Vet ni vad?



Jag ska festa  helgen. Och jag har märkt som många andra också märkt, att folk är vääldigt känsliga när det gäller att man som mamma drar iväg och festar. Och ännu känsligare när man gör det när man precis blivit det. Jag menar va fan är det att vara känslig för? Är man redo och känner att det känns rätt och personen som passar barnet är pålitlig (i mitt fall är detta min sambo, pappan till barnet) så tycker jag att man ska få dra och festa och ha roligt om man vill. Vad är det för fel med det? Ja menar hur länge är man iväg och festar? Typ 4 timmar? Precis som om min dotter te.x skulle ta skada av att få vara med sin pappa själv i fyra timmar.

INGEN hade reagerat om det varit pappan som velat dra iväg och festa. Lever vi i ett så jävla gammalmodigt samhälle att folk ärligt talat tror att bara för man får barn så ska man inte få göra något kul och inte ha något eget liv? News flash. Man kan ha barn OCH ha ett eget liv också. Ni som tycker att en mamma borde stanna hemma bara för att det ska så vara. För att det är förväntat eller för att "det bara ska vara så". Ni är måste fan ha bott under en sten dom senaste tio åren. Välkomna till 2000 talet säger jag bara!

Och festa på! SKÅL!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Så jävla bra sagt! Och du har så rätt i att INGEN hade reagerat om det var pappan som skulle festa.. Jag tycker du är stark som vågar säga vad du tycker om det här, för det är nog många som inte vågar det av rädsla för att verka typ ansvarslösa. Ha så roligt och drick en drink för mej också! :p

2009-07-15 @ 21:08:22
URL: http://hannatoj.blogg.se/
Postat av: Sophie

Ja, ska bara snacka med pappa. han är lite känslig haha.. Du har jävligt rätt i det du skriver, håller med dig 100 %

2009-07-15 @ 21:34:54
URL: http://sophaj.blogg.se/
Postat av: Alexandra

En pappa är inte sämre än barnets mamma , sen finns det idioter som tror att papporna inte klarar av något ;)

Men det är väl klart man ska ut & roa sig när man känner att det är dags , det är ju upp till var&en .

2009-07-16 @ 00:28:31
URL: http://onttonen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Dom flesta reagerar nog för att man kanske ammar. Men jag håller med dig :)

2009-07-16 @ 22:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback