Magövningar..

Hittade en skit bra video med pilates inspirerade övningar. Hittade den i Olgas blogg som jag följer slaviskt. Hon tränar mest övningar för gravida och för mammor som behöver bli fit efter graviditeten men alla övningar hon gör kan så klart andra också göra. Speciellt hennes mag övningar. Dom är skite bra för både mammor och icke mammor som behöver få platt mage.

Hon rekomenderar pilates och yoga. Själv märkte jag att jag har träningsvärk i magen efter mitt pilates pass igår. I den här videon jag hittade på hennes blogg verkar vara jätte bra övningar. Man ser att man jobbar med dom rätta magmusklerna. H Ä R är den i alla fall.

Dom övningarna ska jag lätt köra varannan dag tillsammans med pilates och varje dag ska jag göra plankan. Med vila på lördag och söndag. :)


Kommentarer
Postat av: fightermom

Hejsan :)

Jo hela mitt bröllop utom klänningen är i stort sätt sponsrat :) Jag anser att man måste kunna prata för sig och övertala företagen till ett samarbete. Så i utbyte mot en produkt som de sponsrar mig med så gör jag reklam om deras företag där jag lägger upp ett videoinlägg, lägger upp deras banner och skriver om produkten som de har sänt till mig. =)

Men ska jag vara helt ärlig så är det jätte svårt att få sponsorer, man får kämpa något så in i bomben, hehe :)

Men det är inte helt omöjligt.

Förresten så tänkte jag fråga om du kanske hade lust att fixa mina naglar den 16 Juli? Det är dagen innan vårt bröllop. =)



Kram Mia

2010-03-24 @ 11:24:39
URL: http://fightermom.blogg.se/
Postat av: Sara

Okej, tack så mycket för hjälpen :)

2010-03-24 @ 12:12:06
URL: http://akeeper.blogg.se/
Postat av: fightermom

Ja men det går jätte bra, gör ingenting om det skulle spricka efter en vecka/ några dagar. Så länge dom håller på bröllopet. Jätte snällt att du vill fixa naglarna på mig, tack!



=)

2010-03-24 @ 12:27:27
URL: http://fightermom.blogg.se/
Postat av: djustd

Lägger du ner mycket tid på din blogg? Kram :)

2010-03-25 @ 15:14:29
URL: http://djustd.blogg.se/
Postat av: emelieju

ooh tack för tipset :)

2010-03-26 @ 12:26:10
URL: http://emelieju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback