Hot and not..


Det soliga vädret. Såå underbart. Fåglarna kvittrar. Solen steker och man kan gå i kortarmad och äta en glass med sin älsklingen och Nikita. Visst älskar vi alla solen?

Plastikoperationer. Men hallå vi lever på 2000 talet och nu får vi själva bestämma hur vi ska se ut. Perfekt! Tycker att det är skit bra att kunna ändra något om man är missnöjd. Så länge man gör det för sin egen skull så!

Ellos.se rabatter! Har fått 50% på valfri vara två gånger nu. Och 10% på valfri vara en gång. På bara några veckor. Det gillar vi skarpt då dom har rätt så många snygga kläder. Och det gäller på hemtextil och sådant också! :)




Alla bloggar/bloggerskor ser likadana ut. FAN va tråkigt. Alla är blonda med rosa läppar och provocerar folk till höger och vänster och dom och dom är så fula och dittan och dattan. Det är då skönt med folk som kenza och blondinbella på topplistan som itne sitter och dömmer människor till höger och vänster!

Personer som låter sina problem gå ut över andra. Håll era jävla problem för er själva. Skyll inte alls på oss. Bara för att ni har patetiska liv är det inte vårat fel. Ni hade haft det lika förjävligt ändå!

Halsbränna! VÄSRTA som finns. Och sura uppstötningar. Har en jävla massa nu när jag är gravid och det är itne härligt. Och det går aldrig över. Inte förräns om 10 veckor iaf.


Kommentarer
Postat av: MrsLucy

Den listan är bara fööör klockren! Halsbränna suger, har haft det under heeeela graviditeten, ingenting har hjälpt, har druckit Gaviscon & tuggat dem, så äckligt, hjälpte inte! Hur är det annars med magen? Vår lilla tjej har inte behagat komma än (BF idag) :/

2009-04-08 @ 18:02:41
URL: http://mrslucy.wordpress.com
Postat av: Anonym

Åh vad kul, tack :] :] :] Går de bra om jag mejlar imorgon? Vet inte vilken text jag ska ha än ;) haha.

2009-04-08 @ 23:11:34
URL: http://karoliiiiine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback