Alla hjärtans dag är en bra dag!

 
Jag hade en underbart alla hjärtans dag igår. Godis, god, mat, min pojkvän, extra mysigt med ljus och blomblad. Vad är det för fel med det?
 
Jag har märkt att många klagat på alla hjätans dag. Antingen för att dom inte har någon partner eller för att dom tycker att det är löjligt att fira kärlek en dag. Att man ska göra det alla dagar. MEN om man gjort så här extra mysigt VARJE dag, då hade det ju inte varit speciellt efter ett tag. Då hade det varit vardagsmat. Visst ska man visa kärlek varje dag och vara gulliga men det där lilla extra är bra om det bara är ibland.
 
Sen att det är på just alla hjärtans dag och inte när man själv känner det, det är ju för att det är en tradition. Ingen klagar på jul, påsk, midsommar, halloween osv. Varför då klaga på att det finns en tradition för kärlek? Tradition som tradition.
 
Nej alla hjärtans dag tycker jag är mysigt oavsett om man är singel eller inte. Det är ju liksom inte bara kärlek till en partner det handlar om. Utan till alla man bryr sig om. Be happy. :)

Kommentarer
Postat av: vanja

fy så bra skrivet! kunde inte sagt det bättre själv!

2013-02-15 @ 12:54:28
URL: http://hipstahlady.blogg.se/
Postat av: NISAN

TÄVLING – vinn ett egendesignat iPhone-skal, designa det precis som DU vill ha det. Superenkla tävlingsregler! (EN regel)

http://www.mondoblog.se/nisan/2013/02/15/tavling-vinn-ett-egendesignat-iphone-skal/

2013-02-15 @ 15:36:04
URL: http://nisans.se
Postat av: Anonym

Håller fullständigt med dig!!

2013-02-15 @ 22:45:53
Postat av: jenny och jessica

Bra skrivet!!

2013-02-17 @ 20:32:04
URL: http://jennyjessica.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback