Slappe dag..

Hej Sötnosar! Det har varit en väldigt slapp dag idag. Tvättade och diskade dock och efter det käkade jag och älsklingen och efter det va vi för mätta för att göra något. Mös massa med Melanie så vi tar städningen imorgon. Har inte så mycket att städa ändå så det gör inte så mycket. :)

Nu ska jag titta på how I met your mother på 6:an. Älskar den serien.

Kniven mot strupen..



Jag och älsklingen kollar på "Kniven mot strupen" nu.
Hon tanten i detta avsnittet är fan envisare än envisast. Säger att hon kan laga raggmunkar och så ser det ut som en slibbig deg. Örk det hade jag i alla fall inte velat äta!

Melanie säger "mamma" och "pappa"..

Melanie säger "mamma" och "pappa" nu. Men jag tror inte att hon riktigt vet vad det betyder än. Man märker liksom att hon inte förstår innebörden utan hon säger nog bara orden för att vi präntat in dom i huvudet på henne. Haha.

Ni som har barn, när sa ert barn sitt första ord? Och kunde ert barn säga ord utan att veta vad det betyder? Man tycker ju att Melanie är rätt liten för att börja kunna prata. :P Känns som att hon inte vet att det är ord hon säger.


Dokumentären har släppts..

Nu har dokumentären om min pappa kommit ut som jag medverkat i. :) Den spelades in sommaren 2008. Jag hade jätte kort hår då så jag ser nu ut som ett mongo haha. Dom kom till min mamma och filmade oss där.

Min mamma pratade mest då jag egentligen inte kan säga så mycket om honom. Jag kände ju inte han så bra. Det mesta jag vet är vad min mamma berättat om honom.

Men fräckt ändå att vara med i en dokumentär. Haha. Ska bli kul och se hur den blev och vad Lejla och min bror och alla andra sa. :)

Filmen kan beställas på ginza men släpps inte förräns i februari tror jag det va.

Melanies tänder..



Har föressten glömt och sakt att det har ploppat upp två tänder i Melanies mun. :) Dom ploppa ut exakt samtidigt och bredvid varandra. Haha. Hon är alldeles svullen och sprickig i hörnerna i överkäken så där ploppar nog också upp några tänder snart. :) Min lilla flicka Börjar bli stoooor! <3

Panpizza till frukost..

Godmorgon! Min frukost består av en panpizza. Haha. Va så sugen. Och jag behöver bli extra mätt nu för klockan tolv ska jag ner i tvättstugan och tvätta resten av tvätten. Sen måste jag diska och så får älsklingen städa. Ska försöka orka gå ner och träna också. Tog ju inte benen i fredags. :P


Don't like slize and dize movies..

Sitter och tittar på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren". Har sett den förr men ja, inte riktigt i min smak. Den är ju typ som Scream filmerna och jag är inte så mycket för det där huggandet och blodsprutandet. Tycker inte att det är läskigt alls, snarare rätt löjligt. :S Men va fan. Finns ju inte så mycket annat.

Nu ska jag joina älsklingen i soffan.

Puss på er! <3

Vilket märke?



Just nu använder jag ingen ögonbrynspensel för att jag färgar mina ögon bryn. Men ajg är inte riktigt nöjd med formen så ska strunta i att färga dom sen och fylla i dom sen. När jag därimot ska börja fylla i dom kommer jag använda mig av h&m:s egna ögonbrynspenna. Den använda jag när jag ritade mina ögonbryn också. Tycker helt klart att den är bäst OCH billigast! 20 kr om jag itne har fel?

Vilket märke på ögonbrynspennor tycker ni är bäst? Mayebelline? Isadora? Loreal?

Min fredag och lördag..

Wow, nu kan jag äntligen uppdatera. Haha. Vaknade rätt sent och sen har vi käkat, sen när jag försökte uppdatera klabbade bara blogg.se hela tiden så jag gav upp. Går dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Vi stack först till Anton och skulle förfesta där. Där blev jag på fest humör och när vi varit där i två timmar kom Johan och hämtade oss och körde oss till Robin och Sara. Där käkade jag en panpizza och blev jätte trött efter det. Jag tänkte att fest humöret kommer väl tillbaka men icke. Jag blev full men jag va inte pigg på det. Kändes jätte konstigt. Så jag slutade att dricka och spara resten till en annan gång.

Ikväll stack vi till älsklingens kusiner för att hämta Melanie. Dom bor rätt närma oss så vi tänkte att det blir ju bättre om älsklingens föräldrar tog med henne dit så vi kunde hämta henne där. Vi stannade där ett litet tag och åt bullar. Gott men jag va jätte mätt sen middagen.

Nu ska jag i alla fall blogga lit samt kolla andra bloggar.


What do you like?



Ska ju som sakt dricka idag. Jag brukar alltid köra på vanligt sprit. Tog alltid cider innan men sen började jag alltid få en jätte snurrig fylla plus att jag fick ont i magen. Men hade jag känt att jag velat slösa lite extra på alkohol så hade jag valt en bacardi razz och paple sourz. Skit gott.

Cilken favorit dricka är er? Öl? Cider? Sprit? Whiskey? Likörer?

Nu har vi gift oss..



Nu är man hemma från Klippan. Det jag och älsklingen va en vigsel. Alltså så gifte vi oss. :) Ville bara göra det borgerligt än så länge så att vi får det på papper. Sen när vi har råd ska vi göra det traditionellt i kyrkan. Är i alla fall väldigt nöjd med vårt beslut så dom som har något dåligt att säga kan hålla käften! ;)

Sen blir det fest. SKa ju fira att vi gift oss. :)
Vet inte om det blir hos Anton eller hoss Sara och Robin. Sara va lite trött idag så vi får se hur det blir. Blir i alla fall bra vilket som eftersom att jag ska festa med min älskling! <3

Ny duschad..



Sitter här nyduschad och fräsh och käkar frukost. Ska snart sminka mig och klä på mig för sen ska jag och älsklingen iväg till Klippan. :) Efter det blir det att städa lite. Men nu måste jag skynda mig så jag uppdaterar mer när jag kommit hem.


Gördel..

Sitter och har läst lite om tupler metoden igen (min magträning). Och jag har märkt att det går så mycket bättre med att bara knyta sjalen som ett band runt magen. Mycket bekvämare. Ska i alla fall ha den tills jag köpt en bekväm gördel. Måste ju ha detta dygnet runt i minst 4 veckor. Då vill man ju kunna ha något som man kan ha innan för kläderna också. :P


Skulle JAG vara tjock??



Anonym
om Nuu ska magen bort!:

oj vilka lår du fått :O


Svar: Huum.. Hur ska jag tolka den den kommentaren? Jag tror jag tolkar den som att du benar att jag har feta lår? Då undrar jag hur dina ser ut. :S De måste vara två strutsben om du tycker att MINA lår är tjocka. Jag tycker att jag har jävligt snygga lår. Lagom storlek med en bullig söt rumpa. Så antingen har du två pinnar till ben eller så är du bara avundsjuk. ;)



Skulle detta vara tjockt? Nej skulle inte tro det!

Brunt eller blondt?


Jag vet att det är olika på olika personer. Men om ni måste välja. Vad gillar ni mest?

Brunt eller blondt? :)

Nästan mysigt?

Visst jag sa igår att jag hatar snö och vinter, men jag måste medge att det här ser rätt mysigt ut.
Fattades bara lite snö på träden!

Godmorgon..

Godmorgon! Solen skiner och det är skit härligt. :D Ska nämligen tvätta klockan 12 och då vill jag helst inte att det ska vara snöstorm när jag ska kånka tvätten till tvättrummet. Ska som sakt tvätta idag och efter det ska jag nog träna med Sofie för hinner inte imorgon. Så det får bli idag istället. :)

En nyvaken osminkad Linda. :)

Nuu ska magen bort!

Hej Sötnosar! Har tagit det lungt hela kvällen. Käkat lite tacos med älsklingen. Så en rätt bra film på 6:an. Into the blue hette den. Och så har jag lindat min mage. Haha. Nej men jag kör enligt tupler metoden och har satt på min korsett liknande sak igen. Fast denna gången har jag knötit en sjal runt midjan för att spänna in det så mycket att magen är helt platt. Så nu gör jag bara mina magövningar så ska den bli platt på noll tid.

Hatar att just JAG skulle va en av dom 30 % som får sepererade magmuskler efter en graviditet. Jaja. Skitsamma. Det går att åtgärda. Och väldigt snabbt också. Tog tre dagar för en tjej som hade en väldigt stor mage. Jag har bara ett litet pytte plut. :)



Det värsta är att jag ska helst sova med det här skitet på. :O


Tre saker ni inte visste..



1. Jag tror på aliens. Eller ja, tror och tror, jag VET att dom finns. Det är väl klart? Tycker att man är väldigt trångsynt om man verkligen tror att vi är dom ända levande varelserna i hela rymden.

2. Jag är jätte generös. Jag delar lätt med mig och är aldrig snål. Jag tycker om att ge och tycker att alla borde tänka så!

3. Jag är besatt av att allt ska va symetriskt. Jag kan stirra mig blind på mina ögonbryn om jag inte får dom exakt likadana. Sån driver mig till vansinne!


Cindy trikå..

Haha ni kommer väl ihåg att ica reklamerna gjorde en reklam med ulf som blogga? Alltså dom gjorde narr av bloggare.. Eller rättare sakt, fjortisbloggare. Nu har dom gett sig på gina tricot också. Kanske inte framstår lika tydligt att dom gör när av dom men lite för det allt! ;)



Fy fan för snö..

Harr pecis varit och tränat. Hade inte så mycket motivation idag så det blev rätt slött. Men lite trött i armarna är jag allt. :) Det va riktigt svårt att gå hem för fy FAN va det snöar. Riktig snöstorm och jätte mycket snö. När jag skulle öppna ytterdörren fick jag kämpa för att få upp den för att all snö blocka dörren. Jag säger bara en sak. Jag HATAR snö... Och vinter. It sucks



Jävla snö! -.-


Melanie är en sötnöt..

Godmorgon! Vakna precis. Melanie sov väldigt länge idag faktiskt. Fast det va ju skönt för mig. :) Ska snart käka frukost. Melanie har lärt sig att gå runder i sin gå stol så nu vill hon hela tiden gå bort till gardinerna och dra i dom. Full rulle. Hehe. Men hon är så söt. Fotade henne massa precis och hon varje gång jag fotade skratta hon och spände ögonen. Haha.

Idag ska jag träna. Ska träna biceps, rygg och axlar. Hon inte så mycket träningsvärk i armarna sen i måndags men ben. Oj oj oj. Där har jag träningsvärk. Ont som fan gör det.


Godnatt..

Ush nej nu ska jag gå och lägga mig. Börjar bli rätt trött. Sorry för en inspirationslös bloggdag. Har varit kass på att komma på bra inlägg jag vet. Men imorgon blir det nog bättre. :) Men nu har ni fått svaren från frågestunden i alla fall. Va mest anonyma som skrev. Ni är lite fega faktiskt. ;)


Svar på frågestunden..




Hur många besökare har du?

Svar: Jag har en väldigt liten blogg, hehe så jag har runt 100 besökare om dagen.



Hur lång tid tog det för dig att tappa dina graviditetskilo?

Svar: Jag gick inte upp så mycket. Gick upp från 51 till 62 kg. Efter förlossningen vägde jag 58 kg och en månad efter det vägde jag 54,5. Sen har jag stått stilla på det sen en månad tillbaka då jag bestämde mig för att gå ner till 53. Så nu väger jag det jag vill väga. :)



Har du varit utomlands? Isåfall var?
Ska du utomlands i år, isåfall var?
Vad tycker du om mamma bloggar?


Svar:
Ja det har jag, Danmark, Spanien, Rhodos och Turkiet.

Nej det ska jag inte.

Jag tycker att det är mysigt och roligt när mammor skriver om sina barn men gillar nog inte bloggar som ENBART handlar om deras barn. Tycker att det ska vara lite blandat. Men dom är ok. :)



Vad hände med modellandet?!?

Svar: Jag hade det bara som en hobby och tröttnade ett tag. Nu har jag blivit sugen på det igen men ska nog inte börja förräns jag tränat ett tag och fått den kropp jag vill ha.



Kan du inte fota din vardag lite mer? =)

Svar: Jo visst kan jag det. Är inte så van vid att ha kameran med över allt men ska försöka komma ihåg. :)



Söt blogg. :)
Funderat på att blond? Tror att du skulle passa i det. :)


Svar: Tack. :) Jo jag har funderat på det några gånger. Får se hur det blir med det. ;)



När började du blogga? :)

Svar: Började vintern 2007 tror jag på blogg.se. Bytade senare till en wordpress blogg som jag hade rätt länge. Började sedan blogg på blogg.se i januari 2009 har jag för mig.



Vill du ha fler barn än Melanie?
Hur känns det att få så många anonyma taskiga kommentarer?


