Motiv.

Imorgon kommer min vän Samantha hit och ska tatuera sig av mig. :) Det blir en egen designad bild (med hjälp av hennes önskemål. ^^). Tyckte att den blev väldigt snygg. Ska bli jätte kul att få göra en tatuering med skuggning. Jag som tecknare älskar ju när man får börja skugga. Konturer är tråkigast. :P
 

Rejält pump.

Fick ett rejält pump i underarmarna på dagens träningspass. :) Körde ju massa ryggövningar och man tröttar ut armanra rätt mycket då. Skinnet satt så spännt att det kändes som att det skulle sprickas. :P Hade kontakt med musklerna hela vägen och så blev det massa plankor och cardio på cykel efter.
 
Fick bli en proteindrink och rågflingegröt efteråt. Inga snabba kolhydrater när du kört cardio efter styrka. :)
 
 

Kesella+jordnötssmör.

Nu är jag hemkommen och har fått i mig mitt kvällsmål. Kesella med jordnötssmör blev det. Såååå gott. :) Mitt nya godis! Jag äter in kolhydrater efter lunch så jag ökar fettintaget då. Tog en burk kesella, en msk jordnötssmör och så sötade det lite med stevia. Mums! Snart blir det magövningar och sen sängen.
 
 

Tatueringar.

Förresten jag har ju börjat tatuera. Det är så jävla roligt. Fast jag tränar bara nu. Så jag är lååååååångt ifrån att vara duktig. Men tänkte ändå visa er tre av mina senaste tatueringar. Jag har gjort 6 stycken sammanlagt men dom tre första va med mina piss startkitmaskiner så dom va mycket svårare. :P
 
 
 
 
 

Ny design.

Yääy. Nu har jag fått min nya design! :D Vad tycks? Själv älskar jag den. Precis min stil. :) Så nu får jag ta och uppdatera bloggen fram över. Hehe.
 
Har precis käkat lunch. Fullkornsmakaroner och köttfärssås blir det. Ska praktisera idag från 15:00 till 21:30 så det blir tyvärr bara mobil inlägg sen. Har gjort i ordning matlåda för ikväll också. Tyvärr så hinner jag inte träna idag. Rätt tråkigt. Men ska försöka klämma in magträning innan jag drar till praktiken. :)

Målen.

 
Har satt upp mål och delmål till mig själv samt belöning efter varje delmål. Lite motivation. :) Det behövs när man ska träna. Att få en snygg och vältränad kropp är ju en motivation i sig men man behöver det där lilla extra för att fortsätta.
 
Mitt mål:
Att få platt mage, fast rumpa, fasta ben. Bli FIT. Bli stark så att jag inte får ont i ryggen och magen. Orka bära saker och Melanie utan att det känns jobbigt och stå upp långa stunder.

Första delmålet:
Start: 19 november - 31 december. 6 veckor.
Ha förlorat 5 kg och fått relativt platt mage.
Belöning: En snygg outfit till nyårsfesten

Andra delmålet:
Start: 1 januari - 5 februari. 5 veckor.
Ha blivit fit, fått platt och stark mage, eventuellt förlorat mer kg.
Belöning: Nya träningskläder, några snygga kläder och spraytan och en tatuering på sidan av magen.

Tredje målet:
Start: 6 februari - 12 mars . 5 veckor.
Jätte tränad och platt mage, fast rumpa och fasta ben.
Belöning:  Eventuellt ett par jeans och magtröjor. En spa dag.

Sista målet.
Start: 12 mars - 15 april. 5 veckor.
Jätte tränad och platt mage, fast rumpa och fasta ben. Snygga och välformade armar. Vältränad och jätte snygg. Har mer eller mindre fått min drömkropp. Ha uppnått mitt mål.
Belöning: Stor shopping på väla. Jeans, smink mm. En tur till frisören och skaffa hårförlägning, fixa naglarna. Gör en total makeover.

Notering:
Godis enbart den 23:e och 24:e december (en väldigt liten mängd).
Ät vad jag vill dagen efter nyår.
Okej att äta godis den 14 februari (alla hjärtans dag).
Efter det tillåts jag godis en gång i månaden.
Annars håller jag mig till planen.

Kidneybönor.

Puuh. Helt slut i kroppen är jag. Har träningsvärk som fan sen igår och i förrigår och så tränade jag idag på det. Aj, kroppen är MÖR. Fast det är ju en nyttig smärta. ;) Väntar på mina kycklingfiléer och broccoli. Är itne alls hungrig men måste trycka i mig maten. Får itne äta för lite kalorier nu när jag tränar.
 
Det blev viktväktare korv (deras krov har högt proteininnehåll och låg fetthalt) och kidneybönor. Första gången jag provade dom och dom va goda faktiskt. :) Bra med protein i dom är det med!
 
 

Ny start.

Haha, jag verkar inte kunna blogga nu förtiden. Nej alltså bloggen får handla om det som susar rundor i mitt huvud som mest nu. Teckningar, tatuering, skola och träning. Ska jag liksom blogga utöver alla bollar jag har i luften skulle jag dött av stress. Så jag bloggar om det jag stressar över... Typ. Haha. Sen när jag känner att jag har tid så lägger jag lite mer energi på inläggen i bloggen. Ny design kommer iaf upp snart och det är ju alltid roligt med en nystart. :)
 
Har iaf precis beställt ett paket från fitnessguru. Har hört att deras proteiner ska vara skit goda. Beställde en måltidsersättare och ett kassein protein. Måltidsersättaren ska jag ha dom morgorna jag inte pallar äta frukost och kassein proteinet ska jag ha när jag ska få i mig ett snabbt mellanmål.
 
Det är 6 veckor kvar tills nyår. Mitt mål är då att ha fått fason på min mage och gått ner 5 kg. På 6 veckor hinner jag åstakomma rätt mycket. Ska bli kul att se. :)
 
 
 

Jag la den på is.

Hej sötnosar! Många har frågat om jag lagt ner bloggandet, varför jag inte bloggar längre osv. Och ja jag la den på is ett tag. Skolan har tagit mycket tid, sen har jag börjat teckna personer/djur/motiv på beställning och har rätt många av dom, så det har tagit tid. Har även börjat tatuera som på min fritid. Sen ska jag ha tid till läxor och min pojkvän med. Så det har blivit lite tjärvt med tid. Men har saknat bloggen så skaf ortsätta uppdatera den igen. Det kommer inte kunna bli 7 inlägg om dagen som innan men några stycken iaf. Så mycket som jag hinner och har lust med.

RSS 2.0