Hur du får en stor blogg.

 
Svar: Fick den här kommentaren av en söt tjej. Tänkte därför svara här så att andra kan ta del av tipsen jag kommer ge nu. :)
 
1. Gör bloggen snygg. Skaffa pshotoshop och gör fina bilder med massa text och färg. Det ger bloggen liv och blir 1000 gånger roligare att gå in på. Tråkiga bloggar med bilder i olika storlekar och massa mobil inlägg är inget roligt att gå in på.
 
2. Skaffa en snygg bloggdesign, gärna en med en bild på dig i headern.
 
3. Maaassa bilder. Bilder i VARJE inlägg. Finns inget tgråkigare än en blogg som knappt har bilder. Och då menar jag inte massa cam bilder eller massa ego bilder från typ ett år sen. Ta bilder på det som inlägget handlar om. Man vill ju förknippa ihop bilden med det du gör just då.
 
4. Uppdatera ofta. Iaf minst fem inlägg per dag. Men gör inte det till en överdrivt bara för att du SKA uppdatera. Inläggen ska inte vara typ "nu äter jag" utan något läsvärt. Något väldigt dåligt är när man väl hittar en blogg som man älskar och så uppdaterar personen bara kanske två gånger per dag. Så uppdatera mera. :)
 
5. Skriv inte bara vad du gör/gjort eller ska göra. Skriv ner dina tankar, åsikter, tips och ideer. Din blogg ska vara kul att läsa. :)
 
6. Provocera INTE. Alla har egna åsikter och får skriva dem om de vill i sin blogg, men gör det inte bara för att provocera. Det är helt onödigt och såå ute.
 
7. Kommentera i andras bloggar. Inte bara storbloggarna utan i de små också. Det är den lilla människan som gör mest skillnad. :) INGET spam dock. Det hatar de flesta människor.
 
8.Registrera dig på olika portaler så som bloggportalen.se. Du kan också bli medlem på bloglovin eller bloggkeen för att få ler besökare där igenom. Du kan även koppla din blogg till din facebook så kan alla dina vänner se så fort du gjort ett inlägg.
 
 

Kommentarer