Tips: Ett varaktigt förhållande.

Nyckeln till ett bra förhållande. Nej verkligen ingen nyckel, men lite tips som ni kan forma om själva efter just ert förhållande.
 
1. LITA på varandra. Litar ni inte på varandra är det inte lönt. Inget smyg kollande i mobilen, på facebook, hotmailen osv. Då kan ni lika bra strunta i att vara tillsammans. Ni får inget ut av att inte lita på varandra. Ni kommer bara må dåligt och det blir onödiga bråk på grund av det.
 
2. Va inte så ofta. NEJ, va hu rmycket ni vill. Är det äkta kärlek så tröttnar ni inte på varandra bara för att ni är mycket. Tänk inte att ni inte får vara för mycket eller för lite, va med varandra när ni känner för det. Simple as that!
 
3. Pussas och kramas. Det är så vi människor visar kärlek. Även fast ni varit tillsammans länge och allt blivit lite av en rutin så får ni inte glömma att pussas och kramas. Det är mysigt och påminner er om hu rmycket ni älskar varandra.
 
4. Gör roliga saker ihop lite då och då bara ni två. Då får ni en rolig och mysig tid tillsammans där ni bara kan rå om varandra. Fokusera all er tid på er partner och ha skoj.
 
5. Säg förlåt. Va inte för stolt för att säga förlåt när ni bråkat. Tänk aldrig att "ja men det va han/hennes fel". Ett bråk är OFTAST bådas fel. Båda tjänar på att båda kan säga förlåt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

KLOKA ORD

2012-08-10 @ 13:10:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback
RSS 2.0