TVÄLA OM 500 KR PRESENTKORT PÅ KICKS!

S

SISTA DAGEN ATT GÅ MED I TÄVLINGEN!

Så anmäl er nu. För imorgon kommer jag skriva alla namn på små papper och dra en vinnare. Så ni har fram till tolv slaget att gå med. :) Klicka på bilden för att komma till inlägget där ni tävlar!


2011..


Ta hand om dig..


Idag har jag som sagt myyycket att göra.
Jag ska färga håret, duscha, smörja mig med brun utan sol, fixa mina naglar, städa och blogga. Puuuh, det kommer bli lite stressigt. Btw, så va det de nya nagel gelerna på bilden som va i mitt andra paket för någon dag sen. :) Köpte cosmopolitan tidningen igår också så jag ska läsa lite och ta det lungt med den mellan varven. ;)


Klädvisning..


Godmorgon underbaringar! Sovit gott? Det har jag. :) Har mycket att göra idag! Tänkte iaf visa vad jag köpte på väla. J

Jag va som sagt på väl i.... Ja vilken dag va det nu? Haha. Jag va som sagt SKIT nöjd med mina inköp. Kanske ska ge en förklaring till bilderna nedan. Jag köpte ett par gråa vanliga leggings för 50 kr, det guldiga linnet för 64 kr, kjolen för 50 kr, mobil skalet för 100 kr och tjock tröjan för 100 kr. Den är sååå mysig och lite slapp och lång. Den går precis under rumpan. Så där casual sexig. ;) och priserna, sjukt billigt va?

Jackan är jag också väldigt nöjd med. Den va inte på rea men den kostade bara 299 kr. Jag älskar verkligen den och den är väldigt varm också. Fryser inte ett dugg i den. :) Jag köpte ju en nyårsklänning också men den får ni se ikväll när den är på. ;)


Jannis..

Nu har Linda och Johan gått hem. Vi va först på Jannis pezzeria och käkade. Kebabtallrick. Den va faktiskt väldigt god. Köttig kebab och krispiga pommes. Nom nom! Vi snackade lite skit och lite om planerna för imorgon. Efter det drog vi hem till oss och tittade på Johan glans. Det blev lite stockholm live med shan the man och den andra roliga utländska killen. ^^ Nu ska jag sega lite framför datorn och sen blir det sängen. Mycket ska göras imorgon. :)

 


Johan glans..

Sitter med Linda, johan och matte hemma i soffan och ska se på "world tour Skåne" med johan glans. Vi har redan sett det bleka hotet. Haha så jävla rolig. Johan Glans vet fan hur man får en att skratta. :D


Mot jannis..

Nu har jag sminkat mig och är redo för att gå till jannis med Johan, Linda och Matte. Vi ska käka lite och ta någon cider. Mysigt. :) Imorgon blir det ju fest så det blir lite lungt idag som sagt. Men nu säger alla att jag segar så jag får sluta här och blogga mer efter åt. :)


Natti?

 

Gillar du ''natti from hell''? För jag tycker att hon är skittaskig!

 

Svar: Det är rätt många som frågar detta. Jag har inget emot henne. Hon får tycka precis som hon vill. Det får alla. Jag lägger inte min energi på att störa mig på folk som kanske inte tycker som jag. Jag tycker att hon är fräck på ett sätt, på hur hon pratar, hennes attityd och vidare. Men sen håller jag inte med om hennes åsikter.


<3


Sleden rygg..

Sorry sötnosar för att jag inte bloggar förrän nu. Har varit hos svärföräldrarna och gjort dreads i mattes brors hår. Jäklar va jag har ont i ryggen nu. Jag måste fan träna upp min bål så att inte ryggen får ta all stryk. Nu är jag sådär mysigt trött, vilket är nice för vi ska inte festa förrän imorgon ändå. :)

 

Sitter och myser med tise lisen Tom. Han är så kelen att det blir lite överdrivet ibland. Haha. Försöker mysa med Kellie ibland men hon är en liten surkärring. Tar nog ett litet tag innan det går över eftersom att detta är hennes revir. Men det verkar ha gått bra för alla andra katter efter ett tag. :)

 

 


Dreads..




Jag ser lite särig ut men det bjuder jag på. ^^



Nu har jag gjort dreads på Carl (mattes bror) och fy faan vad jag har ont i ryggen. Och jag har mer kvar. :| Har bara gjort halva håret så har halva kvar. Jag hade glömt hur jävla lång tid det tar att göra dreads. Ja menar jag är ju verkligen inget proffs precis så det tar extra lång tid för mig. Men det ska säkert bli bra. :)


Mellandagsrean..

Nu är jag hemma från väla. Och guuuud vad jag är glad att jag åkte dit idag! :D Det va skit billigt över allt och jag hittade såna kap alltså. Jag fick en klänning, SKIT söt btw ska ha den på nyår, en kjol och en tjocktröja för 300 kr. Det ni! Sen köpte jag iof en vinter jacka men den kostade bara 299. Varm, go OCH snygg! ;) Jag är väldigt nöjd med det jag köpt.



Efter att vi va klara åkte vi in om max. Jag ville ha en sallad på väla men neeej då det skulle tvunget va Max. :| Och jag är ju inte den som är den så jag köpte ju såklart en maxburgare jag också. Dom verkar vilja göra mig fet. Haha.



Jag lägger upp vad jag köpt om ett tag för nu ska jag göra dreads i Mattes brors hår. :)



 


På bussen..

Sitter på bussen med matte till väla. Woho! Vi ska träffa erik där så åker vi med honom hem. Annars hade inte matte orkat åka med för han gillar inte att åka buss. :P btw, jag kunde inte sätta i löshåret i morse. Jag tvättade mitt eget hår med silver schampoo så det är helt askigt viyt nu. :( haha. Well well, skriver när jag kommit hem sötnosar! :)


Godis..

Nu blir det godis och film med älsklingen. :)


Natti..

Ja ni ser ju på namnet vilken tjej jag ritat av. ;)


Maaat..

Nu har jag och matte varit och handlat mat. Fan jag måste storhandla snart känner jag. Det börjar bli tomt i frysen och då blir det ute mat. Icke bra! Varken för figuren eller plånboken. Haha. Har btw ritat också. Bild kommer efter detta inlägget. ;)

Haha det ser ut som att jag har brunt överhår men det är kamerans fel. ^^



Påminnelse om tävlingen..

 

Vill bara påminna om tävlingen om 500 kr på kicks. :) Klicka på bilden för att komma till inlägget!


Ego bilder..

Det va löshår i det ena paketet. :D Ääääntligen! Jag ser typ 100000 gånger bättre ut i långt hår. Det här blev en riktig egobost! Så vad passar inte bättre då än egobilder. ;)

 



Varför jag varit på rättegång..


suzanan:

Varför ska du på rättegång med din dotter?


Svar: För att hon är hos ett familjehem.
Det är så att jag och min man var väldigt deprimerade i somras. Så mycket att den sista veckan kunde jag inte ta hand om Melanie som jag borde göra. Vi vände oss till soc och dom sa att eftersom det va en frivillig placering så fick vi hem henne när vi ville. Vi tyckte att det va bra för då kunde vi få hem henne när vi mådde bra igen.

Efter 2 månader mådde jag bra igen.
Jag sa att jag ville ha hem henne men då ville dom göra en utredning och helt plötsligt kunde dom be henne och bli omhändertagen annars(!). Jag kände mig väldigt lurad men gick med på det. Efter 6 veckor sa jag att jag inte ville vänta mer. Då omhändertog dom henne driekt och att hon då skulle vara där sex månader till innan en ny utredning inleds vilket dom inte hade förtydligat när dom ville göra utredningen. Jag tänkte fan häller att hon ska vara där när jag och min man är fullt kapabla att ta hand om henne och mår hur bra som helst.

Vi överklagade och åkte på rättegång till förvältningsrätten. Vi fick domen den 22:e där dom skrev att alla små saker soc dragit upp (som fick mig att känna mig som en så dålig mamma) inte betydde något utan det va vår sjukdom (vi har biploär syndrom) som var i fokus. Dom tyckte att vårt psyke fortfarande är skört och att vi borde vänta mer. Detta tycker vi är bullshit för vi har mått bra i fyra månader nu och om två månader till ser man den fulla effekten av min medicin ökning och då vet man att jag alltid må bra om inte något drastiskt händer dom död och sånt. Så varför ska hon då va där i sex månader kvar när det bara är två ynka månader till så ser man att jag är fullt stabil (i andras ögon dock, jag vet att jag är stabil redan nu).

Vi kommer iaf överklaga igen och det tycker vår advokat med eftersom att det inte är en tillräckligt konkret anledning att fosterplacera ett barn.

Nu i efterhand klandrar jag min läkare rätt mycket också.
Jag sa till henne UPPREPADE gånger när jag va deprimerad att jag ville att vi skulle höja min dos på min medicin. Jag sa att jag läst över allt på internet att man kunde höja den bra mycket mer än 200 mg och att jag trivdes med den jätte mycket. Men nej då skulle hon sätta in massa andra mediciner som jag fick myrkrypningar av i hela koppen och sånt. Till sist va jag så deprimerad att jag lämnade bort Melanie. När hon äntligen höjde dosen till 300 mg såefter 4 veckor som det tar innan en medicin börjar verka) så mådde jag bra igen. Hade hon bara höjt den jävla medicinen från början hade inget av detta behövt hända.

Men nu vet ni iaf. Det här är ett väldigt känsligt ämne för mig så jag ber er att inte säga något dumt.

Underbara läsare..

Awe! Det här betyder faktiskt mycket för mig eftersom att jag lägger ner mycket tid och energi på min blogg. Många tycker att den är fin men gillar ni innehållet också? Och är det något ni vill att jag ska skriva mer om? :)


Paaakeeet..


Yäääy! Vaknade upp och fick syn på två paket i brevlådan! :D Alltid lika roligt fas än man vet vad man beställt. Haha. Förväntade mig dessa paketen i förra veckan men posten har klabbat lite under julen. Men äh, nu har jag dom iaf. Kan ni gissa vad dom två olika paketen innehåller? Rätt svar får en länk. ;)


Frågelådan..

Nu har jag som alla andra bloggare lagt till "frågelådan". Den finns här till höger. Där kan ni ställa vilken fråga ni vill och få svar på den. Frågor som jag tror andra kan ha glädje av lägger jag dock upp här på bloggen. Ni blir även länkade då också. Snäll jag är va. ;)


Brun utan sol..

Om du tar en fet kräm på armbågar, fotknölar och knäna innan du smörjer dig med brunutan sol får du inga ränder eller märken. Sen rekomenderar jag apotekets brun utan sol från aco. Den blir väldigt naturligt brun och jämt över hela kroppen. :)

Monopol..


Har precis spelat monopol med Matte, Eddie och Cecilia. Mysigt. :) Vi spelade det nya där man använder kort i en maskin istället för pengar. Väldigt smart faktiskt. Slipper man hålla reda på hur mycket pengar man har. :P Vi hant tyvär inte spela klart för dom va bjudna på middag hos Eddies syster. Men och andra sidan kan monopol ta flera timmar ju.


Linda svarar..


johanna om Drive..:

Hej! :D

jag följer din blogg på bloglovin och kan du inte ladda upp vad du ska ha på dig på nyår? :D

 

Svar: Va gullig du är. :) Jag hade tänkt ha på mig min beiga kjol och en genomskinlig topp. Det jag har på bilden nedan!

 

Bilden är inte jätte bra men ni ser på ett hum. :)


Godmorning GODMOOORNING..

Jag vakna sent idag och är väldigt glad och utvilad. :) Är väldigt pigg också så idag ska vi ta tag i städningen. Men samtidigt är jag väldigt sugen på att hitta på något efter städningen. Något förslag? :) Hade jag haft körkort hade jag åkt ut till väla och kollat lite på H&M efter en sjal.

 

Btw, efter tävlingens slut får ni ta väck mig från blogloovin men INTE innan. Men jag hoppas på att ni ger bloggen en chans och stannar kvar även efter tävlingen. :D


Drive..

Nu är det filmdax. Jag och baby ska se filmen Drive. Den handlar om någon som extra knäcker som att vara chafför vid bankrån eller något sånt shit. Är bara sugen på att mysa och se film så bryr mig inte så mycket om vilken film det är. ^^ Efter det blir det sängen. Är rätt seg idag. Så godnatt mina söta läsare!

 

 


TÄVLA OM 500 KR PRESENTKORT PÅ KICKS!



Katten Tom..

Och den spännande saken va... En till katt. :D Han heter Tom efter mattes gamla katt han hade när han va liten. Han ser ut som honom också. Vi gjorde det mest för Kellies skull så att hon inte skulle vara ensam. Hon blev rätt sur och är det lite fortfarande men det går över. Så nu slipper hon vara ensam när vi är borta och så. :) Nu ligger han och myser hos Matte. Han är SKIT kelen precis som Kellie. Så nu har vi två stycken kelisar. ;P Och han verkar inte fälla så mycket så då slipper vi det.


Familia..

 

Va ju på familia innan. Åkte dit med Matte och hans föräldrar. Hade presentkort inne på h&m. Hittade dock inget det. Tycker att h&M på väla har finare kläder och sånt. Va ju på jakt efter en glittrig sjal men hittade ingen på familia. Få ta det när jag är på Väla istället. :)

 



Hos mattes föräldrar..

Har varit på familia nu och är hemma hos mattes föräldrar och ska käka chickenbits och pommes med hamburgardressing. Mums. :) sen ska vi höra något spännande. Skriver om det när vi gjort det. ;)


Min jul, den 24:e..


Jag firade ju jul den 24:e hos Mattes föräldrar. Det va ju inte riktigt som julafton för mig i och med att jag inte hade Melanie den dagen, men var ju tvungen att göra det bästa av situationen. Vi kom ditt, snackade lite och kollade på kalle anka. En och en annan godis bit slank ner. ;) Sen käkade vi svensk jul mat och jag kom att tänka på då att mycket av den svenska julmaten är väldigt nyttig. Som te.x skinka, ägg, sill lax osv. :)

Efter det kom tomten.
Det pågrund av Mattes lillebror som bara är sex år. Efter det blev det julklapps öppning och jag fick ett pressent kort på 300 kr. :O Jag blev väldigt chokad där. Trodde inte jag skulle få något! :P Sen gjorde jag vid mig och då bar det av på fest hos Tim. Det va inte alls roligt faktiskt. Va på fest stämning ett litet tag men sen försvant det rätt fort. Det brukar annars vara roligt där men saknade Melanie aldelles för mycket. :(

Det blev rätt suddiga bilder. Jag måste fan skaffa en kamera. :P



Familia snart..


Godmorgon solstrålar! Jag är uppe och ska snart käka frukost. Vi ska ju till familia snart. Drar vid elva faktiskt. :) Har suttit och tänkt ut vad jag vill handla för mitt pressentkort. Har liksom inte känt innan att jag velat ha något speciellt. Men nu kom jag på att jag ska lätt köpa ett bar fluffiga morgonskor. Såna termo morgonskor. Jag fryser ju alltid så mycket på morgonen. ;) Och så vill jag köpa en mjuk sjal på h&m. Så jag tror att jag kommer komma hem med det! :)

Kvarteret skatan..

Nu blir det ett kvarteret skatan till sen sängen. Ska till familia imorgon och handla för present kortet jag fick igår. :) då berättar jag också om min jul och så blir det lite roligare uppdatering. ;) och jaa jag vet att det är stökigt på bordet men det tar man undan när man går och lägger sig. ;)


Mys pys..

Nu ligger jag och matte och myser i soffan. Vi har legat här nästan hela dagen. Skit skönt att bara dega vissa dagar. :) vi ska titta på ett avsnitt av kvarteret skatan nu. Skit roligt, haha! Som ni ser blir det bara iphone inlägg idag för jag orkar inte göra några roliga photoshop inlägg idag. ^^


Bakismat..

Har precis käkat bakis mat och ligger nu i soffan och pratar med matte. Idag kommer jag bara ligga och ta det lungt. Finns ändå inget som måste fixas. :) berättar om gårdagen senare. Är på min iphone nu. :P


Me now.. Haha..

Så här ser jag ut sminkad. Kunde inte få en bättre bild. Haha.


Julfirande..

Sitter hör hos mattes föräldrar och väntar på tomten. Haha. Matte har ju en lillebror på sex år. Snart ska vi börja dricka lite och sen bär det av till Tim. :) jag bjuder på en osminkad bild på mig så får ni se före och efter jag sminkat mig. :) har precis laddat hem blogg.se mappen. Så det blir kanske fler inlägg ikväll. :P


Brun eller gul?

Hahaha. Alltså jag är brun it verkligheten men när jag fotar ser jag fan gul ut! Detta är med blixt. Fotar jag utan ser jag vit ut. Så ingen av dom ger en rättvis bild. Jag är brun. :P Ni ser iaf att jag mörknat. Haha. Jag använder mig av acos brun utan sol från apoteket. Det blir jätte jämt och fint. Och det går rätt snabbt att bli brun. Kostar 89 kr! Synd att jag inte kunde få en bättre bild bara!


It's christmas time..

Som rubriken lyder. It sucks! Nu låter jag som grinchen, haha, men jag har faktiskt inget emot julen. Det är mest för att jag firade ju den igår och idag betyder den inte ett piss när inte Melanie är här. :( Saknar henne så grymt mycket. Vi ska iaf överklaga igen för vår advokat säger att vi SKA vinna detta och det anser alla andra också. Det finns ingen anledning att hon inte ska vara här nu. Det kommer bli i göteborg dock men det skiter jag i. ALLT för Melanie!

 

Men nu till något annat. Jag smörjde mig med brun utan sol i förrigår och igår och jag är alla redan brun. :) Men jag ska smörja mig två lager idag med för jag vill bli bruuuunare. :D Beställde löshår i förrigår och satte in pengarna så att dom kom in igår. Tog expressleverans så det ska komma idag. Även fast det är jul och lördag. Men nu har jag kommit på att utlämningsstället stänger ett. :O Så det är bäst att jag får ett sms om att hämta det innan ett. Annars blir jag pissed för det är ju sånt dom måste tänka på när dom skickar varan.

 

 


Mera maaat..


Det blev en måltid till. Det är ju min ätar dag idag. ;)

Min jul 2011..

Sorry sötnosar! Har inte kunnat blogga förrens nu. Men det får ni ha förståelse för. Jag har ju firat jul med familjen. ;) Vi började som sagt tidigt redan vid klockan tio. Vi gav Melanie julklapparna men hon var mer intresserad av att leka med sina gamla leksaker. Till sist fick vi henne till att öpna dom och då blev hon glad. Vid ett tiden åt vi och sen lekte vi med Melanie hela dagen. Mattes föräldrar va också här ett tag och då lekte hon jätt emycket med deras yngsta son gustaf. Klockan fem åkte hon tillbaka till Sofia och Peter. Det är först för ett litet tag sen jag, matte och mamma öppnade våra julklappar. :P Jag blev väldigt överaskad av sakerna jag fick av mamma och väldigt nöjd. Jag hade nämligen redan fått en för tidig julklapp, min frisyr. Haha.

 

Imorgon ska jag och matte äta hos hans föräldrar. Då ska jag DOCK inte äta mycket och inget godis (det tar jag idag) för jag tänker inte bli plufsig när vi drar till en kompis på lite fest. Riktiga julafton kommer ju suga stenhårt och jag har ingen julstämning ALLS när inte vi har Melanie. Kan lika bra dra dit alla andra är då.

 

Jag fick två par skor. Dom är väldigt lika varandra så jag kan faktiskt inte komma på vilka jag gillar bäst. :P Tre par trosor, tottar och mina favorit strumpor. Alla väldigt behövliga saker, speciellt tottarna då jag slänger dom över allt. Haha.


Inköp..

Shoppade som sagt innan idag. Blev väldigt nöjd med mina fynd. Och dyrt blev det som sagt inte häller.

 

Det blev en beige kjol och en svart. Dra dock upp och viker dom så att dom slutar precis under rumpan. :P Storlek xs och s på den andra tror jag? Den beige är köpt på cubus och den svarta på gina. :)

 

en söt svart genomskinlig topp. Skit snyggt med en svart bh under. Storlek 34. Köpte en till grå stor t-shirt som jag ska klippa av och ha som magtröja, storlek S. :) Båda är köpta på gina.

 

Lite smått och gott. Lösögonfransarna är köpta på h&m och kostade 30 KR! :O Skit billigt. Den rosa söta plånboken är köpt på accent, brun utan sol från apoteket, mascara från h&m och luddiga mys strumpot från cubus. Har cp många såna. :P


Klappar och pingvin..

Nu har mamma kommit hit. Hon ska ju sova här för vi får fira jul tidigt imorgon. Melanie kommer ju tio och åker vid fem. Så det blir ju lite ändring denna gången i jämfört med andra år. Vi har iaf följt traditionen som vanligt och lagt klapparna under granen. Typ nästen alla är till Melanie och bara dom små är till mig, mamma och matte. Bortskämd liten sötnos är hon. ;P

Min mamma kom också med en jätte gullig pingvin.
Den blinkar på magen när man sätter på den. Hon köpte den förra året mest för Melanies skull så Melanie kunde se den när hon va där. Men nu kommer hon mest va hos oss så hon tog med den hit. :)


Väääla..

Har inte kunnat blogga idag för har varit på väla hela dagen. Wihoo! :D Tänkte att jag skulle ha EN shopping dag nu när jag fått lite pengar sen blir det att spara resten. Tänker INTE röra mer denna gången. Tänker inte vara så korkad som förra gången och bränna bort dom. ;) Köpte iaf fin fina saker och det blev inte alls dyrt. Nästan allt va på rea så jag fick mycket för lite pengar. :) Had ekollat fel på bussen också så min fina vän Mia hämtade mig. Sötnosen. <3 Köpte kycklingsallad och pizza till mig och älsklingen i klippan och nu har vi musat i oss det. Jag tog kycklingesalladen förstått. ^^

 

Förresten, när jag tog bussen från klippan till väla så va det en SKIT snäll och rolig chafför som körde. Inte en sån där surpuppa. Han bjud på äpplen. Haha. Och han körde enligt hastighets gränsen. Kryss i taket! Trodde inte det fanns såna busschafförer. ;)

Lägger upp bilder på det jag köpt sen. :)





Shallow hal..

Nu ska jag och älsklingen titta på Min stora kärlek, eller "Shallow hal" som den egentligen heter. :P


Rita av..

Tänkte jag skulle rita lite idag med. Men nu har jag INGEN aning om vem. Roligast är folk i blogg världen för då känner mina läsar igen dom direkt. :) Har ni några tips?


Julgran..

Nu ÄNTLIGEN har vi fått upp vår julgran. Jag gick in på vinden med skor och tcjoktröja med huvan uppe hårt snurad. Haha. Är verkligen skit rädd för spindlar. Tur att jag inte damsugade innan vi satt upp den för fan vad det barrade. Men nu är den fin och klädd. Fattas bara ljusen. Någon lampa är sönder så jag får köpa det imorgon. Och lite mer klitter. Ser lite glest ut. :P Annars blev den fiiin. :D


Jul firande..




