En hel dag..

Hej Sötnosar! Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Blev en dag fylld med saker. :) Stack först med Sara och älsklingen till familia för att älsklingen skulle ha ett töjsmycke till örat och Sara skulle ha kattsand. Töjsmycke fans dock inte på familia så Sara va så snäll och körde oss till Väla så att han fick köpa det där. :) Tog en runda in om systemet. Älsklingen köpte massa öl och jag prövade en persika cider för att släcka törsten med. God va den i alla fall!

När vi kommit hem stack vi en runda till älsklingens föräldrar och sen till Sara och Robin. Vi skulle köpa kanyler av Robin men jag fick pierca mig där istället. Behövde hans tång så det va snällt att jag fick göra det där. SKulle ha i läppen men det blev dock väldigt fel. Tryckte igenom nålen på helt fel ställe än vad jag skulle ha den. Det är ritktigt svårt att pierca sig själv utan sprutkanyl. Så jag få väl köpa det istället. :P

Idag är det Valborg och så ska jag och älsklingen festa. Vet inte var än men förhoppningsvid hos Anotn. Hoppas, hoppas, hoppas! :D Mamma ska ha min tösabit. Hon har itne sett henne på ett tag så hon blev väldigt glad att hon fick passa henne. :)

Vad ska ni göra idag?




Silverschampo..



Jag hade tänkt att köpa ett silverschampo när vi är iväg och handlar. Vet ni någon som är bra? Jag har hört att matrix och loreals ska vara bra. Dom som testat dom, ljusar dom upp mycket och tar bort alla gula toner? Jag har ju bara pytte lite gult i mitt så det borde ju funka. Men jag vill inte slösa pengar på något som inte är så bra.

Vad tycker ni kära läsare? :)

Min viktminskning..



Hur jag såg ut då:


Vecka 1:

Vikt: 54 kg
Midja: 75 cm
Runt magen vid navlen: 84 cm
Rumpa: 96 cm.

Vecka 2:

Vikt: 52,8 kg (-1,2 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 83 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 3:

Vikt: 52,5 kg (-1,5 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 4:

Vikt: 52,4 kg (-1,6 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 5:

Vikt: 52,5 kg (-1,5 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 6:

Vikt: 51,8 kg (-2,2 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm


Hur jag ser ut nu:

Vikt: 51,5 kg (-2,5 kg)
Midja: 71,5 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 93,5 cm

Mål:

Vikt: 49-50 kg
Midja: 69 cm
Runt magen vid navlen: 76 cm
Rumpa: 92,5 cm

Denna vecka har jag gått ner 3 hekto. Fan alltså jag måste skräpa mig. Jag säger det varje vecka och ändå gör jag inte det. Jag har krängt godis som fan denna veckan. Får lägga av med det. Idag ska jag bli av med sockerberoendet. Tänkt det har gått 6 veckor. Hade jag brukat allvar och tränat dessutom så hade jag nog snart haft den kropp jag vill ha. Dumma Linda. -.- Magen har jag också slarvat med. Jag blir så arg på mig själv!

Handla idag..



Godmorgon!
Osminkad och nyvaken, men väldigt utvilad. Idag ska jag och älsklingen köra och stor handla. Tro det eller ej men det ska faktiskt bli roligt. Haha! Jag älskar att handla mat. Det är så skönt att ha ett fullt kylskåp och en full frys. Pluss att jag kan köpa min brun utan sol från apoteket. Gillar den bäst!

Puss på er!

En bloggpaus..

Hej Sötnosar! Missed me? ;P Nej men jag tog en bloggpaus idag. Mådde inte bra imorse. Sen blev det lite bättre men kände att jag behövde rensa tankarna. Men det är en ny dag imorgon. Skjuter fram tävlingen om underkläderna tills imorgon kväll och så kommer ju veckans vägning imorgon också. Gjorde inte den idag såd et får bli imorgon.

Puss på er!

Tävlingen..

Måste bara påminna er om min tävling där man kan vinna ett valfrit underklädes set för 300 kr. Synd att jag själv inte kunde vara med. :P

Kissie..



Såg ni Kissie i förkväll ikväll? Jag tittade inte på det när det va på tv men så det på på gossips.se. Hon gjorde väl  bra ifrån sig men jag köper fortfarande inte det där med att hon skulle vara en annan person i verkligheten. Visst det där med att hon provocerar kan hon ju göra utan att stå för dom åsikterna hon säger men när hon går till personangrepp mot folk, det är ju hon själv som gör det. Hon kan ju inte säga att det är "Kissie" som skriver det och inte Alexandra. Hon är ju inte skitzo.

Btw så har hon verkligen gått till överdrift med sina läppar. Dom va tusen gånger finare när hon fyllt på dom första gången. Nu ser det jätte konstigt ut. :S

Sandra och Sami..

Hej Sötnosar! Idag har Sandra och Sami varit här. Precis när jag städat klart hela lägenheten kom dom. Så det va ju bra att jag hant med det. :P Vi snacka lite skit och krängde godis. Kommer nog ha gått upp några hekton tills imorgon. Haha! Melanie tyckte att det va jätte kul att leka med Sami. Hon sken upp som en sol när hon såg honom. :)


Mätt på protein..


Nu har jag käkat en omelett. Skulle ha käkat ägg till frukost ändå. Tog bara en macka idag och struntade i ägget men blev hungrig rätt snabbt igen efteråt. Man håller sig mätt mycket längre på protein. Men nu när jag ska börja styrketräna och träna min mage ordentligt får jag bärja äta 3 gånger om dagen så att jag matar mina muskler. ;P

Bruka allvar..

Så, Nu är vi framme på måndagen. :) Haha! Idag ska jag storstäda som fan. Blev ju inget städande i helgen så nu ska det fixas oxh donas. Såg innan det va 17 grader varmt ute! :O Jippie tänkte jag men så såg jag nu att det inte är så fint väder ute. Massa moln och så blåser det. Men vi får hoppas att det blir finare sen.

Idag ska jag ta tag i träningen. Måste bruka allvar. Det är ju bara en månad kvar tills juni månad. Snart ska man bada. Och då vill inte jag vara smal fet! Inte snyggt.

Puss puss!

Piercing Söndag..

I söndags så hade jag lovat Martin att pierca honom i tungan. Han kom och hämtade mig vid fyra tiden och körde till Robin och Sara. Han har massa piercingar, kanyler och alla tillbehör jag behövde. Så vi gjorde det där. Kjella va också sugen på att pierca sig i tungan så jag gjorde det också. Och då ville Linda också pierca sig fast iläppen. Sen kom Sofie och sa att hon också ville pierca sig i läppen. Och så ville Eddie pierca sig i örat. Så det blev en heldag av piceringar. Haha.

Jag skulle göra en sån piercing i Eddies öra där man har en lång stav tvärs över örat om ni förstår? Har aldrig gjort en sån innan så jag varnade Eddie att det kunde blev fel. Hålen och rakheten blev bra men det va för långt avstånd från hålen så piercingen blev för kort. Vi bestämde oss för att göra om det en annan dag.

Piercade sen Linda i läppen, Martin i tunga, kjelle i tungan och sist Sofie i läppen. Jag blev väldigt nöjd med Lindas piercing. Martin blev jag också rätt nöjd med. På kjelle va det blev det rätt bra också fast va tungen att göra den sne då hon hade jääätte lång tung sträng. Hehe. Jag är perfektionist när det gäller piercingar och blir det inte 110% perfekt kan jag gå och reta mig på det en hel dag. Sofies blev också rätt bra men stressade som fan för att älsklingen ringde och sa att Melanie skrek hela tiden och att jag fick komma hem. När jag väl skulle pierca mig själv hant jag inte det för då skulle jag hem. :(



Grill lördag..

Godmorgon Sötnosar! Denna helgen har varit händelserik och en aning stressande. Delar upp den i två inlägg så att det inte blir för jobbigt att läsa.

I lördags bestämde jag och älsklingen oss för att rnga till Robin och Sara och se om dom ville hitta på något. Det blev att vi skulle grilla. Vi stack dit vid två tiden så jag fick snabbt sminka mig lite och dra iväg. Efter att vi varit där ett tag så körde Martin oss till byn så att vi kunde handla lite grillmat. Väl inne i affräen tappade älsklingen hela potatissalladen som vi skulle ha och det splashade potatissallad på golvet. Skit pinsamt. Haha!

På kvällen grillade vi. Det blev jag, älsklingen, Linda. Johan, Robin, Sara, Christiona, Caroline och Anton. Alla va skit hungriga och det märktes för vi slängde på flintastekarna alldeles för tidigt. Det var fortfarande höga låger i kolen så dom flesta flintastekarna blev brända utanpå. Haha!

Det va i alla fall en väldigt lyckad kväll med underbara vänner och solsken. :)

Bilderna är lånade av min kompis Linda.


Sotiga ögon, yeah right..



Hahaha! Som jag ser ut. Jag skulle försöka göra "sotiga ögon" och det gick som ni ser inte så bra. Ok webcamen gör det ännu fulare för i verkligheten ser ögonskuggan mycket mer utsuddad ut. Men jg ser ändå helt miffad ut. Och nu så jag att jag glömt ta foundation på halsen. Får göra det snart! :P Tur att man bara ska iväg till Sandra. Hade varit jobbigt om man skulle festat. Fått göra om allt. :P

Jävla ångest..

Jävla humörsvägningar. Jag har världens ångest nu. Har haft det ett tag och jag vill bara lägga mig i soffan och inte göra någonting. :( Men.. Ska ändå göra vid mig nu och se om det blir bättre sen.

Tävla om underkläder för 300 kr..





Nu kör jag igång en tävling i samarbete med evasunderklader.se. Dom har RIKTIGT söta underkläder i jätta många varianter. Speciellt dom rosa underkläderna. Haha. Jag älskar rosa! Så sött.

Vinnaren får välja ut ett valfritt plagg i butiken på högst 300 kr. Ej pris sänkt vara. Skit bra va? :)

För att tävla gör du så här:

Ta en av underklädes bilderna och lägg in bilden samt den här texten:

"<strong>Jag tävlar hos <a href="http://littledolly.blogg.se">littledolly.blogg.se</a> om underkläder för 300 kr hos <a href="http://www.evasunderklader.se">evasunderklader.se</a></strong>"
i ett inlägg i din blogg.

Glöm inte att trycka på "ändra redigerare" innan du lägger in texten. ;)

Skriv sen en kommentar i det här inlägget att du är med och tävlar.

Vinnaren lottas ut på tisdag!

Lycka till!

Vinnaren är..



Grattis Sophie! Jag kommer kontakta dig för vidare information. :)


När jag utser vinnaren i mina tävlingar så kör jag med lottning. Alltså är det inte mer än 20 som tävlar så skriver jag upp namnen på små lappar och skrynklar i hop dom (ni vet så som man gjorde i skolan när man va liten. ;P) och sen drar jag en vinnare. Tycker att det är mest rättvist. Och denna gången fick Melanie dra en vinnare ur min hand. Så det va Melanie som valde Sophie. Haha!

Filmkväll ikväll..

Godmorgon! Idag är jag på väldans bra humör faktiskt. Det är hyfsat fint väder ute och jag är väldigt utvilad. SKa städa massa idag. Sen ikväll åker jag iväg till Sandra. Hon, jag, Danne och Fitte ska ha film kväll. Men varken jag eller älsklingen har lyckats klura ut hur det jävla konverterings programet funkar så vi kan inte bränna ut "Paranormal activity". Det får helt enkelt bli någon annan. :)

Vinnaren av klockan koras i nästa inlägg.

Klen i maten..


Haha såhär ser Melanie ut när hon badat och får på mössan efter. ^^


Nu har jag och älsklingen käkat kryddade kyckling klubbor med potatiskroketter. Är skit mätt nu. Blir mätt riktigt snabbt nu förtiden. Åt bara två kyckling klubbor (dom är sånna små typ 10 cm långa) och 5 potatiskroketter. Då är man klen i maten. :P Köpte lite choklad och glass innan. Nog därför jag äter så lite mat, för att jag ska få gotta mig med choklad. Haha. Men det funkar ju. Nu är det vampier diaries och sen är det Independence day. En bra kväll med andra ord. :)

6 steg att komma över honom... När DU gjort slut..



Jag har sett i många tidningar och i många bloggar, sätt på hur man kommer över pojkvännen när han gjort slut. Men när du gjort slut då? Behöver du inte komma över honom då? Många tjejer gör ju slut med sina pojkvänner av andra anledningar än att dom slutat älska sin pojkvän. Så har jag skrivt 6 stycken steg jag tycker att man borde göra efter ett "Slut".

1. Börja med att gråta. Gråt, gråt, gråt så mycket du kan. Sätt på en sorlig låt och bara låt tårarna forsa. Släpp ut allt. Gråt tills du känner att du inte kan gråta mer.

2. Ring till en vän och prata. Inget är bättre än stödet från sina vänner.

3. Fortsätt vardagen så som den brukar vara. Te.x skulle du diskat så gör det, skulle du gått till en kompis så gör det. Gräv inte ner dig i sorg utan fortsätt på som vanligt.

4. När saknaden kommer, tänk bara på dom dåliga stunderna ni haft. Tänk på VARFÖR du gjorde slut. Påminn dig hela tiden om den anledningen. Det är ju bäst att det är så här eller hur? Det va ju därför du gjorde slut.

5. Va helst singel tills du kommit över pojkvännen helt. Hoppar du bara på första bästa förhållande igen blir det bara fel. Du behöver tid för dig själv för att komma över han helt. Ananrs kan det bli att du startar ett nytt förhållande när du fortfarande har känslor för ex:et och den nye blir sårad.

6. Har du kommit över han? Bra. Men kom ihåg att du faktiskt älskat han en gång i tiden. Hata aldrig det som en gång fått dig att le. Utan tänk bara på ert förhållande som en fin tid men som nu är ett avslutat kappitel.

Vinnaren är..


Ett stor grattis Melanie. Och då menar jag inte min dotter. ;P Haha! Jag kommer kontakta dig på mejlen du angivit för vidare information. :)

Depp dag..

Godmorgon! Eller ja, det är ingen god morgon för mig i alla fall. Är rätt deppig och ledssen för en sak. Men vad vill jag inte dela med mig. Jag kommer nog uppdatera som vanligt men jag kommer inte vara på tip top humör.

Idag ska jag bara diska och plocka undan lite och sen ligga på soffan och tycka synd om mig själv. Går väl ner och tränar sen. Känner att jag måste det nu. VIll ju inte bara vara smal. Vill vara fast också. :P

Puss!

Skärpning..

Blää. Jag känner mig smal fet. Ni vet när man är smal men ändå har daller? Eller ja, är ofast? Jag kan nu riktigt se mitt fett smälta bort men jag känner mig ändå sladdrig och otränad. Får ta tag i träningen. Styrketyräna hårt nu två dagar i veckan. Vaa fan, två dagar i vekcna ska jag väl ändå palla? Har blivit så lat den senaste tiden. :/

Nej! Skärpning Linda!


Jävla wow..

Hej Sötnosar! Det är onsdag och då är det raid dag för älsklingen. Jävla wow. Hatar det spelet. Och jag hatar att det tagit min man ifrån mig. :( Haha! Ibland önskar man att man va en hacker och kunde göra massa vrius. Då hade jag krachat wow direkt!

I all fall. Jag va i klippan innan idag. Sara min kompis va jätte gullig och skjutsade mig. :) Skulle på apoteket och lite sånt. När jag kom hem damsuga jag och sånt och ikväll blev det pommes med chicken bits! :D Orkade verkligen inte laga mat och jag hade ändå bara ätit frukost så jag unnade mig detta. Bjöd älsklingen på en hamburgare. Ville inte fresta honom. ;P

Min snälla vän sara. :)


Frukost choklad?



Godmorgon! Min frukost består av choklad.
Haha nej men jag blev jätte sugen på det nu. Så jag åt en och en halv rad. Blir väl frukost sen. Ägg och macka som vanligt. :) Idag blir det, det vanliga. Damsuga, diska och lata mig. MEn det är ju så när man går hemma. Samma sak varje dag.

Pannkakor..



Nu har jag nästan precis käkat pannkakor.
Åt frukost idag och tänkte att jg kunde vänta med att äta tills älsklingen kom hem vid halv fem. Kör liksom på att äta som jag gjorde innan jag va smal. Delvis 2-3 gånger per dag. Och rätt lite. Jag är liksom en sån person som ger upp rätt snabbt om inget händer och prövar något nytt. Men i alla fall men så då ville älsklingen inte ha mat så jag tänkte göra till mig själv. Men då hade helt plötsligt min hunger gott väck så jag har itne käkat förräns nu. :P

Va kul att så många är med tävlingen om en klocka i valfri färg. Men kom ihåg tävlingen om ett presentkort på på 100 kr på Zylber.com! :)


Tävla om en söt klocka..



