Improveme.

 
Nu har jag bestämt mig för vilken bloggportal jag vill blogga för. Det blev improveme. :) Testade nattstad men det va inget för mig. Blogg.se är jag trött på och tror jag kan åstakomma mer på improveme. Så följ mig dit.
 
Klicka HÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till min nya blogg.

Melanie?

 
En bild igår efter träningen. Haha söta Melanie står också och posar bakom. ^^
 
Det hann inte bli så mycket bloggande igår. Hade ju min mamma på besök och så tränade jag samt skulle ha tid för Melanie. Få blir bättre på tidsinställda inlägg. Det lär ju behövas när melanie kommer hem. :) Idag ska min söta sessa "hem" igen och jag ska göra resten av maten jag ska ha i veckan. Glömde göra det igår. :P

Triss,

 
Yääy jag vann 180 kr. :D Det är ju ingen stor summa men för mig är det mycket. Har aldrig vunnit så mycket på triss förut så jag är väldigt glad för denna vinstne. En vinst är ju alltid en vinst. :)
 
Ikväll har jag en "Maxi påse". Med tre lotto andelar, en eurolott och en bingolotto. Tror det blir närmare 200 kr om jag köpt det var för sig men betala bara 100 kr för den. :) Sen är jag med på en superlotto jag köpte på lantmännen.
 
Jag va TVUNGEN att ta den för en gång när jag skulle köpa v75 så frågade en kille där om jag inte skulle ha andelar. "Nej jag vill inte dela, jag tar en vanlig". Mattes föräldrar hade då köpt en av dom andelarna och vann 8000 kr!! :| Jag skulle tagit den. Och denna gången va det samma kille som fråga om jag ville va med på superlotto. Då är man ju tvungen att ta den. haha.

Muskler är också kurvor.


Trött.

 
Usch idag är ingen bra dag. Är så otroligt trött och sliten. Humöret är inte på topp heller. :/ Hoppas att den blir bättre sen. Sorry för att jag inte bloggade så mycket igår heller. Hade fullt upp med allt. Söta Melanie kom ju igr också. <3 Idag är min mamma här och hälsar på så vi ska äta gott och lite gotte ikväll. Idag står mage på träningsschemat.

Kyyyckling.

 
Titta jag lär mig. :D haha men har aldrig pallat göra stokok innan. Har försökt men då har det blivit typ fyra matlådor och det är ju bara fyra dagar. :P Men nu så. Nu har jag letat igenom alla recept jag fått från min pt och hittat ett jätte enkelt som inte alls tar lång tid att göra mycket åt gången. Nuuu ska kroppen bli jävlar i det snygg. ;D

Bild på pappa.

 
Har glömt att visa denna bilden på pappa som jag gjorde nu. Älskar att måla av honom. :) <3 Det blir också ofta såna här galna bilder. Då han va väldigt speciell. Som jag. Haha. Körde en annorlunda grej att den som köper tavlan kommer jag måla av bredvid. Har lagt upp den på tradera om någon är intresserad.
 
HÄR kan ni buda på den.

Maaat

Är och handlar mat nu. Handlar till dn vecka framöver då jag ska göra storkok idag så slipper jag laga mat i veckan. :) pallar dock inte göra massa olika maträtter så det blir samma sak hela veckan. Haha mycket kyckling och bönor. ^^


50% rabatt på dalala.se

 
En butik som är skit bra är dalala.se. Dom har lite av varje, klänningar, väskor, smycken, leggings. Leggingsen är min personliga favorit. ;) Riktigt coola är dom och billiga. Typ 99 kr för ett par. :O Sen är det ju ännu en bra sak att jag har en rabattkod till er. :D
 
Ange" Linda" när ni ska köpa något så får ni 50% rabatt på allt i butiken, till och med rea produkterna. Tänk då om ni ska köpa ett par leggins för 99 kr, det blir typ 50 spänn för ett par leggings. Skit bra. :)

Veckorevyn.

 

Usch vad jag är trött idag. Har lagt mig i soffan nu för att läsa min veckorevyn tidning som jag köpte igår. Längesen jag låg och läste tidningar. Bra när man är trött och sliten. Jobbigt att gå upp tidigt om dagarna men det går. Snart blir det lite mat och sen träning. Ben står på schemat idag. :)


Flytta till nattstad?

 
Funderar på att flytta min blogg till natttstad. Eller jag har redan gjort det kan man säga. Importerat alla mina inlägg dit och fixat till den lite. Men frågan är om jag ska blogga där eller här? Det är ju inget beslut man gör hux flux.
 
Vad tycker ni kära läsare? :)

1292 följare på insta.

 
Yääy, på tre dagar har jag fått 1292 följare, och ni blir bara fler och fler. :) Skit skoj. Har börjat tycka att instagram är jätte kul. Kommer nog ladda upp en hel del bilder där. Fast bloggen kommer ändå i första hand så oroa er inte. ;)
 
Kod för att importera min blogg till Nattstad: 8929149407

Knasig ställning.

 
En av mina konstiga ställningar när jag läser på min mobil. Förstår inte hur jag kan tycka att det är skölnt när jag ligger så här, Haha. Helt random ju.
 
Ligger ni ibland i någon knasig ställning när ni kollar mobilen? :P

Shopping.

Nu är jag hemma från väla. Eller ja, jag har varit det ett tag men mitt internet funkade inte. Störigt och mitt internetbolag kan inte fixa det förrän imorgon då det inte är öppet. -.- Stack i alla fall hem till Anton så ska vi sova här. Blir chicken nuggets och pommes till middag., Har bara ätit en gång så är jätte hungrig. Sen efter det blir det tårta. :) Ska börja sköta kosten imorgon. Har blivit dåligt med det när jag varit sjuk och lite deppig och kan inte äta så mycket då. Men nu börjar det bli bättre
 
Köpte jätte fina och billiga kläder idag på väla. Tre söta kortärmade i olika färger. Gick förbi dem och tänkte att de måste jag ha. :) Köpte äveb två kjolar, en tröja och en tröja man har över en annan tröja. Har en beige, en svart och en rosa redan men ville ha en grå också. :) Väldigt lyckade inköp idag.
 
 
 
 

Väla

Hann inte blogga innan jag stack till väla så får bli ett mobil inlägg. :) har iaf hittat skit snygga kläder från 15 kr på new yorker. Skit billigt ju. :O ska till optikern nu där Anton är. Bloggar mer när jag kommit hem. :)


Loser.

 
Jag brukar inte få elaka kommentarer så ofta. Men när man får många kommentarer från en och samma person är det lite irreterande. Liksom vad vill personen egentligen? Att jag ska ta åt mig? :S Precis som om man gör det av en random person som inte betyder ett skit för en. Sen att personen komenterar bilder jag tycker att jag blivit bra på är ännu mer skrattretande. ^^
 
Btw, ni är ALDRIG helt anonyma på nätet. Ip adresser sparas. ;)

Iphoneskal.

 
Titta mitt fina, coola iphoneskal. 79 kr på glitter bara. Gillar att det är gjort i gummi också. Det är mycket mer stöttåligt och blir inte repigt. :)
 
Idag ska jag nog följa med Anton och hans systrar till Väla. De ska till optikerna där och kolla synen och få linser. Anton ska ju ta sitt körkort nu så han måste ha linser och göra syntest. Ska bli så skönt när i alla fall en av oss har körkort. Då är man inte så strandsatt. Haha.
 
Förresten får börja skriva lite bättre i bloggen. Har lagt till en google translate så att internationella läsare kan läsa min blogg, men alla vet ju hur dålig google translate är. Så får tänka på hur jag skriver. :P

Instagram.

 
Nu har även stenåldersjag skaffat instagram. :) Eller jag har haft det innan men då använde jag det bara för att göra mina bilder finare som jag la upp på facebbok. Har inte fattat hur man gjort förrän idag när jag tyckte att det va dax att lära mig. :P
 
Så vill ni följa mig där heter jag "liilio" där. Två stycken i, glöm inte det. ^^

Lösögonfransar.

 
Idag fick jag äntligen på dom j*vla ögonfransarna. Jag har alltid sånt klabb med dom. Haha. Slutar med att jag svär och morrar och blir sååå frustrerad. Sen så får vissa på dom på några sekunder. Poff så är dom färdiga. Vissa ser jag till och med håller ögonen öppna medan dom snabbt och lätt sätter på fransarna.
 
Ni som använder lösögonfransar, hur gör ni för att det ska gå så snabbt?

Leopardskor.

 
Åååh kolla dessa älsklingar jag köpte. SÅÅÅÅ JÄVLA GRYMMA! :D Höga leopardskor som ser lite ut som sneakers. Underbart läckra. <3 Skulle egentligen inte ha något på väla så men så såg jag dessa och va tvungen. Dom kommer användas flitigt. :)
 
Annars köpte jag bara ett diadem och ett coolt iphoneskal som ser ut som ett kassettband. Köpte även ett Tomb Raider xbox spel. Kände för att spela lite och ville ha ett spel med en brud. Så tråkigt att det alltid ska vara killar som skjuter och slåss. Girl power ska det va. ^^

Äventyr

Hann inte blogga innan för jag skulle iväg ut med Tobbe. Han skulle till väla så jag hängde på. Skönt att komma ut. :)


Få en stor blogg.

 
Jag själv tycker inte att jag har en stor blogg även fast jag har många läsare just nu. Ett stor blogg anser jag att man har när man har haft många läsare över en lång tid och att många vet vem man är. Men det är ju min åsikt. :) en jag kan ändå ge tips på vad JAG tycker att man kan göra för att få en stor blogg.
 
1. Gör bloggen snygg. Skaffa pshotoshop och gör fina bilder med massa text och färg. Det ger bloggen liv och blir 1000 gånger roligare att gå in på. Tråkiga bloggar med bilder i olika storlekar och massa mobil inlägg är inget roligt att gå in på.
 
2. Skaffa en snygg bloggdesign, gärna en med en bild på dig i headern.
 
3. Maaassa bilder. Bilder i VARJE inlägg. Finns inget tgråkigare än en blogg som knappt har bilder. Och då menar jag inte massa cam bilder eller massa ego bilder från typ ett år sen. Ta bilder på det som inlägget handlar om. Man vill ju förknippa ihop bilden med det du gör just då.
 
4. Uppdatera ofta. Iaf minst fem inlägg per dag. Men gör inte det till en överdrivt bara för att du SKA uppdatera. Inläggen ska inte vara typ "nu äter jag" utan något läsvärt. Något väldigt dåligt är när man väl hittar en blogg som man älskar och så uppdaterar personen bara kanske två gånger per dag. Så uppdatera mera. :)
 
5. Skriv inte bara vad du gör/gjort eller ska göra. Skriv ner dina tankar, åsikter, tips och ideer. Din blogg ska vara kul att läsa. :)
 
6. Provocera INTE. Alla har egna åsikter och får skriva dem om de vill i sin blogg, men gör det inte bara för att provocera. Det är helt onödigt och såå ute.
 
7. Kommentera i andras bloggar. Inte bara storbloggarna utan i de små också. Det är den lilla människan som gör mest skillnad. :) INGET spam dock. Det hatar de flesta människor.
 
8. Registrera dig på olika portaler så som bloggportalen.se. Du kan också bli medlem på bloglovin eller bloggkeen för att få ler besökare där igenom. Du kan även koppla din blogg till din facebook så kan alla dina vänner se så fort du gjort ett inlägg.
 