Godmorgon! Idag SKA jag sätta upp julgranen.
Va fan jag har ju liksom sagt det några dagar nu men fortfarande inte gjort det. En jul utan julgran, det är ill! Det är ju julgranen som gör nästan hela julstämningen. Plus att jag ska städa. Måste ju vara julfint. :) Melanie kommer ju på lille julafton för att familjehemmet hade det "körigt" på julafton. -.- Hoppas fan att vi får rätt så att hon får komma hem! Iaf så ska vi fira då så det måste ju vara extra snyggt och prydligt. Min mamma kommer imorgon och sover här till fredag. Blir minst stressigt då. Eftersom Melanie bara ska vara här från tio till fem så vi får fira tidigare än vi brukar.

Vi brukar fira som så att vi äter svensk mat vid ett på dagen (eftersom vi äter danskt på kvällen och jag vill ha båda. Haha), sen äter vi lite kakor och dricker kaffe till Kalle anka, sen vid fem sex tiden äter vi dansk julmat, efter det blir det risalamalta och efter det kommer tomten till Melanie. detta året ska vi nog inte ha tomte för vi vet inte om Melanie blir rädd och vi vill inte att hon ska bli räd första gången hon är här länge. Efter tomten blir det julklappar och efter det godis. Som ni ser blir det jävla massa mat så jag kommer nog spricka. Haha!

Hur firar ni jul?

Naglar..

Gjorde ju naglar innan på en kund som varit här förr. Det blev naglar med naturligt vita tippar. Skit snyggt om jag får säga så om mitt eget verk. :P Tycker att det är väldigt fint med naturliga naglar.


Rothbart..

Har suttit och ritat nu ett rätt bra ta. Okej jag har gjort naglar i mellan men det har ändå tagit sin lilla tid. :P Den här gånger ritade jag av enligt mig, den vackraste tjejen på jorden. Läste hennes blogg för första gången igår och ser man det ansiktet MÅSTE man ju rita av det. ^^


Kycklingsoppa..

Har precis ätit den kycklingsoppa som jag åt igår. Skit god. :) Det är den vaniga blåband soppan och kostar typ 12 kr. Palla sån jävla bantningssoppor när man kan få såna här goda för lite kalorier dom med. Jag åt den och ett knäckebröd så det blev typ 360 kalorier i en måltid man blev väldigt mätt av. Skit bra. :)

Btw, jag syftar inte på att jag är tjock eller BEHÖVER gå ner i vikt, jag vill bara. Och inte mycket utan bara dom två kilona jag lagt på mig av konstant godis ätande. :)


Julavslutning..

 

Yäääääjy jag klarade slutprovet i matte! :D Så jävla skönt. Nu kan jag fortsätta med Matte B nästa termin. :) Vi hade ju julavslutning idag. Vi började klockan nio och fick kaffe och kakkor och lussebullar. Vi fick också papper på vilka kurser vi ska gå och Schema. Jag har väldigt soft schema faktiskt. :) Börjar halv elva måndag, tisdag och onsdag. Och så har jag bara en lektion på tisdagar och onsdagar. Sen slutar jag tio över ett på fredag. DET är riiktigt skönt. Och jag har roliga lektioner nästa termin också. etik och livsfrågor, religion B och psykosocialt arbete. :)

 

Idag SKA jag klä julgranen. Jag måste ju det är redan den 20:e december. Fy vad tiden går snabbt. Jag har inget haft en riktig julstämning förrän nu. Nu har jag lite i och med julfikandet i skolan. Haha. Men jag tror att min julstämning hade varit mycket högre om Melanie hade varit hemma. :/ Får hoppas att fick får rätt så hon får komma hem snart. :)




Miixx..

Den här kvällen har jag spenderat med att rita. Och den här gången fick det bli Miixx. Hon är ju ruskigt sööt. :D


Middag och INGEN godis..

Mums! Käkade den här middagen precis. eller ja, precis och precis, det va ett tag sen nu. Har suttit och kluddat med photoshop skit länge nu för att få till avrundade hörn på bilder men har inte lyckats fast än jag läst guider till det. -.- Idag börjar min avslutning med godis. Så det känns extra hårt idag utan socker. Inget gotte att mysa med. :'( Haha. Men det ska gå. Jag SKA klara det.


Hot & not..




Skolan slutar imorgon. Tro mig, jag gillar skolan, men det ska faktiskt bli skönt att inte oroa sig för läxor och prov och massa sånt. Så det ska bli väldigt skönt med julledigt. :)

Magtröjor. Jag är kanske lite efter men jag ÄLSKAR magtröjor. Det är så fint. Speciellt stora kortarmade som man klippt av på mitten.






Folk som ska trycka ner andra.
Varför? Vad tjänar ni på det? Mår ni såå jävla mycket bättre för att ni får en annan person att må dåligt? Det är patetiskt och töntigt.

Det är okej att vara mullig men inte att vara för smal. Detta är en sån JÄVLA dubbelmoral. Att vara mullig, betyder att du är tjockare än du ska vara. Tjockare en "normal". Att du är för smal, ja det hör ni ju, det är för att du är smalare än du borde vara. Än "normal". VARFÖR är det då rätt att vara mullig men inte för smal? Varför är det "you go girl" när det är någon mullig i bikini men inte en för smal? Det borde ju vara okej att vara båda delarna eftersom att ingen av dom är en "normal" kropp. Båda är ju utanför "normen" och då borde båda delarna behandlas precis likadant.

Wacom Bamboo pennplatta hos Keela..


Jag är med och tävlar om en Wacom Bamboo pennplatta hos Keela! :) Ååh den hade passat mig så bra! Så mycket jag pysslar med ritande, blogg, bilder och photoshop och massa sånt. Det här hade varit ett underbart litet verktyg. :)

Lila mysdress..

Så nu är jag hemma från skolan och har gjort allt det jag ska som att käka, pratat med älsklingen och lite sånt. Maten blev kyckling soppa. SKIT god. Och en stor protion som man blir skit mätt av inehåller bara 320 kalorier. :) Ska bli av med dom extra 2 godis kilona som jag samlat på mig. Det är inte bra att äta godis varje dag. ;P Haha.

Orkade inte ha jeans och sånt idag så det blev min lila mysdress. Mysigt och skönt. Älskar myskläder! :)


Trotsa din rädsla..

Godmorgon! Hinner inte göra ett så vettigt inlägg eftersom min buss går snart till skolan. Idag ska jag iaf göra del två av matte provet. Stackars mig. Sen bär det hemmåt. Har inge aning om vad jag ska göra idag faktiskt. Jag får nog ta mig i kraget och trotsa min rädsla och ta ner julgranen så att den kan kläs. ;P

Finaste rösten!



Den här tjejen sjunger sååååå fint. Skummade igenom lite av hennes inlägg och hittade detta klippet. Fan va jag rös. Hon har en väldigt speciel röst och det är det jag gillar. Det ska inte vara vanligt. Hoppas hon får ett skivkontrakt för den rösten ska inte slösas bort!

Tävling hos tinanj..

Jag är med och tävlar om en onepiece hos tinanj.se. :) Hade varit skit kul att vinna för har funderat på att köpa en sån men den har varit alldeles för dyr för mig. :/ Så jag hoppas att jag vinner den. Hade fan varit kryss i taket om jag vunnit något. Haha. ;P


Lindas favorit recept..


