6 steg att komma över honom... När DU gjort slut..



Jag har sett i många tidningar och i många bloggar, sätt på hur man kommer över pojkvännen när han gjort slut. Men när du gjort slut då? Behöver du inte komma över honom då? Många tjejer gör ju slut med sina pojkvänner av andra anledningar än att dom slutat älska sin pojkvän. Så har jag skrivt 6 stycken steg jag tycker att man borde göra efter ett "Slut".

1. Börja med att gråta. Gråt, gråt, gråt så mycket du kan. Sätt på en sorlig låt och bara låt tårarna forsa. Släpp ut allt. Gråt tills du känner att du inte kan gråta mer.

2. Ring till en vän och prata. Inget är bättre än stödet från sina vänner.

3. Fortsätt vardagen så som den brukar vara. Te.x skulle du diskat så gör det, skulle du gått till en kompis så gör det. Gräv inte ner dig i sorg utan fortsätt på som vanligt.

4. När saknaden kommer, tänk bara på dom dåliga stunderna ni haft. Tänk på VARFÖR du gjorde slut. Påminn dig hela tiden om den anledningen. Det är ju bäst att det är så här eller hur? Det va ju därför du gjorde slut.

5. Va helst singel tills du kommit över pojkvännen helt. Hoppar du bara på första bästa förhållande igen blir det bara fel. Du behöver tid för dig själv för att komma över han helt. Ananrs kan det bli att du startar ett nytt förhållande när du fortfarande har känslor för ex:et och den nye blir sårad.

6. Har du kommit över han? Bra. Men kom ihåg att du faktiskt älskat han en gång i tiden. Hata aldrig det som en gång fått dig att le. Utan tänk bara på ert förhållande som en fin tid men som nu är ett avslutat kappitel.

Kommentarer
Postat av: memmiz

Hej :) ville bara säga att ja gillar din blogg skarpt :) hoppas du får en jätte bra dag :)

2010-04-22 @ 13:52:45
URL: http://memmiz.webblogg.se/
Postat av: linda

Bra tips gumman :)

2010-04-22 @ 16:31:16
URL: http://buehue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback