Sola..



Jag har velat sola solarium länge. Men först va problemet att jag va tvungen att ta bussen till klippan varje gång jag skulle sola, och sen kom nu det största problemet, min dödsångest. Jag är ju heeelt säker på att jag kommer få cancer om jag solar solarium. Haha! Och då menar jag i måttliga mängder. Nu så jag att en frisörsalong här i Ljungbyhed hade solarium. Så jag ska prova på att sola.. Fast med solkräm! Haha! Jag är så nojig av mig. Jag blir väl brun någon gång. :P

Armonica Elettronica



Jag kan inte sluta älska denna låten! <3

Anna Anka..

Nu har jag och älsklingen precis käkat tacos. Så jävla gott rent ut sakt. Haha. Älskar det. Älsklingen har stuckit till hans föräldrar nu coh sak se fotboll och jag har suttit och sett Anna Anka söker assistent. Va inte så bra denna gången så vi får se om det blir bättre. Annars kommer jag nog inte fortsätta titta på detta. :P


Sms:a när man kör bil?



Jag tittade på Opra show idag. Där så jag att det va 4 gånger större risk att man krocka om man pratar i telefon medans man kör. Och 8 gånger större risk om man sms:ar. Dom sa även att det är större risk att man krockar när man pratar i telefon och sms:ar än när man kör rattfull(!). Det är ju helt sjukt.

Det är olagligt att köra rattfull men det är inte olagligt att prata i telefon och sms:a medans man kör?
Hur sjukt är inte det? Är det värre så borde det ju också vara lagligt. Det är ju som att misshandla är olagligt men att mörda är okej. :S Jag tycker dom borde införa en lag som säger att man itne får prata eller sms:a medans man kör.

Jag vet själv hur obehalgigt det är att åka med någon som gör så.
Hatar det. Nej fan va konstigt att det inte finns en lag mot det!

Pepsodent white now..



Jag vill bara tipsa om den här tandkrämen.
Jag så att en annan bloggare hade tipsat omd en så jag köpte den nu när jag och älsklingen stohandlade. Och den funkar verkligen! Redan efter första gången blev mina tänder super vita. Och dom blir bara vitare och vitare. Så släng inte ut era pengar på tandblekning. Köp pepsodent white now istället! ^^

Tre saker..



1:
Det ser ut som att jag ljuger när jag talar sanning. Konfronterar någon mig om något så blir jag nervös även fast jag talar sanning. Det kan bli ett problem ibland.

2: Jag tycker att jag ser skit bra ut sminkad från halsen och upp. Kroppen hatar jag så mycket att jag vill spy.

3: Jag tycker att muskler på en kille är skit sexigt, men det jag tänder mest på är smala killar. Muskulösa killar är snygga men smala killer får mig tänd.

Bleker hår..



Sorry för en dålig uppdatering.
Det blir så när älsklingen är hemma och ockuperar datorn hela tiden. Håller på att färga älsklingens systers hår. Eller ja, bleker det rättare sakt. :P Har inte kunnat träna pilates än för som sakt ockuperade älsklingen datorn.


Skärp dig Linda..

Godmorgon Sötnosar! Själv vaknade jag för ett tag sen. Har käkat frukost, gett Melanie frukost och läst bloggar. Ska när som helst börja träna pilates. Skulle egentligen följa med älsklingen till läkaren idag men jag behövde inte det. Så då passar jag på att träna lite. :)

Jag får se till att skärpa mig med konditionen.
Den första veckan va ju bäst men då höll jag på med mycket kondition. Andra veckan inte så bra. Så denna veckan får jag allt ta och börja med det igen. Ska dra iväg till gymmet efter att jag käkat min andra gång idag.


Godnatt..

Ush! Det här har varit en riktigt seg blogg dag. Ska uppdatera bättre imorgon. Nu ska jag sova! Godnatt! <3

Min katt är kåt..

Puuh, har varit i full gån hela dagen. Har städat och hållt på. Älsklingen skulle ju egentligen hälsat på Johan men det blev inte av så han va här hemma och hjälpte mig istället. :P Snart ska jag gå en promenad i det fina vädret. 10 plus grader. Det är inte illa det. Jag blir så glad när våren kommer. :)

Föressten så är min kat i sin kåt period och går och skriker hela tiden. Hon upptäckte att Melanie va villig att klappa henne så hon stod där och tryckte upp baken. Haha så såg roligt ut så jag fotade och filmade det. ^^ Videon lägger jag ut sen men bilden kan ni få nu!




Min viktminskning..



Hur jag såg ut då:


Vecka 1:

Vikt: 54 kg
Midja: 75 cm
Runt magen vid navlen: 84 cm
Rumpa: 96 cm.

Vecka 2:

Vikt: 52,8 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 83 cm
Rumpa: 94 cm

Hur jag ser ut nu:

Vikt: 52,5 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 81 cm
Rumpa: 94 cm

Mål:

Vikt: 49-50 kg
Midja: 69 cm
Runt magen vid navlen: 76 cm
Rumpa: 90

Ååh har bara gått ner 0,3 kg denna veckan. :/ Fast ok, jag va ju sjuk i förrigår så jag va tvungen att äta rät mycket igår för att återställa magen. Och jag har ju fuskat lite. Som vanligt haha. Men ska försöka att inte fuska denna veckan.

Denna veckan har jag i alla fall minskat med 1 cm på magen, inget på midjan och inget på rumpan. Fast jag tror jag mätte fel förra väckan på rumpan. Men skitsamma. Det går i alla fall neråt. :) Och magen är tack vara pilates. :D

Fluff Linda..

Sitter och käkar en macka och äter yoghurt. Fan asså jag mår fan illa hela tiden. inte jätte illa men så där illa så att det är störigt. Har ätit nu och känner att jag mår inte 100. Börjar bli riktigt störigt nu. Jag har ju saker att göra. :(

Idag ska jag i alla fall städa. Det behövs efter helgen. Sen ska jag gå en låång runda. Har fuksat riktigt mycket denna veckan och igår behövde jag feta mig som fan för att må någorlunda bra igen efter att ha spytt upp allt jag hade i mig i söndags. Älsklingen fick ledigt idag också så han är hemma med mig. :) Han skulle nog hälsa på Johan på sjukhuset med Martin tror jag.

Bjuder på mig själv idag. En osminkad bild med färsta ruffset sen jag tupperade det i helgen. ^^


Fireflies..

 

Såå vacker. <3


Söta blonda flicka..

Idag är en riktigt seg dag. Har legat och kollat på film med älsklingen bara och försökt äta lite. Älsklingne får ta disken snart så ska jag göra middag. Är hungrig igen nu men inte så konstigt. Hade ingen mat i magen när jag vakna.

Såhär fin i håret blev jag i alla fall i lördags. :)


Hemska, hemska helg..

Denna helgen har varit hemsk. Riktigt hemsk. I lördags kväll stack ju jag och älsklingen till Sara och Robin för att fira Johan. Det börja dåligt med att strömmen hade gått i bracaken. Så fick vänta ett bra tag med att få igång den. Sen när killarna äntligen fått igång den gick inte förstärkaren så vi fick lyssna genom Robins data hörtalare. -.-

Sen när festen kom igång blev den faktiskt bra. Hade långa samtal med folk och jag älskar att ha det på fyllan. Sen POFF slog dom äckliga ciderna på. Jag hatar cider. Vet fan itne vad jag ska på dom för. Sprit är min grej. Så jag mådde dåligt och gick in och la mig.

Sen blev det bråk. Massa bråk. Först från något litet kontrollerbart till något helt okontrollerat. Jag hatar konflikter. Jag blir så stressad av dom. Jag är inte bra på att hantare dom så jag undviker dom helst. Så nu ska jag fortsätta med det jag alltid gjort innan. Hålla truten stängd.

Efter bråket gick jag och la mig. Två timmar senare väckte Sara och Martin mig oh älsklingen och sa att hennes pojkvän Robin och våra vänner hade krockat. Gick upp och va med dom andra. Detta kan jag VERKLIGEN inte hantera. Jag vet itne vad jag ska säga, göra eller något. Så jag typ satt på golvet och stirra. Försökte hålla tårarna inne. Jag är väldigt känslig när något sånt här händer. Kvittar vem det gäller.

När jag kom hem fick jag nog magsjukan för jag kräktes i flera timmar. När jag slutligen slutat och lyckats sova, vakna jag någon timme senare. Va jätte hungrig och svag så jag åt lite soppa sen fick älsklingen hämta Melanie. Vas vag hela dagen och jag är det fortfarande. Hat tryckt i mig två mackor nu och hoppas jag ska må bättre.

 

Ni hade fan änglavakt. <3

Time to drink..

Är hos Anotn nu. Tog massa bilder efter att jag gjort vid mig men smarta jag glömde att skriva ett inlägg med dom i. :P Så jag lägger upp dom imorgon. Blev jätte nöjd. Fick riktigt puffigt hår nu när jag har löshåret i. :) Men som sakt, lägger upp dom imorgon. Nu ska jag iväg till Sara och Robin och dricka.

Puss puss!
<3

Äntligen..



Wohoo! Jag är jätte blond. Äntligen! :D Testade löshåret och färgen va likadan. Alltså kan jag använda mitt löshår ikväll. Happy! Klippte väck mitt sletna. Ska ju ändå använda löshår. Snart ska jag göra vid mig så då får ni se slutresultatet!

Blekning, älskade blekning..



Godmorgon! Eller ja, godmorgon och godmorgon, snarare god förmiddag. :P Har varit vaken ett tag men älsklingen har okuperat datorn som vanligt. Sitter med blekning i håret. Fast bara i "underhåret". Va tillräckligt blond i det jätte sletna håret där uppe. Hehe. Efter det ska jag lägga i en pärlblond färg så det tar bort det sista gtula som är kvar. Hoppas verkligen på att jag kan använda mitt löshår ikväll. För då blir det fest. :D

Tacos..



Ååh va mätt jag är. Jag och älsklingen har nästan precis käkat tacos. Man märker att min magsäck blivit mycket mindre än innan nu för nu palla jag bara en. Innan kunde jag klämma i mig två stycken. ^^

Innan va vi i alla fall och handla med älsklingens föräldrar.
Vi åkte till city gross i hör. Stacks Melanie va trött redan när vi kom dit. Men hon blev underhållen av en kramdjursko som kunde sjunga som vi sen köpte till henne. 249 kr för en ko som kan sjunga. :| Jävla dyrt det.

När vi kom hem och packat upp varorna okuperade älsklingen dator. Så det är därför jag inte kunnat blogga förräns nu. :P Vi ska i alla fall snart gå och lägga oss. Måste ladda inför imorgon. :)

Hot and Not..



Solsken. Åååh jag får riktiga vårkänslor. När jag gick hem till svärföräldrarna igår och insåg att jag va för varm för att ha jacka på mig blev jag överlycklig. Heja våren! Och sommaren. ;P

Pilates. Bästa träningsformen ever! Du tränar hela kroppen och kan samtidigt fokusera på specifika områden. Det är kul och du kan göra det hemma! Alla borde börja med pilates. :)

Högklackat! Du ser kvinnligare ut, du får längre ben och du tänker på din hållning mer. Det är både snyggt till jeans, leggins klänningar, ja allt! Så tjejer, börja gå i högklackat mer!





Min lathet. Jag vill så gärna motionera och göra konditionspass men jag är sååå lat. Önskar att jag våre en mer energisk människa. :P

Bittra klagande människor. Bara för att jag är nöjd med den kombinationen jag har i mitt liv, delvis att vara både mamma och mysa med min dotter OCH festa med kompisar behöver ni inte klaga för att ni inte lyckats med det. Bittra käringar!




Det fick bara bli två klagomål under "Not" idag för jag är på väldigt bra humör. :)

Träffat hulken?

Haha värsta hulken ju! (ironi)

Ååh gud va jobbigt det här passet va! Jag körde först pilates för magen, sen gjorde jag två övningar utöver det för nedre delen av magen. Efter det gjorde jag magövningarna som ni sett i en video här. Sen körde jag pilates för rumpa och lår. Det va verkligen jobbigt. Inte jobbigt tråkigt som det kan vara att styrketräna utan jobbigt svettigt men ändå kul. :) Kände att jag inte äns behövde köra pilates passet för hela kroppen. Känner träningsvärk i triceps också. Skit bra. Just det jag behöver. Mage, rumpa och lår och triceps!

Ägg är såå nyttigt..



Nu har jag ätit en underbar frukost. Eller ja, jag åt den för typ en timme sen men har läst massa bloggar och matat Melanie så jag bloggar först nu. :P Åt ägg idag. Ägg är jätte nyttigt då det innehåller mycket protein och protein behöver man både till frukost och till kvällsmat. Så på morgonen tar jag ett ägg och på kvällen två. :)

Idag är det fredag. Härliga fredag. Jag och älsklingen ska inte göra något särckillt för vi ska festa imorgon. Johan fyller ju 19 år. :) Vi ska i alla fall storhandla idag. Ska bli gött med lite mat i frysen. Men för mig blir det bara nyttig mat. Kan inte unna mig fet mat varje dag inte. Hehe.

Jag ska köra ett pilates pass idag igen. Det är faktiskt skit kul. Eftersom det inte är så jätte jobbigt att göra, men ändå tar på musklerna (det vet man för man har verkligen träningsvärk efter) så är det skit skoj. Får skärpa mig och köra ett konditionspass också. Men jag är så lat när det gäller det. :(

We love to talk..

Har suttit och snackat med älsklingen nu i tre timmar. Känns bra. Roligt när vi får sånna stunder tillsammans och bara sitter och pratar, pratar, pratar. Tog en cider och bara njöt av vår mysstund. Hehe. Resten av mina cider sparar jag till på lördag för då fyller Johan år och då ska jag och älsklingen på hans fest. :)

Gunga, gunga lilla bebis..



Nu är jag hemkommen från svärföräldrarna. Älsklingen käkade potatismos och fiskpinnar där medans jag nöjde mig med en naturdiet. Fast korkade jag tog en cider innan det. Fan lika många kalorier i den som i min naturdiet. Haha.

Melanie fick gunga i deras gamla bebisgunga. Hon tyckte att den va jätte rolig. Skrattade jätte mycket. Hon ska va där imorgon så då får hon gunga lite mer. :P

Pilates videos..



Nu har jag städat och kört ett pilates pass. Hittade några bra på youtube som tränar hela kroppen. Och så gjorde jag en som tränade rumpan. :P Och så magövningarna jag visade i ett annat inlägg. Nu ska jag och Melanie gå till svärföräldrarna.

Här är länkarna om ni vill börja utöva pilates.

