Träningsbloggen..

Här är adressen till min träningsblogg: http://newhotbody.blogg.se/

Hade tänkt pausa med min vanliga blogg och bara uppdatera min träningsblogg. Det är liksom typ det ända som händer i mitt liv nu ändå så. Haha.

Och anledningen att jag har svarta fyrkanter för mitt huvud är för att jag ser förjävlig ut på varje bild. Haha.

Kommentarer
Postat av: Jeppe

Hej.

Fan Vad fränt du är Errols dotter på riktigt...

Fattar du egentligen hut stor han är.. ett geni gegant o underbar musiker.. inte alla som fattat vänförfrågade på FB med..

Kram Jeppe

2010-08-24 @ 16:31:28
Postat av: Ramil Benjamin

Hej!! Jag heter Ramil Benjamin, 16 årig kille. Jag är en housemusik DJ / Producent. Jag har nästan alla möjliga erfarenheter som DJ, första gången jag spelade på nattklubb var när jag var 15år. På Thaiboat i Skanstull, Klubb Diktatur. Jag är faktiskt inte så intresserad av bloggar hehe men kollade precis på en intervju med AVICII på youtube och han sa att han skickade sina låtar till bloggare innan han blev känd. Därför vill jag också göra det! Det skulle betyda så OTROLIGT mycket för mig om du skulle kunna göra ett inlägg med att dela någon av mina låtar (den du tycker mest om) ;). Du hjälper mig otroligt mycket, bara ett litet inlägg räcker snälla!
Min remix på Calling (finns i soundcloud) är väldigt om tyckt, Sebastian Ingrossos skivbolag Refune Records har även lagt till den i deras playlist!

Här är några länkar min musik finns:
https://www.facebook.com/ramilbenjamin
http://soundcloud.com/dj-bencii
http://www.youtube.com/DjBenciiTV

Tack Tack Tack <3
MVH Ramil Benjamin

2012-09-17 @ 22:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback