Ångest..

Dagen började bra men nu är jag fylld av ångest. Hatar när det kommer. Och det slår på så kraftigt och plötsligt varje gång. Fast jag har mig själv och skylla som inte hämtat ut min medicin. Får ta och göra det imorgon så jag får hålla ut tills dess. Jag vet ändå om att allt blir bättre då.

Gratis bloggdesign?


I am beautiful..


Trött, trött, trött..

Skulle egentligen till barnmorskan idag. Skulle göra glukosbelastning klockan 08:15 och då va jag tvungen att sluta äta och dricka klockan tolv igår kväll. Och det gick ju inte så bra. Hade helt glömt bort förräns jag vakna att jag mår extremt illa om inte jag får i mig något att äta på morgonen. Gick upp och försökta hålla mig men jag mådde för illa. Så jag åt och avbokade tiden. Hade aldrig kunnat sitta på en buss (är åksjuk också dessutom) när jag inte ätit något.

Sov jätte dåligt inatt också.
Fick ligga och trängas under samma täcke med älsklingen och Nikita så jag tror inte någon av oss har sovit särskillt bra. Känner hur det svider i ögonen så trött jag är. Och ont i magen har jag också. Haha detta blev nästan bara ätt gnäll inlägg.

Nåja. Bjuder på en bild älsklingen tog på mig igår.


Plastikoperationer..

Har läst rätt mycket om det på senaste. Allt fler och fler väljer att plastikoperera sig på något sätt. Om det så är tuttarna, läpparna eller näsan. Varför väljer man detta då? Antagligen för att dom personerna vet att dom kommer få bättre själförtroende om dom te.x förstorar brösten. Och vad är det för fel med det? Det är så mycket moral och predikan om att man inte ska plastikoperera sig och inte följa dom idealen vi har idag. Men om man nu tycker att man blir snyggare med större bröst eller större läppar och verkligen vill göra det. Då ser jag inget fel i det. Det är inte idealet i sig som är felet idag utan hur folk tolkar det.

Bara för att många te.x tycker om smala tjejer med stora tuttar betyder inte det att man måste tolka det som att nu måste jag banta mig smal och operera tuttarna. Om idealet hade varit tjocka tjejer med små tuttar då kanske tjejer hade hetsätigt och förminskat brösten istället? Så hur vi än vrider och vänder på det så blir det fel. Låt folket förändra sina kroppar hur dom vill och låt var och än va på sitt sätt!

Ny design..



Vad tycks? :)

Ställa fram klockan?

Och väm glömde inte att ställa fram klockan igår? Jo jag. Så älsklingen försovde sig och kom frösent till sin första lektion. Inte bra Linda. Men han ska ta bussen om en halv timme så att han inte missar hela skoldagen. Då ska jag ta med Nikita på sin långa morgonrunda samtidigt som jag följer han till bussen.

Har massor av folk jag ska ringa till idag.
Treklövern bland annat (vår kommande hyresvärd) och fråga om vi får nyklarna dagen innan den 1 maj eller måndagen efter den helgen. Vårt inflyttningsdatum är den 1 maj men det är ju en helg dag. Någon som vet om dom väntar tills efter helgen eller att man får den innan? Anyone?

Ska bli klar med en bloggdesign till en tjej idag också hade jag tänkt.

Tre saker du inte visste..

om mig..

1. Jag är VÄLDIGT inmpulsiv. Jag kan få för mig väldigt orealistiska saker och så gör jag dom. Går oftast inte som jag vill och det blir en röra av allt. Men ändå så får jag sånna inpulser igen och igen och jag följer dom varje gång.

2. Jag ältar väldigt mycket. Därför hatar jag att bråka eller va ovän med någon. För då kan jag älta allt i mitt huvud en hel dag efter.

3. Jag är väldigt pedant när det gäller detaljer. Lite av en perfektionist. Kvittar om jag gör naglar på kunder, sminkar mig eller gör om en bild i photoshop. Jag måste vara 100% nöjd.



Söndag..

Idag vaknade jag upp med sammandragningar, förvärkar eller vad det nu va. Ont gjorde det iaf. Men nu har det gått väck. Så det va ju skönt. Då kan jag gå ut och gå med Nikita en runda också så hon får lite motion.

