Jul.

Är hos min mamma och har firat jul med Anton, Mamma och melanie. Har käkat både svensk och dansk julmat plus godis och kakor. Fy fan vad mätt jag är. Mår lite illa men det är nog all socker också. Min kropp är ju inte van vid det. Vi ska sova här iaf då det är för dåligt väder för att köra hem. Imorgon blir det att fira jul med Antons släkt. Imorgon ska jag dock gå tillbaka till mina vanliga rutiner med träning och bra mat. Lättare att äta nyttigt med svensk julmat. :)


Proteinsmoothie.

 
Idag provade jag köra en proteinsmoothie till mellanmål. Såååå gott och fluffigt. Som en milkshake typ. :)
 
Jag tog:
 
2 dl vatten
2 dl mjölk
1 dl vanlij proteinpulver
1 ägg
Lite upptinade blåbär och hallon.
 
I mixern och sen häll upp och njuut. :)

Lågintensiva intervaller.

 
Idag körde jag lågintensiva intervaller. Sååå skönt. Jag älskar verkligen känslan efteråt. Svettig och full av endrofiner. Körde ett pass som olga lagt ut på sin blogg. HÄR kan ni hitta det.
 
Idag blir det att lägga sig i tid för imorgon ska jag, Anton och Melanie till min mamma och fira jul. :) Det blir imorgon eftersom att Melanie ska fira den hos sin pappa den 24:e. Imorgon ska jag äta vad jag vill. På julen ska man kunna unna sig, koppla av och bara vara. Det är inte hur du tränar och äter mellan jul och nyår som  betyder, utan hur du tränar mellan nyår och jul. ;)

Keso och äpplen.

Hej hej! Har inte kunnat blogg då min iphone sladd inte fungerar längre. Alla bilder jag tagit har jag tagit med min iphone den senaste tiden. Aja, bättre sent än aldrig. ^^ Va iaf på väla. Köpte lite fler julklappar till melanie och ett par skor till mig. Sååå jävla snygga är dom. Måste visa dom i ett senare inlägg.
 
Gjorde världens godast mellanmål igår. Skivade äpple, stekte dom och strödde lite stevia sötning över samt kanel och keso till det. Skitt gott. Lite som en efterätt fast nyttig. :)
 
 

Väla.

 
Oj oj white. Får sola lite innan nyår tycker jag. ^^
 
Snart ska jag till väla med Anton, hans syster och systerson. Han ska köpa lite julklappar och jag ska köpa en ny våg. Har inte vägt mig sen första gången och då fick jag göra det hos Anton. Så ska bli spännande och se hur mycket jag gått ner. På måttbandet syns resultat iaf. :)

Träningssaker.

Idag kom mitt paket från träningsspecialisten. Jag hade beställt en fettmätar kaliber, handskar och krokar. Fättmätaren beställde jag för att mäta vilken fett procent jag ligger på (såklart). Ligger på 23 % vilket är normalt. Men jag vill ha mer muskler och mindre fett. Vet inte vad jag kommer landa på utan ska mest se om det ändras. Så att jag gör rätt. :)
 
Handskarna beställde jag för jag får såna förhårdnade i handflatan när jag lyfter filket. Inte skönt. Krokarna är jätte smarta att ha. Man spänner dom runt handleden och tar kroken runt vikten. Det är för att när jag kör bicep och rygg övningar och sånt så känner jag att jag kan ge mer, men att nderarmarna ger upp för tidigt. Krokarna hjälper till att lyfta/dra så att jag kan ta i mer fast än underarmen är trött. :)
 
 

Intervaller.

 
Puuh! Körde intervaller idag, DET va jobbigt. Men tro det eller ej, jag har verkligen börjat gilla dom. :) Hatade kondition förr. Men nu så, Jag körde så att jag sprang 20 sek och hoppade av och vilade i 40 sek. sen gjorde jag så i 20 min. Började på 11 km/t och ökade succesivt. Slutade med att jag sprang 14 km/t. :) Det är ett bra sätt att gå ner i vikt på när man bygger muskler. Högintensiva och lågintensiva intervaller är muskel besparande. Så strunta i att jogga eller springa i 30,40,50 min osv i sträck. Helt onödigt. När man kör intervaller bränner man dessutom massa kalorier efter passet också. :)

Träning.

 
Nu har jag varit och tränat. Idag va det ben, rumpa och armar. Körde ett vanligt standard styrkepass med ben och rumpa och ett super set med bicep och tricep efter åt.
 
Knäböj 3x10
Enbens knäböj 3x10
Höftlygt med 10 kg 3x10
Liggandes benspark 3x10
Benpress 3x10
Och en gående övning åt sidan med ett motståndsband. Kommer inte ihåg vad den heter men kan visa en video på den senare och varför jag gör den övningen. :)
 
Sen Biceps 10 set gånger och direkt efter triceps 10 set. Vilar, sen gör jag det två gånger till med vila i mellan.
 

Körde plankor som vanligt. Det är A och O för en stark platt mage. Inte situps och crunches och skit. ;)

Dagens inspo.

 
Olga. Helt klart. Hon är verkligen min förebild när det gäller träning. Har följt hennes blogg sen 2009 då hon fick tvillingar. Hon är redan mamma till tre barn innan och så fick hon tivvlingar, tränade och tränade och fick den här snygga kroppen ni ser ovanför. Hon är personligtränare och specialiserad inom mamma träning (men tränar tjejer utan barn också). HON om någon kan få en att få platt mage igen efter födslen. Hon är så driven och motiverad. Jag följer henne på facebook också och i Januari, äntligen, kommer hon bli min pt. Har gått med i hennes pt-online program.
 
hon finns på mammafitness.se. Vill ni ha resultat så gå till henne!

Träningsblogg.

Nu har jag jullov. :D Så jävla skönt. Inga läxor, ingenting tills den 7:e januari. Så kom jag och tänka på min blogg. Saknar den. Saknar att skriva och saknar er. Men, jag har liksom idé torka när det gäller saker att skriva om, förutom träning. Satsar verkligen på det nu. Så jag har bestämt mig. Det här får bli en träningsblogg (med lite inslag av annat i mitt liv. Kommer nog förlora en del läsare som inte tycker att detta är intressant men då får de va så. Så ja, jag är tillbaka. :)

RSS 2.0