Svar: Jag vet inte riktigt än. Jag tror jag vill ha ett till. Men det blir inte förräns om några år i så fall. Än så länge är jag nöjd med Melanie. Men man vet ju som sakt inte hur jag känner senare. :)

Jag bryr mig faktiskt inte. Ibland ge jag svar på tal när det är någon extra korkad komentar, för att det är kul. Men annars rör dom inte mig ryggen. Dom känner inte mig så jag tar det inte personligt!



ångrade du dig att du skaffade barn? vet att du har gjort abort många gånger och fått missfall pga att du har knarkat när du varit gravid.. vet också att du va gravid bara några månader innan du blev gravid med melanie men gjorde abort. varfför gjorde du abort då om du bara några månader efter behöll det?!?!

Svar: Nej? Man är ju inte riktig om man ångrar sitt barn. Tror nog alla mammor kan hålla med mig om det.

För då va inte mitt liv stabilt. Mycket kan hända på några månader. Jag tyckte inte att jag kände mig redo med hur mitt liv va då för att behålla det barnet. Melanie va inte planerad häller men då kände jag att jag ville behålla henne då jag tyckte att jag kände mig redo då. Mitt liv hade blivit väldigt bra. Och nu är jag väldigt glad att jag behöll henne!

Massa mat..



Nu är man hemkommen.
Det blev rätt mycket mat. Så nu känns det skönt att ha kylen och frysen full. :) Efter att jag och älsklingen packat in varorna gjorde vi pommes med isterband. Gott som fan. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det paradise hotel.

Jävla tvättmedel..

Har slappat hela dagen nästan. Jag hade glömt mitt tvättmedel hos älsklingens föräldrar sen förra gången jag lånade deras tvättmaskin så det blev inget tvättande idag. Riktigt störigt. Får tvätta imorgon istället. Sen ska vi åka och handla käk. Gottit! :D




Trött igen..

Ååh va jag är trött. Vet inte varför egentligen. Gick och la mig precis samma tid igår som jag brukar göra alla andra dagar. Har kanske sånna här dagar bara. Att jag kan vakna upp och vara skit trött.

Ska i alla fall tvätta snart. Sen ikväll ska jag och älsklingen storhandla. Ska bli skönt med ett fyllt kylskåp och frys. Annars har vi nästan rensat över allt eftersom att det blev klabb med ekonomin senast.

Förlängd frågestund..



Jag ingen aning om vart ni tagit vägen idag. Känns skumt. Men jag förlänger frågestunden i alla fall. Ni brukar ju va så frågevisa annars så tycker att det är lite konstigt att ni inte ställer era frågor nu när ni äntligen kan få svar på dom. Förlänger den till imorgon till 23:00.

Så pass på nu!

My place..

Tänkte visa lite bilder på hur jag bor. Fast inte på sovrummet. Melanie sover. :P



Haha märkte att golvet ser gult ut i köket? Det är det i alla fall inte. Det är mönstrat vitt. :P

Glamour tjejer ser bäst ut..

 

Tänkte på detta innan när jag tittade på top model. Jag tycker inte att dom ser bra ut för fem öre. Jag tycker att tjejer som har "glamour looken" ser bäst ut. Visst andra som inte har den looken kan se bra ut men för att en tjej ska se jätte bra ut tycker jag att hon ska se ut som en glamour tjej. Smal, stora tuttar, långt lite vågit hår med mycket volym. Kvittar om det är brunt eller brunt.

Mitt mål är att se ut så.
Så jag förstår barbie idealet. Alla borde vilja ha den looken. Det ÄR snyggt.

Melanie hos mamma..

Här är ett videoklipp på Melanie när hon va hos min mamma. :)


Fegisar..

Så, nu har man tränat klart. Va väldigt jobbigt idag faktiskt. Men nu efteråt är det skönt. :) Har käkat makaroner med ost. Gottit! Ska sortera massa saker idag och sen kommer älsklingens föräldrar och hälsar på.

Och va är ni för fegisar? Ni brukar ju alltid fråga massa frågor och nu när jag har frågestund frågar ni inget! Kom igen nu jag bits inte. ;)


Måndags morgon..

Hej Sötnosar! Nu har jag käkat frukost och gosat med Melanie så nu tänkte jag uppdatera lite. Ska iväg och träna sen. Troligen vid ett? Vet inte riktigt när Sofie ska ner där. Får ringa henne sen. Ska träna lite extra hårt idag för jag får ta benen idag eftersom att jag inte tog dom i fredags.


Volumemaster..

Jag är lite efter men jag har aldrig riktigt förstått hur brudar med väldigt mycket volym i håret gör för att få det så. Så skrev en tjej att hon använde volumemaster. Hu?, tänkte jag då. Men det visade sig vara en form av våffel tång som man våfflar några cm i hårbottnen i hela håret för att få det sådär fluffigt.

Haha tänka sig att alla vetat vad det va utom jag. Den har ju funnits ute riktigt länge. Då borde det ju gå lika bra att använda en gammal våffel tång oistället? Ska se om min kära mamma har sin kvar annars får jag införskaffa en sån här, "volumemaster" sen. ;)


Frågestund..



Ni läsare brukar ju fråga rätt mycket så vi tar en frågestund igen. Va ju rätt längesen sist. :)
Så fråga vad du vill så svarar jag på det imorgon vid 23:00!

Nu är städningen klar..

Så, nu är jag klar med städningen. Älsklingen och jag har lagat middag också. Potatis, brunsås och biffar fick det bli. Så nu har vi käkat det också. La Melanie precis. Sötnosen va jätte trött. Snart börjar how I met your mother. Älskar den serien. Glömde nämna den när jag nämde dom bästa serierna jag älskar. :P

Tänkte föressten fota lite bilder på vår lägenhet imorgon så kan ni få se hur jag bor. :)

Dax att städa..

Blir inget simmande idag. Klockan har blivit för mycket så vi tar det på fredag istället. :) Ska bli kul. Va skit längesen jag badade. Nu ska jag sätta igång med min storstädning!


Nu är Melanie hemma..

Hej Sötnosar! Har inte hunnit skriva förräns nu! Vaknade vid tolv av att mamma ringde mig. Hon skulle komma och lämna Melanie. Jag och älsklingen har varit rätt lata i helgen så det blev inget städande i fredags och igår så jag plocka undan allt imorse. Så nu håller älsklingen på med disken och jag ska ta damsugningen sen. Men först ska jag sitta lite här. :)

Älsklingen kom precis in och sa att han ville till klippan och simma lite. Vill nog också följa med med Melanie så hon får pröva på att bada i plask dammen. Kanske i mellan också. :)

Naaw min lilla bebis är såå söt. :)


En från Malå är besatt av mig..