Nu gör jag igång en till tävling för mina söta bloggläsare. :)
Tävlingen är i samarbete med aldora.se . Ni tävlar om en söt klocka i valfri färg värd 249 kr. Underbart söt. Jag hade tagit den rosa. ;)

För att tävla gör du följande:

Lägg up den här länken på din blogg:

Jag tävlar på <a href="http://littledolly.blogg.se">littledolly.blogg.se</a> om      <a href="http://www.aldora.se">smycken</a> från  <a href="http://www.aldora.se">Aldora.se</a>

Glöm inte att trycka på "ändra redigerare" innan du lägger in länken. ;)

Skriv sedan en kommentar i detta inlägget att du gjort det och att du är med och tävlar.

Vinnaren drar jag på fredag. :)

Lycka till!

Inte hungrig?

Blää. Det regnar. :( Och älsklingen har stuckit för att kolla på hif matchen mot malmö. Han har tagit med keameran den jäklen. -.- Så jag kan inte fota ett dugg i kväll. Men ni överlever väl? :) När Melanie vaknat ska jag gå med henne till hemköp för att köpa hem mjölk så att jag kan göra pannkakor. Har bara ätit en gång idag. Tänk att bara för jag inte åt mer än två gånger i förrigår och igår så är jag helt plötslig tinte så hungrig längre. :| Fast lika choklad sugen är jag. Haha!

My love, my passion, my everything. ;) Haha!


Blond eller brunett?



Har fått många kommentarer om att jag ser mycket bättre ut som brunett.
Riktigt många faktiskt. :S Vad tycker ni? Vad ser ju bäst ut som? Brunett eller blond?

Min viktminskning..



Hur jag såg ut då:


Vecka 1:

Vikt: 54 kg
Midja: 75 cm
Runt magen vid navlen: 84 cm
Rumpa: 96 cm.

Vecka 2:

Vikt: 52,8 kg (-1,2 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 83 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 3:

Vikt: 52,5 kg (-1,5 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 4:

Vikt: 52,4 kg (-1,6 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 5:

Vikt: 52,5 kg (-1,5 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Hur jag ser ut nu:

Vikt: 51,8 kg (-2,2 kg)
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Mål:

Vikt: 49-50 kg
Midja: 69 cm
Runt magen vid navlen: 76 cm
Rumpa: 90 cm


Wohoo! 7 hekto. Nu börjar det hända grejer igen. Skönt. Nu har jag bara 1,8 eller 2,8 kg kvar. Cmetrarna händer det ingentingpå dock. :/ Glömde ju ta mått på låren i början så jag har ingen aning om dom blivit mindre. Jag tror det. Men det är så svårt att se på sig själv när man ser sina lår varje dag.

Nu ska det i alla fall bli mer intensiv träning så att jag blir av med den där jävla magen någon gång. Eller ja, jag behöver ju en mage för att leva men ni fattar vad jag menar. ;)

Skit glad..

Godmorgon! Idag är det för jävla fult väder men lika glad är jag ändå. För jag vakna av något helt unerbart. Men mer om det berättar jag i nästa inlägg. ;)

Idag blir det städningen som jag inte tog igår och sen lite pill med att packa saker vi inte behöver.
Jag och älsklingen flyttar ju om en månad och det hade varit jätte skönt att få undan det mesta så att man bara behöver flytta över sakerna på flytt dagen. Skönt ska det bli i alla fall för då får Melanie ett eget rum och vi kan ha tv i sovrummet. Lovley!

Godnatt..

Nu ska jag ta mig en ordentlig funderare och sen gå och lägga mig. Glöm inte tävlingen H Ä R! :)

Puss!

Söt mobil..


Har kollat runt lite på mobiler och har fastnat för denna. Rosa såklart och jätte söt. :) Den har kamera,mp3 och allt det där som en mobil ska ha. Och då kan jag blogga när jag är någonstans utan dator. Och det är inte panik när jag glömt min kamera. Haha!

Har i alla fall bara latat mig idag och ska fortsätta med nu. Nu är det två och en halv män liksom. ;)

Of the fourth kind..

Såg på filmen "Of the fourth kind" eller "Näkontakt som filmen heter här i Sverige igår.

"Filmen handlar om en Dr Abigail Tyler. Hon är psykolog och pratar med olika patienter som varit med om samma sak. Dom har sömnsvårigheter och ser en uggla som stirrar på dom mitt i natten. Men det kommer fram sen att det inte är en uggla det är något annat..

I filmen är det riktiga klipp i mellan åt på ena sidan och filmens scen på andra sidan. Och det händer riktigt läskiga saker..
"

Va tyckte jag om filmen då? Jo den va helt ok. Blev lite rädd i mellan åt. Och efter filmen va det läskigt när man skulle gå och lägga sig. Haha. MEN, jag tror inte att dom "riktiga" klippen i filmen är sanna. Utan dom är scener med skådespelare dom också. Han som gjort filmen vill bara att folk ska tro att den är baserad på riktiga händelse. Som i paranormal activity. Vissa påstår att dom är sanna. Andra inte. Jag tror inte dom är sanna. Dom är för otroliga för att vara det..

Filmen får 3 av 5 stycken .

Ny tävling snart..

Ush. Nu måste jag ta tag i disken. Orkar verkligen inte men det måste göras. Är jätte trött idag. Ovanligt trött och seg. Och så måste jag träna ikväll. Ååh så jobbigt. Men vill man vara fin får man lida pin som dom säger.

Btw. Jag kommer ha en till tävling som startar på fredag. Det är om en underbar sak som jag troligen kommer köpa till mig själv också. Håll utkik. ;)

Puss på er!

Visste du att?


En ko rapar var 40:e sekund.

Tävling om smycken hos Zylber!


Nu har jag en liten blogg tävling i samarbete med Zylber.com. Dom har smycken som arband, halsband, piercingar och andra små sötsaker.

Priset är ett pressentkort hos dom på 100 kr!

För att vara med och tävla:

Registrera dig H Ä R hos zylber.com
Skriv ett inlägg i din blogg om att du tävlar om ett pressentkort hos mig och använd min bild.
Skriv en kommentar i detta inlägg att du är med och tävlar + pluss länka till ditt inlägg.

Vinnaren lottas ut på torsdag.

Lycka till!

Ta det lungt..

Godmorgon! Det är hyfsat bra väder ute men är ganska säker på att det kommer bli rätt fult snart. Och jag är vldigt trött. Jag har ändå sovit i åtta timmar men jag antar att jag inte är van vid det. Igår somnade liksom jag och älsklingen vid ett. Vi såg filmen "Närkontakt" som handlar om en utomjording film med olika fakta händelse i. Alltså baserad på verkliga händelser. Dom visade också dom riktiga inspelade videosan från det osm hänt på riktigt bredvid det som hände i filmen. Va ganska creepy att se då hon allt hade råkat utför så ut som fan så det verkade vara på riktigt. Men vem vet.

Idag ska jag ta det lungt. Ska gå en runda som vanligt sen inte göra så mycket. Damsuga och kolla lite på tv och blogga. Nu ska jag i alla fall käka frukost.


Lite ego pics från igår:





Gillning med kompisarna..

Nu sitter jag hos Robin och Sara. Hant inte uppdatera innan jag stack. Sara kom i alla fall och hämtade mig och Melanie, så körde vi till dom. Satt där och snacka ett tag och sånt men Melanie va rätt rädd för dom i början. Hon va väääldigt mammig. Skulle vara uppe i min famn hela tiden och sånt. :P Dom frågade sen om vi ville va med och grilla med dom. Fast vi skulle grilla ute och då ville inte jag att Melanie skulle sova där inne själv så vi lämnade henne hos älsklingens föräldrar.

Så nu sitter jag här igen och ska grilla med Sara, Robin, älsklingen, Linda och hennes pojkvän Johan och Sofie. Ska bli skit gott. Är jätte hungrig. Har bara ätit en gång idag. Kameran glömde jag dock hemma. :( Så det blir inga bilder.

Puss

Visste du att?



En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.



Ett får av får?



Dom här personerna måste ha väääldigt mycket fritid. Haha!

Överdrivna tidningar..

Godmorgon! Idag är det söndag och då bär det av till Sara. :) Fast inte förräns Melanie sovit middag. Annars blir hon bara trött och kinkig där. :P Ska snart käka frukost. Men är inte så hungrig än så jag väntar.

Btw, idag är det fint väder. Och dom jävla tidningarna sa att askan från vulkanen troligen skulle stanna uppe i luften övermolnen och göra så att det blev en kall vår och sommar. In my ass. Askan varar inte så länge. Vad sa dom på tv 4 nyheterna. Typ max två veckor? Tidningarna ska alltid överdriva med allting.

Puss på er sötnosar!

Godnatt..

Ush va jag är trött. Ska ta en liten bit paj till sen ska jag gå och lägga mig. Ny dag imorgon och nya tag. Ingen mer godis och godsaker då. Det håller vi till idag och igår. :P

Puss

Ego pics..


'


Mysdress..



Ååh vilka härliga mysdressar. Älskar mysdressar och använder ofta sånna. Dessa från missmelba finns i jätte många färger. Rosa är självklart en favorit. ;)

Mmmm paj..



Det ser jätte gott ut eller hur? ;P

Visste du att?



Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.


Varit ute..



Nu har jag och mamma varit på en promenad. Snacka om allt möjligt. Kul att umgås. Snart ska vi käka en paj hon bakat. Inte en efterrätts paj då utan en "mat paj". :P Skit god är den i alla fall. Har käkat den förr.

Sen kommer nog min "wigga" pojkvän som jätte gärna vill vara mörkhyad ( IRONI ;) ) hem från hans kompis Anton. Anton palla inte lana så dom ska skita i det. Men det är bara bra enligt mig för då får jag vara med han ikväll. :)

Min mamma..



Nu har min mamma kommit. Hon vill nog göda mig för hon har med sig ships, chokladpudding och kakor. Pluss att jag ahr över bacon snacks och choklad sen igår. Men jag får käka med måtta. ;) Nu ska ajg i alla fall gå och göra vid mig.

Puss!

Veckans blogg..



Ååh va glad jag blir. :) Jag har blivit nominerad som veckans blogg hos Linda.

Klicka H Ä R för att rösta på mig så är ni jätte gulliga. Jag är nummer 1. :)

Ångest attack..

Godmorgon Sötnosar! Uppdaterade som ni ser inte mer igår kväll när jag kom hem. Jag fick en ångestattack, eller nervsammanbrott. Det va ingen panikattack men kändes inte riktigt som en ångestattack häller. Den här känslan va främmande för mig i alla fall. Det har varit rätt mycket som legat och pyrt inom mig denna veckan. Så igår när jag käkade godis och satte i halsen och det tog skit lång tid för mig att hosta upp det, triggade väl det igån atacken. Så älsklingen lugnade mig lite och så tog jag atarax.

Men skitsamma. Idag är det ny dag och nu mår jag bättre. Idag ska älsklingen gå och lana hos hans kompis Anton. Så min mamma kommer hit och umgås. Hon ska bjuda mig på paj. :) Hon får ta med sin laptop också eftersom älsklingen tar med datorn till Anton.

Här är i alla fall lite bilder från igår. :)

Jag innan vi gick till älsklingens föräldrar.

Tog en cider efter maten.

Haha. Melanie posar som vanligt.

Älsklingen vill inte vara med i bloggen men här får ni i alla fall en liten skymt av han. :P


Grillat..

Nu är jag hos älsklingens föräldrar. Vi har nästan precis käkat. Flintastek, potatis sallad och pommes blev det. skit gott. Och jag åt mig proppmätt kan jag säga. :P Fast jag har bara ätit två gånger innan det och väldigt lite. Så det är ingen stor fara.

Ska säga till älsklingen att vi ska köpa lite gotte ikväll. Är sjukt sugen på det. :P Fast jag tror nog att jag har mitt sockerberoende kvar. Går jag några dagar utan choklad blir jag väldigt kinkig. Haha!

Bilder kommer när jag kommit hem.


Lunch..



Nu har jag käkat pyttipanna och ägg. Måste ta och sätta igång med städningen nu för sen ska ajg gra vid mig då det är grillning ikväll.

Puss!

Svar på frågestunden..




Kissies eller paows klädstil?

Måste nog säga Kissies klädstil. Tycker den är jävligt snygg faktiskt.


hur mycket löshår använder du till din förlängning? hur har du satt i det? vilken färg är det, var har du köpt det och hur mkt kostade det? kramis

Jag har köpt två stycken färdiga clip on set så man kan säga att jag använder 2 paket. Det är den ljusaste färgen, #60 och jag köpte det på beautynet.se där ett färdigt clip on set kostar 799 kr.


Vilka bloggar läser du?!

Oj då det är rätt många. Men dom jag gillar mest är nog Kissies, paows, mamma olgas blogg, min vän Sofies blogg, falsksanning och gossips.


Hemma kväll med Man och barn, eller fest o stohej?

Hum. Det bero på. Just nu väljer jag hemma kväll med Melanie och älsklingen. Men innan va jag väldigt sugen på att festa. Men sen så har jag ju alltid båda när jag festar. Fest ena dagen på helgen och hemmakväll dom andra två. :)

Läste vad folket hade skrivit på flashback.Vad säger du till allt det????

Äh, ingenting egentligen. Låt dom skriva vad dom vill. Vad ska man göra åt saken? :)


Har du några syskon?

Japp! En halv lillebror som heter Erik och en halvstorebror som heter Anders.


Kan du inte skriva mer om din pappa lite då och då?

Jo visst kan jag det. :)


Kan du inte ha en bloggtävling? :D

Jag har en på g. ;)


Var har du köpt ditt löshår? :)

Beautynet.se :)


Jag vill va med i din frågestund =D vad har du för djur?

Jag har en katt som heter Kellie och en hund som heter Nikita.


Can you keep a secret?



När jag va 15 år, ung och dum, cirkulerade det runt nakenbilder på mig. Det skulle va för two eyes only men personen skickade runder dom och la ut dom... Hum.. Undrar om dom finns kvar?

Grillning idag..


Jag älskar verkligen mina frukostmåltider. Fast det vet ni redan! ;) Idag kör jag på annat bröd bara. Skit gott!


Idag ska jag och älsklingen grilla hoss hans föräldrar.
Tar med Kameran så att ni får massa bilder. :) När jag vaknade va hela himlen molnig men nu har det klarnat upp. Hoppas bara att det håller i sig till ikväll. Fast jag förväntar mig inte det. Jag har alltid otur. Det är i alla fall 9,5 grader ute. Men innan grillningen så ska jag städa och trän magen som jag aldrig gjorde igår. Ska försöka hinna med ett konditionspass också men det är ett rätt stort kanske.

Förlängd frågestund..

Hej Sötnosar! Jag orkar verkligen inte svara på fårgerna idag så vi kör frågestunden fram till imorgon istället. :)

Puss!

Uppåt..



Nu går det uppåt igen. :)

Glass, glass, glass..


Rätt sleten idag men glad är jag ändå. :)


Gick och köpte glass innan. Va egentligen meningen att jag skulle gå och köpa glass och njuta av solen och det fina vädret, men när jag väl pela mig ut va det solnedgång och inte så jätte varmt. Jag som skulle va lite somrig. Haha. Skitsamma. Det blev den godaste glassen som finns. Snickersglassen. :)

Frågestund..



Eftersom det snackas rätt mycket om mig lite här och var, och att ni nu blivit 600 st, tänkte jag köra på en frågestund. Fråga vad ni vill och jag svarar ärligt. Ska se om jag har tid att svara på frågorna runt 21:00 ikväll. Annars får det bli imorgon på morgonen.

Puss!

194 kalorier..



Min middag idag som jag åt precis. Det kanske ser fettigt ut och inte som en bantar mat men skenet bedrar. Ett ägg och nen dl pyttipanna är bara 194 kalorier. 194 kalorier för en middag är inte helt fel. ;)

Mitt beroende..



Min drog. Mitt beroende. Jag ÄLSKAR väskor. Det är ligger alltid nummer 1 när jag är ute och shoppar. Följt efter är skor. Love it! Speciellt stora väskor är min favorit.

Nu är det ju vår och snart sommar och då passar en väska i ljusa färger. Den jag använder nu är svart och det till hör vintern och hösten. Nu vill jag ljusa upp tillvaron. Dom här två väskorna ovanför är min smak. Stora och gulliga väskor. Helst rosa.

Vilken sak ligger nummer 1 på er shoppinglista? :)

Gb glass..



Nu är sommaren snart här och då är det dax för att äta glass utan att känna ångest. Haha! Jag har redan börjar. Min absoluta favorit är "Magnum temptation chocolate". Jag är beroende av choklad och den här glassen är nästan choklad rakt igenom. Sen har vi gamla hederliga 88 som alltid är lika god. Den går bra i alla väder.

Vilken är er favorit glass?

Min pappa..



Tre sanningar om min pappa!


Jag vill bara klar göra detta. Min pappa var INTE en raggare och har aldrig varit. Det va musikbolaget han jobbade för som kom på den imagen. Så raggarna drogs till hans musik. Min pappa själv va inte någon raggare. Han gav bara fnasen det dom ville ha.

Min pappa ville egentligen sjunga låtar på engelska. Han tyckte om att göra dom låtarna mest. Men fansen ville ha svenska roliga låtar som va lite sjuka så han gjorde dom. Ge fansen vad dom vill ha tänkte han. Men helst tyckte han mest om att göra låtar som "silver wheels" och "the man in the sky" och sånna låtar. Personligen så tyckte jag att dom va bäst.