Jag åt som sagt dragonkyckling med ris igår (och igår) och det är en av det godaste rätterna jag ätit! Så nu tänkte jag skriva receptet här så att ni får ta del av denna underbara måltid. NI MÅSTE prova den tycker jag. :)

Du behöver:

4 st kyckling fileér
2 dl cremé fraish
5 dl grädde
2 tsk timjan
4 tsk dragon
2 msk kina soya.
Salt & Peppar

Gör så här:

Ställ ugnen på 200 grader. Skär kycklingen i bitar. Lägger ner dom i en smörad ugnsform. Salta och peppra dom. Häll sedan dragon och timjan över dom och sist grädde. Sätt in formen i ugnen i 45 min.

När den varit i ugnen i 45 min så tar du ut den rör du runt där i och häller i cremé fraishen (som du spätt ut med vatten så den blivit rinnig). Häll också i soyan. Smaka av. Häll eventuellt i mer dragon om det behövs. In i ugnen igen i ca 10 min.

Serveras med ris eller pressad potatis till.

JÄTTE GOTT!

Spindlar. :(

Ååh! Nu kan jag inte ta ner granen från vinden. :( Jag ha rinte alls tänkt på det förut och gått runder där utan några som helst problem tills matte sa att jag skulle komma ihåg att stänga dörren annars kunde spindlar komma ut. Jag bara va? Finns där spindlar? Och så sa han att när vår killkompis bodde här och matte va där inne då så fanns där massa spindlar. Så nu vågar jag inte gå in där. Jag är ju SKIT rädd för spindlar. :( Speciellt HUSSPNDLAR! FY FAN va äckliga!

GAD, generaliserat ångestsyndrom..


(MYCKET TEXT MEN VÄLDIGT INNEHÅLLSRIKT!)


Jag tänkte berätta om generaliserat ångestsyndrom (GAD) som jag har. Men först får ni läsa lite faktsa om det här:

Generaliserat ångestsyndrom, eller GAD efter engelskans generalized anxiety disorder, innebär att en person sällan eller aldrig kan kontrollera sin oro och ängslan. Det påverkar hela tillvaron för den drabbade. De mest effektiva behandlingarna vid generaliserat ångestsyndrom är kognitiv beteendeterapi och antidepressiva läkemedel.

Generaliserat ångestsyndrom börjar oftast under barndomen eller tonåren. Sjukdomen är vanligare hos kvinnor än hos män. Det tycks även som att fler äldre än yngre personer drabbas av generaliserat ångestsyndrom, till skillnad från andra ångestsyndrom.

Att känna oro, ångest eller bli ledsen och trött av motgångar och påfrestningar är helt naturligt och något vi alla råkar ut för. Det innebär inte att man lider av generaliserat ångestsyndrom. För att få diagnosen ska man ha långvariga besvär som gör det svårt att sköta ett arbete, fungera socialt och fungera i familjelivet.
Symtom på generaliserat ångestsyndrom

En person med generaliserat ångestsyndrom är:

mer eller mindre konstant ängslig
osäker
okoncentrerad
rastlös
pessimistisk
spänd
stresskänslig
lättretlig.

Han eller hon kan även lätt bli uttröttad. Det är vanligt med dålig sömn och att man oroar sig på ett överdrivet sätt för stort som smått. Det kan i sin tur ge kroppsliga besvär som spända muskler, huvudvärk, tandgnisslan, svettningar, darrningar, muntorrhet, hjärtklappning, mag- och tarmbesvär och ett behov av att kissa ofta.

Personer med generaliserat ångestsyndrom vet att deras omgivning många gånger tycker att de oroar sig i onödan och tar ut olyckor i förskott.


Hur jag känner.

Jag mår bra nu. Väldigt bra och har gjort i fyra månader nu. Jag går ju på en högre dos av min medicin mot min bipolär sjukdom. Men ångest har jag ändå alltid haft. Den är mindre nu men fortfarande där. Innan hade jag mest ångest så att jag kände det i psyket. Mest depression ångest så den var mer intensiv psykiskt. Tänk att ni har haft sex med världens äckligaste person och ångrar det så mycket att ni nästan börjar gråta. Den känslan har jag utan anledning.

Nu däremot brukar jag inte ha den känslan så ofta mer. Nu visar det sig kroppsligt först och mest. Som när jag ska åka buss till skolan. Jag kliver på den och mår bra och känner igen ångest alls, och precis när den börjar köra får jag svårt att andas och det trycker på bröstet och så svettas jag. Jag började tro att jag va sjuk men sen när jag pratat med min pojkvän kom vi på att det kan ju vara undermedveten ångest. Jag är ju skiträdd för busschaförers körsätt då dom kör som dårar och jag tror verkligen att när jag dör kommer det vara på en buss.

Den störiga kroppsliga ångesten kan komma lite då och då och den är väldigt jobbig för jag känner inget psykiskt som den andra,, jag kan må hur bra som helst sen PANG kommer den. Och då börjar jag ju tro att jag ska dö (är cp rädd för döden) och så kan det leda till en panikattack. Detta är rätt jobbigt men jag har MYCKET hällre ångest som visar sig mest kroppsligt än psykiskt som den gjorde innan.

Så när folk tror att jag är blödig, mesig, pessemistisk osv, ska dom veta att det inte är så lätt att leva med GAD. Jag gör faktiskt det bästa av situationen!

Dragon kyckling occh apollo 18..

Yum yum, har precis ätit dragonkycklingen som blev över igår. Smaskigt att få en god middag på morgonen. :) Mcyket bättre än torra mackor! Nu när jag är mätt och belåten hade jag tänkt att kolla på apollo 18. det handlar  om den andra rymdfärjan som åkte upp till månen. Det hände något där och det finns bilder men nasa förnekar det (detta är på riktigt) och sen har man gjort en film om hur det har kunnat gått till där uppe. Det är en thriller skräck. :) Efter det ska jag sätta upp julgranen. :D

Nu blir det tårta och godis..


Dragonkyckling..

Nu har jag precis gjort dragonkyckling och ris till mamma och matte. Det är bara det att sojan jag hade i kylskåpet var ett år gammalt(!) så röran fick bli typ gul istället för brun. Ser lite konstigt ut. :P Men smakade och det va liiiika gott. Nu ska ajg gå och käka för fy FAN vad det vattnas i munnen av doften! :D


Fredagskvällen..


Igår va en väldigt rolig fredagskväll faktiskt. :) Hyfsat lugn men rolig. Jag och matte stack till anton för att dricka lite med Anton,Carro,Linda och Johan. Vi hade trevligt som alltid. Massa skratt och Anton och Johan skulle fula sig hela tiden och typ dansade sånt inlevande och gjorde små "sketcher". :P Efter ett tag drog vi till bengt och där va rätt chill med. Blev lite dans men inte så mycket som det brukar vara. När vi drog hem käkade jag och matte pommes, korv och hamburagrdressing. Nom nom!

Godmorgon..

Godmorgon! Hant inte blogga så mycket igår. Jag fixade naglarna på en tjejkompis, sen fixade jag mig och stack iväg till Anton. Vi hade det väldigt kul där faktiskt. :) Snackade där med Linda om att vi skulle gå ut och powerwalka varje dag efter nyår. Jag blir ju fan andfådd bara jag går upp från vår trappa. Haha. Så det behövs.

Idag kommer mamsen på middag. Jag ska bjuda henne på dragonkyckling. Riiiiktigt god middag. Jag äter mig så mätt på den varje gång så att jag mår illa. Det är så man får orgasm i munnen. ^^

Är på min stationära dator nu för matte håller på med den bärbara. När jag har den bärbara blir det mer ordentliga inlägg. :)

Film: Final destination..

Handling: I Final Destination 5 är Döden precis lika närvarande som alltid. Den utlöses då en man förutser en hemsk olycka och lyckas rädda sina medarbetare från en säker död.