Att jag har folk från min barndomsby är helt besatta av mig kan jag förstå, för dom har "känt mig". Men att en person från Malå i sverige är besatt av mig va något nytt. Jag anser inte min blogg som stor, inte häller som medel, utan jag anser den som en liten blogg. Och ändå kan en person ända uppe i Malå i Sverige som jag aldrig träffat va helt besatt av mig att hon (jag gissar på att det är en hon) måste skriva anonyma bitchiga kommentarer till mig hela tiden.

Finns något som heter "Spåra ip adresser" gumman. Så vart enda gång du skriver en anonym kommentar din mes så vet jag att det är du.

Så vart enda gång jag får en anonym kommentar, vet jag i alla fall var dom kommer ifrån. Tänk på det era anonyma töntar. ;)

Vem liknar Melanie?



När Melanie va nyfödd tills hon blev ca 1 månad sa alla att hon va lik älsklingen, jag tyckte också att hon påminde en del om honom.
Men från ca 1 månad fram tills nu har hon varit jätte lik mig. Nu är hon lik båda. Kan inte riktigt bestämma mig vem hon liknar mest. På dom övre bilderna liknar hon älsklingen och på dom undre liknar hon mig.

Kan vara så för att hennes öron är likadana som älsklingen öron va när han va barn. Hennes mellanrum mellan näsan och munnen är lika långt som på älsklingen. Överläppen är också likadan som älsklingens.

Men sen är hennes ögon lika mina samt hennes underläpp är lik min. Hennes hår serk också ut som mitt när jag va barn. Blondt med lite röda pigment i.

Undrar hur hon kommer se ut när hon är tionåring. Säkert lika snygg som sin mamma. ;) Haha.


Tips på bloggar?

Har haft rätt tråkigt ett tag nu faktiskt. Älsklingen är hos en kompis ohc tittar på foboll och jag sitter här och lökar mig. Trodde det skulle bli massa kul på 6:an fram tills min film börjar men nu har det varit två RIKTIGT gamla avsnitt av simpssons. Gamla avsnitt suger. -.- Men nu börjar som tur är Family guy. Best tv show EVER!

Har ni tips på några bra bloggar? Behöver lite ny underhållning. :)

EDIT: Så nu att det va gamla avsnitt på family guy OCKSÅ! Whata fuck?

Sluta festa?



Anonym om Feeeesta..:

var det inte du som skulle sluta festa???


Svar: Vet inte vart du har fått det ifrån men jag har aldrig sakt att jag ska sluta festa. Jag har bara sakt att jag nog inte kommer göra det lika ofta som innan för att jag är inte lika pepp på det längre. 1-2 gånger i månaden räcker för mig.

Tröttare än tröttast..

Åååh va jag är sleden, trött och seg. Har bara legat på soffan hela dagen och tittat på tv. Känns som att klockan är nio, tio på kvällen. Men ska va vaken ett tag till i alla fall. Hade tänkt att se fantastic four 2 på tv:n ikväll.


Dagen efter festen..

Godmorgon! Eller jag, rättare sakt eftermiddag. Sitter och är skiiit hungrig. Jag och älsklingen ska käka snart. Känns som det va ett år sen jag åt.

Igår blev kvällen väldigt kort för mig. Johan kom och hämta mig och älsklingen och körde till Robin och Sara. Där började jag dricka som vanligt utan att tänka på att det va faktiskt tre veckor sen jag drack. Så jag blev jätte full och deckad rätt snabbt. INte bra. Inte likt mig häller. Brukar inte bli så full att det går överstyr.

Men annars va det rätt roligt. :) Idag ska jag och älsklingen bara ta det lungt. Melanie kommer ikväll med min mamma. Naw stackars mamma. När hon skulle hämta Melanie igår så började Melanie gråta för hon va rädd för mamma. Så försökte min mamma trösta henne men det gick inte, det dög bara med mig. Fast det är nog för att hon inte träffar min mamma så ofta. Får bli ändring på det.

Bilder från igår får ni lite senare när jag fått dom av Sofie. :)

Feeeesta..


Nu drar jag och festar! Uppdaterar mer imorgon! Puss <3

Nu ska jag träna..

Nu har jag suttit och deppat ett tag så nu kan jag nog gå iväg och träna. Har inte kunnat hämta ut min medecin så har inte käkat den på en vecka. Och som jag misstänkte skulle jag gå och bli deppig. Men den har inte slått till så hårt än så jag får se om min mamma kan hämta ut min medecin på söndag när hon kommer och lämnar Melanie.

Men ska iväg nu. Får träna själv idag för Sofie kunde inte. Men det går bra ändå. :)

Puss puss. <3


Seg idag igen..

Ja då har man precis käkat frukost. Vaknade vid tio men kan inte äta direkt efter att jag vaknat. Är lika seg idag igen. Vill bara gå och lägga mig. Men det går icke! Jag ska ju nämligen gå ner och träna! Rumpa och ben blir det idag. :)

Annars ska jag bara tvätta, sen ta det lungt och mysa framför tv:n.
Ska se om jag inte kan köpa hem lite godis. Hehe. Va så längesen.

Gratis5.se



Alla borde bli medlem på denna sidan där man samlar poäng till ett pressentkort.
Den heter gratis 5 och verkar vara jätte bra. Det är jätte lätt att samla poäng.

När du har samlat ihop ett visst antal poäng får du en kod skickade till din mejl att använda på presentkorttorget. Det presentkortet kan du använda på bland annat H&M, åhlens, din sko, siba och många fler butiker.

Du kan samla poäng genom att göra erbjudande, besöka hemsidor, värva vänner mm..

Registrera dig gratis HÄR och få 50 start poäng + 25 poäng av mig. Tar du bort "Lilio" som värvare får du bara 50 poäng.

Crank..

Sitter och tittar på filmen Crank med älsklingen på kanal 6. Den verkar rätt bra faktiskt. Det är en action som handlar om en kille som fått något gift i sig som gör så att han kommer dö. För att överleva måste han ha adrenalin pumpandes i kroppen hela tiden.

Jag rekomenderar verkligen er att slå på 6:an och kolla på den. ;P


Bästa komediserierna..

Har pecis tittat på Family guy. Det är nog lätt den roligaste komediserien som finns. Exakt min humor. Udda och skadad. Men sen är Två och en halv män också jävligt roligt faktiskt. Det är dom två jag ALLTID får mig att skratt av. Har inte hänt en ända gång ja ginte skrattat när jag sett ett avsnitt av dom. Looove it!

Vilka komediserier är dina favoriter?



Myser med Melanie..



Sitter här och myser med Melanie nu.
Har bara slappat och spelat wow. Det är faktiskt rätt roligt. Men jag skulle nog aldrig kunna köpa spelen själv och betala 249 kr varannan månad för att kunna spela det. Tycker att det är alldeles för dyrt. Så jag har en gubbe på älsklingens account istället. Haha.

Nu ska jag i alla fall göra något nyttigt och ta min disk. Sen ska jag städa. Känns inte alls bra att bara sitta här hela dagen. Så nu ska jag börja med det!

Puss puss!
<3

Ok att vara fet men inte smal?



Vet ni vad jag suttit och tänkt på väääldigt många gånger som gjort mig lite små irreterad utan att jag aldrig riktigt sakt något om saken. Det är hur folk är funtade. Hur ofta har ni inte hört från personer: "Fy fan att vara så smal är äckligt", "man ska ha kurver att att vara smal utan kruver är äckligt" till en person. Och ingen reagerar på det. Dom flesta tycker att det är ok att säga så. Men nu till det roliga..

INGEN tycker att det är ok att säga att en fet person är äcklig. Ingen tykcer att det är ok att säga "öh att va så fet är äckligt" till någon. Nej buhu då är det jätte synd om den feta personen. Men dom smala då? Är det inte synd om dom? Innan jag blev gravid har jag varit jätte smal ända sen jag va liten. Och jag blev jätte sårad när någon sa att det va äckligt att vara så smal som mig. Men ingen tyckte att det va något fel med det.

Men sen när någon säger "att va fet är äckligt". Då höjer alla på ögonbrynen och tycker att tjejen som sa så är dum i huvudet. Varför ska det va så synd om tjockisarna som blir kallade för dumma saker men inte dom som är smala? Tycker att det är helt fel.

Antingen så tycker vi att det är ok att kalla båda delarna för äckliga, eller så håller vi käften!

Så trött..

Godmorgon! Gud va seg jag är. Och rätt trött. Vakna tio och det är ju inte så tidigt men ändå så är jag väldigt trött. Hum.. Undra varför?

Idag ska jag se om där finns någon tvätt tid så att jag kan tvätta idag. Hoppas det. Annars så hoppas jag att det finns tvätt tid imorgon i alla fall. Så att jag får ren kläder tills Lördag. Ska nog dra en sväng till Linda. Hon skulle ha fest. Men vet inte om jag ska dricka något än.

Ååh jag vill bara lägga mig och sova igen!



Ett samtal från Peter Griffin..

Är riiiktigt trött nu. Har legat på soffan och tittat på tv hela kvällen och käkat lite kvällsmat med älsklingen. Jag orkade inte laga middag och eftersom vi ändå åt middag innan idag som älsklingen lagade, fick det bli mackor och oboy. Har kollat runder på existens och skrattat lite. Haha dom har riktigt fuckt up grejer där.

Som en sak. Hur hade ni reagerat om Peter Griffin i family guy ringt er? Haha.



Ta bort acne ärr..

Jag har hittat en finurlig söt liten sak som ska ta bort acne ärr, bristningar och andra ärr. Den heter Beautyroller och är en liten roller med små, små nålar på. Man rollar den över huden, vertikalt, horisontalt och diagonalt över huden tills en lätt rodnad kommer. Sen upprepar man detta några gånger i veckan och voila, ärren är nästan borta och i många fall, borta.

Nålarna gör så att huden tvingas producera nya hudceller mycket snabbare och därför försvinner ärrvävnaderna. Huden är också mycket mottagligare för hudvård och krämer efter en behandlning. Denna lilla sak kostar 600 kr och du kan använda den i 4 månader innan den behövs bytas ut. 600 kr kostar den.

Jag ska lätt köpa den för att ta bort mina bristningar på rumpan. Haha.



Hemma från träningen..

Är hemkommen från träningen nu. Va och handlade efter sen har jag käkat älsklingens köttfärsås med makaroner och matat Melanie. Har nattat henne nu så nu kan jag sitta här och skriva lite. :) Träningen gick bra. Va inte lika kämpigt denna gången. Fast jag tränade ju biceps och rygg som jag är hyffsat stark i.

Idag va där inte massa folk så jag tog lite bilder. Så nu kan ni få se hur vår träningslokal ser ut. :)


Ny duschad..

Har precis kommit ur duschen. Lite onödigt jag vet eftersom att jag ska träna men jag kände mig riktigt flottigt. Ska ändå inte träna förräns 3 eller fyra. Får ta en dusch efter det också då fast utan att tvätta håret.

Ska snart iväg och handla lite. Ska bara läsa lite bloggar och sånt innan jag går ut i kylan. Ååh jag hatar snö och kyla. Kan det inte bara bli sommar snart?


Onsdag..

Godmorgon! Vakna för en halvtimme. Ska snart käka frukost. Börjar bli lite hurngig nu. :P Melanie sitter och pratar i sin gåstol. Men lilla sötsak! Hehe.

Idag ska jag träna. Blir biceps, rygg och axlar. Träningen blir lite senare idag än annars men det gör inget. Får ringa Sofie sen och fråga vilken tid vi ska dit. Sen ska jag sätta upp tvätt tid och posta ansökan om dagisplats. MÅste ju göra det så att jag är ute i god tid.

Men nu ska jag ta några mackor.


Paradise hotel..


Tittar på paradise hotel just nu. Så jävla rolig den serien. Det är faktiskt väldigt underhållande att se all skitsnack och intriger. Haha. En kille som är där just nu som är JÄVLIGT konstig, det är Pontus. Han är skit skum. Går runder för sig själv och pratar med kameran och gör massa skumma saker. Undrar vad han håller på mig egentligen? Haha.



Melanie, 7 månader..

Idag blir min prinsessa 7 månader. Min lilla sötsak. Tiden går så fort. Kan knappt tro det. Tycker inte det va alls längesen jag låg på bb och väntade på att hon skulle komma. Men nu när hon är 7 månader i alla fall har hon åstakommit ett antal saker.

Hon kan:

Rulla från mage till rygg.
Rulla från rygg till mage.
Stå om man håller henne.
Jodla.
Le.
Skratta.
Ta tag i saker hon vill ha.
Sitta upp själv.
Om man skakar på huvudet skakar hon också på huvudet.
När hon är ledssen säger hon "mamma" upprepade gånger men jag tror inte hon riktigt vet vad det betyder än eller om hon äns vet att det är ett ord. :P

Mamma ÄLSKAR dig!



Så sminkar jag mig..



Dessa smink produkter använder jag mig alltid av när jag sminkar mig. Vart enda en är riktigt bra.

1. Först använder jag mig en concealer från max factor. Täcker skit bra och det syns knappt att man har något på.

2. Sen tar jag dream dream matte mousse från maybelline. Täcker bra utan att det ser ut som att man har ett kilo foundation i ansiktet.

3. Sen fyller jag i mina ögon bryn med h&m:s egna ögonbrynspenna. Jätte billig OCH bra. Till och med bättre än många dyra jag prövat.

4. Sen målar jag på eyeliner från isadora. Väldigt bra men kan inte säga hur bra i förhållande till andra då jag alltid användt mig av det märket, men billig är den i alla fall.

5. Sen är det dax för Double Extension maskara från loreal. Den är verkligen SUPER bra. Den både förlänger och gör fransarna fylligare jätte mycket. Älskar den här maskaran. Pluss at tman kan gråta hur mycket som helst med den på utan att den rinner.

6. Sen toppar jag allt med en läppenna från loreal. Kan häller inte säga hur bra den är i förhållande till andra så jag alltid bara användt mig av den men bra är den i alla fall.

Need a hair cut..

Nu håller jag och älsklingen på att laga mat. Kyckling, ris och bernäsås (jag bryr mig inte hur det stavas) gör vi. Ska bli skit gott. Jag är så jäkla hungrig. Efter det ska jag bara troka golven som jag skjutit upp hela dagen. Haha. Men det går snabbt. Allt annat stäadade vi igår.

Sen den 27:e hade jag tänkt att beställa tid för att klippa mig. Mitt hår är sååå slitet så det behövs. Har tillräckligt långt för att kunna klippa lite utan att får ångest.

Nej men nu ska jag gosa lite med Melanie.


Dialekter..


Jag och älsklingen har precis suttit och pratat om att han tycker det är så mysigt att höra på dialekter.
Det fick mig att tänka på hur tråkigt det är att ha en skånsk dialekt. Det klingar inte så fint som andras gör. Som stockholmska, småländska och sådana dialekter. Fast okej sen låter ju laplänska inte så fint häller. Det och skånskan är nog dom fulaste dialekterna.

Och i och med jag satt och tänkte på detta och tyckte så synd om mig som pratar skånska kom jag och tänka på en sak till. Hur fick man äns dialekter från början? Alla borde ju pratat med samma dialekt när svenskan "uppfanns" men sen då? Va det någon som bara kom på, "nej nu vill jag inte låta som dig längre. Nu hittar jag på en egen dialekt!"

Och är det så att om man bor te.x precis bredvid gränsen på skånska sidan mellan skåne och halland, så pratar man skånska, men sen kan en granne lite längre bort om gränsen på hallands sida prata halländska? :S Hela det konceptet med dialekter i olika län och att det delas av rakt av är lite underligt enligt mig.

Någon som har en aning om vem som kom på att vi skulle börja med dialekter i olika län? :S


Korv mackor..

Då sitter man här och käkar korv mackor med oboy. Gottit! Ska bara tvätta golven idag och absolut iiinget mer. Ska inte träna, inte göra några ärenden, ingenting. Skönt. Har lagt Melanie för sin första sov stund så nu kan jag sitta här lite.

Det blev inte så mycket bloggande igår kväll. Jag tittade på paradise hotel och sen scrubs och sen gick jag och la mig. Va skit trött. Men nu har jag sovit rätt länge så nu är jag utvilad.

Puss puss! <3


Melanie..

Filmade Melanie lite innan. Hon är så söt min snäcka. :) Försökte filma henne när hon pratade men hon va bara intresserad av att ta kameran. Hehe.


Filmen: Saw 6..

Tittade ju på filmen Saw 6 i lördags och tänkte skriva om den nu. :)

Handling:


Jigsaws lek är långt från över. Hoffman ser sig som segrare efter att ha lyckats med sin mentors plan. Men när FBI börjar komma ifatt honom så är det dags igen för nya offer som måste stå inför ett val att betala för sina brott eller dö. Leken tar bara en ny vändning.


Min åsikt:

Jag personligen älskar saw filmerna. Vissa är ju såklart bättre än andra men vart enda än tycker jag är bra i alla fall. Denna va en ut av dom bättre. Mycket blod och äckel faktor. Jag satt och skrek och bludnade en tredje del av filmen. Haha. Väldigt sevärd.

Filmen får 5 av 5 st L.











Qvack qvack!

Hej, jag är resultatet av en Anka som parat sig med en häst!


Efter träningen..

Är hemkommen från träningen nu. Mina armar känns lite som spagetti nu. Hehe. Va väldigt trevligt där i alla fall. Mycket roligare nu att träna när man har någon att träna med. Gjorde massa core övningar. Ska göra massa sånna varje dag så blir nog magen som det ska snart. :)


Iväg och träna..

Nu ska jag iväg och svettas gott folk. Ska bara sträcka på mig lite först. Haha.

Min nya kropp kanske? Haha.

Söta Melanie..

Godmorgon! Har precis suttit och gosat med Melanie och käkat kräm. Älsklingen har suttit vid datan fram tills nu men nu är det äntligen min tur. Haha. Ska iväg och träna klockan ett med Sofie. Ska bli gött. Tränar ju inte magen längre så ska bara träna triceps och bröst idag så jag kör nog ett konditionspass efter.

Visst är min lilla prinsessa söt? :)

Wow och tupler metoden..

Hahahaha. Jag måste erkänna en sak.. Jag har spelat WoW precis. :| Haha. Jag fick ett ryck och ville göra en gubbe på älsklingens account och spelade ett litet tag. Har kommit upp till level 4. Så jävla drygt. Vet inte om jag kommer fortsätta spela. Får se. :P

Nu blir det i alla fall att läsa blogga och sen mysa lite framför tv:n. Imorgon blir det liksom ett träningspass med Sofie klockan ett. Ska bli skönt. Men ska inte träna magen i fortsättningen. Har börjat med en sak som heter tupler metoden. Den är för dom som varit gravida och har delade magmuskler. Det gör att magen putar ut hela tiden för att magmusklerna inte orkar hålla magsäcken och tarmar och skit på plats.

Det jag gör då är att jag har tagit en korsett och snöret åt hårt runt magen. Sen gör jag övningar där jag drar in magen och kniper ett antal gånger. I alla fall så har jag märkt att det funkar rätt bra faktiskt. Min mage har redan blivit plattare. Så det är den ända träningen min mage får tills den blivit helt stark igen.


Fantastiska nöjen..

Såg precis reklamen om "Fantastiska nöjen" som kommer den 28:e januari på tv 3 och kom och tänka på att där ska ju min lillebrors mamma vara med. :) Förstod inte riktigt vad programet skull ehandla om när hon berättade men förstod i alla fall att i det avsnittet hon va med i skulle det handla om henne och hennes jobb som "underhållnings häxa" typ. Hon kan ju spå och sånt. Både på riktigt och lite mer på skoj. Hon har tur  hon. Hon har varit med om mycket och får fortfarande vara med om mycket. Men ja, så är det väl när man har kontakter och bor i Stockholm. :P


Knast jävel..

Hej hej! Har precis kommit hem från älsklingens föräldrar. Har käkat potatis, brun sås och kotletter där. Så nu är jag svin mätt. Och jävlgit trött också faktiskt. Känner mig lite på konstigt humör idag. Trött och slut i huvudet och lite irreterad. Hoppas det går över snart.

Har lagt Melanie. Hon är också väldigt trött. Fast ändå så ska hon invisas med att gråta ett tag vartenda gång hon ska sova. Så jag får väl gå in och ge henne nappen.

En osminkad, trött Linda.
And btw. Jag har en knast jävel i ögat. Sååå fult.


Inga mer cigaretter..

Igår slutade jag och älsklingn att röka. Har fått sån jävla ångest dom senaste gångerna jag rökat. Ordet CANCER har dökit upp i mitt huvud varje gång jag tagit ett bloss. Jo jag har lite dödsångest faktiskt. Haha. Men nu är det över i alla fall och det tyckte älsklingen också.

Så dag 1 mot ett hälsosammare liv. :)


Godmorning..

Godmorgon Sötnosar! :) Har precis gett Melanie gröt. Hon sitter nu i sin gåstol och pratar för fullt. :) Jag sitter och käkar kräm. Har ingen annan fruksot hemma. Haha. Glömde och handla igår så får göra det idag istället.

Vad händer idag då? Inte mycket faktiskt. Inget städande eller något. Så man ska väl bara ta det lungt hela dagen och mysa med älsklingne och Melanie. Och blogga förstås. ;P


Upp och ner..


1. Volym och vågor i håret.

Det är jäkla snyggt. Finns inget fulare en helt spikrakt slickat hår. Speciellt när det är blondt. Och det bästa är att alla kan få sånt hår. Nej, ta och köp er en våffetång, lite löshår och börja tuppera!


2. Hemmakvällar.

Japp thats right. Jag har blivit en sådan person som tycker att det är mysigare med hemmakvällar än med fester. Visst gillar jag att festa men det blir nog bara en, kanske två gånger i månaden framöver.


3. Styrketräning.

Det bästa redskapet som finns för att få en fin kropp. Du blir starkare, smalare och fastare. Hur kan det inte vara bra liksom? ;)






 
1. Böliga personer.

Jag klarar bara inte av personer som är så jäkla blödiga hela tiden. Gnäller och gråter för det lilla minsta. Går deras nagel av gråter dom i timmar. Okej där överdrev jag men ni fattar poängen. I can't stand them!


2. Blekta ögonbryn.

I don't give a shit om det är "Modernt" eller poppulärt bland 08:orna. Det är FULT! Ögonbryn är till för att synas. Inte fan vill man väl se ut som en albino? :S



3. Anonyma kommentarer.


Jag kan inte understryka det här tillräckligt. Det är så fegt att inte våga stå för det man säger. SLuta va så fega och skriv vilka ni är istället!


En av bilderna är tagen från jennyjanssons.se

 


Tonfiskgratäng?

Nu har jag och älsklingen stäadat, lagat mat och varit hos hans föräldrar en runda. Vet ni vad vi gjorde för mat idag igen? Jo tonfiskgratäng. Haha. Fast det va älsklingens önskemål. Nu har vi ätit det i tre dagar i stärck. Skit gott men börjar faktiskt bli trött på det. :P

Ikväll blir det fotboll för älsklingens del och då kan jag passa på att blogga mycket. :) Ska ta mig en tallrik tonfiskgratäng nu och titta lite på tv innan fotbollen.

Puss puss! <3


Tränings tips..

Gud vad jag har träningsvärk idag i både benen och låren. Till och med i rumpan! Trodde verkligen inte att jag skulle få träningsvärk i magen och ännu mindre i rumpan. Brukar inte få det annars. Men det känns jävligt bra! Nu har man i alla fall fått ett tecken på att musklerna blir större. :)

Har lite tips till er som tränar.

1. Är du nybörjare, träna bara tre gåner i veckan. Det räcker gått och väll. DU kan sen öka till 5 gånger i veckan men det är absolut inte nödvändigt.

2. Normal bra tid på gymmet när du styrke tränar är 30 - 60 min. Allt annat än det är överträning och då sliter ut kroppen i onödan. Du kan givietvis lägga på konditionsträning på det också så 30 - 60 min gäller stryketräning.

3. Träna olika kropps delar på olika dagar istället för hela kroppen var gång.
Dom flesta fittness tränare och bodybuildare gör så. Te.x som jag tränar triceps, bröst och mage på måndagar, biceps, rygg och axlar på onsdagar, och ben, rumpa och mage på fredagar. Jag tränar mage dock två gånger i veckan för att det är den som behövs tränas mest.

4. När du tränar så träna i reps. 10x3. Så om du te.x lyfter en hantel en gång så är det en rep. Lyft hantlen 10 gånger sen pausa och andas ut en lite stund, gör ytterliagre 10 st, pausa och gör 10 st till. Gör så med alla dina övningar en gång. Tyngden ska va så tung att du på den 10:e gången orkar ta upp hantlen precis. Detta är mycket bättre än att trötta ut sina muskler med klena tyngder och massa reps åt gången.

4. Ät något direkt när du kommit hem efter träningen. Helst innan du duschar och sånt. Kroppen behöver det för att ladda på mer energi och för att kroppen inte ska börja äta av musklerna istället. Ät en måltid med mycket protein i. Eller vill du satsa extra mycket på träningen kan du köpa protein drycker på gymgrossisten.se som du dricker efter du tränat.


Skräck kväll..

Godmorgon! Sovit gott? Jag har som tur är. Jag och älsklingen hade skräck kväll igårkväll och tittade först på saw 6 och sen paranormal activity. Saw 6 va grymt bra och paranormal activity va den läskigaste filmen jag sett. Och jag blir inte rädd för filmer längre. Men den blev jag fan det av.

Idag ska jag och älsklingen städa bara och handla och lite sånt. Ta det lungt och titta på film ikväll.
Men nu ska jag ta och käka fruksot i alla fall.

Puss puss! <3

Vill bli brun..

Alltså jag borde verkligen börja sola igen. Känner mig riktigt blek... Eller jag ÄR riktigt blek. Men mitt solarium är riktigt kasst. Man måste sola 30 min för att att det ska ge liiite färg och så är det bara ett halvkropps solarium så alltså måste jag sola HELA 60 MIN för att få lite färg. Och sånt pallar jag inte. Får se om jag får pengar över någon gång att köpa nya rör.


