Im a sexy bitch..

 

Anonym:

brynen var d enda som va fint


Svar: Jag får lite då och då sånna här kommentarer. Antingen spydiga om hu rjag tar hand om min dotter eller om mitt utseende.

 

Japp. Du har rätt. Brynen va fina. Jag va därimot inte så fin. Jag vet nämligen att jag inte ser bra ut utan smink. Och jag är helt okej med det. Dom flesta brudar ser inte bra ut utan smink. Huvudsaken är att jag ser ruskigt bra ut när jag gjort vid mig. Jag går inte runt och säger det för det är rätt skrytigt men ja, jag är RIKTIGT SNYGG. Och dom som påstår annat säger bara det för att vara taskiga. Så jag bryr mig inte om hur jag se ut utan smink när jag vet att jag kan göra mig snygg om jag vill. ;)

 


Kanske väla?


Hej Babes! Snart blir det styrketräning. Armar idag. Ser faktiskt fram imot det. :) Armarna känns så lätta att göra. Inget "ååh tråkigt pallar inte". Sen är det städning som gäller. Ska fråga mamma om hon vill till väla imorgon med mig. Behöver nya jeans. ^^

Brownie..



Nu är jag hemma från föräldrarmötet på Melanies dagis. Fick massa information och vi disskuterade hur det går för barnen och vad som kan göras bättre och massa sånt. Dom har det så bra också att dom fotar barnen jätte mycket så då kan vi som har barn som inte kan prata så mycket, se vad dom gör om dagarna. :)

Den här bilden gör mig föressten mest rättvis när det gäller min brunhet. :P
På dagarna lyser ju solen igenom fönstret och man ser då sjukt vit ut i min cam. Men nu vet ni. :) Testade föressten att göra min ögonbryn lite tjockar. GIlla det inte alls. Blää. Dom ska va tunna när man är blond. ^^

Hot & Not..




Jeans och ett linne. Jag har börjat att tycka att det är skit snyggt och sexigt att bara ha ett linne och ett par jeans. Det behövs inte mer. Ibland är det enklaste det sexigaste. :)

Melanotan. jag bryr mig itne va folks säger. Det är såååå bra. Och man blir sååå brun sååå snabbt. Haha!

Min "nya" kropp. Ååh äntligen är börjar jag bli nöjd med mig själv. Sån härlig känsla. Jag ska aldrig sluta träna! :D



Hösten. Jag gillar inte hösten. Eller vintern. Sommaren bara flög förbi. Det är lite ångest på det. :(

Nördglasögonen. Jag har dissat dom en gång förr men jag måste bara göra det igen. För dom är så OTROLIGT FULA!

Inget straff..

Hej Sötnosar! Har käkat och vilar lite nu för att ladda upp för det hemska plyometricspasset. Jag kommer dööö. :( Men jag ska inte grubbla på det för mycket. För då blir det att jag struntar i det och gör något mindre krävande. Och det ska jag INTE. Idag SKA jag trötta ut mig totalt. ^^

Sen ikväll blir det föräldrarmöte på Melanies dagis.
Haha föräldrarmöte. Det låter så gammalt. :| Mitt första föräldrarmöte. Nåja änså länge borde det vara lätt då melanie bara är snart 1 ½ år. Tänk när hon kommer upp i 13 års åldern och jag måste straffa henne för att hon stör på lektionerna. Nej men jag tror inte på straff faktiskt. Därimot ska hon få förtjäna det hon vill göra. ;)

Bruuun..

Titta så brun jag blivit. :) Okej det kanske itne är brun för andra men det är väldigt brunt för att vara mig. ^^



Ja ni kan ju jämnföra med denna bilden. Så vit va jag innan. Den är från i våras men så såg jag ut nu när den lilla frägen jag fått i somras gått bort. Okej nu är det ju inte på min mage men ni ser ju skillnaden ändå. :P Båda är tagna utan blixt.


Snart träning..


Sitter här och slöar lite framför datorn. Melanie sover och jag har precis käkat potatis, kassler och cahmpinjonsås så nu ska jag snart styrketräna. Blir ben idag. Ska bli skönta att få ta i igen. Ska riktigt mörbulta dom denna gången. Hehe. Sen blir det städning. Städa bara lite smått igår så få ta grovstädningen idag.