9. Samarbeta med andra bloggar. Länka dom och dom länkar dig. Man ska inte vara snål med länkningar. Det är oftast länkningar som får bloggar stora. Bara för att det bara finns tio platser på topp tio listan betyder det inte att inte mååånga fler bloggar kan få vara stora bloggar.
 
10. Älska det du gör. Älskar du inte att blogga kommer man att märka det. Försök inte få din blogg stor bara för att bli "känd", gör det för att fu älskar att blogga och för att du vill att folk ska se det du lägger ner tid, energi och kärlek på. :)

Baguette.

 
Det här blev min goda frukost idag. Anton hade varit iväg på ett möte med arbetsförmedlingen så när han kom hem hade han med sig baguetter. Gottit! Va skit längesen jag åt en tonfiskbaguette så det smakade bra.
 
Idag vill jag hitta på något. Vet inte vad än men NÅGOT ska jag göra. Låg i soffan hela lördagen och söndagen typ och hela eftermiddagen igår. Det blir tråkigt efter ett tag så idag får det bli en utflykt tycker jag. :)

Följ mig via bloglovin.

 
Follow on Bloglovin
 
Jag har ju fått jätte många nya läsare nu och är på topplistan. Ca 7 000 läsare om dagen. Skit kul. :D Vill då tipsa om en sida som heter bloglovin.com. Dom flesta vet nog redan vad den sidan är för något men för ni som inte vet är det en sida där man kan följa alla sina favoritbloggar. Man registrerar sig sen börjar man bara dölja olika bloggar. Då kommer alla inlägg era favorit bloggar skrivit upp på er framsida. Så kan ni klicka in på dom därifrån. Så slipper frösöka komma ihåg alla när ni ska kolla bloggar. Skit bra. :) Ni som har bloggar kan även registrera er blogg och få andra att följa er blogg.
 
Vill ni ha koll på min blogg och följa den så klicka på bloglovin knappen ovanför. Så ha rni koll på alla inlägg jag skriver. :)

Allt är inte för att provocera.

 
Något jag stör mig på är att folk tror att allt är för att provocera. Speciellt när det gäller pengar. Varför är pengar så pprovocerande? Som te.x när kissie lägger upp en bild på at thon åkt första klass, eller hur mycket hennes hotell kostar. Då tror folk att det bara är för att provocera och skryta. Men hon kanske bara är stolt över att hon kan göra dom sakerna? at thon har råd med det. Hade jag haft mycket pengar för något jag åstakommit så hade jag varit jätte stolt och velat visa upp det. Samtidigt är det ju en blogg om hennes liv så varför inte visa det?
 
När folk skriver att dom är fattiga eller inte har råd med saker och sånt, tycker folk att det är helt okej att skriva. Folk tycker synd om en och förstår. Men så fort någon skriver om att dom har mycket pengar så skryter dom och provocerar. Tycker att det är en väldigt dubbelmoral. Allt är inte för att provocera som många tror. Allt är inte att skryta. Hade jag haft råd till massa lyx hade jag också lagt upp det i min blogg. Min blogg handlar om mig och jag hade velat visa upp att jag har råd med dom sakerna för att jag varit stolt över det.
 
Folk är så känsliga nu förtiden för allt. Chilla lite!
 
 
 

Party.

 
I förrigår va jag som sagt på fest. Eller ja fest och fest, vi va hos en kompis och drack lite. Han och hans flickvän fyllde år. Drack lite hos mig först sen drog vid dit och snackade lite och lyssna på musik. Tänkte dra till Klippan på en annan födelsedagsfest efter ett tag men blev att vi stannade där. Det va inte så mycket ös som det annars varit så det va lite synd. Eftersom jag inte dricker så mycket längre vill man ju köra på när man väl gör det. Men kommer väl andra gånger. :)
 
 
 
 
 
 
 

Veckolista.

 
Denna veckan blir det inte fullt upp som ni ser. Blir rätt lugnt och i helgen kommer Melanie. :D Min lilla solstråle. Längtar ocskå till den 25:e när nagelstudion öppnar igen så att jag kan fixa min naglar.
 
Ska ni göra något skoj i veckan? :)

Baaaaaakis.

Ush NU är jag bakis. Mår illa och har ont i huvudet. Har legat och tittat på the big Bang theory hela dagen. Där av att jag nu bloggar på min mobil. ^^ ska blogga bättre imorgon. Looovar. :P


Fina Melanie.

 
Aw min fina underbara lilla prinsessa. Saknar henne så enromt mycket. Men alldeles alldeles snart kommer hon hem. <3 Älskar henne mer än allt annat!

Topp 50 listan.

 
Fan, kom på att jag har alla fest bilder på Antons mobil och den tog han med sig precis. Så jag kan inte lägga upp bilder från igår förrän i kväll. Så det får bli lite annan bloggning istället. :)

Förresten jag är med på topp 50 listan nu på bloggportalen. :D Yäääy! Jag lyckades ta mig dit igen. Denna gångne sk ajag inte sluta blogga, även om livet blir för stressigt, så ska jag ändå ta mig tid till att blogga. :)

Bakis.

 
Japp. Bakis. Fast inte så mycket som jag brukar vara. Brukar må illa och ha ångest. Men icke idag. Idag är jag bara seg och vill ligga och lata mig hela dagen. Och det är ju inte så farligt. :P Anton fick besked idag att hans nya tatueringstid va klockan fyra idag. :O Så han ska tatuera sig hela kvällen. Tråkigt att vara utan honom när jag vill mysa. :( Aja då får jag mer tid att blogga väl då. :P Så idag ska jag igga och lata mig, äta god mat, blogga och kolla serier. :D
 
 

Paaaarty!

Det får bli ett mobil inlägg för nu ska jag dricka! SKÅÅÅL! :D


The big bang theory.

 
Alltså the big bang theory är fan en av dom roligaste serierna jag har sett. Och sheldon cooper är så roligt att man döör. Haha så underbart udda. Hans karaktär måste ha asberers eller något. Man kan inget annat än älska honom.
 
Har ni tänkt på det att det oftast är en person som är mer rolig än andra i serier? Typ i "how I met your mother" är det Barney, i "The big bang theory" är det sheldon, i "two and a half men" är det Jake. Måste vara roligt att få va den karaktären som alla tycker är roligast. :)

Chillar.

 
Sitter och väntar på min söta pojkvän. Han är iväg och köper lite mat som vi kan äta. Det blir chickenbits och pommes. :D Riktigt gott. Blev ju liiite påverkade igår, haha, så jag är lite sliten och sugen på fetmat. Senare ska jag fixa mii sen ska jag feeeesta. Wihoo! :D Är riktigt tagggad på det.

Besöksrekord.

 
Yäääy! Titta vad jag möttes av när jag loggade in på min blogg. :D Helt klart ett besöksrekord! Skiiit kul! Jag vill hälsa mina nya läsare välkomna och hoppas att ni kommer stanna. :) Det är ni som gör det roligare att blogga!

En grogg.

 
En liten groggis idag innan drickandet imorgon. ;) iiih har inte druckit sen nyår så det ska bli jätte skoj att festa imorgno. :D Längtar. Meeen, det har ju en positiv effekt också. När man inte festar så ofta som jag gör nu så blir det extra kul när man väl gör det. :)

Den nakna sanningen.

 
Så här ser jag ut utan smink och sliten. Inga ögonbryn, myskläder, rufsigt hår. Detta är jag. Helt naturlig. Den nakna sanningen. Haha.
 
Jag tycker att man ska våga visa sig utan smink mer. Skitsamma om man ser förjävlig ut utan smink. Man ser ju bra ut med smink. Eller hur? Det kvittar väl om man tycker att man ser bra ut med smink och inte bra ut utan, för det är den punkten du tycker att du är snygg som räknas.
 
Många killar säger när tjejer har smink, lösögonfransar, löshår osv att "ja men hon ser egentligen inte ut så". Eh jo! Man kan inte automatiskt gå efter att så som man ser ut utan smink, så ser man ut. Jag tycker att när du känner att du är snygg, SÅ ser du ut. När jag tänker på mitt utseende tänker inte jag på hur jag ser ut osminkad. Jag tänker på när jag är uppklädd, sminkad och fixad. Därför bryr jag mig inte om hur jag ser ut utan smink.
 
 

One word four pics.

 
Arrrh! Jag har verkligen hatkärlek till det här spelet. Jag kan inte slita mig från det för det är roligt, men när jag får såna här svåra bilder och ord vill jag slänga mobilen i väggen! Jag och Anton har nog suttit i en timme med detta ord. Och vi har ändå tagit fram en bokstav. Klarar vi inte det kan vi inte fortsätta. Arrh sinne!
 
Hjälp mig snälla läsare. Vad är det för ord?

Alla hjärtans dag är en bra dag!

 
Jag hade en underbart alla hjärtans dag igår. Godis, god, mat, min pojkvän, extra mysigt med ljus och blomblad. Vad är det för fel med det?
 
Jag har märkt att många klagat på alla hjätans dag. Antingen för att dom inte har någon partner eller för att dom tycker att det är löjligt att fira kärlek en dag. Att man ska göra det alla dagar. MEN om man gjort så här extra mysigt VARJE dag, då hade det ju inte varit speciellt efter ett tag. Då hade det varit vardagsmat. Visst ska man visa kärlek varje dag och vara gulliga men det där lilla extra är bra om det bara är ibland.
 
Sen att det är på just alla hjärtans dag och inte när man själv känner det, det är ju för att det är en tradition. Ingen klagar på jul, påsk, midsommar, halloween osv. Varför då klaga på att det finns en tradition för kärlek? Tradition som tradition.
 
Nej alla hjärtans dag tycker jag är mysigt oavsett om man är singel eller inte. Det är ju liksom inte bara kärlek till en partner det handlar om. Utan till alla man bryr sig om. Be happy. :)

Set me free...


Vårt firande.

Vi har det så mysigt på alla hjärtans dag. :) Medan jag va på ovanvåningen och förberedde Antons present gjorde han det jätte mysigt här nere. När jag kom ner så va där fullt av rosblad och ljus på hela köksbordet, storarumsbordet, databordet och min bokhylla. Så gulligt. :D Fick en stor bukett rosor, tre lottor, ett kort och en lite annorlunda present. Det är 52 kort. Man tar var sitt kort varannan vecka och skrapar dom, så står där vad man ska göra för/med sin partner. Jätte gulligt och lite, erhm, porrigt emellanåt. Haha.
 
Anton fick rosor och lottor av mig. Oooch ett jätte långt kärleksbrev av mig som jag skrev där uppe när han va här nere och fixade. Haha fyra sidor med liten text. Han sa att det va det gulligaste han någonsin fått. Det kan jag faktiskt tänka mig så det inte bara va massa random "du är solen i mitt liv, jag älskar dig" bla bla. Utan personliga saker. Som egenskaper jag älskar hos honom, saker han gör osv. Nu ska vi fortsätta att mysa och kolla på mer film. :) <3
 
 
 
 
 
 

Firar alla hjärtans dag!


Få en länk i min blogg.

 

Ögonfranslim.

 
Har köpt nytt ögonfranslim. Har alltid använt depends lim innan (förutom en gång jag använde h&m:s som brann i ögonen) men hittade inget depend lim. Tog detta, duo. Någon som vet om det är bra? Tog det paketet med brunt lim så att limmet inte syns när ögonfransarna är på. Det kan ju göra det ibland. Ska testa det senare idag. Vill ju vara fin när på alla hjärtans dag. :)

Alla hjärtans dag: Sista minuten.


Tipsa din blogg.


Äntligen bra.

 
En sliten Linda.
 
Nu mår jag äntligen bra. Rätt sliten bara. Blir nog att lägga sig tidigt ikväll. Ska ändå upp sex imorgon då jag börjar praktiken klockan sju. En sån här sliten kväll ska man se filmen "House of thousands corpses". Har sett den många gånger men blir sugen på den lite då och då. Det är en skräck film och den är rääätt rå kan jag säga. :P
 
Läsarantalet bara ökar och ökar. Kan också som sagt vara för att jag länkade min blogg på min fanpage igen. Höhö. Plus att jag fått ihop poäng till en sån annons dom har här på blogg.se. Men hoppas också på att det är många av mina gamla läsare som börjat läsa igen. :)

Statistikökning.

 
 
Yääy, nu när jag börjat blogga mer och mer seriöst har statistiken börjat öka igen. Skit kul. :D Ska bli kul när ni blygisar börjar kommenterar också. ;) För det är ju faktiskt roligare att blogga när man har fler läsare och får fler kommentarer. :)

Findus använder hästkött.

 
Ni har väl hört talas om skandalen att fndus färdigrätt är gjort på hästkött? Folk har blivit upprörda och det har blivit ett jävla liv. Personligen så tycker jag att bli upprörd av det faktum att det är hästkött i rätten är löjligt. Vi har ätit hästkött i många tider. Och sen när bleb en häst viktigare än en ko? Varför är det inte ett jävla liv när nötfärs används?
 
Sen att bli sur över att dom inte sagt något om det är sin sak. De måste skriva en innehållsförteckning och får inte luras med det.
 
Sen kanske vissa menar att hästar är husdjur och att det är som att äta en hund, men nej det kan jag inte hålla med om. Hästkött har vi ätit som sagt i många tider. Hade man helt plötsligt börja äta hund här hade det varit annorlunda just för att vi inte gjort det tidigare. Det känns hårdare för att det är ett husdjur OCH att vi inte ätit det innan. Inte för att djuren inte är lika värda.
 
Men som sagt. Blir man upprörd över att det är en häst som äts ska man bli lika upprörd över att det är en ko som äts.

Sjuk igen.

 
Alltså det här är fan inte sant. Jag är sjuk IGEN. Denna gången har jag haft magsjuka. Spytt som en gris och när det äntligen är över mår jag skit illa hela tiden. Kan inte göra något annat än att bara ligga ner och även då mår jag illa. :( Ingen praktik, inget att göra, ingen träning. Så jävla tråkigt. Ja, idag får jag vara gnällig.

Löshår.

 
En osminkad skönhet.
 
Har satt i mitt löshår nu. Ska börja använda det oftare. Så länge jag sätter upp det i tottar när jag sover så går det bra att ha i clips nästa dag också. Pallar liksom inte att sätta i det klockan sex på morgonen. ^^ Känner mig mycket snyggare och kvinnligare i långt hår. Jag tycker att jag passar bäst i det. Men så finns det självklart massa tjejer som passar i kort också. :)

Vad gör man med pengar?

1. Gjort en total makeover. Opererat näsan (bara gjort den rak), fixat tänderna tagit bort små ärr i ansiktet med laser, fixat håret, köpt massa nya kläder osv.
 
2. Invensterat i en fin lägenhet och köpt en till min mamma.
 
3. Köpt en snygg bil till mig själv, min pojkvän och min mamma.
 
4. Inrett min lägenhet med massa snygga möbler osv.
 
5. Donerat pengar till några välgörenheter.
 
6. Satsat stort på bloggen, annonser osv. När jag fått en jätte stor blogg hade jag hjälpt massa andra bloggare att också nå sina drömmar med sina bloggar.
 
7. Gett massa pengar till min mamma så hon kunnat sluta jobba och levt gott när hon pensionerat sig.
 
8. Satt in pengar på ett sparkonto till Melanie.
 
9. Sparat pengar såklart.
 
Allt dessa är inte nödvändigtvis i ordning. ^^ Som ni ser hade jag jätte min mamma rätt mycket saker. Men man älskar ju sin mamma. :)

Finast.

 
 
Aw titta vad min fina pojkvän gjort. :) När jag duschade passade han på att tända ljus i hela lägenheten för att det skulle bli mysigt. Nu är han påväg och handla för att göra mat till oss. Så underbar. <3

USA skor.

 
Har helt glömt bort att visa mina skor jag köpte. Jag älskar högklackat men jag går ofta i platta skor. Har haft mina sneaker läänge så det va dax för nya. Och det blev cnvers, eller liknande? Vet inte riktigt men snygga va dem. :) Älskar USA temat och det ser så fräsht ut med vita skor. Synd bara att dom ser smutsiga ut lätt. :/

Naglar.

 
Ush jag måste verkligen fixa mina naglar. De jag fixar mina naglar hos har semesterstängt fram till den 25:e. :( Har fått fila ner dom men det ser ju ändå förjävligt ut efter som naglarna växt så det vita är framme vid toppen och en utväxt på naglen. Ska försöka hitta en annan nagelteknolog för den 25:e kan jag inte vänta till. :P

Min tatuering.