För övrigt ska jag bara ta mig ett skönt bad och ta hand om mig själv. Ögonbrynen behövs plockas och färgas och så tänkte jag göra en liten manikyr på mig själv. Men innan allt det får jag nog ta och tvätta lite kläder. Måste ju göra något nyttigt. Hehe.



Här är min älskade Nikita för en månad sen. <3

Fotboll i all ära men..

Det är verkligen inget för mig. Det är för lång tråkigt och jag kan inte få den där adrenalinkicken av att sverige gör mål som min pojkvän och alla andra får. Har inget imot det men nej. Inget jag skulle vilja se i 90 minuter på!
Så nu sitter jag vid datan och bloggar istället medans älsklingen och dom andra tittar på sverige mot portugal.

En tjejkompis till älsklingens lillasyster var här idag. Hon hade med sin systemkamera som hon fotade valparna med. Och GUD va SNYGGA bilder den tar. Så underbart fina. Riktigt bra kvalite och inget jobbigt med att man måste stå på ett visst sätt och ha ett visst ljus för att bilderna ska bli bra. Så också att en nikon d40 kostar 2990 kr nu. Jag vill HA!
Det är något jag ska spara undan pengar till. :)


Dyr underhållning..

Har precis kollat runder på olika tv utbud och telefoni och bredband och det är ju inte direkt billigt precis. Kan bara ha canal digital i tv och det billigaste jag hittade med dom kanalerna jag vill ha är familjepaketet + bredband och telefoni från bredbansbolaget. Och då är vi uppe i 500 kr i månaden! Men det får gå. Inte en chans att jag ska kunna titta på kanal 3. Haha.

Aj..

Vakna upp i natt med förvärkar. Och denna gången gjorde det riktigt ont kan jag säga. Känns väldigt obehagligt. Men kunde somna om igen senare mellan värkarna. Trodde inte att det började redan. Är ju bara i vecka 28 men tydligen så kan det, det.

Idag ska jag inte göra så mycket. Jo kolla på fotboll ikväll. Något jag inte ser framimot. Men vad ska man annars göra när sin pojkvän sitter fast klistrad framför tv:n?

Underbarast..

Ååh dessa klänningar vill jag ha i sommar. Så underbart söta. Finns hos nelly.com. Men plånboken är tom denna månad pågrund av all medecin och sjukhus räkningar. Synd annars hade jag velat ha åtminstone en. Och det är fri frakt just nu desutom. Ja man får väl sitta och dagdrömma om dom istället. ;P



Vårdcentralen..

Ska snart iväg. Eller ja, iaf om en halvtimme. Ska till vårdcentralen för att kolla så att jag inte har urinvägsinfektion. Det är ju inte bra och ha när man är gravid. Har suttit och pulat med en design till en tjej. Blir rätt snygg. Enligt mig. Hehe.

Lets dance ikväll. Inte för att jag bryr mig så mycket om det men alla andra i det här huset ska se det så då får väl jag med göra det. Blondinbella ska ju va med. MIssa henne dom första gångerna. Så det är väl det ända roliga med det.


My love..

My love, my world, my everything.



Fransk glitter..

Fransk med glitter blev det på min andra kund. Hon skulle egentligen bara laga några naglar men såg sen min nya glitter gel och ville såklart pröva den. Och läckert blev det. :) Gilla inte den först då den inte va hel täckande men det blev faktiskt snyggt när hon hade vita tippar under.



Glitter naglar..

Ååh jävla skit. Jag har precis suttit och gjort silvriga glitter naglar på en tjej men såg nu att ALLA foton jag tagit på dom va suddiga. Riktigt dålig kamera! Men som tur är ska hon fota dom själv när hon kommit hem och mejla mig bilden. Snällt. :)

Snart kommer en tjej till som knäcker sina naglar hela tiden. Så ska laga dom. Hon ger inte upp. Hon SKA ha konstnaglar. ;P

Senare idag ska jag bara titta på film med älsklingen och käka choklad!

