Inget bloggsug..

Nej vet ni vad? Jag har tappat blogg suget helt. Inte lönt att jag skriver några inlägg då, då det bara kommer bli kassa. Börjar uppdatera igen när bloggsuget kommit tillbaka.

Puss puss <3

I'm back..

Så nu är jag tillbaka. Tänker inte berätta vad som hänt. Lite privatliv liksom. Men som sakt så är jag tillbaka och blogar som vanligt. Kanske lite mindre så att jag har tid med min kära pojkvän också. :)

Ska dra till skolan nu så hinner inte blogga mer. Uppdaterar när jag kommit hem istället.

Puss på er! <3

.....

Kommer nog inte uppdatera på några dagar pågrund av personliga problem.

Svar på frågestunden..Om du vann en miljon, vad skulle du göra då?


Jag skulle först och främst betalat av mina skulder till kronofogden, sen skulle jag lagt undan pengar till Melanie som hon kan ha när hon blir 18, sen köpt något fint till mig och älsklingen. :)

Beskriv det bästa och det värsta du vet!

Melanie såklart. :) Hon är det bästa i mitt liv. Kan inte leva utan henne!

Jag har ett par frågor! Fast dom är kanske för personliga.. Isåfall behöver du inte svara, det har jag full förståelse för. Men du verkar vara ganska öppen så jag frågar ändå :) Hade du någon kontakt med din pappa? Har du missbrukat droger? Isåfall, vilka?

Ja jag träffade han två gånger och pratade med han i telefon. Rätt ofta mot slutet.

Ja jag har missbrukat drogor. Jag har tagit det mesta med det jag va beroende av var Xanor. En ångestdämpande medicin som man  blir hög av om man tar för mycket.

Varför festar/festade ni så mkt? :)

Vi har hade inte festat på tio månader innan vi började igen. Det är nog därför vi är så sugna på det. Och vi passar på nu när hon är liten då jag kommer ha mycket svårare för att lämna bort henne när hon blir större när hon börjar kräva mer.

Har du något som du samlar på?


Nej. Har försökt samla på saker men tröttnar alltid. :P

Hur orkar du festa så mycket? Ha ett barn, och blogga samtidigt?

Festa gör jag bara en dag på helgen så det är itne så farligt. Att ta hand om Melanie är jätte enkelt då hon är ett väldigt snällt barn. Och blogga är inte jobbigt häller. Det är ju kul och tar bara typ 5 min att skriva ett inlägg.

varför festar du nästan varje helg fast du har barn??? förstår du inte att det kan man inte. å varför skaffade du barn för jag vet att det va inte du som ville utan din kille??? å knarkade du innan du visste att du blev gravid?? å varför har du gjort abort så många gånger &fått missfall så många gånger som jag hört du fåttågjort!!!!!!

Haha jo? Det ser du väl att jag kan? Nej jag hade slutat flera månader innan jag blev gravid. Hur fan ska jag veta varför jag fått missfall? :S Abort har jag gjort en gång och det va för att jag itne va mogen att skaffa barn. Jag tyckte inte det vore rättvist att sätta ett barn till världen om inte jag själv var redo för det.

Har du gjort något som du ångrar? isåfall vad ångrar du..

Ja att jag började ta droger. Det är nog det värsta jag gjort i mitt liv.

Här kommer lite frågor till din frågestund!

Vad fick dig o sluta med drogerna?
Tänker du skaffa fler barn nu?
Vem är din bästa vän?
Har du några ovänner?

Jag tyckte bara att nu va det nog, nu orkar jag inte mer. Så jag slutade.

Nej. Jag vill bara ha ett. Jag nöjer mig med min prinsessa. :)

Sandra är min bästa vän. :P

Det finns nog folk som hatar mig men jag hatar inte någon. Så från min synvinkel har jag inga ovänner. Men kanske enligt dom.

Hemma från skolan..

Hej Sötnosar! Har precis kommit hem från skolan. Och fy FAN va jag är trött. Jävla medicin. Man blir så trött av den. Har i alla fall som sakt varit i skolan. Vi hade bara en lektion och där va vi ute och målade pinnar. Lek och lär typ. Sen drog jag hem till Tilda och hämtade en smält tång så att jag kan sätta i Emmas löshår. :) Kommer säkert bli jätte snyggt.

Nej nu ska jag faktiskt vila.

Puss på er! <3

Mot skolan..Godmorgon Sötnosar! Sovit gott? Det blev inte att jag uppdaterade mer efter filmen igår. Sloknade rätt så tidigt och sov som en stock tills klockan åtta i morse. Nu har jag i alla fall fixat mig och håller på att käka frukost. Ska dra till skolan med tio över tio bussen. Börjar elva liksom. Ska bli kul. Idag skulle vi bara måla och sånt shiit ute i parken. Så jag har bara mys kläder på mig. :P

Jag hinner föressten inte svara på frågorna förräns jag kommit hem från skolan vid fem.
Så ni kan fråga på mer frågor tills dess. :)

Puss på er! <3

Sex drive..Nu ska jag t amig en choklad macka och titta på filmen sex drive. Puss puss! <3

Frågestund..Jag har tråkigt så jag har en frågestund. Fråga på vad ni vill till klockan tolv inatt!

Melanie..


Mitt mirakel. Jag älskar dig! <3


Börja i skolan..Godmorgon Sötnosar! Efter mycket velande fram och tillbaka och långa disskutioner med pojkvänen har jag beslutat mig. Jag ska börja i skolan. Jag och älsklingen ska byta plats typ. Va på möte idag klockan 09:00 om det. Ska gå barn och fritid. Läser barn och fritid nu i två terminer sen läser jag gymnasieämnena i två terminer sen är jag klar. Efter det ska jag nog läsa vidare till sjuksköterska. Så jag har fått shema och allt. Jävligt gött shema om jag får säga det själv. Slutar varje dag klockan tolv utom på onsdagar. Så jag är inte ifrån Melanie så jätte mycket. Men hon får jag va med pappi så det är ju ingen fara. :)

Idag ska jag bara städa som fan med älsklingen. Blev aldrig av igår i och med att Sandra, Danne och Sami kom hit. Så det blir väl det. Ska träna också. Har inte gjort det på typ två veckor. Så nu ska jag vara lite nyttig och sätta igång igen.

Puss på er! <3


RSS 2.0