Min pappa hatade INTE hip hoppare. Jag tror inte att han hatade punkare häller. Fast det vågar jag inte yttra mig om. Den mesta musiken gjorde han för att provocera.

Öppnis..

Ett ensamt litet moln på himlen. Haha!




Hej Sötnosar!
Imorse va jag på öppna förskolan. Kom i tid denna gången faktiskt. Hehe. Melanie va inte alls så blyg denna gången. Hon skulle va på och peta på dom andra barnen och pratade och hade sig. Mot slutet blev hon noglite trött för hon skulle klänga på mig hela tiden och dra i mig och va lite kinkig.

När jag kom hem gick jag en runda med Nikita och sen kom älsklingen hem på middagen. Han jobbade i parken bredvid oss med att såga ner grenar från träd. Så nu äntligen kan jag uppdatera. Haha! Ska ta och vika tvätten och städa lite sen blir det väl ut i det fina vädret igen. :)

Visste du att?



Det är fysiskt omöjligt för grisar att kolla upp mot himlen.

25 min..

Puuh! Nu har jag kommit hem från träningen. Det blem 20 minuter på cyklen och 5 min på crosstrainern. Sen pallade jag inte mer. :P Brände 100 kalorier i alla fall så det va ju skit bra.

Nu ska jag snart ta en macka och så blogga lite mer förståss.


Puss!

Gammal bild lånad av Sofie!


En jobbig dag..



Nu är tvätten äntligen klar. Har hållt på med den hela dagen. Där är fortfarande tvätt kvar att vika. Sen har jag diskat och lagat mat och bla bla. Så därför har jag helt enkelt inte haft tid att uppdatera. Nu ska jag i alla fall iväg och träna. Mer uppdateringen blir det ikväll. :)

Underbara väder..



Godmorgon!
Det är skit fint väder idag igen. Jätte härligt. Fast idag ksa jag tvätta. Lite mindre härligt. :( Skit tråkigt rättare sakt. Sen ska jag städa och massa sånt tråkigt. Fast mellan maskinerna ska jag gå en runda i det fina vädret. Det får mig på mycket bättre humör. :)

Något nytt..

Nu har jag varit och tränat. Det va riktigt skönt.:) Tränade axlar, biceps och rygg. Prövade något nytt på cyklen. Körde 10/10 sek intervaller. Alltså jag gav järnet i tio sek och vilade i 10 sek. Så höll jag på så i 20 min. Blev riktigt svettig. Brände hela 50 kalorier. Haha.

Nu ska jag läsa lite bloggar och senare blir det "Desperate housewives". :)

15 år..


Detta va jag när jag va 15 år. Så liten jag ser ut. :P Men jag va rätt söt då får jag säga faktiskt. :)

Makaroner och bacon..



Nu har jag precis ätit makaroner med bacon och vitlöks klet. Det kanske ser ut som fan men det är en av mina favorit rätter. Man kokar bara makaroner och klipper baconet i bitar och lägger i bland makaronerna. Sen tar man en halv burk Creme bonjuor med vitlöks smak i. Skit gott!

Nu ska jag i alla fall städa lite sen blir det ett konditionspass.

Visste du att?


En egyptisk mumie innehåller i snitt 1 km bandage!

Min viktminskning..



Hur jag såg ut då:


Vecka 1:

Vikt: 54 kg
Midja: 75 cm
Runt magen vid navlen: 84 cm
Rumpa: 96 cm.

Vecka 2:

Vikt: 52,8 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 83 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 3:

Vikt: 52,5 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 4:

Vikt: 52,4 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Hur jag ser ut nu:

Vikt: 52,5 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Mål:

Vikt: 49-50 kg
Midja: 69 cm
Runt magen vid navlen: 76 cm
Rumpa: 90 cm

Ååh jag ahr gått upp ett hekto istället för att gå ner. :( Jag äter som jag ska på veckorna men jag tror att jag förstör för mig själv på helgerna. Jag äter mycket både på fredagen och lördagen och så maaassa godis. I och för sig så fuskar jag lite med träningen men borde ju ändå gått ner i vikt om jag ätit mindre än vad man ska tycker man. Så det är nog helgerna som sabbar för mig.

Jag ska börja att bara äta gott på antingen fredagen eller lördagen. Och så äter jag inte mer än vad jag brukar. Bara godare. Och så får jag ge mig en spark i baken så att jag tränar alla dagar utom lördag och söndag.

Fint väder..

Godmorgon! Nu har jag käkat frukost och tagit mina mått och sånt. Måtten kommer i ett annat inlägg med vikt minskningen. Ska snart ge Melanie frukost sen ska vi gå ut och gå en runda. Det är rätt fint väder idag också. Hoppas på att det är varmt också. :)

Puss

Tacos..


Nu är jag mätt och belåten. :) Käkade tacos innan och tittade på guldfeber och två och en halv män. Älsklingen ville tvunget ha tax så vi käka det. Käkade bara en dock. Sen hade hans föräldrar kommit med snickersglass innan så jag åt den efter maten. Inte bra det. Men det är ju ändå älsklingens födelsedag och vi hade ju myspys. :)

Imorgon ska jag dock få tummarna ur röven och börja träna efter middagen vid fem tiden. Jag har märkt att om jag skjuter upp träningen till sent på kvällen så blir det bara att jag inte pallar. Så imorgon blir det ändring på det.

The biggest loser..



Slö tittar lite på "The biggest loser"".
Tänk va står förändring man kan göra med sina kroppar. Det är helt sjukt. Och sjukt duktiga är dom. För något avsnitt sen va det en kille som gick ner 14 kilo på en veck! Det är ju riiiiktigt mycket. Så tänker man att det kanske mest är vätsk. Men nej? Så mycket vätska kan man väl ändå inte ha. Han hade rätt slapp hud dock. Det är ju det negativa med att gå ner så fot. :/

Städat klart..



Nu har jag städat.
Eller ja, jag har damsugningen kvar. Fast annars är allt klart. Det är så jävla fint väder ute att jag måste gå ut en gång till. Ska nog följa med älsklingen ut i parken med Nikita och Melanie. Jag blir på så underbart bra humör när det är så fint väder.

Blir inte ni det? :)

En mamma kropp..



Det här är en kropp som fött barn! Jag har bärt på en liten människa i 9 månader. Min mage blev uttöjd för att hon skulle få plats. Jag fick större röv och lår för att tjejer lägger på sig på dom ställena först när dom blir gravida. Varför? Jo det är kroppens sett att göra födslen lättare för kroppen.

Jag har inte perfekt mage än. Mina lår är fortfarande inte som dom va förr och min röv är fortfarande större än vad den va. Men det är OKEJ! Jag är en mamma ffs! Den här kroppen har fött barn. Det är okej att inte se perfekt ut ett tag efter man fött barn. Så länge man tar tag i saken och försöker göra något åt det.

Jag bryr mig faktiskt inte hur min kropp ser ut nu. Jag vet att med lite viljestyrka kommer jag få tillbaka min gamla kropp. Sen kommer där alltid va några fel och brister som jag inte kan göra något åt. Men vem fan bryr sig? Jag fick Melanie. Så det va verkligen värt det!

Grattis älskling..

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det älsklingens födelsedag, Hurra, Hurra HURRA! :D

Grattis älskling!

Godmorgon på er! Har precis läst massa bloggar och käkat frukost och allt det där vanliga. Ska snart jogga lite med Nikita. Jag tjuvkika på vågen idag. Det va ingen glad syn. :( Säger itne vad jag vägde utan det får ni imorgon. Mennu har jag i alla fall bestämt mig att det räcker inte med något fjuttigt konditionspass då och då. Jag ska jogga eller promenera på förmiddagen och ta ett konditionspass efter middagen. Då borde det ändå hända något tycker man.

Det går fort..

Blää det blev inget konditionspass. Jag va alldeles för seg och trött. Tränade bara magen istället. Det får bli nya tag imorgon istället.

Filmade föressten Melanie innan när hon tog sig fram. Nu går det fort. :)


Melanie, posarn..



Skulle fota Melanies röra hon gjkorde innan. Men då skuttade Melanie glatt framför kameran och satt och stor log åt mig. Har märkt att varje gång jag ska fotografera henne så ler hon. Posarn! Haha.

Nu ska jag titta på "How I met your mother" och sen städa undan. Efter det blir det ett konsitionspass. Så är jag trött och nöjd när jag ska gå och lägga mig. :)

Snälla..

https://www.flashback.org/t1168144

Come on! När så många folk vet vem man är så får man höra sånna här saker från tråkiga sorliga människor utan liv i mellan åt. Jag är väldigt säker i mig själv så det mesta rör inte mig ryggen. Men var så goda. Nu har ni något att göra idag. :)

Själv ska jag gå och diska sen ska jag lata mig framför tv:n tills Melanie vaknat.

