Mys pys..


Nu sitter Melanie och myser i soffan och tittar på musses klubbhus. Hon har börjat älska att sitta i soffan med täcke och nappen och titta på tv. Ska nog ta och göra henne sällksap. Det ser så mysigt ut. ^^

60 dagar..


Och här är bilderna. Rätt stor skillnad om man jämnför med hur jag så ut för 2 månader sen. :P Gamla bilder kan ni se H Ä R.


Mina mått och vikt..

Godmorgon sötnosar! Sorry att jag inte uppdaterade igår. Va skit trött hela dagen. Har varit det i flera dagar som sakt. Men nu känner jag att det äntligen börjar gå över. :) Har käkat mackor med tonfisk röra till frukost och ska snart träna. Ska bara smälta maten. Här nedan är föressten mina nöja mått och min vikt. Har ju bara tränat i en vecka nu för innan det fick jag ha uppehåll i 2 veckor pågrund av att jag va sjuk. Men det har faktiskt hänt lite med centimetrarna. ;)


Dag 1:

Över knä: 38.5
Lår: 53.5
Rumpa: 95.5
Mage: 84
Midja: 73
Överarm: 26

Vikt: 53 kg


Vecka 2:

Över knä: 38 (-0,5 cm)
Lår: 51 (-2,5 cm)
Rumpa: 94 (-1,5 cm
Mage: 81 (-3 cm)
Midja: 71,5 (1,5 cm)
Överarm: 26 (+0 cm)

Vikt: 52 kg (- 1kg)


30 dagar:

Över knä: 37,5 (-1 cm)
Lår: 50 (-3 cm)
Rumpa: 93,5 (-2 cm)
Mage: 81 (-3 cm)
Midja: 71 (-2 cm)
Överarm: 26 (+0 cm)

Vikt: 50,9 kg (- 2,1kg)


30 dagar och 2 veckor:

Över knä: 37,5 (-1 cm)
Lår: 50 (-3 cm)
Rumpa: 92 (-3,5 cm)
Mage: 79,5 (-3,5 cm)
Midja: 71 (- 2cm)
Överarm: 26,3 (+3 mm)

Vikt: 51,1 (+2 hg)


60 dagar:

Över knä: 37,5 (-1 cm)
Lår: 50 (-3 cm)
Rumpa: 90 (-5,5 cm)
Mage: 79 (-4 cm)
Midja: 71 (- 2cm)
Överarm spänd: 27,3

Vikt: 50,5 kg


Har börjat mäta min överarm spänd istället. Puckade jag mätte den innan när den itne va spänd. Haha. Det är ju inte det som räknas. Jag har faktiskt gått ner i vikt. För jag gick upp till 50, 7 dom veckorna jag krängde så mycket i godis men nu när jag skärpt mig igen har jag gått ner till 50,5 kg. :)

Kebbabrulle..

Sorry för att jag varit så dålig med uppdateringen i helgen. Idag har jag varit jätte slö och trött. Blev först bättre vid fem då jag duschade. Så nu är jag piggare. :) Har rpecis käkat kebabbrulle. Mums! Inte så onyttigt som folk tror. Bröd= Kolhydrater, kött=protein och massa grönsaker. Och inte är det mycket bröd häller. Sen har man ju iof vitlökssås men jag har faktiskt lite sås till mina vnaliga middagar också. Så kebabrulle är faktiskt en helt ok middag, utemat mässigt sett.

Nu ska jag titta på simpsson och mysa med Nikita i soffan. :)

Ice age 2..




Det här är vad jag tittar på varje dag.
Eller rättare sakt Melanie tittar på det. Men jag sneglar ju dit automatiskt emellanåt. Så jag kan den typ utan till. Fast det konstiga är att jag har inte tröttnat på den... än. :P Gillar Ice age. Men trodde inte jag skulle stå ut med den så här länge. Får köpa 1:an och 3:an till henne så hon får lite variation. ;)

Chili con carne..


Ska snart göra middag.
Det blir chilli con carne. :D Skit gott. Va as länge sen jag åt det. Har köpt lite Toffifee till ikväll också. :) Ska nog gå en extra runda ikväll. Gick ut innan för att springa men fick sån konstig håll i sidan vid revbenen. Det gjorde så ont att jag knappt kunde gå. :S Men efter ett tag blev det bättre så jag bestämde mig för att gå istället. Gick 45 min 6/km hastighet så några kalorier har jag bränt. ;P

Nyttigt är bra..


Har precis käkat tomatsoppa och macka med keso och lite peppar på. Skit gott. :) Och bara 300 kcal. Av nyttig mat får man mer! Ska snart köra ett cardio pass. Ska bara smälta maten först. Funderar på om jag ska köra plyometrics eller om jag ska ut och springa ingetvaller. Det är ju så fint väder. :)

Cardio?

Godmorgon! Här sitter jag lite morgon trött och har precis käkat frukost. Det blev gröt och ägg idag. Ska diska och hämta snuttan på dagis sen. Efter det blir det cardio. Kolla mig i spegeln för första gången på skit länge idag och insåg att jag har ju mycket muskler på benen. :S RUmpan kan dock bli bättre men benen är det inget fel på. Det är lite fett som är ivägen. Så jag ska köra på både styrketräning och cardio nu i en vecka och se hur mycket jag går ner i vikt och om fettet försvinner. Gör det, det så är det ju bara till att tuta och köra. :)

Benen va ok..


Sitter här och har precis tränar. Tränade benen idag. Kändes i rumpan men är itne heeelt nöjd med resten av benen. Det är svårt att riktigt trötta ut dom när man bara har hantlar för då får man göra övningar när man står upp. Och blir man för trött så ramlar man ihopa för att benen inte pallar. När man te.x är på gym och kör ben press då sitter man ner och prässar en skiva framåt. Då kan man maxa utan att det ksulle hända något. Men jaja, får väl se om jag köper ett gymkort sen.

Annars idag blir det städning, städning och åter städning. Det behövs. Har varit lat nu i tre dagar och inte fått det gjort. Men nu ska det bort. Min proteindrink är inte lika äcklig föressten. Anatar att man vänjer sig. Haha.

Om man läser så..


Anonym:

Ska du läsa den måste du ha grundläggande behörighet dvs gymnasiekompetens men det hade du väl inte ?


Svar: Jag hänvisar till detta inlägg där det står klart och tydligt att jag skulle fixa det först.

Tresemme inpackning..


Måste tipsa om en produkt som är super bra.
Ni har säkert hör talas om den. Tresemme. Skit bra hudvårdserie. Eller ja jag vet iaf att schampot och inpackningen är det. Testade inpackningen idag. Och GUD va mjukt och lent och friskt mitt hår är. Helt underbart. Det kommer nog bli rätt hyfsat bra efter några användninger. 92 kr kostade den. Alltså inte alls farligt om man jämnför mot vad jämnlika produkter skulle kostat på en salong.

Tonfisk macka..

 

Sitter och käkar tonfisk mackor till lunch. Gottit! :D

 

Recept:

80 g tonfisk

80 g kesella lätt.

1 msk majonäs

Lite finhackad rödlöck

Grovmalen peppar

 

Blanda ihop kletet och lägg på mackan. :)

 

Edit: En läsare påminde mig om att jag glömt tonfisken. Haha sån virrepanna jag är. :P


Psykiatrisk omvårdnad.


Godmorgon!
Ska snart lämna snuttan på dagis. Och jag är SVIN trött. Kom inte i säng förräns halv ett igår eftersom att jag satt uppe och läste massa om linjen pyskiatrisk omvårdnad. Hade fått det hela lite om bakfoten. Jag trodde det va psykiatriker man blev efter den linjen. Men för att bli psykiatriker måste man först gå en 5 års läkarutbildning och sen efter det vidareutbilda sig till psykatriker pluss jobba massa som AT och skit och mög. Sen kollade jag lite på psykolog och då skulle man gå en psykolog utbildning på 5 år. Men efter utbildningen psykatrisk omvårdnad får man jobba med personer med psykisk ohälsa antingen självständigt eller i team på te.x rättspsykatrisk vård, på kriminal vården med folk med drog och alkoholproblem och sånt. Och den varar bara i 2 år. :) Så den nöjer jag mig gott och väl med!

Nej nu ska jag gå! Puss!

Godnatt..

Ush, man blir så trött i huvudet av att vara små ledsen hela tiden. Ska gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon.

Skit jobbigt..

Nu har jag tränat. Eller ja, det va ett tag sen. Men gud va jobbigt det va. Det märks att jag inte tränat på två veckor. Orkade inte alls lika mycket som innan. Men det blir väl denna veckan som kommer va lite seg men sen så. :)

Är inte så jätte pigg och glad nu för det har hänt något jag inte rä så sugen på att prata om men det kan iaf göra så att jag inte bloggar så mycket idag. Så ni får ursäkta uppdateringen då.

Lagt ut böckerna..


Godmorgon! Har suttit och läs runt lite mer om att läsa vidare och sånt. Tror jag kan få det att funka. Får se. Kan ju ta studielån och då hade ju garanterat orkat studera för då blir ju det, det ända jag gör men sen så får man ju så massa skulder pågrund av det. Så om jag skiter i att ta Csn, får jag antingen jobba om jag lyckas få ett jobb, eller gå på arbetcentrum sen läsa på kvällarna på distans. Blir lite jobbigt. Får ser hur jag gör.