 
Godmorgon. Idag ska jag försöka vara effektiv. Städa, laga lunch för hela veckan, blogga och måla. Har sett att sen jag börjat blogga igen och lagt upp en länk till min blogg igen på min fanpage på facebook så har läsarantalet ökat igen. Skit kul. :)
 
Här ser ni förresten min nya tatuering. Ska bli så himla kul att fortsätta på den så att jag får hela halsen tatuerad. :) Ska dit i slutet av februari har jag för mig. Har tiden nerskriven ändå. ^^ Längtar.

Mys.

Nu har Anton köpt gotte. Blir pizza och tårta för min del, chips för hans. En rolig sak till är att jag insåg att jag är ledig imorgon med. Perfekt när man tatuerat sig, är segt och ska mysa.
 
Vi ska se filmen cosmopolis, någon som sett den?
 
 

Tatuerad.

 
Yääy nu har jag tatuerat mig. Visar bild sen när jag tagit av plasten. :) Vi ska fortsätta på resten av halsen nästa gång. Ska ju som sagt ha en krage. Det kändes inte så mycket precis som på andra sidan men mot slutet va det riktigt outhärdligt. Huden blir ju så öm efter ett tag. Men inget slår revbenen så får väl trösta mig med det. ^^
 
Fryser och är seg. Får alltid tatueringsfrossa, så idag ska jag och Anton mysa med lite gotte. Känner bara för att ligga ner och kolla på film då. Mys pys. :)

Tatuera halsen.

 
 
Då är man hemma från praktiken. Jobbade kväll idag. Tiden gick väldigt snabbt idag och allt flöt på. Imorgon och på tisdag är jag ledig. Iiih imorgon ska jag tatuera halsen. Yääy. :D Ska fylla hela halsen. Första sittningen imorgon. Är så glad över att det redan är imorgon. Sweet pain!
 
Tycker det är AS hett när brudar är tatuerade. Fast jag har ändå en gräns. Innan tyckte jag att bara halva armarna och så kanske något på benet och något på sidan av magen. Sen tyckte jag hela armarna men rygg tatuering också, och andra sidan av magen, och benet. Nu har jag börjat tycka hela halsen är skit snyggt samt händer och fingrar. Men sen är det nog. Haha nu tycker säkert ni som ogillar tatueringar att jag inte har en gräns alls. Men jodå. ^^

Xlash och xbrow.

 
Har fått hem lite produkter från xbeauty.se. Xlash och xbrow. Ironiskt nog rakade jag av mina ögonbryn igen för någon dag sen. Haha. Fast i och för sig, då ser man ju verkligen om jag får tjocka ögonbryn eller inte. :) Långa ögonfransar är ju inte fel det heller. ^^ Ska börja med det ikväll. Lägger upp bilder sen på hur resultatet blir.
 
Och ja just det, anger ni koden BLOGG299 när ni köper xbrow eller xlash av dom så får ni 100 kr rabatt. :)

Mamma har sex.


Adaras.se

 
Har ritat av Ida igen (adaras.se) igen. Förra gången med blyerts H Ä R. Hon va JÄTTE svår att rita av med promarkers. Men hon är så vacker så va tvungen att göra det med promarkers också. Kul med lite utmaning. :)

Söt.

 
Jag kan ta en miljon bilder på mig själv. Nä den blev ful, den blev konstig, där stod jag för konstigt, innan jag får en bild som jag är nöjd med. Sen kan Någon annan fota mig när jag inte alls är beredd och då tycker jag att jag är söt? Haha skit konstigt. Jag menar denna bilden ovan gör jag en konstig min helt förvånad och ändå tycker jag att jag ser bra ut. Kanske borde låta folk överaskningsfota mig istället. :)

Sjuk och svullen läpp.

Ush! Har inte mått alls bra de senaste dagarna. Ont i halsen och förkyld. :( Hatar att vara sjuk. Missar praktik och gör inget vettigt. ÅNGEST! Tråkigt också.
 
Innan jag blev riktigt sjuk piercade jag läppen som sagt. Jääävlar va den svullnade upp. Ringen irreterade hela tiden så satte i en stav idag. Tänker inte vara båda förkyld och skit svullen läpp. :P Den är fortfarande svullen men det är mycket skönare nu med stav. Får vänta med ring, eller hästsko till om åtta veckor.
 
 
 
Gratis botox. Haha.

Peppningsmetod.

Oj oj, idag är min piercing svullen. Gratis botox. Haha. Men det blir bättre. Är sugen på att pierca en ring till i näsan. :D Snyggt som fan. Började känna av min fökyldning igår kväll igen. Ont i halsen och sånt så vågade inte träna.Vaknade upp idag helt frisk. Störigt att missa träning då. -.- Ska snart till klippan med Anton, Tobe och matte. Dom ska skriva in sig på arbetsförmedlingen och jag ska sola och förhoppningsvis fixa naglarna. :)
 
Köpte som sagt två leggings och en bh på väla. Köpte i xs. Kommer sitta väldigt tight nu men när jag tränat ett tag kommer dom att passa perfekt. Bra peppningsmetod. :)
 
 

På väla.

 
 
Började må bättre hän åt dagen så jag stack till väla en runda. :) Tobbe va förkyld och anton ont i halsen. Så jag smittade ingen iaf. ^^ Värre om jag smittat stackars gamlingarna på praktiken. Köpte två par leggings och en bh, sen en fjuttig tv bänk för 99 kr på väla. Haha. Behövde en liten så den va perfekt. :P
 
Iiih piercade mig också! I andra sidan läppen. Fick sånt ryck så jag gick in på India. Lite roligt att det va Kia som va med i big brother som gjorde det. Hon verkade lika cool som i big brother. :) Iaf hon tipsade mig om nyttiga kakor på ett café mitt på väla. Frågade vad där va i när jag kom fram och det va bara nyttiga saker. Så jag köpte en nyttig macka och kakorna. Och dom va GODA. Smakade verkligen som kakor. Dom ska jag köpa fler gånger. Så nu har jag något gott ikväll. :)

Snö, snö och snö.