Statistik..



Åååh nu har detta hänt igen. jag blir galen av att inte veta varför det blir så. Jag har inte gjort något speciellt och idag sa det bara poff så fick jag sjukt många fler besökare än vad jag brukar ha. Det har hänt så här tre gånger innan.

Någon som vet vad detta kan bero på? Idag alltså?

Mask skit..

"Son of the mask" går på kanl 5 nu. Vilket är tvåan av "The mask". Etta va igår och jag tänkte att det vore kul och se den eftersom jag älskade när jag va liten. Men shiit va löjlig den va. Haha. Mycket löjligare än vad jag kom ihåg. Och nu är det tvåan. Jag har inte sett den när jag va liten men det är jag glad för.

För FY FAN va löjlig. Det är nog världens löjligaste film. Förutom "Tomaterna anfaller", den är värre. -.-






Duktiga Melanie..

Godmorgon! Äntligen har det hänt. Melanie tar sig fram, Fort! Hon gör så som jag visade på en video i ett annat nlägg. Det ser så roligt ut. Hasar sig fram när hon sitter i skräddarsydd ställning. Haha! Så nu får jag vara uppmärksam. Nu tar det bara några sekunder så POFF är hon någon annanstans än där jag satte henne.

Idag ska i alla fall jag och älsklingen till Sara och Robin och hälsa på. Melanie ska med så dom får träffa henne. Ska blir roligt. :) Nu ska jag in i duschen och ta Melanie med mig. Så jag uppdaterar mer sen!

Puss!

Barnprogram..

Jag och älsklingen och hans familj satt precis och kollade på gamla barnprogram vi tittade på när vi va små. Jag oh älsklingen gillade nästan samma program. Inte my little pony förståss. ;P Jag ÄLSKADE darkwing duck. Jag va til och med kär i han när jag va liten. Haha! Kär i en anka. Luftens hjältar va också en stor favorit. :)

Vilka barnprogram älskade ni när ni va små?


Napptjuven..


Evelinas katt låg precis bakom mig och mös. Och då kom jag på att jag måste bara berätta lite saker om den här knäppkatten. Han är jätte medgörlig. Man kan typ göra vad man vill med han utan att han bryr sig. Han bryr sig inte om att man säger "pyyyssh!" eller något sånt ljud för att skrämma bort han. Han sitter bara där. Man kan putta på han och trycka bort hans ansikte för att han ska gå men han rör sig inte en cm. Vanliga katter brukar ju inte vilja att man gör hur mycket som helst med dom.

Och nu till det konstigaste. Han är en napptjuv! :| Han älskar nappar. Varje gång Melanie är här så försöka han ta hennes napp. Och han tar den så att det ser ut som att han suttar på den. Så går han runder med den. Haha knäppa katt!

Lördags mys..

Just nu sitter jag hos älsklingen föräldrar. Vi ska se fotboll. Eller ja, dom ska det. Jag är inte så intresserad av fotboll så jag har fått lånat älsklingens brors dator. Har den iknät framför tv:n och äter godisoch bloggar medans dom sitter bredvid och tittar på fotboll. Super mysigt. :)


Till Sommaren..



Det här måste jag införskaffa för sommaren. En ny bikini och ett par jeansshorts.

Har ni något ni något ni "måste" köpa till sommaren?

En förändring..


Jag för två år sen..


Jag nu..

Tänk va sunt levande och att man månar om sin kropp kan förändra ens utseende så mycket.

Visste du att?



De flesta godissorter innehåller färgämnet (E120), som tillverkas av torkade ägg från insekter (Dactylopius coccus).

Fottboll..

Godmorgon! Jag har en riiiktigt jobbig tränningsvärk. Träningen sen i torsdags och satt spår. Igår gjorde det ont men idag är det nästa olidligt. Jag tränade benen och tricpes men jag har träningsvärk i axlarna och ryggen också? :S Min rumpa ska vi inte tala om. Det räcker att jag går eller ska sätta mig så ömmar det i ballarna. Fast det är ju bara bra. Får man snygg rumpa. ;)

Igår var i alla fall jag och älsklingen hoss Anton. Älsklingen sa för en vecka sen att han gärna ville dricka denna helgen för att fira hans födelsedag. Så skulle vi skita i att dricka på två helger efter det. Själv har jag liksom kommit in i en sån period igen att jag itne tycker att det är roligt längre. Fast så hade bara jag dricka och inte älsklingen så det skulle nog inte bli något igår ändå. Men så ringer Anton halv nio och säger att hankan bjuda.

Fy fan va jag fick stressa. På med sminket och kläderna och så fick älsklingen gå med Melanie till hans föräldrar. Va tur att Melanie inte hade somnat annars hade vi fått skita i att festa.

Det va i alla fall trevligt. Va bara jag, anton, carro och så va Andre, tobbe coh eddie med ett tag. Blev en lugn kväll med lite dricka och kortspel bara. Idag ska vi till älsklingens föräldrar och kolla på fotboll!

(Jag tog inga bilder igår, har fått en finnjävel i pannan så jag spar på den obehagliga synen, Haha!)


Need to shower..

Jag har typ inte gjort ett piss idag. Eller jo jag har ju diskat och samdugat men det tog inte lång tid. Vädret börjar klarna upp i alla fall så det är ju possitivt. :) Ska träna efter fem men jag behöver VERKLIGEN duscha så jag gör det innan också. Haha. Så kan älsklingen joina mig. ;)

En fast kropp är snyggast..



Jag tror nog jag vet varför dom flesta tycker att smala tighta kroppar är snyggast på tjejer. Varför den kroppen är den man vill ha.

När man tittar på människa och ser att den är fet så tycker många (fast dom vågar inte säga det rakt ut) att det är äckligt. Då menar jag en FET människa. Inte bara tjock eller mullig. När man sedan tittar på en alldeles för smal människa tycker man också att det är väldigt äckligt. Sen kan man tycka att mullig/tjock är helt ok, och att bara LITE för smal är helt ok men när man ser än smal TIGHT och TRÄNAD kropp tycker man att den är skit snygg.

Varför?
Jo för att det är en hälsosam kropp. En sådan kropp förknippas med god hälsa, friskhet och längre liv. Allt som är motsatsen till sjuk. Alla vill ju ha en frisk kropp och leva länge. Därför blir den kroppan vackrast och snyggast i våra ögon.

Därför tycker nog också dom flesta att det är äckligt med för feta och för smala personer. Det är ju för att det är raka motsatsen. Är man för fet eller för smal så är det ju en hälsofara. Man kan dö mycket snabbare och kroppen mår inte alls bra.

Nu är det ju bortsett för dom som har en fetich och tänder på väldigt smala eller feta människor. Jag menar majoriteten av människorna tycker så.

Jag tror faktiskt att det är såhär människan tänker. :)

Skrynkla ögonen..

Godmorgon Sötnosar! Nu har jag själv ätit frukost, gett Melanie frukost och läst lite bloggar. Ska snart plocka undan lite och damsuga. Det är något väldigt konstigt med antingen vår damsugare eller golv för damsugaren damsugar upp det värsta men där är endå lite korn och smulor kvar på golvet. Skit irreterande. För det gör så att jag måste damsuga varje dag. -.-

Här är en video på Melanie som jag filmade imorse där hon skrynklar ihop sina ögon. Hon började med det för ett bra tag sen och nu när man gör likadant så härmar hon en. :P

Edit: Videon tog jäääätte lång tid att lägga upp så det är därför jag inte kunnat publicera mitt inlägg förräns nu!



På min shoppinglista..


Nikita är galen..

Usch va trött jag är nu! styrketränade först sen tog jag ett konditionspass. Svetten bara rann av mig. Hade dåligt samvete för att jag kärngde kakor innan. Så jag pushade mig extra hårt idag. :P

I allfall så va ju min mamma på här på besök innan idag. Vi pratade lite och gick sen ut en runda med hundarna och Melanie. Melanie ville nog också gå ut med hundarna? Haha! När vi kom till parken så skulle Nikita hoppa och ta tag i pinnen som vanligt. Har märkt och sett att det är rätt vanligt för amstaff och pittbull. Kul hade hon i alla fall. Och trött blev hon. :P


Mamma på besök..



Nu är Justin och min mamma på besök. Uppdaterar mer ikväll. Puss! <3

Melanies sång..



Melanie älskar gommimatci sången. Fast hon brukar bli mycket gladare än så här när jag sätter på den. :P

Brockoli och ost soppa..



