Tröttnat.

 
1. Han vill inte ha sex med dig. Du försöker och försöker och ibland nästan tjatar. Försöker med nya sexiga underkläder, försöker mysa till det osv, men han vill helt enkelt inte. Då har han antagligen tröttnat. Visst kan sexet bli mer sällan i ett förhållande man varit i länge men om han ALDRIG vill, är du nog intressant för honom längre.
 
2. Han vill hellre va med sina vänner en dig. Att mysa med dig och hitta på saker med dig är inte intressant längre, just för att han tröttnat och då är vännerna roligare.
 
3. Han säger aldrig några gulliga saker till dig mer. Inget att du är söt, snygg, vacker. Han säger inte älskling eller något. Inte ens när du verkligen fixat till dig.
 
4. (Om ni inte bor med varandra) Han hör aldrig av sig. Det är alltid du som får fråga om ni ska ses. Och oftast när du frågar så har han "annat" för sig.
 
5. Han har blivit väldigt flörtig med andra. Näst intill så att han raggar på fester. Kanske till och med skriver flörtiga saker till tjejer. Då har nog känslorna svalnat för länge sen.'
 
 
Och då finns det bara en sak att göra. GÖR SLUT! Gå inte att hoppas på någon som tröttnat. Gå inte efter hela tiden. Då förtjänar du någon annan.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




Trackback
RSS 2.0