Ostkaka.

 
Ååh världens godaste post workout måltid. Va och tränade nyss och fick belöna mig med den här godingen. Fördinges ostkaka. Men bara när man styrketränat väldigt hårt då där är många snabba kolhydrater i och lite socker. Men som sagt, det sätter sig inte som fett när du äter den inom 30 min efter ett hårt styrkepass. :)
 
Tänkte ta bilder på gymmet men där va fullt med människor idag. Så jag tänkte in stå och posa då framför speglen. Och tror verkligen inte Anton velat stå och fota mig framför alla dom. Haha. Imorgon ska jag ta nya bilder då jag hållt på med mitt nya program jag fått från olga i fyra veckor. har bara tränat i två men man ser verkligen skillnad redan på min röv. Puffig it is. :D

Stannar hos en transsexuell.

 
Såg det näst senaste avsnittet av outsiders innan idag. Det handlade om olika livsstilar där det va en kvinna som va gift med en man och de hade barn tillsammans. Sen berättar mannen att han vill bli kvinna och ha velat det länge. Han blir det och kvinnan han är gift med stannar hos honom och de är gifta fortfarande. Hon säger att hon är heterosexuell men lever i ett lesbiskt förhållande.
 
Neeeej du är inte heterosexuell. Väljer hon att stanna hos hennes man (kvinna) så är hon lesbisk. Det tycker jag är knäppt förresten. Inte för att jag har något emot sånt, är ju bisexuell själv och accepterar alla, men det knäppa är att hon fortfarande stannar kvar. Hade min pojkvän velat bli en tjej är det ju inte han länge. Många kanske säger nu att jo för personligheten är den samma, men det är inte alls samma sak. Det är ju en brud då jag får leva med hel plötsligt. Som gillar tjejkläder och smink osv. Allt blir ju helt annorlunda.
 
Sen tycker jag att det är konstigt att hon inte märkt något. Om han vill bli en tjej betyder det ju att han verkligen känner sig som en tjej fast i en mans kropp. Borde han inte bete sig som en tjej då? Har inte hon då blivit tillsammans med en tjej från början? :S Skit konstigt ju.

Pappa.

 
Nu har jag handlat två ramar till bilderna på pappa som ligger uppe på tradera. Bilder blir så mycket snyggare med ramar eller hur? :) Det är så jävla roligt att rita med promarkers.Och jag lär mig jätte snabbt. Tycker att detta är helt klart roligare än att rita med blyerst.

REN.

Vill tipsa om en hudvårdsprodukt som heter ren. Köpte den på apoteket för några dagar sen. Ett start kit bara eftersom det är en rätt dyr produkt. Ett startkit kostar 300 kr. Köpte dock för kombinerad hud då jag kan bli lite glansig i pannan ibland men märkte att jag nog behöver den för torr hy då jag fortfarande va lite torr på kinderna. Annars så märkte jag att man fick väldigt len hud och porerna blev mindre.
 
Vet inte än hur det funar mot finnar men bara efter några gånger blev min hud jätte len och fin. Ska köpa startkitet för torr hud och se om den funkar ännu bättre för min hud. :)
 
 

Makeover.

 
Tänkte visa er min lilla mekover nu när jag inte bloggat på ett tag. Fick ett ryck innan nyår och ville bli brunhårig igen. Solade lite, fixa hårförlängning och lite sånt. Vad tycks? Själv tycker jag nog att jag passar bäst i brunt hår. Men jag kan aldrig bestämma mig. Nu ska jag dock va brunhårig ett bra tag framöver. :P

Kissie.

Here we go again. Haha måste vara 511 tusende gången jag försöker återuppta min blogg igen. ^^ Men jag saknar den. Verkligen. Det är bara svårt att komma in i det när man inte har bloggat på ett tag. Men jag ska försöka. :) Igår mådde jag skit. Kände mig bakis, mådde illa och skit. Skit konstigt. :S Tittade på the hobbit dagen innan i 3D i nästan tre timmar. Kan det vara det?
 
 
Iaf så ritade jag med min promarkers också och det blev den finaste Alexandra, Kissie Nilsson. :) Ni skulle sett den första bilden. haha nooot so good. Men denna, denna blev jag jävligt nöjd med. :D Satt i 6 timmar med bilden så jag har verkligen lagt ner tid och energi på den!

Plugg.

Idag börja jag skolan igen. Märker hur seg man blir i huvudet av att ha lov. :P ska iaf planera min skola bättre senna terminen så att jag inte blir så stressad. :)


Workout.

 
Yääy. Idag har jag förresten fått min kostplan av min personliga tränare. Ska bli så rolig. massa recept. Slipper jag äta samma tråkiga mat hela tiden för att jag inte har någon fantasi. Idag blir det kyckling med en röra på. Ska väl inte säga så mycket mer då recepten är privata. Men gott ska det bli. :) Har tränat i några veckor nu och fått resultat. Nu ska jag få ÄNNU mer resultat. Can't wait.

Back again.

Okeeeej. Jag försöker. Igen. Haha jag vet. Det går upp och ner med bloggen. Men jag saknar den faktiskt. Väldigt mycket. Och nu är jag inte stressad mer. Har äntligen fått reda på mitt liv och kommer planera allt i fortsättningen. Så då kommer jag ha tid med bloggen. :)

RSS 2.0