 
Idag är tyvärr ingen bra dag. Mer minus än plus.
 
- Vaknade och mådde skit illa vid fem imorse, samma sak klockan sex fast då jätte ont i halsen också. Kul. -.-
- När jag gick upp vid nio samma sak, jätte ont i halsen.
+ Illamåendet hade gått bort iaf.
- Ser att det snöat massa igen. Ge mig vår nuu!
+ Det är ändå rätt mysigt att se när man sitter innomhus.
- Jag missar praktiken. Tråkigt då jag tycker att det är en väldigt rolig praktik.
+ Jag kan måla massa idag.
- JAG MISSAR TRÄNING!! :(

Svenska Hollywood fruar.

 
Sitter och kollar på svenska Hollywood fruar. Va väldigt längesen jag såg det. Har glömt hur underhållande det är. ^^ Och Maria är såå söt. Hur kan man va så glad och snäll? Haha jag hade fått jobba i åratal för att bli så glad alltid. :P Gunilla där emot. Vem hatar inte den kärringen? Hon verkar verkligen inte vara en bra människa. Hoppas att det bara är som hon provocerar för att vara sån männska på riktigt är skrämmande!

Bli avritad med promarkers.

 

Nyttigt mellanmål.

 
Har precis käkat världens godaste mellanmål. Kesella blandat med mosad banan och kakao och lite sötmandel till. Det va så gott att jag nästan ätit upp allt innan jag hann fota det. ^^
 
Min kamera sladd kom idag. Så nu kan jag föra över foton igen. :D Kanske ni märker på bilderna. :P Det tråkiga va dock att elgiganten glömt skicka med mitt stativ. Fick bara en internet kabel. Skit tråkigt ju!

Praktik

Hann inte blogga imorse, men slutar fyra så då blir det massa inlägg då. :) sitter och äter mellanmål nu efter morgonrundan. Längtar tills jag kommit hem för tror min kamerasladd och stativ och det kommit idag. :D


Hemma från praktik.

 
Nu är jag hemma från praktiken. Det gick faktiskt jätte bra och tiden gick ganska snabbt. Nästan alla va snälla gamilingar och inga surkärringar och surgubbar. :P Skit bra. Gamlingar är så söta de är snälla. :) Jobbar imorgon från 7:15 till 16:00, alltså förmiddag. Gillar förmiddagar mest så att jag har resten av dagen fri sen. Ska nog gå lätt att praktisera dessa fyra veckor.

Tatuera ögonbrynen.

 
Iih jag har bestämt mig! Jag ska tatuera mina ögonbryn. Ska ringa akademikliniken.se och boka tid. Tycker att det är så praktiskt. Slippa måla ögonbrynen. Sen har jag inte så snygg form på mina riktiga ögonbryn. Vill ha dom mer formade och uppåt. Ska dock inte tatuera in med vanlig teckning utan med hårstråstekniken. Då tatuerar man in hårstrå för hårstrå. Ser jätte naturligt ut. Längtar. :D

Skärp er Sverige!

 
Mitt ex berättade att han läst på aftonbladet att arbetsförmedlingen skickar flera 1000 människor till soc pågrund av att det inte finns några jobb. De kan inte hjälpa dem. Det har blivit så ont om jobb i Sverige och vi är på väg längre och längre ner i en lågkonjuktur.
 
Det sjuka är att detta året ska Sverige också släppa in 100 000 invandrare. Wtf?! Varför det när Sverige inte ens kan ta hand om dem de redan har? Nu menar jag inget rasistiskt, jag menar inte att Sverige bara ska ta hand om svenskarna, utan alla som bor i sverige nu, svenskar som invandrare. Ta hand om dem innan ni släpper in fler.
 
Hur kommer egentligen Sverige se ut om några år? Inga jobb, folk som får gå på soc. Det gör ju så Sverige bara blir fattigare när folk tvingas ta pengar från soc. Hur tänker Sverige egentligen? Jag tror Sverige har blivit så nojiga med det här med att vara invandrar vänligt att det går över styr. Och det sjuka är att det är ju oftast inte invandrarna som bölar och klagar på allt, det är svenskarna.
 
Jag blir så trött på sånt här. Hjälp folket som redan är här innan ni släpper in nya!!

Veckans to do list.


Isabelles.nu

 
Tadaa! Det va Isabelle jag ritade av. :) Blev jävligt nöjd faktiskt. Jag börjar ju bli bra på det här. ^^

Snyggare naken.

Idag vaknade jag utvilad för en gång skull. Tog min medicin i tid igår så det känns jätte skönt. :) Idag ska jag börja min praktik på hemtjänsten. Ska bli roligt. Ska vara där i fyra veckor nu. Idag jobbar jag eftermiddag men få först reda på hela schemat när jag kommer dit. Ska tidsinställa några inlägg så att ni får något att läsa ändå. :)
 
Meeen, innan dess ska jag träna. Det är överkropp idag. Älskar att träna överkroppen. Det är också sjukt peppande att se att man orkar ta fler och fler vikter. Förstår inte dom som bara vill gå ner i vikt. Cardio, cardio, ardio. Varför? Det är styrketräning som formar din kropp, får den fast och fit. Det är styrketräning som gör så att du får en snygg kropp!
 
 

Kamerastativ.

 
Yääy. Nu har jag beställt ett stativ till min kamera. :) Beställde också en fjärrutlösare och en ny usbkabel till min kamera så att jag kan föra över bilderna till min dator. Har ju tappat bort den andra. :/ Skit bra med stativ för oss som bloggar. Slipper Anton ta kort på mig hela tiden. Haha.

