Min helg..

Hej Sötnosar! Hant inte skriva mer i fredags och igår orkade jag inte. Va riktigt trött och bakis. I fredags hade jag jätte kul faktiskt. Efter att jag gjort vid mig och mamma hämtat Melanie så stack ajg till Anton där älsklingen va. Efter ett tag där skjutsade Micke oss till Robin och Sara. Strömmen hade gått där så när vi kom hade dom bara stearinljus och mobil musik. Haha. Men strömmen kom sen igen och då drog festen igång. Gick och la mig vid fyra tror jag klockan va. Va jätte trött dagen efter så jag och älsklingen låg och mös i soffan hela kvällen tills mamma kom med Melanie.

Idag ska jag städa sen blir det att träna benen som jaginte gjorde i fredags. Visst ja, klippte mig i fredags också. Hade jääätte slitna toppar så jag tog en sax och klippte upp längs med håret. Struntade i om det blev fult eftersom jag ändå har löshår och jag ville bara att det slitna skulle gå väck. Men det blev jävligt snyggt faktiskt. En väldigt sexig och gullig frisyr. ^^


(Va dock bakis på dessa bilderna)

Massa klet..



Sitter med massa klet i håret nu som jag snart ska skölja ur. Pärlemor heter färgen. Haha mitt hår är lila. Men det ska ta bort det gula. Hoppas att det blir snyggt. :)

På biblioteket..

Han inte skriva innan jag stack imorse. Jag och älsklingen skulle till klippan idag igen. Han skulle börja jobba och jag skulle med för att hämta ut medecin och köpa hårfärg och lite sånt. Sitter nu på bilioteket och väntar på att älsklingen ska ha lunch. Vi måste fixa lite papper så vi gör det då.

Älsklingnen har gnällt och tjatat så nu har han lyckats få med mig på fest ikväll. Blir nog hos Robin och Sara? Om inte så har jag ingen aning om vart han hade tänkt sig. Haha. Men men. Vi får se.

Pärlblond?



Har inte kunnat blogga idag.
Har varit iväg nästan hela dagen. Först stack jag och älsklingen till klippan och fixade lite saker där. Efter det stack vi hem till hans föräldrar och käka tacos. Jag la också i en pärlblond färg som skulle ta bort gula skiftningar i hans systers pissgula hår. Och det blev faktiskt väldigt ljust. Hant inte se hur det så ut när hela håret va torrt men så några slingor som va torra och dom va skit blonda. Så ajg ska nog lägga i den färgen i mitt hår imorgon. :)

Just nu sitter jag med en blekning i håret. Mitt hår va mycket gulare än hennes så tänkte att jag bleker det först en gång idag sen lägger jag i den pärlblonda färgen i imorgon. :)

Nu blir det efterlyst..

Ååh nu har jag glömt att blogga diag igen. Bloggen sitter inte lika fastjutet i hjärnan som den en gång har gjort. Har massa annat att tänka på nu så det blir att jag glömemr bort den ibland.

Tränade i alla fall idag. Kändes skit skönt. Och jag va klar redan fem över ett. Tränade i en timme och jag va riktigt trött i musklerna efter passet. Imorgon blir det ett density pass som ska ta bort min päron form. Haha.

Nej men nu börjar jag få ont i ryggen IGEN så nu ska jag lägga mig i soffan med älsklingen och titta på efterlyst.

Träna min rygg..

Godmorgon! Har rpecis ringt mina viktiga samtal och ska snart käka en macka och yoghurt. Efter det ska jag plocka undan liten och sen träääna. Ska bli gött. Ska köra biceps, axlar och rygg idag. Behöver verkligen träna upp min rygg. Har ofta ont i den när jag står upp länge. :/ Men så är det ju efter att man varit gravid. Hela baksidan av kroppen blir förtvinad typ.



Rätt trött..



Sitter och tittar på house. Har börjat göra det nu på tisdagar. Har inte funnits något annat så det haer fått lbi detta. Men det är faktiskt rätt bra. Bara det att min dödsångest kryper på när jag ser sjukhus program. Lite jobbigt. :/

Ska vänta ett litet tag sen ska jag ta lite av tonfiskgratängen som blev över. Är rätt trött så tror nog att jag går och lägger mig ganska tidigt ikväll. Vill träna rätt tidigt imorgon också så det passar ju bra att jag går och lägger mig tidigt då!

Hemkommen..

Nu är man hemkommen från träningen. Crosstrainern va upptagen så jag körde ett intervall pass på spinningcyklen istället. Va rätt jobbigt faktiskt. Svettig blev man. Haha. Efter det så stack jag till Hemköp och handlade lite mat. Och nu ska jag och älsklingen snart käka tonfisk gratäng. :)

Min ängel..

 



Den här underbara människan äger mitt liv. Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar henne. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne. Det kvittar hur jobbig hon än kan bli så skulle jag aldrig vilja byta bort henne mot något. Därför förstår jag inte människor som ger bort sina barn. Det är bortom all min förståelse. Hur kan man vilja ge upp sitt hjärta? Hur kan man äns leva utan den man älskar mest?

Jag har hört så mycket om folk som ger bort sina barn, både på nyheter och runt om mig. Visst finns det dagar då jag tänker "ååh jag hade velat kunna göra det där" men så kan jag inte pågrund av Melanie. Men ALDRIG att jag skulle byta bort henne mot alla som små sakerna. Jag kanske inte bara kan tänka på mig själv, jag kanske inte kan göra exakt vad jag vill, jag kanske inte kan göra exakt lika mycket som andr autn barn kan göra men whatever. Melanie är värd 100000000000 gånger mer än dom sakerna. Hon är sååå värd det.

Jag hade inte bytat bort henne mot allt i världen. Den här stumpan har ju till och med gett mig dödsångest för att jag är SÅ rädd för att dö från henne. Så att jag missar all tid med henne. Jag kommer stå vid hennes sida vad som än händer. Och hur kan man tröttna när det ända man behöver göra är att titta på sitt barns lende. Då inser man ju varför man kämpar. :)

Olga is the shit..

Så nu för att jag varit lite irreterad så skriver vi ett lite mer vänligt inlägg. :)

Idag ska jag och älsklingen städa massa. Det behövs efter helgen. Sen efter det ska jag ta ett intervall pass på crosstrainern. Ska börja träna lite mer som den här tjejen: http://www.mama.nu/blogg/olgas-blogg/ . Hon har riktigt många bra övningar och man ser klart och tydligt på hennes bilder att det ger resultat. Hon är specialicerad på just träning för mammor och gravid. Bra för mig ju. :) Har ju märkt att min träning gett resultat men ska lägga in lite övningar som hon visat in i mitt träningsschema så att det blir extra bra resultat. Hehe



Blåsta idiot..



Anonym
om
Svar på tal..:

http://littledolly.blogg.se/2010/february/no-more-alcohol.html#comment

Tur du färgade håret blont så matchar det din dumma jäkla personlighet. Att inte soc utrett dig än är väldigt konstigt för MÅNGA.

Svar: Jag borde inte låta det här göra mig irreterad men jo, det gör det ändå. Men det här blir det sista jag skriver om den här saken för nu måste väl folk ändå fatta. Annars är dom ju riktigt jävla tröga. :S

Den här lilla damen påstår att det står i detta http://littledolly.blogg.se/2010/february/no-more-alcohol.html#comment att jag alridg ska dricka mer. Va? gör det?? Det va något nytt. :) Där står "nej fester är NOG inte min grej" och "Har NOG tröttnat på dom". Vilket betyder att jag inte vet. Det verkar så. Men det betyder verkligen inte att jag ALDRIG ska dricka mer. Dumma blåsta idioter. Och NEJ kom inte med att "Det står no more alhohol i rubriken" för det har ingen betydelse. Det är bara en rubrik som ska ge en hint om vad inlägget handlar om. Och ni som vet betyder inte "no more alcohol", "ALDRIG MER ALKOHOL" utan det betyder "Ingen mer alkohol" vilket kan betyda (som i detta fallet) att jag vill inte dricka mer just den kvällen, så jag stack hem.

Jag har tröttnat rätt mycket, det har jag. Men jag blir sugen ibland och det råkar vara vart annan vecka.

Har vi rett ut detta nu? Har era små hjärnor fattat nu? Eller ska jag be en dagis fröken göra förklaringen till lite lek och lär så kanske ni fattar?

Sen din lilla kommentar "Att inte soc utrett dig än är väldigt konstigt för MÅNGA". Den kan jag bara skratta åt. Haha. xD Ni verkar ju inte veta någonting om soc.

Sne hållning..

Jag har sätt att ajg har väldigt sne hållning. När jag står rakt upp så ser man att jag är rak med benen men lutar åt det ena hållet med överkroppen. Så magpartiet ser ut att vara snett och benen och allt över brösten set ut att vara rakt. Som att jag står och lutar mig lite åt det ena hållet. Ser jätte konstigt ut. Och det kan ju inte vara bra för kroppen häller. Någon som vet vad man kan göra åt det? För det är rätt svårt att komma ihåg att itne stå sådär. Känns dessutom jätte konstigt att stå rakt när man är van vid att stå snett. :/


Min stackars rygg..

Ååh jag har så ont i ryggen! Satt imorse vid datorn efter att jag laddat om mitt gymkort och skulle göra ett träningsshema för denna veckan och så plötsligt hugger det till i ryggen. Det bränns och gör riiiktigt ont på en fläck i ländryggen. Det värker som fan och inte äns en panodil 1 grams hjälper. Fattar inte vad som hänmt. har haft skit ont från och till hela dagen. Så där rök min träning idag. Jag som va så taggad. Jävla piss.


Svar på tal..



Anonym: Du skulle väl inte dricka mer ?

Svar: Det va då självaste fan va jag får den frågan ofta. Vem har sakt att jag inte ska dricka mer? Har jag ALDRIG sakt. Skulle aldrig säga en sån korkade sak som att jag ALDRIG ska dricka mer. Ingen människa kan veta något sånt. Man kan inte se in i framtiden. Det ända jag har sakt är att jag inte ska dricka så ofta för att jag börjat tröttna på det. Så nu har jag druckit vart annan vecka typ. Vissa av mina läsare är rätt korkade. :S

Firade Sara och Linda..

Har inte orkat uppdatera i helgen. I lördags tog jag det lungt hela dagen och stack och friade Sara och Linda på kvällen. Kom inte dit förräns 11 på kvällen. Jäätte seg skjuts. Haha. Så jag drack några groggar vid datorn innan jag åkte dit. Väl där framme var festen i full gång. Hade rätt roligt. Kul att träffa Linda och Sara och dom. Har ju inte träffat dom på typ tre veckor eller något sånt tror jag. Stack hem sen till älsklingen och käkade panpizza och sen la mig.

Nu måste jag dra iväg och ladda om mitt gym kort. Fett jobbigt bara att det måste vara sånt jävla snöoväder. -.-




Så här blev mitt hår föressten. Snyggt va? :) Blondare ska det dock bli. Är fortfarande gult. :P


Blondie..



Fortfarande lite gult. Men nu är jag blond i alla fall. Blond och osminkad. :P

My hair?

Mouhaha Im the crazy snake women!


Going blonde..

Yes, Im going blonde! (Jag är dock gulhårig nu.)


Blää. Så har man inte bloggat idag häller. Fy på mig. :( Haha. Nej men har haft fullt upp. Jag och älsklingen följde med hans föräldrar till maxi. Jag skulle ha hårfärg och älsklingen skulle fylla på sin playtime på wow.

Hitta dock inte den blekningen jag vill ha så jag fick ta fyra paket mood istället. Fast den är ovkså bra. Så jag har blekt det nu och ska göra det en gång till ikväll. Skulle egentligen gjort det imorgon men mitt hår blir ultrafluffigt efter att jag blekt det så jag gör det idag istället. :P Det blir nog rätt blondt när jag blekt det nu en gån till men ska nog lägga i en askblond imorgon för att ta bort det gula. :) För nu är jag riktigt gulbond. Haha.

