Grandmas boy..

Nahepp, det blev ingen bloggning igår. :P Sov rätt länge och efter det va jag och älsklingen med Samme och Andre ett tag. Jävla skoj hade vi! ^^ Haha.

Idag ska jag och älsklingen bara ta det lungt och mysa. Ska titta på filmen grandmasboy ikväll. Den är så jävla rolig. Lätt en av dom bästa komedierna jag sett.

Just nu städa älsklingen. Och jag har inte äns bett honom. Han börjar bli riktigt duktig nu. Hehe. Tog en bild på Melanie precis. Hon är sååå söt. :)


Tre saker..



1. Jag är en tjockis i psyket. Jag älskar mat och tycker att det är det bästa som finns. Jag får alltid en lycklig känsla i hela kroppen när jag ska äta något gott.

2. I am a sucker for bad boys. Love them! Finns inget mer jag tänder på än bad boys. När man ser en kille sitta med slitna jeans, fullt med tattueringar och en cigg i flabben med en blick som skriker "I don't give a fuck" blir jag kåtare än en oskuld kille på playboy mansion.

3. Jag är rädd för dockor. Speciellt porslinsdockor. Jag så ett omslag när jag va liten på en film som hette "Den onda dockan". Min mamma sa att den va läskig och inte för barn. Sen började jag undra om inte mina dockor va onda? Och även om jag vet att det inte finns några levande dockor så ger dom mig ändå kalla kårar.


Tacos..

Har precis käkat tacos med älsklingen. Har suktat efter det i flera dagar nu. Så äntligen satte vi igång och gjorde det idag. Skit gott va det! Senare ikväll är det fotbollsgalan som älsklingen ska titta på. Får väl göra honom sällskap då. ;)


Måndag..

Godmorgon! Eller ja inte morgon men har inte orkat uppdatera förräns nu. Har bara käkat frukost, matat Melanie och umgåts med älsklingen och tagit det lungt. Älsklingen är nu hos Anton och Andre och ska snacka om en sak. När han kommit hem ska jag iväg och kolla när träningshallen är öppen så att jag kan förnya mitt träningskort. Ska bli skönt att börja träna igen.

Dop bilderna blev skit kassa. Märks att min mamma verkligen inte kan hantera en kamera. Haha. Men ni kan få se en på Melanie iaf. Ska få bilderna mina svärföräldrar tog också. Dom kanske blev bättre. :P




Hemkommen från svärföräldrarna..

Har precis kommit hem från svärföräldrarna. Va där och käkade mat med älsklingen. Riktig husmanskost blev det. Skit gott. Sen åt vi tårta. Sen blev Melanie jätte trött och älsklingen med så vi drog hem. Nu ska vi gosa framför tv:n och sen gå och lägga oss. Min mamma segar sig som fan på att skicka dop bilderna så dom får ni se imorgon istället. :)

Dop dag..

Nu har vi varit på dop. Det va gudsmässa samtigit också så vi fick sitta och lyssna på det med. Dopet gick i alla fall rätt snabbt och det va tur det för Evelina som höll henne då hon börjar bli rätt tung nu. :P

Efter det åkte jag, mamma och evelina hem här. Evelina ville titta när jag öppnade dopp pressenterna och nu har hon stannat för att fika med oss. Kl: 17:00 ska vi till älsklingens föräldrar och äta middag. Det är ju fars dag. Älsklingen fick en ask med hjärtchoklad från Melanie. Haha.

Ja men nu ska jag fika så jag uppdaterar sen. Bilder från dopet kommer ikväll.

Puss på er! <3


Sega lördag..

Ååh vilken seg och trött dag! Drack ju med älsklingen hos anton och andre igår. Efter en timme ville jag dra till Sara och Robin som jag egentligen velat hela kvällen, men då sa älsklingen att det inte va lönt för att alla ändå skulle gå in vid tolv. Men nej jag kände på mig att dom skulle festa länge. Och rätt hade jag! Träffade dom, utanför hemköp och då sa dom att dom drog in vid typ fem på morgonen. Jävla älskling säger jag bara. ;)

Idag har vi bara tagit det lungt och käkat kebbabrulle och calsone. Älsklingen sover nu i soffan och jag ska ut och ta en cigg och fortsätta att titta på filmen på 6:an. Melanie är inte här idag. Hon kommer inte med mamma förräns imorgon. Då blir det ju dop klockan 10. Saknar min lilla flicka! Men hon kan gått få gosa med mormor. Dom träffar ju inte varandra så ofta.

Nästa vecka fyller jag år. :D Blir bio med älsklingen och sen är jag sugen på att festa. Men var vet jag inte än. Palla ha det här. Hatar att ha fester!

Time to drink..

Har precis käkat klart. Har fixat mig och sånt och ska ta en cigg nu. Sen efter det ska jag och älsklingen börja dricka, sen bär det av till Anton. Blev inte att vi skulle till Riseberga. Fast ok man kanske sticker dit där senare. ;P




Fest och solning..

Ja då fick man sov morgon idag. Älsklingn har ju fullföljt mitt villkor och kommit hem igen. :)  Så vid tolv väckte han mig och sa att han skulle gå en runda till Anton och att disken va klar. Gullunge! :D Så då gick jag upp och samtigit vaknade Melanie också efter sin förmiddags tupplur. Så nu ska jag snart käka frukost. Panpizza! Haha. Jag är ingen mack människa. Tycker att det är så tråkigt.




Idag blir det fest i Riseberg om jag har förstått det rätt. :) Älsklingen är ju hemma så ska förfesta med honom innan vi drar dit. Men innan dess ska vi städa och sen ska jag sola. Det börjar arta sig nu. Haha okej jag är inte äns i närheten av brun men jag är inte kritvit längre. Mer lagom vit nu. ;D





Nikita förstör allt..

Jag filmade Melanie innan idag när hon "pratade" men som vanligt ska Nikita komma ivägen och förstöra allt. :P


Core träning..

Nu ska jag ge lite tips till alla er som fött barn. Visst är den lilla (eller stora) putmagen riktigt störig? Speciellt på oss smala för då ser det ut som att man är gravid i 3 månaden när man har ätit. Och den är även lite plutig på morgonen. Core träning är då den bästa för alla som fått barn och vill få platt mage igen. Då tränar man alla magmuskler samtigt och i synnerhet musklen som sitter runt magsäcken som en korsett. Är den o tränad så orkar den inte hålla in magsäcken och det är det som gör att man får putmage. Så här är lite övningar du kan göra med och utan boll för att träna upp din core muskulatur.

Dom här övningarna är självklart väldigt bra för dom som inte har fött barn också.


Core-övningar:

Rumplyft

Ligg på en mjuk matta med nacke, huvud och axlar och låt rumpan vila på golvet med knäna upprätt. Pressa sedan upp med hälarna så du kommer i 90 graders vinkel med knäna och kroppen är helt rak som på bilden. Gå sedan tillbaka till utgångspositionen och upprepa övningen.
rumplyft övning


Bollbalans

Lägg bollen under magen och höfterna och håll balansen med händerna i golvet. Låt kroppen vara rak med benen ovanför golvet i upprätt position. Håll kvar i samma ställning i 20-30 sekunder och vila sedan ut för att upprepa övningen.
bollbalans övning Core-träning

Bryggan
Ligg på en mjuk matta med händerna längs sidan, ryggen vilandes på golvet och knäna böjda. Låt sedan överkroppen gå upp i rät position med knäna. Återgå sedan till utgångspositionen och upprepa övningen.
Bryggan övning Core-träning

Plankan
Börja med att ligga på en mjuk matta med dina underarmar pekandes framåt och fötterna ihop. Lyft sedan upp kroppen med hjälp av dina underarmar och tår så du håller en så rak position som möjligt.
Plankan övning Core-träning


Träningsvärk..

Nu har jag städat, tvättat och lagat mat. Melanie sover så ska snart gå ut och ta en cigg. Har sån jävla träningsvärk i hela kroppen. Och jag tog ändå det rätt lungt igår med träningen. Men samtidigt är det skönt. Då vet man att det händer något. :P

Relaxe, take it eaaasy..

Har precis matat Melanie. Hon åt gröt och katrinplommon. Trodde hon skulle avsky katrinplommon men hon fullkomligt älskar det. :) Väldigt bra med tanke på att hon är väldigt hård i magen. Har käkat frukost själv nu också och ska ut och ta en cigg. Sen efter det blir det tvätt och städa. Går nog rätt snabbt då jag tog den stora disken igår.



Haha det ser ut som melanie riktigt chillar på den här bilden. ^^

Godmorgon..

Åh va trött jag är. Klockan är ändå tio men jag är skit trött. Kanske för att jag gick och la mig rätt sen igår plus att jag är van vid att gå upp vid tolv. Fast ska ändå tvätta klockan tolv idag så lika bra att stanna uppe. Inte lönt att gå och lägga sig snart med Melanie när tvättmaskinen bara tar 50 min.

Idag ska jag som sakt tvätta. Ska städa också sen ska jag bara ta det lungt och glo på film. Måste ju ladda upp inför imorgon! ;D Melanie ska vara hos mamma. Hon brukar ju inte vara så mycket hos sin mormor. Men imorgon ska iaf dom två få gosa lite. Sen på söndag blir det dop för Melanie i Riseberga. :)

Puss på er! <3



(En väldigt trött Linda.)

Nattblogg..

Ååh altså gud vad jag älskar American History X. Den är så himla bra. Jag älskar filmer som har ett buskap om att alla ska vara jämnlika kvittar om du är svart, vit, kines, mexikanare you name it. Den filmen kan jag lätt titta på flera gånger. :P Nee nu blir det en cigg och filmen "Jeepers Creepers 2". Fast kommer nog inte se klart på hela för ska hinna sola i mitt nya solarium innan jag går och lägger mig. :)


American history X..

Nu har jag kommit hem från träningen. Körde rätt lungt i och med att jag inte tränat på länge. Vill ju inte slita ut mig. ;P Haha. Efter det lånade jag massa filmer som jag ska titta på nu. Ska nog börja med american history x. Den är ruskigt bra kan jag säga. Melanie ligger och sover så sött nu så det blir lit emys pys med den samt mat och godis. Gottit! ^^




Melanie äter gröt..

Här sitter jag och har fortfarande inte börjat med disken än. Jag drar mig verkligen för det idag. Det är SÅ tråkigt. Och det är inte en liten disk häller. Men.. Det måste göras. Ska bara samla motivation.

Melanie har börjat äta barn mat nu. Hon äter gröt till frukost och barnmat till lunch och resten av måltiderna får hon ersättning. Tog en bild på henne innan idag när hon åt. Hon ser helt förvånad ut. Haha min lilla sötsak. ^^


Köpa solarium..

Godmorgon! Sitter här och latar mig lite. Väntar på att jag ska bli hungrig så att jag kan käka frukost. Kollar runder lite på solarium också. Vill nog köpa ett istället för att gå och sola på oasis. Mycket bättre när man bor i ljungbyhed för annars måste man ju ta bussen till klippan varje gång och det lär ju bli dubbelt så dyrt då.

När jag käkat frukost ska jag ut med Nikita sen stor städa. Det behövs. Haha. Sen efter det blir det träning. Känner verkligen att jag behöver börja med det igen. Vill ha bort min konstiga mage en gång för alla. Ser bara dumt ut att ha en liten putmage när man är så smal som jag är. :P

Puss på er! <3




Stackars er läsare..

Tjosan, här har jag inte skrivit på ett tag. Mitt bloggsug går upp och ner. Stackars mina läsare. Får skärpa mig lite faktiskt. Något inlägg om dagen kan jag ju faktiskt skriva. ;)

Idag har jag bara slappat, duschat och handlat lite. Skulle egentligen städat men som vanligt skjuter jag upp det. Får bli imorgon istället. Och då ska jag antagligen börja sola. Blekfis som man är. Inte så vackert.

Fler inlägg får ni imorgon för nu kallar sängen.

Godnatt! <3

RSS 2.0