Hela kroppen!

Rumpan!

Här är en video för nybörjare där tjejen förklarar hur du ska göra övningarna och så att du andas rätt och gör dom rätt. Mjuka rörelser. :)

Nybörjare pass!



Öppna förskolan..



Idag har jag varit på öppna förskolan. Tyvär så trodde jag det varade från 9 till halv 1 men det varade bara till elva. Så jag hant vara där en halv timme bara. Haha! Melanie satt och stirrade på alla barnen och dom andra mammorna. Men efter ett tag blev hon som hon brukade vara och pratade och klappade.

Idag blir det en slappe dag.
Ska bara diska och dammsuga. Ska gå en runda med Nikita och Melanie också och köpe en naturdiet choklad smak. Ååh dom är SÅ goda. :)

Älskade te..



Sitter och dricker en varm kopp te nu. Ataraxen är konstiga. Jag får ingen effekt men jag får en bieffekt. :S Jag blir väldigt trött av dom efter några timmar. Skumt!

Piss atarax..

Jävla piss atarax. Dom funkar itne för fem öre. Idag när jag vakna så hade jag bara varit vaken i en halv timme innan ajg fick ont när jag andades. Blev då rädd och blev anfådd och så tänkte jag, nu kommer nog en panikattack snart. Så jag tog 50 mg som är det högsta och inte ett SKIT hände. Ingen lugn och ro. Jävla piss mög. Det är tur att Melanie inte är så gammal så att hon fattar vad jag håller på med när jag hyperventilerar och tror att jag ska dö.


Städat klart..



Puuh. Nu har jag städat klart.
Det börjar ju bli rätt varmt ute och det betyder att det är SKIT varmt i vår lägenhet. Ni skulle varit här på sommaren. Så jag blev riktigt varm när jag damsugade. Men nu är det gjort i alla fall. Snart är tvätten klar också så att jag kan ta den. Jag tror nästan att jag börjar laga middagen snart fast än älsklingen inte kommit hem än. Är skit hungrig. Han får varma maten sen. ;P

Jag lever för dig..

 

När man får barn, då vet man hur det är att älska någon så mycket att man kan offra sitt liv för någon.


Magövningar..

Hittade en skit bra video med pilates inspirerade övningar. Hittade den i Olgas blogg som jag följer slaviskt. Hon tränar mest övningar för gravida och för mammor som behöver bli fit efter graviditeten men alla övningar hon gör kan så klart andra också göra. Speciellt hennes mag övningar. Dom är skite bra för både mammor och icke mammor som behöver få platt mage.

Hon rekomenderar pilates och yoga. Själv märkte jag att jag har träningsvärk i magen efter mitt pilates pass igår. I den här videon jag hittade på hennes blogg verkar vara jätte bra övningar. Man ser att man jobbar med dom rätta magmusklerna. H Ä R är den i alla fall.

Dom övningarna ska jag lätt köra varannan dag tillsammans med pilates och varje dag ska jag göra plankan. Med vila på lördag och söndag. :)


Storlek 27 i jeans..



Då har man ätit frukost och sitter här med morgon ruffset.
Slängde på mig kläderna jag hade på igår. Orkar inte bry mig idag. För idag är det tvättdag. Skit tråkigt. Men det måste göras.

Visst ja, Jag försökte få på mig mina jeans som jag hade innan jag blev gravid i helgen. Jag fick på dom men dom platta till min röv som fan och tryckte up fettet så det välde ut på sidorna. Haha. Så jag hade omöjligt kunna sitta i dom. Bara stå. :P Dom är storlek 27 i midjan så det är mitt mål. Att få på dom så att dom sitter bra. Alltså ha storlek 27 i jeans. :)

Paranormal Activity..

Ikväll har jag och älsklingen tittat på paranormal activity med Anton och Carro. Vi trodde att vi skulle bli skit rädda. Liksom 1:an va skit läskig och den satte verkligen spår i hjärnan. Jag vågade knappt gå och lägga mig och jag är INTE lätt skrämd. Har nog inte blivit rädd för en film sen jag va liten. :S

Men den här va inte lika läskig. Den va väl bra och så men vissa saker hade dom inte gjort så bra. Bara en liten ändring på dom så hade man blivit mycket räddare. Carro verkade jätte rädd i alla fall. Om Anton blev rädd märkte jag inte. Jag och älsklingen skakade av oss filmen på 5 minuter i alla fall. :P


Blåsigt som fan..



Fy fan va det blåser ute.
Gick inte en så jätte lång runda med Nikita. Det gjorde för ont i öronen. Ska ta på en mössa när jag snart går och köper lite bacon. Jag och älsklingen ska äta bacon och vitlöks klet. :)

Föressten, mitt hår blir jätte lätt fluffigt nu när jag är blond. Me like. ;)

Pilates..



Nu har jag kört ett pass pilates.
Tog 35 minuter. Annars känns det som att jag itne gjort något. Svetttig blir man i alla fall och man känner att magen får jobba som fan så det är ju skit bra. :) Gjorde plankan i en halv minut gånger 3 också. Än är jag inte tillräckligt stark för att göra den i 1 minut. Nu ska jag bara vila ett tag sen ska jag duscha.

Puss puss!
<3

 


Min viktminskning..


Hur jag såg ut då:


Vecka1:

Vikt: 54 kg
Midja: 75 cm
Runt magen vid navlen: 84 cm
Rumpa: 96 cm.

Hur jag ser ut nu:

Vikt: 52,8 kg
Midja: 72 cm
Runt magen vid navlen: 83 cm
Rumpa: 94 cm

Mål:

Vikt: 49-50 kg
Midja: 66 cm
Runt magen vid navlen: 80 cm
Rumpa: Inget mål

Woho. 1,2 kilo på en vecka. Och jag har ändå fuskat rätt mycket. :P Och Rumpan har krympt med 2 cm. Midjan och magen också. Men det är rätt svårt att säga då magen ändrar sig hela tiden. Eftersom att jag har putmage så blir den större när jag ätit.

Nu får vi se hur det går nästa vecka. Jag va RIKTIGT hungrig igår. Och irreterad pågrund av det. Så jag ska nog äte liite mer. Och istället motionera mer. Så jag får anstränga mig. Haha latis.

Ostmackor och te..

Godmorgon! Sitter här och dricker en kopp te och äter två ost mackor. Tog först en kopp kaffe men efter att jag suttit och surplat på den ett tag så palla jag inte mer. Visst kaffe med mjölk och socker är inte äckligt. Men fan inte gott häller. Då kan jag lika bra dricka något som är gott. :)

Idag ska jag gå en lång promenad och städa. Ska ta tvätt tid också och sen köra ett pass pilates och ett pass på crosstrainern. Så det blir rätt mycket idag. Men det gillar vi. Hatar att inte ha något att göra.


Kaffe mot hungern..



Sitter och dricker kaffe nu.
Haha. Jag som hatat kaffe innan. Fast i och för sig. Senast jag drack kaffe va när jag va liten. Nu prövade jag först att dricka det svart med en tesked socker. Äckligt som fan. Hällde sen i mjölk. Lite bättre. Tog sen en tesked socker till. MYCKET bättre. Det va till och med gott medans jag drack det. Eftersmaken va dock inte så god.

Anledningen att jag sitter och trycker i mig detta är för att jag hört att det dämpar hungern. Och visst gjorde det det. Är inte hungrig nu längre. Men äter ändå som jag ska. 5 gånger om dagen. Men jag äter väääldigt lite. Som idag åt jag en macka och lite yoghurt till frukost. Sen lite yoghurt till lunch. En naturdiet till middag. Och nu har jag druckit en kopp kaffe, två kakor och en riskaka. Så idag kommer jag ha ätit 937 kalorier. Gött!

Nyfunnen kärlek..


Bella & Tyra show..



Är lite deppig idag så jag tänkte kolla lite på Bella & Tyra show.
Har ju inte sett det innan när det gått live. Men nu när Melanie sover passar jag på att titta lite.

Jag måste säga att det är väldigt underhållande. Bella och Tyra är väldigt duktiga och naturliga framför kameran. Fast jag måste säga att det är väldigt mycket dubbelmoral från Bellas sida. Hon predikar alltid om självkänsla och att man ska behandla alla bra och bla bla. Men det är rätt mycket skitsnack. Och elaka pikar hon kör med.

Men som sakt. Väldigt underhållande. Roligaste avsnittet måste ha varit med Amir. Han är för rolig. Haha. Så den showen ska jag definitivt fortsätta att se.

Massa tänder..

Godmorgon. Vädret är grått och trist men snön har smällt i alla fall. Något possitivt ju. :) Nu ska jag när som helst gå en lång promenad med Nikita och Melanie. Sen blir det pilates. Har läst över allt att det ska vara bra mot putmagen efter graviditeten. Och eftersom jag har en pilates dvd här hemma så är det ju bara till att köra på.

Melanie har föressten fått nya tänder. Där åkte först upp två på sidorna och nu är dom två där framme också uppe. haha hon får aldrig en åt gången. Utan bara i par. Det bara ploppar upp bissingar i munnen på henne. :)


Mmm godis..



Jag har syndat. Haha. Jag och älsklingen tittar på wipeout och käkar gotte. Jag har ändå bara ätit 600 kalorier idag utöver godiset så det gör inte så mycket ändå. ^^

Naturdiet..



Nu har jag börjat ersätta middagen med en naturdiet choklad.
Är det bara jag eller är inte den skit god? :) Älskar den. Kan lätt byta ut middagen mot den. Köpte i somras den stora boxen som man blandar själv. Och den va RIKTIGT äcklig. Fy fan. Smaka mjöligt choklad. Så jag palla itne dricka det.

Men den blandade. Den kan jag dricka länge. Hehe.

Bilder..

Bilder från i fredags. Haha tyvär så kom jag bara ihåg att jag hade kameran i början så det blev typ tre bilder.


Haha va liten jag ser ut. xD - Jag och Carro.


Vad sysslar Anton med? Haha. - Anton och Robin.


Folk.

Trötter..



Ush. Är skit seg och trött idag.
Som ni ser blev det ingen uppdatering igår. Men ni vet hur det är på helger. Bakis och tråkig. :P Jag festade i alla fall hos Robin och Sara i fredags. Jag och älsklingen förfestade hos Anton och sen fick vi den goda nyheten att Robin ville fest ändå, så vi stack dit.

Hade väldigt skoj. Fast det blev lite bråka så det va ju tråkigt. Men annars va det kul. Dagen efter va jag bakis och trött och såååå hungrig så vi käka på mc donalds. Skitt gott. Jag får ju unna mig lite på en lördag. ^^ Sen slappa jag och älsklingen framför tv:n bara tills min mamma kom med Melanie.

Idag har jag mycket och göra. Först ska jag gå min morgon runda, sen ska jag och älsklingen diska och städa. Sen blir det ett pass på crosstrainern. Ååh jag är så trött idag. Känns plågsamt att bara säga att jag ska göra alla dom här sakerna. :(

Cutiepie..

 

Så nu har jag fixat mig. Söt va? :) Nu ska jag snart dra till Anton. Jag skiter i hur och var det blir ikväll. Jag ska festa! För jag är riktigt taggad! ^^

Fortfarande inte samma färg..



Nu har jag blekt håret.
Och fy fan va ljust. Men ÄNDÅ så är det inte likadant som löshåret. För nu är mitt hår mer "bimbo blondt" och löshåret är pärlblondt. Jävla piss. Jaja ajg får väl köpa ett silver schampo nästa vecka och tvätta med det. Att det ska va så jävla svårt att få det samma färg som löshåret. :|

Nu ska jag i alla fall sminka mig och hoppas på att Robin ger med sig och har fest. Hehe.

Till klippan..



Godmorgon Sunshines! Nu ska jag snart till klippan med Nikita. Ska ju till veterinären. Så nu blir hon äntligen bättre. Sen blir det systemet och netto för blekning. För ikväll blir det fest. :D Förhoppningsvis blir mitt hår tillräckligt blondt för att jag ska kunna ha löshåret i.

Btw. Älskar mina ögonbryn nu. Mina ögonbryn har alltid varit konstiga så oftast har jag rakat av dom och sen ritat ögonbryn. Men nu har jag perfekta riktiga ögonbryn. Love it!

Till klippan..



Godmorgon Sunshines! Nu ska jag snart till klippan med Nikita. Ska ju till veterinären. Så nu blir hon äntligen bättre. Sen blir det systemet och netto för blekning. För ikväll blir det fest. :D Förhoppningsvis blir mitt hår tillräckligt blondt för att jag ska kunna ha löshåret i.

Btw. Älskar mina ögonbryn nu. Mina ögonbryn har alltid varit konstiga så oftast har jag rakat av dom och sen ritat ögonbryn. Men nu har jag perfekta riktiga ögonbryn. Love it!

Hatar vinterkräksjukan..

Mm nu är jag mätt och belåten. Käkade tonfisk gratäng. Så jävla gott. :D Tog pytte lite mer än vad jag gjort dom senaste dagarna men det va SÅ gott. Ska snart iväg och träna. Ska börja med dig igen. Och inte bara ta ett konditionspass.

Älsklingens föräldrar och hans syskon har vinterkräksjukan. Hoppas jag inte blivit smittad. :( Fast det tror jag itne. Va där i tisdags efter middag tror jag och det har fortfarande inte hänt något. Så jag klarar nog mig.


Det har blivit värre..

Usch, nu har Nikitas sår blivit ännu värre. Pluss där rinner gegga från hennes öron också. Och jätte mycket smuts är där. Har tid imorgon hos Distriktveterinärerna i klippan imorgon. Stacks sötnos. Det kliar jätte mycket i hennes öra. Tog bort den mesta geggan och smutset med en tops. Men imorgon får hon nog medecin och mår bra sen. :)

Varför på och inte i?



I morse när jag vakna låg jag kvar i sängen och tänkte ett tag. Som jag brukar göra. Då kom jag och tänka på en sak. Ni vet att utländska brukar säga jag har varit i istället för på. Te.x "jag har varit i h&m och handlat kläder." Istället för att "jag har varit på h&m och handlat kläder." Då rättar många dom och säger att det ska vara på.

Men varför ska men säga på? Vi är väl ändå inte på h&m. Vi står inte på taket och handlar. Vi är innuti h&m. Alltså vi är i h&m. Så det dom säger låter ändå mest logiskt. Och så är det vi som rättar dom när det dom säger stämmer mer?

Så varför säger vi inte i h&m?

Gommi maci!

När jag va gravid så satte älsklingen på låten "gummi bear" fast på den holländska versionen. Gommi maci! Så stod jag och höll på magen och dansa löjligt så det så ut som jag va den björnen. Så när Melanie va född började vi kalla henne för gommi maci. Haha ganska sött. Så för ett litet tag sen satte jag på låten och visade videon. Hon är helt förälskad i den. Sitter och stirrar och skriker glatt i mellan åt. Haha kanske för att den är så färgglad. :)

Melanie kallas föressten inte bara för gommi maci. Hon kallas för Dodiden också. Haha.


Pilla lite med löshåret..



Sitter här med osminkad med värsta morgon ruffset. Men man får väl bjuda på sig själv. ;) Idag ska jag göra det vanliga. Städa lite, gå ut med Nikita och Melanie och sen ett pass på crosstrainern.

Ska även sätta i mitt löshår så jag vet var jag ska ha dom olika delarna på huvudet. :P Ska nämligen bleka mitt hår igen imorgon och då vill jag veta vart jag ska ha alla bitarna så att jag inte står och pillar med det. Ska nämligen klippa upp det och då måste jag ju veta vad alla bitarna sitter. Hehe!

6 min, sen helt slut..

Jag orkade bara 6 min på crosstrainern. Fattar ni? 6 MIN! Det kallar jag kass kondition. Och då pushade jag ändå mig så att jag höll på att spy på slutet. Fast imorgon blir det förhoppningsvis längre. Om jag pushar mig till max varje gång så borde jag ju kunna längre och längre. :)

Jag syndade innan. Jag ca sååå choklad sugen. Så jag gick till Hydro och köpte ett choklad till mig och cola till älsklingen. Fast det gör inte så mycket. Det va inget stort och jag har inte så jätte brottom med att gå ner i vikt. Nu är jag i alla fall skit trött och sak snart gå och lägga mig. Haha!


Mätt och belåten..

Har precis käkat fisk, potatis och hollandäsås. Jag tog rätt mycket fisk och bara en lite klick potatis. Men jag blev cp mätt. Antagligen för att jag äter var tredje timme. Men gött är det iaf. :)

Nu är älsklingen hos Anton. När han kommit hem ska jag sticka iväg och köra ett pass på crosstrainern. Ska bli skönt. Är rätt trött nu så jag blir nog jätte trött efter det passet. :P

Volumemaster..


Jag hade gärna velat köpa volume master denna månaden. Men jag behöver blekning och jag vill gärna ha lite pengar till dricka + den snygga klänningen på hm. Så det får bli nästa månad. Älskar puffigt hår och med mitt löshår i kommer det bli lovley!d.

Mitt matintag..



Igår åt jag detta. Ett rätt bra kalori intag.
Hade varit ännu bättre om jag itne ätit det där bacon snackset. Då hade jag landat på runt 1200 kalorier. Men det funkar ju. 2 hekto på en dag. Undrar hur mycket jag gått ner tills på tisdag. Hoppas på två kilo. :D

Min man är så söt..

Vet ni föressten vad som hände igår? Det har jag helt glömt bort att skriva. När älsklingen kom hem överaskade han mig med tre röda rosor. Så gulligt. :D Blev helt paff då det va rätt längesen jag fick blommor av han. Jag blev i alla fall jätte glad. Min älskade snygging! <3


It´s working..

Godmorgon! Har precis käkat frukost och snart ska jag ge Melanie gröt. Efter det ska vi gå en låånge promenad. Min metod funkar nämligen den här gången med. Har gått ner 2 hekto på en dag. Haha ja jag testade vågen ändå men bara för att se om detta funka igen. Så nu ska jag inte väga mi förräns på tisdag. :)

Jag tog föressten en ångesttablett igår. Den funka jätte bra. Lugn som en filbunke. ;P Blev inte alls trött. Fick ingen biverkning. Bara ett lugn. Fick dock svårt med andningen inatt igen så jag tog en till. Har bara 10 mg så det gick bra att ta två. Och då blev det bättre. Så nu vet jag att dom funkar. Ska ta dom när det är som värst.




Drar och tränar..



Nu drar jag och kör ett pass på crosstrainern.
När jag kommit hem ska jag ta en Atarax och se om jag kommer må bättre idag. Så skriver jag inte mer sen är det för att jag blivit för trött och somnat. Haha.

( Min lampa är sönder så jag har bara ljus från tv:n, där det är simpsson på, där av det konstiga blå ljuset )

Min viktminskning..


Hur jag ser ut nu:

Vikt: 54 kg
Midja: 75 cm
Runt magen vid navlen: 84 cm
Rumpa: 96 cm.

Mål:

Vikt: 49-50 kg
Midja: 69 cm
Runt magen vid navlen: 76 cm
Rumpa: 90 cm

Alltså börjar jag idag med min viktminskning. Tänkte väga mig varje vecka nu på tisdagar. Fast föhoppningsvis tar det här bara 2 veckor om jag går ner 2 kg i veckan som förra gången. :) Bilder får ni när jag nått mitt mål. Då får ni både en före bild och en efter. Känner mig inte bekväm i att visa min kropp nu när den inte är "färdig". Haha.

Anledningen till att jag mäter runt min mage vid navlen är för att jag har putmage. Mina magmuskler är ju jätte klena så min mage putar lite hela tiden. Och rätt mycket när jag ätit. Så tillsammans med min viktminskning ska jag göra plankan morgon och kväll. :)



Sjöjungfrun..



Tittar på Oprahs show och där är en liten tjej som heter Siloh som har sjöjungfru syndromet. Det är en sällsynt sjukdom som drammar 1 av 70 000 graviditeter och barnen dör oftast i livmodern eller någon dag efter barnet blivit född. Men hon är överlevde och är 10 år nu. :) Hon värkar inte bry sig om att hon ser ut som hon gör. Power to her! men jag undrar hur det kommer bli när hon kommer i tonåren då hon inte har en vagina. :/ Då måste hon hitta en väldigt asexuell förståelig kille!

Underbara klänningar..



Dessa här två klänningarna från hm funderar jag på att beställa hem. Snygga och BILLIGA. Första klänningen kostar 129 kr och kostar 199 kr. Fast jag såg rätt snygga kläder på gina också. Vet inte om jag kanske borde åka till väla istället för att beställa hem?

Älskade unge..


Awe Melanie kelar med sin nalle. :)

Matvrak..

Godmorgon! Det blev inte så mycket bloggande igår kväll. Stack först och handla, sen en runda till älsklingens föräldrar, sen till Anton för att gå med älsklingen hem. Och efter det fick jag dom jävla andningssvårigheterna. Jävla piss ångest. Det är så jobbigt för jag har aldrig ångest eller oro på kvällen. utan den byggs på under dagen och så visar det sig fysiskt under kvällen. Fast älsklingen ska hämta ut min medecin idag så. :)

Ååh jag åt jätte mycket igår. Jag åt en glass hos älsklingens föräldrar och sen när jag kom hem gjorde jag och älsklingen tacos och jag åt två stycken. :| Sen åt jag bacon snacks. Så nu har jag gått upp ytterligare. Haha. Men idag ska jag skärpa mig. :)


Kärlek till skor..



Ååh va jag vill ha dom här skorna. Riktigt snygga. Fast dom kostar typ 600 kr. Känner att jag inte riktigt har råd med det. Speciellt inte på skor. Hehe.

Dom är rätt lika. Inte lika snygga som dom andra men ändå snygga. Lite lägre men väldigt lika. 280 kr bara. :) Skorna finns på h a v e 2 h a v e.