Min åsikt: Den va köttig och rå. Den va i princip likadan som 1,2,3 och 4. Det man väntade mest på va när de skulle dö och hur de skulle dö. Ingen film jag tänker WOW va bra. Den va okej.



Macka med smör..

Idag sov jag liiiiite för länge. Jag gillar verkligen inte att vakna klockan två. Då har man ju typ förlorat halva dagen. Ångest varning! Och ser ni? Jag fick äte macka med SMÖR. Har inte köpt något pålägg än så det va rätt trist att äta en smörmacka. :|

Idag vet jag inte vad jag ska göra? Blir väl chill? Någon med förslag? Kan ju inte äta godis idag igen precis för då blir jag ju fet snart. Haha. Men jaja, får se hur det blir. :)


Torsdagsmys..

Och med denna bilden säger jag godnatt!


Aj aj..

Ajaj stackars mig! Jag har gjort illa min tumme! :( Nej men skämt och sido. ;P Jag märkte på rättegången att köttet fläckt ifrån nagelplattan, på baksidan av naglen. Svider riktigt störigt så till sist fick jag nog och satte på ett plåster för att det inte skulle fläka upp hela tiden. Det blev dock Melanies plåster så nu är min tumme jätte fin. :)


Snabbfakta..


Bläää för naturkunskap..

Ska göra naturkunskaps läxan nu. Eller LÄXORNA rättare sagt. Hon riktigt slänger massa läxor på oss och gör nästan allt på en gång. Säkert för att hon är sur för att många skiter i att komma. -.- Så nu sitter jag här med tre läxor (okej jag kanske inte skulle skjutit upp all till en dag) och det är inga små läxor. Jag hatar verkligen naturkunskap. Jävla piss kärnämne..


Lite ful söt?



Andas..

Nu har jag varit på rättegången. Skit jobbigt va det och jag va riktigt nervös. Sen att det är ett sånt känsligt ämne så att tårarna är nära hela tiden gör ju inte saken bättre. Man känner sig bara så lurad när man ber om hjälp och sen får skit för det. Nu kan jag iaf andas ut. Fast får vi fel kommer vi överklaga igen. Så då blir det samma jobbiga igen men för tillfället kan jag andas ut..


Rättegång nu..





När som helst ska jag iväg på rättegången. Jag är så nervös. :( Fick ner mina mackor med räkost iaf. Är färdig sminkad, påklädd och det enda jag ska göra nu är att gå ut i bilen. Matte möter oss i malmö så det blir bara jag och mamma som kör. Hoppas att allt går bra!

Mmm choklaaad..

Sitter nu och käkar godis med mamma. Vi har suttit i typ en halv timme för att hitta ett jävla parkeringshus i Malmö. Mamma är ju så nervös av att köra så hon måste ha kollat upp allt i minsta detalj innan vi åker någonstans. Jag hoppas att vi hittar parkeringen lätt för jag och min mamma har en tendens att skrika på varandra så fort vi är stressade och frustrerade. Haha. Wish me luck sötnosar!

Julklappstips..


Sötaste kappan..

Åååh! Jag måste ha denna kappa! Fy fan va söt! 799 kr på hm. :)


Tips på en blogg?

Vill ha lite fler bloggar att läsa så det är bara att komma med förslag. :)


Hos mamsen..

Nu är jag hemma hos mamma. Har fixat photoshop och lite sånt så att jag kan göra lika fina inlägg so hemma. Ska ju vara här till imorgon. :) Ikväll ska vi äta biffar och potatis. Sen ska jag bara slappa framför tv:n och datorn. Är skiit hungrig nu så hoppas att maten blir klar snart. :P

 

Ser ni förresten sista bilden? Ibland blir iphone bilderna riktigt cp dåliga. Inte så kul när man ska lägga upp dem på bloggen. Får hoppas att jag har råd till en kamera snart. :)


Skolinlägg: Cupcakes..


Ååh cupcakes ser såååå gott ut. Nom nom! Och det måste verkligen vara jätte roligt att göra dem. Såna ska jag definitivt prova att göra någon dag. Kanske nu innan jul?

Skolinlägg: Jävla matteprov..

Hade slut prov i matte idag. Eller nationella om ni vill kalla det för det. Och det gick RIKTIGT dåligt. Fy fan vad svårt det va. Jag är verkligen inte alls bra på matte. Det va del två idag och där va massa logiskt tänkande men också massa saker som jag inte har lärt mig. Eller som jag glömt? Usch nej, jag ska vara glad om jag får vg.

Efter svenska b lektionen åker jag till mamma. :) Ska faktiskt bli kul för jag tycker att det är så skönt att vara där. Det är så fint och så är det så mysigt för att det påminner om när jag bodde hemma. :) Men kommer sakna min baby!  Fast vi ses ju imorgon på rättegången!

Frukost?

Har precis käkat frukost. Ingen traditionell frukost utan det fick bli potatisgratäng från igår. Nom nom! Ska snart fixa mig och dra till skolan. Slutprov i matte A idag. Hoppas fan jag klarar det. Jag suger på matte!


Mysigt..

Sitter och myser i min pyamas framför dtorn och twilight. Börjar bli rätt trött nu så ska sova snart. Imorgon ska jag till min mamma efterskolan. Jag sak sova hos henne för vi ska till malmö väldigt tidigt på trosdag. Rättegång u.

Sov gott sötnosar!


Bitch slap..

Ikväll klockan nio kommer "Bitch slap" på tv sex. Och FY FAN vad dålig den är. Den är riktigt B. De har redan visats en gång på tv så jag förstår inte varför den visas en gång till. Ett gäng snygga brudar som ska krossa vampyrer. Come on! Den är gjord endast för att killar ska dregla. Kunde de inte gjort bättre handling? Killarna kan ju dregla ändå! Den är väldigt löjlig också. Men ÄNDÅ så blir det väl att jag ser den ikväll då det inte finns något annat. -.-

Uppdate: Fuck häller att jag ser bitch slap. Twilight kommer ju på kanal fem! :D

 


Skit i ramen!

Varför är folk såna att de tror att allting ska vara efter en viss ram? Är du smal, då får du inte gå ner i vikt. För det är ju "fy skam". Du är ju redan smal så varför ska du då gå ner i vikt tycker dem? Jo för att du vill! Ska du inte få det då? Det kvittar väl om du redan smal, trivs du inte med din vikt såklart ska du få gå ner i vikt då. Så länge du inte svälter dig eller blir för smal eller får anorexia, det är ju såklar inte bra. Då skadar du dig själv. Men som te.x när en tjej med redan stora bröst vill operera in silikon för att få dem större, ska hon inte få göra det då? Bara för att de redan är sora så tycker folk att det är fel att hon vill det. Skit i ramen! Vill man göra något så vill man och då ska ingen få säga något annat! Varför är det bara okej för överviktiga att gå ner i vikt? Och varför är det bara okej för tjejer med små bröst att operera dem större?

Jag säger gör vad du vill så länge DU är nöjd.


Mitt hjärta..

Igår träffade jag min underbara dotter! Vi lekte massa och hon är så söt. Det är så kul när hon lärt sig att prata såhär mycket. Vi lekte med bilbana, "lagade mat" och lekte kurragömma osv. Det känns så bra i mitt mamma hjärta när hon säger att hon älskar mig. Snart avgörs det. På torsdag är det rättegång. Jag förväntar mig det värsta men hoppas på det bästa.

Ett pepparkakshus.. Eller?

I fredags bakade som sagt jag och Mia pepparkakshus. Skulle egentligen vara med i en tävling men vad fan är det här? Haha. Vi kom till figurerna och gavlen bara sen va det lldeles för sent så jag åkte hem. Nu har vi inte pallat bygga klart. Men inte så konstigt. Ett missbildat hus och konstiga figurer. Haha. Det enda snygga är fan granarna. Nu har vi ingen alls lust längre för tävlingen är slut och huset blev inte bra ändå. Nää jag tror vi håller oss till pepparkakor istället. ;)


NY DATOR!