Färdig tränat..

Så, Nu har jag tränat. Tränade benen, rumpan och magen idag. Ska köra magen både måndagar och fredagar eftersom att det är den jag vill få tränat mest. Hade verkligen ingen motivation alls men tvingade mig igenom alla övningar ändå. Och så här efter åt känns det skit skönt. :)

Efter det blev det att jag och älsklingen lagade tonfisk gratäng. Skit gott. Man tar ris, hollandäsås och bernäsås (ingen aning om hur dom såserna stavas) och tonfisk och lägger i en ungsform och in i ugnen i tio min sen voila. Klart!  :)


Jäkla simkort..

Jäkla simkort. Har ju skaffat ett nytt simkort då jag tappade bort min mobil på en fest för ett tag sen. Sofie skulle skicka ett sms när dom va nere och träna men det kom då inte fram för att jag inte tankat på kortet än. Jävla skit. :P Så nu får jag träna själv. Men det går. Haha. Ska träna med henne på måndag istället. Så nu ska jag bara titta klart på smallville sen dra och träna!

Ny design..

Har lagt in en ny design nu. Kände för något helt nytt och palla inte göra en egen så därför tog jag denna snygga designen av T e s c h o. Hon gör väldigt fina designer och det som är bra är att hon har färdiga malla som man kan deisgna om sen om man vill. Så länge man har kvar hennes logga såklart. ;P



Snart ska det rump tränas..

Godmorgon! Åå sitter här med kraftig mensvärk. Gör så jäkla ont. Hatar den smärtan mer än allt annat. Och ont i nedre ryggen har jag då med. Den har ju fortfarande inte blivit som den ska efter graviditeten. Så varje gång jag har mensverk har jag ont i ryggen också. Kul. Ibland känns det som förjävliga förvärkar!

Ska iaf snart käka frukost. Blir ägg idag. Mums! Sen efter ett ska jag träna. Blir rumpa och ben idag. Love it! Rumpan och magen är liksom dom delarna på kroppen jag vill träna mest. Alltså dom delarna jag stör mig på mest.Efter det blir det nog att vi drar hem till älsklingens föräldrar och är där lite ikväll.


Du, jag och Dupree..

Sitter och tittar på Du, jag och Dupree med älsklingen. Haha den är rätt soft den filmen. Han Dupree är ett riktigt pain in the as. Blev aldrig att jag tog ett konditionspass idag. Älsklingen kom hem rätt sent så jag orkade inte då. Men ska träna imorgon och det ska Sofie också så jag drar ner till träningshallen när hon ska dit. Kul att ha någon att träna med. :)


Dumma idiot..



Anonym
om Min älskling är pittögd..:

men herregud så har de flesta barn någon gång, och man kan inte göra något åt det! eller du kanske tycker man ska in och operera i ögat på henne?

och vad spelar det för roll att hon skelar lite? är hon mindre söt i dina ögon då? :S

Svar: Men din dumma idiot! Självklart undrar inte jag vad man kan göra åt det för att hon är fulare då. Hon är den sötaste i världen. Men förblir det så kan hon få problem med synen och behöva glasögon! Eller du tycker hon borde ha synfel? Är det något du själv skulle vilja ha? Du kanske tycker att det är något bra?

Du kan fan inte ha barn själv för du verkar inte kunna någonting om barn.

Gosh! Vissa människor borde fan tänka innan dom öppnar truten! And btw. Sluta fega dig för fan och va inte anonym nästa gång!

Min älskling är pittögd..

Nu har jag nattat Melanie och kan sitta och blogga lite och kolla runder i andra bloggar. Älsklingen skulle inte dra till väla idag så han gick en runda hem till sin polare istället. När han kommer hem ska jag dra på ett konditionspass. Ska bli skönta att få svettas lite. ;)


Titta så söt min älskling är. Hon är dock lite pittögd på sitt vänstra ögat. Man ser det extra tydligt på den här bilden. Får nog ringa bvc och fråga vad man kan göra åt det.

Någon som vet kanske?


Rostemackor? Nej tack!

Hej hej! Har varit vaken ett tag nu. Käkat frukost, gullar med Melanie och läst lite bloggar. Melanie sover så sött nu och vaknar väl inte förrän om en halv timme, timme.

Idag ska jag och älsklingen städa lite. Sen ska han till Väla med sina kompisar. Han har i och för sig inga pengar att spendera men kan ju vara kul att åka dit ändå. :) När han kommit hem ska jag passa på att ta ett ordentligt konditionspass. Får bruka allvar nu. Beach 2010 ni vet. ;)

Är hungrig som fan. Rostemackor mättar inte alls. Är bara luft ju. Så jag ska ta mig något att äta snart. Sen ska jag läsa igenom J e n n y s blogg. Är helt beroende. Och hennes hååår. Gosh! Loove it!


Inga inlägg= Fler besökare?

Fan va konstigt. Jag har ju som sakt inte skrivit i min blogg på jätte länge och mina besökare har skunkit ner till ynka 13 st om dagen. Och så ser jag at jag idag har haft 107 besökare. :S Whata F liksom. Fattar inte hur det blivit så? Har ju inte skrivit ett inlägg förräns sent ikväll. Jaja det är kul iaf så jag ska inte klaga. :)

Börjar blogga igen..

Jaha då ska man börja blogga igen. Har fått tillbaka bloggsuget. Haha. Kommer väl uppdatera 2 gånger om dagen ibland mer. Gör mest detta för jag vill skriva ner Melanies utveckling så att jag kan titta tillbaka här när hon blivit äldre. Rätt kul att kunna göra så ju. :)

Idag har jag och älsklingen varit i klippan och varit på arbetsförmedlingen. Fixat lite med det och papper om bostadsbidrag och massa sånt. SKönt att få det gjort. Under tiden va Melanie hos sin Farmor. När vi kom hem gick vi och hämtade Melanie. Hon va jätte trött och kinkig så vi gick hem efter bara en liten stund. Hon somna i vagnen men tror ni sen hon ville sova när vi kom hem? Icke. Hon är en väldigt bestämd liten dam och skulle bestämt stanna uppe.

Så jag och älsklingen har bara myst med Melanie och med varandra här hemma. Nattade Melanie runt nio tiden så jag och älsklingen har bara suttit och tittat på tv och varit på datorn.

Melanie håller föressten på att få en tand. Eller två? Den känns väääldigt bred så jag tror nog där är två tänder som håller på att ploppa upp. Hon låter inte mig titta utan bara trycker ut sin tunga när jag ska försöka titta. :P


RSS 2.0