Barnmorskan trycker sedan försiktigt barnet i rätt riktning. Det kan vara smärtsamt för mamman och barnet kan vilja vända tillbaks igen varför vissa sjukhus väljer att göra kejsarsnitt istället.

Barnet:
Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.

Skooor..


Dom här underbara skorna från nelly.com måste jag bara ha! Världens sötaste eller hur?

Sol och loppor..



Nu har jag precis käkat makrill mackor och ringt veterinären. Nikita har ju fått fullt med skorpiga sår på ryggen och så kliar det på henne. Hon har haft loppor innan så veterinären trodde det kunde vara dom var kvar. Får hoppas det så att det inte är något allvarligt.

Ser ni föressten på bilden hur underbart vackert väder det är här i ljungbyhed? :D Riktigt skönt. Det va ju tine så fint väder igår. Molnigt och regnigt. Så jag ska gå ut och steka på balkongen! Puss på er! <3

Filmen: The Ruins.

Tittade ju på filmen "The Ruins" innan idag med Sandra. Va hoppfull om att det skulle vara en bra skräckis men ack så fel jag hade...

Filmen handlade om 4 amerikanska ungdomar och en tysk som va på semester i Mexiko. Tyskens bror var försvunnen i några gamla ruiner så alla fem åkte dit för att leta efter honom. När dom väl kom dit va dom tvunga att spendera natten på en pyramid då invånarna där inte läg dom gå där ifrån och det va pågrund av att... Där fanns växter som LEVDE OCH ÅT MÄNNISKOR! VILKET SKÄMT!

Det va en av dom kassaste filmerna jag någonsin sätt. Liksom människo ätande växter. Och dom kunde härma röster också. Den va så oerhört dryg och långsökt. Nej fan den här filmen får 0 av 5 stycken L!


The Ruins..

Just nu sitter jag här med Sandra och vi ska snart titta på filmen "The Ruins". Va ju i klippan idag och fick massa viktiga saker fixade. Jävligt skönt. Så när jag och älsklingen var i klippan skickade sandra ett sms och frågade om hon fick komma. Och visst fick hon det. :) Så hon och hennes son Sami kom till Klippan och hämtade upp oss och körde till Ljungbyhed.

Nej men nu ska jag vara social. ;) Puss på er! <3


Ondsag..

Har precis käkat frukost och sitter här och känner mig allmänt sleten. Vill gå och lägga mig igen men det kan jag tyvär inte. Måste in till klippan och fixa med papper och grejer. Så jag får helt enkelt bta ihop och gå och fixa mig. Fast jag kan ju i och för sig krypa ner i sängen i 20 minuter till. Bussen går ju inte förrän 12:10. ;)

Puss puss! <3

Mean girls..

Nu har jag nog suttit här för länge. Det svider nästan i ögonen. Haha. Jag har suttit här ändå från 18:00 typ. Börjar bli rätt trött. Ska nog ta mig något att äta och lägga mig framför tv:n och titta på filmen "Mean Girls". Älskar tjej filmer. Jag kan titta på dom om och om igen utan att tröttna. Nästa inköp bli "Tio orsaker att hata dig" och "Jawbreaker".

Puss på er sötnosar! <3

Filmen: Transporter 3..

Har ju helt glömt bort att jag lova er att jag skulle skriva en ressension om filmen transporter, så jag gör det nu. :)

Filmen var riktigt bra. Man behöver inte ha sett 1:an och 2:an (jag själv har bara sett 2:an innan) men jag rekomenderar er att göra det ändå. Filmen handlar om en kille som heter Frank Martin. Han får i uppdrag mot sin vilja att transportera en tjej från ett ställe till ett annnat i en bil. Kruxet är bara att han har en bomb formad som ett armband runt sin handled som gör att han inte kan gå mer än 25 m från bilen utan att sprängas i små bitar.

Filmen inehåller mycket aktion och spänning samt romantik. Jag älska verkligen den och ger filmen 5 av 5 stycken L!


Mirakel pudret..

Hämtade ut mitt sheer cover puder innan idag och har precis lagt på det. Och jag ÄLSKAR det.  Helt underbart. Man ser så naturligt fräsh ut och inte alls så sminkad. Och det döljer rätt så bra. Funderar på att köpe en concealer från sheer cover också som döljer ringarna runt ögonen osv. Jag är helt förälskad i mineral smink nu. :)



Spånplatta till säng..

Skulle ju egentligen till min läkare idag. Men det kunde jag ju fet glömma imorse. Först sov jag på min mammas extra säng som jaag drekt märkte slaktade min höft då man kände träskivorna rakt igenom madrassen. Hon frågade om jag ville ligga i hennes säng istället men eftersom hon skulle börja jobba klockan fem på morgonen och jag skulle upp sju lät jag henne ha hennes egen säng. Så jag vkanade, och vaknade och vaknade. När hon gick upp vid fem och vi bytade säng kändes det som att någon slåt mig gul och blå på hela kroppen och den känslan höll i sig när jag vaknade vid sju. Riktig jobbig natt må jag säga.

Men nu sitter jag här och har ätit en skit god frukost. Tänkte inte åka hem förräns senare. Kan lika bra göra hennes hund justin sällskap ett tag till. Tänkte lägga mig på balkongen och sola också. Så fint väder ju. :)


En dag med Sandra..

Idag har jag haft en väldigt mysig dag. Sandra kom och hämtade mig för att bege oss till grafitti där vi åt bakad potatis. Så underbart gott. Sen skulle hon köpa en babypool till sin son Sami så vi åkta in om väla. Där hon också köpte ett par jeans. Själv köpte jag inget men bara skönt att komma ut lite. Sen åkte vi hem till henne och pratade. Hade väldigt stimulerande disskutioner med hon och hennes pojkvän. Alltid lika skönt att få lite stimulans för hjärnan. ;D Haha. Nej men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska upp tidigt till min läkare imorgon. Godnatt! <3


En promenix..



Jag ock älsklingen har precis varit ute i det fina vädret och gått med Nikita. Va bra mycket skönare nu när det blåste lite. Slapp man dö av värmeslag. Fick några fina bilder också.

Snart kommer Sandra och hämtar mig för att bege oss hem till henne. Sen efter det ska jag sova hoss mamma. Ska nämligen till min läkare i ängelholm imorgon och det går mycket bättre bussar från åstorp till ängelholm än från ljungbyhed. Så det bli att spendera kvällen med mamsen. :)

Såå varmt..

Visst jag ska verkligen inte klaga. Men det är synd när det är så varmt att man knappt orkar sola. Försökte sola ett tag innan på balkongen men det va ju stek hett. Höll på att få solsting så jag gick in igen. Nu ska jag och älsklingen gå en runda med Nikita. Då får jag sol på mig men samtidigt så fläktar det. Puss på er! <3

RSS 2.0