Nu har jag ÄNTLIGEN en ny dator. En bärbar. Så nu kan jag skriva hur många blogginlägg som helst utan att det laggar sönder. Så nu får ni se mycket mer av mig. ;) Och jag har gjort massa saker. Så det kommer bli MASSA inlägg ikväll. Jag menar, lönt att ha alla bilder jag fotat till bloggen utan att lägga upp dem.


Pepparkakshus..

(det går inte att ladda upp en bild nu på cp blogg.se)

Heej kära läsare!
Har inte hunnit blogga idag. Det har blivit massa fart och fläng nu. Mia ringde mig när jag kommit hem och så fick vi för oss att göra ett pepparkakshus. Och sen ska vi vara med i en tävling så nu ska vi göra det avancerat. haha värsta bakarna! ;P Ska bli skit kul. Klockan åtta kör mia mig hem och så ska jag och Matte äta tacos. Efter det hämtar mia mig så fortsätter vi med byggandet av huset. Myyysig fredag! :)


Skolinlägg: Massa naturkunskap..

Slutade tidigt idag från naturkunskapen så nu sitter jag på biblioteket för att ta död på lite tid. Har massa saker i naturkunskapen att göra. Ett papper med massa uppgifter om miljön, ett om elpriser och så provet på fredag. Blää naturkunskap är ju så tråkigt. :(


Keela..

Igår ritade jag av en bloggar vars blogg jag läser Keela. Skit söt är hon. :) Och har grymt rolig blogg. (Daah kanske därför jag följer den?) Haha. Det va lite lurgit i början men sen gjorde jag bara några få detaljer på ögonen och vips, så va den jätte fin. :)


Fredaaaag..

Gooodmorgon! Idag är det fredag! Yaaaäj! :) Och jag fick äntligen in mina bilder från mobilen! Skönt. Men jag har precis satt på datorn så den blir inte helvetes seg förrän om ett tag. Har precis ätit och ska fixa mig lite och sen drar jag till skolan. Blir sveska A och samhälle provet och naturkunskap. Sen helg! :D

Jävla skit dator..

ååååh! VA FAN! Jag hatar den här jävla datorn! Min dator blev stulen så jag fick låna min mammas, Snällt men det här är skrot! Btw så plugga jag rätt länge innan och har nyss gjort naglar så det är därför jag inte skrivit. Men iaf, nu kan jag inte ens lägga in någon bild utan att det tar 100 år innan den rutan kommer där det står att bilderna laddas. Och efter det kommer inte ett skit. Den fastnar där. Och sen fryser den fast var femte sekund. Och ibland stänger den ner internetsidorna av sig själv. Eller klickar bakåt. Och skärmsläckaren kommer in lite då och då när man sitter vid datorn. Alltså den här datorn får en att vilja ta självmord!!

Massa minnen..

Ååh! När jag kollar tillbaka här på bloggen fylls jag av gamla minnen.  Speciellt från vår förra lägenhet! JAg va brunhärig, jag va blond, ,melanie va så liten, jag hade Nikita och jag mös jätte mycket med min man! Det är blandade känslor. Jag gillar att jag är blond så det kommer jag inte att ändra på. Nikita saknar jag men hon kan inte komma hem melanie kan jag inte krympa precis men mysa med min man får jag bli bättre på. HAr så mycket att göra om dagarna att det blir lidande. But its time to change!








Skol inlägg: Enkäter och kaffe..




Sitter i skolan nu på biblioteket och väntar på att klockan ska bli halv ett så att jag kan åka hem. Är svinigt hungrig. -.- Innan hade jag engelska och sen svenska A. Och självklart måste man ju dricka kaffe när man jobbar. Nom nom! :) Vi jobbade mest med gramatik i engelskan och med enkäter i svenskan A. Jag hade frågor om hur många som vänar om miljön och det va förvånansvärt många som bryr sig. Hela 60%. :)


Snickersglass..

Nu blir det mys med Matte och snickersglass. Idag är fan den sista dagen med skärp. Jag hatar att vara sockerberoende och sen kan jag ju inte göra min kropp en tjänst precis. Så idag ska jag njuta och imorgon blir det allvar. :)


Tävling hos keela.se

Japp. Jag är med och tävlar hos söta keela om massa smink från eyeslipsface.se. Välbehövligt just nu då mitt smink börjar ta slut. :P


Photoshop..

Yeeeaaj! Har hittat en test version av photoshop igen. :D Har letat över allt men jag har fan använt upp alla. Haha. Så nu kommer min blogg att bli fin fin igen! Älskar att läsa bloggar som är snygga och fulla av roliga texter gjorda av photoshop. Som typ en tjejtidning. :)



Nu är det jul igen..

Det jag gillar med julen är allt julpynt. Det är så mysigt! Speciellt utomhus belysningen. :) Bilden gjorde belysningen rättvis. Det va ett bkått sken i verkligheten! ;P


Jävla busschafförer!

 



Alltså jag verkligen HATAR att väldigt många busschafförer inte har någon respekt alls för oss som åker bussen. De kör typ som att de stulit bussen, skit snabbt i kurvor och sånt. Sen fucking pratar de i telefon när de kör. Och med deras vänner, inget jobbrelaterat. Det kan de kan de för fan göra på sin fritid! Jag är alltid nervös när jagåker buss. Det förvånar inte mig om jag kommer dö när jag åkt buss en dag!

 


Snoza i sömnen?

Ush va jag är trött! Kloackan ringde tio i sju som vanlig, sen brukar jag snoza till klockan sju. Men nu helt plötsligt när det ringde va klockan tjugo över sju(?). Hur fan kan man inte märka att man snozat tre gånger? :S Jaja. Jag har iaf svenska A, matte och svenska B. Vi ska nog få reda på våra betyg i Svenska A idag. :D Fast jag får ju lätt ett MVG. ;)

Hot and not..



Ricinolja. Jag har bara använt det tre gånger (inkluderat med idag) men det känns verkligen som det växt lite. Får utvärdera mer sen men är det som det sägs, att håret växer 5 cm i månad, då är det en uuunderbar liten sak! :D

Nya väla. Bökit, stökit jobbigt. Nej det är fantastiskt. Ju fler affärer desstu bättre! Så mycket att se, så mycket att välja på och samtidigt mysigt. Love it!

H&m:s ögonbrynspennor.
De kostar bara 30 kr och är riktigt bra. Dark brown är bra för mörkhåriga och lightbrown för ljushåriga. Det blir inte kletigt som andra ögonbrynspennor, inte så där jätte mörkt bara man petar pennan mot huden. Nej man måste rita som om man ritar på ett papper. Så det är väldigt lätt att få det perfekt!


Mitt sockersug. I hate it. Palla känna att man MÅSTE ha godis varenda jävla dag. Min insida kan fan inte må bra. Nej, nu är det dax att sluta med skitet och göra min kropp en tjänst!

Prata i telefon/sms när man kör.
Det gör mig super nervös. Det är 7 gånger större risk att man krockar när man pratar i telefon/smsar när man kör bil än annars. Lagen emot det borde komma till Sverige. Den finns redan i många andra länder.

Dessa fula dunkappor. FY FAN så fula. Jag skiter fullständigt om det är mode. Det är ruskigt fult. En dun kappa (oftast plastig) med ett skärp runt om. Ush!

En dag på väla..

