Godmorgon..

Godmorgon babes! Uppdaterade itne igår jag vet men hade helt enkelt inget bloggsugg. Så jag sket i det.
Slappade hela dagen igår typ. Va en sväng hos älsklingens föräldrar bara sen va det inte mycket mer.

Nu sitter jag och käkar fukost. Müsli med yoghurt. Gottit. Sen ska jag iväg och lämna Melanie. Och efter det blir det att göra vid sig för sen drar man till Sara och Robin. :) Ska bli kul. Ska tvätta och torktumla mina jeans också hos mattes föräldrar så att dom krymper lite. Dom har liksom blivit lite stora. ;P

Massa snö..

Kom nästan precis hem från älsklingens föräldrar. Har gjort julgodis hela dagen så därför jag inte uppdaterat. Det blev knäck, dajm och kokkosbullar. Gottit. Ska göra lite soppa nu och sätta mig framför tv:n. Ska se house of wax. Dålig film men har inget annat att titta på. Haha.

Strömmen går typ hela tiden också. Skit störigt bara förr ALL DENNA SNÖ! Mysigt men störigt som fan när strömmen går. Så här ser det ut på min ballkong. Inte lite snöt. :P Hoppas att det är kvar till julafton bara.




Svartsjuk?

Godmorgon mina små kycklingar! Sovit gott? Jag har och har haft världens svartsjukaste dröm. Me don't like. :P Hatar när jag drömmer sånna drömmar. Fast det kanske är för att jag inte är så överdrivet svartsjuk i verkligheten så släpper min hjärna ut det i drömmen istället. Haha. Jag är liksom en sån person som bara är svartsjuk när jag har en rätt bra anledning. Men när jag väl har en, DÅ är jag GRYMT svartsjuk.

Idag ska vi göra julgodis hos älsklingens föräldrar. Blev ju inte av igår så vi får ta det idag istället. Ska bli roligt. Ska passa på att köpa massa sallad när jag ändå ska ut. Tänkte ju käka soppa till middag och sallad resten men färdig soppor är rätt dyra så det får bli vanlig middag sen salla resten. :)



Är jag den enda människan som vågar visa mig utan smink och samtigit vara stolt över mitt utseende? :S

Hej jag heter Linda och jag är manisk..

Har precis käkat blomkålssoppa. Det är min nya diet. Soppa till middag och sallad resten av måltiderna. Ja jag vet att det inte är så nyttigt att banta på det sättet men jag vill tappa tre kilo till nyår. Så jag fuskar lite. ;P

Som vanligt är jag inte ett dugg trött. Min mani slog verkligen ut till fullo idag. Jag satt i soffan och tänkte att jag skulle lyssna på min musik i min mp3 och helt plötsligt fick jag ett lyckorus. Blev överdrivet glad och har varit på ett sådant konstigt bra humör där det känns som att inget får mig att bry mig. Helt cool lugn men samtigit speedad och jätte pigg. Hum. Min mani har varit i mer än en månad nu. Det är RIKTIGT länge för att vara mig. Brukar bara vara i typ två veckor.

Well well. Mycket bättre än depressionen i alla fall. Bortsett från sömnproblemet. :P


Give me sun..

Det blev inte att vi drog till älsklingens föräldrar idag och gjorde julgodis. Blev för sent och melanie ville sova och sånt. Så vi tar det imorgon istället. :) Har precis solat 25 min. Så nu fick jag lite färg i alla fall. 20 min har varit för lite annars. Älsklingen är hos Anton och jag är här hemma själv. Men Melanie då förståss men hon sover. :P

So... What to do?

O-M-G!!

Jag så bara idol i början av programmet. Har haft en hum om vilka som varit med eftersom jag så dom två första avsnitten (fredags avsnitten) och eftersom jag läst lite bloggar som skrivit om idol. Men whata fuck va detta?

Är hans flickvän efterbliven eller bara allmänt pinsam? Fan va jag skämdes. Haha. Fick mig ett gott skratt. Hon skämde ju ut sig totalt. Springer upp på senen och håller på med Erik nästan som att det vore en duett eller nåt. Liksom hallå? Ingen vill se dig? Fan ska hon ta upp scenen för? Hade jag varit Erik så hade jag lite diskret puttat henne åt sidan. Ain't nobody gonna take my place in the spotlight!


Tävling..



Jag är med och tävlar om hårmouse med extremt värmeskydd hos lifeassofie.
Och då ska jag då självklart motivera varför jag just ska vinna denna hårmouse. Anledningen är enkelt. Mitt hår känns som halmstrån. Efter många blekningar och ett velande fram och tillbaka har mitt stackars hår fått lida till max. När jag då plattar mitt hår, vilket jag gör vartenda gång jag gör vid det, så sliter det ännu mer. Snart kommer jag tappa mitt hår. :| Haha skämt o sido. Men det hade faktiskt varit super om jag vunnit detta. Både för mig och mitt hår. ;P

Julgodis..

Godmorgon. Eller rättare sakt godförmiddag. Vaknade sent idag igen. Hatar mitt sömnproblem. Va inte trött förräns halv fem inatt. Och ändå så låg skit länge och kunde inte sluta tänka när jag låg i sängen. Jätte jobbigt.

Idag ska iaf jag, älsklingen och Melanie till hans föräldrar och göra julgodis. Gottit. Men jag ska inte gnaska i mig något förräns på julafton. Ska ta tag i bantningen nu och inte käka mer än middag en gång om dagen, müsli på morgonen och sallad reste. Då borde jag ändå gå ner i vikt tycker man. Har ju ätit rätt onyttigt hittills så det är nog därför jag stått stilla på 54 kg. :P

Melanie ligger så sött bredvid mig. :)


Me so hungry..

Nu har jag städat lite och sorterat bland massa kläder Melanie fick för ett tag sen. Några va riktigt fina faktiskt. :) Älsklingen är med sina föräldrar på elgianten och troligen maxi för han skulle köpa lite blöjor och sånt. Längtar tills han kommer hem för jag är så satans hungrig. Börjar ju inte på middagen förräns han kommer hem. Melanie sussar så sött i sin säng så här är allt lungt och skönt. Fan vad min mage kurrar. Nu får han allt ta och komma hem. ;P


Bilder..

Här kommer lite bilder från i fredags. Bilderna är lånade av Linda. :P






Min vecka..


Sömnproblem..

Här vakna man nästan upp till ett vinterland. Det måste ha snöat hyfsat mycket inatt. Mysigt. :) Melanie sitter och leker bredvid mig och fäktas hej villt med massa leksaker jag gav henne. Min lilla busunge. Jag gick och la mig först vid halv fyra inatt så har inte vaknat förräns nu. Har massa sömnproblem nu i och med att jag är inne i en manisk period av min sjukdom. Skit jobbigt. Men hey? What you gonna do?

Idag ska jag väl inte göra så mycket. Ta en ny tvätt tid och bara ta det lungt. Umgås med familjen. Försöka uppmana Melanie till att åla sig fram kanske? Haha.



Im in love..



Såå söt klänning. Och 199 kr kostade den bara på hm.se. Den vill jag verkligen ha på mig på nyår. :)

Tre saker..



1. Jag är inte så förtjust i barn. Och då pratar jag om 4 år och uppåt. Visst dom kan vara söta men jag gillar inte att vara med dom så mycket. När dom pratar är jag inte så intresserad och tycker det är allmänt tråkigt att vara med barn. Min egen dotter därimot älskar jag att vara med och kommer såklart fortsätta med det även när hon är över 4 år. ;P

2. Jag tycker att jag är lite tjock. Inte tjock tjock men jag tycker att jag är lite små mullig här och var. Många tycker att jag är riktigt störd som tycker detta men jag kan itne hjälpa det. Jag är lite små tjock i mina ögon. Så är det bara.

3. Jag gillar inte blödiga personer. Jag klarar inte av när personer är så rikgit blödiga och "Aaah älskar dig gumman" fast än man bara träffats typ 2 gånger? Eller när dom gråter för ingenting och ska krama en stup i kvarten. Kanske lite hårt sakt men så är det. Det tar rätt lång tid innan jag släpper in någon så mycket att det blir okej att säga att man älskar varandra.


(Blev lite negativa saker idag men det blir säkert possitivare saker nästa gång. :P)

Skicka vidare..

Sitter här nu. Ensam. HELT ENSAM! Snyft. Hehe nej bara skoja. Men jag är faktiskt själv. Älsklingen stack till hans kompis Anton en runda och hämtar samtidigt våra nycklar som han glömde kvar på festen i fredags. Sara och Robin hade nämligen lämnat dom där. Dom trodde väl att det var Antons nyckler. :P

Tittar i alla fall på slutet på filmen skicka vidare nu. Den är så grymt sorlig. Vill nog inte se slutet egentligen för jag har gråtit varje gång till det slutet. Och inte nog med det. Det är pojken från sjätte sinnet också. Såå söt.


Jag ser det snöar..

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det va väl roligt hurra! ;P Yeep. Det snöar utanför. Hehe lite julkänsla får man faktiskt. Nu ska jag nog väcka melanie för vi ska gå till älsklingens föräldrar. Det va något med deras dator dom behövde hjälp med.

Förresten någon som vet när öppna förskolan är öppen i ljungbyhed?

Melanie börjar åla..

Jag har precis matat Melanie. Försöker som sakt få in en bra mat och söm rutin. Hon åt gladeligen när jag väckte henne. :) Och en sak som fick mig att få ett litet lycko rus va att när jag la henne på magen på vår storarumsmatta (där blir det lite motstånd) så började hon åla fram. Visserligen blev det bara en decimeter innan hon blev sur och gav upp. Hon är ju inte så stark än. :P Men ändå. Skit kul! :D


Julklappstips..

Som dom flesta kanske ni också funderar på vad ni ska köpa i julklapp till pojkvännen/flickvännen. SÅ här är lite tips. :)

Till flickvännen:


Parfym eller smycken. Alltid uppskattat! <3


Till pojkvännen:



En rakhyvel eller mobil.





Förbannade nycklar..

Jävla skit. Älsklingen va så full och förvirrad och glömde sin jacka hos Sara och Robin i fredags. MED MINA NYCKLAR I!! Så nu kan jag inte tvätta berget med tvätt vi har. Åååh ibland kan jag bli riktigt lack på honom.

Kära helg..

Det blev inte så mycket uppdaterande varken i fredags eller lördags. Det blev att jag och älsklingen stack och festade hos Sara och Robin ändå. Det va ju lussevakan. Jävligt skoj hade jag men det blev bråk på slutet. Riktigt onödigt men många killar är ju sånna. Det va en kille som raggade på mig och kunde inte ta ett nej. När älsklingen då sa till honom att jag va upptagen började den andra killen kaxa. Men så helt plötsligt va det en kompis till älsklingen som fick på huvudet. :S Såg inte så jätte mycket då det kastades groggar hit och ditt så jag blev rätt blöt.

Nästa dag kom i alla fall min mamma på besök. Hon lagade en jävligt god middag till mig som hon själv hittat på. Riven potatis med morötter i en ungsplåt och in i ugnen en halv timme. Rishultskorv till det och lite cremefraich som hon rivit vitlök i att doppa potatisen i. Riktigt gott. Sen käka vi godis och tittade på film.

Nu idag ska jag tvätta vid tiolv annars blir det inte mer. Ska bara städa lite också sen ta det lungt. Får försöka få melanie att få lite bättre sov och matrutiner för så att hon inte vaknar och är upp till ett om nätterna.

