Loser.

 
Jag brukar inte få elaka kommentarer så ofta. Men när man får många kommentarer från en och samma person är det lite irreterande. Liksom vad vill personen egentligen? Att jag ska ta åt mig? :S Precis som om man gör det av en random person som inte betyder ett skit för en. Sen att personen komenterar bilder jag tycker att jag blivit bra på är ännu mer skrattretande. ^^
 
Btw, ni är ALDRIG helt anonyma på nätet. Ip adresser sparas. ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Skit i den personen. den har antagligen inget eget liv. :P

2013-02-20 @ 14:36:29
Postat av: Cornelia

Herregud vad patetiska folk är... Det är tråkigt hur tjejer kan agera när dom känner avundsjuka.
Du är skitfin tjejen, kram på dig!

Cornelia

2013-02-20 @ 16:57:39
URL: http://cornelianilssons.se
Postat av: Anna-Linnea

äsch, skit i honom/henne. Du vet ju själv om det är sant eller inte.

2013-02-20 @ 17:05:04
URL: http://fyratusen.blogg.se
Postat av: Fanny Roethlisberger

Suck, folk är så dumma i huvudet!! Blir både arg och ledsen, och typ..uppgiven? Liksom VARFÖR, och VAD får man ut av att kommentera likt detta? Jag förstår inte. Det är ingen fråga, det är inte ens en inledning till debatt eller diskussion, det är ingen jävla rätt man har heller – att klanka ner, håna eller kränka någon. Men, så görs det på internet och man kan på så vis "gömma" sig lite..
Jag har fått en hel del elaka kommentarer, vissa t.o.m så allvarliga att jag ville anmäla dem. Ringde min internet-leverantör, och de sa att de inte kunde göra något, och visst jag kunde ju "kontakta polisen, om jag veeerkligen ville belasta dem med sådant trams. Väljer man att blogga får man ju räkna med sådant". LIKSOM VA?!
Som sagt, suck. Det värsta är att man tar åt sig i någon grad, tyvärr.. tusen bra kommenterar och så EN dålig och man tar illa vid sig. Dumma dumma att man låter det bli så.. men man får ju inte pansarhud bara för att man bloggar, man är fortfarande människa.
HUR SOM (förlåt lång kommentar) : pissa på idioter. Framför allt när det enda människan i fråga har att komma med är spydiga och elaka ord om ditt utseende. Då är det en hemskt sorglig och tragisk människa med noll och inget liv som sitter och skriver.
Du är fin, du är värd mer och i DIN blogg skriver du, och lägger du upp bilder på, PRECIS vad DU vill.
:) kram

Postat av: Anonym

Du ska absolut INTE ta åt dig! Du är precis den du är och de kan ingen ändra på. Att slänga iväg en elak kommentar är bara ett bevis på att man själv inte mår bra.

Har läst din blogg i ca en vecka, och älskar den redan :) Kämpa på med livet!

2013-02-23 @ 16:13:15
Postat av: Richie

skit i de!!

2013-02-23 @ 23:33:37
Postat av: ☆Nnad's Blogg☆

Du är supersnygg! Anonyma skribenter är antingen avundsjuka eller superfula ;)

2013-02-24 @ 00:37:01
URL: http://nattstad.se/nnad

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback