En sund kropp har muskler..

Det här med blondinbellas bikini bild har blivit ett stort prat ämne. De flesta säger att hon har vacker och SUND kropp som en RIKTIG kvinna har. Vacker sitter i betraktarens ögon så det ska jag inte säga något om. Om hon trivs med sin kropp är det också naturligtvis jätte bra. Men att folk säger att hon har en sund kropp är bullshit och väldigt missledande. Den är INTE sund. En sund kropp se inte ut sådär. En sund kropp har inte massa överflödigt fett och bukfett som man tydligt ser på bilden. Det är väldigt farligt.

 

Sen vad är en riktig kvinna då? Den meningen att "så ser en riktig kvinna ut" när de ser blondinbellas kropp och "sådär ser inte kvinnur ut egentligen" när de ser en kvinna med snygg smal vältränad kropp är så otroligt korkad. Hur kan man säga att ingen riktig kvinna har en smal och vältränad kropp? Ni ser väl själva att så kan visst en kvinna se ut. Och är hon ingen riktig kvinna då om inte hon har massa hull på kroppen?

 

Folk kan klaga riiiktigt mycket på Kissies kropp och säga att den är osund, men så säger de till blondinbella att hon har en sund kropp när hon har massa överflödigt fett? Båda är osunda så det är väl rätt mycket dubbelmoral eller hur?

 

En sund kropp är en kropp som har muskler,smal men ändå inte för lite fett. När man äter bra och hälsosam kost. Blondinbella får se ut precis som hon vill och jag menar inte att klanka ner på henne, jag försöker bara få folk att förstå vad en sund kropp är. Och att hon försöker få det som att man ska äta choklad och onyttiga saker varje dag för att en normal kvinna har inte en perfekt kropp utan en kropp med överflödigt fett är fel.

 


Kattställning?

Hahaha. Satt innan och mös med Kellie. Hon har varit så sur nu ett tag men nu äntligen kom hon och ville mys. Tom blev då svart sjuk och klättra upp på mig, la sig till rätta på mitt ben och slog Kellie på huvudet med jämna mellanrum. Bad Matte att fota innan jag tog ner honom. Visst ser det roligt ut? :D



Mååååla..

Nu har jag målat trappan. Den är långt ifrån klar men jag pallar inte mer nu. ^^ Plus att jag måste skaffa maskeringstejp så att jag inte kladdar ner kanterna. Måla den en gång till blir jag tvungen också, Äh, det blir säkert skit snyggt när jag är klar. :)


Flitig..


Honey, im hoome!

Nu är jag hemma från skolan. En kort skoldag idag. Började tjugo över åtta och slutade tolv. Skönt. :) Idag behövs storstädas. BIG TIME! Då är det skönt att sluta tidigt. Jag ska tvätta också, göra läxor och blogga lite. Även måla klart trappan om jag hinner plus träna. Oj det blev många saker det. Får se till att fixa det nu. :P


Movie time..

Nu ska jag och min kära man kolla på filmen 50/50. Alltså den handlar om en kille med cancer och hans problem, men han killen åt vänster är ju bara med i komedi filmer. Eller? Verkar ju vara en drama film men det kanske är lite komedi inbakat ändå. Recensserar den imorgon. :)


Hämtat paket..

Va och hämtade ut ett paket innan. Det va till min träning. Lite proteinpulver och en jätte söt shaker. Där fanns till och med såna burk fack i den där man kan förvara sina vitamin tillskott eller proteinpulvret om man tränar på gym. Skit praktisk. :) Sen köpta jag en jätte söt cupcake burk för 30 kr. Tänkte ha socker i den. SKIT SÖT! :D

 

 


Mys..

Sitter/ligger i soffan och atar mig. Mådde illa som fan innan och gör det fortfarande lite. Ush! Ska snart äta min chokladmouse jag har i kylen om jag får ner den. :) Mums! Har fetat mig jätte mycket idag. Inte bra alltså. Får återgå till rutinerna imorgon och så inte dricka mer förrän i mitten av februari!

 

Mysa får jag iaf göra sjäv för Matte kollar på fotboll. :( Hatar fotboll. :| Förstår inte det roliga med det. Riktigt långtråkigt. Men man får ju låta sina män göra det. Annars dör väl en stor del av deras hjärna eler något. Haha. ;)

 

Ser rätt bra ut ändå för en sleden,illamående, bakis tjej. ;)


Mamma mia..

Yammie. Åt en skit god pizza innan. Mamma mia. Äskar köttfärspizzor för jag har alltid på mayonäs. Haha det är sant! Jag åt en köttfärspizza en gång med någon jus gul klägg på. Fick för mig att det va mayonäs så jag bad min mamma köpa med sig det samtidigt som hon köpte pizza til oss. Och det va SKIIT GOTT! Saken va bara det att jag fick reda på att det va bernäsås som va på pizzan och inte mayonäs som jag trodde. Haha. Men lika bra det. Nu har jag kommit på en väldigt god måltid. ;)




The party princess..





Festen igår började med att vi satt och drack lite här. Jag och några nära vänner bara. Va lite segt i början men sen kom vi in på både den ena och den andra disskutionen, allt från skitsnack till barnafödsel. Haha. Spelade jag har aldrig och jag fick dricka nästan hela tiden. :( Haha.

Efter det skulle vi dra till en annan person som hade själva festen.
Hann va där någon minut så kom alla andra vänner. Då va det helt plötdligt för mycket folk och inte alls vad ägaren tänkt sig. Så jag sa att vi kunde festa hos mig och om jag skulle säga till folket. Det ville hon. Sa till alla men bara några lyssnade så vi drog med dem hem till mig. Sen skulle en hem och sova och så va vi helt plötsligt bara tre stycken. Ingen annan kom för då va det helt plötsligt fest på den andra festen ändå så alla fick stanna men fler folk fick inte komma. :S Orkade inte flakka runder så stannade hemma. Men sen kom några andra vänner och festade här istället så kvällen blev ju inte helt förstgörd. :)

Blir nog roligre när jag ska på en stor födelsedagsfest hos en vän i mitten av februari. :
) Vill inte dricka mer förrän då för vill inte förstör min träning!

Där blev typ ing bra bilder på mig alls. Haha. Denna går väl ann men ni får nya er med den. ;)



Innan partyt..

Nu är jag fixad och redo för att festa. Va först på hemköp och köpte yoghurt och sånt för att kunna göra en smothie. Va ju tvungen att få mat i magen nu när jag ska festa. :) Sitter och tar en grogg nu med mina vänner så får joina dem nu. :) SKÅL!




Lilla finger..

Har duschat nu och sitter med min söta klänning på. Linda och Johan kommer snart för att dricka lite, och här sitter jag och bloggar. Snäll jag är mot er va? ;) Slog av min nagel innan btw. Nu är den liten,stumpig och uppräfflad. :( Får fixa dem när mina naglar vilat lite!


Photoshop..

Yääy! Jag har photoshop igen. :D Bloggen blir sååå mycket snyggare med photoshop. Tycker att alla borde använda sig utav det på sin blogg. ;)

Sweet dreams..

Åååh va gott jag sovit inatt i min härliga fina renbäddade säng. :) Och nu har jag vaknat utvilad och ätit lunch. Snart ska jag köra ett plyometricspass sen göra vid mig. Linda kommer vid fyra-fem tiden och sen ska vi dricka lite och efter det på fest. :) Så jag kan inte ta benpasset jag missade igårl inte alls lönt att träna den dagen du ska dricka då kroppen bara jobbar med att få bort alkoholen och inte på att musklerna ska växa. Men kondition går bra. :)


Snyggt va?

Nu har jag städat och bäddat rent med mitt nya påslakanset. Vist va det snyggt? Älskar beiga färger. Det är så stilrent. Fattas bara väggarna i gräddvitt och chokladbrunt. Kommer blir SÅ snyggt. :)



Paket..

Va och hämta ut paket nästan precis. Ett par gardiner och ett påslakansätt 6 delar. Skit bra för mig och matte som har två kuddar var. :) Kosta bara 139. :O Skit billigt. Gardinerna va jätte söta och man sr inte så jätte mycket in genom fönstret pågrund av dem så det är bra. Vi har liksom ett fönster där folk kan gå förbi och kolla rakt in. :P


Väntar på bussen..

Hej hej! Sitter i skolan nu och väntar på att gå till bussen. Riktigt sugigt att jag inte kan blogga från mobilen för att blogg.se mappen fuckar sig! Va riktigt trött idag när jag vaknade. Fick verkligen kämpa mig upp. Höll på att somna på bussen och medans jag åt frukost(!) Haha!

Idag ska jag storhandla. Maat. Älskar att fylla på kylen och frysen med massa mat. Nyttigheter då förståss. ;) Efter det träning och städning. Sen fredags myyys. Vet inte om jag ska unna mig choklad eller vänta tills nästa helg. Senast jag åt något onyttigt va i lördags. Så jag har hållt mig i en vecka nu som jag ska. Får se hur jag gör. :)

puss puss

Kenpo..

Puuuh! Fy vad det va jobbigt. Inte lika jobbigt som plyometrics but still. För er som inte vet så är kenpo typ som bodycombat. Sparkar och slag i luften. Man blir svettig kan jag säga. :)


Ett litet smakprov. :)


Ritat: Amir


Har varit iväg hela dagen, skola och varit i Helsingborg och låst upp min mobil. När jag kom hem riiiitade jag. :) Och självklart blev det Amir denna gången. :D Så ja, sorry för dålig uppdatering men det blir mer ikväll. Men först, kenpo. P90x rocks! ;)

Relax..

Nu har jag badat, i en timme faktiskt. Haha! Va rätt uttråkad efter 10 min men sen flög helt plötsligt klockan iväg och så insåg jag att jsg badat i en timme. Hade badsalt i som luktade rosor, tända ljus och så avslappnings musik på i min mobil. Skit mysigt. :) Nu har jag skrubbat mig och allt det där så nu känner jag mig jätte fräch. :) Nu ska jag snart lägga mig i en renbäddad räng. Myyyysigt!




Massaaaaage..

Nu är jag hemkommen från skolan. Har solat i to min, fick ingen färg dock men det visste jag att jag inte skulle få. Ville mest för att min hud mår bättre av uv strålar någon gång då och då. :) Efter det va jag och fick massage. Det va verkligen skönt. Tog 30 min på ryggen. Jag blev väldigt avslappnad. Dock löstes inte knutorna i axlarna upp. Får nog gå till en sån som kan sånt innan jag fortsätter med bara avslappnings massage. :) Man ber ju så spänd i kroppen när man tränar!

Köpte tre ljus på vägen hem också.
Ska ta mig ett bubbelbad efter träningen med tända ljus. Sen ska jag peela mig och skrubba hela kroppen, raka mig och ha ett litet hemma spa. Behöver verkligen ta hand om mig mer. Så det ska jag bli duktigare på. ;)


Haha. Fläckig av brun utan sol som inte gått helt veck och en svart målar fläck sen igår. Nämde jag att jag behövde en peeling?



Hot & Not..



Dessa skorna. Åååh såå snygga. Dreglar fan när jag ser dem. ;) Haha. Dessa ska jag definitivt belöna mig med när jag har stärkt min bål tillräckligt för att kunna gå med dem utan att få ont i ryggen. :D




Min träning motivation. Älskar att min motivation kommit tillbaka. Nu ser jag fram emot varje trjäningspass. Och denna gången gör jag plankan rätt och tränar benen med bättre övningar. Så denna gången kommer jag nog få en riktigt snygg kropp på tre månader. ;)




Golddiggers. Alltså hur kan en man egentligen vilja ha såna äkliga brudar. Euw! Skaffa egna jävla pengar och sluta va en parasit och snylta på någon annan!

Stuprörs jeans. Har velat ha dem ett tag men inte velat köpa dem då jag inte varit bekväm med min vikt. Liksom lönt att köpa ett par jeans som ändå kommer vara för stora sen. Men de är sååå snygga!


I skolan..

Hej hej! Sitter i skolan och har middagsrast. Hann inte skriva ett inlägg i morse innan jag drog till skolan. Idag ska jag boka tid för en massage. Har sjukt ont i nack musklerna. Kan inte fortsätta träna om de ska vara så stela, så det kommer jag unna mig minsann!

När jag kommer hem blir det träning av armarna. Sen blir det att måla trappan. det blev inte alls bra att måla trappstegen med svart färg. Så ut som pippi långstrumps hus. Haha. Men räckena blev fina. Jag ska köpa en liten burk vit lack färg itället för att måla trappstegen med. :)

btw, jag börjar ÄNTLIGEN förstå matte b! Wohoo! :D

Puss puss

Plyometrics..

Fy faaan. Jag är helt döööd! Helt röd i huvudet är jag också! Plyometrics är riktigt jobbigt. Känd blod smak i munnen, kunde knappt andas och benen veck sig. Villo man bränna kalorier och få snygga ben och rumpa ska man definitivt köra detta passet. Ett riktigt mördar pass. Jag som har så kass kondition klarade bara 20 min. Det är på 50 min egentligen. Men jag ska bli bättre. Jag ger inte upp. ;)


Färg och middag..

Har varit och handlat lite färg innan. Ska måla om sovrummet och måla rävket i hallen och trappan. Räcket ska bli svart och sovrummet ska bli brunt med en vit fondvägg. :) Mår så myckrt bättre när det är snyggt runt om mig!

Har precis käkat middag nu. Lax,quinoa och hollandaisås. Gottit! Om 40 min ska jag göra plyometrics. Fy fan vad det kommer att bli jobbigt. Kommer nog inte klara hela. :P



Adsettings..

Vill ni veta hur ni tjänar pengar på er blogg? Gå med i adsettings. :) Det är en skit bra sida där man får ihop pengar ganska snabbt. Jag har ändå en rätt liten blogg men jag har ändå fått ihop 1000 kr på två veckor! :D Skit engkelt.

Du blir bara medlem genom att klicka på annonsen här: (ser du inte annonsen så klicka på annonsen övanför min header)

 

 

Sen ansöker du hos olika annonsörer. Efter det får du en annonskod som du klistrar in på bloggen. Du får oftast betalt per klick (någon klickar på din annons och woila! Du får betalt) eller per sale. Så har du en blogg borde du passa på. :)

 

 


Solstorm..

Läste på aftonbladet att idag ska jorden drabbas av sn stor solstorm. Kanske därför vi har det fina och varma vädret idag? :)




NeuveauBrow..

Godmiddag nina kära läsare. :) Har ätit kycklinggrytan från igår och är nu mätt i magen. Aka fixa till sovrummet snart och lite sånt, sen ska jag hämta mina p90x skivor hos Mattes föräldrar. Idag blir det plyometrics. Skiiit jobbigt konditionsträning med massa hopp. Tränar benen då också alltså så då blir mina ben tränade två gånger i veckan. :D Behövs. ;) Haha.

Funderar på att köpa hem neuveauBrow som ska ge en fylliga och tjocka ögoonbryn. Har läst massa bra saker med den. Någon som har testat?

 neuveauBrow 6 ml


I ditt kök..



För att du ska kunna kombinera din mat så kanske du har nytta av att veta vilken mat som är bra och nyttiga.

Kolhydrater:


Fullkorns bulgur, quinoa, fullkorns couscous, fulkorns ris och pasta, sötpotatis, osötat brös, havregryn, bönor.


Protein:

All sorters fisk och skaldjur, kycklingfilé, kalkon, nötköttfärs, skinka, sill, ägg, kesella lätt 1%, keso mini, sill, makrill i tomatsås.


Fett:

Olivolja, valnötter, cashew nötter, jördnötssmör, advocado, oliver, fiskolja, fårost lätt, mandlar, linfrön, smör (riktigt inte margarin).


Frukt:

Bär, äpplen (gröna), kiwi och banan. Men ät bara banan efter styrketräning för snabba kolhydrater.



Grönsaker:

Broccoli, sallad, tomater, spenat, morrötter, blomkål, morrötter, vitkål, rödbetor.


* Ät inte äpplena som snacks. Det blir för mycket sött. Ät det tillsammans med protein. Du kan te.x äta en burk kesella med bär i.

* Ät inte friterad mat, mycket socker och salt, ja skäpmat helt enkelt. Du kan unna dig något litet på helgen, gräna bara en dag och inga överdrivna mängder.

* Håll dig inom ditt kaloriintag. En kvinna ska få i sig 2000 kalorier om dagen om hon inte vill gå ner i vikt. Och du ska ligga på ett kaloriunderskott när du ska gå ner i vikt. Men tänk på att det räknas som svält om man får i sig mindre än 1300 kalorier om dagen. Tränar du ska du helst inte ligga så lågt äns. Jag äter runt 1700 kalorier om dagen. Försökt äta 2000 kalorier dom dagar jag styrketränar och 1600 när jag kör kondition. Men det är jätte svårt att få i sig 200 kalorier tycker jag personligen. Så jag äter 1700 kalorier varje dag.

* Dina portioner ska vara: kolhydrater= en knytväne och proteiner= en öppen handflata.

Check!



Ett bröst och rygg pass avklarat. nu blir det filmmys med älsklingen. Mardi gras: Spring break. :)

Kyckling gryta..

Nu är jag hemma och har ätit och diskat osv. Så har varit lite upptagen så det är därför jag inte bloggat förrän nu. :) Idag blev det kycklinggryta och quinoa tilll middag. Skit gott! Älskar den gryta, fattar itne varför jag inte gör den oftare?

Försökte hänga upp speglen i sovrummet innan men så kom jag på att jag har en betongvägg där. -.- Skit störigt. Hittade några pluggar och borren men det gick fan inge bra det häller. Vår be min svärfar att göra det om han vill. Haha. Kan iaf fota klädställningen och lite sånt. :) Skit bra uppfinning. ;)



4 st kyckling fileér
2 paprikor
150 g champinjoner
2 tsk paprika pulver
2 tsk röd curry
1 porjulök
400 ml kokkos mjölk (lätt)



SKär kycklingen i små bitar och stek dem i olivolja.
Pudra på paprikapulver, salt och peppar. Hacka grönsakerna medans kycklingen steks. Häll kokkosmjölk i en gryta pluss curry kryddan. Häll sen över kycklingbitarna i och låt det koka. Fräs grönsakerna och häll sen i dem i grytan. Krydda mer om det behövs.