v.28

Kroppen: Framöver blir besöken hos MVC allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Blodsocker: Vid förhöjda sockervärden görs ofta ett belastningsprov för att testa glukostoleransen. När man är gravid kan man få en lindrig form av graviditetsdiabetes som i regel brukar gå bort efter förlossningen.
Blodtryck: Blodtrycket sjunker normalt lite i mitten av graviditen. Exempel: Från att ha haft en vilopuls på 75 vid inskrivningen kan den sjunka till 70 i mitten. De tre sista månaderna ökar ofta pulsen igen och kan då kan den gå upp 80. Om blodtrycket stiger mycket får man ofta gå på tätare kontroller på MVC eftersom det kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning "preeklampsi". Det kan ge sig till känna som huvudvärk, trötthet och dålig fostertillväxt samt för tidig födsel.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 cm och fötterna mäter 5 cm. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet anses livsdugligt vid denna tidpunkt och om det skulle födas måste man registrera barnet enligt lagen. Som tur är har barnet nu mycket goda chanser att klara sig utanför livmodern, med hjälp av bland annat värme från en kuvös.

Lucky number slevin..

Tittade på den filmen igår. Riktigt krånglig i början men så sjukt bra. Precis en sådan film jag älskar. Som är lite krånglig och så på slutet får man svar på alla frågor med såå många oväntade svar. Värd att se!

Ska till skolan snart.
Det blir att jag tar 10:11 bussen till stan istället. MÅste ta och köpa mig en mp3. Så jäkla drygt att åka tåg och buss i över en timme sammanlagt utan musik.

Glöm inte deisgntävlingen nedan.
Tävlingen avslutas ju imorgon så pass på! :)


Ny design..

Nu har jag gjort en alldeles egen bloggdesign till mig själv. Vad tycks? Har suttit typ hela dagen med den. Haha. Satt och ända och ändra men till sist blev jag nöjd. :) Va egentligen meningen att den skulle upp för design utlottning men jag tog den själv. Hehe.

Nya filmer har kommit idag också.
Från cdon hyr film. Ska titta på någon av dom i kväll när älsklingen kommit hem från sin bokföringskurs. Det blir nog filmen crash. Det är en väldigt bra film som handlar om rasism, moral och sånt.


Glitter gel..

Nu har jag fått hem den nya silvriga glitter gelen. Ska ta mig en macka sen ska jag testa den på mina naglar. Skit snygg va den iaf. Har en kund som ska ha den på torsdag. Hoppas nästa väljer rosa glitter. Älskar rosa. :)

Glöm inte att tävla om bloggdesignen ett inlägg ner!


Bloggdesign..

Har pulat ihop en bloggdesign som jag tänkt tävla ut till er. :)
Klicka på bilden för att komma till bloggdesignen.



Tävlingsregler:

Lägg till mig på bloglovin.com skriv sedan en kommentar här nedan.
Så är du med och tävlar. :)

Tävlingen avslutas på torsdag klockan 09:00.

Mammajeans..



Dessa väl behövda jeans från H&M ska jag införskaffa mig på onsdag. :)

Förvärkar..

Ååh det gör störande ont! Har haft det en gång innan. Trodde bara jag hade konstig magknip. Men vad jag har förstått av massa andra som haft det så säger dom att det känns som mensvärk/magknip typ. Tur att det bara är ibland så tror inte det är något farligt. :P

Free-food.se



Jag hitta precis en tiktigt bra sida där du kan samla pengar för att sedan byta in mot presentkort på antingen ICA, Hemköp, Willys eller LIDL. Du kan värva nya medlemar och få 10 kr per ny medlem, göra erbjudande och massa annat. Perfekt för dig dom vill ha lite extra pengar över till annat än mat.

Bli medlem du också!
Klicka bara HÄR och registrera dig på några sekunder.

Haha nu låter det som att jag är värsta fattiglappen men lite matpengar hade verkligen varit behövligt. Och varför inte? Gratis är ju alltid gott! ;)

v. 27

Här är en bild på magen i v. 27. :)



Fakta?

VARFÖR kan folk inte ta till sig fakta? Det är fullt ok att ta 1-2 glas vin, 1-2 gånger i veckan UTAN att b ebisen påverkas när man ammas. Det står på livsmedelsverkets hemsida och allt.

En kvinna ska inte behöva sluta amma för att kunna dricka ett glas vin till maten då och då.

Man anser nu att forskningen stödjer att mamman kan dricka 1-2 glas vin 1-2 gånger i veckan medan hon ammar utan att riskera att barnet påverkas av det.

När mamman dricker alkoholhaltiga drycker så får mjölken samma alkoholhalt som mammans blod.

Om mammans blod innehåller bortåt 2 promille så är hon kraftigt berusad. Hennes bröstmjölk innehåller då också 2 promille alkohol, vilket ger en definitivt försumbar mängd alkohol som barnet skulle få i sig om det ammades just då. (lättöl och lättcider innehåller 2,25% alkohol, vilket alltså är 10 ggr så mycket som bröstmjölken innehåller, för att göra en jämförelse)

Värt att minnas är dock att den eventuella berusning som följer på alkoholintag kan vara betydligt mer skadlig för barnen än att ammas med lågt alkoholhaltig bröstmjölk.

Kom bara ihåg att fortfarande gäller nolltolerans för alkohol medan kvinnan är gravid!
Medan kvinnan är gravid får fostret samma promillehalt i sitt blod som kvinnan får och detta kan orsaka fosterskador av varierande grad.

Och en sak till. Är ni så fega att ni måste ni vara anonyma när ni kommenterar så behöver ni inte kommentera alls.


Big no and big wow..



1. Tandvärk. VAD är visdomstanden bra för? Absolut ingenting. Helt onödigt.

2. Fyrkantiga människor. Personer som tycker att ALLT ska göras på deras sätt. DOm som sitter i sin fyrkantiga låda och tycker att allt som är annorlunda är fel. Twi på er!

3. Oväntade utgifter. Nu när älsklingen låg på sjukhuset blev det 1200 kr för sjukhusvistelsen pluss medecin. Sånt är INTE roligt!



1. Våren! Känner ni att det börjar bli varmt? Nu kan man gå ut på kvällen i bara en tjocktröja utan att bevhöva frysa! Hurra för våren!

2. Melanie! Graviditeten är snart slut och snart får jag träffa mitt mirakel. Vad är inte underbarare än en bebis till sommaren?

3. Alkohol medans man ammar. Woho! Jag kan ta en cider i sommar när vi grillar. För det skadar inte Melanie när hon ammas!

Tandvärk..

Åååh jag har skit ont i min visdomstand. Eller rättare sakt min kommande visdomstand. Trodde att jag skulle komma undan då det inte gjorde alls ont när min förra visdomstand kom. Vill bara trycka i mig massa glass och titta på tv.


Dåligt humör..

Idag är det lördag och jag är på jätte dåligt humör. Inte ledsen eller något sådant utan riktigt sur. Är väl nog för att det tar på krafterna och humöret att vara inneboende. Vill att det ska bli den 1 maj så jag och älsklingen kan få eget igen. Saknar att få ha lugn och ro och få göra allt på sitt eget vis utan att någon ska ha några invändningar på det.

Fy fan..

Vad fan är detta för naglar? Hittade dessa på blocket. Okej hon hade precis börjat att göra naglar men inte fan tar man 200 kr för ett set naglar om dom ser ut såhär1 Då tränar man på sin nail trainer först innan man sätter igång på kunder!


Ännu en fransk..

Gjorde en fransk förlängning på min svärmors syster idag med lite silvriga stenar. :)


Sjukling..

Igår kväll va ingen soft kväll det häller. Älsklingen började få jätte ont i magen igen och höll mig vaken till 01:00 innan han ringde ambulansen. Så han har legat på akuten inatt. Och jag har INTE svoit gott. Kan inte svoa bra när inte han är här. Men han är på väg hem nu. Det va kraftig magkatarr så det va inget livshotande. Skönt. :)

Nu ska jag läsa lite bloggar för snart kommer en kund till mig och ska göra fransk förlägning. :)


Akuten..

Dagen började bra igår. Va hos barnmorskan men mannen kl: 10:15 och mätte magen och så. Lyssnade på Melanies hjärta och det låg på 145 slag i minuten. Men sen på eftermiddagen fick älsklingen jätte ont i magen så att han knappt kunde stå. Vi trodde det var magkatarr eller magsår så vi åkte in på akuten. Satt och väntade och höll på från 20:00 till 01:00 på natten. Så jävla jobbigt! Och dom hittade häller inget fel på honom.

Har iaf fixat mina naglar idag. Det blev en fransk förlägning med silvriga stenar. Vad tycks? :)


Måndag..

Idag är det måndag och en ny vecka med nya saker som ska göras.... För dom flesta! Jag därimot har inget att göra och är grymt uttråkad. Ska nog sätta mig och pilla lite med naglarna på min nailtrainer. Vill köpa massa glitter färger att leka med. Men där sviker ekonomin. :(

Är inte den  här rosa glitter färgen skit snygg? :D


Melodifestivalen..

Igår tittade jag och älsklingen och hans familj på melodifestivalen. Satt och åt godis och myste. Tyckte ni rätt låt vann? Jag tyckte faktiskt den va rätt bra. Lite coolt med modern opera. :) Dom flesta låtarna där var helt OK. Fast jag gillade verkligen inte låten "Snälla snälla". Men resten av svenska folket värkade gilla den? Jag och älsklingens familj började undra om det kanske var våra smaker det va fel på? Hehe.



Ny hemsida..

Har gjort en ny layout på min hemsida. Snygg va? :)



Ser jag rätt??

Jag kollade just runder lite på internet på andra nagelteknologers hemsidor. Och vet ni vad jag ser? En salong som tar 3400 KR för nagelförlägning?! Ser jag rätt??? Det kan ju inte vara sant. Varför är dom så dyra? Så mycket ska det minsann inte behöva kosta.

Lördag..

Idag är det lördag och det länns som att våren är här. Underbara vår och sommar med massa värme. Det är efterlängtat. Vad jag ska göra idag har jag där imot ingen aning om. Men mina svärföräldrars hund Ebba fick 9 valpar igår. Så kan ju kela med dom. :)

Ni har väl inte missat min första gång rabbatt på 10% på naglar?
Ni får även var sjätte gång gratis. Så boka tid för naglar nu så att jag får leka med mönster och färger på er! Hehe.

Mina naglar..

Här har ni en bild på mina nya naglar. Vad tycks? :)


Fransk nagelförlägning..

Igår kom en snäll tjej som heter Idag och skulle göra naglar hos mig. Provade mina nya vita tippar och jag blev väldigt nöjd med själva byggningen med gelen. Men på något sätt blev där nån kant i "smilie linjen" på dom vita tipparna när jag klippte till dom. Så det störde jag mig lite på. Men ska göra fransk förlägning på mig idag med guldiga stjärnor. Ska fila till dom där nere då istället för att klippa och se om det blir bättre.

Hon ska ändå komma tillbaka på återbesök om ca tre veckor så då målar jag det franska själv. :)


To the doctor..

Nu sitter jag här och läser ltie bloggar. Ska pula lite vidare med min hemsida också hade jag tänkt. Sen blir det duschen och iväg till min läkare. Blir väl bara ett kort möte. Behöver bara mer medecin.

Hoppas posten kommer tidigt idag så att jag hinner sätta på dom vita tipparna på mig jsälv först innan jag börjar med min klockan fem kund. :)

Tävling..



Jag är med och tävlar om dekorationslacker hos xtremebeautynails! Så underbart läckra färger. Och det är så roligt att leka med mönster och färger. Hade varit kul att vinna dom så att man får testa dom på en kund och även mig själv. Roligt med lite omväxling och att inte bara ha fransk förlägning på sig själv hela tiden. Hehe.

Nagelförlägning..

Nu har jag beställt vita tippar. Ska göra om mina egna konstnaglar och ska även göra nagelförlägning på en kund imorgon. Hoppas att hon väljer fransk eller färg för det är så mycket roligare än att göra naturliga.

Fantasy Nails!

Oj oj oj..

Det va några dagar sedan sist jag skrev här. Har haft fullt upp med min hemsida samt lite familje problem osv. Men nu är jag tillbaka!  Imorgon ska jag till min utbildning och fortsätta göra olika fantasifyllda naglar. Att leka med färger och mönster är verkligen roligt. Ska till min nya läkare på torsdag också. Puuh! Jag gillar inte att sitta och prata om mina problem med en människa jag inte känner.

Jag har flyttat min hemsida till lilio.se så länge, tills min fantasynails.se domän satt igång.

Och ni har väl inte missat mitt nya erbjudande? Är du första gångs kund får du 10% rabbatt på ett valfritt nytt set naglar! :)

Tisdag..

Jag känner på mig att detta kommer va en väääldigt seg dag. Är riktigt uttråkad. Får väl ladda ner någon film att titta på. Fast jag har ju i och för sig lite tvätt att tvätta också. Hehe.

Magen växer och växer iaf. Är en liten tjockis nu. är i v.24 och går in i v.25 imorgon.


RSS 2.0