Packa..

(Det fick bli en mobil bild då min kamera är på ladning)


Godmorgon! Ska försöka börja skriva här igen. Lite i alla fall. Känns som ajg tappat all lust till att blogga. Läser bara bloggar nu förtiden. Men ska försöka att uppdatera i alla fall 3 gånger om dagen. :P Idag är det fint väder. Men inte så värst varmt. Älsklingen berätta i morse att det då redan va 18 grader ute. Men nu är det bara 15. Ska det itne bli varmare fram åt dagen? :S

Idag ska jag i alla fall packa, packa och åter packa. Min mamma kommer imorgon och då ska alla låderna vara klar för flytten till den nya lägenheten. Ska ta alla lådorna då och så ska älsklingen och hans pappa ta möblerna på lördag förmiddag. Så är vi klara så att vi ändå kan åka till Sophies födelsedags fest på lördag. :) Hon har ju fyllt 20 år nu. Grattis fislisen! :) Hon har festen tillsammans med sin pappa som fyler 50 så det blir rätt många människor. Och så några av dom bästa kompisarna. :) Ska bli skit kul!

Piss på er era idioter!



Alltså man märker vilka idioter det finns nu förtiden.
Jag tror nog folk har svårt för att läsa. :S JAG RÖKER INTE! Jag slutade för flera månader sen. Jag fest röker ibland. Det är INGEN som röker i närheten av min dotter. Det är äckligt. Jag tycker oftast själv det är jobbigt när folk blåser rök upp i mitt huvud när jag är nykter.

Sen att vi rökar i lägenheten en gång och kommer göra det en sista gång idag?
SO WHAT? Den jävla röken är fan inte kvar när hon kommer hem. Som i helgen te.x. Folk rökade, folket gick hem. Vi öppnade fönstret i köket och på balkongen. Nästa dag gick vi till älsklingens föräldrar och så åt vi där och va med dom och Melanie tills på kvällen då vi tog henne och gick hem. Där va inte spår av någon rök. Tro mig man luktar om där är någon rök när man inte brukar röka själv. Så va fan gnäller ni om?!

Och en sak som är skrattretande. Va fan har folk med att göra om vi lever på soc? Och vad fan är det för fel med det? Eller nej vi gör så här. Vi skiter i att leva på soc så lever vi på gatan istället. :) Det är ju sååå mycket bättre för Melanie. Det är inte så att man får gå hemma och lata sig om man går på soc. Man får gå på arbetscentrum från halv åtta på morgonen till fyra på dagen. Man får städa, klippa gräs, va i verkstaden, flytta möbler till folk som behöver det. Hur fan är det att lata sig? Och jag är fan mamma ledig till den 18 augusti. Ska jag jobba nu då så kan både jag och älsklingen jobba så kan vi lämna Melanie själv hemma? Va fan tror ni? Och hur fan tror ni man VILL leva på soc? Ingen vill det. Men det är inte så lätt att få jobb nu förtiden.

Ni är så jävla störda hela högen. Skit i hur jag tar hand om min dotter. Så länge inte min lägenhet ser ut som en soptipp, att jag slår Melanie, eller vanvårdar henne och låter henne gå i samma blöja en hel dag, inte ger henne mat etc. Så länge jag inte gör något av det så HAR NI INGEN TALAN! Min dotter mår bra. Hon växer som hon ska, hon äter som hon ska, hon är alltid glad. HON MÅR BRA! När jag gjort mina sysslor om dagarna varvar jag min tid med att sitta och leka med henne och sitta lite vid datorn. Sen går jag ut och går med henne och låter henne gunga och sånt. PRECIS SOM VILKEN MAMMA SOM HELST!

Den ända skillnade mellan mig och er är att jag gillar att ta en kväll i veckan där jag festar med mina vänner. EN JÄVLA KVÄLL? Vad i helvete gör det? Hon är med sin farmor och farfar eller hennes mormor. Och dom avgudar hon. Hon skiner upp som en sol varje gång hon träffar dom. Och dom tar bra hand om henne. Det är inte så att jag kastar bort henne till vem som helst! Jag låter bara dom och endast dom passa henne.

Shiit ni är riktiga gnällspikar som lever kvar på 50 talet.
Palla leva enligt era ramar om "Det ska vara si och det ska vara så och man ska göra dittan och dattan" annars är man ingen bra förälder. Piss på er! Jag är en bra mamma som älskar sin dotter och ger henne allt så ni kan alla bara dra någonstans!

