Myskväll..



Det här har min kväll bestått av. Filmen Transporter 3 och nya Geisha med apelsinsmak. Och såklart mys med älsklingen. Filmen var riktigt bra och chokladet jätte gott. Älskar choklad med apelsin smak och det här var faktiskt godare än alla andra jag smakat. Det har dom lyckats bra med! En ressension om filmen kommer imorgon. För nu mina vänner ska jag gå och lägga mig! Sov gott!

Tävling..


Jag är med och t'vlar om 2500 kr hos söta Linda. Ååh jag vill verkligen vinna detta. Det hade varit så perfekt för mig med tanke på att jag har inga kläder som kommer passa mig efter graviditeten! Och det är ju inte många dagar kvar. Snäälla linda, låt mig inte gå naken om 23 dagar! ;D Haha.

McDonalds..


Det här kom älsklingen med hem från väla. Mums! Nu blir jag tjock! ;)
Nej men nu ska jag titta på stylista! Puss puss <3

Onyttig?

Satt precis och käkade två ljusa mackor med skinka och majonäs på då jag kom på att jag är väldigt onyttig! Jag äter RIKTIGT onyttigt. Konstigt att jag inte gått upp mer än vad jag har under min graviditet. Jag vill byta ut all min mat i kylskåpet mot nyttigare mat men tyvär så har jag redan storhandlat för denna månaden. Då jag får göra det nästa månad istället. Så ska jag ändå gå ner graviditetskilona och träna min kropp fastare. Så jag tänkte dela med mig av några mat tips till er också!

Ät fisk! Omättade fetter är bra. Mättade dåliga. Ät mycket fisk så går du både ner i vikt och får finare hy då fisk inehåller viktiga fetter och omega 3.

Sugen på något? Ät nötter! I nötter och mandlar är där också nyttiga fetter i och gör så att du släcker suget samtidigt som du inte lägger på dig massa kalorier.

Advokado, päron och äpple. Väldigt bra för både din figur och hyr! Det kan du gotta i dig med gott samvete!

Har du bråttom och tar bara en macka? Ta då en grov macka med mycket fiber med makrill på. Väldigt nyttigt och så får du i dig massa omega 3!


So hot..



Nu har jag suttit och stekt i solen i en och en halv timme.
Sååå härligt. Jag mår så bra när det är fint väder ute. Solen är riktigt bra terapi. Snart ska jag ta Nikita och gå ut och gå i parken. Kan ju inte sitta här inne och bara blogga när det är fint väder. Eller? ;)

Solkräm..

Nu har jag vaknat och fräshat upp mig och sitter här och tar det lungt. Solen skiner utanför fönstret och idag är ännu en soldag. Måste dock till hemköp först för att köpa solkräm. Brände ju mig som fan igår och det är fortfarande lite rött kvar. Men det är bara till att smörja in sig och lägga sig i solen igen. ;)

Solat för mycket?

Idag har varit en strålande dag. Massa plus grader och sol. Mamma kom ju innan idag och då gick vi ut och satte oss och fickade winerbröd. Borde nog inte ha suttit där ute så länge för jävlar vad jag brände mig. Inte bra. Jag har ju inte solat på jätte länge så den sög åt sig solens strålar som en tvättsvamp.

Sen kom älsklingen hem och då åt vi flintastek och ny potatis. Kändes som jag skulle rulla från bordet när jag var klar. Haha! Nu har vi handlat läsk och sitter och dricker det och käkar choklad. Så det har varit en väldigt härlig lördag! :)


Underbara sol..



Det blev ingen byrå handling idag. Det blev ju så fint väder vid två tiden så jag har suttit och stekt på balkongen nu i en timme. Så jävla skönt. Har läst massa graviditets tidningar och faktiskt lärt mig lite nya saker. Trodde att jag redan visste allt jag behövde veta. :P Lilla Nikita har också stekt och man märker på henne att hon tycker att det är jätte varmt. Men nu kom min mamma så jag ska fika med henne i solen.

Puss puss!

3 saker du inte visste..

3 saker du inte visste om mig..

Jag är öppen bisexuell. Jag har inga problem med att säga det till folk och jag står för den jag är. Och tycket att  alla människor är lika värda oavsett lägning.

Jag gillar inte fett. Ja jag sa det! Mina graviditetskilo som har satt sig på rumpan avskyr jag. Jag gillar inte valkar eller fett över huvud taget och tycker att det är vackrast att vara smal. Så är det bara.

Jag är uppmärksamhets kåt. Jag älskar uppmärksamhet och står helst i centrum. Gör jag det mår jag väldans bra.





Kellie..


Jag har tråkigt så jag fotade den här sötnosen. <3

Ny byrå?