Seg men duktig..



Nu har jag tagit disken. Känns skönt då jag är rätt seg. Men sen ska jag iväg och handla och efter det blir det ett pass på crosstrainern. Trodde de skulle va svårare att hålla mig från att äta stora portioner men detta går rätt bra. Åt nudlar klockan halv nio och sen en macka halv tolv. Ska äta nu igen, köttfärs och makaroner. Fast en väldigt liten portion. Det här ska nog funka. :)



Lite konstigt..



Ibland händer det så här i statistiken utan andledning. Lite skumt!

Trevlig fest, dålig bakfylla..

Ush. Har inte orkat uppdatera igår. Va sååå bakis. Och i lördags eftermiddag kunde jag itne uppdatera för då skulle älsklingen raida på wow eller va det nu heter. Gjorde i alla fall vid mig och sen kom Johan och hämtade mig. Drack inte så värst mycket men blev väldigt full ändå. Min kropp är konstig. Ibland tåler jag mycket, och ibland ingenting alls.

Linda snackar om att hon vill åka till teneriffa (stavning?) med mig och älsklingen i höst. Ååh jag vill. Men kommer nog inte ha råd. :( Men jag vill, jag vill, jag vill! Hade i alla fall skit skoj. Det hände faktiskt inget speciellt men ändå så va det så jävla kul. Stack där ifrån klockan fyra på morgonen och stannade lite hoss Anton med Anton och Carro och snackade lite. Tiden flög verkligen förbi för jag stack inte hem förräns halv åtta. :S

Gick och la mig då och vakna klokcan ett. Fy FAN va dåligt jag mådde. Pluss att jag fick mens värk. Jippie. Lå hela dagen igår så fick söta älsklingen ta hand om Melanie.

Men nu är det måndag och nya tag. Ska banta lite för jag har gått upp i vik igen. Jävla skit. -.- Och så blir det städning och ett pass på crosstrainern.



2008. <3



Älska 2008. Det bästa året i mitt liv (om man räknar bort det året min ängel blev född. :)). Först träffade jag älsklingen i början på året. Mitt livs stora kärlek. Så kär hade jag inte varit på länge. Och då kom jag till ljungbyhed. Jag träffade världens underbaraste människor. För vissa har min kärlek växt till den punkten att jag kan säga att dom betyder riktigt mycket för mig. :)

Och så började sommaren. Den roligaste sommaren jag haft i mitt liv. Det gick inte en ända dag då jag hade tråkigt. Vi festa riktigt mycket den sommaren.

Hösten kom och festandet blev på helgerna. Men vi hade ändå lika roligt. Sen hände det mest fantastiska i mitt liv. Jag blev gravid med Melanie. Då gjorde jag det bästa beslutet jag gjort. Jag behöll henne.

Jag hoppas att sommaren 2010 kommer bli lika rolig som sommaren 2008. Men det tro jag. För då kommer jag få det bästa av två världar. Bad och sol med min älskling och min söta Melanie som kommer vara 1 år och fest kvällar med det underbara folket i ljungbyhed. :)

Jag älskar 2008! <3

Jävla reklam..

Är det någon mer än jag som stör sig grymt mycket på reklamerna efter första inlägget?
Förstör hela layouten. -.-


Ny design..

Nu har jag bytt design igen. Det blev en annan gratis design från T e s c h o. Hon gör väldigt fina designer faktiskt. Jag har ju inte photoshop längre så jag kan inte göra en egen design. Och pengar vill jag inte slösa på en. Men den här va faktiskt jävligt snygg så den kommer jag nog ha ett tag. :)

Idag blir det fest!

Godmorgon! Skrev inte så många inlägg igår kväll. Somnade jätte tidigt. Vid nio (!). Haha. Älsklingen ville itne följa med till Robins 22 års fest idag så han stack till Anton igår istället och festa. Så va jag hemma och åt mat från hydro. Gott. ^^

Idag är det älsklingens tur att vara hemma med Melanie, så sticker jag till Robin och Sara. Ska bli jätte kul. Många som kommer tror jag. :) Fast på dagen ska vi städa. Eller ja, älsklingen får ta disken så han slipper röra sig så mycket när han är bakis. Så damsugar jag och plockar undan.

Ikväll blir det sprit och en cider. :)


Atarax..

Jag va på vårdcentalen innan idag också. Har känt en brännande känsla på vänstra sidan av bröstkorgen och att min vänstra arm va alldeles orkeslös i tre dagar nu. Så jag börja bli rädd att det va någopt fel på mitt hjärta. Kolla det som sagt idag och allt så bra ut. Den känslan jag fick va pårgund av all min oro och ångest jag känner.

Så jag fick utskrivet atarax.
En ångestdämpande medecin som jag skulle ta vid behov. Älsklingen säger dock att man blir väldigt trött på dom. Hatar att ta medecin som man blir trött av. Jag har ju en dotter att ta hand om! Men min dödsångest, vanliga ångest och oro är fan inte nådig. Den blir bara värre och värre. Va fan nu visar det ju sig till och med fysiskt!

Hoppas nu att medecinen funkar. Min ångest är riiktigt stark så jag hoppas inte på för mycket. Ska hämta ut den på måndag. Hoppas allt blir bättre då!


En promenad..

Har inte kunnat blogga på hela dagen. Har haft massa att göra pluss älsklingen har ockuperat datorn. -.-



Innan idag va jag ute en runda med Melanie och Nikita. Det är faktiskt skönt att va ute och gå lite. Känns bättre med frisk luft. Pluss att jag har så mycket dödsångest att jag inbillar mig att jag blir sjuk om jag bara sitter inne. :P Tog några bilder på melanie och den här va sååå söt. Hon är alldeles underbar min lilla sessa!

Äntligen tränat..

Wohoo! NU har jag äntligen börjat träna igen. eller ja tränat och tränat jag har gjort plankan i 30 sekunder tre gånger. Alltså har jag tränat magen. Jag vet att jag skrivit här i bloggen flera gånger att jag skullat tränat men har aldrig blivit av. Har inte orkat. Men nu äntligen tvingade jag mig. Så nu är det på god väg. Imorgon ska jag fan träna. Antingen en variant här hemma eller så drar jag till gymmet. :)




Bleka underhåret..



Nu har jag, Melanie och Nikita varit på en promenad. Vi gick in om hemköp och köpte lite efterrätter till Melanie och ett winerbröd till mig. Haha tjockis. ^^ Och nu har jag äntligen tvättat klart också. Riktigt skönt. Jag får så ont i ryggen av att kånka på det skitet. :(

Snart kommer älsklingen hem och då ska vi käka makaroner med bacon och vitlöks klet i. Haha en egen röra min mamma kommit på. Skit god är den. Sen blir det bara att mysa. Ska testa och se hur stor skillnad det är på mitt hår och löshåret sen. Har för mig att det bara är underhåret som är mörkare. Är det bara det så ska jag köpa en blekning imorgon och bleka underhåret. :)


Drar ut..


Nu ska jag ut en runda med Nikita och Melanie. Puss! <3

Jävla cp tvättmaskin..

Aarrh va jag är irreterad nu! Våra tvättmaskiner i tvättstugan ska ta 50 min att tvätta en maskin tvätt. Jag la i tvätt i dom när klockan va kvart över tolv. Kvart över ett gick jag ner och då va bara den ena klar. Nu 25 min senare orkade jag fan inte vänta längre så jag stängde av skiten! Jävla piss maskin! Den gjorde säkert så bara för att jävlas!!

Vaknat..



Så nu har man vaknat igen och gett Melanie frukost. Nu ska jag snart ta tag i städningen och göra mig i ordning för att gå en promenad med Melanie och Nikita. Efter det blir det träning! Got to stay hot! ;P Haha.

Uppe med tuppen..



Usch! Jag kan inte fatta att jag gick upp klockan sex! Är ruskigt trött. Melanie ville inte sova mer. Hoppas bara på att hon blir trött snart så att jag kan gå och lägga mig igen. Haha. Ska ta något att äta snart. Sen blir det sova och sen när jag har vaknat igen blir det städning.

Dödsdömda..

Har varit hemma ett bra tag men har inte orkat uppdatera förräns nu. Vi va som sakt hos älsklingens föräldrar och käkade en kycklingsallad. Skit gott. Melanie är på gång att resa sig upp mot saker. Hon kunde stå rätt stadigt när hon stod och höll i en stol. Hon kunde nästan resa sig upp också. Jag tror att hon börjar gå innan hon börjar åla och krypa. :)

Håller på att titta på en film på 6:an. "Dom dödsdömda" heter den på svenska. Skit bra är den. Men så fort den är slut ska jag nanna. Melanie har fått för sig att hon vill vakna klockan sex om mornarna så jag får väl helt enkelt gilla läget. :P


Melanie och hennes fabro Gustaf! Hehe.

Mot svärföräldrarna..

Nu har jag äntligen tvättat klart och ska jag och Melanie till svärföräldrarna. Älsklingen från skjuts av hans pappa hem från jobb så han möter jag där. Vi ska käka kyckling sallad. Gott. :) Tar med kameran!


My lips..



Jag har sakt länge att jag vill förstora mina läppar. Speciellt överläppen. Men jag har märkt nu att dom är inte så små som dom ser ut. När jag har användt en läppenna på mina läppar ser dom genast mycket större ut. Och jag kom på vad felet va. Jag har knappt några läppkonturer. Dom smälter in med huden så att mina läppar itne ser alls markerade ut. Så jag vill göra en permanent makeup istället. Så att jag slipper måla dom. ^^

Nu är det sittvagn som gäller..



Nu har jag, Melanie och Nikita varit ute och gått en runda. Jag har gjort om vagnen till en sittvagn nu. Tyckte att det va dax. Fast jag har itne vändt den om. Vill nog kunna se henne ett tag till. Och hon vill nog kunna se mig också. Haha. Hon tyckte i alla fall att detta va mycket roligare. :)

Hatar tvättdagar..

Idag är det onsdag och det betyder att jag ska tvätta. Tråkigt. :( Längtar tills vi har egen tvättmaskin så slipper man kånka tvätten fram och tillbaka och passa tider.

Imorse när jag vakna låg melanie på mage i sin säng och lekte med sin napp. Innan jag så det så hade hon legat och riktigt kämpat för att resa sig upp så jag antar att hon kämpade så mycket att hon rulla runt. Haha.


Bebis kidnappad..

 

Alltså sånt här är fan helt jävla sjukt. En mamma lät sin bebis sova ute i vagnen och den blev KIDNAPPAD! Hon tittade till han tio minuter innan han blev kidnappad. Alltså hant någon kidnappa han på bara tio minuter. Bebisen hittades begravd levande under snön. Som tur är levde han och vårdas på sjuk hus med inga livshotande skador.

 


Hade någon gjort så med Melanie hade jag personligen letat upp den jävlen och slåt skiten ur henne/honom!


Älskade tvprogram..



Sitter och väntar på att alla bra program ska börja på kanal fem. Kommer vara bänkad framför tv:n i två timmar. Sweet! Man skulle haft lite godis nu. Haha! ^^

Stackars Nikita..

 

Usch. Ser ni som min hund Nikita ser ut? Undrar vad det kan vara? Får ringa till vetrinären imorgon och höra vad det kan vara för något för så här kan hon inte se ut. Stackaren. Det kan inte vara skönt.


Tvätt och diskmaskin..

Ååh jag vill verkligen ha en tvättmaskin och diskmaskin när vi flyttat till 4:an. Mycket smidigare och det underlättar hushållsysslorna. Haha. Pluss att dom kostar bara 2500 kr st på elgianten. Hoppas det varar till april. :)


"Mammaaaaa!"..



Godmorgon Sötnosar!
Sovit gott? Ska snart mata Melanie sen käka frukost själv. Min lilla loppa såpringer runder i sin gåstol här. Imorse när hon vakna och gnällde kunde hon nästan ta tag i spjälsängen och dra sig upp. Det är inte långt kvar så jag får nog sänka den nu. Sen när hon gnällde och jag låg och sträckte mig skrek hon "mammaaa". Haha. Så gulligt. :P

Idag ska jag träna, bada Melanie och handla lite. Inte något särskillt alltså.

Boooring..



Nu har älsklingen gått till Anton för att hämta sin jacka. Han blir väl antagligen där ett tag så nu har jag rätt tråkigt, där av bilden. Haha. Fast sen klockan nio börjar svenska hollywood fruar. Sweeet!

Duschat..



Har precis kommit ut från duschen. Hade tänkt att först käka lite lunch innan jag börjar damsuga. Melanie sover och jag vill helst inte att hon ska bli väckt. Hon blir på så konstigt humör då. Efter det ska jag, Melanie och Nikita gå en runda. Ska in om hemköp och köpa lite käk.

Edit: Haha nu vakna Melanie så då kan jag börja damsuga nu. ;P

Fest bilder från i fredags!



Oberredd som vanligt. xD - Jag, Eddie & Micke!



Sötnosar! - Linda & Carro!



Haha! - Eddie & Anton!



Haha vad gör vi? - Jag & Carro.



Iiiihh! - Sofie, Jag & Micke



Johan & Linda.



Eddie & Micke!



Haha Martin med flugglasögonen! xD



Eddie & Kjelle!



Andre & Martin!



Jag & Älsklingen. Älsklingen vill inte vara med i min blogg. :P

Bilderna är tagna från:

Sofie, Linda och Emma!

Melanie är trotsig..



Filmade Melanie innan när hon skulle äta gröt. Hon har blivit riktigt trotsig minsann. Hon skulle INTE ha gröten. Och inte vatten häller. Det dög inte för denna damen. Haha.



Så hon blev inte nöjd förräns hon fick efterrätt i gröten. Då mumsade hon i sig som bara den. :P

Är det i 8 månaders åldern dom börjar bli lite trotsiga eller är det bara en fas?

Frukost..



Nu har jag matat Melanie. Ska snart göra lite frukost till mig själv också. Efter det blir det städning och sentyp ingenting. Vänta på att älsklingen ska komma hem eller något. Haha. Finns inte så mycket att göra.

TRESemmé..



Jag måste bara tipsa om ett champo och blasam från Tresemme. Det är ett riktigt bra shampoo som frisörer använder men som finns i mataffärer för billigare pris. Ja ni har säkert sett reklamen. 89 kr för champot och 79 kr för balsamet tror jag det va. Jag köpte två test flaskor för tio kroner styck för att först testa. Råkade köpa två shampoon istället för ett champo och balsam så ajg testade endast shcampot. Och bara det gjorde underverk för mitt hår.

