Fina hår..

Nee nu får det vara nog med bloggpausen, sjukdom och allt sånt tråkigt skit. Idag ska jag tll skolan. Roliga lektioner idag. Woho! Samhälle sen etik och livsfrågor! Efter skolan blir det hem tt göra läxor och måla trappan.

 

Och vet ni vaaaaad? Nu har jag färgat och förlängt mitt hår. :D SKIT SNYGGT blöev det. Slingorna kommer att smälta in mer när jag tvättat det men snyggt är det redan. ;)


sjuk..

Har inte orkat blogga. Har varit för sjuk. Bloggar som vanligt imorgon....


Bloggpaus..


Sjuuuk..

Åååh, jag är sjuk. :( Plus att jag inte kunde somna förrän halv fyra. Jag glömde ta min medicin igår och kom på det halv tolv. Tänkte att jag va tvungen att hoppa över den så att jag orkade gå upp till skolan idag (jag blir skiiit trött av min medicin nästa dag om jag tar den sent), och vet ni vad? JAG SOMNADE HALV FYR! Sjukt irreterande. Nu vet jag att jag typ behöver min medicin för att kunna somna. :S

Tänkte att ja, jag får gå till skolan ändå. Vaknade när klockan ringde vid sju av att jag hade sån jävla huvudvärk och halsen igensvullnad. Sån jävla otur. Har fortfarande ont i halsen och känner mig ännu sjukare. :( Jag som skulle träna benen idag. ÅNGEST! Jävla skit dag!

Men jag är en söt sjukling inte sant? :)

Massa läxor..

Fy fan. Nu är jag trött i skallen. Har suttit och lyssnat på fyra olika nyheter till samhälles kursen och antecknat sen sammanställt dem och skrivit mina egna åsikter och reflektioner. FYRA SIDOR! Och nyheterna varade typ 30 min var. Är riktigt trött nu kan jag säga. Och ont i nacken har jag också sen träning. Spänner mig för mycket. Och nu har den blivit ännnu mer spänd under pluggandet. Aja, vad gör man inte för att få ett roligt välbetalt jobb. Noway att jag ska vara fattig resten av mitt liv.


Smal är snyggast..

Nu är jag MÄTT. Fy fan. Och så va måltiden så god. Jag va skit hungrig då jag åt mitt mellanmål väldigt sent så nu känns det som att magen ska sprickas. Får nog vänta mer än en timme idag innan jag tränar. :P Har en jävla motivation. Jag SKA få en smal och tränad kropp. Tycker att en sån kropp är snyggast. Förstår inte vara inte alla satsar på en sån!


Haters, Im just smiling back!

Hemkommen från skolan och mötet. Det gick väl bra och jag tror att båda är lverens om att vi får hem Melanie snart, om vi inte får rätt i kammarräten vill säga. Snart ska jag göra kycklinggryta och sen blir det bröst och rygg och efter det lite plugg. :) Vill jag bli socionom får jag ha rätt bra betyg så det gäller att ligga i. :P

Btw, haha jävla töntar, nu får man knappt skriva något utan att folk ska anta saker.
Bara så löjligt. Ja det gör ingen skillnad ändå så det gör inte mig mycket. ;) Bara störigt!

Slänger in en dagens outfit. :)


Nyvaken?

Nu är jag uppe och har käkat frukost. Börjar halv elva idag med och har då samhälle. Efter lunch har jag etik och livsfrågor så det här är en rolig dag. :D Älskar lottes lektioner!

Efter skolan ska jag och Matte på möte på soc. Vår handledare har kommit tillbaka från semestern. Men de har fortfarande bestridit överklagan. Väldigt irretrande för nu har det gått mer än ett halv år sen jag och matte började må bra och då kan man se fulla effekten av medicinen, vilket de hängde upp sig på. Nu finns det ju ingen anledning för henne att åka hem. Konstiga är dem!