En dag när moroten och jag..

Haha mitt hår ser förjävligt ut nu. Kan inte sluta skratta när jag tittar mig i speglen. ^^ Men ska fixa till det på lördag. Så då blir det bättre. Har bara legat på soffan hela kvällen. Älsklingen har ockuperat datorn som vanligt. Och nu när jag ntligen fått den är jag för trött för att sitta vid den. Så nu går jag och lägger mig. Godnatt! <3

My hair color!

Kom på att jag inte skrivit något inlägg efter att jag kommit hem. Ajja bajja på mig. :P Va i alla fall i klippan med svärfar. Han skulle ha medecin och jag skulle lämna ett papper och köpa hårfärg. Trodde att bussen gick tillbaka halv två men icke. Den gick inte förräns halv tre! Så vi fick vänta i en timme på bussen! Jag som hatar att vänta. Som tur va bjöd svärfar mig på fika. Mums. :)

När jag kom hem tog jag det ungt. Frös som fan. Och nu har jag nattat Melanie och satt i min färg i håret. Aj aj aj mina öron brinner! Snart får ni se resultatet. Hoppas att det blir bra. ;)




Gissa hårfärg? ^^


Jävla trötthet..



Ååh va jag är trött. Och bultande huvudvärk har jag också. Gick nog och la mig försent igår. Och så måste jg åka till klippan vid tolv. Riktigt jobbigt. Hatar att stå och vänta. Det värsta jag vet. Men men det måste göras. Efter det ska jag träna. Ska ta ryggen, axlar och biceps som jag inte tog igår. Sen efter det blir det bara att ta det lungt hemma.

Ovanligt trött..

Sorry för dålig uppdatering idag. Svärföräldrarna kom och hälsade på i förmiddags och efter att dom kom hem satt älsklingen vid datan och melanie låg och sov, så jag passa på att sova jag med. Har varit ruskigt trött idag. Har ingen aning om varför då jag gått och lagt mig och gått up precis samma tid som jag brukar.

Som ni förstår blev det ingen träning idag då i och med att jag sov bort tiden. Efter att jag sovit klart stack vi hem till älsklingens föräldrar och käka middag. Och nu sitter jag här. Får ta träningspasset imorgon. Skippar benen denna veckan. Har sån jäkla träningsvärk. :( Btw, löshåret kom idag. And its lovley! Jag är fan porrig i långt hår. ^^


Världens godaste pålägg ever!



Godmorgon sötnosar. Sitter och käkar en macka med världens godaste pålägg. Jägarkorv. Har glömt att jag verkligen älsar det. Haha. Idag måste jag vara hemma mellan tolv och tre för då kommer dhl med mitt paket. Det innehåller löshår givetvis. :) Köpte löshår med clips. Men köpte två paket. Vill inte att det ska vara tunt och se oäkta ut!

När jag fått mitt paket blir det en träningsrunda. Ska träna rygg, axlar och biceps idag. Och mage givetvis. Men den tränar ajg morgon och kväll. Magen är väldigt svår att överträna så ni vet. Så den är det bara att köra på med. :)

Klippt mig..



Älsklingen har ockuperat datan hela kvällen så har inte kunnat uppdaterat förräns nu. Och ja ni ser rätt. Jag har klippt mig. Men det är lugna puckar. Mitt löshår kommer imorgon. ^^

Griniga Melanie..

Haha har helt glömt bort att blogga. Det blir så när man har en puas. Då glömmer man bort bloggen lite. Har bara tagit det lungt och tänkt att jag ska börja modella igen. Va längesen sist och det är ju så roligt. :)

Melanie va jätte grinig precis. När hon vakna bara gnällde hon och skrek. Trodde att hon va mer trött men hon låg bara och skrek i sängen. Pröva ge henne välling men det skulle hon inte ha. Till sist la jag henne på täcket på golvet och gav henne välingen och då skulle hon helt plötsligt ha. Hon är lite konstig min prinsessa. Haha.




I love workout. <3

Hej Sötnosar! Sorry att jag inte bloggat på så länge. Har haft fullt upp med en annan sak som gjort att jag itne riktigt haft tid att blogga. Men nu har jag tid igen så. :)

Idag ska jag inte göra ett PISS. Skit skönt. Eller jo. Ska gå ner och köra ett pass på motioncyklen. All den här träning denna månaden har lönat sig. Tog tre bilder den 20 januari på min kropp. En fram ifrån och en ba ifrån och en på sidan. Tog en bild bakifrån i förrigår med och där är skilnad. Min rumpa har fått ett lyft. Haha. Så nu ahr jag en sån söt bullig rumpa. ^^ Så träning rä bra tjejer. Det lönar sig i slutändan. ;)


Tack vare tuttarna..

Har suttit och latat mig och ska nu börja städa, så får älsklingen ta disken efter att han ätit. Medans jag latade mig tittade jag i alla fall på ett avsnitt av outsiders på kanal5.se. Avsnittet hette "Tack vare tuttarna" och handlade om olika tjejer som gjort karriär tack vare sina bröst. Och en av tjejerna hade SKIIT stora tuttar. 10 kg i varje. Alltså det är sjutk! Riktigt nasty! Hon tyckte att hon va snygg och att tuttarna va jätte snygga men nej fy fan. Måste vara jobbigt att gå och bära på dom också. :S


Melanie och Nikita..



Godmorgon! Sitter och tittar på Melanie när hon leker och kollar bloggar. Så att Nikita hade lagt sig tillrätta bakom Melanie precis. Så sött. :) Dom gillar verkligen varandra. Och Nikita låter Melanie göra vad som helst på henne nästan. Dra henne i öronen och sånt. än kan jag ju inte lära Melanie att man inte får göra så, så NIkita får stå ut ett litet tag till. :P

Jag har märkt också att Melanie börjat uppskatta musik mycket mer.
När hon hör musik vill hon sitta och "dansa" och när musiken slutar blir hon sur! :P

Idag ska jag träna. Ska ta benen som jag inte tog i fredags. Sen ska jag och älsklingen rymma upp lite och ikväll blir det tacos. Gottit!

Ingen tv..

Då har man varit hos älsklingens föräldrar ett tag och hämtat Melanie. Dom har en gosenalle som spelar musik och varje gång man gör så att den spelar så sitter melanie och "dansar". Ser så roligt ut. Hehe.

Älsklingen har beslagtagit tv:n fram till klockan tio.
Han tittar på fotboll så jag passar på att läsa massa bloggar och självklart blogga under tiden. :) Men efter det blir det film!


Festen igår..

Ja då har man varit vaken ett tag och käkat så nu mår man lite bättre. Okej jag va inte bakis så i den bemärkelsen men jag hade rätt ont i huvudet. Hade kul igår i början och i mitten men på slutet blev det rätt segt. Fick rätt många bilder i alla fall. :)


No more alcohol...

Heeeeey. Alltså. Det konstiga är... Jag är full nu. Men jag är ändå hemma? Stack ju till Anton med älsklingen. Hade roligt först men nu efter ett tag blev jag rätt utråkad. Vilket är väldigt konstigt för att vara jag, för jag brukar ALLTID ha roligt när jag är full. Det kvittar hur lite folk där är på festen eller hur tråkiga folk där är så har jag alltid roligt. Men inte nu.. Nu ville jag hällre gå hem och käka pommes strips och titta lite på tv, sen gå och lägga mig. :S Älsklingen stanna kvar dock eftersom han hade roligt. Så han kommer sen. :)

Nej... Fester är nog inte min grej längre. Har nog tröttnat på dom. Tycker att det är mysigare/roligare hemma framför en film med god mat. :)

Jaja men nu ska jag käka fykllemat sen gå och lägga mig.