Serveras med quinoa, fullkornscouscous, fullkornsbulgu, fullkornsris mm..

Mer protein..



Sitter och käkar mackor med skinka på.
Egentligen hade jag behövt mer protein men har inget annat hemma. Får handla lite idag innan jag åker hem från skolan. :) Idag är det bröst och rygg som gäller och så ska jag ställa i ordning alla saker i sovrummet. Kommer bli så snyggt. :D

Ben och rumpa..



Här några övningar för ben och rumpa som jag älskar.
Man får ordentlig träningsvärk dagen efter. :)


Utfall:


Börja med att stå rakt med benen axelbrett isär. Ta sen ett steg utåt och böj benen så att dom är i en 90 graders vinkel. Ta sedan sats med främre benets häl och tryck dig uppåt igen. Reptera 10 x 3 (eller 15x3 om du vill). Vill du göra det jobbigare så håll en hantel i vardera hand. Den här övningen tränar rumpa och framsidan av låren.


Knäböj:


Dtå rakt med fötterna axelbrett isär. Böj dina knän så lågt du kan, som om du skulle sätta dig på toaletten. Tryck sen ifrån med hälarna för att komma tillbaka till utgångpositionen. Repetera 3x10 (eller 15x3 om du vill). För att göra det jobbigare, håll en hantel i vardera hand. Den här övningen tränar rumpa och ben.


Raka marklyft:



Starta med att stå rakt med benen axelbrett isär. Kom ihåg att spänna magen under övningen. Ta ta i din skivstång med valfri vikt, eller dina hantlar. Böj ryggen helt rakt framåt genom att böja höftleden. Benen ska nästan vara helt raka. Aktivera lårens baksidor och återgå sen till start position. Sen här övningen tränar baksida av lår och rumpan. Den tränar också ländryggen lite.

Ikea..

Nu är jag hemkommen efter att ha varit på Ikea med Mia. :) Köpte lite nödvändiga saker som duschdrapperi, drapperistån, förvaringslådor som man hänger upp som jag ska ha i sovrummet så att jag har underkläder och kläder påä samma ställe, en stor spegel och så krukor. Lite andra saker också men orkar inte rabbla upp alla. Fotar de sen istället. :P

Efter det va vi på Max för Mia va jätte hungrig. Set va dax för mig att äta då också så jag tog en kyckling sallad med cesardressing,krutonger och ost. Meeeen, jag skippade krutongerna,dressingen och osten. Massa onödiga snabba kalorier och fett. ;) Så jag va duktig! Haha.

Nu ska jag hänga upp sakerna och sen göra middag som jag också ska ha till lunch i skolan imorgon. :)




Lisseberg..

Hahahaha. Hittade en bild från 2008 på mig,matte och ett par vänner när vi va på lisseberg. Vi åkte flumraider och vi skulle såklart fjanta oss när fotot togs. ;)


God frukost..

Nu har jag fått i mig en god frukost och kollat på det senaste avsnittet av vampire diaries. :) Vaknade sent idag, halv tolv, men kände att jag behövde det. Nu är jag utvilad och redo för dagen. Idag ska jag ta tag i grovstädning så som garderober, lådor och sånt. Passar bra en söndag. :)


Två grovbrödsmackor med tonfiskröra, skinka och gurka.
Ett löstkokt ägg
Ett glas mjölö

Mina tattoos..


Kan du berätta lite om dina tatueringar? Vill t ex veta vad det är för text du har tatuerat på bröstet :)


Svar: Kan ju börja med armen då jag gjorde den först (förutom de töntiga tassarna på skuldran jag gjrode när jag va 16). Hade två cp fula ansikten mitt på armen. Nästan som någon bara slängt dit dem. Har väldigt länge velat ha en half sleeve så jag stack och gaddade mig lite till. Blev en ros och lite annat skit. Den va snygg i början men nyu ser den helt sliten ut. Typ som att jag haft den i tre år när jag haft den i några månader. :S Och sneda linjer lite varstans. Ska lägga till massa mer färg och förlänga den så den går över armvecket. :) Ska gå till en tattuerare som tattuerat i 40 år. Så sjuuukt duktig!


Den andra jag gjorde va min tattuering på halsen. Älskar motivet som fan och tycker att den ser väldigt femenin och gullig ut. :) Sliten ser den med ut nu dock och sneda linjer. Så den får jag ocks fixa till lite när jag har råd.

 

 

Nästa tattuering jag gjorde va den på bröstet. Där står "I don't care what people think about me". Jag valde den för att det representerar något jag VILL stå för. Något jag SKA till slut stå för. Inte att jag redan gör det som andra töntar tror. ;) Jag ville ha sen för att den texten för att den ska hela tiden påminna mig om att inte bry mig om vad andra tycker. Själva stället och böjningen osv valde jag för att jag tycker att det är läckert att ha en sån tattuering. :)


Träningstips..



Nu när vi har gått igenom det viktigaste, kosten, så ska ni får lite träningstips av mig. :)
Gör du såhär såhär och äter rätt så kommer du se stora resultat på tre månader!

Dela upp kroppen så att du tränar igenom hela kroppen i veckan. Tänk på att dela upp det så att du tränar muskelgrupper som är kopplade till varandra. Te.x om du kör ryggövningar så tränar du automatiskt dina biceps också. Och kör du bröstövningar tränar du tricps också. Så här kan ett träningschema te.x se ut:

Måndag: Bröst, tricpes, axlar och mage.
Onsdag: Biceps, rygg och mage.
Torsdag: Ben och mage.

Använd fria vikter. I alla fall till så mycket som möjligt. Vissa övningar krävs att göra på maskin, men använd annars fria vikter. Då arbetar du med hela kroppens motstånd. Du tränar också bålen samtidigt. Plus att du behöver inte slösa tid mellan seten genom att köa till maskiner eller genom att gå från ett ställe till ett annt. Du kan träna där du står. :)

Det som är vanligast är att antingen träna 12-15x 3 eller 8-10 gånger 3. 12-15 kallas för rep och 3 kallas för set. Det menas med att du gör din övning, låt oss säga hantelcurl (den övningen där du tränar dina biceps, du tar armen upp och ner) 10 eller 8 gånger. Alltså gör du 8-10 reps av den önginen. Sen pausar du i 1 min sen upprepar du detta två gånger till. Alltså du upprepar dina reps 3 gånger. Alltså 3 set. Vill du öka i storlek snabbare kör du 8-10x 3. Vill du få starka muskler men inte öka i storlek så mycket tar du 12-15x 3. Oavsett vilket nummer du väljer så ska din sista rep kännas så tung att du inte orkar göraf fler innan du pausat.

Kör hällre korta intensiva pass på 45 minuter än att stå och slöa i 1 och ½ timme. Du får mer utav din träning då och du håller igång kroppen. Tänk på att du även bränner kalorier när du styrketränar och då måste passet få lite intensivitet.

ÄT EFTER PASSET! Det här är extremt viktigt. Äter du inte efter kan du kasta din träning ut genom fönstret nästan. Fyll på med massa protein och lite snabba kylhydrater. Kör du på ett proteinpulver så drick det och käka några riskakor efter passet. Har du inget proteinpulver kan du te.x käka en burk kesella och några riskakor eller en banan. Du ska äta detta max en timme efter passet. Helst nästan direkt efter om du har möjlighet. Hade du ändå tänkt göra middag som är klar en timme senare, käka kesellan eller drick din proteindrink ändå. Och ät middagen sen som du planerat.


Hoppas tipsen har varit till nytta och att du tar med dig dom när du går till gymmet nästa gång. :)

Nya skor..

Dessa skor fick jag av min mamma idag. :) De hade gått ner från 240 kr till 49 kr! :O Skit billigt! Söta va de iaf. Små och "pippinetta".

Vad tycker ni? :)


Fet snögubbe och lilla Melanie..

Nu har min sessa åkt hem. Det va lite lättare den här gången för när hon började bli ledsen sa vi att hon skulle få gå ut och titta på snugubben vi byggt. :)

Hon kom som sagt vid tio tiden och ett tag efter kom mattes föräldrar o company. Fick ta en kopp kaffe för jag va AS trött. Inte bra att ta min medicin så sent. Stack iväg och köpte enb blomma till min mamma som hon fick när hon kom halv ett. Melanie tjatade om pizza hela tiden eftersom jag sagt att vi skulle ha det. Men pizzerian här va inte öppen så vi fick köpa pizzan i klippan istället. Lika bra för dom är godare. ;)

Efter det lekte vi med Melanie och åt sen "budapest". En sorts rulltårta med nötter och grädde och skit. Skit gott! :P Sen gick vi ut i snön och gjorde snögubbar. Matte kastade ner en morot från balkongen som gubben fick som näsa (han frös den lilla mesen så han gick in efter ett tag. Haha). Blev ingen vscker snögubbe iaf med den feta röven han fick. Haha. Fat ass! När vi kom in ville Melanie ha mer tårta och så mysa framför en film. Älskar den tiden på dygnet när hon vill ligga och kramas. :)

Budapest tårtan. Skiiiit god!


Haha fat ass!!


Tonfiskröra..

Ush vad jag är trött! Kom ju inte hem förrän sent igår så tog medicinen sent. Hade jätte gärna velat krypa ner under täcket nu. Men det går ju inte för klockab tio kommer min prinsessa hem. :) Ska bli så mysigt! Halv ett kommer min mamma med pizza och budapest. Hon fyller 61 år idag! Grattis! :D Det ska jag gotta mig i för idag ä rmin gotte dag. :) Men inte för mycket. Bara för att det är en gotte dag betyder det inte att man ska vräck i sig hur mycket som helst. ;)


Min frukost. Mackor med tonfiskröra!


Kosten..



Tänkte ge er lite goda råd och tips om hur kosten borde vara när man vill gå ner i vikt och få en vältränad, sund och smal kropp. :)

¤ Ät var tredje timme.
Då håller du blodsockret på en jämn nivå och då överäter du inte när du väl äter. Du känner dig mätt och belåten hela dagen.

¤ Du ska äta 5 till sex gånger om dagen. 3 huvud mål. Frukost, lunch, middag och några mellanmål.

¤ Ät mycket protein. Man ska få i sig 0,8 g per kilo kroppsvikt per dag för att bara överhuvudtaget existera. Styrketränar du behöver du mer. Runt 1,7 g per kilo kroppsvikt per dag. Gärna mer. Försök att äta protein till varje måltid. Jag får te.x med mitt nuvarande kostupplägg i mig 151 g protein per dag.

Protein finns mest i magert kött, fisk, fågel, kesella lätt och keso.

¤ Få i dig nyttiga fetter. Nyttiga fetter är nötter (skippa jordnötterna), olivolja, advokado och fet fisk. Så byt te.x ut margarin mot olivolja när du steker mat.

¤ Ät långsamma kolhydrater. Långsamma kolyhdrater gör dig mätt och belåten längre och har ett lägre GI. Med långsamma kolhydrater menar jag (fulkorns ris och fullkornspasta, bulgur, quinoa, couscous, sötpotatis mm..)

¤ Ät gröna grönsaker och frukter. Som te.x äpplen, broccoli, spenat, sallad osv..

¤ Många som styrketränar dricker protein pulver. Det är inget måste men det är bra att ha om man inte får i sig tillräckligt med protein genom sin kost eller bara vill få i sig ännu mer protein. Det är också väldigt bra att ha efter träningen då kroppen snabbt behöver få i sig protein. Och då är vassleprotein lämpligt. Det tas snabbt upp av kroppen.

¤ När du bakar eller gör pannkakor kan du te.x byta ut ditt vetemjöl mot dinkelmjöl och ha i kesella lätt istället för margarin. Byt ut sockret mot sötningsmedel. Det handlar om att göra nyttigare val.

¤ Kaloriet HAR betdyelse! Även om du äter nyttigt kan du inte trycka i dig hur mycket som helst. Vill man gå ner i vikt måste man ligga på ett kaloriunderskott. Vill du bygga muskler ska du helst ligga på ett kaloriöverskott. Jag äter 1900 kalorier dom dagar jag styketränar och 1600 kalorier dom dagarna jag kör kondition.