RIP Paprika bebis.

 

Bloggskolan.

 
Sorry för att jag inte bloggat förrän nu. Vaknade alldeles för sent idag. Typ halv ett. :O Har sen bara slappat och läst kursen bloggskolan och ritat. Skit bra kurs förresten. :) De har väldigt bra tips för den som vill blogga mer seriöst. En bok med 88 roliga och läsvärda sidor. Lärde mig faktiskt en del. Köpte den för 249 kr bara. Inga pengar alls ju för det innehållet.
 
Det är www.annakarinnyberg.se, www.underbaraclaras.com och trendenser.se som har gjort boken. Skit smarta och bra tjejer. :)
 
Nu ska jag rita vidare på teckningen så att ni får se vem det föreställer. ^^

Gissa vem.

 
Ännu en bild jag håller på med. Kan ni gissa vem det är? En ledtråd, hon bloggar. ;P

Tränat.

 
Nu har jag tränat. Körde ben sen kondition efter det. Yääy man ser verkligen att min kropp börjar svara på träningen. Jaa jag vet att jag posar men det är bara för att ni ska se min rumpa bättre, då det är den jag märkt det mest på. ^^ Är så glad. :D Finns inget snyggare än en vältränad kropp. Ja alla tjejer är vackra på sitt sätt, oavsett storlek, men man kan ju ha en favorit storlek ändå. :)

Resultatet,

 
Så här blev resultatet. :) Är faktiskt väldigt stolt. Resten av tavlorna blir en överraskning till utställningen. Ni ska se bilder jag ritat innan jag började måla med promarkers igen för några dagar sen. haha dom ser för jävliga ut. Jag lär mig snabbt kan jag säga. :)

Wip.

 
Det börjar ta sig. :)

Vinter sucks.

 
Fy vad det har snöat inatt. Allt är ju täckt med snö. Hade jag tagit den här bilden i julas hade det varit en mysig och glad bild men nu är den bara störig. Vill ha vår och sommar nuuu. Så trött på vintern. :(

Idag blir en dag av målande. Måla, måla, måla. Aah älskar promarkers. :D

Hinsehäxan.

Nu ska jag och Anton se filmen "hinsehäxan". Den är baserad på en sann historia om Lillemor Östlin, kvinnan som suttit inne längst i fängelse av alla kvinnor i Sverige. Hon blir prostituerad, börjar knarka osv. Filmen är visserligen svensk men verkar ändå intressant. Normalt sätt är jag inte så förtjust i svenska filmer. Men ska bli kul att se.
 
Gillar filmer där folk blir kriminella, börjar droga osv. Filmer där folk är så långt nere i bottnen det bara går. Jag blir så otroligt tacksam över mitt liv då och får en slags mys/lycko känsla över att jag lever det liv jag lever.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matkoma.

 
Fy faaaan vad jag är mätt jag är. Matkoma! Det är ju fredag idag så jag mös med taco, en bara och en bit chokladtårta efter men fy fan, det räckte. Ush nu vill jag inte ens titta på mat. :P
 
Har pratat med min pt också och vi skulle sänka kaloriintaget för mig. Det ör skit bra för mig för har haft lite problem med att trycka i mig all mat jag behöver. Så nu blir det inte så mycket. Mycket lättare. :) är så taggad över min kost och träning. Speciellt när man börjar se resultat. Till sommaren kommer jag lätt ha en tränad kropp. Ska bli så kul att nå mitt mål. :D

Ikea.

 
 
Nu är jag hemkommen från väla och ikea. Hängde bara med in på ikea för att Andre skulle ha lite saker där. Köpte en dörrmatta och ett paraply bara. :P Gick in på panduro sen och köpte nya papper och en promarkerpenna som tagit slut. Behöver ju lite mer material nu när jag ska ställa ut tavlor på pappa. :)
 
Det tog ett jävla bra tag att komma hem. Det började snöa som fan så vi fick göra i typ 60 km/h. Och pisse nödig som fan va jag. haha. Ni anar inte hur skönt det va när jag kom in på toaletten hemma. :P Nu ska jag snart äta tacos med Anton och Matte och titta på mitt efterlängtade vampire diaries. <3

Åka snart.

 
Nu har jag fixat mig och väntar på att Tobbe ska komma och hämta mig så att vi kan åka. Blir träning ikväll istället. :P Måste komma ihåg att köpa några leggings också när jag är på väla. Älskar leggings men det dåliga är att dom går sönder fort. :( Tråkigt.
 
Yäy, fick reda på lite mer om utställningen nu. Det blir att jag ställer ut mina tavlor på växsjös museum i vår/sommar, sen på tidaholms museeum i höst. Så ska börja på projektet nu med att måla ett gäng tavlor. Får ju börja redan nu då det kommer ta tid. Alla ska ju bli lika fina. :)

Ställa ut tavlor.

 
Godmorgon! Eller ja, godmiddag. Har varit uppe ett tag men varit rätt seg. Fick ett roligt meddelande idag. Jag kanske ska ställa ut tavlor på min pappa på museeum i vår/sommar. Skit skoj. :D Berättar mer sen när jag vet mer. Ska iaf rita på en promarker bild av pappa som jag påbörjat. Så ska dom få ett smakprov. Kanske borde resna i min skrivbordslåda så att jag vet vart jag har alla mina pennor? Haha.
 
Idag ska jag iväg och hämta ut medicin, köpa hudvårdsprodukter osv i klippan. Ska följa med Tobbe och andre till ikea och bauhuas också då jag behöver inom väla för lite mer papper till teckningarna. Skojigt. Mennu blir det lunch. Ska kanske träna efter lunchen också. Antingen det eller då blir det ikväll. Ben står på schemat idag. :)

RSS 2.0