Videoblogg: Festa.

 

Ingen särbehandling.

Invandrare ska få bygga moskeer här, få gratis utbildning och körkort och nu också en LYXVILLA för 8 miljoner till illegala invandrare. Vart fan är sverige på väg? Hur kan de ens komma på tanken att göra så här? Sveriges politik är fan rent åt helvete.
 
Så nej, det är inte invandrare jag klankar ner på. Klart som fan att man som invandrare tar emot ett gratis körkort och utbildning. Vem skulle inte göra det? Jag tror på att ALLA människor är lika värda. Kvittar vart ifrån i världen man kommer. Men då betyder det ju också att man inte ska särbehandla eller hur? Då är vi svenskar också lika mycket värda.
 
Många säger dock att det är invandrarnas fel, att dom förstör och sånt. Men nej det är det inte. Det är sveriges idiot politiks fel. Hade inte dem varit så korkade i huvudet och gjort allt detta så hade invandrarna fått samma privilegier som oss svenska. Det vill säga betala sitt eget körkort.
 
Tycker heller inte att det ska byggas moskeer här. Varför skulle det? För att de ska ha någonstans att be. De kan väl be hemma? Om man tänker realistiskt, handen på hjärtat, så hade inte vi fått sån särbehandling i deras länder. Vi hade fått anpassa oss efter dem Klart att man som invandrare ska få bevara sin kultur men någon gräns får det va. Jag tycker faktiskt att man både kan anpassa sig efter det svenska samhället OCH ha sin egna kultur kvar. Man tar seden dit man kommer eller hur?
 
Så nej jag är ingen rasist/nasist eller fan och hans mormor. Jag tror på lika värde och därför borde sverige ändra sin invandrar politik.

Dagens sminkning.


Idag fick det bli en grå/svart sotning. :)
 
Jag började med att lägga en vit/glittrig skugga på bryn benet.
Sen la jag en ljusgrå skugga över hela ögonlocket och suddade upp mot brynbenet.
Efter det tog jag en mörkgrå skugga och borstade på i ytterkanten av ögat och målade längs globlinjen in mot ögat.
Sen tog jag på en svart ögonskugga i ytterkanten av ögat och suddade upp mot ögat.
Efter det tog jag den mörkgråa skuggan under nedre ögonfransen.
Sen tog jag en kajal under nedre ögonfransen och på vattenlinjen.
På med eyliner och maskara sen är det klart. :)
 
 

Rackis.

Nu är vi hemma från rackis. Vi tog bussen in tio över fem och såg sen att sista bussen gick hem halv sju vilket betydde att vi hade en timme på oss att äta. Va rätt stressade i början då maten tog 35 min. Alldeles för länge tycker jag. Va lite dåligt. Tur att deras mat är så jääävla god. ;)
 
Nu är jag så mätt att jag mår illa. Fy fan. Kunde inte äta upp hela. Tog plankstek. Förra gången jag va där kunde jag klämma bröd, plankstek och glass med friterade bananer till efterrätt. :O Märks att min mage har börjat vänja sig vid lagom mat om dagarna.
 
Nu ska jag vila lite sen blir det fest. :D
 

Dagens outfit.

Tröja: Gina
Leggings: Gina
Skor: Citybird

Dagens tips: Kolhydrater.


Helt slut.

Puuuh, är helt slut från intervallpasset. Blev dock inte så trött som i måndags så konditionen går åt rätt håll. :) Förra gången tappade jag verklighetsuppfattningen så trött jag va. Haha. Knäppt. Men det ska bli bättre. Nästa vecka ökar jag tiden.
 
 

Gått ner 1 kg.

Idag blir det mörk bule med keso och lite peppar på. Skit gott. :) Sen om en timme ska jag springa intervaller i parken. Tänkte göra det på gymmet först men det är mysigare att springa ute i naturen. Vägde mmig förresten precis och jag väger 52 kg nu. :D Jag kan omöjligt ha gott ner 2 kg på 5 dagar (54 till 52) så tror jag vägde 53 kg på tropikariet med tanke på att jag ätit massa den dagen innan jag vägde mig. Men då har jag ändå gott ner 1 kg på 5 dagar bara. :D Woho!
 
Idag ska jag och Anton äta på rackis i klippan. Så mysigt! <3 och skit god mat har dom också. Nom nom! Efter det blir det fest. Eller ja, jag tror det. Vet ingen fest än men det kommer nog en sen. ^^
 
 

En tur till Jannis.

Sitter hemma hos Anton nu efter en tur till Jannis Pizzeria. Va som sagt sååå uttråkad innan så vi drog dit för att käka istället för hemma. Beställde kycklingsallad (som vanligt. Haha) och den va faktiskt väldigt god. :) Anton den lilla tjockisen tog en pizza som han alltid gör. ;)
 
Nu ska vi snart titta på film med Matte hemma hos mig. Kommer inte riktigt ihåg vilken film matte hade tänkt men den skulle tydligen vara bra. :) Tyvär så är det såna tillfällen man är rätt sugen på godis men det blir ignet med det. Jag SKA klara det denna gången. Har också märkt att min mage mår mycket bättre nu när jag äter nyttigt.
 
 
 

Uttråkade till max.


Vit eyeliner.


Dagens sminkning.

 
Dagens sminkning blev en lila lite mörkare sminkning.
 
Jag började som vanligt med en vit/glittrig ögonskugga på brynbenet.
Sen tog jag en ljuslila ögonskugga över hela ögonlocket och suddade upp mott brynbenet.
Efter det tog jag en mörkare rosa och tog i ytterkanten av ögat och suddade längs globlinjen.
Sen tog jag en mörkt lila och bostade på som ett V i yttre ögonkanten.
Sen tog jag en väldigt ljuslila ögonskugga i innerkanten på ögon locket men lämnade kvar en liten bit åt den vit/glittriga ögonskuggan.
Efter det tog jag den mörkare rosa ögonskuggan jag började och målade under nedre franskanten.
På med en eyeliner både där uppe och under neddre franskanten.
Slutligen tog jag en kajal längs vattenlinjen.
 
Det va lite synd att H&Ms lila ögonskuggor inte har så mycket pigment i sig, annars hade det synts mycket mer.

Tre saker.


Recept: Tonfiskröra.

Har kolllat på supernatural och käkat frukost nu. Har inte ätit den här frukosten på länge och den är skit god, OCH nyttig. :) Skit bra för den som gillar tonfisk röra.
 
Du behöver:
 
Kesella 1%
Lättmajonäs
Rödlök
Tonfisk
Grov svart peppar.
 
Ta ungefär halva burken kesella, två teskedar majonäs och lite mer än halva burken majonäs och blanda det. Hacka rödlöken och blanda i det också samt peppra. Kleta på det på en grovbröds macka och njuuut.
 
 
 
 
 

Plats 18.

Godmorgon underbara läsare! Vaknade till något jätte kul. Jag är på plats 18 i hela sverige. :D Fy fan va kul. Och jag har er att tacka söta läsare! Ni är bäst. <3 Tror denna dagen kommer bli jätte bra med en sån här bra start som denna. :)
 
Idag är jag ledig och det va såå skönt att sova tills jag vaknade av mig själv. Fast lite tråkigt att vi inte kommer igång med några lektioner än. :/ På fredagar är jag ledig också så det blir ingen skola denna vevckan. :P Känner mig lite rastlös redan och jag vaknade för en timme sen typ. Måste göra något idag. Vad, det återstår att se. ;)
 

Gymmet.

Nu har jag varit på gymmet *klappar mig själv på axlen*. Jag är egentligen en man så kallar "soffpotatis". Jag älskar godis och jag rör helst inte på mig allt för mycket. Så när jag väl tränar känner jag mig väldigt stold över mig själv. För lets face it, träna är inte bara för utseendets skull. Kroppen behöver röra på sig för att må bra. Den behöver bra mat och inte allt för mycket skräp.
 
Jag körde biceps, triceps och axlar idag. Märkte faktiskt nu precis att min arm darrade när jag skulle hålla i musen.. Alltså data musen. Haha. Jag trodde inte jag tog ut mig så mycket men det gjorde jag visst. :)
 
Om du ska träna en dag och du tänker "paaallla" när du väl ska göra det, leta fram en bild på en tjej som har den kroppen just du vill uppnå. Titta på den och tänkt "om jag bara går till gymmet (och äter bra förståss) så kommer jag att se ut så här.". :) För om man tänker efter, visst är inte en halvtimme om dagen för mycket tid för att få den kropp du vill ha? ;)

Varför dyrt?

 
Jag fattar inte denna hysteri kring pengar och "dyra" saker. Många bloggare skryter om hur mycket pengar de har, vilka dyra saker de köper osv. Många lägger upp kvitton på deras dyra sak dem köpt.
 
Varför? Är det något intressant att läsa? Hur mycket en väska/klänning/håfrlägning kostar? Det är ävl ändå saken man tittar på och vill läsa om. Det kvittar väl hur mycket den kostat? Jag bryr mig inte ett piss om det är en billig väska från en marknad, ett par leggings på rea eller någo annats sånt jag köper. Jag köper det för att det är snyggt och inte för hur mycket det kostar.
 
Varför måste det vara dyrt? Är man bättre som människa när man kan köpa dyra saker istället för kläder på gina?
 
Det känns lite så som att det blivit ett måste att köpa massa dyra saker. Bara för att visa att man har status och att man kan och "för man är så rik och har ett så bra liv". Det har till och med blivit så att vissa klankar ner på de som köper valiga h&m kläder och vanlia väskor utan märke. Som att man är fattig bara för att man handlar på h&m.
 
Tsss. Tycker sånt är så jävla löjligt.

Dagens sminkning.

 
Dagens sminkning blev en ljus, grön sminkning.
 
Jag borstar på vit glittrig ögonskugga på brynbenet.
Sen tar jag en grön ögonskuggan i yttre ögonkanten och upp mot brynbenet.
Efter det en ljusare grön skugga på mitten av ögat.
Sen tar jag en blågrun ögonskugga i innerkanten av ögat men lämnar en liten plats åt att måla den vit glittriga skuggan där och lite under ögat.
Sen tar jag den första gröna skuggan jag använde och målar på under nedre frans kanten med en liten borste.
Lägger en vit eyeliner på vattenlinjen i ögat för att ögat ska se större ut. På med maskara och sen är du klar. :)
 
Jag använder mig förresten av H&Ms egna ögonskuggor (väldigt billiga och bra är dom också) och så skuggborstarna som jag köpt på ebay.

En stund i Klippan.

Nu är jag hemma och mätt i magen av min sallad. Sminkade mig alldeles för lång tid i morse så därför jag inte hann blogga. Haha. Skulle på möte med coc klockan ett så fick ta bussen tio över tolv dit. Gick in om Oasis för att sola. Så jävla gött nu när jag byggt upp min bränna och bara behöver gå in och sola en gång och komma ut brun igen. :D
 
Efter mötet gick jag och fixade mina naglar. Va så länge sen och har verkligen saknat att ha fina naglar. Dom va faktiskt väldigt duktiga. Har bara gått till kassa nagelteknologer innan så blev possitivt överaskad. 300 kr bara för ett nyt set naglar. :)
 
 
 

Just nu.

Hann inte blogga innan idag. Va stressad då jag skulle iväg på möte med soc om melanie. Sitter och väntar på min kycklingsallad nu och sen bär det av hemmåt igen.


Shooooopping.

Fick hem rätt många grejer idag. Blev väldigt nöjd då det va väldigt varierat. :) Märkte dock när jag kom in på gina att jääätte många tröjor va såna stora "slappa" tröjor. Både i stickat och lite tunnare tyg. Väldigt bra för mig eftersom jag älskar såna tröjor. :)
 
Så det blev: Tröjor, leggings, örhängen och kjolar.
 
Blev lite smycken också eftersom jag blivit ett smycke freak. ^^
 
 

En tur till väla.

Nu är jag hemkommen från en dag på väla. Jag och Anton blev lite rastlösa mot tre tiden så vi ringde vår vän Tobbe och åkte till väla. :) Gick mest och kollade men sen när jag kom till Gina hittade jag världens sötaste tröjor. Skit fina. Visar allt i nästa inlägg.
 
Gick en runda in om h&m också och köpte lite saker där. Efter det så bad jag Anton och ta foto på mig. Tycker fortfarande att det är fett pinsamt btw, men då skulle han sega med kameran så att fotona tog ännu längre tid. Dom blev fel och suddiga och jag började skratta för att det va så pinsamt. Fick till sist sätta mig ner för att han skulle kunna ta foto utan att jag skämdes. Haha. Han brydde sig dock inte. ;)
 
Köpte en skit god sallad på Graffiti. 75 jävla spänn kostade den, men sen när jag ävl fick den förstod jag varför den kostade så mycket. RIKTIGT stor sallad va den samt att man fick med en bakpotatis, bröd och keso. Jag har bara ätit halva salladen så tar resten imorgon. :P Brödet och det mesta av brödet skippade jag, duktig som jag är. ;)
 

Dagens tips: Träning.


Vila.

Jävlar va trött jag va i morse, och fortfarande. Försov mig och vaknade fem i halv åtta när Linda smsade mig. Det va bara att pela sig upp och göra vid sig. Tog min medicin inte förrän halv elva igår kväll så va som en zombie. När iv väl kommer till skolan och ajg har hinkat i mig kaffe så är vår lärare sjuk och vi får går hem igen. Bitter ljuvt med tanke på att det va helt onödigt att vi åkte dit men ändå bra då jag kunde komma hem till Anton och vila och mysa. :)
 
Så idag har jag en hel dags ledighet. Ska passa på att umgås med Anton (och blogga) nu när vi kan va länge. Är ju bara med han på kvällar nu när han jagar och jag går i skolan .
 
 

Hur du får en stor blogg.

 
Svar: Fick den här kommentaren av en söt tjej. Tänkte därför svara här så att andra kan ta del av tipsen jag kommer ge nu. :)
 
1. Gör bloggen snygg. Skaffa pshotoshop och gör fina bilder med massa text och färg. Det ger bloggen liv och blir 1000 gånger roligare att gå in på. Tråkiga bloggar med bilder i olika storlekar och massa mobil inlägg är inget roligt att gå in på.
 
2. Skaffa en snygg bloggdesign, gärna en med en bild på dig i headern.
 
3. Maaassa bilder. Bilder i VARJE inlägg. Finns inget tgråkigare än en blogg som knappt har bilder. Och då menar jag inte massa cam bilder eller massa ego bilder från typ ett år sen. Ta bilder på det som inlägget handlar om. Man vill ju förknippa ihop bilden med det du gör just då.
 
4. Uppdatera ofta. Iaf minst fem inlägg per dag. Men gör inte det till en överdrivt bara för att du SKA uppdatera. Inläggen ska inte vara typ "nu äter jag" utan något läsvärt. Något väldigt dåligt är när man väl hittar en blogg som man älskar och så uppdaterar personen bara kanske två gånger per dag. Så uppdatera mera. :)
 
5. Skriv inte bara vad du gör/gjort eller ska göra. Skriv ner dina tankar, åsikter, tips och ideer. Din blogg ska vara kul att läsa. :)
 
6. Provocera INTE. Alla har egna åsikter och får skriva dem om de vill i sin blogg, men gör det inte bara för att provocera. Det är helt onödigt och såå ute.
 
7. Kommentera i andras bloggar. Inte bara storbloggarna utan i de små också. Det är den lilla människan som gör mest skillnad. :) INGET spam dock. Det hatar de flesta människor.
 
8.Registrera dig på olika portaler så som bloggportalen.se. Du kan också bli medlem på bloglovin eller bloggkeen för att få ler besökare där igenom. Du kan även koppla din blogg till din facebook så kan alla dina vänner se så fort du gjort ett inlägg.
 
 

Intervallträning.

Fy faaaan va jobbigt det va. Konditionen då alltså. Körde ett intervallpass där jag sprang som fan i 20 sec och gick i 40 sec, så höll jag på så i 10 min. Jag skulle egentligen köra 20 min men jag höll på att svimma nästan. Haha! Så det får bli 3 stycken 10 min pass denna veckan, 15 min pass nästa veckan och 20 min pass efter det.
 
Ett tips till er som vill gå ner i vikt. Mal inte bara på med springandet/joggandet. Kör intervall träning istället. Du bränner mycket mer fett då och du bränner till och med ett tag efter passet. ;)
 
 

Topp 24.


Sallad.

Har precis avnjötit en god räk sallad som jag slängde ihop själv. :) Kändes väldigt friskt och lätt till skillnad från all skärpmat jag tryckt i mig hittills. Ush! Är så trött på det. Vill ta tag i detta på allvar nu så ikväll ska jag till gymmet. :) Ska nog köra intervall träning på löpbandet som en början. Är faktiskt sugen på det, tro det eller ej. ;)
 
Btw, jag har nog världens underbaraste pojkvän! Anton sov hos mig idag och gick hem när jag va i skolan. När jag kom hem så va här uppdiskat, undanplockat, soporna va slängde osv. Så jävla snäll och omtänskam han är! <3
 

Dagens outfit.

 
Skjorta: H&M
Leggings: Gina
Skor: Citybird

Smoothie.

Sitter på torget med Linda och Sophie. Vi ska skriva en sammanfattning om vården och börjar sen först ett. Snark. Hade velat ha lektioner. En smoothie slinker ner i min mage nu. Bara 200 kalorier. :) nu ska dom 4 kilona bort! :D


Typ röka?

Godmorgon kära läsare. Sitter här osminkad, röker och ska snart till skolan. Haha. Nja, jag sitter och suger på en inhalator. Släcker väl det fysiska begäret lite men inte det psykiska. Är fortfarande röksugen. :( Men denna gången ska jag klara det. Ska ju börja träna och lönt att jag rökar när jag ska få upp konditionen. Bara korkat.
 
 

Underbara Melanie.

 

Såklart tjejer ska få ha sex.

 
Varför är det så att det fortfarande 2012 är tabu för tjejer att ha sex som killar? När en kille har sex med många och one night stands känns det helt naturligt för folk men så fort en tjej gör det så är hon slampig och måste tänka på hennes "rykte". Killen då? Är inte han slampig?
 
Jag är verkligen en sån tjej som predikar för att tjejer ska få ha sex när de vill med vem de vill utan att bli klassad som slampa. Tjejer har också begär, och är kåta som killar. De söker kanske också soänning, de kanske också vill leka lite. Det är inte alla tjejer som vill vara i förhållande de heller och vad ska de göra då? Skita i att ha sex? Och bara för att en tjej har sex med många när de VILL, betyder inte det att vem som helst kan få en i säng.
 
Sen är det skillnad på att bli klassad som slampa för att man har sex med många olika än att BETE sig som en slampa. Typ som att ta på alla, prata om att alla ska ha gruppsex och nästan övertala folk som inte vill. Det är äckligt. Men det hade också varit lika äckligt som om en kille hade betett sig så.
 
Och strular en tjej med många killar på en fest och har sex med två stycken te.x är det antagligen för att hon VILL och tycker att det är spännande. Folk hade inte klagat om det varit en kille som gjort så (finns indantags människor såklart).
 
Sen MÅSTE vi tjejer sluta kalla andra tjejer för horor och slampor. Det gör det ju bara okej att killar kallar oss det då. Vi ska hålla ihop. Gå emot samhällets förväntningar av hur en tjej "ska bete sig". Girl power ffs! ;)

Busfabriken.

Vi va som sagt på busfabriken igår också. Det gick så snabbt på tropikariet att vi bestämde att hon skulle få åka till busfarbriken också. :) Efter tropikariet drog vi till donken och där hade dom sån ansiktsmålning för barn. Melanie ville bli en tiger men efter ett tag blev hon ledsen och ville ha av det för at thon inte ville vara läskig. Haha söta unge!
 
Sen drog vi till busfarbriken. Haha konstigt nog så är det faktiskt skoj för oss vuxna där med. :P Vi lekte i bollhavet med melanie (slutade med att jag och matte kastade bollar på varandra. Haha) och så åkte vi rutshkana och sånt också.
 
Efter det blev den en runda till mamma så att jag kunde fota gamla bilder på pappa och lägga upp på min fanpage. Det blev väldigt uppskattat av pappas fans. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Lera

Sitter för tillfället och leker med lera med min underbara dotter. Är det konstigt att jag tycker att detta är en underhållande sysselsättning? Haha!


Tropikariet.

 
Godmorgon! Jag kunde inte lägga upp alla bilder från gårdagen igår då battariet dog på tropikariet och vi kom hem först nio så det hann inte laddas klart innan jag skulle sova. Men men. Jag kommer dela upp gårdagen i två inlägg eftersom vi va båda på tropikariet och på busfarbriken så det blev massa bilder.
 
Mamma hämtade oss vid ett och så åkte vi till tropikariet. Melanie sprang nästan igenom hela för hon ville mest kolla på lemurerna. Hon stressade typ igenom allt. :P Där nere vid fiskarna fanns där putsar räkor. La man ner sin hand i vattnet så kom dom och putsade bort all död hud och smuts. Coolt. ^^
 
Där fanns ett sånt lek rum där man kunde svinga sig och hopp som ett djur osv så jag lekte lite där inne. Man har ju barnasinnet kvar. ;) En väldigt hemsk upplevelse va dock nä rjag skulle ställa mig på vågen för att se vilket fjur jag vägde som och då såg jag att jag gått upp 4 KG (!!!) sen jag blev tillsammans med Anton. 54 kg stog det på vågen. FY FAAN! Här ska det tränas på måndag och frammåt ändå till dom äckliga kg är borta igen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens sminkning: Jordnära.

 
 
Dagens sminkning blev en i bruna nyanser. Gjorde dock inte ögat så mörkt utan öppnade upp det mer med lite ljusa inslag.
 