Jag har iaf lagt ut mina böcker från barn och fritidsprogrammet på blocket nu. Va ju tvungen att hoppa av där förra året. -.- Så då får jag iaf ihop till dom nya böckerna jag behöver. :)

Ska ta disken nu sen hämta snuttan på dagis.

Undersköterska... Psykiatriker?


Blää vad jag har varit seg nu ikväll.
Jag är en morgon/dag människa helt klart! Blir så seg fram mot kvällen. Så jag ska hädanefter ta min träning på morgonen och all städning osv. Blir bäst så. :)

Har föressten kollat runder lite på distansutbildningar på omvårdnadsprogrammet. Har funderat på att utbilda mig till något inom vården länge men har inte gjort det för att ajg varit rädd för att jag inte skullat fullfölja det. Att jag inte skulle orka. Speciellt nu när jag har Melanie. Men ju mer och mer jag tänker på det ju sugnare blir jag. Men det som hade tilltalat mig mest är att utbilda mig till psykiatriker. Den högskoleutbildningen är på två år bara. Men innan dess måste jag ha G i kurser med sammalagt minst 2000-någonting poäng och minst G i svenska A+B, engelska A och matematik A. Och den omvårdnads utbilningen är bara på 1350 poäng + 400 poäng för svenska och det skitet. Då blir det bara 1750 poäng. Så det blir lite svårt sen efter omvrådnadsutbilningen för då måste jag lässa massa kurser jag inte bryr mig så mycket om bara för att få ihop dom 2000 någonting poängen. Ja vi får se.. kan ju gå omvårdnadsutbilningen och se sen ifall jag orkar med resten.

Nivea..


Igår när jag va och handla så köpte jag dessa två hudprodukter. Använde neutrogena innan men den fuktighetskrämen va oljfri och då behövde jag ta jätte mycket av den för att mitt ansikte skulle bli mjukt. Men sen samtidigt behöver jag inte en sån skit bra hudkräm för jag får bara finnar en gång i månaden. Så jag köpte dessa för att det va dom billigaste. Men fy va bra dom va! :) Jätte behaglig och tvätta med och ansiktet blev jätte lent av fuktighetskrämen och man kände sig jätte fräsh. Nu vet jag inte om dom tar bort finnar eller något sånt men den gör huden fräsh och mjuk iaf. :)

Hejdå välfärd..


Godmorgon kära läsare! Idag är det måndag och vet ni vad det betyder? Jo jag ska börja träna igen. :D Känner inte för benen och rumpan idag så jag bytar lite bland dagarna denna veckan men sen kör jag på som vanligt. Så idag blir det biceps och rygg. :)

Valvakan va ju igår. Så inte hela för jag va jätte trött. Men alliansen vann ju. Men eftersom sverigedemokraterna kom in i riksdagen så har ju alliansen bara minioritet. Undrar vad dom kommer bestämma sig för? Ingen av dom vill ju sammarbeta med sverigedemokraterna så vi får se hur dom gör när dom ska rösta i riksdagen.

Nu är det iaf hejdå med all välfärd. Hejdå för bra sjukvård och välfärd för dom äldre. Hejdå för chansen att gå på komvux. Hejdå till alla oss fattiga som bara kommer få sämre och sämre ställt. Och stackars, stackars alla dom sjuka som bli utförsäkrade nu. Jag lider med er. Det ända jag gör nu är att be till gud att min sjukdom inte bryter ut så att jag inte kan jobba. Och jag hoppas verkligen att jag kommer ha den underbara turen att få ett jobb. Hoppas..

SD, vad fan är det?

Just nu har SD 6% av rösterna. Hur är det möjligt? HUR kan folket rösta på ett så rasistiskt parti? Jag tror inte äns att hälften äns vet vad deras andra punkter är. Nej dom röstar bara på dom för att dom inte gillar invandrare. Suck. Människor alltså. Inte konstigt att man känner större sympati för djur när människor beter sig på det här viset.

Vinn, vinn, vinn..

Klockan 19:00 smäller det. Kom igen socialdemokraterna!! :D


Billiga leggings..

 

Det har inte blivit så bra uppdatering idag. Hade helt glömt bort att jag skulle storhandla med mamma. Stack iväg halv ett först till netto. Känns lite fattigt men där fanns faktiskt snygga jeansleggings där för 69 kr bara. :P Mörka. Har sett sånna på bikbok och då har dom kostat 199 kr så där gjorde jag ett kap. :)  Sen ringde vi min kusin och fråga om vi fick se hennes lägenhet. Hon bor ovanför netto så det va ju nära. :P Den va väldigt fin. Hon har väldigt snygga möbler också. Sen stack vi till Ica och handla där.

 

Nu ska jag klura ut vad ajg ska göra till middag.

 

Puss puss.


Sötsaker från h&m..

Me like. :)


Tränings schema..

Guuud va trött jag är. Melanie fick för sig att hon skulle vakna tio i sju helt plötsligt. Hon brukar annars vakna åtta-halv nio om helgerna. Men nej inte idag. Va skit irriterad när jag vakn. Usch.

Idag ska jag inte göra något faktiskt. Jo damsuga. Sen bara ligga i soffan och glo på tv. Känner itne för något annat. Ska bli skönt. Tränade föressten inte igår. Det blir helt fel i mitt schema då. Jag vill ju vara ledig på helgen så att iaf jag skulle vilja festa någon gång så kan jag göra det utan att allt sabbas. Så det blir att jag tränar 5 dagar i veckan.

Måndag:
Ben och rumpa.
Tisdag: Triceps, bröst och axlar.
Onsdag: biceps och rygg.
Torsdag: Yoga
Fredag: Ben och rumpa.

Kör benen två gånger. Det är dom som jag behöver tona upp mest. Men det blir säkert bra.... Tror faktiskt att jag smyg startar med yogan idag. Vi får se. Saknar verkligen att träna. :P 

Brunt eller blont?


Det finns sååå skiljda åsikter om detta. Några säger brunt och andra säger blont. Men vad säger ni kära läsare? Vad passar jag bäst i, blont eller mörkt hår? :) Själv vet jag faktiskt inte. :P


Jag vet vad jag pratar om..


Anonym
:

asså du verkar tro du är en elit nu.... det är eliter som bulkar och inte nybörjare..


Svar: Nej tror inte att jag är någon elit. Jag vet att nybörjare kan bygga muskler och gå ner i vikt, till en VISS DEL. För att bygga muskler så måste man ligga på ett kaloriöverskott och det kvittar om man är nybörjare eller elit. Det går snabbare om du ligger på ett kaloriöverskott. Och eftersom att jag prioriterar mina muskler då dom är så små och klena så vill jag inte bara bygga muskler till en viss del utan fullt ut. Jag har läst på. Jag har snackat med personliga tränare och tjejer som tävlar i body fitness osv. Tro mig, jag hade inte yttrat mig om jag inte vetat vad jag pratar om.


Massa inlägg..

Jag har ingen aning om varför mitt hår blir grönt ibland i webcamen. :|


Ikväll blir det mys med älsklingen och lite gotte. Har toffifee kvar sen igår. Köpte två stycken men orkade inte båda. :P Sen ska älsklingen käka chips och dippa. Ska bara dra och hämta några filmer hos honom. Blir väl att se kung fu panda en gång till. Va längesen. Haha. Sen ska älsklingen kolla på fotboll så då blir det att jag bosätter mig vid datan och då ska ni få massa med inlägg. ;)

Jävla internet..

Sorry för att jag inte uppdaterat tidigarer. Mitt internet jävel har inte fungerat. Det la av igår när jag skulle gå och lägga mig och vi har inte fått igång det förräns nu. Älsklingen fixade det. ^^ Hehe. Så nu är jag tillbaka!

 

Idag är jag frisk och då ska jag träna. :D Happy face. Har saknat det som fan. Fast ska inte pusha mig själv så jätte mycket nu. Får börja lite lungt nu när jag haft uppehåll i nästan två veckor. Ska ta biceps och rygg. Och i och med att jag ska bulka och bara styrketräna så ska jag nog träna igenom hela kroppen två gånger i veckan. :)


Fredagasmys..


Nu blir det fredagsmys i soffan. Kommer inte något bra på tv så jag ska nog sätta på en film. Har bara inte bestämt vilken än. :P Fast först är det ju i och för sig idol. Det ska jag se. Har precis nattat Melanie så nu kan man päsa i soffan och inte göra någonting. Skönt. :)

Melanie..

Nu ska jag och min sötsak gå och handla lit egod mat till ikväll. :)


Hum...?


Som sakt.. Inget annat än ett överklass parti!

Inte bra..


Godmorgon.. Eller godeftermiddag kanske man ska säga. Jag förstår verkligen inte vad det är med mig nuförtiden. Ena dagen är jag sjuk och nästa mår jag bra, sne är jag sjuk igen. Diag känner jag mig jätte konstigt. Ont i magen och huvudet och får sånna hotflash hela tiden och blir jätte varm. :S Sov under helta tiden Melanie va på dagis och jag är fortfarande trött! Ush så måste jg diska och sätda också. Får ta och bita ihop och göra det.

Puss på er!

Sötisen..


Sitter och kollar på debatten nu. ååh jag blir så arg. Stackars sjuka änniskor om alliansne vinner. 40 000 sjuka svenskar kommer bli utförsäkrade. Så jävla synd om dom.

Jaja men nu till något roligare. Melanie fick för sig innan att hon skulle dra ut min korg med sturmpor i, plocka ut strumporna och sätta sig i korgen och ttita på tv. Haha. Hon smilade gott när jag fotade henne. Liten linslus. ^^

Ny duschad..


Sitter här ny duschad och go. :) Ska gå till hemköp nu med Melanie hade jag tänkt. Hon börjar bli kinkig nu så får ta och göra det innan hon blir hysterisk. Haha.

Ikväll blir det debatt och mys pys i soffan!

Seeeeg..

Ush va jag är seg nu förtiden. Är ju för att jag varit sjuk också men jag känner mig väldigt lat också. Störigt. Ska iaf börja städa nu sen ta en skön dusch. Kan lika bra ta Melanie med mig så kan hon också duscha och sitta och leka med sin spann och spade i badkaret. :P

Jag är duktig..


Nu har jag suttit här och latat mig sen jag lämna Melanie på dagis. Är fortfarande sjuk men det är bättre idag än vad det va igår. Så föhoppnngsvid kan jag träna imorgon eller på lördag. Ska bli skit kul. :) Har saknat det som fan. Idag va jag faktiskt duktig och åt min havregrynsgröt och mina ägg. :P Ska svälja mina fiskoljetabletter nu och dricka min multivitamin och sen blir det att hämta Melanie.

Idag ska jag städa och måla hade jag tänkt. Måste få något gjort nu när jag mår bättre. :)


Min politiska åsikt..


Hur kan man INTE vilja rösta på socialdemokraterna?
Eller åtminstånne göra så att det blir en rödgrön regering? Jag har varit lite osäker inför mitt val av parti då jag itne tyckt att jag har ahft tillräckligt med information men nu har jag tittat på "Utfrågningen" på tv både igår när det va aliansen som va med och idag med dom rödgröna. Jag satt och lyssnade och va helt öppen för bådas argumentationer och dom rödgröna är ju helt klart bäst. Dom villl stasta enormt för att få bort arbetslösheten och ge unga människor arbeten. Det vill aliansen också men dom rödgröna står också mycket för jämnställdhet.

Dom vill göra förskolorna bättre genom att utöka timmarna från 15 timmar per vecka till 30 timmar per vecka för dom som är arbetslösa, göra så att försökolorna har öppet på nätter och kvällar så att ensamstående kan jobba i skift, dom vill sänka arbetsgivaravgiften för småföretagare och ta bort den helt om dom anställer en ung arbetslös. Och på så sätt ge unga arbeten. Dom vill satsa mycket på sjukvården och älderdomsvården och få ut fler lärare till skolorna. Dom vill att kvinnor ska ha lika löner som männen och utläsndksa ska komma hit och känna sig trygga utan massa fördomar och skuldbeläggning. Dom vill helt enkelt göra Sverige til ett mer jämnställt land.

Och för att få pengar till det här så kommer dom inte sänka skatterna mer. Dom kommer inte höja dom häller vad jag förstod. Och så vill dom återinföra förmögenhetsskatten. Alltså dom ända som påverkas är dom rika. Och då snackar jag inte om mellanmöljken utan dom snuskigt rika som har miljoner och miljarder. Alltså kommer det bara vara ett liiiitet problem för dom.

Hur kan då folk sitta och säga att dom försöker göra dom rika lika fattiga som dom fattiga och sånt? Det gör dom inte. Dom ska göra så att dom fattigare kommer lite mer ikapp dom rika så att det inte är så stor skillnad på klyftorna. Alltså så att ALLA i sverige har det bra ställt. Inte dra ner dom rika utan dra upp dom fattiga om man nu kan uttrycka sig så.

Alliansen kanske satsar på fler arbeten ja men i många andra frågor så gör dom så att klyftorna i Sverige blir bara större ocvh större. Gör det mer jämnställt istället!

Och dom som säger att "mina skatte pengar ska inte gå till dom som sitter på röven och massa bidrag och skit och mög" verkar ju ha fått helt fel för sig. Dom tar inte skattepengarna för att ge mer bidrag utan för att hjälpa småföretagare te.x att våga anställa fler unga, att sänka avgiften till a-kassan (och det påverkar dom med bra jobb också för det kan faktiskt hända att man blir arbetslös och få gå på a kassa ett tag), att få bättre förskolor och sjukvård. Så skattepengarna kommer gå till något väldigt bra. Socialdemokraterna vill inte att folk ska sitta hemma på röven. Det är ju just det dom vill förhindra. Göra så att fler får jobb!

JAg ska rösta på socialdemokraterna iaf och jag hoppas verkligen att dom vinner!

I wanna do it again..


Ååh va jag ä sugen på att modella igen. Kommer ni ihåg dessa bilderna jag tog förra sommaren? Dom blev faktiskt väldigt fina tycker jag. :) Fast ni ser ju inte så bra då dom är väldigt förminskade här på bloggen. :PSka lätta börja med modellandet igen. Ska bara bli nöjd med min kropp först. haha!

Jag ska bulka..


Jag har bestämt mig för en sak nu.
Jag ska "bulka". Haha för er som inte förstår så är det något man gör när man tränar. Dom som tävlar i bodybuilding eller body ftiness osv brukar ha en period då dom bulkar= äter ett kaloriöverskott på 300-500 kcl för att bygga muskler, och en period då dom deffar= ligger på ett kaloriunderskott frö att få bort underhudsfettet dom lagt på sig under bulk.

Bulka gör man för att bygga muskelmassa så snabbt det går. Jag vägde 42 kg i börjarn av 2008. Då hade jag ingen hunger överhuvd taget och åt knappt något åch gick därför ner från 49 kg till 42kg. Alltså så svälte min kropp sig. Den tog först och främst från min muskelmassa sen från fettet. Sen under sommaren 2008 gick jag upp till 50 kg. Då vägde jag 1 kg mer än vad ajg gjorde innan jag gick ner i vikt men va ändå inte lika tight som jag va då. Just för att då hade jag mycket mindre muskler och bara ökat i fett. Sen blev jag gravid och gick upp till 60 kg. ALltså la jag på mig ytterligare med fett. Men hade fortfarande väldigt lite muskler.

Nu har jag gått ner till 50 kg och är smal men är fortfarande "sladdrig".
Just för att jag inte har så mycket muskler. Det är muskler som formar och tightar till kroppen. Jag har ju fått mer än vad jag hade innan men långt ifrån det jag hade innan jag gick ner massa i vikt. Och eftersom att det går saktare för en tjej att bygga muskler än en killa så behöver jag verkligen satsa på att bygga muskler. Då får jag ta den lilla smällen att jag nog ökar lite i fett massa också men det deffar jag ner sen.

Jag ska ligga på en sund bulk. Jag ska ha 2000 kcl om dagen om jag tränar 5 dagar i veckan. Så då ska jag ligga på runt 2300 kcl nu när jag bulkar. Men jag ska äta nyttig mat så förhoppningsvis går jag inte upp så mycket i fett utan mest i muskelmassa. Tur att det är vinter nu så man slipper visa bulk fläsket. ;) Hahahaha.

Jobb chans..



Ååh måste föressten bara säga detta. Jag har chans på ett jobb i oktober i klippan: Så jävla gött. :D Och så nära. Är skit glad för detta. JAg kommer verkligen jobba så in i om jag får den chansen. HAde varit perfekt eftersom att det är så nära. Hoppas hoppas! Nog bara för att jag satte mig ner och riktigt la ner tid på mitt, cv,personligt brev och spontan ansökan. Så det lönar sig att göra det snyggt. ;)

Snor monster..

Godmorgon! Här sitter jag och är helt täppt i näsan. Ögonen kliar och jag mår förjävligt. :( Det va då fan att man skulle bli sjuk två gånger på rad. Riktigt störigt. HAr rpecis gottat i mig en kopp te. Ska nog ta lite mer och umpa min näsa full med nässpray. Kan knappt andas. :| Som ni kanske förstår på texten ser jag förjävlig ut så det blir inga bilder på mig idag inte. MAn måste inte se perfekt ut men man behöver inte se ut som ett snorigt monster häller!

Ush jag bill bara lägga mig och sova nu. Men det kan jag itne. Måste hämta sessan på dagis klockan elva. Nåja, jag kan lägga mig framför tv:n ett tag iaf.

Puss puss!

Lite politik ni vet..

Usch jag är jätte trött. Min näsa har blivit jätte rinnig och det kliar som fan i mina ögon. Hur kan man först bli sjuk, sen blir bättre och sen en vecka senare bli sjuk igen? :S Ritkigt störigt. Känns som att jag aldrig kommer bli frisk. :(

Har suttit och tittat på lite val debatt och information och sånt skit nu på 4:an. Har bildat mig rätt många åsikter om valet och partierna nu men mina åsikter får ni imorgon. För nu ska jag nanna kudden. ;)


Chillar..

 

Har legat och slappat hela dagen. Förutom när jag målade väggarna i köket. SKa fota det senare, är fortfarande lite att kvar att måla. När jag läst lite blogginlägg ahde jag tänkt städa. Det behövs så får älsklingen ta disken. ;)


Hot and not..


Partiernas satsning på arbetskraft. äntligen gör dom något åt saken! Mer arbeten till dom unga. För det är vi som är framtiden. Det är vi som har kraft att orka arbeta länge. Nu ska jag bara bestämma mig för vilket parti jag ska rösta på?

Min design. Måste bara ha med den. Vist är den sööööt? :D Blev väldigt stolt över den. Är väldigt stolt över hela min blogg i helhet faktiskt. Väldigt fin. :)

Lolads blogg. Måste verkligen hissa hennes blogg. Den är underbart söt, har roliga inlägg och FINA framför allt vilket är väldigt viktigt. Helt underbar blogg helt enkelt.


Min "sjukdom". Blää för att vara sjuk. Hemskt. Speciellt när man ska göra saker. Riktigt störigt. Jag vill bli FRISK!

Kissie, eller rättare sakt ALEXANDRA! Hum.. Behöver jag säga mer?

Sverigedemokraterna kommer troligen in i riksdagen. Alltså seriöst är det ett skämt eller?

Ingen sommar här inte..


Sitter här och käkar frukost och kollar ut genom förnstret. Det regnar som fan. Skit tråkigt. Vart tog sommaren vägen? Den försvann så fort. Andra år har det varit jummet i september. Inget sånt här piss väder. Hade ju tänkt gå en 1 timmes runda men det sket ju sig där. Är fortfarande inte frisk. Harklar och hostar fortfarande. -.- Så typiskt att jag måste vara sjuk länge när jag vill träna. Får hoppas att det slutar regna senare idag så att jag iaf kan ut och gå en runda. Och sen köra några plankor på det.

Annars ska jag bara ta det lungt den diska sen hämta Melanie på dagis. Hade tänkt måla när hon sover. Tror nog jag tar väggarna i köket först sen taket i hallen. Gillar inte att måla tak. Får ont i nacken. :/


Bleknings tips..


Några råd att följa när du ska bleka håret hemma.


¤ Vill du ha ett bra blekningsmedel ska du välja mood ultra blonde. Eller depend. Depend är snäpper bättre men också lite svår att få tag på nu förtiden. Men mood ultra blond finns i nästan alla mataffärer.

¤ Vänta 3-4 veckor mellan varje blekning. Då hinner håret repa sig lite och håret blir inte "mättat" somd et skulle blivit om du blekt det flera dagar på rad.

¤ Läg blekningsmedlet i på det mörka partierna först och sen på resten. Då blir resultatet jämnare än om du skulle lagt i blekningen i hela håret direkt. Har du lika mörkt hår över allt så lägg i topparna först. Dom sletna partierna suger åt sig färgen mindre än det friska håret.

¤ Använd mycket inpakningar mellan blekningarna. Allt för att håret ska få en chans att repa sig lite.

¤ Klipp av topparna som är jätte sletna och ser brända ut. Det är inte lönt att du sparar det håret för det kommer brytas av ändå och göra så att håret fortfarande ser frissigt ut. Då är det lika bra att du klipper av det sletna då händer inte det.

¤ När du väl har fått ditt hår blont, ta väl hand om det. Använd inpackningar 1-2 gånger i veckan. Kamma inte håret när det är blött. Ett blött hår är mycket skörare än tort. Och försök att inte platta det och föna det för mycket. Om det måste göras använd värme skydd.

Ingen bra dag..

Hej Sötnosar! Sorry för dålig uppdatering idag men har mått jätte dåligt. Det va rätt okej när min kusin va här men när hon gick blev det värre. Har inte varit sugen på någon mat alls idag. Blev sen sugen på godis men för varje gång jag tänkte på mat kädnes det som att jag skulle spy. JAg blev hungrigare och hungrigare och till sist gick jag och Mariell och Melani till hemköp för att handla godis. Det va faktiskt bättre att äta det än inget alls. Vill inte att min kropp skulle ställa in sig på svält. När min kusin åkt hem mådde jag illa igen. Har känt mig helt konstig i kroppen ända tills nu. Har inte orkat laga någon mat så det fick bli pommes. Uch vill bara att denna dagen ska ta slut så att jag kan vakna upp frisk och pigg imorgon och börjar träna igen. Åååh vad jag saknar att träna. :(


Jävla host medecin.

Usch! Har mått illa hela morgonen. Hosta som fan igår och både jag och älsklingen störde sig grymt mycket på det, så jag tog lite av min host medecin jag hade kvar sen förra året. Det gick som tur inte ut förräns 2011. Eller tur och tur. Har mått illa som fan av den. Där va visst något som kallas efedrin och någon underkategori till morfin i som va lugnande så det va nog därför jag mådde illa sen. Blev väldigt lugn igår men trodde att det va för att jag va trött. Hsotan gick väck iaf. Något bra. Haha. Trodde bara att jag inbillade mig med illamåendet förra gångne men det gjorde jag visst inte. :P

Nu är föressten min kusin Marielle här. :) Vi umgicks alltid när vi va små men har glidit ifrån varandra på senare tid. Men nu tyckte jag att det va dax att träffas igen. :) Så det blir nog lite gotte idag ändå: Haha. Så länge jag itne går upp mer så får jag göra det. Nu när jag är sjukk och det är så synd om mig. Haha.

Där är vad mina dagar består av. Nässprayet är ens bästa vän när man är täpt ju. :P


17 again..


Nu har jag valt ut en film och det fick bli 17 again. Den är en typsik high school film. Jag är svag för sånna filmer. :P Någon som sett det och tyckt den va bra?

Söta Melanie..


Naaw min dotter är den sötaste ungen i världen!
Jag satte på Ice age till henne innan hon skulle lägga sig. Så gav jag henne snuttefilten så satt hon där så fint och tittade. Sen va jag lite på datan och när jag vände mig om satt hon helt plötsligt uppe i soffan och tittade på tv:n och slappade. Haha! Hon vet hur hon kommer ner men jag höll extra koll så det inte skulle hända något. Man vet ju aldrig. Men alltså jag smälter varje gång hon gör något mer "barnigt". Typ börjar tänka mer som ett barn och inte som en bebis. Haha om ni fattar? Jag är nog mer en småbarnsmamma än en bebis mamma. Jag tycker det är roligare nu när Melanie är äldre än när hon va bebis. Jag kommer nog tycka 3 års åldern och uppåt är roligast. :P

Massa skräp..


De här är vad jag har käkat precis. Älsklingen skulle köpa en papa på hydro och då blev jag så sugen så jag ville ha en chicken. :( Och så skulle älkslingen köpa sura bilar och då ville jag köpa Toffifee. :( Haha. Det börjar gå liiiite över styr nu. Vägde mig innan och jag har gått upp 3 hekto. Bara för att jag är/varit sjuk jag blivit så gotte sugen. Har iaf knarkat nässpray nu hela dagen så nu känner jag mig helt frisk. Så imorgon blir är jag fit for fight igen. Då blir det kondition. Trevligt. ;)

Älsklingen hämtade precis massa filmer från sin lägenhet. Ska gå igenom dom snart. Sen blir det mys framför tv:n. :) Ska bara ge Melanie mat sen natta henne.

Puss på er!

Rihanna nummer 2..

Ser på repriserna av idol nu och måste bara säga en sak. Så SJUUUKT likt Rihanna den här tjejn är. Fy fan. Samma ögon och allt. Typ samma stil. :| Vad tycker ni? Visst är hon lik? :P


Creepy eyes..

Godmorgon! Sitter här med morgonruffs och har precis käkat frukost. Det blev två mackor med hamburgarskinka på idag. Orkade ine göra mina två ägg och havregrynsgröt som jag annars brukar käka. Melanie sitter duktigt och kollar på musse pigg på playhouse disney.

Skulle försöka ta en normal bild med camen men det blev inte riktigt bra. HAr ni märkt att ögon ser läskiga ut i en cam? Speciellt i svart och vitt. Dom blir så döda i blicken och glansiga. Tycler jag iaf. ;P

Ser ni?

Jarhead..

Sitter och tittar på Jarhed på 6:an. Någon som har sett den? Den verkar bra iaf. Det har egentligen inte hänt något speciellt men jag kan inte ändra kanal. Den har verkligen fängslat mig. Haha. För er som inte har sett den så är det en millitär film. ;)


Tacos, inte så onyttigt..

Nu har jag lagt Melanie (fast det va ett bra tag sen), käkat tacos och pillat med min design. Tänkte att nu när jag kör en nystart med bloggen behövs ju en ny header. ;) Har iaf lite toffifee också som jag ska äta snart. Ni som läste min träningsblogg läste antagligen att jag sa att jag inte skulle käka Toffifee idag. Men jag kunde int ehålla mig. Jag är svag. :| Jag kan hålla mig på vecko dagarna men på fredagarna och lördagarna kliar det i fingrarna efter choklad. Wierd. Haha.

Det ända onyttiga jag åt va faktiskt creme fraichen. Men den gjorde jag nyttigare också genom att ta mini fraich. Den innehåller bara 5% fett gentemot den vanliga som innehåller 34% fett. Rätt stor skillnad va? :P LIksom det andra i tacon är inte farligt. Du har köttfärs (välj nötfärss högsta fetthalt 10%)= ditt protein, sen brödet= dina kolhydrater, sen massa grönsaker och som jag som är tvungen att ha creme fraich, tog mini fraich istället. Gissar på att den här måltiden gick på 500 kalorier. Och mina middagar annars brukar ligga på runt 600 kalorier. Så det är inte så farligt osm det verkar. ;P



Im back..


Åååh va jag har saknat bloggen. Min vanliga blogg dårå. :) Tänkte först börja skriva om annat än min träning i träningsbloggen men den här bloggen har så många minnen. Satt och bläddrade i den för några dagar sen och dagdrömde. Hehe. Så då är det ju klart att jag ska börja skriva i denna så att jag kan fylla på med mer minnen. :)

Ingen aning om man kan importera inlägg från en blogg på blogg.se till en annan. Men nu vet ni iaf att jag börjar skriva här igen. :) Den kommer visserligen handla mycket om träning men massa annat skoj jag så gärna vill dela med mig av varje dag!

RSS 2.0