Mmm bockoli och ost soppa.
Skit gott. Och en portion (2,5 dl) innehåller bara 130kalorier. Bra va? Fast jag va tvungen att ta det dubbla då jag borde ät 300 kalorier till lunch. Fast det är ju bara bra. Får man mer mat. Haha!

Tävling hos Shiko..



Jag är med och tävlar om ett presentkort på hm hos shiko. Det hade varit väldigt kul att vinna det då jag inte shoppat kläder på evigheter. Har man lite pengar så har man. :P Så lite vårkläder hade aldrig varit fel. Behöver verkligen det.

Tävlingsreglerna va i alla fall att man skulle titta på en video längst ner i inlägget och skriva vad den handla om.

Det är ett xbox spel och jag tror att den handlar om att staten (vita husen, presidenten ja ni vet) har dödat huvudkaraktärens familj och nu hämnas han på dom.

Klicka H Ä R för att vara med och tväla.


Försova sig..

Nu har jag varit på öppna förskolan. Ställde klockan på åtta men jag råka somna om och vakna nio. Gjorde vid mig och Melanie och stack iväg ändå. Bättre att vara där en timme än inget alls. :P Vid lite över elva började Melanie bli kinkig. Trodde först att hon va trött men nu när vi kommit hem är hon hur pigg och glad som helst. Konstiga lilla unge. Haha!

Snart ska jag ta disken och städa. Min mamma kommer med blöjor från lidl. Tycker att dom är bäst. Och så är dom billiga så det är ett pluss i kanten. Hehe. Hon stannar i alla fall ett tag så det ska bli trevligt.

Satt föressten och tänkte på barba pappa innan. Såg ni det när ni va små? Jag ville alltid vara den lila tjejen för hon hade så flickigt rum. Haha. Va konstiga program man tittade på när man va liten.


Kör kondition efter träningen!

Läste på olgas blogg attman ska ta konditionspasset EFTER sin stryrketräning. Väldigt många kör ju det före för att dom tror att man ska värma upp men det behövs inte. Då blir du bara trött i onödan innan styrketräningen.

När du styrketränar använder kroppen glukos för energi, när det tagit slut börjar kroppen ta av fettdepåerna. Alltså när styrekpasset är slut börjar kroppen ta av fettdepåerna. Då är det bra att köra lite kondition för då kommer du förbränna fett.

Gå in H Ä R för att läsa olgas inlägg. Hon förklarar det lite bättre. :P

Tränat och hur Melanie tar sig fram..

Sorry för att jag inte uppdaterat förräns nu. Det är raid dag idag för älsklingen på wow så han har ockuperat datan tills nu. Har i alla fall varit iväg och tränat. Kondition idag och magträning förståss. Körde 12 intervaller på crosstrainern (klarade inte mer, Haha!) och 10 min på cyklen i medelt tempo. När jag va klar brann det som fan i ansiktet och jag svettades som en gris. Haha. Fast när ajg vilat ett tag kändes det skti skönt. Det känns fortfarande skönt. Ska ta en macka snart men först ska jag ge er en video som visar hur Melanie tar sig fram. :P


Strålande väder..



Nu har jag varit ute och gått. Ser ni va fint väder det är ute? :D

Jävla router..

Åååh. Jag HATAR mitt internet. Eller ja, denna gången va det min router. Den slutade helt plötsligt att fungera igår. Jag visste inte det då utan jag trodde det va modemet. Men så idag när internetet fortfarande inte fungerade prövade jag att koppla om så att internetsladden gick direkt till modemet. Och då funkade internetet. Fast nu kan jag inte ha min bredbandstelefon. :/ Får se om jag kan koppla den senare idag.

Nu ska jag i alla fall dra och köpa frukost. Vi har inget bröd kvar och jag ska se om jag itne kan köpa några frallor. Va längesen. :) Sen ska jag gå en lååång prmenad i det underbart fina vädret. Jag blir på så bra humör när våren kommer. :D

Snakes, snakes and more snakes..

Nu har älsklingen stuckit iväg med Robin och Sara för att hämta ormar. Hoppas han kommer hem tidigt så att jag kan dra iväg och träna. Är jätte sugen på det idag. Men vill inte träna för sent för då blir jag bara trött. Haha!

Loreal maskara..

Den här maskaran från loreal är utan tvekan den bästa maskaran som finns. Den gör fransarna super långa och jätte tjocka. Det blir aldrig svart under ögonen och du kan till och med klia dig i ögonen utan att den mojsar under ögat. Perfekt maskara helt enkelt. :)


Min viktminskning..



Hur jag såg ut då:


Vecka 1:

Vikt: 54 kg
Midja: 75 cm
Runt magen vid navlen: 84 cm
Rumpa: 96 cm.

Vecka 2:

Vikt: 52,8 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 83 cm
Rumpa: 94 cm

Vecka 3:

Vikt: 52,5 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Hur jag ser ut nu:

Vikt: 52,4 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Mål:

Vikt: 49-50 kg
Midja: 69 cm
Runt magen vid navlen: 76 cm
Rumpa: 90 cm

Denna veckan har gått skit segt. 1 hekto sen förra tisdagen. Haha! Kanske för att jag hoppat med maten och prövat olika saker. Nu vet jag i alla fall vad jag ska köra på nästa vecka. 1300-1400 kalorier om dagen och mycket kondition. Bara EN ätar dag i veckan, antingen lördag eller fredag.

En gumphoppare..



Melanie är en gumphoppare! Haha! Hon studsar på rumpan för att ta sig fram. Hon började med det igår. Det går inte fort men hon kommer dit hon ska. :P Det säger väl bara poff så hoppar hon fam fort, sen poff så går hon.

Hon har börjat md att bjuda på en när hon äter kex och rån. Säger man "får jag smaka" så sträcker hon fram rånet så att man kan få bita av en bit. Hon börjar bli mer och mer som ett barn och hennes personlighet lyser bara mer och mer. Jag har kommit på att jag är nog mer än sån som gillar att vara småbarnsförälder än bebis förälder. För ju mer och mer hon kan göra desto roligare kommer det att vara. Jag kommer nog tycka att det är som roligast vid tre års ålderna och uppåt. :P

I alla fall, så ska jag börja min challenge idag. Ska bara mata Melanie och sen gå ut och gå en lång prmenad med hon och Nikita. Sen städa. Älsklingen skulle hämta ormar med Robin efter jobbet idag. Jag och Melanie fick ockå följa med men tror vi avstår ändå för det kommer bli rätt långt och så måste han ha full värme på bilen. Vi hälsar på dom i helgen istället. :) Så i alla fall så får jag nog be älsklingens föräldrar passa Melanie i en timme så att jag kan träna. :)

Ny Challenge..



Har tänkt och tänkte och tänkt.
Det är så här va. Jag tänkte ju först gå ner i vikt och SEN börja träna. Tänkte liksom att jag först skulle fokusera på viktminskningen och sen träna men efter att ha fått mycket inspiration och motivation så ska jag börja med att både gå ner i vikt och träna. Kommer bli svårt att "Bygga muskler" medans man går ner i vikt men vi får se hur det bli istället. :)

Imorgon startar alltså min challenge och mitt upplägg är såhär:

Måndag: Promenad + kondition
Tisdag: Styrketräning
Onsdag: Promenad + kondition
Torsdag: Styrketräning
Fredag: Promenad + kondition

Magen tränar jag varje dag förutom lördag.

När jag stryketränar ska jag göra på lagom många reps 10x3.

Konditonen kör jag i intervaller. ALltså jag maxr som fan i 30 sek och vilar i 30 sek.

Tror det här kommer bli jätte bra. Ska hålla på såhär i en månad och se hur det blir. Räknar dock med viktminskningen sen jag började för tre veckor sen.

En dag på tropikariet..

Hej Sötnosar! Sorry för att jag inte uppdaterat förräns nu. Va nämligen stressad innan idag för jag och älsklingen bestämde oss för att åka till tropikariet med Melanie. Vi åkte med hans pappa och så följde hans syster också med. Idag klockan 14:00 fick man klappa krokodil fast när vi kom fram va det bara en sån liten. Haha! Va skit mycket folk så vi struntade i det och gick vidare och tittade på djuren istället.

Där inne var aporna och lemurerna gick fria blev Melanie helt estatsik. Hon skrattade och stirrade och va helt facinerad av dom små djuren. Haha jätte kul att se. När vi va vid lemurerna gick dom fan skit när en. Jag satt ner lite med Melanie på en trä sak och helt plötsligt går där en lemur precis bredvid mig. Dom va inte rädda dom. :P

Efter det blev det Mc donlads. Va SKIT hungrig. Kunde inte vänta tills vi kom hem till älsklingens föräldrar och skulle äta. Men tog bara en cheese burgare så att jag inte skulle bli så mätt. Ja som sakt blev det middag hoss hans föräldrar sen efter det stack vi till Sara och Robin för att titta på Robins ormar.