Tandvärk..



Godmorgon! Åååh jag har så ont i min visdomstand. :( Den pluppa upp för typ ett 1-2 år sen och så har den stått still. Nu har den börjat växa ut mer och jag har sååå ont. Jag har ont på sidan av tungan också, på den sidan vidomstanden sitter. konstigt att tungan påverkas. :S

Idag ska jag i alla fall se om där finns någon tvätttid.
Annars får jag hoppas på en imorgon. Det är varmt och fint väder idag igen så jag ska gå en runda med Nikita och Melanie. :) Ska handla lite på hemköp sen när älsklingen kommit hem hade vi tänkt gå till Elsys och handla en pressent till Melanie. Hon fyller ju år den 19:e juni. Ska egentligen itne handla pressenter förräns den 27:e men vi kan inte hålla oss. SÅ det får bli en liten idag. :P

Ursäkta?

Anonym:

smart av dig att låta folk röka inomhus när du har en liten dotter som kommer vara där sen?

 

Svar: Haha. Har folk blivit riktigt tröga nu förtiden? Jo men röken stannar ju kvar i lägenheten tills hon kommer hem. :) Så jävla korkat. VI har balkongdörren öppen så när hon kommer hem är alla rök borta. Och kom inte och säg något så korkat som att "röken sätter sig i möblerna" som många äldre personer säger. För det påverkar inte det minsta.

Btw, Det finns därimot inga konkreta bevis att passiv rökning skadar.


Festen i fredags..

Jag och älsklingen hade föressten fest i fredags. Det va RIKTIGT roligt kan jag säga. VI hade räknat med ca 10 stycken men vi blev 22! Så massa folk fick stå tills det kom fler stolar! Haha! Det kändes knappt som mitt vardagsrum när där va så mycket folk. Kändes mer som små olika rum eftersom där satt folk lite varstans så man fick cirkulera runder bland folket. :P

Här är lite bilder iaf!











Hon kan resa sig upp..

Känns som det va rätt länge sen jag uppdaterade ordentligt här i bloggen. Är väl så dax nu. :P Vaknade upp med en svullen hals och tjock tunga i morse. Skit ont i min visdomstand har jag också. :/ Hoppas att det går över tills på fredag för då ska jag och älsklingen ha fest igen. Fast det är skitsamma. Ska festa vare sig jag har tjock tunga eller inte. Gör liksom itne så ont i halsen känns mest som att jag piercat tungan igen. Haha.

Nu när Melanie sov sin förmiddags lur så kom jag in och möttes av att hon satt upp i sängen. Min lilla kicka kan resa sig upp nu. Stolt! :D Hon kan äääntligen stå på alla fyra nu. Hon kan resa sig från att ligga på mage, till alla fyra, till att sitta upp. Men hon kan inte kryp än. Varje gång hon står på alla fyra går hon tillbaka till sittande ställning och hasar på rumpan fram. Haha hon har sånt roligt sett att ta sig fram på. Idag blir hon föressten 11 månader! Och om en månad blir hon ett år! :D Fan va tiden går fort.


Finally..


Äntligen har jag fått håret som jag vill ha det. ^^

Hoppas på smörgåstårta..


Godmorgon!
Har suttit och kollat på två bella och tyra avsnitt nu. Ska nog bara se lite till sen pallar jag inte med. Det är ett bra program men inte så bra att jag pallar se hur många som helst. PLus att blondinbella är så sjukt störig. Abryter hela tiden. -.-

Idag ska nog jag och älsklingen till hans föräldrar. Hans syster fyllde 17 år igår så vi ska dit och gratta henne idag. :) Där är nog smörgåstårta kvar sen igår också! Gottit!

Ääääälskar föressten min nya mobil. Kan inte sluta pilla påd en. Haha!

Våfflor och god mat..



Hej Sötnosar!
Har som sakt min mamma på besök idag. Vi käka våfflor med grädde och cylt innan idag och fy fan va gott det va säger jag bara. :) Hon hjälpte mit att stor städa också. Och det va min dammsugare det va fel på. Det blev jätte rent och inte alls så små grusigt efter som det brukar bli med min.



Nu har jag rpecis käkat middag.
Vi gjorde koteletter med en speciell sås och stekta grovrivna potatis. Skit gott. Denna gången blev det som det skulle bli i alla fall. Inte som förra gången. Haha! Nu ska jag vila mig och mysa med älsklingen för han kom precis hem från ormmässan. :)

Btw, bilderna är av sämre kvalite för att jag fotat dom med min nya söta rosa mobil. ^^

Mamma på besök..



(En inte alls lika snygg linda som igrå. Haha! ;P)


Hej Sötnosar! Jag hade en jätte trevlig dag igår. Gjorde vid mig oc åkte sen till Sara och Robin med älsklingen. VI skrattade skit mycket och hade det roligt. Käkade choklad och lite sånt. Tyckte att jag gjorde vid mig skit snyggt och sånt och så glömmer jag att fota det. :/ Och blogga dessutom. Nåja.

Snart kommer min mamma och hälsar på. Har städat upp lite men damsugar först när hon kommit hit. Hon har med sin damsugare som jag ska testa. Som jag berättat innan är det liksom jätte skitit fast än jag precis har dammsugat så jag tror att det är något fel på min dammsugare. Vi ska i alla fall packa ner lite saker inför flytten och käka en skit god middag bestående av kotletter och våfflor till efterrätt. :)

MIley Cyrus - Fly on the wall..



Det här har blivit min favorit låt. Riktigt bra är den. MIley har visst växt upp. Haha. Hon har också gjort en låt som heter "I can't be tamed". Den hittar du H Ä R. Den är också jävligt bra och det är en skit cool video. Här är hon lite mer vågad. ^^ Haha!

Ormmässa..



Godmorgon! Eller ja, förmiddag. Har bara inte tänkt på att skriva förräns nu. :P Har käkat omelett och macka med skinka på. Hur gott som helst. Ska snart diska och damsuga. Lite senare idag ska jag och älsklingen till Sara och Robin och umgås. Älsklingen ska sova där för han och Robin ska på ormmässa i norrköping imorgon klockan 7 på morgonen. Jag ska dock åka hem på kvällen. Har ju NIkita och min mamma kommer på besök imorgon. :)

UNderbara människor..



Fan va snälla människor det finns.
Jag och älsklingen va ute och gick en runda idag igen. När vi kom till parken där vi bor så hittade älsklingen en mobil. Vi tänkte att det säkert va en ung tjej som tappat den. Där va någon hello kitty sak på den och sånt. Så vi tänkte hon blir säkert glad om vi lämnar tillbaka den. Så älsklingen ringde hennes mamma så att dom kom och hämta den. Jag öppnade och då gav dom oss en bukett blommor. Där satt en hundralapp i och så gav dom oss choklad. :) Hon erbjud också oss ett jobb. Haha. Troligen något extra jobb. Hon skulle ringa sen i veckan. Dom va bara så glada att vi va så snälla och lämnade tillbaka mobilen. Men dom va fan snälla dom med. :)

Hatar att må illa..

Där vi ska bo!



Godmorgon!
Ååh jag kommer nog bli sjuk snart. :( Älsklingen kräktes imorse och han mår fortfarande illa. Jag HATAR att må illa. Den värsta av alla vanliga sjukdom man kan ha. Jag hoppas verkligen inte att han smittat mig.

Idag ska jag bara städa som vanligt. Ska också börja packa ner lite saker som jag inte använder. Vi flyttar ju den 1 juni till en 4:a. :) Ska bli skit skönt. Ett eget rum till Melanie och så är det mycket större. Plus att det är så roligt att inreda en ny lägenhet. Hehe!

En lång promenad..


Jag fick mina pannkakor till slut. Jag och älsklingen bestämde oss innan idag för att gå till slingan som ligger rätt långt bort här ifrån. Det är en grus stig runt i skogen som man kan gå för dom som inte vet. Va jobbigt som fan för jag hade lite träningsvärk igår och när vi va hemma hade jag skit ont. Vi va ändå ute och gick i en och en halv timme. Nikita blev glad i all fall. :) Köpte grädde på hemvägen och sen blev det pannkakor. Fy fan va gott säger jag bara. Love it! Blev inga kort nu häller eftersom jag fortfarande inte hämtat kameran hos Anton. Får ta och göra det imorgon. :P

Mmmm pannkakor..


Godmorgon!
Läste en blogg precis som jag följer med en bild på pannkakorna hon åt igår. Fy fan va sugen jag blev säger jag bara! Fast då ska där vara grädde och sylt på... Eller våfflor. Åååh va sugen jag är. Pannkakor är fktiskt rätt ok i mat väg. Men grädden och sylten är inte så bra direkt. ;P Jag ska nog käka det senare idag faktiskt. Antingen våfflor eller pannkakor. Får se vad det blir. ^^

Min mobil har kommit btw... Hem till min mamma(!) Hon va tvungen att beställa hem den till henne. -.- Så jag får inte den förräns på lördag när hon kommer.

Puss!

Älskar tisdagar..

 

Tisdagar är verkligen mina dagar. Först Desperate housewives, sen Cougar town och sen Old christine. SKit bra program. Sitter bänkad framför tv:n nu med choklad. Men borde nog göra mina magövningar någon gång i pauserna för efter sista programet kommer jag nog vara trött. :P


Volume master..



Nu har jag fixat mitt hår med volume master.
Det blev lite mer volume i håret. Lite luftigt. Men man behöver nog tuppera lite också för att få det där riktigt stora håret som jag hade i fredags. Snart ska ajg i alla fall möta älsklingen på bussen och samtidigt köpa grädde. Ska göra kotletter med en skit god sås och rårivna potatis som man steker i stekpannan med vitlök. Skit gott. :)

Inga undanflykter..

Godmorgon! Ska snart käka frukost och också ge Melanie frukost. Orkade inte blogga igår efter städningen. Har inte suget till att blogga flera gånger om dagen helt enkelt. Har blivit jätte seg och lat den senaste tiden. Riktigt tråkigt för jag borde verkligen träna. I alla fall magen. Jag började i januari och jag kunde ha varit klar med min kropp nu. Men nej jag måste ju vara lat. Nu är det bara en månade kvar till juni och då måste jag ha fått bukt med min mage. SKitsamma om jag har lite kärlekshandtag, men den måste väck. Så idag ska ajg börja skärpa mig och göra plankan två gånger om dagen varje dag utan några undanflykter.

Puss på er!

En ny mobil..


Ååh min mamma är den bästa som finns! :D Jag har velat ha en ny mobil jätte länge. Har bara haft fattiga innan och just nu lånar jag min mammas gamla mobil. Så då tänkte vi först att hon skulle stå på ett abonomang, ett sånt från telenor där det kostar 99 kr i månaden och så får man ringa för allt. Så skulle hon ta kortet och använda abonomanget medans jag fick telefonen. Men så sa hon att jag kunde få en kontantkortsmobil istället i tidig födelsedagspresent och julklapp.

Hon sa först en mobil runt 1200 kr. Så tänkte jag ta den älsklingen har fast i rosa. Fast så hittade vi en annan för 1150 som va bättre och rosa den med. Men så kostade den här under bara w595 bara 300 kr mer än den förra och va grymt mycket bättre... Så jag fick den!! :D Hon är så snäll min lilla mamsen. :)

Ny vecka, ny start..


Godmorgon!
Sitter här med morgon fluffet och kollar på tv med Melanie. Håller på att koka ägg och ska sanrt göra en macka till frukost. Har verkligen inte varit alls på blogghumör på hela helgen. Har inte haft någon lust helt enkelt. Vet fortfarande inte om mitt bloggsug kommit tillbaka helt. Vi får se hur det blir med den saken. :)

I alla falls å va det ju valborg i fredags.
Jag och älsklingen festade hos vår kompis Anton då. Mer om den kvällen berättar jag i ett annat inlägg då det kommer massa bilder till också. Har liksom glömt kameran hos Anton. :P

I lördags så va jag sååå seg och trött. Käka massa fet mat och tittade på tv bara. Höll på att somna flera gånger, till sist så gick jag in i sängen och la mig.

Igår så tittade jag äntligen på Avatar som jag haft på datorn jätte länge.
Älsklingen tittade också på den men han hade redan sett halva innan dess. Fast nu så vi med text för det hade duktiga jag fixat. ^^ KÄka massa fet mat... igen och myste. Har gått upp i vikt igen. Haha. Men det är skitsamma. Kör jag min metod för att gå ner i vikt så går jag ner i vikt skit snabbt ändå så. :P

Puss!

RSS 2.0