Puss på er! <3


Slumrande tös..

Godmorgon. Nu har jag vaknat och käkat frukost. Müsli med yoghurt blev det. Och ja jag vet. Det är lite sen att vakna. Men Melanie sov som en stock fram tills nu! :P När jag käkat klart ska jag slänga in lite tvätt och fin putsa lite på städningen här hemma. Sen ska jag iväg och träna. :)


Jag ska bli extra brun..

Nu har jag solat, duschat och smörjt mig med brun utan sol (yepp jag ta båda delarna. ;P). Sitter här med Melanie i famnen för denna lilla damen bestämde sig för att vakna klockan ett idag igen. Ska ta en cigg och sen bara vänta på att Melanie blir trött så vi kan lägga henne.

Godnatt alla!


Jag är väldigt nyttig..

Nu har jag tränat och käkat middag. Blev makaroner och köttfärssås. Ville ha något snabbt och lätt efter träningen eftersom jag va riktigt hungrig. Tränade i alla fall magen, biceps och tyggen idag. Va inte så jätte taggad men fullföljde övningarna ändå. Så nu känner jag mig nyttig. Hehe. Nu snart ska jag ta en cigg och sen in i duschen med älsklingen. ;)

Melanie sover nu så hon vaknar inte än på ett tag. Hoppas att hon inte vaknar alls förräns i morgon. Hon va lite febrig igår så hennes sömnrutiner blev helt rubbad. Hon vaknade vid elva och va vaken till ett på natten. Och idag vaknade hon vid nio och ville somna om direkt och sen vakna hon inte förräns två(!). Så jag hoppas i alla fall nu att hon återgår till sin normala sömnrutin. :P


Drar och tränar..

Nu drar jag iväg och tränar.


Upp och ner..



Julafton. Julafton är snart här, årets mysigaste högtid. Godis, god mat och paketer. Så underbart! Och inte nog med det. Det blir Melanies första jul också. :)

Min brunhet. Äntligen börjar jag bli brun. Vilket är riktigt snyggt. Man ser mycket bättre ut när man är brun. Helt klart!

Uppklippt hår med sid bena. Jag måste bara hissa denna frisyren. Jag bryr mig verkligen inte om att dom flesta fjortisar har denna frisyr för den är så jäkla snygg!







Kylan. Visst är det mysigt med julen och allt sånt men måste det vara så kallt? Jag fryser häcken av mig när jag går ut med Nikita och ändå har jag tagit skit mycket kläder på mig. Nej vi säger NEJ till kyla.

Nörd glasögonen. Har inte dissat det här innan men nu måste jag fan göra det. Dom är SÅ fula. Fattar inte varför människor väljer att ta dom på sig. Pinsamt!





Städningen klar..

Nu har jag städat och diskat så nu ska jag ta det lungt ett litet tag innan jag sticker och tränar. Sak städa lite nogare imorgon för då hade jag tänkt att sätta upp julgranen! :) Vi ska ha en plastgran i år. Känns som att det är mycket bättre när man har katt och hund. Plus att den inte barrar. Perfekt liksom.


Söta Melanie..

Filmade Melanie för ett tag sen. Hon va helt besatt av min katt Kellie så jag försökte fånga det på film. Men nejdå. Så fort jag började filma va hon bara itnresserad av mig. :P


Det går i vågor..

Ja det går i vågor. Ja mitt bloggsug så klart! Jag verkar tappa suget titt som tätt men nu tror jag att det är tillbaka igen. Skönt för er som följer min blogg då va. Haha.

Snart ska jag i alla fall ner och träna och bli snygg och fin, sen blir det städning och lite solning. Så det är väl min dag idag. Brukar inte hända så jätte mycket saker förräns till helgerna. Men i helgen ska jag dock inte festa. Jag och älsklingen känner att vi helt enkelt inte har råd.

RSS 2.0