Länkbyte.

 
Gör ett länkbyte med minfina vän och klasskamrat Samantha. Hon har en väldigt rolig och varierande blogg med massa tips, åsikter osv. :)
 
Ni hittar hennes blogg HÄÄÄÄÄR!
 

Fantasi.

 
Har suttit och ritat på denna ett tag nu. Ni som läst min blogg vet att jag ritar av folk väldigt bra. Men att rita från fantasin är såååå svårt. Jag kan se jätte coola bilder i huvudet men när jag försöker få ner det på pappret så går det inte. Det här va det bästa jag kunde åstakomma typ. Haha. Aja, dom säger ju att övning ger färdighet. :)

Klen.

 
Ja goch Anton har blivit beroende av serien Ink master USA. Så jävla bra erier. Älskar allt som har med tatueringar att göra. :) Det är rätt mycket drama också och väldigt många tävlande är väldigt kaxiga och tror dom är så bra, men så gör vissa riktigt dåliga tatueringar haha. Men många gör skit snygga.
 
Det va en som fick en kund som bölade och skrek när hon blev tatuerad på ryggen. Han fick stoppa många gånger och till sist sa hon att hon inte klarade mer, gick där ifrån och skrev "fuck you" till kameran och bölade. Eeh psyko? Hur fan kan man va så klen. :S Och ven om man är så klen, palla att sitta och böla då. Man har själv valt att tatuera sig ju så då får man tåla det. Ingen som tvingade henne.

Ska skriva mer.

 
"Tycker du borde ta och skämmas som inte skrivit något till oss lösare på två dagar!:( de va faktiskt den bästa bloggen jag hittat !"
 

Svar: Har varit rätt nera nu i två dagar på grund av en privat sak. :/ Har inte orkat blogga då. Men det ska bli bättre med det nu.
 

Hiss & Diss.

 

Jeffrey Campell skor. Ååågh så underbara dom är. Kan verkligen inte smälta det. Jag SKA ha såna. Det bara är så. ^^
 
 
Att vara nykär. Visst är det underbart? Den härliga känslan man får när man tänker på den speciella personen. Att det pirrar i hela magen. Jag har varit tillsammans med Anton i 4 månader men han har ändå lyckats få mig att känna den känslan igen. Fast nu älskar jag honom också. <3
 
 
Att bloggare börjar sluta provocera. Tummen upp för det. Det är härligt med glada människor och glada människor som smittar av sig på en själv. :)
 
 
 
Hösten. Nää jag kan verkligen inte gilla den. :( Kallt och man måste dra på sig massa kläder. Man blir vit och tråkigt. Gillas icke.
 
 
 
 
Min blogg torka. Så trist. :( Vill verkligen få igån suget igen. Eller ja, jag har suget nu men har fått helt hjärnsläpp på att komma på bra inlägg.. :S Störigt.
 
Folk som hatar Justin Bieber. Alltså hallå? Hur fan kan man hata någon man inte känner? Oftast är det killar också som hatar honom. Avunsjuka rakt igenom.
 
 
 

Kalaset.

Nu har Melanie åkt hem och jag tar det lugnt. Har lekt med Melanie hela dagen så har inte haft tid att uppdatera. Vill spendera så mycket tid som möjligt sista dagen hon är här. Det va iaf skoj på kalaset. Melanie älskade det och lekte jätte mycket med Antons syster son. Han är ju bara ett år yngre så dom hade kul. Vi åt smörgås tårta och lite godis efter åt. Tog en ap hjärna med dom andra och en grogg för sällskapets skull. Vid nio blev Melanie trött och gnällig så vi åkte hem. Hon kom i säng först vid kvart i tio så hon somnade som en stock. :)
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, mysa med Anton. Är väldigt trött då jag tog min medicin väldigt sent igår kväll. Vi ska titta på första twilight filmen. Drömde om den i natt så blev väldigt sugen på att se den. ^^
 
 
 
 
 

Skoj på lekplatsen.

Jag, min mamma, Melanie och Anton va på lekplatsen innan. Melanie hade jätte kul som vanligt och vi lekte tagen och kurragömma. :) Stackars Anton som fick höra på min mammas pladder hela tiden. Hon snackar som fan. ^^ Haha skämt och sido. Men nu har jag iaf gjort vid mig och så ska jag, Anton och Melanie på Antons kusins kalas. :) God mat och tårta. Hur ska jag kunna motstå TÅRTA?! :|
 
 
 
 
 

Kommentera mera.


Iritterad.

Är det bara jag som blir så irriterad när jag spelar fighting spel? Haha. SÅnt sinne jag får när gubbjävlen jag spelar mot gör massa moves som inte jag kan än. Fast jag behärskar mig mycket när Melanie är här. :P Till slut ville jag inte spela med och gick ut och rökte. Får nog läsa lite på internet hur man gör dom olika sakerna annars kommer jag att få utbrott! ^^
 
 

UFC.

Nu har jag tit frukost med Melanie, diskat och nu bloggar. När jag plockat undan lite och gjort vid mig ska jag spela mitt nya fighting spel. UFC 2010. :) Det är nästan bara fighting spel jag gillar. Och recident evil shit. Fast där får jag oftast panik och blir rädd. Haha. Kan inte koncentrera mig då.
 
 

Cirkus.

För ett litet tag sen va jag, Melanie, gustaf och Evelina på cirkus. :) Det va inte en så stor cirkus men dom gjorde massa coola saker. Coolst va nog en man som kunde balanser massa saker, bord osv på hakan, pannan och näsan. Och så en som va akrobat och stod på händerna på en jätte hög med ihop satta stolar. Man blev lite nervös över att dom kanske inte skulle klara det och så slå sig. :P
 
Melanie tyckte att det va roligt och försökte apa efter akrobaterna. Såg så roligt ut. Haha. Hon blev dock raslöts på slutet men det förstår jag. det va rätt obekvämt att sitt och så varade det i nästan två timmar. :P
 
Ni får ursäkta dom dåliga bilderna men ville inte ha blixt på när dom gjorde alla sina nummer. :P
 
 
 
 
 
 
 

Cirkelpass.

(Glömde posta inlägget jag jgorde innan men här kommer det. :P)
 
 
Puuh! Har tränat överkroppen nu. Det va ett cirkeltränings pass så jag gjrode tio övningar i en min efter varandra, sen pausa jag lite och så gjorde jag hela rundan en gång till. Det va faktiskt jävligt jobbigt. Va helt slut i armarna och axlarna efter. Tog mig bara 30 min. :) Så man ska aldrig säga att man "inte har tid". Liksom vad är 30 min på 24 timmar? Inget.
 
 

Fina ängel.

 
 
Nu är min fina prinsessa här. Haha hon ser lite rolig ut på denna bilden. ^^ Hon har hjälpt mig att laga mat. Lilla snutte. Det har bara gått en vecka denna gången men har saknat henne jätte mycket ändå. <3

Nyttig fruksot.

Har precis käkat min nyttiga frukost. Kolhydrater, protein och nyttiga fetter. Perfekt frukost. :) Ska damsuga och torka golv nu innan min prinsessa kommer. Idag ska vi göra en pumpa, en större denna gången så att ljuset ins slocknar. Tror att Melanie kommer bli helt estatisk när hon ser den stora pumpan. ^^ Sen imorgon ska jag och Melanie till Antons kusins kalas. Kommer bli skoj. Antons syrra har en sån på två år så dom kan nog leka mycket med varandra där. :)
 
 

Bootcamp.

 
Köpte denna otroligt bra tidningen igår på Maxi. Den innehåller verkligen skit mycket bra tips och man ser att dom vet vad dom snackar om. Där är ett 48 timmars, 7 dagars, 14 dagars och 4 veckors program man kan följa. Allt är uttstakat, övningar och kost. Jag ska följa 4 veckors programmet hade jag tänkt. jag har ju tränat i fyra veckor nu (men fuskat rett rejääält med maten (godis)). Så jag har inte fått dom reslutat jag velat ha. Tyvärr. :/
 
Hade kunnat fortsätta träna som jag gör men vill prova att följa ett program. Lite nytt och roligt. :) Ska dock inte följa kosten. Hade jag skullat det hade jag fått köpa ny mat och det är ju onödigt. :S Har ändå bara nyttig mat som hemma och jag vet hur man lägger upp kosten så jag äter bara som vanligt. Får se vilka reslutat jag får. Ska bli spännande. :D

Reklam (Men även en rekomendation).


 
I mitt ena paket jag hämtade ut för någon dag sen va en el tandborste från Oral-B. :D Skit cool tandborste. Det är den nya TriZone med SmartGuide och ser ut som en vanlig tandborste (alltså inte rund) och så "skakar" den fram och tillbaka. Den rengör SKIT bra. Använde den igår och i morse och älskar den. Den har sån cool display också som är trådlös som man sätter upp på väggen. Den räknar ner och visar hur många sekunder man ska borsta på varje parti i munnen. Och så har den en klocka. :D Haha. Orkar man inte titta på displayen så piper borsten när du ska byta sida. En väldigt smart tandborste. Det va en av dom bästa sakerna jag fått. Jag bryr ju mig väldigt mycket om både mitt inre och yttre så den här va perfekt.

Här är lite info tagen från deras hemsida:

"Överlägsen rengöring med 5 anpassade borstningslägen: daglig rengöring, mjuk, polering, massage och djup rengöring.
Ger utmärkt plackborttagning med triple action-djuprengöringsteknologi som avlägsnar upp till 100 % mer plack än en vanlig manuell tandborste,även mellan tänderna
Teknologi

Med en separat, trådlös SmartGuide som hjälper till att maximera borstningsresultatet med feedback direkt, inklusive var du ska borsta och hur länge samt larm för när du borstar för hårt
Plackborttagning

Överlägset rengöringsresultat utan att ändra tandborstningsteknik jämfört med en vanlig manuell tandborste.
2 minuter-timer

En två-minuter-timer med 30-sekunders intervall hjälper till att guida dig genom alla fyra kvadranterna i munnen, och gör det lättare att veta hur länge du har borstat. Vårt bästa batteri, som håller i upp till 10 dagar när du borstar 2 minuter, två gånger om dagen."

Tandborsten hittar du på deras sida
H Ä R!

Rätt mat.

 
När du tränar är det viktigt att äta rätt. Kosten utgör 80% av dinsa träningsresultat. För att du ska kunna kombinera din mat så kanske du har nytta av att veta vilken mat som är bra och nyttiga.

Kolhydrater:


Fullkorns bulgur, quinoa, fullkorns couscous, fulkorns ris och pasta, sötpotatis, osötat brös, havregryn, bönor.


Protein:

All sorters fisk och skaldjur, kycklingfilé, kalkon, nötköttfärs, skinka, sill, ägg, kesella lätt 1%, keso mini, sill, makrill i tomatsås.


Fett:

Olivolja, valnötter, cashew nötter, jördnötssmör, advocado, oliver, fiskolja, fårost lätt, mandlar, linfrön, smör (riktigt inte margarin).


Frukt:

Bär, äpplen (gröna), kiwi och banan. Men ät bara banan efter styrketräning för snabba kolhydrater.



Grönsaker:

Broccoli, sallad, tomater, spenat, morrötter, blomkål, morrötter, vitkål, rödbetor.


* Ät inte äpplena som snacks. Det blir för mycket sött. Ät det tillsammans med protein. Du kan te.x äta en burk kesella med bär i.

* Ät inte friterad mat, mycket socker och salt, ja skäpmat helt enkelt. Du kan unna dig något litet på helgen, gräna bara en dag och inga överdrivna mängder.

* Håll dig inom ditt kaloriintag. En kvinna ska få i sig 2000 kalorier om dagen om hon inte vill gå ner i vikt. Och du ska ligga på ett kaloriunderskott när du ska gå ner i vikt. Men tänk på att det räknas som svält om man får i sig mindre än 1300 kalorier om dagen. Tränar du ska du helst inte ligga så lågt äns. Jag äter runt 1700 kalorier om dagen. Försökt äta 2000 kalorier dom dagar jag styrketränar och 1600 när jag kör kondition. Men det är jätte svårt att få i sig 200 kalorier tycker jag personligen. Så jag äter 1700 kalorier varje dag.

* Dina portioner ska vara: kolhydrater= en knytväne och proteiner= en öppen handflata.

Twilight breaking dawn part 2.

 
 
Godmorgon kära bloggläsare! Det har inte varit en så kul morgon för mig. Har haft mens värk halva natten, och lång tid på morgonen så nu är jag slut både psykiskt och fysiskt. Mår också väldigt dåligt när jag missar skolan. Det är så stressande och tråkigt att bara ligga hemma och göra ingenting. Ska iaf skicka iväg mina arbeten istället eftersom jag inte kunnat lämna in dom. Vill liksom få dom rättade när alla andra får det. :)
 
Yäääy nu är det ju snart premiär för nya twilight filmen. :) Den kommer nog vara mycket bättre än förra. Den va riktigt långtråkig. :S Ettan va skit bra, tvåan långtråkig, trean bra och fyran långtråkig. Men denna verkar ha massa action.

Vampyr.

 
Nu har ÄNTLIGEN min mensvärk gått över. Hoppas inte den kommer tillbaka nu. :( Iaf.
 
På halloween ska jag vara en vampyr. :D Yääy! Kommer bli så roligt denna gången. Va det förra året ocvkså men då hade jag bara tänderna. Detta året ska jag ha en röd peruk, blod och linser och en snygg sminkning. :) Jag vet bara inte vilken färg jag ska ha på ögonen. Kan inte bestämma mig. Vampyrerna i underworld och blad har riktigt coola ögon, men röda är också coola, och twilight ögonen är sexiga.
 
Vilka tycker ni jag ska välja? :)

Mensvärken från helvete.

Fy FAN sån mensvärk jag har och har haft sen tidigt i morse. Inga värktabletter har funkat så jag är helt slut nu. Hängig och orkar inte göra något. Det har verkligen tagit mina krafter. Kommer inte ens ihåg senast jag hade så här extremt ont. Ska upp och lägga mig igen i sängne med Anton och kolla på film. Gör ont att bara sitta upp ens. :(
 
Har förresten kollat klart på alla supernatural avsnitt nu. Hade velat börja följa en annan serie.
Har ni några tips på bra serier man kan titta på?
 
 

Pluggar.

Har pluggat massa hela eftermiddagen. Ska lämna in ett arbete om ögonsjukdomar i medicin på torsdag. Det är ju inte driekt lite man får skriva om man vill ha ett högre betyg. Så det tar ju lite tid. Vill helst göra hälften idag och hälften imorgon.
 
Har inte tränat idag. :/ Det känns. Man börjar bli rätt slö. Har dock prioriterat skolarbetet idag men imorgon ska jag ha tid. Min mage har gått in rätt mycket och märkte att jag inte alls fick ont i ryggen när jag gick med högklackat i förrigår. Det går åt rätt håll. :)
 
 

Underbara skor.

 
 
OMG jag har blivit kär! Fy satan i det va snygga. Nog ett av de snyggaste skorna jag sett! Jag MÅSTE ha såna. Och alla tre va så grymt snygga. Det är ett par skor från Jeffrey Campbell på Nelly.com. Skorna av det märket är riktigt snygga. Vill ha alla tre. :( Haha. Men om jag MÅSTE välja så blri det de vanliga svarta.
 
Vilket par hade ni valt?

Sockerberoende.

 
1: Tänk igenom hur sötsuget påverkar ditt liv
Hindrar det dig från att vara närvarande, från att göra vissa saker? Hur många timmar per dag ägnar du åt att tänka på vad du ska äta? Hur kul är det att äta upp barnens lördagsgodis? Hur mår du? Vilka följdsjukdomar riskerar du? Är det värt det?
 
2. Hitta peppvänner
Se till att du har ett stöttande nätverk, som kan förstå och stötta. Ensam är inte stark, du behöver få prata av dig när det känns svårt. Ta gärna kontakt med en självhjälpsgrupp.

3. Hejdå må-dåligt-mat!
Rensa bort allt som triggar igång sötsuget och håller dig kvar i beroendet.  Ta gärna kontakt med en sockerberoende-näringsspecialist, som kan hjälpa dig att göra en individuell matplan. Eller börja själv skriva en matdagbok. Allt som uppenbart består av snabba kolhydrater, som godis, kakor, bullar, läsk, glass, sylt, vitt bröd, flingor och modifierad stärkelse är bannlyst.

Men när det gäller resten, skriv ner hur du känner dig innan, under och efter du ätit det. På det sättet märker du med tiden vad just du tål och inte, för det är olika från person till person. Vissa tål till exempel äpple och päron, medan bär är ett bättre val för andra.

4. Det blir snart bättre!
Avgiftningen är tuff, men tänk på att de första dygnen är värst. Du kan få sömnstörningar, känslosvängningar, svullnad och minnesförlust. Men håll ut! Efter fyra till åtta dagar klingar det värsta av.

5. Hjälp dig i balans
Det är viktigt att du hjälper kroppen att känna sig i balans, det bästa sättet är att äta regelbundet. Planera noga vad och när du ska äta, och se till att ha allt du behöver hemma. Då slipper du sug på grund av lågt blodsocker, som kan spoliera allt.

6. Rör på dig
Då gör kroppen sig av med gamla slaggprodukter, och du känner dig piggare och gladare. Efter alla år av jojobantning och sockerpåslag känner du dig kanske som en rostig avställd bil, men det dröjer inte länge innan det känns det bättre! Börja med promenader. Det viktiga är inte att du blir svettig, utan att du rör på dig.

7. Skit i återfallen!
Det hör till att få återfall då och då. Lägg inte så stor vikt vid det, det är bara att ta nya tag. Att bli nykter sockerberoende är ett livsprojekt. Tänk på att det tar ungefär ett år för kroppen att komma i balans kemiskt.  Och då minskar sötsuget rejält. Med bra mat och rätt tankar kommer du klara det!


En bra egenskap.

Idag i skolan när vi hade hälsopedagogik skulle vi rita av oss själva och skriva namn på pappret. Inget avancerat och skulle bara ta 5 min. När vi va klara skulle vi skicka pappret vidare till den som satt till vänster och på det pappret vi fick skulle vi skriva någon bra egenskap med den personen. Så höll vi på så tills vårt papper kom tillbaka.
 
Jag ser mig själv som glad, snäll och pratsam och det va det dom flesta skrivit om mig. Det va lite kul att dom ser på mig så som jag själv ser på mig. :) Sen känner vi ju inte varandra så bra att dom vet alla mina andra egenskaper men det är en av sakerna jag ser mig själv och tror att andra ser.
 
Vi såg också en föreläsning där en man pratade om hur vi tänker och ser på olika situationer. Om att tänka rätt. Ett av budskapen va typ att man behöver inte gilla alla men man kan acceptera alla. Något som man borde fundera på och göra. :) Fast än det inte är så lätt ibland. ^^
 
 

Ögonbryn.

 
 
Som ni ser har jag inga ögonbryn. Fast det har ni ju sett på andra bilder för man ser rätt tydligt att jag ritar dom. ^^ Iaf, jag har bestämt mig för att spara ut dom igen. :) Anledningen att jag ritat mina ögonbryn är för att jag aldrig kunde få en fin form på mina egna. Dom blev alltid "raka" typ. Bara för att jag inte har hår så högt upp på brynbenet. Meeen det SKA gå nu. Jag får se lite ovårdad ut ett tag för det SKA gå. Sen kanske jag borde prova lite sånt frans serum.
 
Någon som testat ett märke och vet ifall det funkar?

Mer paket.

 
Nu har jag fått tummarna ur röven och hämtat ut lite paket. Undrar vad det är. :D Blir som ett barn på julafton när jag får paket som jag inte vet vad som finns i. Stary tuned. :)

Eventet.

 
 
Sorry för ett sent inlägg. Gick i skolan till fyra sen har jag varit lite med Anton och pluggat och lite så. Fick hem tre dvd:er från hyllningseventet för min pappa i stockholm i januari. Haha såååå pinsamt. Jag höll fan på att dö när jag såg mig själv på scenen. Och så va jag full när jag va tvungen att gå upp där. Haha. Aja det va bara massa raggare så dom bryr sig nog inte om jag va lite knäpp. ^^ Skit kul att se iaf. Dvd:n kommer ut på ginza den 24:oktober. :)
 

Han bröt rekordet.

 
Många av er har väl inte missat Felix från österrike. Han hoppade ikväll och han klarade. Han hoppade från 36 km höjd och bröt ljudvallen. Fy fan va coolt. Han hade tränat inför det i fem år. Alltså sån adrenalin kick man måste får av det. Det tog nog fem min eller mer för han att komma ner på marken. Vet inte exakt. Det a ju ett  väldigt farligt hopp och lilla minsta fel kunde reslutera i hans död. Grattis till han iaf!
 
Länk till nyheten.
 

Tröttnat.

 
1. Han vill inte ha sex med dig. Du försöker och försöker och ibland nästan tjatar. Försöker med nya sexiga underkläder, försöker mysa till det osv, men han vill helt enkelt inte. Då har han antagligen tröttnat. Visst kan sexet bli mer sällan i ett förhållande man varit i länge men om han ALDRIG vill, är du nog intressant för honom längre.
 
2. Han vill hellre va med sina vänner en dig. Att mysa med dig och hitta på saker med dig är inte intressant längre, just för att han tröttnat och då är vännerna roligare.
 
3. Han säger aldrig några gulliga saker till dig mer. Inget att du är söt, snygg, vacker. Han säger inte älskling eller något. Inte ens när du verkligen fixat till dig.
 
4. (Om ni inte bor med varandra) Han hör aldrig av sig. Det är alltid du som får fråga om ni ska ses. Och oftast när du frågar så har han "annat" för sig.
 
5. Han har blivit väldigt flörtig med andra. Näst intill så att han raggar på fester. Kanske till och med skriver flörtiga saker till tjejer. Då har nog känslorna svalnat för länge sen.'
 
 
Och då finns det bara en sak att göra. GÖR SLUT! Gå inte att hoppas på någon som tröttnat. Gå inte efter hela tiden. Då förtjänar du någon annan.
 
 
 

Japp, en pöl.

