Ny blogg..

Har börjat blogga här istället: http://mondoblog.se/lilio

Så cecka den och börja följa den på blogglovin. ;)

Jag visste det..

Haha jag visste att jag skulle glömma att blogga. ^^ Det tar väl ett tag att komma in i det antar jag. Idag har jag iaf varit hos Mia och hennes dotter Nova med Melanie. Dom går så bra ihop såd et är skit skönt. :)

Nu ska vi till helsingborg och gå runder lite. Skönt att komma ut lite. Ska nog fika lite också på ett femtio tals Café som Mia tipsa om. Mmm kakor. Haha. Ska försöka att komma ihåg att ta lite bilder också. :P

Vårstädning..

Puuh. Har städat som en galning. Vårstädat, det vill säga rensat över allt. :P Men än är jag inte klar. Har bara pausat för att käka och tittat på filmen "Gullivers resor". Rätt bra film. :)Men nu ska jag sätta  igång med stäningrn igen.

Puss! <3

Naglar och kaffe..

Damn va många kommentarer jag hade att läsa igenom sen jag slutade att blogga. :P Kanske borde börja igen som förr? Det är ju faktiskt roligt att se tillbaka på allt man gjort innan. Utveckligen för Melanie och sånt. Ska se om jag kommer ihåg att uppdatera bara. Haha.

Men well well.
Idag skulle egentligen soc komma hit på möte klockan tre men hon ena ringde och sa att hennes kollega blivit magsjuk. Så det får bli på fredag istället. :) Ska ta lite kaffe nu hade jag tänkt sen fixa mina naglar. Hoppas på att mina gel penslar kommer imorgon så att jag kan göra franska naglar. Får ha naturella så länge då min pensel blivit helt fransig, går inte att göra franskt då. :/
RSS 2.0