Home sweet home..

Puuh! NU är jag äntligen hemma! Va ju i stan med Mia och va på pistachia. Hon köpte nötter men jag köpte ingenting. Choklad bakelserna va såååå frestande men jag va duktig och lät bli. :D Efter det åt vi kycklingsallad på Milano i Klippan. Så underbart gott. Prata massa om träning och annat. Har så roligt när jag är med henne. :) Efter det blev det ica för att köpa något gott. Tänkte först köpa ett choklad som jag skulle gotta mig med hemma, men i sista sekund ångra jag mig igen. Jag är SÅ duktig. :D

När hon kört hem mig kom vi på att porten va låst och matte va hos en vän. Typ FUCK! Har ju beställt ny portnyckel men den har ju inte kommit än. -.- Anyway, jag fick ringa Monkan, en granne till mig så kom hon och öppna. :) Sen kom jag på att jag inte damsugat idag så fick göra det när jag kom hem kvart över tio. Haha. Men nu är det klart iaf. Så nu ska jag mysa lite framför tv:n och datorn innan jag lägger mig. :)



Tränat..

Nu har jag tränat. Benen blev det. Shiit jag gjorde bara tre övningar och blev helt svettig och benen kändes som gele. Haha snacka om klen jävel. Jah behöver verkligen muskler. Kan fan knappt bära saker eller något. Efter blev det en proteindrink och en banan. As usual! Nu ska jag med Mis till helsingborg och fika. Blir inga kaker för mig dock. ;)



Eventet bild..

En till bild från eventet där jag pratar på scenen. :)


Bad at math..

Home from school! Hade matte idag. I suck! Okej fattade mer nu än förra gången men behlvde typ hjälp med varje tal. :| Jag börjar oroa mig enormt om jag kommer klara detta eller inte. Gör jag inte det får jag gå ett extra halvår efter omvårdnadsutbildningen och det tänker jag INTE göra. Jag ska gå socionom linjen efter omvårdnad. Jag ska! ;) haha.


Pyaaaamas..



Dagens outfit. Haha nej men jag sitter frortfarande i pyamas. Jag försov mig imorse. Kommer inte ens ihåg att klockan ringt. :S Skulle gått upp åtta och tagit bussen nio men nu får jag ta tio bussen istället. Missar en timme på psycosocialt arbete kursen nu. Jag som tycker att den kursen verkar så spännande. :(

Anyway, idag går jag bara till ett så är hemma kvsrt i två. Gött. :) Ska träna och mysa med älsklingen. Imorgon kommer vår lilla prinsessa på besök. :D Och den 14:e är det ny rättegång. Längtar!


Nyttigt snacks..

Nu är jag nyduschad, Skönt! Har städat också så nu är här hur fint sm helst. Ska mysa framför tv:n nu med lite nyttig (nyttigare än chips iaf. Haha) snacks. :)


Kise misen..

Nu har jag fixat designen och är redo att skriva vettiga inlägg. Det lät lite töntigt hu? Haha. Alla kommer ju inte bli vettiga men ska börja uppdatera som innan plus skaffa photoshop igenl Roligare då ju. ;)

Sitter här och miser med Tomi i tisen.
Skulle egentligen tränat armar och axlar nu men p90x skivorna är hos Mattes föräldrar. Och nu tänker ni kanske att det kan kvitta men det gör det inte. Jag har verkligen ingen motivation att sätta igång med att träna. Men jag sätter på skivan ändå och när han börjar snacka och göra övningarna så blir det som att han pushar mig. För någon som inte har någon motivation och lätte tänker för mycket under träningen och tänker (äh jag skippar denna övningen) så är detta en bra metod. Så jag väntar tills imorgon och yränar imorgon och lördag istället.


Konstig app..

Sitter i skolan nu. Blää va tråkig min blogg är nu. Inga bilder och tråkiga inlägg. :( Detta får fan göras något åt! Har iaf precis haft kursen "etik och livsfrågor". Skit rolig kurs. Nästan bara disskution och åsikter. Perfekt för mig som gillar att framföra mina. ;) Haha.

Btw, min blogg.se app till mobilen funkar inte. Det går att gå in på den och logga in men när jag ska trycka på knappen för att skriva ett inlägg så stängs appen ner. :S Något som vet varför?

Skärpning..

Nu är jag sminkade och redo att gå till skolan. Tänkte slänga upp en bild på mig själv men jag fastnar fan inte på bild idag. Eller iaf nu. :P Idag slutar jag halv fyra vilket betyder att jag måste vänta till halv fem bussen så att jag är hemma kvart i fem. Blää! Trist att sluta så sent. Sen blir det att träna benen och städa lite. :)

Bloggen har blivit lite sämre den senaste tiden då jag sysslat med massa annat. Men jag lovar att lägga ner lite mer arbete hädan efter. :)

Tränat..

Nu har jag tränat. Yäääy! Är så stolt över mig själv. :D Haha. Har ju inte haft någon motivation alls nu förtiden. Men vill man vara fin får man lida pin. Nu sitter jag och dricker en proteindrink och käkar en banan. Bästa efter träning. :) Dricker whey-100. Den är väldigt bra!


Ros..

Är hemma nu, Har gjort lite ärenden och så. :) Köpte en ros till älsklingen. Snäll flickvän jag är va. ;) Han blev iaf glad och rätt överaskad. Det kunde man se på hans min när jag kom in med rosen. Gillar att göra de mäniskor jag tycker om glada lite då och då. Känns så bra. :)

Snart blir det middag och där efter träning!


Tomi tisen. Aka, Tom.

Nu har jag sminkat mig och ör redo att åka till skolan. :) Ska bara inom hemköp och köpa en färdig rätt (en nyttig) så jag får lite lunch i mig. När jag kommit hem ska jag träna. Bröst och biceps blir det. Ska som sagt träna efter p90x annars har jag ingen motivation. De får puscha mig. ;) Haha!


Precis när jag skulle ta ett foto, kommer Tom och ska kela. :)


Still tierd..

