Få en stor blogg.

 
Jag själv tycker inte att jag har en stor blogg även fast jag har många läsare just nu. Ett stor blogg anser jag att man har när man har haft många läsare över en lång tid och att många vet vem man är. Men det är ju min åsikt. :) en jag kan ändå ge tips på vad JAG tycker att man kan göra för att få en stor blogg.
 
1. Gör bloggen snygg. Skaffa pshotoshop och gör fina bilder med massa text och färg. Det ger bloggen liv och blir 1000 gånger roligare att gå in på. Tråkiga bloggar med bilder i olika storlekar och massa mobil inlägg är inget roligt att gå in på.
 
2. Skaffa en snygg bloggdesign, gärna en med en bild på dig i headern.
 
3. Maaassa bilder. Bilder i VARJE inlägg. Finns inget tgråkigare än en blogg som knappt har bilder. Och då menar jag inte massa cam bilder eller massa ego bilder från typ ett år sen. Ta bilder på det som inlägget handlar om. Man vill ju förknippa ihop bilden med det du gör just då.
 
4. Uppdatera ofta. Iaf minst fem inlägg per dag. Men gör inte det till en överdrivt bara för att du SKA uppdatera. Inläggen ska inte vara typ "nu äter jag" utan något läsvärt. Något väldigt dåligt är när man väl hittar en blogg som man älskar och så uppdaterar personen bara kanske två gånger per dag. Så uppdatera mera. :)
 
5. Skriv inte bara vad du gör/gjort eller ska göra. Skriv ner dina tankar, åsikter, tips och ideer. Din blogg ska vara kul att läsa. :)
 
6. Provocera INTE. Alla har egna åsikter och får skriva dem om de vill i sin blogg, men gör det inte bara för att provocera. Det är helt onödigt och såå ute.
 
7. Kommentera i andras bloggar. Inte bara storbloggarna utan i de små också. Det är den lilla människan som gör mest skillnad. :) INGET spam dock. Det hatar de flesta människor.
 
8. Registrera dig på olika portaler så som bloggportalen.se. Du kan också bli medlem på bloglovin eller bloggkeen för att få ler besökare där igenom. Du kan även koppla din blogg till din facebook så kan alla dina vänner se så fort du gjort ett inlägg.
 
9. Samarbeta med andra bloggar. Länka dom och dom länkar dig. Man ska inte vara snål med länkningar. Det är oftast länkningar som får bloggar stora. Bara för att det bara finns tio platser på topp tio listan betyder det inte att inte mååånga fler bloggar kan få vara stora bloggar.
 
10. Älska det du gör. Älskar du inte att blogga kommer man att märka det. Försök inte få din blogg stor bara för att bli "känd", gör det för att fu älskar att blogga och för att du vill att folk ska se det du lägger ner tid, energi och kärlek på. :)

Kommentarer
Postat av: Josephine

Vilka bra tips!:)

2013-02-19 @ 17:15:47
URL: http://nattstad.se/josephineF