Puss puss på er! <3


Fest dax..



Jaha då blev det besämt lite hastigt och lustigt idag också. Allt är tack vare min impulsiva pojkvän. Haha. Ja men nu ska jag i alla fall dra iväg till Anton och fest. Uppdaterar imorgon babes!


Dålig uppdatering..

Hey Babes! Sorry att jag itne uppdaterat så mycket idag, har haft mycket att göra. Har städat och hållt på men nu är jag klar. Så nu ska jag sitta här och lata mig. Uppdaterar snart med lite roligare inlägg. Hehe.

Nu blir det träning igen..



Godmorgon! Eller ja jag har varit vaken rätt länge. :P Men inte hunnit skriva förräns nu. Idag ska jag först städa  jag träna. Skönt. Har blivit lite av ett beroende faktiskt. :P Ska ta benen och magen idag. Sen springa lite på löpbandet. Efter det blir det nog tacos. Gottit. Hehe.

Så fult, så fult, så fult..


Va ute precis och postade ett brev. Jag hade precis duschat och mitt hår va vått. Vilket resulterade i att jag fick ha på mig denna fula mössan!

Melanie tittar på sig själv..

Filmade Melanie innan när hon gick, eller rättade sakt puttade sig fram i gåstolen. Sen när jag satte på filmen på datan började hon skrika och va jätte glad åt att se sig själv. Det så så roligt uta att jag va tvungen att filma det ocså. :P Första filmen är när hon går lite och andra filmen är när hon tittar på dig själv.


Mina 10 tips för bra hyr..



Mina 10 tips för bra hy:


1: Tvätta morgon och kväll med en rengöringskräm, badda sedan ansiktet med ansiktsvatten och avsluta med lotion.
2: Ånga ansiktet och lägg ansiktsmask minst en gång i veckan för att bli av med pormaskar.
3: Gå till en hudterapeut som kan rensa ditt ansikte med jämna mellanrum.
4: Får du inte i dig tillräckligt med vitaminer från kosten så ät ABCDE vitamin tablett varje dag.
5: Drick mellan en och tre liter vatten om dagen. Det rensar kroppen från slaggprodukter.
6: Sov ut ordentligt, minst 7–8 timmar per natt.
7: Drick grönt te som är rikt på antioxidanter, vilka suger upp fria radikaler i kroppen och förebygger för tidigt åldrande. Låt tepåsen dra tre minuter för bästa effekt.
8: Rök INTE.
9: Använd alltid solskyddsfaktor under sommaren. Va inte rädd. Du får färg ändå. ;)
10: Tvätta ALLTID av ditt smink innan du går och lägger dig.



Ny design..

Godmorgon! Här sitter jag och ska snart käka frukost. Tänkte bara uppdatera lite. :) Idag ska jag till klippan för att lämna ett papper. Sen blir det att städa med älsklingen. Ska alltså inte göra så mycket idag. Det är i alla fall fint väder så det är ju ett plus i kanten. :)

Ser ni föressten att jag bytat design? Ännu en gratis design. Har ju inte photoshop längre så kan inte göra en egen header. Och därför kan jag inte göra en egen. Tråkigt. Får väl köpa en sen istället.

Plankan, en super bra mag övning..



Måste bara tipsa om en mag övning som är super bra. Plankan heter den och är skit bra för dom som fött barn. Men också för dom som inte har det. Den stabiliserar hela bålen det vill säga den inre magmuskulaturen.

När du te.x fött barn tänjs inre magmusklen (korsett muklen) ut och dom yttre magmusklerna delar på sig. På dom flesta hittar dom yttre musklerna tillbaka men du behöver då träna korsett musklen så att den orkar hålla magsäcken och tarmar på plats och ge dig stabilitet så att du orkar hålla dig upprät.

Alltså, tränar du "korsett musklen" så får du bort mamma magen.

För dig som inte fött barn är denna övning bra än då.

Du får bättre styrka i bålen.
Du får bättre hållning.
Din mage tightas till mm..

Gör så här:
- ligg på mage och placera armbågarna under axlarna
- tryck dig upp på armbågarna
- ha antingen knäna eller tårna i golvet
- aktivera magmusklerna genom att suga in naveln
- håll kroppen i en rak linje
- behåll en naturlig svank i ryggen
- håll blicken i golvet.

Håll positionen i 30 sekunder och vila. Gör detta tre gånger. Är du starkare kan du göra 1 min åt gången om inte mer.

Tränat klart..

Nu har jag äntligen kommit iväg och fått tränat. Hade ingen motivation till det förräns jag läst lite i en mammafitness blogg. Och guud va trött jag är nu. Jag puschade verkligen mig till max idag. Kände verkligen att svetten rann. Efter att jag tränat sprang jag på löpbandet. Sprang bara 8 min men fy fan va trött jg blev efter. Märks att jag har dålig kondis. Haha!


Nuuu ska jag träna i alla fall..

Har inte tränat än. Fick skjuts till Klippan av min svärmors kompis så att jag slapp åka buss. Skönt. :) Så jag ska väl gå ner nu och träna nu snart när jag fått orken till det. Haha.


Nu drar jag och tränar..

Blää, skulle egentligen åka till klippan idag men vem pallar det i detta vädret? Sen skulle jag egentligen tvätta men palla kånka på tvättkorgen i 1 m snö typ. Nej jag tar allt det imorgon när det är skottat. Nu ska jag i alla fall gå ner och träna!


Snöoväder som vanligt..



Godmorgon! Snöoväder utan för precis som vanligt. Jiipiee. -.- Måste iväg till Klippan idag men hur kul är det i det här vädret? Kan inte minnas att det va så hur mycket snö förra året. Fast då va det ruskigt kallt istället.

Idag ska jag som sakt till Klippan. Sen ska jag träna. Ska köra stenhårt med alla övningar. Känns som att jag mesat lite ibland med vissa övningar. Sen blir det att göra plankan varje dag. Bra för magen. :)

Forma kroppen på 12 veckor..



Hittade den här videon på youtube.
Inspiration till MAX. Okej nu vill jag ju inte gå ner så mycket i vikt precis men jag vill forma koppen. Blir fastare och "tightare". Och att dessa människor gjorde det på bara 12 veckor är fan respekt. :)

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Puss på er!

Paradise hotel final..



Wohoo snart är det paradise hotel final!
Ska bänka mig framför tv:n med något litet att äta. Va några timmar sen sist jag åt så. :) Jag hoppas nog att Jackie vinner. Även fast jag kan störa mig på hennes "mähä" sätt så vill jag nog ändå det. Fast fan va kul om Ponuts vinner som ingen sett som något hot. Jag hade fan skrattat då. :P

Vad jag tycker om storbloggarna..



Vad jag tycker om andra storbloggarna och deras bloggar:

Blondinbella: Hennes blogg tyckte jag va rolig förr men nu är den såååå tråkig. Hon är så lillgammal. Eller egentligen är hon som en mormor i sitt skrivande. För fis förnämnt och alldagligt. Som person tycker jag att hon verkar snäll men med en vääldigt störig röst.

Kenza: Hennes blogg är tråkig också. Har försökt följa den månnga gånger men tröttnat lika snabbt. Kollar in där ibland men inte mer. Det finns liksom ingen struktur i hennes lbogg. Inga stolpar som hon brukar ha. Bara massa skit om vad hon gör. Inget annat. Som person tycker jag att hon verkar ha jävligt cool humor. Den kan jag skratta länge åt. Haha.

Foki: Följde hennes blogg innan men tröttnade. Den har dock blivit bättre nu. Först tyckte jag att det va coolt att hon la upp massa konstiga bilder från google men sen blev det uttjatat. Tyckte att hon kunde skriva mer om sin vardag. Men det har hon ju börjat med nu så det får hon tummen upp för. Fina bilder tar hon också. Som person verkar hon väldigt snäll, men nästan lite rädd. Lite mesig. Eftersom att hon måste ta bort alla sina elaka kommentarer och vill alltid ha den "gulli gull" imagen.

Kissie: Äääälskar hennes blogg. Hon kan verkligen göra en blogg rolig. Hon förtjänar faktiskt att vara sveriges största bloggersta i och med att hon gör sin blogg underhållande och uppdaterar ofta. Som person tycker jag att hon verkar vara en snäll människa med rätt konstiga åsikter. Jag köper inte riktigt det där med att hon skulle va helt tvärt imot den hon är i bloggen. Jag tror att hon är snäll mot dom som är snälla mot henne men skulle det va något problem så kan hon va en jävla bitch och riktigt taskig.

Dessie: Jag tyckte verkligen om hennes blogg innan. Den va som kissies. Och eftersom jag älskar kissies blogg så tyckte jag mer än gärna att det kunde finnas två likadana bloggar. Men nu uppdaterar hon knappt och bloggen är allmänt tråkig. Som person tycker jag att hon är en typsik fjortis. Störig, pinsam och oansvarslös.

Paow: Hennes blogg börjar bli bättre och bättre. Innan va den rätt tråkig men nu börjar den bli ganska bra. Fattas bara att hon börjar uppdatera lite oftare. Som person tycker jag att hon värkar lite lömsk. Snäll men samtidigt väldigt konstig snär det gäller sina vänner.


Hata snö..


Jag HATAR snö. Och jag hatar snöstorm ännu mer. -.- Fast det ser man inte att det är på kortet.

Mörkt eller ljus?



Så, vad tycker nig? Ljus eler mörkhårig?

Ljusa slingor, bra eller anus?

Ljusa slingor..



Hej Sötnosar! Har precis gjort massa ljusa slingor i håret. Blev rätt sött faktiskt. Eller hur? :)
Ska sitta här ett litet tag sen blir det städning Tog ju inte det igår. Så får älsklingen ta disken.

Ska nog iväg och gå lite på gåbandet sen. Pallar inte banta. Men ser ändå inte att jag gått upp 7 hekto. Haha. Jävligt lite. Är rätt löjlig faktiskt. :P Plus att det är tråkigt att inte kunna äta vad man vill. Så jag ska motionera istället för att hålla vikten på en jämn nivå.

Bodybuildare på outsiders..



Älsklingen och jag har precis suttit och kollat på outsiders.
Det handlade bland annat om en tjej som va bodybuildare och skulle tävla. FY FAN säger jag bara. Va ÄCKLIGT. Det är sååå fult med tjejer med så mycket muskler. Förstår inte varför dom vill förstöra sina kroppar på det sättet. Speciellt när dom ska ha så lite underhudsfett att det blir farligt. Nej slank och fast ska man vara. Inte fet och inte biffig. Utan alldeles laaaagom. :)

Badat Melanie..

Nu har jag precis kommit ur duschen. Har varit i väg och tränat och efter det åt jag champinjonsoppa. Skit gott. Badade Melanie också. Hon började gråta i några sekunder när jag satte ner henne i badbaljan men den blev hon tyst. Och efter ett tag tyckte hon att det va jätte roligt. Det blir bara bättre och bättre. Innan hata hon att bada. :P

Banta igen..



Sitter här och käkar yoghurt med chocklad bitar i. Den är riktigt god. Fast äter inte så mycket. Ska banta igen. Har gått up 7 hekto igen bara för att jag börjat slarva och käkat mig mätt fyra gånger om dagen utan att ha rör mig så mycket. Okej jag har visserligen tränat men jag tvivlar på att jag gåt upp 7 hekto i muskler på typ 2 och en halv eller tre veckor. :S Så nu ska dom bort igen. Fast kommer bara ta högst en vecka att bli av med det så det är inte så jobbigt. :P

Idag ska jag träna. Ska ta benen idag också som jag inte gjorde i fredags. Och gå en halvtimme på gå bandet. Sen blir det att jag och älsklingen ska städa lite sen blir det bara att ta det lungt. :)

RSS 2.0