Ush, förstår inte vad det är med mig. IDag vaknade jag tjugo över nio och jag är ÄNDÅ skit trött. Igår gick jag och la mig innan tolv så då har jag ändå fått nio timmars sömna. Störigt. -.- Idag ska jag ha matte b och engelska. Men jag skippar matten. Jag ska hoppa av den kursen och välja till någon annan. Jag hade verkligen inte klarat mattenö Och det är inte kul när man sitter mest och glor på lektionen i väntan på hjälp för att man inte fattar ett skit.

Nåja, ska ändå inte gå på högskolan. Känner det nu att jag nöljer mig med undersköterska. Där finns ju massa roliga jobb ändå. :)

Sista avsnittet..

Har kollat på sista avsnittet av vampire diaries nu. Buhu! :( Nu måste jag vänta på ett avsnitt varje vecka. Boring! Villo se allt på direkten. :P Tycker att den serien är riktigt spännande. Man vill bara se nästa avsnitt när det ena är slut. Så ska en riktig serie vara!

Ska nog börja se true blood.
Älskar vampyr filmer och serier. Och folk säger att den ska vara bra så ger den ett försök. :)


Magic..

Ska försöka heljärtat denna gången. Borde vara lättare nu också eftersom att jag är äldre och visare. ;) Haha. Nej men äldre iaf. Vet mer hur jag ska hanskas med den nu. Inte bra att syssla med sånt här när man inte kan.


Aktiebolag..

 

Pratade ju med min och mina brödras advokat också innan eventet. Ska förklara lite närmre vad vi kom fram till. Vi sak starta ett aktiebolag. Det skulle vara mycket lättare än det vi gör nu (advokaten får in pengar från olika håll och delar upp det på oss tre) då vi tänkt vidareutveckla detta. Vi tänkte te.x sälja skivor med pappas livekonserer, sketcher osv, göra en logotyp oxh skydda pappas varumärke, kanske göra en skiva av utvlada låtar så att skivförsäljningen går till oss.

Det enda vi behöver göra är att ha ett möte två gånger om året och godkänna saker och sånt. Jag kan ju typ nästan ingenting om sånt här så det passar ju mig utmärkt. :) Så man kan säga att jag är egen företagare nu. ;)


Ny design och magi..

Eftersom min gamla design krånglat som fan så la jag upp denna. Det behövs fortfarande ändringar men orkar inte hålla på med det nu. Så jag får syssla med det ikväll om jag orkar.

Tänkte att jag skulle läsa lite om magi innan jag börjar städa. Har blivit väldigt intresserad av det igen. :)

Handskrivet..


Tröööött..

Fy fan vad jag är trött! Jag kämpar verkligen för att stanna uppe! Jag vill inget hällre än att gå och lägga mig igen. fattar inte vd det är med mig. Jag gick ändå och la mig lite innan tolv så jag har ju fått sju timmars sömn.

Iaf, idag ska börja träna igen och återgå till de vanliga rutinerna. Ska köra efter p90x programmet. Det blir enklast att bara göra som någon annan säger. Då är det större chans att det blir av. :P

Bild..

En till bild från eventet. :)


Eventet..

Hej mina fina läsare! Har varit väldigt dålig uppdatering den senaste tiden. Har inte haft så mycket energi och varit allmänt seg i huvudet. Får hoppas att det går över snart.

Eventet i lördags va iaf kul.
Vi hade som sagt egen vip loge och där satt vi och drack och snackade. Leila va uppe på scenen och pressenterade Erik, Maritza och mig eftersom vi är familj till pappa. :) Fick presentationen som Sveriges snyggaste brutta. Haha. Va rätt nervös men det gick över sen.

Träffade Erik i "Erik och mackan". När  han frågade vad jag hette och jag sa Linda, jag är eddie meduzas dotter så ville han ta foto. Haha det skulle ju vara tvärt om. Men gick och hämtade min mobil så att jag också fick ett foto med honom. :) Efter eventet blev det nattklubb och jag och matte festade vidare med Frida, min låtsas syster typ och sen drog vi hem vid tre. Va skit seg sagen efter och sj:s snabbtåg gjorde inte drt bättre då jag mådde illa som fan av tågets gungningen.

Nu är jag iaf hemma och ska ladda mina battarier infö imorgon då de vanliga rutinerna börjar igen.

Min pojkvän vill inte vara ned i bloggen så jag respekterar det.




Vip logen..

Sitter i vip logen nu. ;)


Göta källare..

Nu är jag på Göta källare och har gjort vid mig i logen och är nu redo att festa. :) snart kommer 700 pers in och de ska se mig på sen när jag delar ut priser. Haha shit är skit nervös. Men vi har en egen vip loge så jag slipper gå ut bland alla raggare. ;)


Äckel naglar..

Nu är jag tillbaka efter att ha fixat naglarna. Och jag ska fan ALDRIG fixa naglarna hos en thailändare igen. Jag hade lösnagla kvar sen innan och när de skulla ta bort dem så slet de av materialet. :O Kändes som att hon skulle slita av nagelplattan på mig. Så ska man verkligen inte göra. Man ska fila av materialet annas kan du skada din nagel riktigt ordentligt.

Sen så ser man ett litet dike mellan mitt nagelband och materialet så det ser ut som att dä redan
blivit en liten utväxt, plus att de se ut som ankfötter. Breda upptill vilket så otroligt fult. Får försöka fila dem när jag kommer hem för så här kan de fan inte se ut.

Föra gången nä jag gjorde dee hos en thailändare i klippan så fila hon så hårt att jag fix sår och naglana va alldeles svullna efteråt. Och de va filade uppåt typ så att man såg min egna nagel i sidan när de växte ut. Urk!


Texas long horn..

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag iaf. :) Vi stack som sagt och käkade på texas long horn som det heter. Dumt nog så glömde jag mobilen så jag kunde inte fota. Typiskt mig! Vi gick dit med Leila, min halbror, hans syster, min faster och hennes man och älsklingen. Alla beställde samma sak utom min brors syster (Frida). Och det va barbq ribs med bakpotatis. ååååh så goott! Va propp mätt när jag gick där ifrån. Min faster bjöd dessutom på maten. :O Riktigt generöst eftersom vi va många som åt. :)

Nu ska jag käka upp mina mackor och gå in i duschen. Ska springa ner på stan en unda med älsklingen och sen blir det snack med advokaten klockan fyra. :)

Dag 1 i Stockholm..