 
Har inte blivit mycket bloggande idag heller. Har varit mycket med Melanie och så har jag inte kännt för det.... Förrän nu. Jag har bestämt mig för att inte skita i det här. Jag har kämpat och tänker inte sluta med det. Jag älskar ju annars att blogga och ska inte låta lite höst deppighet komma i vägen. Men suget börjar faktiskt komma tillbaka nu. :)
 
Idag har iaf vi tagit lugnt och lekt ned lera, tittat på filmer och sånt. Nu innan Melanie blev hämtad gick jag, hon och Anton till lekplatsen. Den va dock inte lika roliga som en stor vattenpöl hon hittade. Haha hon sa att där va fisk men inte hajar för dom ligger och sover i sin säng. ^^

Synd.

Har inte blivit så mycket bloggning idag heller. Fast dagen är iof inte över. Melanie har varit väldigt krävande också så jag har ägnat väldigt mycket tid åt henne. Sen tycker jag det är så jobbigt också att jag har bloggtorka och är lite neråt för bloggen får lida och läsarna går neråt. Har ju kämpat så mycket med bloggen så känns som att jag kastar den i papperskorgen. :(
 
Får ta tag i det mer. Jag och melanie har iaf lekt med lera idag också. Fast idag färgade vi den rosa med karamellfärg. Det va väldigt uppskattat. Haha.
 
 

Pumpor och sånt.

Uppe med tuppen idag. Vaknade för en timme sen av att Melanie ville gå upp. Så det va bara att pela sig ur sängen och göra frukost. Blev det vanliga, osötade mackor med ägg och kaviar. Kan äta samma frukost alltid för jag bryr mig inte så mycket om frukostar så det kvittar. :P
 
Idag ska jag städa, tvätta och plugga. Ska också köpa en pumpa som jag och Melanie kan göra till en pumplykta. :)
 
 

Oboy.

 
Sorry för att jag inte bloggat idag. Har myst och lekt med Melanie hela dagen. Vi lekte först med trolldeg och senare gick vi till parken. Va faktiskt där väldigt länge men när vi kom hem hade Matte tappat nyklen, så det va bara att gå tillbaka igen. Drygt. Nu sover Melanie sen ett tag tilbaka och jag är jätte trött. Idag va en sån dag som medicinen bara slog på.
 
Har druckit varm oboy och myst lite framför tv:n nu lite innan jag ska lägga mig. Hittar inte min dumma kamera sladd så kan inte lägga in bilder. Störigt. -.- Säkert spöket som lagt den någonstans eller något. Imorgon ska jag blogga som vanligt men idag ville man ju suga åt tiden så mycket som möjligt med Melanie efter som jag saknat henne så mycket. :)
 

Hon är här.

Nu har Melanie kommit. :D Vi har gjort troll deg och lekt med den. Hon är så fin och gullig. Vi ska mysa själva i helgen. Alltså vi ska vara hemma utan att träffa hennes mormor, farfar, farmor osv. Det blir väl en lugn held då med lite mys pyssel och en stund på lekplatsen och lite sånt Som jag saknat henne! <3
 
 
 

Seriöst?

 
Det här va jag sommaren 2009. Eller är det jag? Jag kan inte fatta det! Haha sååå töntig och omogen jag va då. Eller ja, inte såå omogen i verkligheten men på bloggen. Och att jag ens gjorde så på bloggen gjorde ju mig ju egentligen tekniskt sett lite omogen i verkligheten också. Haha vad är det för töntiga bubblor jag gjorde? Okej många gjorde dom då men hur kunde JAG som oftast går mot strömmen göra så?
 
Som jag skämts när jag gått igenom arkiven. Men samtidigt inser jag hur mycket jag växt dom här senaste åren. Där va jag väldigt självupptagen. Missförstå mig inte nu, jag va snäll, det har jag alltid varit, men jag är mer ödemjuk nu. Står mer med fötterna på jorden. Att jag ens visar eller påminner er om dessa bilder. Haha. Aja, man får ju bjuda på sig lite.
 
Jag är glad att jag nu använder bloggen nu för att göra något fint, både skriva av mig och nå ut till människor. Använda bloggen för att göra andra glada, och för att peppa andra och inte bara skriva om jag, jag, jag, mitt, mit, mitt, så här ÄR det. Förstår ni vad jag menar?
 
Sen va jag ju såklart INTE sån med min dotter. Jag är inget psyko. Haha. Men att jag ens visade folk en sån bild om mig. OH MY GOOOOD!
 

Ink master.

 
 
Såg ni det nya programmet "Ink Master" igår? Verkligen ett program för mig. :) Älskar tatueringar och är väldigt fasinerad av dom som gör tatueringar och hur dom gör. Skit kul med såna program där dom tar in ett par personer som ska lära sig och så åker en efter en ut.
 
Detta avsnittet handlade om att dom skulle göra "old school" tatueringar. Jag tycker INTE det är snyggt, ser ut som gnugg tatueringar, men det är ju min åsikt. Då skulle dom iaf tatuera på riktiga människor som sa vad dom vill ha. Skulle jag ALDRIG gjort. :O Jag menar personerna är ju där för att testas och kanske inte alls är så duktiga! Och många av dom gjorde ju faktiskt inte ett så bra jobb. :/
 
Men ett väääldigt underhållande program iaf. :D

Torka.


Ben.

Nu har jag varit och tränat ben. Körde fem övningar idag. Och så gånger 8. Denna vecka och näste kör jag gånger 8. Mycket roligare än gånger 15 för det gå snabbare och lättare att hitta rätt tyngd. :) Innan ajg tränade benen provade jag att springa på löpbandet med den högsta lutningen. Fy fan. Va som att springa i uppförsbacke. Det tog riktigt på rumpan. :P
 
Körde mage också som vanligt. Denna gången vill jag klara det. Eller nej, jag SKA klara det. Jag vil så gärna fullfölja träningen, känna at tjag lyckats någon j*vla gång. Men det är bara att vara konsekvent. Rom byggdes inte på en dag. ;)
 
 

Va försiktig med rykten.

 
Idag i skolan pratade vi om sinnesorganen och ett av dom va hörslen. Vi skulle göra en övning som handlade om hörslen och minnet. Alla i klassen fick gå ut utom en tjej. Sen fick en efter en komma in. Då va det så att vår lärare hade läst en lång text om rökning för den första texten. Att nio av tio fick kol som rökade och massa annat (haha kommer inte ens ihåg själv nu vad dom sa mer. Så fick hon säga vidare det till nästa person, och den personen till nästa osv. En hel långt text slutade med att en tjej sa till mig "nio av tio har kol, någonting, någonting. Och i slutet blev det bara "nästa nästa, du kan ta in nästa". Haha. SÅ ja vad lärde oss? Att vi hör inte allt. Vi kommer inte ihåg allt.
 
Som med rykten. En sak kan höras av någon, som sen säger vidare det till nästa person och den personen till nästa osv. Det kan te.x va att en tjej säger til en annan om att den tredje inte har en sån snygg tröja. det kan då bli sen att hon sa att den va ful, sen blir det att hon sa att tjejen hade fula kläder, sen att helt plötsligt tjejen va ful. När det då kommer till tjejen som hade kläderna får hon då höra att en tjej sagt att hon va ful. Roligt va? (ironi).
 
Så rykten är just rykten. Dom är inte sanna. Folk förvränger saker och tappar bort delar av sanningen. Dom lägger till och tar bort. Till sist så blir det heeeelt annat än sanningen. Så får man te.x gå rundor och bli kallad slampa för något man inte gjort, bli kallad äcklig för något man inte gjort.
 
Så sluta säga vidare saker. Även om det inte är med meningen så kommer någon tappa bort delar av sanningen. Säga saker dom "tror" då dom inte kommer ihåg allt. Rykten växer medan det sprids.

Rött hår?

 
Satt och lekte lite i photoshop. Haha alltså det här va första gången jag ändrade hårfärg så därför blev det slarvigt och dåligt. :P Men visst blev det coolt? Kanske borde ha rött hår? då är jag lika fin som ariel. :) Haha nej men har haft väldigt rött en gång innan. Skulle nog inte våga göra det igen. ^^

Jag är vacker.

 
För det är ni. Var och en på sitt sätt. Alla har NÅGONTING som gör en vacker. Vissa har sina läppar, sitt hår, sina ögon, sin mage, sin rumpa, ja vad som. Och ALLA är alltid vacker i någons ögon. Och det viktigaste av allt, du ska själv se det.
 
Jag te.x gillar inte min kropp. Den har tagit rätt mycket stryk sen jag fick min dotter. Överblivet hud på magen, och (nej jag säger inte att jag är tjock nu) den lilla kropp jag har består kanske av 10 % muskler och 90% fett. Haha seriöst jag har inga muskler alls. Och då blir det lite dallrigt. Ni ser självklart inte det för tar bilder så att man inte ser det. ;) Meeeen det jag vill komma till, jag älskar mitt ansikte. Jag tycker att det är sjukt fint och "udda". Så jag väljer att mest fokusera på det. Testa olika smink, rita ögonbrynen på olika sätt och exprimentera.
 
Så om du te.x ÄLSKAR din mage och tycker att den är sjukt snygg. Gå i magtröja, tycker du att du har skit snygga lår, gå i åtsittande jeans. Välj att framhäva och fokusera på det ni tycker är vackert. Varför ska det ni inte gilla få all uppmärksamhet?
 
Sen när det kommer till det ni inte gillar, det är inte så farligt. Absolut inte. Det är nästan alltid så att dom saker du ogillar med dig själv, tänker inte ens andra på. För dom är för upptagna för att oroa sig för sina egna brister. Lär dig acceptera dom. Bara för att du har en liten brist enligt dig själv så gör inte det dig ful. Och tycker du att det är så hemskt och vill ändra på det (te.x genom att träna eller något sånt om du te.x vill gå ner i vikt) så gör det. Men under tiden, häng inte upp dig på det. Visst har du skit snygga läppar? Ja men tänk på det istället!
 
För som sagt, du kommer ALLTID vara bäst på att vara du!

Tränat.

Nu har jag varit och tränat. Har inte tränat sen i torsdags. Nästan en hel vecka. :O Shit det tänkte jag inte på. Men jag hinner styrketräna igenom kroppen denna veckan ändå. Så får jag väl ta lite kondition när melanie åkt hem på söndag. Ja för min snutta kommer i helgen förresten. :D Saknar henen så mycket! Ska bli jätte kul!
 
Haha shit va vit jag ser ut btw. Är fan brun ju. :O Konstiga kamera. :P
 

Piercingar.


Ååh jag vill ha så många piercingar. Tycker att det är skjut snyggt. Inte FÖR många dock. Då ser det bara konstigt ut, som en nåldyna. Men dessa är sjukt snygga. Har gjort alla mina själv men känner att jag vill gå till en piercare med dessa. Så blir det heeelt rätt. Även fast mina är snygga ändå. ^^
 
Har ni några piercingar? Vill ni ha några?

Just nu.

Nu ska vi ha redovisning i vård och omsorg. Iiih lite nervös är man nu. Vi är en rätt stor klass. Alla är väldigt snälla och förstående men det är ändå lite läskigt. :P åh önska mig lycka till!


Tips.


Matlagning.

Känns som att jag bara lagat mat idag. :P Fast det är ju skönt att ha fått det gjort så slipper man laga mat på 20 dagar. :) Sen är det lättare att hitta motivation till träning om man bara behöver ta fram en burk mat att värma istället för att behöva ställa sig och laga mat hela tiden.
 
 

Nya bilder.

Nu har jag tagit lite bilder till min nya bloggdesign. Blir inte den här bilden dock. Dom riktiga bilderna får ni se när designen är uppe. ;) Blev faktiskt riktigt nöjd med dom och min sminkning lyckades jag verkligen med idag. Ska ha det så här nästa gång jag festar. :D
 
 

Ett paket.

 
 
Har precis fått hem en avi från posten. Älskar gratis saker. :D Kan ni gissa vad det är? Det har något med hygien att göra. Haha. ;) Vad för något det är får ni se sen!

Inga lektioner.

När jag hade gjort vid mig i morse så skickade Linda och sa att lektionerna va inställda idag. Skönt på ett sätt för då kan jag fixa massa saker. Gick och la mig igen och vaknde tio. Så nu ska jag fortsätta att laga maten, träna och göra vid mig för att ta lite bilder til headern. En ny fin design kommer upp sen. En som passar mig mer. :D
 
 

Godis.

Nu har jag varit ute på en promenad, duschat och ska snart mysa med Anton framför supernatural med godis. Hoppas på att jag mår bättre sen. Det är så jobbigt att må dåligt för minre saker bli gjorda då. :/ Bloggen blir ju te.x uppdaterad med några inlägg men inte alls så många och kreativa som innan. Hoppas att ni har förståelse för mig. <3
 

Lite pepp.

 
Eftersom att jag börjat bli väldigt deppig är det ju en självklarthet att jag trotsar deppen och bloggar som vanligt. Så då passar det ju bra med lite tips på hur man peppar sig själv. :) Är du ledsen är det många saker du kan göra för att pigga upp dig.
 
1. Lyssna på jätte sorlig musik och gråt MASSA. Låter kanske konstig pepp men det är bra att få ut all sorgsenhet.
 
2. När du gjort det så lyssna på jätte glad musik. Sån musik som verkligen svänger och som alltid gjort dig på bra humör annars.
 
3. Ta en promenad. Gärna med musiken från nummer två. Soljus och motion är faktiskt bevisat på att göra oss glada.
 
4. Styrketräna eller jogga eller vad som, som får dig att svettas och få hög puls. Det utsöndrar endrofiner (såna substanser i hjärnan som gör oss glada). Du mår mycket bättre efter och kan också få ut massa ilska.
 
5. Titta på en komedi. Skratta, skratta och skratta. Liksom fejk it untill you make it. :D
 
6. Vill du inte va själv så va med en kompis. Ni kan titta på filmen tillsammans och kränga godis eller chips eller vad du nu tycker är gott. :)

7. Har du en pojkvän/flickvän så kanske du vill mysa med honom/henne. Det känns bra att känna trygghet när man är ledsen.
 
Så vet ni vad folks? Jag ska göra en del på denna listan nu för nu är jag TRÖTT på att må dåligt. ;P

Ett fiskrecept.


Fler inlägg.

 
 
"Tycker du verkligen skriver aningen dåligt nu .. Kommer ju aldrig några inlägg längre :("
 
 
Svar: Ja jag vet att jag inte gjort så många inlägg dom senaste dagarna tyvärr. :/ Har varit lite deppig på grund av en personlig sak som jag inte vill ta i bloggen. Men ska bli bättre påatt göra inlägg. :)
 

Vinnarna.

 
Dessa tre tjejer är vinnare av var sitt presentkort på 500 kr hos importgrossisten. Har skrivit till er angående vinsten. :)

Linas matkasse.

Nu har Lindas matkasse kommi och jääävlar vad massa grönsaker. Nyttigt och fräsht va det. :) Kött och fisk och massa godsaker. Ska bli kul att laga annorulnda lite mer avancerade recept faktiskt. Det blir min dag imorgon. Att laga all mat och lägga i matlådor. Tror att jag får låna Antons frys. Haha.
 
 

Piercing.

 
Har beställt piercing till min underläpp nu. En hästsko. Hade massa såna innan men blivit av med alla. Hur jag lyckas vet jag inte. -.- Så nu har jag iaf köpt nya som ska pryda min läpp. Senare ska jag göra en i andra sidan. Kommer bli as snyggt. :D

Mackan.

Godmorgon sunshines! Vaknade riktigt sent idag. För en timme sen typ. Fattar inte hur jag kunde sova så länge. :O Va säkert min dumma verkliga dröm som gjorde det. Idag ska jag tvätta, städa och laga massa mat. Linas matkasse kommer idag så det ska bli kul att laga alla dom olika maträtterna. :D Så har jag matlådor för ett bra tag fram över.
 
Har förresten ätit vårldens godaste bröd idag. Ett bröd från finus tror jag det är? Riktigt fluffigt och gott. Yammie!
 
 

Sorry.

 

Fest.

Sitter nu och dricker med några killkompisar och Anton. Inget speciellt händer så vi tog saken i egna händer. Haha. Roligt fr att jag inte druckit på länge så alkohol ruset blir liksom roligare då. Allt blir bäst om man bara göra det ibland och inte hela tiden. Håller ni inte med mig? :) Lagom is the shit. ^^
 
 
 
 

Hur???


8 saker ni nte visste.

 
1. Första fyllan hade jag när jag va 14 år, men det va först när jag va runt 19 år som jag började gilla att dricka på fester. Innan dess tyckte jag inte att det va så roligt att dricka.
 
2. Jag blir lätt kär och det är svårt för mig att komma över någon.
 
3. Det är skönt att vara själv ibland men oftast vill jag alltid ha sällskap av någon.
 
4. Jag kan slicka mig själv på armbågen.
 
5. Jag är bisexuell. Märkte av det lite när jag va 12 år men fattade mest va det va när jag va 16.
 
6. Jag tror på magi, andar, att det finns "något" som är större än oss, på tur och lite på ödet.
 
7. Jag är oftast väldigt snäll och gillar inte att bråka om det inte är något stort.
 
8. Jag tycker oftast att det är roligt att köpa saker till dom jag bryr mig om än mig själv.

Black jack.

Godmorgon! Vaknade för en timme sen typ. Glömde att ta min medicin igår kväll så tog den först halv elva, så jag är riktigt trött och seg fortfarande. Jag vill gärna dricka idag, är rätt sugen på det, men verkar inte hända något denna helgen heller. -.- Imorgon ska jag nog till Mattes boxningsinvigning. Det kommer en känd boxare och massa sånt. Ska ta med min kamera och ta massa fina bilder. :)
 
Har förresten spelat black jack ett tag nu. Det är så roligt. :D Är riktigt hookt på det. Fast spelar med låtsas pengar så klart. ;) Hade aldrig vågat att spela med så mycket riktiga pengar. Haha.
 

Tävling.

 
Glöm inte tävlingen hos importgrossisten. :) Imorgon (fredag) klockan 18:00 kommer jag att dra 3 vinnare. Klicka på bilden för att komma till inlägget!

Got to love the gym.

Har varit och tränat nu. Det va lite segt idag faktiskt. Men det skulle göras så det va inget gnäll med det. Känns bra nu efteråt iaf. :) Idag va det bröst och rygg. Det känns aldrig som jag tränat tillrcäkligt när jag tränar bröst och rygg även om jag gjort allt jag ska. Oftast tar det 45 min så det är ju lagom. Tror att det är för att det är stora muskel grupper och dom pallar ju mer. Armarna sviker också efter ett tag så kan va det.
 
Men jag va duktig med bicepsen iaf. :D Haha.
 
 
 

Få din mage platt.

Tänkte tipsa er om en JÄTTE bra övning som stärker bålen dvs, gör din mage platt. Den är jätte bra för tjejer som fött barn, men även för dom som inte fått det. Ju starkare bål du har desto bättre hållning får du, du orkar mer och din mage blir platt. Ni vet när man ätit så svullnar magen lite? Ju starkare bål desto mindre blir svullnaden. Det är för att bålen är det som håller "allt på plats". Man kan kalla den för en korsettmuskel. Den går runt hela kroppen. Jag har bara gjort den (och andra bålövningar iof) i en och en halv vecka och min mage har redan börjat dra in sig. Det är många som lyckats få relatvit platt mage efter 6 veckor och haft gravid magar från början. Det är ju såklart inviduellt hur lång tid det tar men det funkar för ALLA.
 
Du gör iaf så som på bilden nedan. Antingen så eller så kan du gå ner på dina armbågar. Alltså likadant på bilden men du lutar på dina underarmar istället för händer. Du kan göra en planka mot ett bord med. Det är bra att träna musklen från olika vinklar.
 
Du gör plankan i 30 sek, vilar i 30 sek, sen upprepar du det tre gånger. Kan du längre så gör det längre men inte mer en i 1 min. Klarar du gör 1 min tre gånger så går du vidare till en svårare planka. T.ex kan du lyfta ett pen när du gör den eller en arm.
 
Du kan också göra en sidoplanka som också stärker musklerna på sidan. Det är i princip samma sak fast du lägger dig på sidan istället för magen mot golvet. Om ni förstår hur jag menar?
 
Att tänka på när du gör plankan:
 
Du ska vara rak i kroppen, det är därför det kallas för plankan.
Svanka inte med ryggen utan luta bäcknet innåt. Typ som att du ska jucka och sen hålla det där. Haha.
Dra in och spänn magen. Oftast sker det av sig självt när du hittat tekniken.
 
Har jag inte förklarat tillräckligt bra kan ni google det. Haha
 

Så fina!

Så fina läsare jag har alltså. Jag visste först inte om jag skulle skriva den texten om min dotter, men kände att ni fått veta lite här och där och det har varit många frågor kring det. Nu är jag iaf glad att jag gjorde det. Ni är så söta och jag har fått så många fina och peppande kommentarer. Jag vet att ja gär en bra mamma men det känns oerhört bra att höra det också. Så tack! Ni är verkligen jätte underbara! <3
 
Idag har vi iaf pratat om sinnesorganen i skolan. En klasskamrats mormor kom och pratade om gula fläcken, som gör att man gradvis ser sämre hela tiden. Va väldigt lärorikt. Snart ska jag träna (som vanligt) och det blir bröst och rygg idag. Måste svara massa företag och sånt med. Samt plugga på prov. Blir en fullspäckad dag. :P
 
 

Lång text om min dottter och soc.

 
För mer än ett år sen, den 13:e juli gjorde jag något som jag ångrar idag (fast än jag VET om att det va det bästa beslutet då), jag lämnade bort min dotter till en fosterfamilj. Jag har som jag skrivit tidigare en sjukdom som heter bipolär, där jag pendlar mellan att vara mansik, normal och sjukt depprimerad. Jag hade för låg dos på min medicin så jag blev bara mer och mer deprimerad. Så mycket att jag började tänka självmord. Jag klarade inte att ta hand om min dotter. Min fina ängel som förtjänar allt i världen.
 