Det jag gjorde va:
 
Tog en vit higlighter skugga på ögonbrynsbenet.
Tog en mörk brun ögonskugga i yttre delen av ögat.
Tog en ljusbrun skugga i mitten av ögat.
En guldig skugga näst in till ögonvrån men lämnade lite kvar åt en ljusvit/guldig skugga precis där ögat börjar och lite under.
Sudda ut alla skarpa linjer med en större borste.
Tog sen den mörk bruna skuggan med en smal penslen längs undre ögonfransen.
Skugade lite svart skugga som ett V i yttre ögonvrån.
Tog sedan på eyeliner och gjorde en liten mås vinge, samt tog det under undre ögonfransen.

Trött.

Fy FAN vad trött jag är. Somnade först klockan två igår och vaknade klockan åtta av att Melanie ville gå upp. & timmar har jag sovit alltså. Sjukt lite för mig. Sitter i min mys tjocktröja och ser allmänt sleten ut (ser ni ju på bilden). Ska fixa till mig sen för då kommer Mamma så drar vi till tropikariet. :) Kolla på apor och sånt skit. Dom skulle få in såna fiskar som ränsar död hud på en. Tror dom har kommit nu. :D
 
 

Sminkborstar.

 
 
 
Yäääy! Nu har mina sminkborstar kommit! :D 32 stycken i olika storlekar. Vet ni vad dom kostade? 100 kr! Något sånt. Kan varit 120 eller mindre men whatever. Billig iaf. :D Från ebay så klart! Dom ska användas flitigt.

Svartpetter.

Är hemkommen nu från mattes föräldrar. Har typ inte gjort ett piss. Bara suttit och sen lekt lite med Melanie men hon ville mest leka med Gustaf. Spelade iof svartpetter ett tag och det va faktiskt roligt haha. Man skulle byta kort och den som satt kvar med svartpetter som ensamt kort förlorade. :P Om en timme ska Melanie lägga sig och då ska jag och Matte kolla på film och kränga godis!
 
 
 
 

Tråk.

Sitter hos mattes föräldrar och är allmänt rastlös. Melanie leker mycket med Gustaf och evelina så jag sitter mest och gör ingenting. Kan ju inte göra massa roliga blogg inlägg heller eftersom jag är här. Längtar till imorgon då vi kan göra lite roligare saker.


Melanie är här!

Nu är min söta dotter här. :D Så kul! Ska mysa och leka med henne hela helgen! Vi ska snart till Mattes föräldrar. Hon gillar hans lillebror Gustaf så mycket. :) Lärde henne cykla förra gångne hon va här så hon vill cykla hela tiden. Skönt för mig också för då slipper jag gå och putta på en vagn. ;)
 
Imorgon kommer min mamma och hälsar på. Får se vad vi gör för utflyckt denna gången. Anton ska också va här en stund denna helgen då vi ska "introducera" honom för Melanie. Hon har träffat han innan och säger att de tär hennes kompis. Haha. Så det ska nog gå bra. :)
 

Bransta city släckers.

Har varit i parken och tittat på "Bransta city släckers". Wohoo! Haha. Nej men jag, matte, eddie och cecilia gick dit där för att titta. Mest för att ha något att göra och va social liksom. :) Det va rätt roligt för dom gjorde sååå nördiga "danser" att man skämdes och skrattade lite. Men väldigt kul att dom kan bjuda på sig själva. :)
 
Jag hade iaf trevligt och krängde också kakor med kaffe. Gottit! ^^ Det va rätt mysigt faktiskt och kul att det va på en tråkig torsdag. Nu ska jag klägga upp en tillfällig bloggdesign (den jag har nu fuckar sig bara och jagpallar inte klabba med den nu) och sen mysa med Anton framför Supernatural. Kommit till tredje sässongen och det är sååå spännande. :D
 
 
 
 
 

Dagens ourfit.

 
Tröja: Iiiingen aning.
Shorts: Cubus
Skor: Citybird

Yääy G!

Sitter hos min söta Anton. Köpte en ros till han när jag va i Klippan. Älskar att göra honom glad. Även fast han inte gillar att ta emot saker så blir han glad. ;) Idag hade jag som sagt ptrov i Etik. Fick G. :) Hade ju velat ha VG men G duger bra ändå då jag inte förväntade mig ett VG. Så nu har jag mina 10 poäng som saknades för att få CSN. Så aaallt är fixat nu. Tog en 20 minutare efter skolan så nu är jag brun. Så härligt. Man känner sig mycket sexigare när man är brun. ;)
 
Gick även in på apoteket och skulle köpa ett svagare nikotinplåster men så en inhalator istället. Tänkte att den hjälper nog mig bättre för då behöver jag bara ta när jag känner att jag behöver istället för att få nikotin under hela dagen som kanske gör att jag mår illa igen. Så får se om den funkar. Gör den säkert. :)
 
 
 

Tröööööött.

Ush fy vad jag är trött. Sitter och hinkar i mig kaffe och snackar me Sophie och Linda. Har etik prov idag som jag inte gjorde förra terminen. Herre Gud hur ska detta gå med min trötta hjärna?


Vinnaren!

 

Bipolär.

 
 
För er som inte vet, eller har läst så långt tillbaka i min blogg så har jag bipolär. Det är en psykisk sjukdom som gör att man pendlar i humöret från att vara totalt deprimerad till helt manisk. Deprimerad vet ni säkert alla vad det är men manisk är när man är helt uppe i varv. Tankar som far runt i huvudet och man har massa ideér och vill påbörja massa nya projekt som man inte fullföljer. Gör massa saker utan att tänka på konsekvenserna, sover dåligt osv.
 
Mellan dess "skov" har man tider där man mår som alla andra. Man mår bra.
 
Jag va väldigt destruktiv som tonåring. Hade massa skov så humöret gick upp och ner. Va vilsen och hade en väldigt vild personlighet. När jag va 19 så blev jag så sjukt deprimerad. Har hoppat från pyskolog till psykolog men alla viftade bort det. Äntligen fick jag en som tog mig på allvar och jag fick diagnosen bipolär. Problemet va att jag fick en väldigt låg dos medicin så jag blev deprimerad igen efter några månader. Det kändes som att detta aldrig skulle fixa sig. Att jag alltid ksulle må dåligt. Varför just jag? Varför kan inte jag ha det bra som alla andra? Tack vare min låga dos så va jag deprimerad under största delen av min graviditet. Fick knappt njuta av den.
 
När jag fött Melanie blev jag super manisk och irreterad som fan. Lilla minsta sak och jag flög i luften. Fick YTTERLIGARE en ny läkare och jag testade massa mediciner hit och dit mot det maniska. Finally hittade jag rätt. Men så blev jag deprimerad förra året, IGEN och innan jag nådde bottnen påpekade jag till min läkare att jag kanske borde höja medicinen jag redan hade (som jag trivs bra med) men hon sa nej hela tiden. "Du har max dos". Trots att jag läst att många hade högre. Jag blev till sist så deprimerad att jag inte klarade att ta hand om min dotter.
 
När hon äntligen fattade och höjde min dos så mådde jag bra igen. Satans jävla kärring tänkte jag. Hade hon bara höjt den jävla dosen så hade jag aldrig blivit så deprimerad att jag lämnade bort Melanie. Månaderna gick och jag mådde bättre och bättre. Nu har jag rätt dos medicin, rätt mediciner och mår underbart. Melanie kommer snart hem igen, jag har en underbar pojkvän, utbildning, inkomst. Allt. Allt löste sig till slut.
 
Så till alla er med bipolär. Ge inte upp. Även fast ni får helt inkompetenta läkare. Byta. Fortsätt kämpa. För ger ni inte upp så kommer ni till slut hitta rätt i livet. <3

Påminnelse: Veckans blogg

 
Jag vill bara påminna om veckans blogg tävlingen. Jag drar nämligen vinnaren klockan 22:00 ikväll. Jag utser vinnaren genom lottning. Tycker att det är mest rättvist. :) Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

För mycket nikotin.

Ush vad jag har mått illa idag! Ska sluta röka så köpte nikotin plåster och började igår. Ha rmått illa, kallsvettats, ont i huvudet och varit yr sen dess. :( Tog av det innan och ringde sjukupplysningen. Kunde vara en överdosering trodde jag och det är ju allvarligt. Hon sa dock att det antagligen va för mycket nikotin men inte direkt överdosering och att jag skulle sänka det till 7 mg (har gått på 14 mg nu). Börjar må bättre så det är ju bra. För röka ska jag INTE göra mer!
 
 

Älskade pappa! <3

 
Oj oj oj vad det väller in gillninga! Så kul att så många av min pappas fans hittar dit! Man känner verkligen hur solt man är över sin pappa! Han gjorde verkligen väldigt bra musik. Själv är jag allra mest förtjust i hans engelska låtar, vilket han själv gillade att göra mest. :)

Leeeedig!

Nu är man hemma efter en väldigt kort dag i skolan. Fick reda på idag att läraren vi har har kolliderande lektioner på fredagar så denna fredagen har hon tagit bort medicin lektionen på fredagar denna terminen, så vi är ledig på fredagar. Så jävla goa tider! Eller det är egentligen "självstudier" som lärarna säger. Men har man gjort alla läxor så kan man ju bara slappa på fredagar. ;)
 
 

Huvudvärk.

Oooh sån huvudvärk jag har. Riktigt sprängande. Har tagit panodil iaf och snart kommer Linda och hämtar mig till skolan så hinner bara ett mobil inlägg. Börjar halv två och slutat tre. Soft som fan på KOMVUX. ^^


Ni som går högstadiet eller gymnasiet. Hur länge går ni om dagarna? :)


Hiss&Diss.

 
1. Min statistik. Får man vara så ego? Haha skitsamma för jag är glad för det. Eller rättare sagt för er söta läsare som har hittat hit! Super kul ju! Över 12 000 läsare blev ni igår! :D
 
2. Ringar. Det är sååå sjukt snyggt med massa ringar på fingrarna. Både på tjejer och killar. Fast killar ska inte ha lika många. Men ooh va porrigt det är. ;)
 
 
 
3. Photoshop! Jag tycker att det är ett måste om man ska ha en blogg. Man får bloggen 1000 gånger snyggare med ps. Massa text och färgklickar kan göra en blogg så mycket rolgiare att läsa. :)
 
 
 
 
 
 
 
1. Killar och tjejer i ett. Ja, att göra tjejer och killar likadana. Wtf? Jag kanske är gammal modig men jag tycker faktiskt att tjejer ska vara kvinnliga och killar manliga. Det är så sjukt osexigt med butchiga tjejer och fjolliga killar som sminkar sig. Som den jävla debatten om att uppmana tjejer att sluta raka sig bara för att killar inte gör det. Euw. Det är äckligt.
 
 
 

2. Elaka bloggare. Men snälla come oooon! Är det inte rätt ute att provocera? Och definitivt att hålla på med personangrepp hela tiden? Och att sen bli KÄND på det? Nej fy fan. Pallar inte såna bloggar/bloggare. När jag går in på en blogg vill jag bli glad, inte irreterad.
 
 
 
 
 
 
 

Svar på kommentarer.

 
 
Jag kommer från och med nu svara på era kommentarer i bloggen. Alltså när jag skriver ett svar på er kommentar så visas det under er kommentar i det inlägget ni kommenterat. Ni är så söta allihop så jag vill gärna visa var en av er hur mycket jag uppskattar er. :) Så har du kommenterat med en fråga eller så så kika in på det inlägget ni kommenterat! <3

Dagens outfit.

 
Tröja: gina tricot
Leggings: Gina tricot
Skor: Citybird
Väska: Marknad
 

Lösögonfransar.

 
 
Iiih! Idag fick jag hem mitt paket idag från ebay med massa lösögonfransar. Köpte 50 par för ynka 60 kr! Helt jävla sjuk så billigt. Hade inte tänkt innan på att man kan köpa saker på ebay (det är inte bara bud aktioner man kan köpa direkt också). Himla bra sida det där! ;) Så nu ska här användas massa fransar. :D
 
 

Ner i vikt.

Heeeemma från skolan nu. Idag va som en lite bättre dag då vi disskuterade mycket. Först om om dom trivselreglerna sen om hur en god vårdtagare ska vara. Igår va det ju mest massa lyssnande. Fan vad jag längtar tills riktiga lektioner kommer igång.
 
Och jag veeet att jag sagt att jag bara ska ta det chill idag men blir nog att jag tränar. :P Kan inte bara sitta och göra ingenting. Blir så lätt uttråkad. Men vem blir inte det. ;) Plus att jag vill gå ner några kg som jag lagt på mig sen jag blev tillsammans med Anton. Haha typiskt va? När man får förhållande så blir det lite fler myskvällar än annars. ^^ Men jag går lätt ner i vikt så det kommer inte va några problem.
 
 
 
 

Tjejsnack.

Sitter och har rast nu med Sophie och Linda. Massa tjejsnack. :) Idag har vi gjort trivselkontrakt. Haha. Typ "regler" om hur vi ska ha det i klassen, vara bra klasskamrat och sånt. ^^ roligare idag iaf för idag har vi haft diskusion och sånt. :)


MAKrill eller maKRILL?

Sitter hos Anton och äter makrillsmacka. Gottit! Och nyttigt. ;) Linda och Sophie kommer snart så ska vi köra till skolan. Antar att det är ännu en dag med bara massa info. Hur mycket info finns det egentligen? :S Vill sätta igång nu nu nuu! Aja.
 
Idag ska jag baaaara ta det chill. Inte göra ett piss. Så skönt. Fast slutar väl med att jag kommer göra något ändå. Typiskt rastlösa mig. ^^
 
Btw, hur utalar ni makrill? MAKrill eller maKRILL? :)
 

Varmt,klibbigt och äckligt.

Nu är jag ren och fräsh efter en skön dusch. Det har ju varit så grymt varmt ute idag så man har svättats ihjäl. Man har känt sig riktigt äcklig och klibbig. Nu ska jag mysa med Anton framför supernatural. Har inte sett han på hela dagen (jag vet en dag är väl inte så mycket men det KÄNNS mycket) så jag har saknat honom. <3
 

Nya skor.

 
Ser ni så söta skor jag köpt! :D 200 kr kostade dom på väla. Ynka 200 spänn! Är så kär i dom. Det är i beiget mocka tyg typ. Kääärlek! <3

Veckans blogg!


Första skol dagen.

Dagen idag i skolan va rätt dryg. Maaassa info bara och man fick  sitta och lyssna den mesta delen av tiden. :P Hade gärna velat sätta igång direkt med lektionerna. Haha låter väl som en stude nu men älskar att lära mig saker och tycker faktiskt att det ska bli riktigt skoj att komma igång med skol arbetet. :) Skönt som fan denna gången är att mina vänner Linda och Sophie går med mig i klassen så dom kör till skolan så ingen mer buss för min del. ;) Höhö! På middagsrasten passade jag på att sola. Så fiiiint att vara brun!
 
När jag kom hem hann jag va hemma i typ en kvart innan jag, matte och tobbe stack till väla. Skulle handla en laddare till min kamera. Inte så kul att ha en skit bra kamera utan att kunna använda den. Så nu blir det fin fina bilder till bloggen igen. :D
 
 
 

Haha tobbe skulle ta en bild på mig på väla men jag tycker fortfarande att det är riktigt pinsamt med sånt så jag fick nöja mig med en suddig bild (kan killar inte ta bilder? Haha).
 
 
 
 

Ett mysterium.

 
Vad händer egentligen? Det har gått från 300 läsare, till 1600 läsare igår och nu hela 7000 läsare. :O Jag vet inte vart ni kommer ifrån men super kull är det. Hoppas att ni stannar. :)
 
Likadant är mysteriet på facebook. Jag gjorde en facebook där fans till min pappa kan gilla eftersom att jag inte vill ha vänner på min privata facebook som jag inte känner. Några har gillat lite då och då men igår och idag har det vällt in gillningar. För en timme sen va där 1800 gillningar och nu hela 2000. :O Vart kommer alla ifrån? Och varför just nu? Skumt. Men kul iaf. Får börja uppdatera lite mer där om pappa. :)

Massa info.

Idag är det väldigt massa info. Vi började ett och slutar först två. Lite lång tid för första dagen tycker man för bara info men man får stå ut. :)


Skooooola.

Hej sötnosar. Jag har gjort mig redo för skolan nu. Snart kommer Linda och hämtar nu så åker vu tillsammans. :) hinner inte skriva ett inlägg från datorn då hon snart är här så ni får nöja er med ett mobil inlägg så länge. :P ska bli så spännande!! :D


Att duscha är kul?

Nu har jag tagit en härlig och intressant dusch. När jag va mindre så brukade jag hålla munstycket från dusch slangen till munnen för att det skulle kittla och bubbla inne i min mun från strålarna. Stod också och sjöng och höll på och fula mig med slangen. Gjorde det idag med och upptäckte att det va lika underhållande men att jag inte så långt efter började fundera på om jag verkligen va riktigt frisk i skallen. Haha!
 
 
 
 
 
 

Topplistan.

 
När man registrerar sig på bloggportalen.se (det är där alla bloggar rankas) så väljer man vilken ort man tillhör. Man kan bara komma med på en lista (om man nu har många besökare) om man är registrerad på de lite större orterna så jag valde helsingborg vilket är närmst. Kollade idag och såg att jag kommit upp på tolfte plats. :D Vilket är väldigt kul för mig som har en "liten" blogg med 300 läsare om dagen. Men det ökar så det ska bli skoj och se om det fortsätter så. :)

Mys.

 
 
Det här är vad min söndagskväll består av medans Anton jagar, choklad och supernatural. Myyys! <3

Supernatural.

 
En seg dag som denna är min nya favorit serie "supernatural" bra att ha. Älskar den serien. Anton började titta på den och så små kollade jag då och då när jag va hos honom och blev fast. Har sätt den någon gång på tv så visste på ett ungefär vad den handlar om. Det händer alltid massa i alla avsnitt, rolig, läskig, underbar serie. Och att "sam" och "dean" är totally eyecandy är ju inte fel heller. ;)

Så går det när man har tråkigt.

 
 
 
 

Snart skola.

Nu är man mätt och belåten efter en härlig frukost. Idag ska jag bara ta det chill. Det är riktigt fint väder ute, helt blå himmel så jag ska nog sola. BAra det att det är sååå varmt. Så det lär nog bli svårt att ligga och pressa i denna värmen. :(
 
Imorgon börjar skolan btw. Iiih längtar. :D (haha jag vet att den meningen lät konstigt men det gör jag faktiskt). Ska bli så himla kul. Har jätte många intressanta ämnen som psykologi, psykiatri osv. Ska gå omvårdnadslinjen för ni som inte vet det. :)
 
 
 

Steve Kardynal.

 
 
 
 
 
Haha alltså jag dööör så jävla rolig han är! :D Sök på hans namn på youtube så kommer massa roliga videor upp som han gjort. Så jävla härlig!

Peter Valbeck.

Nu är man hemkommen från marknaden. Vi skulle mest dit för att vi inte hade något att göra men så kom vi på att vi ville ha solglasögon så det fick bli ett par såna. :) Anton testade en av Johans ringar också innan vi skulle gå och det va såååå snyggt på honom så jag fick han till att köpa två stycken på marknaden. Så sexigt. ;) Jag köpte ringar jag med, 4 st. Tycker att när man ska ha ringar sås ka man ha många och inte bara en. :P
 
Något coolt va att en kille kom och frågade mig "finns här ingen bankomat i den här stan?", så tittar jag på honom och tänker, är inte det Peter Valbeck? Komikern? Så sa jag att där va runt hörnet, vände mig mot Anton och Anton bara "jaa det va han". Haha fan att ja ginte bad om ett foto. Störigt. ^^
 
 

Party party!

Usch vad man är seg idag. Drack som sagt igår. Vi började hos Anton och satt ute i hans trädgård och drack. Det va rätt mysigt och hyfsat skoj. Sen drog vi ner mot marknaden. Där är ju ingen sån dans längre och band som där va de andra åren utan det va bara lite utanför jannis (en pizzeria) så vi gick förbi och till Kenny som hade fest. Hade inte så skoj där. Tror inte att det beror på att det va tråkigt där utan att jag inte tycer att det är så kul att festa längre.
 
Det har känts så nu ca 5 gånger tillbaka. När börjar dricka så är det hyfsat skoj men sen när jag blir full så tänkter jag "njää det här är inte så roligt". Ändå när det börjar närma sig helgen så vill jag festa, för att sen känna "njäää" sen igen när jag är full. Jag är rätt konstig. -.- Tror det beror på att man är så van vid att festa på helgerna.
 
Nu snart ska iaf jag och Anton gå ner till marknaden en runda. Det är bara min jävla mensvärk som ska ge med sig först. -.-
 
Ni får nöja er med dåliga iphone fylle bilder från festen. :P
 
 
 
 
Blev ett litet konstigt smile när man får vänta i ett år på att sin pojkvän ska ta fotot. Haha.
 
Och så här ser man ut när han försökt ta ett bra foto några gånger utan att ha lyckats. ^^
 
 

Gammelmarknaden.

Nu har jag varit på gammelmarknaden med Anton. Lika varmt som innan. Kunde knappt andas. :P Vi gick rundor och kollade lite och så såg jag vääärldens sötaste väska. För bara 150 kr. :D Ja där är massa G:n så jag antar att det ska vara en "gucci" väska men skitsamma. Snygg va den. Vem fan säger att man måste ha äkta väskor om dom bara är snygga?
 
Efter det åt jag friterad glass med banan. Sååå gott. Unnade mig det. :) När vi va klara skulle Anton klippa sig. Han Anton brukar klippa sig hos hade ett "stånd" utanför och va billigare än vanligt så han klippte sig där. Efter det skulle Anton fota mig till bloggen (vilket jag inte vant mig vid än och tycker att det är såå pinsamt när folk glor) så jag började skratta hela tiden. Anton va ju inte heller den bästa fotografen precis så han fick ta några bilder. ;)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen för sen blir det party. :D
 
 
 
 
 

Sötaste plånboken!