Innan när mitt hår va blött så va jag tvungen att dela på det jätte försiktigt med fingrarna för att det inte skulle gå av. Nu kan jag kamma det när det är blött. Det är fortfarande slitet men det är 100 gånger bättre än innan. Alltså ett RIKTIGT bra shampo. :)

Framsteg..


Melanie har föressten lärt sig lite nya saker.

När man säger "awe" och skrynklar ihop ögonen och ansiktet så gör hon likadant. Ser jätte roligt ut. :)

Hon kan klappa händerna när man sjunger "klappa, klappa kaka".

Om man håller henne i händerna så kan hon ställa sig upp.

När hon vill att man ska ta upp henne så sträcker hon ut armarna.

Säger man "awe" och pussar henne på kinden så "pussar" hon och kramar en.

Lala..



Nu har jag varit ute med Nikita och köpt lala. :) Ska snart göra tacos som jag och älsklingen ska kränga framför tv:n. Sen efter det blir det lala och mys. Melanie sover så sött i sin säng så det blir bara jag och älsklingen. :)

Kycklingröra..

Har precis käkat resterna av kyckling röran som blev över igår.  Tänkte dela med mig av receptet till er. :)

Matitas Kycklingfile

För: 4 personer
Tillagningstid: 45 minuter

En kryddig och smakrik kycklingfilé tillsammans med bananer, sambal oelek och mango chutney.

Ingredienser!

 
1 kycklingfilé per person
1 grön paprika
2 bananer
3 dl vispad grädde
1 pressad v itlöksklyfta
1 tsk curry
1 tsk sambal oelek, (prova dig fram)
1 dl mangochutney, (prova dig fram även här)


Beskrivning:
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär kycklingfiléerna i portionsbitar och lägg dem i en ugnsfast form. (Vill du ha lite färg på filéerna så bryn dem på båda sidor några minuter i en stakpanna). Salta och peppra lite.
Skär paprika strimlor och bananerna i skivor.
Fördela dem över kycklingen i formen.
Vispa upp 3 dl grädde och blanda i curry, sambal oelek och mango chutney.
(Prova med lite sambal- och chutney i taget så det inte blir för starkt.)
Krydda och ställ in i ugnen i ca 30-35 minuter tills den fått fin färg.
Servera med ris och en sallad.


Melanie. <3




Jag älskar dig min prinsessa! <3


En jätte lyckad helg..

Godmorgon Sötnosar!
Orkade ju inte blogga igår. Mamma kom på besök. Hon lagade middag till mig och älsklingen. Va någon kyckling gryta med Curry. SKIT GOTT! Sen hade hon med sig dokumentären om min pappa som hon och jag va med i. Haha valite konstigt att se sig själv sitta och snacka så där.

Jag hade skit roligt på festen btw. Va itne så jätte många. En lagom bunte folk. Vi skrattade jätte mycket och jag blev rätt full. Vid fyra tiden va jag så hungrig att jag kunde ätit en hel häst så jag gick hem. Väl hemma käkade jag potatiskroketter, köttbular och hamburgardressing. Hoppas på att Linda lägger upp lite bilder från kvällen så att jag kan visa er. :)

En väääldigt lyckad helg må jag säga.

Och idag blir det slappe.

Puss på er!
<3

Not today..

Jag är bakis så jag orkar inte skriva några vettiga inlägg idag. Återkommer imorgon. PUSS!


Sminkad och klar..

 

Tadaaa! Nu är jag sminkad och klar! :) Ska dra till Anton nu och festa. Puss!


Utan smink..



Nu har jag städat och käkat middag så nmu ska jag hoppa in i duschen. Blir att göra vid sig sen sticka med älsklingen till Anton och Andre och festa. Har haft uppehåll med min medecin nu så har börjat bli lite manisk och jag blir sååå ruskigt fest sugen då. Men ska börja på den igen imorgon så då ska det väl snart återgå till det normala igen. :)

Ser ni föressten hur jag ser ut osminkad? Tänkte fota mig efter att jag gjort vid mig också så att ni får se vilken extremt stooor skillnad det är på mig utan och med smink. :P


Träningsrum..

Ååh vad jag längtar tills vi flyttar. Då ska jag och älsklingen göra ett träningsrum i rummet på nedervåningen. Jag sak hantlar, pilatesboll och en crosstrainer där och älsklingen ska ha en träningsmaskin. Då kan jag träna på dagarna när älsklingen är iväg och jobbar. Skit bra! Blir så trött på kvällarna så det blir så jobbigt att gå iväg till gymmet då!



Vi ska flytta..



Godmorgon Sötnosar!
Den 6:e juni ska vi flytta. :) Vi ska fortfarande bo i Ljungbyhed men vi ska flytta till en 4:a på kungsgatan. Anton och Andres lägenhet. Vi va lite bekymrad över dom större felen i lägenheten men det sa treklövern att dom fixade. Det är nämligen så att det är en sådan lägenhet där man får stå för dom inre reperationerna själv och därför är lägenheten så billig. 4990 kr i månaden bara. :) Skit billigt. Så tapeter och om vi fuckar golvet får vi stå för själv men det andra fixar treklövern.

Nu ska jag tvätta mitt ansikite och sen städa lite.

Puss på er! <3

Ansiktstvätt..



Idag har jag och älsklingen varit och storhandlat. Blev väldigt mycket mat. Efter det åkte vi hem till älsklingens föräldrar och käkade bullar. Busade med deras väääldigt konstiga katt som är besatt av nappar. Så fort han får tag i en tar han den i munnen så att det ser ut som han suger på nappen. Haha.

Jag köpte en ansiktstvätt och fuktighetskräm från neutrogena som älsklingen tjatat om länge att man borde testa. Så det ska jag göra nu. Tvättade ansiktet med den innan och mitt ansikte blev riiiktigt lent kan jag säga. Mysigt. :)

Lilla Melanie..



Melanie pratar med tv:n. Ibland blir hon till och med arg när hon inte får tag i dom. Haha.


Tvättdag..



Nu är äntligen tvätten klart. Sköönt!


Upp och ner..




Jag har börjat modella igen. Har fått sug på det igen och nu ska jag på massa plåtningar. På torsdag ska jag fota glamour- stripptease tema och på söndag ska jag på en plåtning där jag förmedlar mycket känslor. Jätte kul. :)

Mitt hår. Ja det blev jävligt snyggt får jag säga. Gulligt bond och den sötaste frisyren ever. Och det va inte äns meningen att det skulle bli en söt frisyr, skulle ju bara klippa bort dom sletna topparna! ;P





Min ryggvärk. Ååh hatar den. När ska det bli bra egentligen? Borde inte min bål blivit starkare nu? Jävla skit.

All denna snön. Helt onödigt. Och det kommer bara mer och mer och mer. När ska våren och sommaren komma? Sol och bad och skön värme. Ååh längtar!



Jävla ryggvärk..

Ush, har inte haft någon blogg lust alls den sista tiden. Det går i vågor det där. Sitter och har ont i sidan av min rygg. Konstigt nog har det inte blivit bättre sen jag började träna min bål utan bara sämre. Fattar inte det. :S Det är riktigt jobbigt att ha massa problem med ryggen.

Längtar tills älsklingen kommer hem från jobb så att vi kan käka middag. Det blir fisk, potatis och hallandäsås idag. :) Sen efter det blir det träning. Ska köra ben, triceps och bröst idag. Blev inget tränande igår så får skjuta fram gårdagens träning till idag.


RSS 2.0