Nu har vi installerat oss och kan nu blogga från Leilas dator. :) Vi gick lite i affärer när vi kom hit vid kvart i två. FY FAN vad drygt det va med tågresan. 6 timmar att inte göra ett piss på. Tog med datorn för att kolla på film på tåget men då såg vi att där inte fanns eluttag i andra klass vagnarna. -.- Suck. Så jag sov och satt och typ tittade hela resan.

Iaf, vi gick som sagt i affärer sen åkte vi hem. Va rätt jobbigt att gå rundor med packning. Hitta iaf två söta tröjor för 100 kr för den ena och 50 kr för den andra. riktiga fyns! Käkade på taco bar också. Mums! Leila är ute nu men sen ska vi gå och käka på en resturang som har RIKTIGT goda revbenspjäll. Det är någon sorts sås de har på dem och det gör dem jätte goda. :D

Imorgon blir det upp relativt tidigt och göra vid sig.
Sen gå lite i affärer och efter det åka till göta källare och snackamed vår advokat om lite säljning och så runt min pappa. :)


Stockholm..

Nu är jag tillbaka här igen. Haha. Måste stanna på blogg.se ändå för jag är mycket ute på språng nu för tiden och så kan jag blogga från mobilen. :) jag har iaf varit upptagen de senare dagarna men nu hinner jag blogga igen. Sitter för närvarande hos Leila i Stockholm. Vi ska på ett hyllnings event för min pappa på göta källare imorgon. :)


Ny blogg..



Det blev ändå att jag flyttade till myshowroom. :) Så här är min nya blogg: lilio.myshowroom.se . KOmmer att flytta över alla gala inlägg någon dag då jag har tid. Det är ju rätt många. Haha.

Flytta bloggen?

Funderar verkligen på att flytta min blogg till myshowroom.se men vet inte riktigt om jag vågar. Det hade nog varit bättre men känns lite som att jag får börja om från början igen med prenemuranter och läsare och så. Nu har jag ändå kommit upp i över 100 prenumeranter i jämfört med innan. Vad säger ni kära läsare? Kommer ni följa med mig? :)


Systemkamera och Melanie..



Godmorgon sötisar! Nu är jag utvilad och ska ta resten av städningen. Vi städa bara lite vanligt igår, ni vet diska,damsuga och det. Så idag ska vi ta grovstädningen. :) Det är väl det jag kommer syssla mest idag. Vill att här ska vara så fint som möjligt när min lilla prinsessa kommer imorgon och hälsar på. :) Jag måste ha missat det i pappret om domskälet om omhändertagandet men min advokat sa att en av dom som dömmer i förvaltningsrätten höll med om att det inte fanns någon konkret anledning att omhändertaga Melanie. Så suck on that moraltanter. ;)

Btw, ni som har en systemkamera, vilken har ni? Och om ni testat flera, vilken tycker ni är bäst för bästa pris? Är den billigaste nikon bra? Tell me. :)

Idioter..



Se, moderaterna SUGER! Nej men visst, sänk skatterna och höj shcablonavdragen och sånt så att företagare och rika som redan har pengar och har det bra, får det ännu bättre medans de sjuka och fattiga får det sämre. Jag menar, höja kostnadsskyddet såå mycket? Va fan! Idioter!

Vinnaren är..

Kontakta mig när du ser detta. :)

Synd att inte ni andra vann, men snart kommer jag ha en ny tävling. Den involverar ziperall.se ;)

Jag hoppas iaf att ni ger bloggen en chans och fortsätter att följa mig även fast tävlingen är slut. :)


Nyår 2012..

Woho! Har bytat router nu så nu funkar mitt internet igen. :) Så nu är det väl dax att berätta om min nyår.

 

Allt började först med att allt sket sig. Mina naglar blev fuckade. det va riktigt svårt att göra på vänster handen och det tog jätte lång tid. När jag kom till högra handen va jag trött så jag tog redan vita tippar och satte på och det såg ut som skit för att mina egna naglar va för korta så de satt jätte långt ner. Sen kom jag på att inget va öppet (det va ju nyår) så jag hade ingen läsk eller strumpbyxor. Blev skit lack men såg sen att jag hade nästan en hel läsk i kylen och fick låna strumpbyxor av mattes låtsassyster så det slutade bra ändå. :)


Vi drack här hemma bara några nära vänner. Vi spelade spelet förfesten. Rätt roligt men svåra frågor. Sen vid kvart i tolv gick vi ut och smälde lite raketer och skålade. Smakade cigarr av Anton. Haha. När vi kom in va jag rätt laddad. Men det gick över sen. I det stora hela hade jag jätte roligt. Tack vare fina vänner och pojkvän. :)

Nyårs klänningen. :)


Haha Linda ville inte vara med på bild. ^^

 

Erik fick för sig att ställa sig på stolen rätt packade så jag höll den nervös för att han skulle ramla. :P

 

Packad, men lyckas ändå ser söt ut. ;) haha.


Tekniska skit..

Min jävla piss router har gått i sönder så mitt internet funkar inte. Så jävla störigt. Jag får byta till min andra och se om den funkar. Nu ska jag först städa sen dra en vinnare.


Sunshines..



Nu har jag sovit ut och är pigg och vaken. :)
Idag ska jag städa, handla mat, räkna ihop rösterna och dra en vinnare, blogga och massa saker. Imorgon ska jag liksom börja träna igen och äta rätt. Göra det på rätt sett denna gången. Jag vill ha en fast kropp och då måste man ha muskler, och då gäller rätt mat och styrketräning. Det är mitt nyårslöfte och jag SKA fan ta mig klara det denna gången! ;)

Kvarteret skatan..

Ligger och tittar på kvarteret skatan med matte. :) är riktigt seg och trött idag så jag får räkna ihop alla namn och lotter och så imorgon. Det är minst 40 som är med så det tar ett litet tag men det kommer imorgon jag lovar. :)


Säng mys..

Ligger i sängen och myser med älsklingen. :) vi ska äta snart och mysa lite till sen bloggar jag om gårdagen+ drar en vinnare i kicks tävlingen. :)


RSS 2.0