Gick en runda till marknaden med Matte så länge. Det är riiiktigt varmt ute kan jag säga. Gick en liten runda och kom på att jag glömt min mobil hemma så kunde inte föra över pengar. Kom hem och kom på då att den va i andra facket på min väska. Typiskt jag som den virre panna jag är. Haha.
 
Såg vääärldens sötaste plånbok så va bara tvungen att köpa den. Min gamla håller ändå på att ramla i sönder så lika bra. :) Är hemma nu igen med Matte och väntar på att vår vän Erik ska komma, så ska vi gå en runda till marknaden igen. Kollade inte så noga när jag va där sist. Sen kommer söta Anton hem och så ska jag gå till marknaden med honom. Blir mycket marknad idag. Haha. Sen ikväll ska vi festa. Kommer att bli en väldigt skoj dag. :D
 
 

Snart marknad.

Vaknade tjugo över nio idag. Wohoo en dag tidigt. Haha. Har inte blivit många dagar jag vaknat tidigt på detta sommarlovet. ;) Anton väckte mig då, då han kommit hem från sin jagnings runda. Nu har jag ätit en nyttig och väldigt mättande frukost så ska snart ut och ta mig en cigg och spela lite songpop. Haha. Anton ska jaga (igeeen), duvor denna gången så jag är själv här.
 
Idag och imorgon är det gammel marknad här i Ljungbyhed. Vi skulle egentligen gå till marknaden klockan tio idag men så fick vi reda på att det va tolv den öppnade. Typiskt. Så Anton jagar som sagt först. Men sen så, då blir det langos och munkar. :D Unnar mig det idag. Eller iaf en munk. :)
 
 

Rent och fint.

Anton har varit och jagat halva dagen så då passade jag på att diska och städa hela köket. Hann även städa toaletten och hänga upp ny tvätt och hänga in tvätt innan han kom hem. Så glad han blev. :) Älskar att göra honom glad och överaska han, sån snäll flickvän som jag är. :D
 
Han har dock åkt iväg för att jaga igen så tänkte städa resten av lägenheten nu. Så blir han ännu gladare när han kommer hem igen. :D Har ändå inget att göra så kan lika bra göra någon nytta. ;)
 

Jag älskar dig Anton.


Songpop!

 
Vet ni vad mitt nya "beroende" är? Songpop! Haha. Enda spelet jag inte tröttnat på typ. För ni som inte vet så är det ett spel där man gissar artist/låt när man hör en sång. Man ska gissa så snabbt som möjligt och så spelar man mot andra, vänner och sånt. Skit kul! Jag är rätt duktig. ;) Mitt nick name står på bilden om ni vill spela mot mig. :)

Sunshine!

Så solar man igen! :)


Got to love the shower.

Nu har jag tagit en lååååång och skön dusch hos Anton. Verkligen väl behövlig. Johan lyckades fixa bilen snabbt innan så vi drog och käkade sen fiskade. Vilket iiinte va någon hitt ikväll. Fick en fisk jävel bara. -.- Vi va nog där alldeles för sent idag. Johan och Anton skule också såga ner någon dum buske innan så jag och mitt ex Matte fick stå och vänta bland massa mygg och knott. Äckliga djur. Så man kan tro att jag njuter av att vara hemma. ;)
 
Nu ska jag och Anton mysa till Supernatural. Han ska upp klockan halv tre i natt för att jaga rådjur. Det är tydligen sässong på dom nu. Så när han sitter i ett tråkigt jakt torn och väntar på att ett rådjur ska komma så ligger jag och sussar sött i hans säng. :)
 

Åh nej!

Just nu: bilen har stannat för att gasen inte funkar. :O mitt i Klippan. Så Johan fick gå till My för att hämta skrivmejsel och försöka fixa problemet. Han är dock väldigt seg. -.- ååh jag som är hungrig! Typiskt att detta skulle hända! :(


En fiske tur.


Igår va jag och fiskade med Anton och Johan (det va mot min vilja). Nej men fiska är (va) inte något jag tycker är så kul så jag gjorde det mest för Antons skull. Snäll flickvän som jag är. :) När vi väl hade fiskat ett litet tag hade jag fåt upp några fiskar. Det gick rätt snabbt. Alla andra gånger jag fiskat så har jag knappt fått upp något. Palla stå där och glo då när inget ändå händer. Vi va där dock lite för sent så idag (tro det eller ej) så ska vi fiska igen. Haha okej det va inte sååå farligt. Så länge jag får fisk så. :D Och dom ska jag ääääta. Mums!
 
 

Nu ska bollarna väck!

Godmorgon! Har varit en tidig morgon för mig idag. Va tvungen att vakna klockan sju(!) för att ta bussen klockan åtta in till klippan för att kastrera min kise Tom. Så nu ska bollarna väck. :D Förhoppningsvis slutar han pissa innanför dörren då också. Min underbara pojkvän va jätte snäll och följde med mig. Sååå tråkigt att åka buss själv, och trött va jag också. Jag sov bara 4 och ½ tim i natt. Helt sjukt.
 
I Antons säng ska jag ligga ett braaaa tag nu. Men även fast jag tar det chill idag så ska jag avverka en timme åt gymmet. Har börjat äta nyttigt idag så nu ska det sättas igång. :D
 
Bjuder på bilder när jag satt och mös i solen med en cigg och Antons kise bebisar!
 
 

Sleep all day.

Idag sov jag riktigt länge. Va nog för att jag vakna åtta- halv nio på morgonen i lördags och söndags då jag hade Melanie. Är inte van vid det. :P Sov hos min fina pojkvän i natt. Som jag har saknat honom. Ny käär! <3 Hade fullt upp igår så blev inget bloggande. Men det ska ändras på idag!
 
Har bara chillat och suttit vid datorn idag. Anton är och flyttar något torn (?) så jag är själv än så länge hos honom. Stack i väg och köpte tidningen "Topp & Hälsa" för att få lite extra peppning till träningen. :)
 

Helsingborgs djurpark.

Nu är vi hemkomna efter en dag på djurparken. :) Det va hyfsat skoj. Tropikariet är bättre för där är mer spännande djur som man kan gå bland. Haha inte för att det egentligen ska betyda något då det är för Melanies skulle. ;P Man fick iaf gå in bland getterna och det ville Melanie gärna. När ja gkom in stod en getbock och stirrade på mig, gick fram till mig och höjde huvudet. Jag gick sakta bort (jaaa jag vet löjligt men jag är lite rädd för dom hornen. ^^) men då gick den efter. Sen när den stannade följde den mig med blicken. Haha läskig jävla get. Sen va det dom vanliga djuren som apor, marsvin, grodor och sånt skit.
 
Lyckaders få min mamma att köra till mc donalds innan djurparken istället för sibylla. :D Så där åt man typ tills man nästan spydde. Besätllde mina älskade cheese tops. Mumma! ^^
 
 

En dag hos Melanies farmor och farfar.

Igår va vi ju hos Melanies farmor och farfar. Va rätt rastlös halva dagen. Blir lätt det när jag inte har något att göra. :P Melanie hade iaf det roligt och lekte och busade. Hon bakade chokladmuffins med Evelina och Gustaf också. Efter ett tag va jag så rastlös att jag började spela x-box spel med Gustaf. Alltså ett barn spel typ. Haha jätte skumt va det spelet.
 
På kvällen åt vi pommes och krov. Va riktigt hungrig då så jag klämde två stycken och massa pommes. Har blivit RIKTIGT hungrig nu för tiden. Fattar inte varför. :S Btw, deras hund är fan skit läskig. Haha. Stora svarta ögon som ser ut att ploppa ut när som helst. ^^
 
 
 
 
 
 
 

Sol och frukostbullar.

Godmorgon! Idag skiner solen så idag blir det solning ute på gräsmattan. Här är en lekpark också som Melanie kan leka på medans jag solar. Först ska vi gå till Hemköp och köpa bullar till frukost. Börjar bli rätt hungrig nu. :)
 
Idag ska vi till Helsingborgs Zoo vid ett tiden med min mamma. Ska bli skönt att få komma ut samtidigt som att Melanie kommer att älska det. Där finns liksom inte bara vanliga tråkiga djur som i skånes djurpark utan där finns apor och kängrus och sånt också. :D
 
 
Sol

Dålig uppdate.

Sorry kära läsare för dålig uppdate. När jag kom hem mattade jag melanie i typ 45 min, sen tog det en evighet att fixa photoshop så är först klar med det nu och jag måste sova. Blir iaf väldigt mycket uppdatering och roliga inlägg imorgon istället. :)


Baka, baka.

Nu bakar min fina dotter. :) chokladmuffins! Hon kan kränga men det blir inga för mig. ^^ ska inte äta något sött förrän nästa helg (om jag är sugen då).


Dagens sminkning.

Här är dagens sminkning. Grå sotiga ögon. Det är lite svårt att få det bra med h&m ögonskuggor men det får duga. Får mina extremt billiga men bra ögonskuggor och borstar från ebay snart. Då blir det bättre. :)


Btw, jag hann inte blogga från datorn innan jag och melanie gick till hennes farmor och farfar så det får tyvärr bara bli mobil inlägg en stor del av dagen. Hoppas att ni står ut. :)


Seg morgon.

Idag är en dag då jag är riktigt trött. Vissa dagar har jag bara extra svårt att kliva ur sängen och med ett ton sand i ögonen. Störigt bara att det ska vara idag när Melanie kommer. -.- Är dock väldigt exalterad över att hon kommer då jag saknat henne jäääätte mycket. :D Min lilla solstråle. Ska dra ifrån Anton nu om fem min sen kommer Melanie om en timme.
 
Så här ser mitt vackra hår ut när jag duchar på kvällen och lägger mig med blött hår. Haha!
 

Tips: Ett varaktigt förhållande.

Nyckeln till ett bra förhållande. Nej verkligen ingen nyckel, men lite tips som ni kan forma om själva efter just ert förhållande.
 
1. LITA på varandra. Litar ni inte på varandra är det inte lönt. Inget smyg kollande i mobilen, på facebook, hotmailen osv. Då kan ni lika bra strunta i att vara tillsammans. Ni får inget ut av att inte lita på varandra. Ni kommer bara må dåligt och det blir onödiga bråk på grund av det.
 
2. Va inte så ofta. NEJ, va hu rmycket ni vill. Är det äkta kärlek så tröttnar ni inte på varandra bara för att ni är mycket. Tänk inte att ni inte får vara för mycket eller för lite, va med varandra när ni känner för det. Simple as that!
 
3. Pussas och kramas. Det är så vi människor visar kärlek. Även fast ni varit tillsammans länge och allt blivit lite av en rutin så får ni inte glömma att pussas och kramas. Det är mysigt och påminner er om hu rmycket ni älskar varandra.
 
4. Gör roliga saker ihop lite då och då bara ni två. Då får ni en rolig och mysig tid tillsammans där ni bara kan rå om varandra. Fokusera all er tid på er partner och ha skoj.
 
5. Säg förlåt. Va inte för stolt för att säga förlåt när ni bråkat. Tänk aldrig att "ja men det va han/hennes fel". Ett bråk är OFTAST bådas fel. Båda tjänar på att båda kan säga förlåt.

Stäääädning!

Nuuu har jag diskat och städat. Tog en evighet när man får gå som en gammal tant på grund av träningsvärken. Skulle egentligen tränat armar och axlar idag men får ta det imorgon och bara ta magen idag. Gör inte så mycket. :) Min rädsla dock är att jag inte kommer kunna röra mig på lördag. Haha.
 
Skulle till Anton för att hämta mackor då jag glömt att köpa nya (jag vet lite parasit varning på det. Haha) men det blev att jag stannade här. Det är sjukt så ny kär man kan vara. Tre timmar borta från varandra och det kändes som en hel evighet. Kanske låter som att vi sitter ihop men min dotter kommer ju imorgon så då ses vi inte förrän på söndag. :P
 
 

Sol och mat, perfekt kombination!

Nu har jag legat i solen länge och njutit. Blev väldigt varmt efter ett tag. Och jag blev brunare. :D Älskar att vara brun. Man ser MYCKET snyggare ut då. Typ alla skavanker döljs. Haha!
 
Nu blir det makaroner och köttfärssås som min underbara pojkvän gjort. Efter det gymmet och svettas!
 
 
 
 
 

Steeeeker.

Solen tittade fram så då passar jag på att steka och njuta. :D visst är jag brun?


Frukost mys.

Godmorgon! Har precis käkat frukost och tagit en morgon cigg. Sov hos anton i natt så jag fick vakna bredvid den finaste i världen. <3 Vi ska titta på en film som heter "The Crazies". Den handlar om ett virus som kommer ut i en by och de blir aldeles cp störda. Får se om den är bra. :) Senare idag blir det träning och städning hemma för imorgon kommer min underbara dotter hem. :D
 

Jakt film.

Ligger i sängen och skulle titta på en jakt film med Anton (min pojkvän) för det är hans intresse, så jag tänkte visst. Man vill ju vara en snäll flickvän men nej, ALDRIG mer. Jag klara verkligen inte av att se ett rådjur bli sköten. :( de är ju så söta. Så ush nej. Det blir mean girls istället. Haha! (Anton är också en snäll pojkvän. ;) )


Gårdagens sminkning.

Har inte fotat min sminkning idag (den är för flottig nu när jag tränat så det får va). Men gårdagens sminkning blev fotad och jag blev jävligt nöjd. :)
 

Och så börjar vi igen.

Heeeej kära läsare! Har inte varit inne här på riktigt länge. Tänkte att NU slutar jag helt. Men vem saknar då sin blogg efter ett tag? Jag kan aldrig bestämma mig. Haha. Men okej vi gör ett nytt försök. Har fått önskemål från rätt många läsare också att jag ska börja igen, vilket är super kul. :)
 
Well, well. Idag har jag och min fina pojkvän varit på resturang (kanske borde nämna då att det tog slut mellan mig och min man för ett bra tag sen och att jag nu har en annan pojkvän) med vår vän Tobbe. Köpte en kyckling sallad för att jag börjat träna igen. Har inte brytt mig så mycket faktiskt men det va rätt skönt ändå nu när man börjat.
 
Btw, man ser verkligen vilka som är på gymmet för att verkligen TRÄNA och svettas och de som bara är där for show. Träffade min vän på gymmet och vi satte igång samtidigt. Svetten rann av oss och så kommer där in två blondiner, går på bandet i en minut, gör en mag övning och en ben övning och sen går. Alltså va? :S Varför äns gå till gymmet då?
 
 
Så här vacker va jag på gymmet idag. För mig är ett gym alltid ett gym och inte någon modevisning.
Och för att slippa idiot kommentarer så sminkade jag mig i morse.
 

RSS 2.0