Nu ska jag snart titta på två och en halv men och ta mig en macka.

Haha den här fisken blev man ju på väldigt bra humör av. ^^

Doris: Fortsätt simma, fortsätt simmma! Haha!

Jag körde på mittbena idag och jag gillade det INTE! -.-



Vilken parfym?

För tillfället har jag "Vanilla" av Alyssa Ashley. Men den börjar ta slut. Tänkte kanske pröva någon annan doft nu? Funderar på Naomi Campbells parfym. Eller Ralf Lauren. Fast Ralph Lauren klarar inte älsklingen av. När jag testade den en gång kunde han knappt andas nära mig. Haha. Han är rätt känslig för starka dofter.

Kan inte ni tipsa om någon mild men ändå god parfym? :)

Jogging i parken..

Nu har jag käkat min vanliga frukost och ska snart ge Melanie frukost. Tänkte först träna efter att jag gett Melanie frukost men tar nog och joggar med Nikita i parken istället. Så tar jag konditionspasset ikväll istället. :)

Jag och älsklingen tänkte fröst åka till Robin och Sara ikväll. Fast älsklingen är så nojig över att Melanie kommer bli trött och kinkig och inte kan sova någonstans. Så jag vet inte. Vi får se. :)

Sötsaker från H&M..

 

www.hm.com


Svenska hollywood fruar..



Tittar på reprisen av "Svenska Hollywood fruar".
Haha Maria är för korkat skön.  Efter det ska jag faktiskt göra något vettigt och gå och köra ett konsitionspass i träningshallen. Det ända viktiga jag gjort idag är att diska. -.-

Modellbilder..



Vill tipsa om den här sidan. Ni som vill börja modella och kanske hoppas på en modellkariär kan börja här. Du kan träffa olika fotografer och bygga upp din portfolio GRATIS. Skit bra. Då kan du träna här tills du blir bättre och bättre och till sist kontaktar du en modellargentur. Eller så hittar dom dig. Många scoutar sånna här communitis (eller hur det nu stavas). :)

En orm?



Älsklingen vill ha en orm.
EN ORM! Helt meningslöst. Jag är inte rädd för ormar eller något sånt men tycker dom är rätt meningslösa Vad ska man göra med dom? Titta på. Och se dom äta. Vilket dom bara gör en gång i veckan. Resten av tiden kan man bara titta på dom. Nej helt meningslöst djur om ni frågar mig. :|

Vad tycker ni om att ha en orm till husdjur?

Mannen som talar med hundar..

Nu har jag varit vaken ett tag och ändå så är jag seg. Hatar sånna här dagar. Seg utan anledning. Gick och la mig halv tolv igår och sov till tio idag. Det borde ju ändå räcka tycker man.

Idag är det söndag och det betyder att gotte dagen är över och träningen börjar.
Ska ta ett konditionspass och köra pilates. Ska väl städa lite också hade jag tänkt. Just håller jag på att snegla över på "Mannen som kan tala med hundar" hela tiden så ska nog gå och sätta mig i soffan istället. :P


Ny duk? Haha!



Så, nu är man hemkommen från svärföräldrarna. Va där ett tag efter middagen och käkade godis och va lite på datorn. Killarna tittade på fotboll. Vilket INTE intresserar mig. Hehe. Tittade sen på mr bean. Gillar inte honom så mycket men dom andra satt och asgarvade.

Nu ska jag i alla fall snart titta på en film på 1:an som börjar nu halv tolv. Den skulle handla om en tjej som blivit kidnappad och snart kommer bli mördad, ringer till sin man. Problemet är att hon vet inte var hon är och batteriet tar sanrt slut.. Spännande. ;)

Btw, Fick en ny duk till storarumsbordet av mamma (Intressepilen pelar mig i röven typ)! Haha!

Majonäs och kaviar..

Sitter just nu hos svärföräldrarna. Lånar älsklingens brors bärbara data. Har käkat påskmiddag här som jag skrev innan. Dumma jag glömde kameran hemma. :( Måste lära mig att ta med den bättre. Middagen va i alla fall god. Prövad ta majonäs och kaviar på mina ägg och det va skit gott. Ska definitivt börja göra det hemma också. :)

Melanie fick ett påskägg innan. Hon gilla det skarpt. Haha. Hon fick choklad ägg och strumpor. Fast äggen äter nog jag. ^^


Lindas frukost..



Min berömda frukost.
Rätt mycket försenat. (Dock så åt jag den för 1 timme sen) Fast med annat bröd idag. SKIT GOTT! Ska fortsätta att köra på det brödet i fortsätningen. ^^

Påskmiddag..



Godmorgon!
Tog inte med kameran igår. Vi grillande inte utan satt bara inne och drack lite så tyckte inte det va så lönt. Va verkligen inte på humör för att dricka igår. Trodde ju vi skulle grilla och sånt också.

Idag ska vi i alla fall på påskmiddag hos älsklingens föräldrar. Ska bli gott. Och så är det fint väder också. :D Härligt. Hoppas bara inte där kommer massa moln nu.


Stressad..

Förlåt sötnosar! Stressade som fan innan. Vi skulle först bara till Robin och Sara och hälsa på men så frågade Anton och Carro om vi ville grilla med dom. Så jag fick ringa min mamma och fråga om hon ville passa Melanie, och det ville hon såklart. Så jag stressade och sminkade mig snabbt så körde mamma oss rill Sara och Robin. Och nu ska vi snart till hem. Tar med kameran till Anton och Carro så det blir lite bilder. :)

Smal eller mullig?



Jag vet att många inte vågar säga vad dom egentligen tycker. Men helt ärligt. Vilken kropp tycker ni är snyggast?

Mmm ägg..



Nu har jag suttit och käkat frukost och kollat på Rachel Ray. Det blev macka och ägg som ni ser. Snart ska ajag ge Melanie frukost och sen gå ut och gå. Och efter det, pilates. Jag åt lite mer igår. 1200 kalorier tror jag. Hade ju redan ätit lite under dagen men tryckte i mig lite mer på kvällen. Och sen så motionerade jag rätt mycket igår men wohoo, jag gick ner till 52,8 igen. Haha. Nu ska jag skärpa mig med träningen och äta lite mer. :) Vad min nästa vikt blir säger jag inte förräns på tisdag. :P

Tränat..

Nu är man hemkommen från träningen. Körde 12 min på crosstrainern och 10 min på cyklen. Sen lsöade jag mest med att gå lite på gåbandet och cykla sakt för att prata med Sofie och Emma som jag tränade med. :P Fast jag kände att jag gjorde någon nytta i alla fall.

Svält?



Fick en kommentar innan om att jag kanske gått upp i vikt för att jag svälter mig själv. Jag har ju ätit 1000 kalorier högst om dagen i två veckor nu. Fast igår och för några dagar sen åt jag en riktigt fet och stor middag och då gick jag upp. Man skulle visst äta minst 1300 kalorier för att kroppen inte skulle ställa in sig på svält.

Läste att om kroppen ställer in sig på svält tar den fett OCH muskelmassa. Mest muskelmassa för att "leva" på. Det är så kroppen gör för att överleva. Och det blir svårt att bli av med kilona då kroppen inte vill ta från fettdepåerna på kroppen förräns den verkligen MÅSTE göra det. Och när man väl äter normalt så passar kroppen på att ta upp allt och lägga på sig lite.

Ush jag vill inte bli av med muskelmassa. :S Men en väääldigt possitiv sak har kommit ur detta. Jag får äta mer mat! :D Jag älskar mat så jag blir väldigt glad över att ha läst detta överallt. Så nu ska jag äta 1300-1400 kalorier om dagen. :)

Fåret Melanie..



Nu har jag, Melanie och Nikita varit ute och gått, och Melanie såg ut som ett får. ^^

Gått upp i vikt?!

Godmorgon! Innan när jag vakna så jag att det va alldeles klarblå himmel och 8 grader. Det är fortfarande 8 grader men det har kommit rätt mycket moln. Jävla piss. Jag som ska ut och gå nu. :( Jaja, det är i alla fall varmt. :)

Såg att jag gått upp(!) i vikt. 53,1 kg nu. Va fan? Jag äter fan skit lite om dagarna. Ofta men skit lite. Kanske för att jag inte motionerar? Men man tycker ju att man borde gå ner i vikt ändå om man bara äter runt 1000 kalorier om dagen. Ska i alla fall gå ut och gå nu, sen blir det pilates och senare ska jag ta ett pass på crosstrainern. Ska se om det gör någon skillnad.


RSS 2.0