Godmorgon på er! Nu har jag precis käkat klart min müsli och sitter här och tar det lungt. Ska ringa mamma sen och fråga m hon vill hänga med och köpa en byrå till mig. Behövs verkligen. Har så mycket bebis kläder och underkläder till både mig och älsklingen som inte får riktigt plats. Och man kan ju lika bra passa på nu när det inte är så fint väder.

Vad ska ni göra idag då? :)

Constantine..

Har precis kollat färdigt på constantine med älsklingen. Har sett den flrut men den är ju så himla bra. :) Har trtyckt i mig mackar så nu är jag mätt och belåten. Börjar bli lite smått sömnig men först ska jag hänga med älsklingen ut på balkongen för den ohälsosamma nöten ska ju röka. Skriver mer imorgon sötnosar!

Puss på er! <3

Sun Stylo..

Idag fick jag hem min ögonskugga från oriflame.se. Det är en riktigt fin brun skimrig nyans som man kan ha både på ögonlocket och som highlight. Passar jätte bra på mig som har brunt hår. Älskar den. Och dyr va den inte häller. 52, 50 kr! :)


Glitter naglar..

   

Fick föressten bilder på glitternaglarna jag gjorde på en tjej som heter Sofia i april. Blev faktiskt väldigt nöjd med dom. :) Blir så sugen att göra naglar på mig själv när j ag ser alla andras fina konstnaglar. Men mina naglar växer så fort nu när jag är gravid så då får jag göra om dom efter en och en halv vecka hela tiden. Så jag väntar med att fixa mina egna tills efter lillan är född. :)

Where is the sun?

Idag vaknade man upp till ännu en dag med dåligt väder. Okej det regnar inte nu men där är jävla massa moln på himlen. När ska det bli fint så att jag kan sola och bada?

Idag blir det tvättning och städning.
Eftersom vi inte hann med allt igår. Men älsklingens Fifa 09 kommer nog idag också så han lär väl sitta klistrad framför det ett tag. :P Hoppas att mitt mineralpuder också kommer idag så att jag kan testa det. Men det tror jag inte.

Puss på er!

Hot and not..



Foki! Hennes blogg är bara för söt. Diggar den skarpt. Och hon har nog det vackraste håret jag någonsin sett!

Konstnaglar! Det är faktiskt snyggast med långa konstnaglar. Kvittar om det är en fransk förlängning eller en glittrig! Längre naglar åt folket!

Piratpartiet! Snart är det val til EU parlamentet och jag ska såklart rösta på piratpartiet! Dom vill te.x ta bort all monopol i sverige. Det gillar vi!




Graviditetskilorna! Jag börjar bli rädd för dom. För nu inser jag att jag måste gå ner dom kilorna jag gått upp sen efter graviditeten. Som tur är har jag bara gått upp samanlagt 10 kilo.

Kissies bantning! Nej tjejen. Du behöver verkligen inte gå ner i vikt. Det är väldigt synd att hon inte ser själv hur smal hon är. Hade jag varit hon så hade jag varit nöjd med min storlek!

REGN! Här i Ljungbyhed har det bara regnat och regnat. Låt inte sommaren regna bort. Ge mig soool så att jag kan sola!

Sami och Sandra..

Idag har Sandra varit här med sin son Sami. Han är så jäkla söt. Och lätt road. Han skrattar åt det lilla minsta så det är jätte lätt att få han glad. Nu längtar jag ännu mer tills jag får min lilla. Men jag får snällt vänta i 4 veckor till.

Visst är han söt? :D


Ändrade planer..

Fick ett sms av sandra innan där hon skrev om hon och hennes sin sami fick komma idag. Och självklart fick dom det. :) Så dom är påväg hit här nu. Älsklingen har stuckit till Anton och ska spela fotboll så nu sitter jag här och ugglar för mig själv. Ska ta mig en pan pizza nu! Skriver mer sen och då ska ni få lite bilder på Sami. :)


Pink dream..




Dom här sakerna behöver jag införskaffa snart.
895 kr för hårfönen och 399 kr för rakapparaten hos eleven.se

Städ och mys..

Godmorgon! Idag blir en städ och mys dag med älsklingen. Ska först storstäda och göra fint sen ska vi mysa och titta på film. Blev ju inte av idag så vi tar det idag istället. :) Ska nog packa BB väskan också. Melanie kan ju i stort sätt komma när som helst så det är det ju bra om den redan är packad.

Well well dax att sätta igång med städningen!

Underbara bilder..

Klickade in mig på en blogg som ägs av en tjej som gör sjukt underbara bilder. Hon ritar dom med blyerts och som är sååå fina. Och lika dessutom. Har kollat igenom hennes bilder på hennes hemsida och jag är helt förälskad. Man kan också köpa ett poträtt av sig själv ritat av henne för 500 - 700 kr. Jag ska lätt beställa ett av henne i sommar. :)

Hon heter Emma Damm och hennes blogg hittar du här!






Egen tid..

Det blev inte film tittande med älsklingen ikväll. Han skulle til sina kusiner för att titta på Champions Leuge. Jäkla fotollsnörd. ;) Så jag får käka glass och titta på film själv istället. Men jag har ju min söta Nikita jag kan mysa med istället.
Jag orkar dock inte gå och hyra någon film så det får bli en film hemifrån istället.



Det här är vad jag kommer njuta av ikväll. Bruce den allsmäktiga och GB glass! :)

v. 37



Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärthjud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet vid denna tidpunkt är 34.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan nu variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka 9 cm i diameter. De restrerande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis mellan 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 cm. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

Segis..



Det här består min dag av. Diskning och massa regn. Vart tog solen vägen? Det va ju så underbart varmt igår. Jag får väl gå och laga lite middag sen fråga älsklingen om vi ska hyra en film och käka godis. Nu när det regnar är det ju skönt att mysa under täcket med varandra. :)

Sheer Cover..

Nu har jag beställt hem ett mineral puder från Sheer Cover. Mineral puder sägs ju vara jätte bra och ska täcka utan att kännas tungt och kladdigt. Så om ca 10 dagar får jag hem färgen buff. Får se då om det lever upp till sina förväntningar. :) Pudret kostar iaf 199 kr plus 29 kr i frakt. Inte så jätte farligt!



Kan köpas på sheercover.se

Det gör ont..

Gick upp idag vid halv tio för att käka frukost. Blev müsli med mjölk. Hann dock inte äta mer än hälften förräns vad jag tror va en förvärk satte igån. Aj! Men det konstiga var att det släppte aldrig. Den varade säkert i en kvart. Inte lika stark hela tiden men ändå. Andra säger ju att dom bara ska vara ca en halv minut. :S

Well well, här är min goda frukost. Mums! Haha!



Provet..

Idag gick jag upp och fixade mig för att åka till stan med Tilda. Hon skulle va min nagelmodell inför mitt prov idag i skolan. Hon valde inte dom korta naglarna precis. Hehe. Och såklart klarade jag det praktiska provet. ;) Treorin vet jag dock inte än. Hon skulle rätta det först.

Efter det åkte jag och handlade med mamma i klippan. Så nu är frysen och kylen full. Då är jag lycklig. :) Nu har mamma precis åkt hem efter att ha ätit pizza här. Skit mätt och trött är jag. Blir nog snart dax för sängen.

Puss på er!

Todays Clothing..



Hann inte sklriva detta inlägget imorse men här har ni dagens kläder. :P

Klänning från Zäta
Leggings från H&M

Städning...

Nu har jag och älsklingen städat och gjort fin fint igen. Malde tobak till honom innan och då va ju klumpiga jag tvungen att spilla tobak överallt. ;P

Men nu ska jag titta på Solsting och snedsprång med älsklingen.

Gillar ni mitt vardagsrum föresten? :)




Tävling..



Nu är jag med och tävlar om dessa söta affirmationsringar hos söta Linn! En sån liten söt ring hade man ju gärna velat ge till den man älskar mest. :)

Godmorning..

Nu sitter jag här och har precis käkat frukost. Ska iväg till klippan med älsklingen snart. Vi ska lämna massa papper och ansökan om bostadsbidrag innan han börjar skolan. Och jag måste hämta ut min medecin som jag nu är rätt så försenad med.

Efter klippan ska jag hem och träna inför provet imorgon. Jag ska nämligen göra mitt nagelprov! :) Det praktiska kommer jag klara galant men teorin behöver jag bli lite påmind om. Hehe. Så snart har jag mitt efterlängtade diplom och är då diplomerad nagelterapeut!

Im back..

Have you missed me? ;)

Så.. Nu har jag kommit tillbaka till bloggvärlden. Efter en lång paus. Mina svärföräldrar hade ju inte internet dom sista två veckorna vi bodde där och sen har jag bott i den nya lägenheten i två veckor utan internet. Men nu ska det bloggas för fullt igen. Har hittat min kamera laddare också. Skit bra. Så nu kan jag fota på som en galning. :)

För övrigt så stortrivs vi i den nya lägenheten. Här är gott om plats och väldigt mysigt. Här ska vi nog bo länge för vi har redan satt upp oss på en trea i dom här husen. Jag är förälskad! <3

Idag är mamma här på besök. Vi har ätit flintastek och nypotatis. Skit gott. Börjar bli hungrig igen faktiskt.. ;) Haha tjockis. Men inte så konstigt. Jag är ju gravid i vecka 36 nu. Bara en månad kvar tills min lilla prinsessa kommer. Längtar så. Har inte tagit några foton på folket idag (delvis jag, älsklingen och mamma), men jag fotade min älskade Nikita istället.

 

Visst är hon söt? :D


Internet igen..

Wohoo. Jag har äntligen fått internet hemma! :) Men ett lite längre inlägg får det bli imorgon. Ska nämligen titta på släkten är värst men älsklingen och käka godis!

RSS 2.0