Nu är jag hemma från väla. :) Jag och min mamma köpte massa leksaker till Melanie i julklapp. Sen gick vi in på h&m så jag kunde köpa en ljusare ögonbrynspenna som jag varit i behov av cp länge. Det va riktigt mysigt att gå på väla. Det har ju byggt ut nu och blivit "nya väla". Många tycker att det är bökigt och för stort men jag tyckte om att där va massa fler affärer. :) Där nere fanns en affär "Chili" tror jag den hette och där va SKIT SNYGGA soffor där ner. En stor fet hörnsoffa med sån öppning i hörnan för 9000 kr. Synd att man inte har de pengarna. :P

Den här städ saken är från mig och mattias till henne. :)

Min mamma köpte denna till henne. Hon älskar att laga mat så hon kommer att bli jätte glad. :)


VG i religion A..

Sitter i skolan på biblioteket. Är rätt sur nu. Gjorde samhällsprovet jag inte gjorde i fredags och jag kunde typ inget. KOmmer verkligen på IG. Jag som har läst igenom hela piss kapitlet, läst igenom papprena vi kunnat och präntat in namnen i huvudet, jort insduteringsfrågorna och allt. Men texten va så jävla svår med 100 konstiga ord i varje mening så man förstod knappt hälften av texten. Allt gick in i huvudet för att gå ut lika snabbt igen.

En bra nyhet fick jag iaf. VG som slutbetyg i religion A. Eller iaf MINST VG. Min lärare sa att hon velade fortfarande om jag skulle få VG eller MVG. Hoppas ju på MVG men VG va det jag strävade efter så det går lika bra. :) Så det är jag iaf glad över!


Godmorgon..



Sitter och käkar frukost nu. Eller ja, frukost och frukost, det blev potatisgratängen från igår. :P Ska snart ta bussen till skolan. Har typ håla från klockan tolv idag till klockan tre. :| Bara för att jag måste göra ett prov jag missat. Men efter dt blir det roligt för så ska jag till väla med mamma. :D Det ska handlas julklappar till Melanie.






Massa porträtt..

Tänkte visa porträtten jag gjort. Tycker att jag har utvecklats rätt mycket sen först bilden här under. Det är en stor skillnad mot bilden på Melanie längst ner. Har fortfarande mycket att jobba på men det är ju ändå det som är det roliga. :) Bilden på killen, Makkan är inte den bilden jag ritade av. Hittar inte den. Det är mest så att ni ser vem jag ritat. :)



Fot tortyr..

Jävla skit. Jag var på hemköp innan och köpte julmust. När jag kommit hem och satt julmusten på köksbordet så råkar jag putta till den så den flyger ner på min fot. Och inte liggandes utan med bottnens rant rakt ner på foten. FY FAN vad det gjorde ont. Sökte mig gjorde det också. Nu är foten helt svullen och mörknar mer och mer.


Så mycket snurr..

Usch. Har inte haft orken att blogga. Har haft så mycket att tänka på. Så mycket som snurrar i huvudet. Ska fortsätta med mitt ritande imorgon. Det är min terapi. Hade faktiskt tänkt på att börja måla tavlor. Gjorde det när jag va 16 och det va rätt roligt och jag behöver lite nya utmaningar.

Mina naglar..



Tänkte visa mina naglar. :) Nu har jag dock slått i två naglar så halva gelen på naglarna har knäckts , men det fixade jag lite snabbt med svart nagellack. Haha. Får vixa dem ordentligt sen. :P


En ängel..



Hur mycket jag älskar dig går inte att beskriva med ord! <3


Rama in teckningarna..

Godmorgon! Vakna för typ en halv timme sen. Så skönt att få sova länge och slippa gå upp 20 över 8 varje morgon. :P Idag ska jag bara städa och ta det lungt. Inget inplanerad än så länge. Ska fortsätta på min bild också. Har blivit så jävla sugen på att rita nu. :) Ska rita av Melanie till min mamma också så får hon den i julklapp. Har ramat in min förra bild och det blev fint. Har tänkt att jag ska rama in alla mina bilder och ha någonstans här hemma. :)



Svarta naglar..

Äääntligen. Började med cecilias naglar rätt sent och först nu är jag klar. Min tygga alltså. :| Är riktigt trött nu så jag går och lägger mig. Men här är bilden på hennes naglar. :)


Nagelsaker..

Perfekt! Då har man lite fler nagelsaker att fylla på. :)



Ricinolja i håret..

Jag har ju börjat med ricinolja. För håret, inte i laxerande syfte. ;) Har läst på många bloggar och sätt sidor där håret har växt ca 5 cm i månaden. Har skrivit lite om det längre ner men tänkte förtydliga det lite.

Du masserar in det i din hårbotten i tort hår, låter det sitta i 25-30 min.
Sen sköljer du ur det, schamponera, skölj ut, schamponera, skölj ut och sätt sen i balsam.
Gör detta tre gånger i veckan.

Ricinolja finns på apoteket för 40 kr så det är inte alls dyrt, och apotekaren där sa till och med att de hade fått fylla på lagret av ricinolja för de hade gått åt som smör i solen. De flesta skulle ha det till håret, så det borde ju funka. :)

Här är en förebild på mitt hår.

Som ni ser har jag page så det är kortare i nacken men tänkte fota framifrån efter en månad också så ni kommer se skillnad ändå. :)

 


Teckna, teckna, teckna..

Satte mig ner och började rita innan, men då kom Matte hem och ville va med mig. Så det fick pausas. :P Ska iaf fortsätta rita sen men först kanske det blir att fixa naglar nu vid fyra. Vet inte riktigt om jag skulle det för jag blev lite förvirrad med allt Men vi får hoppas det. :) Klockan åtta ska jag göra naglar på cecilia och seeen blir det att jag ritar. Det blir på min vän Denniz. Han har en riktigt soft bild med jätte tydliga detaljer och skuggor. Kommer säkert bli skit bra. :)




Helg!

Godmorgon! Sitter här och käkar mackor med keso. Ska snart iväg till skolan. Ska föreläsa i ett grupparbete till naturkunskapen idag. Fast jag är inte så nervös att prata inför folk så det kommer säkert att gå bra. :) Sen ska jag häm och göra naglar och efter det. Viiila för nu är det helg. :D


Sammhällsprov.

Är hemkommen sen några timmar tillbaka och nu pluggar jag till ett samhällsprov. Usch det är så krångligt. Vi är inne på ett kapitel "så styrs Sverige". Hur riksdagen fungerar, hur regeringen fungerar, val av statsiminister och hur lagar kommer till och massa sånt. Får väl ta kvällen till att pränta in informationen i skallen och hoppas på det bästa.´


Tecknade Melanie.

Föressten, jag måste ju visa min bild som jag är väldigt stolt över. Tog några timmar eftersom jag börjar bli bättre och bättre. :) Ser många fler detaljer och det är ju det som gör bilden. Och hon blev väldigt lik om jag får säga det själv. :) Jag ritade av min älskade underbara dotter Melanie. <3



Cutiepie!

Nu är jag färdig fixad. Ska ta något att käka också bara. Vi ska ta bussen tio över två till klippan. Är lite nervös men det kommer säkert gå bra. :) När jag kommit hem ska jag hämta ut lite nagel grejer för imorgon ska jag bygga naglarna på cecilia. Hon ska komma för en ifyllning. De har blivit riiiktigt långa så det är så dax. :P


Long time no see.

Gud va längesen jag bloggade. Riktigt längesen. Men jag känner nu att det är dax igen. Saknar att dokumentera mitt liv. :) Så hädanefter får det bli minst ett inlägg om dagen!

Sitter iaf här med ricinolja i håret. Man masserar in det i hårbottnen och låter det sitta i 25-30 min tre gånger i veckan. Då ska håret växa ca fem cm i månaden. Hoppas att det funkar. :D Det har iof suttit i nu i 45 min. Haha. Bäst att jag sköljer ur det nu. Ska på möte klockan tre så får se till att fixa mig!

Iuuuu! Flott flott! Det är ricinoljan btw. ;) Dax att färga utväxten kanske? Haha.

 


RSS 2.0