Slänger in en nyvaken bild på mig. Haha rätt söt är man ändå. ;)


Jag är stolt..

Puuuh! Nu har jag gjort HEEEELA plyometrics passet. 50 hela min och innan klarade jag bara 20 då jag fick blodsmak i munnen och knappt kunde andas. Nu fick jag inte äns det. :SJag börjar få bra kondition. Det ni. Det är bara att röra på fläsket så ska ni se att ni får en smal tränad kropp också. ;) Inget kommer gratis, du måste jobba för det!

Ser ut som en jävla rödbeta i skallen. Dååå har man fan kört på. Haha.


Kombinera..

 

För att du ska kunna kombinera din mat så kanske du har nytta av att veta vilken mat som är bra och nyttiga.

Kolhydrater:


Fullkorns bulgur, quinoa, fullkorns couscous, fulkorns ris och pasta, sötpotatis, osötat brös, havregryn, bönor.


Protein:

All sorters fisk och skaldjur, kycklingfilé, kalkon, nötköttfärs, skinka, sill, ägg, kesella lätt 1%, keso mini, sill, makrill i tomatsås.


Fett:

Olivolja, valnötter, cashew nötter, jördnötssmör, advocado, oliver, fiskolja, fårost lätt, mandlar, linfrön, smör (riktigt inte margarin).


Frukt:

Bär, äpplen (gröna), kiwi och banan. Men ät bara banan efter styrketräning för snabba kolhydrater.



Grönsaker:

Broccoli, sallad, tomater, spenat, morrötter, blomkål, morrötter, vitkål, rödbetor.


* Ät inte äpplena som snacks. Det blir för mycket sött. Ät det tillsammans med protein. Du kan te.x äta en burk kesella med bär i.

* Ät inte friterad mat, mycket socker och salt, ja skäpmat helt enkelt. Du kan unna dig något litet på helgen, gräna bara en dag och inga överdrivna mängder.

* Håll dig inom ditt kaloriintag. En kvinna ska få i sig 2000 kalorier om dagen om hon inte vill gå ner i vikt. Och du ska ligga på ett kaloriunderskott när du ska gå ner i vikt. Men tänk på att det räknas som svält om man får i sig mindre än 1300 kalorier om dagen. Tränar du ska du helst inte ligga så lågt äns. Jag äter runt 1700 kalorier om dagen. Försökt äta 2000 kalorier dom dagar jag styrketränar och 1600 när jag kör kondition. Men det är jätte svårt att få i sig 200 kalorier tycker jag personligen. Så jag äter 1700 kalorier varje dag.

* Dina portioner ska vara: kolhydrater= en knytväne och proteiner= en öppen handflata.

Naglar..

Hämtade ut paket innan. Ett nagel paket. :) Köpte n ny lampa för att min gamla är kass, vätska att ta bort klippet från naglarna med, tippar och massa filar. Så nu kan jag börja fixa massa naglar igen. :D Är riktigt sugen nu då det va ett tag sen!



Dagens outfit..

Slänger in en dagens outfit. :)



Färgpennor..

Hemma från skolan nu så nu blir det mellanmål sen plugg. Glömde göra tonfisksallad imorse så fick käka en kycklingsallad från preem istället. Äh, lika bra. Kyckling,sallad och bulgur är ju nyttigt. :)


Köpte färgpennor idag också.
Ska börja med en ny utmaning nu. Som ni vet har jag tecknat porträtt ett bra tag nu så nu vill jag börja med att måla med färgpennor. Och inte rita av utan det ska komma från min egen fantasi. Har en väldigt bra fantasi men har inte riktigt kunnat få ner det på papper sen jag va 16 men nu ska jag minsann träna upp det. :)



Massa plugg..

Nu är jag uppe, har fixat mig och håller på att käka min frukost. :) Idag är det matte och engelska. Inte mina favorit lektioner precis men det får gå. Efter skolan blir det massa plugg. Ska ägna denna dag åt det. :)


RSS 2.0