Jag lämnade bort henne TILLFÄLLIGT men sen när jag ville ha tillbaka henne, när jag mådde bra igen. Ville dom vänta hela tiden. När jag väntat några månader vill jag inte vänta mer. Jag hade fått rätt dos medicin och mått bra ett bra tag. Jag trodde ju liksm att jag skulle få tillbaka henne när jag ville, då dom sa det.
 
Vi gick till förvaltningsrätten med det där soc tog upp vart lilla minsta fel jag någonsin gjort med Melanie. Som att typ missa en tid till bvc som jag bokade om och kom på sen. För att ta ett exempel. Förvaltningsrätten brydde sig dock inte om det utan dom tänkte bara på att det skulle gå 6 månader minst eftersom min läkare sa att man kunde se resultatet av min medicin först då. Vi väntade och i maj i år va det dax att få hem henne. Dom ville att det skulle bli en mjuk övergång och det ville vi med. Så vi utökade tiden till att ha henne varannan helg. Och nu ska vi öka det till varannan helg och någon dag i veckan. Jag börjar bli otålig nu då det tagit överdrivet lång tid.
 
Men vi ska få hem henne nu. Dom sa att dom ville att en familjepedagog skulle först komma någon timme till oss för att se hur vi tar hand om melanie. Jag bryr mig inte då jag vet att jag och mitt ex gör ett bra jobb. Vi har gått en föräldrarkurs (som soc) ville så säger familjepedagogen att jag gör fel så är det ju isåfall den andra familjepedagogen på föräldrarkursen som lärt oss fel. För vi gör precis som han har lärt oss.
 
Jag saknar henen så mycket att det gör ont och varje gång hon ska åka hem blir jag så ledsen. Jag visar det dock inte då utan tar det när hon åkt. Hon är verkligen den finaste och SNÄLLAST tjejen man kan tänka sig. Jätte rar och artig. Skjuter soc fram det så att vi inte får henne innan jul kommer vi gå till förvaltningsrätten igen. Då kommer vi garanterat få rätt och få hem henne men jag tänkte att vi gör som soc säger ett tag. Det är ju enklare att få hem henne på det sättet än att åka till rätten.
 
Jag har fått mycket skit för detta. Blivit kallad dåliga mamma, att jag inte borde få hem henne för hon hade inte haft det bra hos mig och att det är synd om henne som har en mamma som mig. Att jag aldrig skulle skaffat henne. Det gör så sjukt ont att höra det. Jag VET att jag är en bra mamma. Jag blev bara depprimerad.
 
Jag älskar verkligen min dotter, Och jag gör allt för henne.

Finare hår.

 
1. Köp schampo hos hårfrisörer. Gärna för färgat hår även om du har blont. Dom är MYCKET bättre och drar inte ur färgen ur håret, dessutom är schampo för färgat hår bättre för hår som lätt blir fett.
 
2. Använd hårinpackning två gånger i veckan och balsam efter. Inpackning öppnar upp hårstårna och går in i håret medan balsam sen sluter dom igen.
 
3. Duscha håret i kall vatten innan du går ur duschen så blir det mer glansigt.
 
4. När du torkar håret med handduk, gnugga inte. Det sliter väldigt mycket på håret. Försöka att "krama" det tort så gott det går.
 
5. Använd gärna silkesspray eller silkon droppar eller liknande medel efter du duschat. Då håller sig håret lent och fint längre och blir inte "fluffigt".
 
6. När du har det uppsats, använd tottar utan den metall grejen i bitten. Den sliter på håret mer än vad man tro.
 
7. Klipp håret regelbundet. Inte för att det ska växa fortare (håret växer från hårbottnen. Fattar inte vart den myten har kommit ifrån att det skulle växa snabbare för att man klipper det) utan för att topparna inte ska klyva sig för mycket och sen kanske knäckas.
 
8. När du ska sova ha det uppsatt eller gärna i en eller två flätor. Då skyddar du håret mer.

(Till min pappas fans)

Tänkte berätta en historia igen om min pappa. Denna är lite rolig. :P
 
Jag va åtta år och min pappa och Leila kom på besök en helg. Vi gick på resturang på fredagen och hade det mysigt. Tror det va första gången jag träffade Leila och kommer ihåg att jag tyckte att hon va jätte snäll. :)
 
På fredagen tog pappa ett par öl, eller drinkar (ja jagkommer ju inte ihåg det). Tyvär. Men pappa va som han va. Nästa dag sov han längre än vad vi andra gjorde. Jag va med min kompis då och efter ett tag blev jag otålig och ville att pappa skulle vakna. Jag ville också att min kompis skulle få träffa pappa.
 
Så jag öppnade sovrums dörren och då vaknade han och gick till dörren och stängde den. Han kom sedan ut igen men anledningen att han stängde va.... Att han va naken! Min kompis och jag så hans ***. Haha jag brydde mig inte så, det va ju min pappa (lite äckligt va det. ^^) Men min kompis skrattade jätte mycket och sa hela dagen, "jag har sett din pappas pille". :P
 
Så det va första intrycket hon fick av honom. Haha.
 
 
 

Glad tjej.

Nu är jag en glad tjej idag med. Fick A på mitt medicin prov och inlämningsuppgiften. :D Skit kul! Ska snart ner till vårdcentralen och ta bort mina stygn som jag fick när jag tog bort min leverfläck. Efter det blir det booooxning. Yäy! :D Tycker att det är så jävla kull alltså. Så då blir det att svettas ordentligt.
 
 
 

Just nu.

Haha idag ska vi öva på att byta skjortor på varandra och bädda rent på sängen medan någon ligger i den. Kommer bli skit skoj ju! Så ja, idag blir jag en gamling. ;) haha


Ben och rumpövningar.

 
"Hur tränar du benen? :)"
 
"Kan du inte göra inlägg om olika övningar man kan göra hemma? :)"
 
 
Svar: Dessa frågor fick jag i mitt inlägg där jag skrev att jag hade tränat ben.
 
Denna månaden kör jag ett par övningar i en särkilld ordning.
 
Först utfall 10x15, (alltså 15 sets och så gör man det tre gånger med vila mellan varje.
 
 
Sen gör jag knäböj 10x15
 
 
 
 
 
Och rumplyft:
 
 
Sen kör jag lite övningar på maskiner som jag inte vet vad dom heter. :P Det är bara att googla egentligen så får man fram massa bra övningar. Dessa övningar kan du göra utan vikter också men då får du göra lite fler. Vikter är ändå bäst för då kan du köra dig slut på få reps och det äör det som bygger muskler (tänk dig nu inte två stora muskliga ben, utan slimmade fasta). Kvinnor har svårt att bygga muskler så det är ingen fara. ;)
 
Man ska inte vara rädd för muskler. Har du mycket muskler bränner du mer fett än en vanlig person då muskler tar väldigt mycket energi. Din kropp blir fastare och FRAMFÖRALLT starkare. Du orkar med din vardag bättre. Det är också därför jag tränar, inte bara för mitt utseende. Jag vill bli stark. :P

Mysa hela kvällen. <3

Nu har jag trääääänat. Sån energi man har nu när man börjat träna. Det är inte klokt. :P Tränade biceps, triceps och axlar idag. Så ska jag boxas imorgon. Mina axlar och armar kommer vara helt börbultade. :O Men det är roligt som fan att boxas så det gör inget.
 
Nu ska jag fkatiskt ägna kvällen åt att mysa med Anton. Skolan, bloggen, träning och massa annat har tagit mycket av min tid så vi har inte hunnit riktigt va med varandra på ett tag. Men idag ska vi. <3
 
 
 

Massa choklad.

 
Ååååh, jag har blivit sockerberoende igen. :( Speciellt på choklad. Älskar choklad. Och nu när jag ska sluta och bara äta det en gång i veckan så tänker jag på det heeela tiden. Gaaah så sugen jag är! Men det kan ju kvitta om jag tränar och äter rätt om jag trycker i mig choklad varje dag. Inte bra. Blir onödiga utgifter, inte bra för kroppen med överdrivet mycket socker, sen är det inte kul att vara beroende av något. Men det är ju så gott. :|
 
Vilket choklad är er favorit choklad?

Sluta mobbas!

 
En av redovsningarna idag i skolan va mobbing. Jag tycker att det är ett väldigt viktigt ämne så det är en bra sak att dra upp i bloggen. Varje dag blir jätte många mobbad, både i skolan, sin arbetsplats och hemma. Jag egentligen var som. Det många inte tror är att vuxna inte mobbas men det gör dom. Och det gör lika ont även då.
 
Mobbing är inte bara fysiskt som sparka, slag, knuffar osv. Utan även psykiskt det kan va te.x:
 
Skratta och hona en person, utfrysning, viska bakom ryggen, säga fula och kränkande ord mm. Det värsta med mobbing är egentligen att den psykiska mobbningen sätter sig väldigt hårt och djupt. Det kan ta år innan en människa som blivit mobbad läks, om dom äns blir det.
 
Alla har väl märkt att det även i blogg världen förekommer mobbing. Folk hänger ut varandra till höger och vänster, pikar varandra och skriver elaka saker om varandra. Till och med läsarna kräner bloggare. Det är verkligen ironiskt efter som att bloggen är till för det mesta för läsarna. Och så får bloggarna skit tillbaka? Nätmobbning är faktiskt ett ut av den vanligaste sortens mobbning.
 
Det är också ironiskt att dom flesta som mobbar har en väldigt dåliga självkänsla. Tänker man logiskt borde ju dom människorna förstå hur det känns och inte mobba någon. Men istället för att bättra på sin självkänsla på ett bra och snällt sätt tar dom det ut över andra.
 
Hur stoppar man mobbing då?
 
Ge alla en chans. Hälsa på alla personer i klassen, personal rummet osv. Låt alla va en del av gemenskapen och va alltid snäll. Visst kan man bråka men man ska aldrig frysa ut någon. Strunta i om en person ser ut på ett annorlunda sätt enligt dig och titta på människan som person.
 
Ser du en som blir mobbad, våga säga ifrån, att detta är inte okej. Våga bli vän med personen även om andra tycker att det är fel. Se personen och bekräfta personen att dne är bra precis som den är.
 
När det gäller mobbing bland bloggare, sluta häng ut folk, sluta pika andra bloggare och fokusera på ditt eget istället. Allt blir så mycket trevligare och lättare då. Och du som läsare, har du inget snällt att skriva så skriv inget alls.
 

Dagens outfit.

Nu är jag hemma från skolan. Vi har haft hälsopedagogik hela dagen med redovisningar. Vi hade ju sexualitet och relartioner. Könsjukdomar va inräknat och fy fan va äckliga bilder. :O Blev riktigt äcklad även fast jag sett dom några gånger.
 
Ska snart iväg och träna. Armar och axlar blir det idag. Har verkligen börjat gilla att träna. Skit skoj. Imorgon är det boxning och jag längtar. Ska bli kul hur långt jag har kommit tills nyår. Mycket kan hända med kroppen på den tiden. :P
 
Så här ser jag iaf ut idag. Inget speciellt. Bara en vardaglig outfit. :)
 
 

7 bra tips.

 
1. Varje morgon så ställer du dig i speglen och säger tre saker som du tycker är bra med dig själv.
 
2. När du gör mindre bra ifrån dig på olika saker, tänk bara "det gör inget, det blir bättre nästa gång".
 
3. Säg hej till människor. Detta kanske låter konstigt men är man glad och säger hej och personen säger hej tillbaka, blir man faktiskt glad. Och då blir säkert den andra personen glad. Då ökar din självkänsla när du gör något bra. Win win. :)
 
4. Försök göra tre snälla saker mot människor varje dag. Samma sak här. Är du snäll och hjälper andra blir du själv glad.
 
5. Utmana dig själv. Kanske med att teckna, en kampsport, träna vanligt, jobba på att din blogg ska växa eller vad som. Du stärker din självkänsla och växer mer som person.
 
6. Försök fokusera på det du tycker är snyggt med ditt utseende och gör något skoj med det. Gillar du dina naglar, fixa till dom lite mer, gillar du dina ögon, lek lite med smink, ditt hår, ta hand om det med inpackning, silikon droppar osv.
 
7. När det kommer till dom sakerna du gillar mindre med ditt utseende, upprepa för dig själv "det är inte så farligt, det är rätt snyggt, detta gör mig unik och speciell."
 
 

Tränat ben.

Nu har jag tränat ben. Jag mår faktiskt mycket bättre nu. Det är sjukt så mycket träning kan göra. Man får ju dom underbara endrofinerna efter passet som gör en glad. Men att det skulle funka så här bra visste jag inte. :P Tränade benen idag och magen (plankan) som vanligt. Körde utfall och så övningar på två maskinen och så höftböj (?) tror jag den heter. Den man ligger ner och tränar rumpan. Kommer nog känna det imorgon. :P
 
Efteråt blev det en protein shake och en banan. Många glömmer bort att äta efter ett träningspass men det är väldigt viktigt. Du har brytit ner dina muskler under passet och dom behöver näring för att reparera sig. Det omfattar också SNABBA KOLHYDRATER. Så va inte rädd för att få i er det. ;)
 
 
 

Finaste läsare.

 
Jag får jätte ofta såna dagar, då "livet känns piss" och man inte är på humör för att engagera sig i någonting. Men en lärare på min grundskola gav mig rådet att ta kontroll över mitt humör, för enligt henne så funkar det - även fast jag var skeptisk. Men jag provade på hennes teori och, tro det eller ej, men allt det deppiga övergår till något glädjerus istället. Och allt man behöver göra är att se positivt på saker i en kvart för att rädda resten av dagen.

Exempelvis, Vakna på morgonen och ställa sig framför spegeln och säga; "FAN VA VACKER JAG ÄR, trots att jag har en finne som satt sig i på mitt näsben så är jag unik. Och det kanske är just den finnen som får mig på dåligt humör som istället kommer rädda hela min dag!"

Eller "Gud vilken fin tröja jag hittade i garderoben!Jag visste att jag hade den men inte att den passade SÅ bra på mig!"

Säg allt som troligtvis inte glädjer dig för stunden, men senare, och säg det högt. Det kan vara allt från saker - till personer till något man själv skapat som man kan få den extra energigivande positiva känslan av. Precis den känslan som ska komma och rädda hela ens dag.

Kram!
 
Såna här kommentarer får mig verkligen på bättre humör. Så fina läsare jag har som peppar mig och skriver råd och tips. Det är det här som gör det extra roligt att blogga. Jag ska verkligen ta vara på dom här tipsen och prova dom. Tack så mycket. <3

Deppig.

Är jätte deppig idag. Hatar när det händer. Dagarna förstörs så mycket då. Och när jag är deppig får jag sån ångest av att träffa folk. Så det blir mest att jag skiter i det. :( Jag ska iaf försöka träna idag. Blir nog hemma. Vill inte gå ut. Det kanske blir bättre då. Hoppas jag iaf. Behöver verkligen muntras upp.
 
Tur att jag har er fina läsare som alltid gör mig på bättre humör. <3
 
 
 

RSS 2.0