Puss!

Feeeeest..

Sorry för så dålig uppdatering men jag har mått SKIT rent ut sakt. Vete fan vad som hände men jag måste ha druckit myyyyycket mer än vad ajg tålde i lördags för jag blev helt fuckt up. Fick dra hem vid elva-halv tolv. Mot slutet såg jag knappt människorna jag pratade med. :S När jag kom hem så va Matte här för at tlåna datorn och han sa att när jag kom innanför dörren så sa han "hej" så hade jag stirrat på han och sakt "är det någon där" flera gånger. Sen hade jag försökt kära kassler och hållt på att hugga av mig fingrarna och bara skrattat. :S Sen hade jag börjat gråta för att jag inte fick av mig mitt löshår och sen andades jag konstigt när jag sov. Och frös fast än det va skit varmt. :S

Det här är INTE likt mig. Har aldrig hänt så innan. Brukar ha mer respekt för alkoholen än så. Det va kanske gför att jag började dricka som jag gjorde innan men det verkade jag inte kunna nu när jag hållt upp i två månader. Ja men nu vet jag iaf att jag ska ta det lugnare nästa gång.

Ananrs hade jag det jävligt skoj på festen tills jag blev för full. Kul att festa med alla vänner igen. Synd bara att jag fick dra bara ett litet tag efter att dom flersta kommit. :/

Här är lit ebilder från kvälen. Bilderna är lånade av en vän på facebook. :)


Sexy bitch..



Såhär ser jag ut ikväll. Och nu drar jag och festar! SKÅL!!

Blekning..


Nu är blekningen i. Har fixat ögonbrynen också. Fina va? Mycket snyggare med ritade ögonbryn på mig. ;P

Solat..

Hej babes! Har varit och i klippan och solat och kryss i taket jag har fått färg. haha. Åkte med min mamma dit och sen va ghon så snäll och skjutsa mig tillbaka. Så nu är Melanie med mamma och jag sitter och laddar inför ikväll. Ska käka nu sen bleka min utväxt, duscha, inpackning, rakning och skit och mög. Måla naglarna och lite annat smått och gott inför ikväll. ;)

Idol..


Sitter och slö tittar lite på idol.
Tycker egentligen inte att idol är så roligt att titta på. Gillar bara uttagningarna i början. men detta året va det segt också. Inte så många kassa att skratta åt ju. ^^ Haha. Men ikväll har jag inget annat för mig så det fick bli idol.

Vad gör ni ikväll?

Päron formen?


Puuh. Nu har jag tränat. Det va riiiktigt jobbigt. Körde ett pass (som jag faktiskt itne vet vad det heter) där man tar två övningar för under kroppen och två för neder kroppen. Så kör man först ena övningen för överkroppen 5 reps sen nästa övning för överkroppen 5 reps. Sen kör man så varannan i 15 min. Efter det så vilar man i någon min sen tar man övningarna för under kroppen. Kör man övningar med vikter ska man ta tunga vikter. Fan det riktigt sprutade mjölksyra ur mina muskler. ;D Det ska iaf bra för att bränna fett runt rumpa och lår. Eftersom vi tjejer oftast samlar fett där på grund av vårt hormon östrogen. När man tränar så som jag beskrev ökar man testosteronet i kroppen som är ett mothormon till östrogen. Och gör det därför lättare för kroppen att släppa fettet där. :)

Fest imorgon..


Hej Sötnosar! Mitt bredband har varit fuckt dom senaste dagarna. Det har varit av från och till och när det väl varit på har jag ahft mycket att göra och bla bla. Men skit i det. Nu är jag tilblaka iaf. :)

Idag ska jag storstäda och träna och sen slappa hela kvällen.
Ska ju ladda upp inför imorgon. För imorgon blir det min första fylla på 2 månader. :D Kommer säkert bli skit skoj. Och full snabbt kommer jag nog också att bli eftersom det va ett tag sen jag drack. :P

RSS 2.0